Tweets at Bo-Karoo, Northern Cape around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Bo-Karoo, Northern Cape 30km.


Search Results

Azlia_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space πŸ‘†

@LoSkurt Thankyouuuuuuuu babeeeee πŸ’š

2018-08-20 01:40

Azlia_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space πŸ‘†

You are so annoying, like seriouslyyyy extremely annoyingggggg, ergh 😀

2018-08-20 01:33

Yul🌸 _ayuyul

i'm good😊

RT @AzleeyaSmith: Ramainya yang dah off market............ 😍 Barakallah to all pengantin pengantin baru πŸ’š

2018-08-20 00:57

Azlia_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space πŸ‘†

@elelella94 Nasib baik tak ikut pg penang. Kalau tak mesti aki jd org ketiga 😈 dlm gmbr ni.

2018-08-20 00:13

Azlia_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space πŸ‘†

Ramainya yang dah off market............ 😍 Barakallah to all pengantin pengantin baru πŸ’š

2018-08-20 00:12

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ😐 _zadian17

☘☝
POET😏

??πŸ™„πŸ™„

2018-08-19 23:04

β€β“β“˜β“β€ NurIzzatulAkmar

Too complicated to handle .
#RoyalCollegeofMedicinePerak
#MuhammadAzrillπŸ’•

Persoalan dia kenapa sekarang nie banyak sangat pemandu lori yang kurang ajar di jalan . Tak fikir ka keselamatan p…

2018-08-19 21:06

β€β“β“˜β“β€ NurIzzatulAkmar

Too complicated to handle .
#RoyalCollegeofMedicinePerak
#MuhammadAzrillπŸ’•

Tak habis disitu sepanjang jalan memang lori tu duduk kat lorong kanan jaa and dia kejar kereta2 kat depan dia and…

2018-08-19 21:05

β€β“β“˜β“β€ NurIzzatulAkmar

Too complicated to handle .
#RoyalCollegeofMedicinePerak
#MuhammadAzrillπŸ’•

Semalam otw balik ke kampung which is Pendang depan mata aku lori tank minyak tu tukar laluan sukahati dia tanpa si…

2018-08-19 21:04

Student Confession StdntConfess

jgn triggered, aku tweet je.
DM confession korg as a student. Nanti aku post

RT @meerashafie: Yes!! Dulu aku nak masuk unikl pun ade sorg makcik bawang ni cakap"uih mulut buaya ni (maksudnya habis duit byk). Aku igt…

2018-08-19 15:45

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep! |

@nisxn Sgt mencintai alam flora kan netizen ni

2018-08-19 12:25

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep! |

Yes!! Dulu aku nak masuk unikl pun ade sorg makcik bawang ni cakap"uih mulut buaya ni (maksudnya habis duit byk). A…

2018-08-19 12:24

jew 🌸 badjo__

tired physically and mentally

RT @meerashafie: @aimanmazlii Kalau dah bertunang pun dia tutup muka lagi, muka tahap lempeng pisang agaknya kan

2018-08-19 03:16

Ψ²Ω‡Ψ±Ω‡πŸŒΉZara zxrxsxvrvs

dont be so quick to judge β€’ nak follow boleh, tapi jangan try β€’ Akid's ❀

RT @meerashafie: @aimanmazlii Kalau dah bertunang pun dia tutup muka lagi, muka tahap lempeng pisang agaknya kan

2018-08-19 02:15

Syira. syIwaaFasLa

ig: syirafasla

Syxmin β™₯

Orang tak nampak usaha kita, yang dia nampak sisi tak guna kita. Sigh

2018-08-19 01:39

Anisshafiqah MeIsAnisss

@farahhhwahidaaa What a sad life sissss

2018-08-19 01:30

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Macam sia sia je hang masuk kerja macam ni.

2018-08-18 23:48

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Mudahnya hidup ehh

2018-08-18 11:08

Anisshafiqah MeIsAnisss

Masih wujud manusia yang berfikiran kolot pada zaman 2018 ni haih

2018-08-18 02:04

Syira. syIwaaFasLa

ig: syirafasla

Syxmin β™₯

Memang line slow atau data aku yang slow eh πŸ˜ͺ

2018-08-18 01:09

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep! |

Cover lagu dato siti paling lunak. 🀭

2018-08-17 18:26

Anisshafiqah MeIsAnisss

Hahaha tak best wei nama huruf A niπŸ˜‚ Exam duduk depan, presentation pun jadi org first. Kita nak tengok org buat du…

2018-08-17 18:14

Malcom Booysen malcom_booysen

Iam a believer and iam me mellas.

@nasty_C_SA @Rowlene_SA guys you 2 must give us a Joint project cuz you guys are the best!!!!!πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯…

2018-08-17 16:12

Malcom Booysen malcom_booysen

Iam a believer and iam me mellas.

Nasty C Puts on For South Africa with New Album β€˜Strings and Bling’ + Pe... via @YouTube

2018-08-17 15:59

Malcom Booysen malcom_booysen

Iam a believer and iam me mellas.

@Rowlene_SA when will you drop your album

2018-08-17 15:00

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep! |

@Shazmiershah90 @hqktp @shahiera91 Hish cakap la

2018-08-17 12:30

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep! |

@Shazmiershah90 Malas ah

2018-08-17 11:41

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep! |

@Shazmiershah90 Straight forward je boleh dok?

2018-08-17 11:23

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep! |

@Shazmiershah90 Tak, knpe ni

2018-08-17 11:07

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep! |

@Shazmiershah90 Aduhh mira lambat sikit pepagi ni. Knpe dgn blkg?

2018-08-17 10:29

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep! |

@Shazmiershah90 @hqktp @shahiera91 Bertutup litup?

2018-08-17 10:15

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep! |

@Shazmiershah90 @hqktp @shahiera91 Knpe dgn gmbar tu?

2018-08-17 10:13

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep! |

@Shazmiershah90 @hqktp @shahiera91 Ye tau . Mira bukan 100 prcent suka dia. Tapi suka dgn kecantikan dia n kejayaan dia as a woman

2018-08-17 09:44

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep! |

@ayeemjemain Lepas ni mungkin 204

2018-08-16 23:02

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep! |

@ayeemjemain Ape nama ig dia

2018-08-16 22:44

Malcom Booysen malcom_booysen

Iam a believer and iam me mellas.

Nasty C Talks Hip Hop In South Africa, Gets A Bad Haircut In NYC & Frees... via @YouTube

2018-08-16 21:51

Malcom Booysen malcom_booysen

Iam a believer and iam me mellas.

Have you heard β€˜Rowlene Bosman Ft. Junior - In Love’ by @Rowlene_SA on #SoundCloud? #np

2018-08-16 19:02

Malcom Booysen malcom_booysen

Iam a believer and iam me mellas.

Have you heard β€˜Rowlene Bosman - Next Generation’ by @Rowlene_SA on #SoundCloud? #np

2018-08-16 18:59

Malcom Booysen malcom_booysen

Iam a believer and iam me mellas.

Have you heard β€˜Inas X ft. PNB Rock - Stupid’ by InasX on #SoundCloud? #np

2018-08-16 18:38

Anisshafiqah MeIsAnisss

Cepat la 5.30. Tak larat sangat dah ni haaaa😷

2018-08-16 18:03

Anisshafiqah MeIsAnisss

@clumsymessy Jangan mandei2 hahaha

2018-08-16 18:02

Anisshafiqah MeIsAnisss

@clumsymessy Apesal bulan 12 haha

2018-08-16 18:00

Anisshafiqah MeIsAnisss

Last jumpa bulan 4. Sekarang dah bulan 8 πŸ˜₯😰

2018-08-16 17:50

Azlia_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space πŸ‘†

@NFatinZainal @khdjh___ Thankyouuu atenn 😘 @tyrararary abg, nak beg carlo rino satu! πŸ‘

2018-08-16 13:53

Anisshafiqah MeIsAnisss

Sakit tekak 😭

2018-08-16 11:17

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Tak sabar tapi nervous 😭

2018-08-16 10:05

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Counting dayssssss ahh tak sabar!!!

2018-08-16 10:04

Azlia_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space πŸ‘†

Thankyouuu ayang πŸ’š Cantik cantik semuanya dalam gambar ni, me love you all so much The A's 😍 In shaa allah amin, Th…

2018-08-16 03:05

Azlia_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space πŸ‘†

@halimatuskarim Thankyouuuu my taylor swift πŸ˜‚ In shaa allah amin πŸ€—

2018-08-16 01:47

Azlia_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space πŸ‘†

Thankyouuuuu babeee, In sha Allah amin πŸ˜‡

2018-08-16 01:47

Azlia_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space πŸ‘†

@miro_nino Hahaha thankyouuu gang! Well, tahap kecantikan aku lebih kurang je mcm jihyo 😎 Hi sister @cjesjihyo πŸ˜‚

2018-08-16 01:46

kenn tyrararary

Masih berlemak 🦍

RT @AzleeyaSmith: Thankyou candy, @tyrararary abang, nak hadiah mahal mahal! Madu suruh mintak abang πŸ˜πŸ‘‰πŸ‘ˆ

2018-08-16 00:36

Azlia_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space πŸ‘†

@elelella94 Mmng tak la aku ikut org tgh dating, hahahahaha πŸ˜‚

2018-08-16 00:08

Azlia_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space πŸ‘†

@elelella94 Lepastu hari ahad yg hg nak dating dgn pakwe hg tu nak campak aku dalam sungai ke?

2018-08-16 00:07

Azlia_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space πŸ‘†

@elelella94 Kau nak aku screenshot wasep kite ke? πŸ˜’

2018-08-16 00:05

Azlia_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space πŸ‘†

@elelella94 Hahahaha lek bella lekk, aku gurauuu jeeee, jangan la serious sgt πŸ˜›

2018-08-16 00:04

Azlia_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space πŸ‘†

@elelella94 Hmmmmmmmmm kita pulak dipersalahkan :'(

2018-08-16 00:02

Azlia_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space πŸ‘†

@halimatuskarim @elelella94 Hmmmm kita senasib :')

2018-08-16 00:02

Azlia_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space πŸ‘†

Thankyou candy, @tyrararary abang, nak hadiah mahal mahal! Madu suruh mintak abang πŸ˜πŸ‘‰πŸ‘ˆ

2018-08-16 00:00

Azlia_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space πŸ‘†

@elelella94 Blah lah, ajak aku keluar lepastu titibe tak jadi ape cite? Hmmm

2018-08-15 23:52

NSR nsyafiqahrazi

fragile

@muhdnaqibr Mana tahu kot pasal dulu, baru sekarang kau nk tweet hahahahaha tiberrr

2018-08-15 23:25

NSR nsyafiqahrazi

fragile

@muhdnaqibr @idrisyazid_ Kalau pasal aku pun maafkan ya qib 😝

2018-08-15 23:24

Terence Terence26707721

@BoetieRooi

2018-08-15 22:12

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep! |

" ni aku dgr jela eh, taktau la betui ke tak....macam ni "

2018-08-15 21:47

Anisshafiqah MeIsAnisss

@redzaradzuan Onzzzzz

2018-08-15 21:40

Anisshafiqah MeIsAnisss

@redzaradzuan Ngam. Aku nak lantik hg jadi bendahari kelab ni. Aku percaya hg jie walaupun hg lelaki

2018-08-15 18:23

Terence Terence26707721

@legalwiseZA Ok thanks

2018-08-15 16:40

dikjan maizannnn

andai rezeki itu utkku, Engkau cukupkanlah. semoga urusan aku baik2 sj. family & didik πŸ’

@FathinHafiz Hg ada kt umah ka?

2018-08-15 16:39

dikjan maizannnn

andai rezeki itu utkku, Engkau cukupkanlah. semoga urusan aku baik2 sj. family & didik πŸ’

@FathinHafiz Pibedayyy atin cuteeee πŸŽ‚πŸŽ

2018-08-15 16:26

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep! |

Kdg kdg rakyat malaysia perlukan hiburan kosong utk rehatkan fkiran dari masalah politik yg timbun timbun unsolve.…

2018-08-15 15:41

Syira. syIwaaFasLa

ig: syirafasla

Syxmin β™₯

@faridharon @BKlumpur Rumah sewa ada tak encik?

2018-08-15 15:02

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Benda bodoh macam ni kau nak jadikan masalah baik tak payah cakap. Aku ada lagi banyak benda nak kena solve.

2018-08-15 13:09

Azlia_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space πŸ‘†

Another year older, wiser and more grateful! Alhamdulillah ❀

2018-08-15 13:00

Anisshafiqah MeIsAnisss

@redzaradzuan Aku tergolong tak? πŸ‘‰πŸ‘ˆ

2018-08-15 12:02

Anisshafiqah MeIsAnisss

@lurnardd @clumsymessy Its okay. Kami memahami

2018-08-15 11:36

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@AnnuarMusa Bagusler sekarang ni kerap kerap mengata diri sendiri. Kahkah.

2018-08-15 01:28

Anisshafiqah MeIsAnisss

Hahahahah taknak mencarut punya pasal. Asal ada bunyi babi pun cukupπŸ˜‚

2018-08-15 00:42

Anisshafiqah MeIsAnisss

Tahun depan? Maknanya lambat lagi nak tunggu turn😌

2018-08-15 00:35

Terence Terence26707721

@legalwiseZA My contact nr is 0839806769

2018-08-15 00:05

Terence Terence26707721

@legalwiseZA @elizalamdar Hello can anyone assisted me regarding my membership my I.d.number following 810928521908…

2018-08-15 00:03

Azlia_ AzleeyaSmith

This is my-space not your-space πŸ‘†

@tyrararary Berapa banyak beg lagi diperlukan? Baik simpan duit buat celebration bday aku. Thanks muah 😘

2018-08-14 23:59

Anisshafiqah MeIsAnisss

@clumsymessy @lurnardd And yahhh. Saya terus meluru ke dp tersebut. Nuckal

2018-08-14 21:31

NSR nsyafiqahrazi

fragile

@anisaziz2 Biasalah tu nis. Life dia tak fun mcm hang. Sebab tu jadi mcm tu.

2018-08-14 17:36

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Tetiba teringin fries ada cheese hmmmmm

2018-08-14 17:33

NSR nsyafiqahrazi

fragile

@anisaziz2 Sabar nis sabar..

2018-08-14 17:28

Anisshafiqah MeIsAnisss

Ni yang malas save number bos ni hahahaha dah dia tengok status wsπŸ˜‚

2018-08-14 16:14

β€β“β“˜β“β€ NurIzzatulAkmar

Too complicated to handle .
#RoyalCollegeofMedicinePerak
#MuhammadAzrillπŸ’•

Surrounding sini sngt pelik .

2018-08-14 14:42

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@AnnuarMusa Takde nye menteri baru je. Menteri umno dulu berlonggok2 yang bodoh jugak. Sama je. Masa takde kuasa me…

2018-08-14 14:08

Anisshafiqah MeIsAnisss

Eeii babi betui. Aku jadi ticer sekejap je haritu tetap tak berani nak buat macam ni. Dasar mental!

2018-08-14 12:56

Niel dexandra36

2018-08-14 00:23

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@NajibRazak Diamlah bodoh

2018-08-13 23:03

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep! |

@ftnabila_azzn Who are her? Taklahhh

2018-08-13 22:24

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep! |

Bagi aku better tamatkan je semua, tapi tggu masa yg sesuai, sbb mcm baru sgt lagi 😌

2018-08-13 22:17

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep! |

Hye sayang, miss me ? ( Gaji masuk)

2018-08-13 22:10

FAA πŸ‚ ftnabila_azzn

ain't nobody. not important

RT @meerashafie: Yesss, bila kau muntah memalam tak lalu makan wktu travel. Mcd lah solusinyaaa. Kan @ftnabila_azzn

2018-08-13 18:45

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep! |

Yesss, bila kau muntah memalam tak lalu makan wktu travel. Mcd lah solusinyaaa. Kan @ftnabila_azzn

2018-08-13 18:38

Nabila πŸ•Š _nabilaadee

Sarcastic

Tak pandai masak takpe yang penting rajin masak πŸ€—

2018-08-13 15:10

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep! |

@Shazmiershah90 Kejap lagi mira bg noti

2018-08-13 14:48

miwo khan 🐳 meerashafie

The future is shaped by your dreams, so stop wasting time and go to sleep! |

@nazreenhidayat @iffahraihan Hehh, yatie, baby u sihat ke ?

2018-08-13 14:48

NSR nsyafiqahrazi

fragile

@HHaqimzainuri Hahahahahaha bukan itu. Paneh tgk rambut hang, nasib baik skrg dah macho. Eh? Hahahah

2018-08-13 14:29