Tweets at West Coast DC, West Coast DC, Western Cape around 30km

It searches the Tweets of Twitter around West Coast DC, West Coast DC, Western Cape 30km.


Search Results

Dia Mab's _WandiMabutho

|| Socialite || Best-FriendπŸ‘«πŸ‘¬ || @CPUT Management Student πŸ“š || Aspiring Financial Analyst πŸ“– || Humanitarian πŸ‘

In @NocxyMabika 's Voice Haibo Gheli bam'thathile? πŸ’”πŸ˜­βœ‹

2018-06-19 07:19

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@AfzaAssirah mat ri yer, open house ade tak hehe

2018-06-15 04:01

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@nizam398f mai ali

2018-06-15 02:34

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@nizam398f telan ja

2018-06-15 02:32

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@NOSYAFIQA mat ri yer

2018-06-15 02:29

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@NOSYAFIQA boleh geng man tino

2018-06-15 02:09

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

arab mood raya ni

2018-06-15 01:54

aimeow aimiannsa_

things change, people change and i change.

RT @IzzulHafiy_: @aimiannsa_ hahahaha boleh boleh takdehal

2018-06-15 01:26

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@aimiannsa_ hahahaha boleh boleh takdehal

2018-06-15 01:21

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@aimiannsa_ hahaha selamat hari raya, open house jemput la πŸ™πŸ»πŸ€€

2018-06-15 01:20

GERMANπŸ‡©πŸ‡ͺ Sheoneletto

Pee-Kaa-Boo I see Youuuu πŸ‘€

RT @IzzulHafiy_: @Sheoneletto anyways, selamat hari raya βœ¨πŸŒ™

2018-06-15 01:18

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@aimiannsa_ tak bayar bill ke

2018-06-15 01:18

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@Sheoneletto anyways, selamat hari raya βœ¨πŸŒ™

2018-06-15 01:17

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@aimiannsa_ malam raya meroyan apa ni

2018-06-15 01:16

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@aimiannsa_ haah

2018-06-15 01:15

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

Selamat Hari Raya πŸŒ™βœ¨

2018-06-15 01:14

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@Sheoneletto wow lain lah sekarang

2018-06-15 01:14

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

yay banyak jemputan

2018-06-14 21:19

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

herlock

2018-06-14 20:26

Nur Syazwani nursyazwani0703

"Don't stop until you finish what you had started" :)

RT @IzzulHafiy_: Kolej Vokasional (KV) = Tikus Makmal 4 Tahun
Aku sebagai pelajar Kolej Vokasional antara yang terkesan dengan sistem pemb…

2018-06-14 19:05

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

beli sebab crush jual

2018-06-14 19:04

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

pisang

2018-06-14 18:18

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@Neelofa @pedoqpop

2018-06-14 17:45

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@sweethurtx ok i dah vote yellow so u can pick yellow

2018-06-14 16:40

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@sweethurtx u nak yellow tapi u buat poll 🀣

2018-06-14 16:36

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

1st duit raya after 1 year 😭

2018-06-14 16:31

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

Saya perlukan duit raya 😭 Bantu dengan seikhlas hati πŸ™πŸ»

8881016222494

Ambank

Izzul Hafiy

2018-06-14 16:23

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

raya ni jumpa saudara pembangkang boleh la bahan

2018-06-14 15:29

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

selamat pagi

2018-06-14 15:23

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@sharifahrose kena rasa sikit esok nak jamu

2018-06-14 15:23

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

sejam setengah untuk dapatkan air dari pokok

2018-06-14 09:39

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

serious la potong line, sejam dah aku beratur

2018-06-14 08:49

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

hilang sabar

2018-06-14 08:16

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

Rasa yang dijanji seketika

2018-06-14 04:19

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

Mungkin sekadar

2018-06-14 04:18

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

Apakah maknanya?

2018-06-14 04:18

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

Sempurna

2018-06-14 04:18

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

f u adam

2018-06-13 23:24

Sarper SESLΔ° SarperSesli

Ride The Earth Motorcycle Tours & Adventure Travel, BMW Senior Instructor & Director cape2istanbul, 2017 absa cape epic finisher

Heading up 2 Namibia Border / South Africa @…

2018-06-13 21:50

IBU PERI IzzyGamez_

semua boleh pergi mampos

RT @IzzulHafiy_: @IzzyGamez_ wew so loud

2018-06-13 17:50

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

Takde plan untuk raya first, orang Sungai Petani jemput saya please. Saya nak rendang

2018-06-13 16:56

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@urmykats lokasi?

2018-06-13 16:14

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@Firzanhelmi luar negara kan

2018-06-13 16:09

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

wow dah wujud di Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ

2018-06-13 15:43

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

lembutkanlah kuih tart nenas di dalam oven ni

2018-06-13 15:42

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

haih ada kesan hangit sikit pun dah taknak makan

2018-06-13 06:33

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@IzzyGamez_ wew so loud

2018-06-13 05:49

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

sesiapa boleh lukis?

2018-06-13 05:34

nan afnanilmn

RT @IzzulHafiy_: boleh tahan meraung gak insta takleh on

2018-06-13 03:10

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

boleh tahan meraung gak insta takleh on

2018-06-13 03:08

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

steady betul bro ni 2 pagi pun hype

2018-06-13 03:06

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

bawa laju sikit abam, kawan kawan saya menunggu di party

2018-06-13 03:05

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

sebab hantaran, relationship teguh bagai besi boleh hancur macam kertas

2018-06-13 03:04

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

harap tak nampak muka dah

2018-06-13 02:57

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

2018-06-13 02:54

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

Whatsapp Business βœ–οΈ
Instagram βœ–οΈ

what a night πŸ‘ŒπŸ»

2018-06-13 02:48

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@chapanda__ haah failed to load apa entah, japgi ok la tu

2018-06-13 02:47

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

anak aku nanti ajak buat mv latino je

2018-06-13 02:46

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@chapanda__ prob gak

2018-06-13 02:44

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

for the last time, muted bij

2018-06-13 02:44

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@Celcom yay

2018-06-13 02:42

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

dah jadi gf orang pun ada crush

2018-06-13 02:40

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

@Celcom pelan prepaid, buat la promo syawal 😒

2018-06-13 02:39

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

celcom pls kaji balik plan data u

2018-06-13 02:35

ijul IzzulHafiy_

#TeamRayaKedah πŸŒ™βœ¨

defaq fighter ni nama nobita

2018-06-13 00:42