Tweets at Teluk Bintuni, Papua Barat around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Teluk Bintuni, Papua Barat 30km.


Search Results

ᗩᗯᗩ丅Ꭵᖴ ✺ AWATIFZEYN_twt

ARMY & YGstan| a serious, sensitive, open-minded and whimsical| I like history, politics, religions, foreign languages

Dah kenapa gmail buat hal malam ni. Guna mozilla pon hang. Google chrome pon sama. Nak hantar esaimen ni weh.

2018-11-18 21:56

naonao areztojeng

"sebab berpendapat mesti siap untuk tidak sependapat"[bedpacker yg senang bagpacker dan ngopi]#jarangdirumah #FTo9 #YNWA

@adiak__ itu lagi ow,,😂🤣

2018-11-18 21:56

naonao areztojeng

"sebab berpendapat mesti siap untuk tidak sependapat"[bedpacker yg senang bagpacker dan ngopi]#jarangdirumah #FTo9 #YNWA

@adiak__ Barang apa jadi, trada yg blok 😂🤣

2018-11-18 21:43

naonao areztojeng

"sebab berpendapat mesti siap untuk tidak sependapat"[bedpacker yg senang bagpacker dan ngopi]#jarangdirumah #FTo9 #YNWA

@adiak__ Trapapa toh, sesekali pake istilah timur man jauh 🤣

2018-11-18 21:42

ج NajeebaahAzizan

I want Boost. Banana Buzz :')

2018-11-18 21:30

naonao areztojeng

"sebab berpendapat mesti siap untuk tidak sependapat"[bedpacker yg senang bagpacker dan ngopi]#jarangdirumah #FTo9 #YNWA

@ayutrisnawaty Uyee,,

2018-11-18 21:24

naonao areztojeng

"sebab berpendapat mesti siap untuk tidak sependapat"[bedpacker yg senang bagpacker dan ngopi]#jarangdirumah #FTo9 #YNWA

@adiak__ 🤪

2018-11-18 21:24

naonao areztojeng

"sebab berpendapat mesti siap untuk tidak sependapat"[bedpacker yg senang bagpacker dan ngopi]#jarangdirumah #FTo9 #YNWA

@adiak__

2018-11-18 21:22

Agatha. agathamalona

your feisty little girl try to conquer the world

And after seeing how some people try to cari muka di depan pejabat, I could understand this.

2018-11-18 21:11

#YESorYES grahaaas

소나기 - I.O.I stan - cursed corporate slave

Virtus pro 😈😈

2018-11-18 21:11

🦉 fitriayie122

“Never trust anyone too much, remember the devil was once an angel.”

@kimichi904 Wechat

2018-11-18 21:07

Agatha. agathamalona

your feisty little girl try to conquer the world

Aku ga peka, dia ga peka.
Yaudah deh ga ketemu.

2018-11-18 20:44

Syana Kadir Kata AnHa_UMM02

Biarlah seseorang menilaimu seperti apa, ambil yang terbaik dan benahi jika itu buruk menurut mereka :*

#fighting and keep smile :)

@Ini_Talkshow Harugon pastinya @Haruka_NKGW10

2018-11-18 20:30

Syana Kadir Kata AnHa_UMM02

Biarlah seseorang menilaimu seperti apa, ambil yang terbaik dan benahi jika itu buruk menurut mereka :*

#fighting and keep smile :)

@Haruka_NKGW10 Shownya bertemakan sushi sambil makan sushi ya har n sushinya gratiss 😃😃

2018-11-18 20:26

Arf Fdllh arifadlillah

Open BO..harga naik setiap besok.

@nazliza JO bosku

2018-11-18 20:14

Arf Fdllh arifadlillah

Open BO..harga naik setiap besok.

@nazliza Baja n besi

2018-11-18 20:13

🦉 fitriayie122

“Never trust anyone too much, remember the devil was once an angel.”

@Anwarfairuz_ alasan cb
Taknak puasa esok sebab takut lapar

2018-11-18 19:59

mi 🐰 Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

@hhafizah_ nocturnal ke

2018-11-18 19:56

Otot Boy ototglory

WWF Enumerator Fisheries West Papua - Site Inanwatan District South Sorong Regency

@sifaanur Siap Mak Kekeke

2018-11-18 19:39

Otot Boy ototglory

WWF Enumerator Fisheries West Papua - Site Inanwatan District South Sorong Regency

Nih bagus jg kalau didengerin kekekeke

Payung Teduh - Mari Bercerita 😍😍😍

2018-11-18 19:31

Otot Boy ototglory

WWF Enumerator Fisheries West Papua - Site Inanwatan District South Sorong Regency

@sifaanur Kalau ndk salah sih 1 tera 800-1jtan
Kalau diatas 2 tera 2 jt keatas

Hmmm

2018-11-18 19:29

johnkomul johnkomul

77’ | PSIS 3-0 Persib (Bruno 16', Harinur 68', Conteh 74') | Stadion Moh Subroto Magelang #PSISDAY #PSISsakmatine…

2018-11-18 19:15

ج NajeebaahAzizan

@azhanazfar24 Haa den tggu jgn sembang

2018-11-18 18:54

inggg Thisisbuing

i have goals to reach

lain kali kabo awal2 deh

2018-11-18 18:28

ᗩᗯᗩ丅Ꭵᖴ ✺ AWATIFZEYN_twt

ARMY & YGstan| a serious, sensitive, open-minded and whimsical| I like history, politics, religions, foreign languages

@bharianmy

2018-11-18 18:16

Otot Boy ototglory

WWF Enumerator Fisheries West Papua - Site Inanwatan District South Sorong Regency

@sifaanur Iya ini mak file kerjaan ama foto terlalu bejibun 😥

Minim a sih 1 tera
Cuma kadang jarak harga sama yg 2…

2018-11-18 18:11

inggg Thisisbuing

i have goals to reach

SABOOO LA DIRIKU

2018-11-18 18:10

Otot Boy ototglory

WWF Enumerator Fisheries West Papua - Site Inanwatan District South Sorong Regency

Mulai kepikiran harus beli hardisk eksternal

😥😥😥

2018-11-18 18:02

CuaiSumbang LepKall

ما شاء الله كان وما لم يشأ لم يكن🌹.

@Muadzeko @MAinuddin98 @Farhiinn Masheh abe

2018-11-18 17:52

mi 🐰 Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

@fatynaqilahh ya gambar dalam laptop 😂😂😂😂 aku malas buka laptop sbbtu tak balass 🤪🤪🤪🤪 kalau rajin mlam ni aku bg telee okayy hahaha

2018-11-18 17:39

mi 🐰 Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

wehh takut 😂😂😂 aku bakal direject lah

2018-11-18 17:38

mi 🐰 Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

nampak macam loner takde orang ws hakikatnya aku tak reply ws orang pun lagi 😂

2018-11-18 16:29

r o k a RokaHeind1908

be an Interisti since 1998!!!

Kesabaranmu adalah tanda bahwa engkau percaya Tuhan sedang menyusunkan kebaikan bagimu; 😊

2018-11-18 16:12

ami _nabilanism

i call u muffin

Nak duduk Korea blh tk

2018-11-18 16:10

r o k a RokaHeind1908

be an Interisti since 1998!!!

hari ini judulnya "iman diuji" 😅

2018-11-18 16:01

AA aliah_aqilah

just isolate yourself and scroll twitter for fun 😆

@wanierashied Hg nak pi manaa. Jom om kita kita merentas lautan biru

2018-11-18 16:00

H Muhamad Dani HMuhamadDani1

@akbarpalentino_ @AfifFuadS @instagram 😂😂😂

2018-11-18 15:59

H Muhamad Dani HMuhamadDani1

@memet_putra93 @AfifFuadS @instagram Kali semua mslh di kait2ksn Pak Jokowi tu orang patut di pertanyakandasar keimanan nya

2018-11-18 15:59

H Muhamad Dani HMuhamadDani1

@CeciliaSuwanda1 @pejuangind02 Bukan dukungan untuk pilpres yah?😑😑

2018-11-18 15:54

naonao areztojeng

"sebab berpendapat mesti siap untuk tidak sependapat"[bedpacker yg senang bagpacker dan ngopi]#jarangdirumah #FTo9 #YNWA

@kopralnine @AchmadRitauddin

2018-11-18 15:46

Wahyunis wahyunis_me

Wild And Wise | Anthropologist and Farmers | Situju Nawa-Nawa | |

Panas semaunya, hujan pun semaunya. Semua semaunya 🤔

2018-11-18 15:22

inggg Thisisbuing

i have goals to reach

@Nktnii Twitcon

2018-11-18 15:09

バリザ🐯🍭 VyBy_twt

You can never cross the ocean until you have courage to lose sight of the shore
🐯Singularity

RT @Zaidi_Roslan: Ayah saya sakit almost 4 month dah . Dulu ayah saya sihat dan bersemangat tp skrg hm....Tak tahu nak cakap sakit apa , su…

2018-11-18 15:08

inggg Thisisbuing

i have goals to reach

ok kene karang skrip ni

2018-11-18 15:06

inggg Thisisbuing

i have goals to reach

Semak otakkkkkk dengan video arab

2018-11-18 15:06

jeddi Zaidi_Roslan

22 👨🏻‍💻 ig : @__zaidiroslan

@atikahw_ Kata nak pm . Lolss

2018-11-18 15:06

inggg Thisisbuing

i have goals to reach

@Nktnii Flawless

2018-11-18 15:03

NAS 🌵 geehah_

20

😒 to those yang suka ignore WhatsApp, dm , im orang

2018-11-18 14:46

jeddi Zaidi_Roslan

22 👨🏻‍💻 ig : @__zaidiroslan

@VyBy_twt Kau apply mana jaa

2018-11-18 14:27

Syana Kadir Kata AnHa_UMM02

Biarlah seseorang menilaimu seperti apa, ambil yang terbaik dan benahi jika itu buruk menurut mereka :*

#fighting and keep smile :)

@Haruka_NKGW10 Pak aki-p nya di ajak ke indo har makan cireng sama seblak 🤣🤣

2018-11-18 13:56

Arf Fdllh arifadlillah

Open BO..harga naik setiap besok.

Epik hhhhhhh

2018-11-18 13:52

mi 🐰 Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

takde siapa nak ws aku ke 😂😭

2018-11-18 13:34

🌻 saranochu

I'm a sunflower, not a rose.

lazy day is sunday

2018-11-18 13:31

ᗩᗯᗩ丅Ꭵᖴ ✺ AWATIFZEYN_twt

ARMY & YGstan| a serious, sensitive, open-minded and whimsical| I like history, politics, religions, foreign languages

✊🏼😌

2018-11-18 13:31

mi 🐰 Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

@Pyyykama she?

2018-11-18 13:20

r o k a RokaHeind1908

be an Interisti since 1998!!!

hari ini makan siang di rmh saja.. wong solo full.. 😅😅😅

2018-11-18 12:44

naonao areztojeng

"sebab berpendapat mesti siap untuk tidak sependapat"[bedpacker yg senang bagpacker dan ngopi]#jarangdirumah #FTo9 #YNWA

@werdhitobad @awanhas 😂🤣

2018-11-18 12:26

Vefsa id IdsiVefsa

1jan1

Liebe Highschool❤❤

2018-11-18 12:14

A. Dwi Putra Ramadhani dhanii88

Bersyukur. 👍

@gadingkomala Loll

2018-11-18 11:58

jeddi Zaidi_Roslan

22 👨🏻‍💻 ig : @__zaidiroslan

Moga Allah permudahkan urusan Dr untuk menyemak tempat permohonan Li kawan ² saya 🤲🏻

2018-11-18 11:58

jeddi Zaidi_Roslan

22 👨🏻‍💻 ig : @__zaidiroslan

Tapi DR straight gila pasal intern . Pepagi dah bebel dekat group 😭🤧

2018-11-18 11:57

jeddi Zaidi_Roslan

22 👨🏻‍💻 ig : @__zaidiroslan

To the next step #roadtoIntern

2018-11-18 11:56

jeddi Zaidi_Roslan

22 👨🏻‍💻 ig : @__zaidiroslan

Apply 1 tempat intern then KP dah approved . Alhamdulillah 🤲🏻😭

2018-11-18 11:56

inggg Thisisbuing

i have goals to reach

Semak ah assignment video video ni

2018-11-18 11:50

naonao areztojeng

"sebab berpendapat mesti siap untuk tidak sependapat"[bedpacker yg senang bagpacker dan ngopi]#jarangdirumah #FTo9 #YNWA

@werdhitobad @awanhas Ada apa dengan bunga desa, kenapa harus bunga desa ?🤔

2018-11-18 11:49

EDMUND $¥AHRIAL LOVEDMUNDO

Business Man, Politician, Investor, Math & Poker Lover, Proud Father, Lovely Husband.

Don't hide what you should have shown and shown what you should have hiden. Stop complaining about what you don't h…

2018-11-18 11:46

CuaiSumbang LepKall

ما شاء الله كان وما لم يشأ لم يكن🌹.

@nadAcadd Bukan bunyi kat tayar, bunyi kat machine tu

2018-11-18 11:45

sarahu91 _srhu

First impression

RT @NajeebaahAzizan: YAAAS HAHAHA

2018-11-18 11:22

CuaiSumbang LepKall

ما شاء الله كان وما لم يشأ لم يكن🌹.

@nadAcadd Pam je smpi kluar bunyi

2018-11-18 10:56

CuaiSumbang LepKall

ما شاء الله كان وما لم يشأ لم يكن🌹.

@Muadzeko Ais kosong singgit

2018-11-18 10:55

mi 🐰 Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

kalau esok pagi ada meeting, cancel balik

2018-11-18 10:31

mi 🐰 Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

tengok gaya harini macam tak dapat balik je esok :')

2018-11-18 10:31

amirudin tuturop amirudintuturop

082144116376🙄
amirudintuturop.rudin@yahoo.co.id
amirudintuturop25@gmail.com

Pada akhirnya kita akan berekspresi merdeka menurut pendapat dan pilihan kita sendiri

2018-11-18 10:30

ᗩᗯᗩ丅Ꭵᖴ ✺ AWATIFZEYN_twt

ARMY & YGstan| a serious, sensitive, open-minded and whimsical| I like history, politics, religions, foreign languages

Alaa 💔

2018-11-18 10:17

Bernadinus Ebo ebo_bernadinus

Aku adalah aku

@YussLopez Very good

2018-11-18 10:15

Bernadinus Ebo ebo_bernadinus

Aku adalah aku

@ipriyagarg7 Very good

2018-11-18 10:14

Syana Kadir Kata AnHa_UMM02

Biarlah seseorang menilaimu seperti apa, ambil yang terbaik dan benahi jika itu buruk menurut mereka :*

#fighting and keep smile :)

@Haruka_NKGW10 Disana lomba makan sushi ya har ?

2018-11-18 10:13

Rinny Hariani HarianiRinny

a heartless.

you know what?

i love you.

2018-11-18 09:57

👻 Dhiladesu

RT @NajeebaahAzizan: Guys tlg la stop dgn tweet ADe laGi ke PerEmPuan yAnG....

Manusia ni semua beza2. Kau ingat perempuan ni semua sama k…

2018-11-18 09:43

agai Agai_Zafran

#koojunhoe #iKON

RT @NajeebaahAzizan: Guys tlg la stop dgn tweet ADe laGi ke PerEmPuan yAnG....

Manusia ni semua beza2. Kau ingat perempuan ni semua sama k…

2018-11-18 09:28

mas paijoo yanu_wahyu

hanya seekor semut rangrang di pohon mangga

@cherboro @4Y4NKZ @ASapardan 🤦‍♂️ manusia yang dilahirkan tanpa urat malu di tubuhnya

2018-11-18 09:27

ج NajeebaahAzizan

YAAAS HAHAHA

2018-11-18 09:25

ج NajeebaahAzizan

Guys tlg la stop dgn tweet ADe laGi ke PerEmPuan yAnG....

Manusia ni semua beza2. Kau ingat perempuan ni semua sam…

2018-11-18 09:20

ج NajeebaahAzizan

Tahap pemikiran ape ni thinking that girls prefer eating western food above others whuutttt ddk dlm gua ke ape

2018-11-18 09:17

SiapaAku IpankRock_

Melepaskan Semua Identitas dan Menyisakan Hanya Satu .... *Aku Adalah Manusia* | IG : Deni.negara12 Sekalian Di Follow Tambah Teman Dan Saudara

@ajikxs Nah Ngono

2018-11-18 08:41

ج NajeebaahAzizan

I tend to be mean when I'm in a badmood

2018-11-18 08:19

ج NajeebaahAzizan

Aduh manusia2 yg recycle tweet ni

2018-11-18 08:15

A.Ammar _piqmarY15zr_

RT @v8torious_: TOMMOROW GUYS!!!!🎙🎺🥁

#icssannualgrandmeeting
#ichemtech
#bondingtime
#vibranium
#neonx
#pheonix9
#v8torious
#usim https://…

2018-11-18 08:14

ج NajeebaahAzizan

@azhanazfar24 Weh ajak jiran pj perdana kau ni.

2018-11-18 08:11

r o k a RokaHeind1908

be an Interisti since 1998!!!

Syaloom.. Slmt hari Minggu, slmt beribadah.. 😇😇😇

2018-11-18 07:53

Azizah Fattih R A fattihra

deutsch schwarz-rot-gelb - ig : | @MIsezSMG | Cilacap - Jakarta - Papua 🐣

Ketemu libur di hari minggu udh berasa 2th sekali..
Maskeran
Luluran
Crembath
Nonton Netflix
Makan Siang
TIDUR 💛

2018-11-18 07:14

Syana Kadir Kata AnHa_UMM02

Biarlah seseorang menilaimu seperti apa, ambil yang terbaik dan benahi jika itu buruk menurut mereka :*

#fighting and keep smile :)

@shaniaJKT48 Ko semua bahas jojo si ..tolong di perjelas dong aku nggga ngerti dgn semua ini ???

2018-11-18 06:35