Tweets at Prieska, Prieska, Bo-Karoo, Northern Cape around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Prieska, Prieska, Bo-Karoo, Northern Cape 30km.


Search Results

Anisshafiqah MeIsAnisss

@Mary_MaryamAhma @farahhhwahidaaa @CIKnadieraa Ala yam pagi2 dah selow hmm hahaha takde apa jadi laaaa. Kan masak s…

2019-03-23 11:31

Anisshafiqah MeIsAnisss

@Mary_MaryamAhma @farahhhwahidaaa @CIKnadieraa Ada la masak tomyam. Kita g beli barang kat aeon big tu hahaha

2019-03-23 11:21

Anisshafiqah MeIsAnisss

Cuak wei hahahah ingat tak kita pernah masak tomyam campur😂😂 @farahhhwahidaaa @Mary_MaryamAhma @CIKnadieraa

2019-03-23 11:13

Anisshafiqah MeIsAnisss

Nak stalk le tu 🤭

2019-03-23 10:45

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Nak apply cuti pun tak senang.

2019-03-23 08:29

Ida ShahidaSfrm

21

Dumb

2019-03-23 05:06

Ida ShahidaSfrm

21

😪

2019-03-23 05:06

Ida ShahidaSfrm

21

Padan muka.

2019-03-23 04:59

Ida ShahidaSfrm

21

Dah ngantuk tapi gatal tahan mata jugak. bodo.

2019-03-23 04:58

Ida ShahidaSfrm

21

Hmz

2019-03-23 04:41

Ida ShahidaSfrm

21

@ayem_JY @malaymango Hm unmention pls

2019-03-23 02:27

🎀 ShazHaziq99

.

.

2019-03-23 01:12

かおちー xxkaori06

SESの営業やっています! 食べている時が至福のとき😍 脱ブー🐷 #ウェアラブルで卒業しよ #フォロー宜しくお願いします #フォロバします

@Lm8FAOLVFfRIni9 @SADO_kiku 佐渡の方はかっぱ巻き大好きなのです❤️

2019-03-22 23:37

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Aku ingat Filipina ni power la. Hmm

2019-03-22 23:34

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@miss_smila I’m 21 and he’s 22 🥰

2019-03-22 23:19

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

Adeh harap esok line umobile dkt kampung behave

2019-03-22 23:17

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

@_MiraMong Amin, semoga atok and wan dikurniakan kesihatan yg baik, sembuh seperti sediakala, nanti boleh tengok cu…

2019-03-22 22:52

🕸 mdnqib

less is more

RT @AmeenRassin: @mysemuanyabola Kita kena ikut dia pergi jepun. Aku syak dia keje 7 eleven je kat sana ni

2019-03-22 22:44

joriz _jowiz

• Rocesian || advance mag-isip || TFC •

puta, di ko na alam gagawin ko

2019-03-22 22:39

Yung Faris wanmuhammadnoor

I'm the newest member of the broken hearts club

RT @AmeenRassin: @mysemuanyabola Kita kena ikut dia pergi jepun. Aku syak dia keje 7 eleven je kat sana ni

2019-03-22 22:36

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@mysemuanyabola Kita kena ikut dia pergi jepun. Aku syak dia keje 7 eleven je kat sana ni

2019-03-22 22:36

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Hadi Fayyadh ni kata main bola kat Jepun. Dia main bola ke jadi tikus makmal susu kultur Yakult ni?

2019-03-22 22:34

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@amirulashyraf_ Inspektor cenohon

2019-03-22 21:36

かおちー xxkaori06

SESの営業やっています! 食べている時が至福のとき😍 脱ブー🐷 #ウェアラブルで卒業しよ #フォロー宜しくお願いします #フォロバします

かっぱ巻き
24個じゃ
足りないな…
By SADO

2019-03-22 19:42

🎀 ShazHaziq99

.

@NiedaOthman 👤

2019-03-22 19:00

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@MatYiie

2019-03-22 18:33

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Alahai bodoh betul ahli parlimen sekarang. Deme kaya tu start dari bulan 5 tahun lepas ke @ahmadmaslan ?

2019-03-22 18:13

Ida ShahidaSfrm

21

@mazizsyazieman Hehe tak dah 🖐🏻

2019-03-22 17:35

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@izyanizulkifli Jenis manusia bodoh tak penghujung. Sibuk lagi hal orang. Nak jadi athies mmg kena bodoh ke cmne ntah

2019-03-22 17:34

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@neo4mpjay @MI_Curse @SanjeevanSS @PDRMsia Bodoh gila nak deny lagi. Dah nama pun kuil takkan melayu pulak yang ber…

2019-03-22 17:29

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@MFL_MY Ni jejet ni @YellowMacqury

2019-03-22 16:11

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Peace be upon you awaa 😍😍😍

2019-03-22 12:25

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@syafiqaaiza_ Hahahaha rumah mak je pintu sentiasa terbuka :( em tabahla sis

2019-03-22 10:31

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@syafiqaaiza_ Eyka dah geng ngan aku ah, merajuk ke sakit hati ke lari balik rumah 🤣

2019-03-22 10:27

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@areriff72 @nhazzyy_ @CurlyJaiiMurly @alonermaniac To the beautiful you

2019-03-22 09:39

Ida ShahidaSfrm

21

Org grab ni aku dah pakai earphone tau dia boleh banyak pulak 😭

2019-03-22 09:19

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Selesai marah marah di pagi hari 😊

2019-03-22 08:37

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@FOXSportsMY Nak suruh fokus pada game pun susah? Suruh demand gaji puluh ribu tak susah pulakkkk

2019-03-22 08:30

Hermann ADINSI Hadinsi

Tech Optimist | Entrepreneur | Founder @AgenceDigicix | Consultant Communication&Marketing | DigitalStrategist | #AFRICA | #ActionsCommunautaires | BigDreamer..

RT @lu7att: Quelle est votre différence, ce petit plus qui permet de vous identifier dans la masse ? via @irawotal…

2019-03-22 06:10

»ZULNASYWAN« zulnasywan

King Scout 2017
SPM 2017

RT @_nisndia: Nak bagi free je cincin ni sekali kotak, 59 mm ukur lilit, diameter 16 mm. Basically size dia 8/9 cmtu. Rt lah pastu bagitau…

2019-03-22 02:13

かおちー xxkaori06

SESの営業やっています! 食べている時が至福のとき😍 脱ブー🐷 #ウェアラブルで卒業しよ #フォロー宜しくお願いします #フォロバします

@yeaaah38 @ayaaakachan 諦めるの早いですね🥴
しーなさんは高岩と結ばれましょ😊❤️

2019-03-22 01:59

F.J. Lotz Frans204

#GCB12.

When you’re standing in line , contemplating over who to vote for this year - just remember all the great times you…

2019-03-22 01:32

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

Aku letak lock screen wallpaper gambaq ben amir, dapat officemate tak kenal artis melayu dia kata tu pakwe aku, a…

2019-03-22 01:27

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Sedih tanpa sebab.

2019-03-22 01:01

Ida ShahidaSfrm

21

Told ya, kena bebel 😂❤️

2019-03-22 00:33

🎀 ShazHaziq99

.

@Iedil21_ Aku semua boleh bohh, silat, zapin, kunang-kunang, semua abam leh settle...

2019-03-22 00:30

🎀 ShazHaziq99

.

@Iedil21_ Kompang dipalu, tak tahu malu 😂

2019-03-22 00:25

🎀 ShazHaziq99

.

@Iedil21_ Nok harun, aku pasang khemah woii.. hahaha

2019-03-22 00:22

🎀 ShazHaziq99

.

@Iedil21_ Insha Allah dtg aihh

2019-03-22 00:19

🎀 ShazHaziq99

.

@Iedil21_ Haa, nnti dah jumpa jodoh jemput" lah ye

2019-03-22 00:15

🎀 ShazHaziq99

.

@Iedil21_ Hamboii, jauh nau

2019-03-22 00:12

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@SyedQamarulFird @FOXSportsMY Sorry, timbalan presiden.

2019-03-21 23:43

🎀 ShazHaziq99

.

On My Way - Alan Walker 🚶

2019-03-21 23:42

Ida ShahidaSfrm

21

Sayang must be mad at me 😂😭

2019-03-21 23:23

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Tak makan nasi langsung harini, wow fiqah!

2019-03-21 23:16

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@YellowMacqury @fareezsalehudin

2019-03-21 23:00

Ida ShahidaSfrm

21

Kenapa datang ioi eh duit saya😭

2019-03-21 22:59

Daayaahh nhdyhyzr

People come and go 🍃🍂

RT @_nisndia: Nak bagi free je cincin ni sekali kotak, 59 mm ukur lilit, diameter 16 mm. Basically size dia 8/9 cmtu. Rt lah pastu bagitau…

2019-03-21 22:52

かおちー xxkaori06

SESの営業やっています! 食べている時が至福のとき😍 脱ブー🐷 #ウェアラブルで卒業しよ #フォロー宜しくお願いします #フォロバします

@yeaaah38 @ayaaakachan なっなぬ!?😟
おいらのあやかさんなので諦めてください🤓

2019-03-21 22:28

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Ni lagi seko binatang tak boleh bawak bincang

2019-03-21 21:36

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Aimak. Kalau tingkat 14 pun boleh ada ulor sawa, apetah lagi rumah teres. Aduhhh

2019-03-21 21:30

GIGI BESI ッ Oh_myraa

Duhai bakal imamku , jgn biarkan hadirmu sekejap mata dan jgn biarkan kebersamaan kita hnyalah sementara ✌

RT @_nisndia: Kenapa sakit kepala gila

2019-03-21 20:50

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

Kenapa sakit kepala gila

2019-03-21 20:45

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Lepas satu, satu.. Haihhhhhh

2019-03-21 20:07

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Macam macam teringin haih

2019-03-21 19:56

かおちー xxkaori06

SESの営業やっています! 食べている時が至福のとき😍 脱ブー🐷 #ウェアラブルで卒業しよ #フォロー宜しくお願いします #フォロバします

@ayaaakachan うちと結婚して下さい💒

2019-03-21 19:48

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@fadzil_rey @YellowMacqury Hahaha

2019-03-21 18:03

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

kalau sehari tak menyakitkan hati tak boleh ke?

2019-03-21 17:54

SA saszamri

RT @_nisndia: Nak bagi free je cincin ni sekali kotak, 59 mm ukur lilit, diameter 16 mm. Basically size dia 8/9 cmtu. Rt lah pastu bagitau…

2019-03-21 15:33

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@mysoccerleague Cm babi. Patutla tahan bola smlm pun mcm gampang

2019-03-21 14:37

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Tan Cheng Ho scammer

2019-03-21 14:36

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@YellowMacqury

2019-03-21 14:34

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@YellowMacqury Padahal dia taktauuuuu #ROOTKS

2019-03-21 14:30

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@YellowMacqury Always dude, always

2019-03-21 14:25

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@chomelter @BangiCommunity Tak sangka dok Bangi pun masih bodoh. Memalukan. Esok kot ada orang merompak mak bapak h…

2019-03-21 14:24

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Aumakk. Makan penampor demam 3 hari tu memang wujud 😆

2019-03-21 14:21

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

😭

2019-03-21 14:12

Ida ShahidaSfrm

21

Bawak slow boring 😂

2019-03-21 14:03

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@FOXSportsMY Tengok la sapa naib presiden fam. Pusing kot mana pun mesti lepas

2019-03-21 14:02

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@ynaahmad Boleh!!!! HAHAHAHAHA

2019-03-21 13:48

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@qbalhqiem

2019-03-21 12:44

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@ynaahmad Gila betulll

2019-03-21 12:41

Ida ShahidaSfrm

21

Bersusah payah aku kejar nak masuk crown sikit lagi nak masuk ace pastu senang je turun platinum eee 😭

2019-03-21 12:07

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@ynaahmad Keep change sarung bantal, tido ikat rambut loose, lepastu jgn sentuh2 muka selalu except for applying skincare

2019-03-21 11:57

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Allahu pakcik ni punya ringtone Allah selamatkan kamu ~

2019-03-21 10:08

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Sakit tekak. Yesss get ready untuk nak demam.

2019-03-21 08:51

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Not a good start.

2019-03-21 08:50

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

This is not your game, this is not your field putera mahkota

2019-03-21 02:44

NSR nsyafiqahrazi

fragile

@fanaababes @asyrafishak_ @aimirosdi Hahahahah bodohlah fana hahahha

2019-03-20 23:18

NSR nsyafiqahrazi

fragile

@fanaababes @asyrafishak_ @aimirosdi Eh dia ni hahahha

2019-03-20 23:07

NSR nsyafiqahrazi

fragile

@asyrafishak_ @aimirosdi @fanaababes Kenapa mentioned fana???? 😂😂

2019-03-20 23:06

Norazila Norazilaaa

RT @_nisndia: Nak bagi free je cincin ni sekali kotak, 59 mm ukur lilit, diameter 16 mm. Basically size dia 8/9 cmtu. Rt lah pastu bagitau…

2019-03-20 22:57