Tweets at Calitzdorp, Calitzdorp, South Cape DC, Western Cape around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Calitzdorp, Calitzdorp, South Cape DC, Western Cape 30km.


Search Results

mir _amirnazari

halelujah

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-21 12:13

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

@bpijan @arifahdzulfa Dah kene tow belum

2018-10-21 10:01

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

@Charleyy_Louise @dannnydelong @Lane17farley Big W charley, Big W.

2018-10-21 09:27

AnnMaree Barry annmaree_barry

Cop, Writer

@JGvanZyl_ZA Not racism, just logic. You are right.

2018-10-21 06:11

AnnMaree Barry annmaree_barry

Cop, Writer

@drayzze Touching

2018-10-21 06:08

mi👾 thessmz

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-21 02:54

Muhammad Syafiq raviefabie

Syafiq | Kedahan | 20 | UNIMAS | @raviefabie

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-21 02:17

— mohdjohan_

CURRENT ACC 🍍

RT @_amirnazari: Maseh maxis slalu text i 😘😘

2018-10-21 01:22

mir _amirnazari

halelujah

@k__amin Kiriiiii

2018-10-21 01:03

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

東福岡高校のDFが足を故意に踏んでしまい多少話題になっていますがここで世界最凶のDFことポルトガル代表ぺぺさんをご覧頂きたい

2018-10-21 00:41

Idzham Syah idzsyah

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-21 00:14

Nurul ammiegha

cepatnya dah 17

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-21 00:13

mir _amirnazari

halelujah

Maseh maxis slalu text i 😘😘

2018-10-21 00:13

muadzhaslan muaaaaadz

speechless

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-21 00:09

Toshifumi Takahashi toshi104soccer1

長峰FC→PROGRESSO T.C.F,→FC KOJO GK 白中卒 向上高校卒 横浜日産F1 Gooner

そーいえばマツコ会議の取材受けたけど使われたのかな??(先週)

2018-10-20 23:28

Hxlmie Helmieeee

I'll miss you dear.

Ig: khuzairihelmi

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 22:53

kulat_ sayayie

sleeping

Boleh tahan terhibur tgok #CHEMUN

2018-10-20 22:34

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

スタッフバカ煽ってて草

2018-10-20 22:26

bunga 🦋 _naurahnasuha

💥

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 22:26

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

喧嘩すんなって

2018-10-20 22:26

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

場外乱闘

2018-10-20 22:24

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

ロスバークリーがきめたあああああああああああああああああああああ
理想的な展開だあああああ2-2だああああああああああああ!!!!!

2018-10-20 22:24

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

ウェルベックみたいなストッパー型フォワードになったサンチェス師匠

2018-10-20 22:13

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

これはモラタ移籍あるかなぁ

2018-10-20 22:12

'TundeAdedeji tundeade_deji

destiny bridge builder, re-constructing the broken walls, raising ruined cities and re-defining the value systems for national survival and coexistence.

Anthony Martial @AnthonyMartial #AM11on fire today. Deserves new contract immediately @EdWoodwardCEO make it happen. #CHEMUN

2018-10-20 22:10

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

飴は勝負 ジルー投入

2018-10-20 22:05

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

サンチェスの立場がますます危ういな

2018-10-20 22:01

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

まさかの展開

2018-10-20 22:00

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

ユナイテッド逆転きたあああああああああああああああああああああああああ

2018-10-20 22:00

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

後半今見始めたら追いついてるやん

2018-10-20 21:59

mir _amirnazari

halelujah

Aku sorang je conquer bas ni huhu

2018-10-20 21:39

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

マルセロ決めたんや
もうマルセロトップにしてしまえ

2018-10-20 21:34

WANSHAFIQAH CendawanCrew

‏‏‏‏‏‏أستغفر الله

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 21:31

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

レアル8時間無得点というパワーワードを見た

2018-10-20 21:28

Hugo van Zyl hugovzyl

Living life a little less ordinary! Social media replaced my imaginary childhood friend. I'm now a grown up? We the people! Cape Town my play ground

Calitzdorp net voor hulle die teerpad oprol vir die naweek @ Calitzdorp, Western Cape, South Africa

2018-10-20 21:27

Hugo van Zyl hugovzyl

Living life a little less ordinary! Social media replaced my imaginary childhood friend. I'm now a grown up? We the people! Cape Town my play ground

Giving right of way to nature! @ Calitzdorp, Western Cape, South Africa

2018-10-20 21:20

billy nabilpuzi

mimah mimot 💞

RT @AkmalIrfan: Geram aih tgk Apple Watch 🤔

2018-10-20 21:14

noddy ✨ peaanadd_

nabil puji 🐹

RT @AkmalIrfan: Geram aih tgk Apple Watch 🤔

2018-10-20 21:13

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

モウリーニョの解任は

2018-10-20 21:13

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

モラタさん…

2018-10-20 21:10

RuْhLٓong . nabelzaki_

Ummi Abi, Along tak kuat. 😔

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 21:08

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

アンラッキーだな飴さん

2018-10-20 21:04

mir _amirnazari

halelujah

Babi bangla ni duk ikut aku je

2018-10-20 20:55

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

バスケみたいにリュディガーをフリーにさせられたポグバさん…

2018-10-20 20:52

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

マティッチイエローは少し厳しい展開の予感
まあいい寄せだったけど

2018-10-20 20:44

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

これは決まるだろ
ユナイテッド死んだな

2018-10-20 20:40

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

モウリーニョの解任が確定しそうな試合見るか

2018-10-20 20:35

محمد أمير_00 muhammadamir_00

BANGKIT BERSAMA

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 20:21

Ipan AkmalIrfan

A hate a day keeps Ipan away. Shathirah 🍕

@aafiqs Mcm haram. Bagi jadi plan lama dah

2018-10-20 19:41

Ipan AkmalIrfan

A hate a day keeps Ipan away. Shathirah 🍕

@aafiqs Jomla beli. Beli 2. Sebelah2

2018-10-20 19:39

aka Adam mad_daush

setiap manusia berhak dapat peluang kedua

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 19:36

Ipan AkmalIrfan

A hate a day keeps Ipan away. Shathirah 🍕

@aafiqs Hg beli rumah katna. Aku nak beli rumah sebelah hg

2018-10-20 19:36

Ipan AkmalIrfan

A hate a day keeps Ipan away. Shathirah 🍕

@aafiqs Kat penang kan. Jom lipak

2018-10-20 19:34

Ipan AkmalIrfan

A hate a day keeps Ipan away. Shathirah 🍕

@aafiqs Bila nak kawin pit. Jom kawin

2018-10-20 19:32

Ipan AkmalIrfan

A hate a day keeps Ipan away. Shathirah 🍕

@aafiqs Tipu pa pit

2018-10-20 19:31

Ipan AkmalIrfan

A hate a day keeps Ipan away. Shathirah 🍕

@aafiqs Jom share duit pit

2018-10-20 19:30

Ipan AkmalIrfan

A hate a day keeps Ipan away. Shathirah 🍕

Geram aih tgk Apple Watch 🤔

2018-10-20 19:23

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

この試合でグーナーになる事を決めたようなもんだからマジで感慨深い

2018-10-20 19:04

- njhanabila

˚✧ I love myself anyway

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 18:27

mir _amirnazari

halelujah

Klau bas xdtg jgak aku tido kt kaki lima hahaha😂

2018-10-20 18:27

mir _amirnazari

halelujah

Dia ni suka bagi fake hope

2018-10-20 18:26

mir _amirnazari

halelujah

kena sidai kt stesen bas

2018-10-20 18:03

mir _amirnazari

halelujah

@evereverbeme @_ikmalzunaidi @k__amin @twt_fotografi @MobilegraphyMy Sila2

2018-10-20 17:54

Lee del Rey fadzlileezainol

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 17:38

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

西武まずいな
明日勝ったら雄星が神になるかゴミになるかの二択か

2018-10-20 17:35

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

多分フェラーリの場合はマシンが悪いんじゃなくて8割戦略担当のせいだろ

2018-10-20 17:32

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

@ahmad_haariss @Imran_K_ Mak saya semua ke9 perkara tepat tapi yang no 2 tu tak ahhaha 😂😂😂

2018-10-20 17:12

beavis cornholio RadzwanKhalid_

gagalis. gagal hampir semua perkara

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 16:59

KAMAL AhhMal1

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 16:45

mir _amirnazari

halelujah

@Azraie97 @k__amin @_ikmalzunaidi @twt_fotografi @MobilegraphyMy Try burst konfem dapat

2018-10-20 16:27

mir _amirnazari

halelujah

@MohamadYusriee @_ikmalzunaidi @k__amin @twt_fotografi @MobilegraphyMy Vsco E5+lr

2018-10-20 16:27

Awanis ainurawanis

23

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 15:59

MobilegraphyMY MobilegraphyMy

MOBILEGRAPHY | All image taken with phone 📱 Based in Malaysia 🇲🇾 feel free to use #mobilegraphymy and tag us on your picture !

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 15:57

adam muhammad adam_stemps

student // __ // books . eat . sleep . play ...

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 15:04

Azwan azkismail

18| IPGKDRI

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 15:02

نيك فخرالدين. fakhruldin_

21 and blessed!

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 14:32

adely adlidaniell

An edo tensei

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 14:32

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

@masuosanch もう疲れてるんですよぼくたち…

2018-10-20 14:08

Hazza Husna husnashahrom99

Editing and illustration
❤

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 13:33

Yana💜♡ diana_jamian

ARMYBTS 👑

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 13:33

elin adlnezz

add a physic to your profile 🎐✨

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 13:15

noreyncsm noreyncsm

everyone has their own beauty 🌈

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 12:56

Yusry Yusmatthew_

Tak ada yang menarik 🙋

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 12:06

O² oksiigen

winner winner ciken nuget

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 11:31

veronica ainazw

a small girl with a big dream

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 11:29

Nur Naizzatul Nai_Foo_Armando

Euthsiast Photographer. Law Student. Nerd.

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 11:07

Fiancé _Syameem

the photos speak

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 10:55

Ariff Ariffaziff

Ariffudin | Lelaki |

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 10:48

mir _amirnazari

halelujah

Mampuih pancit nakharom

2018-10-20 10:47

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

@masuosanch ひらけかすに見えた俺は末期ですかね

2018-10-20 10:19

mai mairoo_

🌦🌧⛈🌩

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 09:46

Ahmad Izzat ahmdzat

18/👽

Jangan kawan aku. Aku tidak punya harta, apatah lagi rupa.

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 09:12

Akim akimsuhaime

Bisa diatur☆#GGMU

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 08:40

nadhirah aisyanadh

stalk apa jir

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 08:36

mir _amirnazari

halelujah

@azambaharudin Thanks bosss👍🏻

2018-10-20 08:24

🐢 sbhdm__

sentiasa lapar

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 08:07

robèrto. ezlhlmy

Johore, Malaysia 🇲🇾 | Design, art, nature and architecture. #ynwa #fpladdict #ShotOniPhone #mobilegraphyMY

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 07:50

peah sofiahaznii

luls

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 07:37

Hannie. hnneadln

Keep believing.

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 06:39

lyaa lyaa_liana

Need money not boys

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 05:51