Tweets at Sorong Selatan, Papua Barat around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Sorong Selatan, Papua Barat 30km.


Search Results

iCEPS13 | Nafhani NafhaniZR

New in Twitter

Senang citer. Jangan berlebih lebihan dalam membuat sesuatu perkara. 😊

2018-01-18 13:09

manisah _IntanAzura

98’s | Muhammad Yusri

RT @Syimiii: semoga dijauhkan dari golongan yang acacah islamic yang suka perli, tegur tak bertempat, macam dia perfect sangat takde dosa.…

2018-01-18 13:07

Windi Sirfefa windi_sirfefa

2018-01-18 13:05

najwa 🌷 _najwafarhanaa

new acc 🍭

RT @firfauz99: Salam Dhuha....

*Tazkirah Kematian*

Ahmad dalam al-Zuhd dan Ibn Abi ad-Dunya menuturkan bahawa Ibn Mas'ud pernah mengatak…

2018-01-18 12:25

jeddi Zaidi_Roslan

21 and addicted travelling around world ✈️ ⛵️🏁 ig : @__zaidiroslan

Day 6 - Last day shopping at Surabaya . Tmr back to Malaysia

2018-01-18 12:21

Ziley taziley

Be kind , be honest ✌
Nature lover 💕

#HobinJangHobin

RT @firfauz99: Salam Dhuha....

*Tazkirah Kematian*

Ahmad dalam al-Zuhd dan Ibn Abi ad-Dunya menuturkan bahawa Ibn Mas'ud pernah mengatak…

2018-01-18 12:18

♥ MIMI o_MOMOI_o

Be positive

RT @Syimiii: lelaki/perempuan yang dulu time sekolah konon taknak couple, konon jaga ikhtilat ni lah skrg makin berleluasa post & buat stor…

2018-01-18 12:11

G I T H A gitajunn

Langit tidak perlu menjelaskan bahwa dirinya tinggi (People know you're good if you're good) - unknown

@sitiulfah_n Maafkan aku juga Kaka Caul.
Kmrn cuma sesaat doang di Jakarta 😚😚

2018-01-18 12:09

tini nurf4tin1

unimas

RT @Syimiii: lelaki/perempuan yang dulu time sekolah konon taknak couple, konon jaga ikhtilat ni lah skrg makin berleluasa post & buat stor…

2018-01-18 11:53

Mwr Shafiqahmawar_

NS I Allah is my priority 💜 l gafah4lyfe l

RT @firfauz99: Salam Dhuha....

*Tazkirah Kematian*

Ahmad dalam al-Zuhd dan Ibn Abi ad-Dunya menuturkan bahawa Ibn Mas'ud pernah mengatak…

2018-01-18 11:40

Iyan Iyan65433859

2018-01-18 11:38

Sempoi Uwais_99

comeback stronger sem 2

#SungaiPetani
#ANSARAKB
#KampusBarakah

RT @firfauz99: Salam Dhuha....

*Tazkirah Kematian*

Ahmad dalam al-Zuhd dan Ibn Abi ad-Dunya menuturkan bahawa Ibn Mas'ud pernah mengatak…

2018-01-18 11:07

kauthar. kautharhumairah

19

RT @firfauz99: Salam Dhuha....

*Tazkirah Kematian*

Ahmad dalam al-Zuhd dan Ibn Abi ad-Dunya menuturkan bahawa Ibn Mas'ud pernah mengatak…

2018-01-18 11:06

elisra elisraeisya

dream higher than the sky & deeper than the ocean 🌊

RT @firfauz99: Salam Dhuha....

*Tazkirah Kematian*

Ahmad dalam al-Zuhd dan Ibn Abi ad-Dunya menuturkan bahawa Ibn Mas'ud pernah mengatak…

2018-01-18 11:05

Rental Mobil Sorong GalajaRental

Rentalnya Mobil Kota Sorong Papua Barat. Telp.082379615527 08114815527 Pin BB : 574E87A0

Rental Mobil Sorong, Speedboat Dan Tour Raja Ampat: TOP GALAJA RENTAL

2018-01-18 11:05

FirdausFauzi firfauz99

ig:_firdaus_fauzi_ |18 | irshadian | acafikr

Salam Dhuha....

*Tazkirah Kematian*

Ahmad dalam al-Zuhd dan Ibn Abi ad-Dunya menuturkan bahawa Ibn Mas'ud pernah…

2018-01-18 11:05

BroHaikal LepKall

Kalau bukan sekarang, bila lagi. Kalau bukan kita, siapa lagi.

@MAinuddin98 Tanye faris ar

2018-01-18 11:01

BroHaikal LepKall

Kalau bukan sekarang, bila lagi. Kalau bukan kita, siapa lagi.

@MAinuddin98 Pat ar... kate nak lepak

2018-01-18 10:58

elisra elisraeisya

dream higher than the sky & deeper than the ocean 🌊

RT @zhzbeats: @elisraeisya all da best!

2018-01-18 10:44

zaffri haziq zhzbeats

i love mEmEs

@elisraeisya all da best!

2018-01-18 10:28

zrhisa ahkyeo

ur future programmer
suju4lyfe 💙💙💙💙

RT @Syimiii: benda aku paling malas buat tiap hari ialah buka semua tingkap & pintu time pagi. pastu senja kena tutup semua balik, tapi kal…

2018-01-18 10:22

G I T H A gitajunn

Langit tidak perlu menjelaskan bahwa dirinya tinggi (People know you're good if you're good) - unknown

@sitiulfah_n Sayang banget kmrn ke Jakarta cuma 2 hari 1 malam😬😬

2018-01-18 10:13

G I T H A gitajunn

Langit tidak perlu menjelaskan bahwa dirinya tinggi (People know you're good if you're good) - unknown

@sitiulfah_n Iya, bolu talas juga enak. Wkwkwk. Kangen gue sama kue itu

2018-01-18 10:07

G I T H A gitajunn

Langit tidak perlu menjelaskan bahwa dirinya tinggi (People know you're good if you're good) - unknown

@sitiulfah_n Punya Chelsea Olivia paling murah dibandingin lainnya.
cuma 55rb/box. Kalo Prilly gak tahu berapa deh.…

2018-01-18 10:04

Nunul Ainul_Farhanah

RT @firfauz99: Salam Antara Subuh Dan Zohor..

❤ "Mensia-siakan waktu itu lebih berbahaya daripada kematian, kerana mensia-siakan waktu itu…

2018-01-18 10:03

G I T H A gitajunn

Langit tidak perlu menjelaskan bahwa dirinya tinggi (People know you're good if you're good) - unknown

@Haitiuti @mirzazsyahputra Ini mirza siapa, Put? *kepo*

2018-01-18 10:00

G I T H A gitajunn

Langit tidak perlu menjelaskan bahwa dirinya tinggi (People know you're good if you're good) - unknown

@sitiulfah_n Syahrini punya mehong! Bentuknya bungkusannya kotak, isinya segitiga. Etdah... Abis2in space doang 😂😂

2018-01-18 09:59

Ahce Ronsumbre AceWapayace

Tuhan Yesus Baik

@Didex_Cho16 @didex @DidexCho Yuhuiiiii sdr qu sayang...

2018-01-18 09:58

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

benda aku paling malas buat tiap hari ialah buka semua tingkap & pintu time pagi. pastu senja kena tutup semua bali…

2018-01-18 09:56

kauthar. kautharhumairah

19

RT @firfauz99: Salam Antara Subuh Dan Zohor..

❤ "Mensia-siakan waktu itu lebih berbahaya daripada kematian, kerana mensia-siakan waktu itu…

2018-01-18 09:50

elisra elisraeisya

dream higher than the sky & deeper than the ocean 🌊

RT @firfauz99: Salam Antara Subuh Dan Zohor..

❤ "Mensia-siakan waktu itu lebih berbahaya daripada kematian, kerana mensia-siakan waktu itu…

2018-01-18 09:49

FirdausFauzi firfauz99

ig:_firdaus_fauzi_ |18 | irshadian | acafikr

Salam Antara Subuh Dan Zohor..

❤ "Mensia-siakan waktu itu lebih berbahaya daripada kematian, kerana mensia-siakan…

2018-01-18 09:46

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

student x

2018-01-18 09:32

Lukito Baskoro lukibas21

do i exist

Metal Gear Solid V Nintendo Switch LABO edition confirmed (2018) @HIDEO_KOJIMA_EN @NintendoAmerica

2018-01-18 09:31

G I T H A gitajunn

Langit tidak perlu menjelaskan bahwa dirinya tinggi (People know you're good if you're good) - unknown

@sitiulfah_n Rasanya hampir semua sama, Caul. Teman2 di Papua update banget beli gituan.
Punya Riki Harun di Makasa…

2018-01-18 09:30

G I T H A gitajunn

Langit tidak perlu menjelaskan bahwa dirinya tinggi (People know you're good if you're good) - unknown

@ikanatassa Reviewnya 😜

2018-01-18 09:29

G I T H A gitajunn

Langit tidak perlu menjelaskan bahwa dirinya tinggi (People know you're good if you're good) - unknown

@ikanatassa I never did it actually 😁😁 but the other person usually made an anonymous ID for stalking, for cheating.

2018-01-18 09:28

Imamul Muttaqin rojopurwo

A full-time #Reader, part-time #Writer. Ada #BagiBagiBuku tiap bulannya.

Dhuha, Dek. Doa minta didekatkan jodohnya. Bagaimana pun juga, jodoh merupakan bagian dari rezeki.

2018-01-18 09:27

A. Akbar Fitriansyah akbar_ftrnsyh

World,1 Syawal 1414 H | Travelling with | 🤙ahmadakbarfitriansyah@yahoo.com | ⛾

🐷

2018-01-18 08:56

Arjuna Arjuna77776282

@indrawansaput11

2018-01-18 08:27

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

pagi pagi dah kecelaruan emosi haha

2018-01-18 08:18

Gekdrik Lamar Gkstrzhky

tree

@Syahiraishak20 For overall, 7 or 8 per 10. Klau org dtg nk tgk seramnyer je, dlm 5 or 6 prbbly

2018-01-18 07:57

Yosep Rumbekwan Yosep32572951

Pendamping P3MD Distrik Meosmansar

@Mini_Beatrix Pgi bunda

2018-01-18 07:51

Imamul Muttaqin rojopurwo

A full-time #Reader, part-time #Writer. Ada #BagiBagiBuku tiap bulannya.

@nukman Sorong juga dingin, Om. AC kantor sampai Sa matikan. Brrrgghh..

2018-01-18 07:39

Imamul Muttaqin rojopurwo

A full-time #Reader, part-time #Writer. Ada #BagiBagiBuku tiap bulannya.

Aku udah ngaji tadi. Kamu ngaji sendiri aja gapapa. Sekalian aku ngelatih hafalanku.

Dan dia ngaji surat yang belum saya hafal 😭

2018-01-18 07:36

Gekdrik Lamar Gkstrzhky

tree

After she met this 'key ghost', it will continue with Dalton's prob, back to Insidious 1 and 2. Sure u will get it.

2018-01-18 07:06

Gekdrik Lamar Gkstrzhky

tree

For those yang kata insidious 4 tk bpe seram, yup i admit it.

But, i still wanna say tht cter ni best, the storyli…

2018-01-18 07:04

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

morning :)

2018-01-18 06:58

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

rindunya dulu dalam class bising cikgu layankan je classmates pun masuk air 😂

skrg buat camtu cakap kita tak matured pulak

2018-01-18 06:51

Sofran Wally Frank78wally

L@gosi_pace lll

2018-01-18 05:39

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

dari tadi nak tidur tapi takle sebab lapar sangat. palesit dalam perut ni dah melampau lah

2018-01-18 05:10

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

@hillaryamin baca apa tuuuu

2018-01-18 05:03

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

thanks

2018-01-18 05:02

🦉 FathinAinur_

YOUTH IS ONLY YOUTH WHEN YOU CAUSE TROUBLE

RT @Syimiii: lelaki/perempuan yang dulu time sekolah konon taknak couple, konon jaga ikhtilat ni lah skrg makin berleluasa post & buat stor…

2018-01-18 03:13

twt_seni | Jack Malik twt_seni

Curator of the week: @_jackmalik . Rabak Boi, Micjackers & Poet’s Passport MY. Poet & Post-Grad Student.

RT @unaaa_nana: Why is this sooooo sweeeet?

2018-01-18 02:47

diamond unaaa_nana

living the double life.

I miss my team mates.

2018-01-18 02:27

Syahmi Sulaimi syahmi_sulaimi

19. USIM. Tamhidi Perubatan.

RT @AminAsri789: Snorkelling ke tu 😭

2018-01-18 02:26

diamond unaaa_nana

living the double life.

I think i found one. But too shyla to continue our conversation. Like the first guy that i can actually converse in…

2018-01-18 02:26

diamond unaaa_nana

living the double life.

Why is this sooooo sweeeet?

2018-01-18 02:25

Lolipop🍭 naajieeyhah

masalah kau bukan masalah aku😌

RT @Syimiii: lelaki/perempuan yang dulu time sekolah konon taknak couple, konon jaga ikhtilat ni lah skrg makin berleluasa post & buat stor…

2018-01-18 01:29

diamond unaaa_nana

living the double life.

Idk if ada orang realise tp video ni betul-ii portray yang bts cakap pasal mind control through medias tu.

2018-01-18 01:05

diamond unaaa_nana

living the double life.

Yasmin, can you share your exp on how do you actually join these ngos, like how the process and procedures, im real…

2018-01-18 00:59

zaffri haziq zhzbeats

i love mEmEs

lawsoc satu kali

2018-01-18 00:59

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

ada sorang senior ni bila tanya satu dia explain semua hahahahaahah takyah lah susah susah aku tanya banyak benda 😂

2018-01-18 00:29

nrsyafiqaa nrsyafiqaa

'97 |
bachelor of qs 🎓

ig: nrsyafiqaa

😊😊😊

2018-01-18 00:28

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

@waniepaed kenapa dia nak camtu pulakk

2018-01-18 00:27

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

@waniepaed nanti ada yang jelessss hahahaha

2018-01-18 00:24

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

semua orang ada kecantikan tersendiri ❤️ orang lain tak nampak, tapi aku nampak hahahahahhaha sweet tak

2018-01-18 00:23

jeddi Zaidi_Roslan

21 and addicted travelling around world ✈️ ⛵️🏁 ig : @__zaidiroslan

@firzanahbasar Hahaa okei jaa tp skrg dah habis program giso . Time to shopping . Haha

2018-01-18 00:19

jeddi Zaidi_Roslan

21 and addicted travelling around world ✈️ ⛵️🏁 ig : @__zaidiroslan

@sharulhafidz Semoga dimurahkan rezeki bruvv . Amin

2018-01-18 00:18

Wâwa Njwakhairul

happy eater with braces

Heloknye Jimmy Shergill niii

2018-01-18 00:15

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

ada orang jawab relationship 💔😭

2018-01-18 00:15

PALY pppaly

Adiwira Berkaca Mata

RT @Syimiii: ush kenapa muka ex dekat sini

2018-01-18 00:14

cid rsydhrf

excuse me

@ayznfht you too

2018-01-18 00:13

jeddi Zaidi_Roslan

21 and addicted travelling around world ✈️ ⛵️🏁 ig : @__zaidiroslan

@firzanahbasar Hahhaa , banyak je lagi kalau mau nengok . Terbaik gila depa menyanyi and tarian 😍😍

2018-01-18 00:12

jeddi Zaidi_Roslan

21 and addicted travelling around world ✈️ ⛵️🏁 ig : @__zaidiroslan

@naisyhz Tak sampai pun 4 tahun maybe sbb kau pun dah ad dip . Huhu

2018-01-18 00:12

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

@Pyyykama @fatenfarhanaa cutenyaaaaa korangggg!!! ❤️❤️❤️

2018-01-18 00:08

- mlhziq

Phone Photography and Video Ceeator // ig:mlhziq

RT @Syimiii: lelaki/perempuan yang dulu time sekolah konon taknak couple, konon jaga ikhtilat ni lah skrg makin berleluasa post & buat stor…

2018-01-18 00:07

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

takde siapa ke nak ws aku hahahha saja tweet jangan ws nanti aku bagi bluetick

2018-01-17 23:52

jeddi Zaidi_Roslan

21 and addicted travelling around world ✈️ ⛵️🏁 ig : @__zaidiroslan

@firzanahbasar Hehe mohon jeles 🙂🙂🙂

2018-01-17 23:44

jeddi Zaidi_Roslan

21 and addicted travelling around world ✈️ ⛵️🏁 ig : @__zaidiroslan

Naik atas bas kitaorg siap jual lagi . Kesian dkt Pie sampai dibodohkan penjual tu kt dia

2018-01-17 23:43

jeddi Zaidi_Roslan

21 and addicted travelling around world ✈️ ⛵️🏁 ig : @__zaidiroslan

Tadi semua takot bajang . Haha

2018-01-17 23:42

jeddi Zaidi_Roslan

21 and addicted travelling around world ✈️ ⛵️🏁 ig : @__zaidiroslan

Seram betul turun singgah dekat Suramadu tadi . Semua penjual desak suruh gelang depa juai pebende nth . Sampai dikejar dalam bas .

2018-01-17 23:42

Nuryeezyiqhahh

id line : yezyi

aku memang tak minta dijadikan satu-satunya.
tapi bukan berarti kau boleh mendua.
memangnya kau pikir hatiku ini ap…

2018-01-17 23:41

Nuryeezyiqhahh

id line : yezyi

aku kan cuman perempuan biasa.
kecewa sakit hati patah hati ya akhirnya nangis juga.

2018-01-17 23:40

najiha Jiha_shahifudin

Mistakes are proof that you're trying✨✨

RT @Syimiii: lelaki/perempuan yang dulu time sekolah konon taknak couple, konon jaga ikhtilat ni lah skrg makin berleluasa post & buat stor…

2018-01-17 23:36

jeddi Zaidi_Roslan

21 and addicted travelling around world ✈️ ⛵️🏁 ig : @__zaidiroslan

@naisyhz Sambung degreee baru kawin .

2018-01-17 23:35

$o£ solehahMSN

Just like grass, leaving myself to the wind

RT @Syimiii: asal aku tengok orang lain masuk u kemain naik berat badan aku ni still macamni

2018-01-17 23:29

jeddi Zaidi_Roslan

21 and addicted travelling around world ✈️ ⛵️🏁 ig : @__zaidiroslan

Sama serupa ini 🌝

2018-01-17 23:27

BroHaikal LepKall

Kalau bukan sekarang, bila lagi. Kalau bukan kita, siapa lagi.

Sesuatu yang tak disangka
Seringkali mendatangi kita
Itukah suratan dalam kehidupan
Atau hanya satu kebetulan

Kita…

2018-01-17 23:26

jeddi Zaidi_Roslan

21 and addicted travelling around world ✈️ ⛵️🏁 ig : @__zaidiroslan

Kadang jemu gak laa asyik makan masakan padang je . Huhu

2018-01-17 23:19

jeddi Zaidi_Roslan

21 and addicted travelling around world ✈️ ⛵️🏁 ig : @__zaidiroslan

2 days more at here . Tak tahu nak sedih ke gembira . Haha

2018-01-17 23:18

jeddi Zaidi_Roslan

21 and addicted travelling around world ✈️ ⛵️🏁 ig : @__zaidiroslan

Settle hari ke-5 .

2018-01-17 23:18

Adilah Rozaki adilahnur95_

@wenwani No no no cannotttt 😂😂

2018-01-17 23:01

Miss Wonder missWondering

far away

RT @Syimiii: lelaki/perempuan yang dulu time sekolah konon taknak couple, konon jaga ikhtilat ni lah skrg makin berleluasa post & buat stor…

2018-01-17 22:56

QasrinaNasuha qasrina_qas

18 . ASiD . Irshadian AQR 1216 . PenangKedah .

RT @firfauz99: Salam Zohor...

❤Setiap nasihat yang baik itu datangnya dari Allah, maka jika orang menasihati kita, ingatlah bahawa itu ada…

2018-01-17 22:54

dayana danayahalzy

the eyes so red i can't see what's real.

RT @AminAsri789: " Matikanlah aku ya Allah di saat aku benar benar mencintaiMu "

2018-01-17 22:40

Faidhi Nazmi 🌹 faidhi_nazmi

• Freelancer •

RT @Syimiii: lelaki/perempuan yang dulu time sekolah konon taknak couple, konon jaga ikhtilat ni lah skrg makin berleluasa post & buat stor…

2018-01-17 22:40

aishashasha AishahImtiaz

do everything for the sake of Allah~~

@RofiqAzero Insta pon bole..ye la ye la. Kte tutup la

2018-01-17 22:38

katniss aanissofiah

RT @AminAsri789: " Matikanlah aku ya Allah di saat aku benar benar mencintaiMu "

2018-01-17 22:37