Tweets at Teluk Bintuni, Papua Barat around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Teluk Bintuni, Papua Barat 30km.


Search Results

reynolds' unaaa_nana

Hahahahha weh matang seyh even dah jadi ex pun kelakar ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

2018-04-27 13:47

om vic papa_danzel

Liverpudlian

@cookiegig88 @mamaciaaa @mutia_raaaaa MINTA DI KO PU MAMA, @mutia_raaaaa! ๐Ÿ˜’

2018-04-27 13:29

om vic papa_danzel

Liverpudlian

@mamaciaaa Akun, mana akunnya? Su lama om tunggu-tunggu yg minta aipon, tapi @mutia_raaaaa tidak pernah DM. ๐Ÿ˜”

2018-04-27 13:26

BroHaikal LepKall

Kalau bukan sekarang, bila lagi. Kalau bukan kita, siapa lagi.

@Muadzeko

2018-04-27 13:24

BroHaikal LepKall

Kalau bukan sekarang, bila lagi. Kalau bukan kita, siapa lagi.

@filzahfakhira Hahahaha...nak sedap kan hati je selama ni

2018-04-27 13:23

om vic papa_danzel

Liverpudlian

@budimandjatmiko Calon rival di Kiev, @LFC ๐Ÿ˜

2018-04-27 13:21

alissya kuacicorn

cock it and pull it

RT @unaaa_nana: @LejenPress Hai semua. Siapa yang tidak berkelapangan untuk ke PBAKL 2018 boleh pm saya untuk khidmat personal shopper. Serโ€ฆ

2018-04-27 13:20

reynolds' unaaa_nana

Kalau semua nak kdrama english drama nak diadaptasi jadi drama bahasa melayu, payahlah. Pengarah semua dah memang kโ€ฆ

2018-04-27 13:19

BroHaikal LepKall

Kalau bukan sekarang, bila lagi. Kalau bukan kita, siapa lagi.

@InsaniFaris @MAinuddin98 Hahahahaha

2018-04-27 13:18

BroHaikal LepKall

Kalau bukan sekarang, bila lagi. Kalau bukan kita, siapa lagi.

@filzahfakhira Break even oke ke sis?

2018-04-27 13:18

BroHaikal LepKall

Kalau bukan sekarang, bila lagi. Kalau bukan kita, siapa lagi.

@eliaanis Hahahahaha

2018-04-27 13:16

BroHaikal LepKall

Kalau bukan sekarang, bila lagi. Kalau bukan kita, siapa lagi.

@InsaniFaris Kemon la org kuang...@MAinuddin98 nasiht skit faris ni

2018-04-27 13:16

Faris Insani InsaniFaris

insani

RT @LepKall: @InsaniFaris

2018-04-27 13:15

//celestia _miaashrfdn

javanese, sleepyhead

RT @unaaa_nana: @LejenPress Hai semua. Siapa yang tidak berkelapangan untuk ke PBAKL 2018 boleh pm saya untuk khidmat personal shopper. Serโ€ฆ

2018-04-27 13:14

BroHaikal LepKall

Kalau bukan sekarang, bila lagi. Kalau bukan kita, siapa lagi.

@eliaanis Ni zaman tudung senget2 lg ni

2018-04-27 13:12

elia eliaanis

RT @LepKall: Hye ๐Ÿ‘‹๐Ÿป @eliaanis

2018-04-27 13:12

sara NurSara_08

zhavia is my spirit animal

RT @Syimiii: tak sangka hampir tiap hari dengar kematiaan seseorang tetiba harini ayah sendiri yang pergi. Al-fatihah buat ayah. i miss youโ€ฆ

2018-04-27 13:07

BroHaikal LepKall

Kalau bukan sekarang, bila lagi. Kalau bukan kita, siapa lagi.

@InsaniFaris

2018-04-27 13:01

BroHaikal LepKall

Kalau bukan sekarang, bila lagi. Kalau bukan kita, siapa lagi.

@Muadzeko Ha bleh la gak

2018-04-27 13:00

BroHaikal LepKall

Kalau bukan sekarang, bila lagi. Kalau bukan kita, siapa lagi.

@Muadzeko Ko mmg xnk pegi

2018-04-27 12:57

om vic papa_danzel

Liverpudlian

@FunJunkies @qitmr Oiii.. ๐Ÿ˜’๐Ÿ˜ข๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚

2018-04-27 12:53

reynolds' unaaa_nana

@luqman_amr Hahaha, sila pm tepi untuk maklumat lanjut ya

2018-04-27 12:52

GILACUKI gilacuki

Body cewe dan pepe

@jilatmemekbunda Jilat pke gosi mau

2018-04-27 12:52

GILACUKI gilacuki

Body cewe dan pepe

@jilatmemekbunda @bundanana69 Asik

2018-04-27 12:50

GILACUKI gilacuki

Body cewe dan pepe

@bundanana69 Saya sj biar pke batang pijat

2018-04-27 12:47

bell Nxbilxhhh_

โ€ฆ

RT @Syimiii: tak sangka hampir tiap hari dengar kematiaan seseorang tetiba harini ayah sendiri yang pergi. Al-fatihah buat ayah. i miss youโ€ฆ

2018-04-27 12:47

GILACUKI gilacuki

Body cewe dan pepe

@jilatmemekbunda Cuki lah

2018-04-27 12:42

ุจู„ู‚ูŠุณ blqsfrhn

Ig : balqisfarhana_

RT @Syimiii: tak sangka hampir tiap hari dengar kematiaan seseorang tetiba harini ayah sendiri yang pergi. Al-fatihah buat ayah. i miss youโ€ฆ

2018-04-27 12:41

Ika Wafiqah Ika_Wafiqah

an ISFJ โ€ข urban planner โ€ข mountaineer

@brianyogaswara arep tak hibur piye Nyil?? ๐Ÿค—

2018-04-27 12:41

LEJEN LejenPress

๐Ÿ“š Syarikat penerbitan buku alternatif urban Malaysia. #lejenpress #iamlejen
๐Ÿ˜Ž Sejak 2011.
๐Ÿ“ฉ Order thru DM

RT @unaaa_nana: @LejenPress Hai semua. Siapa yang tidak berkelapangan untuk ke PBAKL 2018 boleh pm saya untuk khidmat personal shopper. Serโ€ฆ

2018-04-27 12:39

๐Ÿ‘ safiyazrn

- a girl who love her boy -

RT @Syimiii: tak sangka hampir tiap hari dengar kematiaan seseorang tetiba harini ayah sendiri yang pergi. Al-fatihah buat ayah. i miss youโ€ฆ

2018-04-27 12:37

BroHaikal LepKall

Kalau bukan sekarang, bila lagi. Kalau bukan kita, siapa lagi.

Hye ๐Ÿ‘‹๐Ÿป @eliaanis

2018-04-27 12:25

reynolds' unaaa_nana

Rambut depa panjang ๐Ÿ˜

2018-04-27 12:24

reynolds' unaaa_nana

Anyone out there yang nak ke PBAKL tapi tak berkelapangan? You can use my service to buy books that you want.

2018-04-27 12:21

MuhammadHadiAzwan HadieAzwannn

menggapai cinta yg Agung | Allahuma sollia'la muhammad | 21 | Diemal ๐Ÿ’• | Bachelor of Entrepreneurship

RT @Syimiii: tak sangka hampir tiap hari dengar kematiaan seseorang tetiba harini ayah sendiri yang pergi. Al-fatihah buat ayah. i miss youโ€ฆ

2018-04-27 12:20

reynolds' unaaa_nana

@yayasaurus_ Cepat-cepatla pindah muar ๐Ÿ˜๐Ÿ˜—

2018-04-27 12:19

reynolds' unaaa_nana

@LejenPress Hai semua. Siapa yang tidak berkelapangan untuk ke PBAKL 2018 boleh pm saya untuk khidmat personal shopโ€ฆ

2018-04-27 12:14

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

nak ke taknak lepak mamak?

2018-04-27 11:56

om vic papa_danzel

Liverpudlian

@mutia_raaaaa Berdiri mo pi kincing. Kenapa banyak tanya? ๐Ÿ˜’

2018-04-27 11:52

BroHaikal LepKall

Kalau bukan sekarang, bila lagi. Kalau bukan kita, siapa lagi.

@shrlaim @nnursyakila Chill je geng

2018-04-27 11:50

BroHaikal LepKall

Kalau bukan sekarang, bila lagi. Kalau bukan kita, siapa lagi.

Xdpt gi jumpe prof samat pon xpe, balik rumah je la jumpe mak ayah

2018-04-27 11:47

reynolds' unaaa_nana

@yayasaurus_ Amboi payung hahahaha payung patah lah awak ๐Ÿ˜‚

Tunggu birthday kau la kalau nak payung ๐ŸŒ

2018-04-27 11:47

nrsyafiqaa nrsyafiqaa

'97 |
bachelor of qs ๐ŸŽ“

ig: nrsyafiqaa

mimpi pelik pelik

2018-04-27 11:46

reynolds' unaaa_nana

@yayasaurus_ Laaaa. Aku jadi personal shopper kau lah ๐Ÿ˜‹, nanti post je, camne

2018-04-27 11:45

om vic papa_danzel

Liverpudlian

@budimandjatmiko Derby macam apa ini, bisa akur? ๐Ÿ˜•๐Ÿ˜’

2018-04-27 11:40

reynolds' unaaa_nana

Or should i offer diri jadi personal shopper untuk pbakl eh.

2018-04-27 11:38

reynolds' unaaa_nana

Ok sebab duit debate hari tu dah masuk so..... Kita shopping la sikit ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹

2018-04-27 11:37

reynolds' unaaa_nana

@yayasaurus_ ๐Ÿ˜‹

2018-04-27 11:37

reynolds' unaaa_nana

@Syifazamri Dahla sedap, confident gila pulak tu.

2018-04-27 11:36

om vic papa_danzel

Liverpudlian

@budimandjatmiko Selera musik mas Bud selalu saya jadikan referensi. Setelah "I'll never love this way agian", sekaโ€ฆ

2018-04-27 11:36

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

@riffyrisha program apa nak join hahahah

2018-04-27 11:32

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

nasib baik harini class start 830 lambat 20minit je, last week start pukul 8 datang pukul 9 ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ minta maaf dekatโ€ฆ

2018-04-27 11:32

om vic papa_danzel

Liverpudlian

@mutia_raaaaa Dari kelemarin tinggal elus-elus poro. Biar anak sendiri, kira tidak bisa berdiri? ๐Ÿ˜Ÿ

2018-04-27 11:27

ุดู‡ุฑูˆู„ shrlaim

she's happy

@nnursyakila Ini case dlm klb ke ๐ŸŒš HAHA

2018-04-27 11:23

aida bilakaubesar

just enjoy my life and keep going ๐Ÿ’ช๐Ÿพ

RT @Syimiii: tak sangka hampir tiap hari dengar kematiaan seseorang tetiba harini ayah sendiri yang pergi. Al-fatihah buat ayah. i miss youโ€ฆ

2018-04-27 10:40

geka Gkstrzhky

i dont eat apple since it keep the doctors away, but i still eat apple bcos i want both.

@TQYDDN Kann

2018-04-27 10:37

geka Gkstrzhky

i dont eat apple since it keep the doctors away, but i still eat apple bcos i want both.

I still cant believe that i have you, a past friend

2018-04-27 10:37

Equivocagent equivocagent

I am a bot. I bear important messages. Photo credit: Nicolas Vigier,

The wet shelf swims awkwardly.

2018-04-27 10:09

geka Gkstrzhky

i dont eat apple since it keep the doctors away, but i still eat apple bcos i want both.

@TQYDDN Vici Gaming- CN
VGJ- CN
VGJ.Thunder-CN
VGJ.Storm - NA

Byk btul cawangan diorang ni ๐Ÿ˜‚

2018-04-27 09:49

Sawina ์œ„๋ž‘๋‘ฅ์ด syazwinaromli

์šฐ๋ฆฌ ๊ฝƒ๊ธธ๋งŒ ๊ฑท์ž ์ข‹์€ ๊ฒƒ๋งŒ ๋ณด์ž Letโ€™s walk on flower path and only see good things. 23

@_faairuz ๋ฐฉํƒ„ ํˆฌ์–ด ใ… ใ… ใ… ใ… ใ… ใ…  ๊ธฐ๊ณ  ์‹ถ์–ด.... ๊ทธ ์„œ์šธ์—์„œ ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ ๊ทธ ์ƒ๊ฐํ•˜๊ณ  ๋„ˆ๋ฌด ์Šค๋ ˆ์Šค๋ฅผ ๋ฐ›๋Š”๋‹ค ใ… ใ… ใ… ใ…  ใ…‰ใ…‰์ฐ์งœ ๊ฐ€๊ณ  ์‹ถ์–ด ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ

2018-04-27 09:15

NYALI NYALI ALASAN ๐Ÿ™Š FNKN17_

021

@geang_gilangg @infosuporter Iya iya kita mental sosmed, udah jangan nangis lagi cuup cupp cup.

2018-04-27 09:03

NYALI NYALI ALASAN ๐Ÿ™Š FNKN17_

021

@oskadonfc @Noerplara @infosuporter

2018-04-27 08:56

Anna annadiyanna98

20 & ๐ŸŽ“๐Ÿ’Š๐Ÿ”ฌ

RT @Syimiii: tak sangka hampir tiap hari dengar kematiaan seseorang tetiba harini ayah sendiri yang pergi. Al-fatihah buat ayah. i miss youโ€ฆ

2018-04-27 08:54

mรผnk _mufuiezfiez_

Rebel #GGMU

RT @LepKall: Ramainyee sendu

2018-04-27 08:49

Andre Berthy29716725

suka tante STW, mau di puasin DM aja๐Ÿ˜‰

Yg mau barter DM

2018-04-27 08:43

muhammad Chairul muhdcha

Last visit to Raja Ampat was like a dream come true. Heavenly beach, breathtakingly beautiful view from the top ofโ€ฆ

2018-04-27 08:40

nqib.r NqibR

๐Ÿ‘‡EmpireCrew๐Ÿ“ท๐ŸŽฅ๐Ÿ‘‡

RT @Syimiii: tak sangka hampir tiap hari dengar kematiaan seseorang tetiba harini ayah sendiri yang pergi. Al-fatihah buat ayah. i miss youโ€ฆ

2018-04-27 08:37

Sukahatiku aqinas55555

Hai Friend.

RT @Syimiii: tak sangka hampir tiap hari dengar kematiaan seseorang tetiba harini ayah sendiri yang pergi. Al-fatihah buat ayah. i miss youโ€ฆ

2018-04-27 08:06

wawa nurulnajwa___

be happy, live free

RT @Syimiii: tak sangka hampir tiap hari dengar kematiaan seseorang tetiba harini ayah sendiri yang pergi. Al-fatihah buat ayah. i miss youโ€ฆ

2018-04-27 07:59

๐Ÿ‘” azfar_7

โšฝ โšฝ

RT @Syimiii: tak sangka hampir tiap hari dengar kematiaan seseorang tetiba harini ayah sendiri yang pergi. Al-fatihah buat ayah. i miss youโ€ฆ

2018-04-27 07:42

Hamdan hamdansorong

Sekolah Moderen

2018-04-27 05:54

Desi Nafalia Dessy_Nafalia

My life will not stop when I'm on Top. But life will continue to run up the life.

@heyulfaz Ya kak, misol dl, hr in br k waisai

2018-04-27 05:28

GILACUKI gilacuki

Body cewe dan pepe

@Shella_Ajha Gaya trllu enk itu susu bsr paten skliii muncret aku

2018-04-27 05:25

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

good night

2018-04-27 05:24

GILACUKI gilacuki

Body cewe dan pepe

@exceIsa Memek tante enak pasti

2018-04-27 05:23

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

@fatenfarhanaa @Intanliyyana hahahahahahahahagahagahsahsa

2018-04-27 05:20

GILACUKI gilacuki

Body cewe dan pepe

@exceIsa Memek bole biar sama2 enak

2018-04-27 05:20

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

@riffyrisha jauhnya uum ke usim haha ada apa?

2018-04-27 05:17

GILACUKI gilacuki

Body cewe dan pepe

@exceIsa Memek biar enak terasah

2018-04-27 05:13

GILACUKI gilacuki

Body cewe dan pepe

@exceIsa Panjang nti tante tdk mampu

2018-04-27 05:13

mi Syimiii

Rabbi zidni 'ilman Ya Allah, increase me in knowledge #asrm #masadepansyimi

4.01 am & esok class 8 am #prayforsyimi

2018-04-27 05:11

GILACUKI gilacuki

Body cewe dan pepe

@exceIsa Tante tes dgn saya kahhh

2018-04-27 05:08

GILACUKI gilacuki

Body cewe dan pepe

@exceIsa Bole

2018-04-27 05:05

GILACUKI gilacuki

Body cewe dan pepe

@exceIsa Saya

2018-04-27 05:03

GILACUKI gilacuki

Body cewe dan pepe

@exceIsa Enak skli

2018-04-27 05:03

GILACUKI gilacuki

Body cewe dan pepe

@exceIsa Ada ini

2018-04-27 05:02

GILACUKI gilacuki

Body cewe dan pepe

@exceIsa Saya dluan kahh

2018-04-27 05:02

GILACUKI gilacuki

Body cewe dan pepe

@exceIsa Ada saya

2018-04-27 05:02

reynolds' unaaa_nana

Mamamoo is so underrated. Hwasa cantik sangat kenapa ๐Ÿ˜ญ kenapa moonbyul macho sangat ๐Ÿ˜ญ solar takleh comel lg ke ๐Ÿ˜ญ whโ€ฆ

2018-04-27 05:01

GILACUKI gilacuki

Body cewe dan pepe

@tantehalte Ksh no wa bole

2018-04-27 04:59

GILACUKI gilacuki

Body cewe dan pepe

@DesiAni28620841 Hitam tp enak sj

2018-04-27 04:55

reynolds' unaaa_nana

Run 2015 was crazy, especially ep 5. (Sebab baru tengok smp ep 5 je). Anyway ged morneng pipel

2018-04-27 04:16

reynolds' unaaa_nana

๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ

2018-04-27 04:10

reynolds' unaaa_nana

@__ilmaashy10 Jom shya, jadi ikan. Aku nak jadi mermaid.

2018-04-27 04:10

haziqqq hzqroslan

fck u

RT @Syimiii: tak sangka hampir tiap hari dengar kematiaan seseorang tetiba harini ayah sendiri yang pergi. Al-fatihah buat ayah. i miss youโ€ฆ

2018-04-27 03:49

Aifaa๐ŸŒธ NrArisyaa_

8teen'

RT @Syimiii: tak sangka hampir tiap hari dengar kematiaan seseorang tetiba harini ayah sendiri yang pergi. Al-fatihah buat ayah. i miss youโ€ฆ

2018-04-27 03:36

rabbit justalone313

a little girl with big passion

RT @Syimiii: tak sangka hampir tiap hari dengar kematiaan seseorang tetiba harini ayah sendiri yang pergi. Al-fatihah buat ayah. i miss youโ€ฆ

2018-04-27 03:27

Danyel_B_zulkarnain DanyelBzulkarn1

Bahagia Dengan Apa Yg ada.

Lagi santai๐Ÿ˜‡

2018-04-27 03:21

GILACUKI gilacuki

Body cewe dan pepe

@destapasbatam Krng buka

2018-04-27 03:19

GILACUKI gilacuki

Body cewe dan pepe

@firayun54325569 Punyaqu udh keras ini.. mau tes bole

2018-04-27 03:18