Tweets at Teluk Bintuni, Papua Barat around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Teluk Bintuni, Papua Barat 30km.


Search Results

#AnakTanahModifikasi wa159

Gak perlu punya badan yang besar buat berjiwa besar

@kemkominfo pagi ini saya dapat sms seperti ini.
maksudx gmn ya?maklum awam

2018-01-22 10:57

Wan Kenobi ridzuanelham

#USIM #JB #YNWA

Perghh first day masuk kena interview.. "what do you know about our company?" Tergagap aku nk jawab

2018-01-22 10:54

Jenny Bermalang JeBe30

psalms 103:5

Su niat skali tapi ah syudahlah

2018-01-22 10:53

I Gusti Ayu B AyuBudiadnyani

PNS di Politeknik KP Sorong, Badan Riset dan Sumber Daya Manusia, Kementerian Kelautan dan Perikanan

Ready for virtual lecture with @poltekkpsda And @brsdm_STP_JKT @Pusdik_KP @brsdm_kp

2018-01-22 10:50

Ps. Dr. Nico O.W. Gimon, MTh gimon_nico

God is good all the time,,,,

You may think you’re surrounded by the enemy, but the truth is the enemy is surrounded by our God. Lord is bigger t…

2018-01-22 10:30

nubay BayuNurul29

👶🏻 A Nilam Azzahra ❤️

Masa bodo aja lah ya ☺

2018-01-22 09:55

amin AminAsri789

Dahulukan Allah dalam setiap perkara. .



ig: amin_hajiasri

Bai twitter.

2018-01-22 09:35

fann IrfanSazaidi

4 hours of sleep is not a lot, but a 4 hour nap sure is

RT @AminAsri789: Bundle of assignments to be done and submitted.

Within this week 🙃 #KitaOK

2018-01-22 09:16

Hhutriy Maaliwuga12 hhutriy

❤ Yoko Shaputra Gredenggo ❤

2018-01-22 09:12

yen nurien_sabrina

be courage

RT @Syimiii: tadi aku kena ceramah camni cikgu tnya awak bercinta ke skrg? aku cakap lah tak. pastu cikgu cakap camni

"nanti kalau berkena…

2018-01-22 09:06

😺 hswniza

١٧ and still happy ☺

RT @Syimiii: tadi aku kena ceramah camni cikgu tnya awak bercinta ke skrg? aku cakap lah tak. pastu cikgu cakap camni

"nanti kalau berkena…

2018-01-22 08:54

Thina ManoYumthe thina_teto

Plants protection by Degree, Account officer by Experience, citizens of the world by the Designed.. Your BFF by Nature

Morning Sorong

2018-01-22 08:48

Fika. fieka97fazlyn

Forget the mistake , remember the lesson ❤️

RT @AminAsri789: Snorkelling ke tu 😭

2018-01-22 08:42

Lily ainnnaaaa

the worlds make-up 💅💄

@farahnajwv sama sama 🌈

2018-01-22 08:25

Lily ainnnaaaa

the worlds make-up 💅💄

happy birthday kak farah 💖 @farahnajwv

2018-01-22 08:11

Lily ainnnaaaa

the worlds make-up 💅💄

RT @Syimiii: tadi aku kena ceramah camni cikgu tnya awak bercinta ke skrg? aku cakap lah tak. pastu cikgu cakap camni

"nanti kalau berkena…

2018-01-22 08:09

fhsl🇯🇴🇲🇾 fikrihatta98

💕

RT @Syimiii: last dah habis carnival cikgu cakap dengan aku "nanti nak cari lelaki, ingat pesan saya tu. percayalah"

dia asyik cakap perc…

2018-01-22 07:48

fhsl🇯🇴🇲🇾 fikrihatta98

💕

RT @Syimiii: tapi aku ada cakap gak kenapa nak comparekan perempuan dengan rokok? rokok tu barang, perempuan tu manusia. pastu cikgu cakap…

2018-01-22 07:48

fhsl🇯🇴🇲🇾 fikrihatta98

💕

RT @Syimiii: aku cakaplah, ha lelaki pun menipu gak kenapa nak assume perempuan ni penipu pastu cikgu argue lagi argue aku dah malas last l…

2018-01-22 07:48

fhsl🇯🇴🇲🇾 fikrihatta98

💕

RT @Syimiii: "perempuan ni penipu" cikgu asyik ulang je. aku cakap lah, saya tak menipu tak pernah menipu sekali hamik kau cikgu ceramah ak…

2018-01-22 07:47

fhsl🇯🇴🇲🇾 fikrihatta98

💕

RT @Syimiii: pastu cikgu cakap cmni yang baiknya rokok ni dia jujur. tak macam perempuan, penipu..... aku macam tersentap lah kan, cikgu ka…

2018-01-22 07:47

fhsl🇯🇴🇲🇾 fikrihatta98

💕

RT @Syimiii: "memang lah benda ni nampak remeh, tapi percaya lah cakap saya"

cikgu cakap general je tapi aku nampaklah gaya dia cakap tu…

2018-01-22 07:47

fhsl🇯🇴🇲🇾 fikrihatta98

💕

RT @Syimiii: cikgu cakap suruh dia berhenti atau tinggalkan lelaki tu, aku tanyalah kenapa? pastu dia cakap

"kalau setakat benda kecil mac…

2018-01-22 07:47

fhsl🇯🇴🇲🇾 fikrihatta98

💕

RT @Syimiii: tadi aku kena ceramah camni cikgu tnya awak bercinta ke skrg? aku cakap lah tak. pastu cikgu cakap camni

"nanti kalau berkena…

2018-01-22 07:47

ج NajeebaahAzizan

I hope that Allah will bless you and me with abundant of happiness in this Dunya and the Hereafter. And I hope we found peace in our heart by loving Him. Amin.

Waaaaaah

2018-01-22 07:43

diamond unaaa_nana

living the double life.

I was a kindergarten teacher. And i met tens of kids like arrows. Just because you never met one doesnt mean that k…

2018-01-22 06:52

Imamul Muttaqin rojopurwo

A full-time #Reader, part-time #Writer. Ada #BagiBagiBuku tiap bulannya.

Ati-ati musim udan. Biasane nek nggak watuk pilek yo meteng.

2018-01-22 06:50

🍼 hfznbla_

25/3/1990 ‏‏‏💝محمد الحفيظ💝
13/5/2015 🍃 احمد لطفي قشيري🍃
23/6/2016 🍃 احمد نافيظ عاميلي🍃

RT @AishahImtiaz: Lps sorg,sorg kwn nk melabuhkan zamn bujang..hanya congrates n doa dri jauh mmpu ku ucpkann

2018-01-22 06:05

هوهو aliaa_afqh

My friends described me annoying

RT @Syimiii: tadi aku kena ceramah camni cikgu tnya awak bercinta ke skrg? aku cakap lah tak. pastu cikgu cakap camni

"nanti kalau berkena…

2018-01-22 05:22

diamond unaaa_nana

living the double life.

@twt_malaysia Pagi hoho

2018-01-22 05:18

diamond unaaa_nana

living the double life.

@Narshouu I wish tomorrow is sunday 😴

2018-01-22 05:16

diamond unaaa_nana

living the double life.

@twt_malaysia Currently finishing up my chem tuto and some exercises... Mid term examination is on this thursday...

2018-01-22 05:15

diamond unaaa_nana

living the double life.

@Narshouu Hmm sama 🤓

2018-01-22 05:14

diamond unaaa_nana

living the double life.

@Narshouu Wakpe tuuu

2018-01-22 05:13

diamond unaaa_nana

living the double life.

Tdo la wani

2018-01-22 05:11

diamond unaaa_nana

living the double life.

Its 3.41. and im busy playing twitter hehu. Kelas pukul 8. Nampaknya tak tido lah kita ye.

2018-01-22 04:41

diamond unaaa_nana

living the double life.

Nah sis. Ignore this kind of people cuz they're just keyboard warriors. Exceptional if he keeps on quoting every t…

2018-01-22 04:20

diamond unaaa_nana

living the double life.

Ada ice cream letak sambal 😑😐

2018-01-22 04:19

diamond unaaa_nana

living the double life.

For real duh. If you have problem with me then say it out loud lah. If you keep quiet then how am k suppose to know…

2018-01-22 04:17

diamond unaaa_nana

living the double life.

Its 10

2018-01-22 04:13

diamond unaaa_nana

living the double life.

Im scarred

2018-01-22 04:04

amin AminAsri789

Dahulukan Allah dalam setiap perkara. .



ig: amin_hajiasri

Tepu sudah otak. Bertuiter sblm tidoq.

2018-01-22 03:35

amin AminAsri789

Dahulukan Allah dalam setiap perkara. .



ig: amin_hajiasri

@atqhhsmn Kejut sedara la tu suh studi.

2018-01-22 03:34

amin AminAsri789

Dahulukan Allah dalam setiap perkara. .



ig: amin_hajiasri

Mampuih ramai ikut main twitter visits.

2018-01-22 03:34

Emailridawansangadji panhjy81

Rilex

@Elina_Aza hy

2018-01-22 03:33

Emailridawansangadji panhjy81

Rilex

2018-01-22 03:32

amin AminAsri789

Dahulukan Allah dalam setiap perkara. .



ig: amin_hajiasri

@atqhhsmn @snqm_ @Apeeeeeeeeeez @syahmi_sulaimi @aimanhasni110 @Syifazamri Ni bangun balik

2018-01-22 03:31

Eykaa_

fml

RT @Syimiii: "memang lah benda ni nampak remeh, tapi percaya lah cakap saya"

cikgu cakap general je tapi aku nampaklah gaya dia cakap tu…

2018-01-22 02:58

Eykaa_

fml

RT @Syimiii: cikgu cakap suruh dia berhenti atau tinggalkan lelaki tu, aku tanyalah kenapa? pastu dia cakap

"kalau setakat benda kecil mac…

2018-01-22 02:58

Eykaa_

fml

RT @Syimiii: tadi aku kena ceramah camni cikgu tnya awak bercinta ke skrg? aku cakap lah tak. pastu cikgu cakap camni

"nanti kalau berkena…

2018-01-22 02:58

amin AminAsri789

Dahulukan Allah dalam setiap perkara. .



ig: amin_hajiasri

@snqm_ Mdm aiza.

2018-01-22 02:52

amin AminAsri789

Dahulukan Allah dalam setiap perkara. .



ig: amin_hajiasri

Azam 2018 nk simpan rambut panjang smpi bahu.

2018-01-22 02:52

cid rsydhrf

excuse me

happynya hayoon masuk top 9!! a very safe spot pula tu

2018-01-22 02:47

Sku 9650Aiman

19🔞

RT @AminAsri789: Bundle of assignments to be done and submitted.

Within this week 🙃 #KitaOK

2018-01-22 02:45

amin AminAsri789

Dahulukan Allah dalam setiap perkara. .



ig: amin_hajiasri

@snqm_ Takde ah ni ada vid arab comic strip bagai dgn midsem pressure lagi. Test mnggu lps dh

2018-01-22 02:44

amin AminAsri789

Dahulukan Allah dalam setiap perkara. .



ig: amin_hajiasri

@snqm_ Huhu 🙂💪

2018-01-22 02:42

amin AminAsri789

Dahulukan Allah dalam setiap perkara. .



ig: amin_hajiasri

Nyesal tuit omputeh.

2018-01-22 02:42

amin AminAsri789

Dahulukan Allah dalam setiap perkara. .



ig: amin_hajiasri

@Imaddza Ceni gak tuit aku masa mula2 main tuiter dulu.

2018-01-22 02:40

amin AminAsri789

Dahulukan Allah dalam setiap perkara. .



ig: amin_hajiasri

Bundle of assignments to be done and submitted.

Within this week 🙃 #KitaOK

2018-01-22 02:39

amin AminAsri789

Dahulukan Allah dalam setiap perkara. .



ig: amin_hajiasri

@snqm_ @atqhhsmn @Apeeeeeeeeeez @syahmi_sulaimi @aimanhasni110 @Syifazamri Chill la mmg tipu pun hahah

2018-01-22 02:35

amin AminAsri789

Dahulukan Allah dalam setiap perkara. .



ig: amin_hajiasri

@snqm_ @atqhhsmn @Apeeeeeeeeeez @syahmi_sulaimi @aimanhasni110 @Syifazamri Masa tu

2018-01-22 02:33

khÿ. khrhffh

👻 ; khairahafifah

RT @Syimiii: tadi aku kena ceramah camni cikgu tnya awak bercinta ke skrg? aku cakap lah tak. pastu cikgu cakap camni

"nanti kalau berkena…

2018-01-22 02:30

amin AminAsri789

Dahulukan Allah dalam setiap perkara. .



ig: amin_hajiasri

Last visits to my Twitter profile
30 seconds : @atqhhsmn
9 minutes : @snqm_
20 minutes : @Apeeeeeeeeeez
50 minut…

2018-01-22 02:28

🦉 FathinAinur_

YOUTH IS ONLY YOUTH WHEN YOU CAUSE TROUBLE

RT @Syimiii: tadi aku kena ceramah camni cikgu tnya awak bercinta ke skrg? aku cakap lah tak. pastu cikgu cakap camni

"nanti kalau berkena…

2018-01-22 02:28

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

@aimandanial41 baca la thread tu

2018-01-22 02:20

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

btw semua convs tu cikgu cikgu yang mulakan ok!! memang takde maknalah aku nak sembang pasal tu tetiba 😑 atleast ak…

2018-01-22 02:20

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

@fatenfarhanaa baca sambungan

2018-01-22 02:18

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

tapi aku cam tak percaya lah kan, aku cakaplah habis lelaki yang pasang banyak/playboy tu cane?

"tu lain lah, saya…

2018-01-22 02:18

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

asal lah banyak sembang pasal lelaki/jodoh/rumahtangga harini. muka aku muka layak berkahwin ke cane hahahahaha

2018-01-22 02:16

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

tadi cikgu lain jugak dia cakap camni

"lelaki ni dia tak suka dikongkong, biar lah dia nak buat apa pun, dia takk…

2018-01-22 02:15

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

@aimandanial41 sebab tu aku tinggalkan kau

2018-01-22 02:11

intan Intanliyyana

in darkness, keep hoping

RT @Syimiii: tadi aku kena ceramah camni cikgu tnya awak bercinta ke skrg? aku cakap lah tak. pastu cikgu cakap camni

"nanti kalau berkena…

2018-01-22 02:11

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

last dah habis carnival cikgu cakap dengan aku "nanti nak cari lelaki, ingat pesan saya tu. percayalah"

dia asyik…

2018-01-22 02:10

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

tapi aku ada cakap gak kenapa nak comparekan perempuan dengan rokok? rokok tu barang, perempuan tu manusia. pastu c…

2018-01-22 02:10

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

aku cakaplah, ha lelaki pun menipu gak kenapa nak assume perempuan ni penipu pastu cikgu argue lagi argue aku dah m…

2018-01-22 02:10

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

"perempuan ni penipu" cikgu asyik ulang je. aku cakap lah, saya tak menipu tak pernah menipu sekali hamik kau cikgu…

2018-01-22 02:10

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

pastu cikgu cakap cmni yang baiknya rokok ni dia jujur. tak macam perempuan, penipu..... aku macam tersentap lah ka…

2018-01-22 02:10

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

"memang lah benda ni nampak remeh, tapi percaya lah cakap saya"

cikgu cakap general je tapi aku nampaklah gaya di…

2018-01-22 02:10

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

cikgu cakap suruh dia berhenti atau tinggalkan lelaki tu, aku tanyalah kenapa? pastu dia cakap

"kalau setakat bend…

2018-01-22 02:10

Lily ainnnaaaa

the worlds make-up 💅💄

wahai mataku ; mengatuklah

2018-01-22 01:55

amin AminAsri789

Dahulukan Allah dalam setiap perkara. .



ig: amin_hajiasri

@Apeeeeeeeeeez Nyesal puji.

2018-01-22 01:47

PICKLE GEK Gkstrzhky

scotty 2 hotty dont put the lil bitches on the molly

@FirdausMamun Kaya bhai

2018-01-22 01:47

Wâwa Njwakhairul

happy eater with braces

Lagu indo dulu dulu mmg dabombzz

2018-01-22 01:45

amin AminAsri789

Dahulukan Allah dalam setiap perkara. .



ig: amin_hajiasri

@Apeeeeeeeeeez Hensem melayu tulen

2018-01-22 01:44

PICKLE GEK Gkstrzhky

scotty 2 hotty dont put the lil bitches on the molly

@Ashraff97 @almascucuadam Cmon lah almas, aku bkn dak smakl pun paham

2018-01-22 01:43

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

tadi aku kena ceramah camni cikgu tnya awak bercinta ke skrg? aku cakap lah tak. pastu cikgu cakap camni

"nanti ka…

2018-01-22 01:41

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

ada cikgu ni hisap rokok sukehati je dedepan orang, pastu ada sorang laki muda ni dia tegur "eh kau ni cover cover…

2018-01-22 01:34

amin AminAsri789

Dahulukan Allah dalam setiap perkara. .



ig: amin_hajiasri

@Anwarfairuz_ Dengki tgk kau jela mangat studi 😭

2018-01-22 01:33

amin AminAsri789

Dahulukan Allah dalam setiap perkara. .



ig: amin_hajiasri

@syhaheedaa Tu ler pacai

2018-01-22 01:33

amin AminAsri789

Dahulukan Allah dalam setiap perkara. .



ig: amin_hajiasri

@snqm_ Ouh gitu hahah ok

2018-01-22 01:32

cid rsydhrf

excuse me

siot lah rambut bau cuka erghhh

2018-01-22 01:31

cid rsydhrf

excuse me

morning pula esok...

2018-01-22 01:29

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

benda first balik tadi buka kdrama nampaklah kdrama lagi penting dari mandi. eh?

2018-01-22 00:55

cid rsydhrf

excuse me

@fatenfarhanaa cinta kita dalam kamus ada je, search "sejati"

2018-01-22 00:39

cid rsydhrf

excuse me

@fatenfarhanaa cinta itu sukar ditafsir -dr cinta cid

2018-01-22 00:36

cid rsydhrf

excuse me

@fatenfarhanaa dia ke ten 😂

2018-01-22 00:32

cid rsydhrf

excuse me

@Safieragus lets cantik lets bengkung nursajat sangat mengata

2018-01-22 00:22

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

dia macam awkward gila la kan bila member sekolah rendah panggil syimi

2018-01-22 00:10

ج NajeebaahAzizan

I hope that Allah will bless you and me with abundant of happiness in this Dunya and the Hereafter. And I hope we found peace in our heart by loving Him. Amin.

Ni pulak lagi sorg adik sedara tnye soalan tibe2,
"Kakngah pernah rindukan seseorang tak?" Hadoi laa adik hahah

2018-01-22 00:03

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

eee geli lah teringat cikgu kata masa dorang main ragbi dorang kencing dekat tiang yang gol tu 😑

2018-01-22 00:00