Tweets at Bo-Karoo, Northern Cape around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Bo-Karoo, Northern Cape 30km.


Search Results

โœจ _nisndia

Aku tak kisah kau kawan sekalipun, kau bg aku gmbar lubang2 then aku block kau kat semua socmed. Titik

2019-04-24 15:14

โœจ _nisndia

@ainaalisha_ Ade yang reply gambar tangan lubang2 dkt thread awak, saya terus block dia, jantung laju sangat skrg ๐Ÿ˜ญโ€ฆ

2019-04-24 15:13

Amar ๐Ÿฆ– _Amrfrds

Busy

#WhatEverItTakes

2019-04-24 14:34

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Selesai tengok #Endgame. Aku nak cerita ni, pergi la tengok sendiri. Bestnya.. ๐Ÿ˜Š

2019-04-24 14:00

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@AnnuarMusa Macam mana rasa telan tahi sendiri tan sri? Seronok tak? Gembira tak? Sekarang dah jadi pembangang, rasakan.

2019-04-24 13:44

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Rasa nak baringgggg je ni

2019-04-24 12:09

NSR nsyafiqahrazi

fragile

@asyrafishak_ Hahaha bodoh

2019-04-24 11:42

NSR nsyafiqahrazi

fragile

@aimirosdi Fake je ni sissyyyyyyyy hmmm

2019-04-24 11:41

โœจ _nisndia

@AriFikriPk @erikspricht @nnzrhhani Oh wow.... gila ah ๐Ÿ˜จ

2019-04-24 09:55

๐’ฉ๐’พ๐“ˆ amirazamanhuri

IA ๐Ÿ’๐Ÿ’•

@hrzhmzh Bhahahahahh uwekkk~ yeaayy lamanya tak rasa dpt hadiah dri hg ๐Ÿคฃ

2019-04-24 08:08

Ida ShahidaSfrm

21

Suka eh lapar tengah malam macam ni haih

2019-04-24 02:36

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Stresslah nyamuk ni punnnnnn

2019-04-24 01:55

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Salah aku kot sebab emo sangat? Tapi salah ke kalau aku ada perasaan mcm ni?

2019-04-24 01:54

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Tidur jelah. Harap semuanya akan okay esok.

2019-04-24 01:42

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Is it my fault?

2019-04-24 01:41

โœจ _nisndia

@fatinaaaniss Berehhh hehehe

2019-04-24 00:49

โœจ _nisndia

I deserve a date with @fatinaaaniss awww.

2019-04-24 00:43

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Rasa macam nak telekung baru untuk terawih nanti ๐Ÿ˜‹

2019-04-23 23:49

ูุฑู†ุง ๐ŸŒธ tashazman_

18'

Iโ€™m in love with the same person everyday ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ

2019-04-23 23:04

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Kepala butoh. Baik ko bior lapang je tiang gol tu. bangang gaji ribu bertingkat2, bangang pun bertingkat2

2019-04-23 22:24

joriz _jowiz

โ€ข Former Rocesian || advance mag-isip || TFC โ€ข

gusto ko na pumasok haup

2019-04-23 22:04

Nur Syafiqah nrsyfiqh

20

RT @_nisndia: Manusia mana kejam buat mcmni? Siapa tahu apa punca? Sebak nengoknya, sesiapa tahu hospital veterinar accept tak condition teโ€ฆ

2019-04-23 21:32

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Balik rumah terus rasa ringan kepala tengok semua in a good mood ๐Ÿ˜Š

2019-04-23 21:24

yat _quickstorm

ODP ๐Ÿ’‰๐Ÿ’Š

RT @_nisndia: Manusia mana kejam buat mcmni? Siapa tahu apa punca? Sebak nengoknya, sesiapa tahu hospital veterinar accept tak condition teโ€ฆ

2019-04-23 20:09

Khatijah Baihaki CallMeKhatijah

MyParent โค๏ธ

RT @_nisndia: Manusia mana kejam buat mcmni? Siapa tahu apa punca? Sebak nengoknya, sesiapa tahu hospital veterinar accept tak condition teโ€ฆ

2019-04-23 19:39

โœจ _nisndia

@fatinaaaniss @CallMeKhatijah @mynameisfaqihah @ziraRahimm @syafiqaaiza_ @nrsyfiqh @hafizahkamarul Ko tau takpe hahahahahaha

2019-04-23 18:14

โœจ _nisndia

@erikspricht @nnzrhhani Like seriously how? Masa i pergi umrah this one makcik and her husband kena tahan dengan seโ€ฆ

2019-04-23 18:12

โœจ _nisndia

@fatinaaaniss @CallMeKhatijah @mynameisfaqihah @ziraRahimm @syafiqaaiza_ @nrsyfiqh @hafizahkamarul HAHAHAHAHAHA CIP CIP BURUNG KAKAK TUA

2019-04-23 18:08

๐Ÿง flwrshiraa

i wish i'll be happy again.

RT @_nisndia: Manusia mana kejam buat mcmni? Siapa tahu apa punca? Sebak nengoknya, sesiapa tahu hospital veterinar accept tak condition teโ€ฆ

2019-04-23 15:53

NSR nsyafiqahrazi

fragile

@Syafiqueeee Depa tak bagi..

2019-04-23 15:08

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Tiba tiba rasa nk buat part time job..

2019-04-23 14:48

nana __nananano__

RT @_nisndia: Manusia mana kejam buat mcmni? Siapa tahu apa punca? Sebak nengoknya, sesiapa tahu hospital veterinar accept tak condition teโ€ฆ

2019-04-23 14:31

์ดํฌ๋ฐœ iqbxlrsln

keep the blue flag flying high #CFC

RT @_nisndia: Manusia mana kejam buat mcmni? Siapa tahu apa punca? Sebak nengoknya, sesiapa tahu hospital veterinar accept tak condition teโ€ฆ

2019-04-23 14:15

natasya ntsyadzmi

ye nak ape?

bikeful wif yo weds. wans dey ar seid dey ken onli bi fogiven not fogotten ๐ŸคŸ๐Ÿป๐ŸคŸ๐Ÿป

2019-04-23 12:56

โœจ _nisndia

@L_redbull27 @azamyusof_ Bekas isteri PU Abu sendiri tulis dalam insta

2019-04-23 11:02

โœจ _nisndia

@ciknia_ Alright sis saya cuba, thankyou so much ๐Ÿฅบ

2019-04-23 09:45

Naqiah Jalaludin NaqiahJ

Optimistic!

RT @AmeenRassin: @AnnuarMusa Sebab apa? Sebab perbuatan korang merosak, merompak dulu. Kalau elok, kan boleh bertahan sampai hari ni. Bodohโ€ฆ

2019-04-23 09:34

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@AnnuarMusa Sebab apa? Sebab perbuatan korang merosak, merompak dulu. Kalau elok, kan boleh bertahan sampai hari niโ€ฆ

2019-04-23 09:22

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@Noor_haizaA Tipikal umno. Wajib bodoh

2019-04-23 09:19

; hayatiazman_

Ya Allah, berikanlah Hayati dan keluarganya kesabaran dalam menghadapi ujianMu. Amiin

RT @_nisndia: Manusia mana kejam buat mcmni? Siapa tahu apa punca? Sebak nengoknya, sesiapa tahu hospital veterinar accept tak condition teโ€ฆ

2019-04-23 08:52

โœจ _nisndia

Manusia mana kejam buat mcmni? Siapa tahu apa punca? Sebak nengoknya, sesiapa tahu hospital veterinar accept tak coโ€ฆ

2019-04-23 08:14

natasya ntsyadzmi

ye nak ape?

@aimanzzaki pundek ye aiman. taca nampak ni

2019-04-22 22:28

Ida ShahidaSfrm

21

@miier_a Phone kakak ipar aku mir. Oppo apa tah hahah

2019-04-22 22:27

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Massive headache! ๐Ÿ˜ญ

2019-04-22 21:44

Ida ShahidaSfrm

21

Bila eh seng heng ni nak call gitau phone dah siap ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

2019-04-22 20:55

โœจ _nisndia

Comelnyaaaa anak diaaa

2019-04-22 16:27

Ida ShahidaSfrm

21

Panas nak mampus ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

2019-04-22 15:36

ASCENT AlumniSesta

Official account of Alumni Sekolah Menengah Sains Tapah (ASCENT). alumnisesta@gmail.com

RT @_nisndia: Ustazah hidayani in memories, takleh lupa pumping depan aspura dulu habis malu budak laki nengok hahahaah

2019-04-22 15:34

โœจ _nisndia

Ustazah hidayani in memories, takleh lupa pumping depan aspura dulu habis malu budak laki nengok hahahaah

2019-04-22 14:35

Ida ShahidaSfrm

21

But still tak boleh kalahkan amy timber ๐Ÿ˜‚

2019-04-22 13:50

joriz _jowiz

โ€ข Former Rocesian || advance mag-isip || TFC โ€ข

ankyut

2019-04-22 13:18

joriz _jowiz

โ€ข Former Rocesian || advance mag-isip || TFC โ€ข

@cleotatohead yes papi HAHAHAHAHAHHAA

2019-04-22 13:12

Faith Haziq ShazHaziq99

Never Rest ๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š

Apabila hati sudah tertutup, percayalah tiada sesiapa mampu membukanya.

2019-04-22 03:02

ใ‹ใŠใกใƒผ xxkaori06

SESใฎๅ–ถๆฅญใ‚„ใฃใฆใ„ใพใ™๏ผ ้ฃŸในใฆใ„ใ‚‹ๆ™‚ใŒ่‡ณ็ฆใฎใจใ๐Ÿ˜ ่„ฑใƒ–ใƒผ๐Ÿท #ใ‚ฆใ‚งใ‚ขใƒฉใƒ–ใƒซใงๅ’ๆฅญใ—ใ‚ˆ #ใƒ•ใ‚ฉใƒญใƒผๅฎœใ—ใใŠ้ก˜ใ„ใ—ใพใ™ #ใƒ•ใ‚ฉใƒญใƒใ—ใพใ™

ๆ˜ผๅฏใ—้ŽใŽใฆๅคœใญใ‚Œใชใ„๐Ÿ˜ญ
ๆ—ฅๆ›œๆ—ฅใ‚ใ‚‹ใ‚ใ‚‹ใ€‚ใ€‚
ๆฏŽ้€ฑๅŒใ˜ใ“ใจใ‚„ใฃใฆใ‚‹ใชใ
ใ‘ใฉใ€ๆ˜ผๅฏใฏ่พžใ‚ใ‚‰ใ‚Œใชใ„ใœโค๏ธŽ

2019-04-22 02:35

Faith Haziq ShazHaziq99

Never Rest ๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š

Terima kasih datang,
Selamat juga pergi,
Jangan lagi datang,
Maaf aku pergi menyendiri,
Assalamualaikum dunia ๐Ÿ’”

2019-04-22 01:33

Ida ShahidaSfrm

21

@4inino ninnn, nak tanya, klinik gigi yang ko pergi tu kat mana eh? Dalam hospital ke?

2019-04-21 20:54

Pablo MlqWan

Even lion need to sleep awhile.

@Farizz_Arizz Engko serius la. First time aku rasa tweet ni ko pakai otak ?

2019-04-21 20:54

Ida ShahidaSfrm

21

Sakit sangat ya gusi ni sampai kepala sakit ๐Ÿ˜ญ

2019-04-21 20:53

Pablo MlqWan

Even lion need to sleep awhile.

@ZamrirAinil Jangan sampai ada benda meletop je belakamg kereta abang ๐Ÿ˜‚

2019-04-21 20:49

Pablo MlqWan

Even lion need to sleep awhile.

@ZamrirAinil Apa ni bang main ugut ugut. Otak mana otak ?

2019-04-21 20:46

Pablo MlqWan

Even lion need to sleep awhile.

@ZamrirAinil Apa abang mengarut ni. Tak faham ni pun ๐Ÿคท๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ

2019-04-21 20:33