Tweets at Sumbawa, Nusa Tenggara Barat around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Sumbawa, Nusa Tenggara Barat 30km.


Search Results

Aliff Aiman aliffaiman95

Another paper cut survivor.
Design Engineer (Infrastructure) at Mohd Asbi & Associates Sdn Bhd

@Zaifarie Shitz

2018-10-18 19:15

Eka apriana ekabroken

senandung raja singa

@detikcom Inget kene masih pidan kelas dugas SD @pandediatmika

2018-10-18 19:15

laporpo _axfxrhkl

#WeMarchOn

RT @Royhaizam: Terjumpa keratan akhbar 17 April 1994

Kredit : Dr. Jamaluddin Bin A Jalal

2018-10-18 19:15

MohdChowder nimatmohd

2NT4 // ig nimatmohd

Dah lama tak merasa tolak motor tepi highway. Today is my lucky day ๐Ÿ™‚

2018-10-18 19:14

A P I T AfifPatrick

Harap semuanya berjalan dengan lancar, amin~

2018-10-18 19:12

rex orange konti damprad

pengen ndusel knalpot racing

@gtanggraeni @mojokdotco display name nya aja nih? aq nya engga? :(

2018-10-18 19:11

saaa alisazuha

RT @Royhaizam: Aku yakin, korang masa sekolah rendah dulu pun mesti lukis benda yang sama. Ada dua gunung, ada burung tgh terbang. Pastu luโ€ฆ

2018-10-18 19:10

Amer nikamerrr

Struggling

@syuhadasheikh Marilah sama2 bangun dari tidur sistur. We can do it๐Ÿ˜›๐Ÿ’ช๐Ÿผ

2018-10-18 19:10

ใƒฉใ‚ธใƒค ๐Ÿ‘‘ Rajeeeeee_

Waiting for someone that never notice me. || 17

RT @zejoessh: Adulting tip:

Feel free to mute, unfollow, unfriend and block someone on social media if they are not your cup of tea, ratheโ€ฆ

2018-10-18 19:09

ใƒฉใ‚ธใƒค ๐Ÿ‘‘ Rajeeeeee_

Waiting for someone that never notice me. || 17

RT @zejoessh: Surah Yusuf : ayat 101.

Doa utk mengelak dari lupa.

2018-10-18 19:09

aw jsndayyy

@samsuweg Weh sam lama yall hilg

2018-10-18 19:08

Aliff Aiman aliffaiman95

Another paper cut survivor.
Design Engineer (Infrastructure) at Mohd Asbi & Associates Sdn Bhd

@Zaifarie Aku baru judge kau

2018-10-18 19:08

Anda me-Retweet yadydoremi

Tidak ada tempat menginap dan makan malam.

""selamat menjalankan ibadah sholat maghrib untuk wilayah sumbawa besar dan sekitarnya"

2018-10-18 19:08

Salwani Iska Wani_Iska

where there is love there is life. Keep moving an it goes on!

@kmrlxrfn Kamarul btol ke ni

2018-10-18 19:08

rex orange konti damprad

pengen ndusel knalpot racing

@umenumen Taunya cuma rumahnya Lala (apa Bombom ya? Apa mereka serumah?) ๐Ÿ˜‚

2018-10-18 19:07

nirmithaaa nirmitha19

stalk pandriyadaaw body soda?

RT @Kavinrajh: A concept: What if we invited one woman from one sector, let it be defense, finance, or education each day to give a talk thโ€ฆ

2018-10-18 19:06

ad adlinakay

RT @Royhaizam: Aku yakin, korang masa sekolah rendah dulu pun mesti lukis benda yang sama. Ada dua gunung, ada burung tgh terbang. Pastu luโ€ฆ

2018-10-18 19:06

Ampang United FC ampangunitedfc

Official Twitter of Ampang United Football Club. Instagram : Facebook :

@FcPemanis @mysemuanyabola On! ๐Ÿค™ #majulahbolasepakkomuniti

2018-10-18 19:06

ู† rdlaa

the less you know about me the better

@AzriSyazwan169 terbaik la azri. ini lah yg kita mau dgr

2018-10-18 19:05

๐Ÿ™‡๐Ÿ’™ nazzz93097412

duduk setable dgn aku baru kau tahu perangai aku. ๐Ÿ™‹๐Ÿ’ƒ

RT @jascintatsan: korang ni takboleh tgok orang bahagia yea ?

2018-10-18 19:04

๐Ÿ™‡๐Ÿ’™ nazzz93097412

duduk setable dgn aku baru kau tahu perangai aku. ๐Ÿ™‹๐Ÿ’ƒ

RT @eivannyllascha: Adatlah manusia takboleh tengok orang bahagia sikit, takboleh tgok owg lebih sikit, ada je tak kena. Haish.

2018-10-18 19:04

Anis _anisameera_

if i die forgive me.

RT @fiidauszulkifli: 10 golongan manusia diusir dari padang mahsyar..

2018-10-18 19:02

Nazher Khan nazher_khan

Penonton Filem Tegar.

@twt_cinta No need top la sis

2018-10-18 19:01

Ampang United FC ampangunitedfc

Official Twitter of Ampang United Football Club. Instagram : Facebook :

@mysemuanyabola @FcPemanis Pandai @mysemuanyabola mengusik.. ๐Ÿ˜œbangkit ya lepas ni @FcPemanis ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ชPsst..Kami kat Ampanโ€ฆ

2018-10-18 19:00

Syafiqa syaasmawi

Sweeter than honey โค ุงูŽู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏู ู„ูู„ู‘ู‡ โœจ

RT @Royhaizam: Terjumpa keratan akhbar 17 April 1994

Kredit : Dr. Jamaluddin Bin A Jalal

2018-10-18 19:00

Kavinn Kavinrajh

Good kid, maad city. ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พโ™‰๏ธ

A concept: What if we invited one woman from one sector, let it be defense, finance, or education each day to giveโ€ฆ

2018-10-18 19:00

ใ€ฐ๏ธ Putera Adukaใ€ฐ๏ธ AmierRafiq__

Photographer | Videographer | Pesilat | #KakiCorner | ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พMAS

hi warga burung biru

2018-10-18 18:58

ใ€ฐ๏ธ Putera Adukaใ€ฐ๏ธ AmierRafiq__

Photographer | Videographer | Pesilat | #KakiCorner | ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พMAS

@raudhahkamil wehh kau pakai no lama lg ke ? mia mintak no kau . urgent katanya .

2018-10-18 18:55

Nadhira๐ŸŒธ nadhira_asyikin

Silence is better than bullshit // INCLE ๐Ÿค˜

RT @Royhaizam: Terjumpa keratan akhbar 17 April 1994

Kredit : Dr. Jamaluddin Bin A Jalal

2018-10-18 18:55

RAA ๐ŸŒผ raalofee

Stay positive. Good things will happen.
(instagram - raaloffe)

I want coffee hmm

2018-10-18 18:52

err errzafarhana

Pathetic

and sebab cardi b jgk dalam tu ๐Ÿ˜

2018-10-18 18:48

err errzafarhana

Pathetic

selena so hot dalam mv tu ๐Ÿ˜

2018-10-18 18:48

๐Ÿ‘ป hanumsufi

You can't stop me loving myself

RT @Royhaizam: Info dari facebook berkaitan duit palsu dari premis bank..

So kesimpulannya lepas keluarkan dr kaunter..depan2 kaunter tu kโ€ฆ

2018-10-18 18:48

RAA ๐ŸŒผ raalofee

Stay positive. Good things will happen.
(instagram - raaloffe)

๐Ÿ˜

2018-10-18 18:48

err errzafarhana

Pathetic

lagu taki taki berkeliaran dalam kepala otak

2018-10-18 18:47

adiib adiibamrl

wake me up when all this shit over

Plot twist. yang rompak tu tokey dia sendiri.

2018-10-18 18:46

err errzafarhana

Pathetic

perangai farah hani la ni ๐Ÿ˜†

2018-10-18 18:46

A F mierulfaaiz

Myopia #GGMU

@haziq_my96 yang noob tu aku tak larat nk habaq da๐Ÿ˜Œ

2018-10-18 18:46

Muhammad Iqmal Iddin iqmaliddin

'Only the best men can go to sea'

@___nhm Sorry bukan offshore๐Ÿ˜œ

2018-10-18 18:46

Khairul Akmal Akmalpjok

Can't commit with life. Only commit with games.

@Aimyaaa Mana tu? Share sikit. Hmm bilanya cuti serentak lagi?

2018-10-18 18:45

์•Œ์•ผ aalyasaidi

stalk mnde haa? back off!

RT @Royhaizam: Terjumpa keratan akhbar 17 April 1994

Kredit : Dr. Jamaluddin Bin A Jalal

2018-10-18 18:45

Kil. QyQyla

Just call me Qyly, 22 & Archinerdy.

@seriovslydot Hahaha ye betul tu ๐Ÿคฃ

2018-10-18 18:44

Hazwan hazwanhshm

23 grumpy all the time

@Panggilsamje Hahaha tua sgt

2018-10-18 18:42

luq luqman_faris

orang

@daidileyna Allahu

2018-10-18 18:42

SBMSalihin janganmembawang

Kuatkan aku untuk hari esok.

RT @Royhaizam: Terjumpa keratan akhbar 17 April 1994

Kredit : Dr. Jamaluddin Bin A Jalal

2018-10-18 18:42

aIn Ubichips

Little Miss Legal and Outdoor Gurl.. :)

Disuruh review renewal tapi first agreement tak bagi. Cari dalam sistem pun takde. Kamon lah setan. Nak minta tolonโ€ฆ

2018-10-18 18:42

fy fyzzaty_

still the same i used to be ๐Ÿ’

alhamdulillah bertambah anak buah lagi 3 ekor. bagus betul kucing aku tunggu bini dia bersalin sampai habis. masukโ€ฆ

2018-10-18 18:41

TYยนยฒโท atiqizhmsri_

clingy๐Ÿ’•

RT @luqman_faris: Macam mana orang boleh happy lepas buat chemistry?!!!

2018-10-18 18:41

basidt Basidt

RT @fiidauszulkifli: Cara yang betul untuk menjadikan seseorang yang sedang solat sunat/fardhu menjadi imam..

Bukan Mencuit bahu atau sebaโ€ฆ

2018-10-18 18:41

ibnu ali AzurainAli

nananananananananananana BATMAN #GGMU

Eh apasal maybank tak tolak duit kereta ni?

2018-10-18 18:40

A F mierulfaaiz

Myopia #GGMU

@Halimkanji bahahahahahahahahahahaga

2018-10-18 18:39

Yes Asyrafrko

A & A // Trying to be the best person I can.
Snapchat: silatboy

Dua Lipa x Blackpink

2018-10-18 18:39

Aiman AimonHakimnasir

Mermaid man and barnacle boy

laptop aku paling kimak dalam dunia tengah syok main fut tetiba sleep sendiri cam bodo habis point aku fuck

2018-10-18 18:37

a'FiF afifmohdazani

โ€โ€ุงู„ุดุฑูŠุนุฉ ู‡ูˆ ุงู„ุญูŠุงุฉ

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

2018-10-18 18:37

Wawa wawaruddyn

Live ready , PRK 21

RT @fiidauszulkifli: 10 golongan manusia diusir dari padang mahsyar..

2018-10-18 18:36

Aiman AimonHakimnasir

Mermaid man and barnacle boy

@farahnadiahh yucksss geli do

2018-10-18 18:36

AN AthirahNorddin

jemmz

2018-10-18 18:35

adiib adiibamrl

wake me up when all this shit over

@Maxspeeder1

2018-10-18 18:35

ุฑ ุง ๐Ÿ’• amira_qisthina

I fell in love with the adventure. Do not forget to invite me๐Ÿพ

RT @Royhaizam: Terjumpa keratan akhbar 17 April 1994

Kredit : Dr. Jamaluddin Bin A Jalal

2018-10-18 18:34

ใ‚ทใƒฃใƒผใƒชใƒณ derp_gir

Rain is a person who has been cancelled.

RT @Royhaizam: Minta tolong Atok jagakan sekejap sebab nak setelkan urusan. Bila dah setel, balik rumah tengok rambut anak dah jadi macam nโ€ฆ

2018-10-18 18:33

Hilang Di Nusantara balromasant

menjadi batu bara - 2017 -

snapchat:balromasant

RT @TheBashir: Mari mari dtg UPM kolej serumpun. Jangan lepaskan peluang untuk merasai oden yang sedap marvellous ini!!! Kerabu Maggie ponโ€ฆ

2018-10-18 18:32

Raja Muhammad Rais RaisMyName

just a simple person

RT @Royhaizam: Terjumpa keratan akhbar 17 April 1994

Kredit : Dr. Jamaluddin Bin A Jalal

2018-10-18 18:32

in.in. faainyusni

he yo. i'm good ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ

@RadziDzi08 ๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘

2018-10-18 18:31

Kil. QyQyla

Just call me Qyly, 22 & Archinerdy.

@seriovslydot Hahahaha yelah, tapi en tu aku pelik ramai org buat as cadar like whut...

2018-10-18 18:30

adiib adiibamrl

wake me up when all this shit over

Letihnya

2018-10-18 18:29

mรฟ kxmiliaa

19
DFOM โœˆ

RT @Royhaizam: Aku yakin, korang masa sekolah rendah dulu pun mesti lukis benda yang sama. Ada dua gunung, ada burung tgh terbang. Pastu luโ€ฆ

2018-10-18 18:25

zssy kiahtajri

ass and sAss

RT @kamilasdfgh: theres this one part during listening that i almost thought rap god was playing on the speaker

2018-10-18 18:22

Amy Diana Amyanyliadiana

@AnisLoyy Chanel tu apa sis?

2018-10-18 18:17

WanieSulaiman snaileywaniey

Selenophile

Tak buat kerja lain la selagi benda ni tak setel

2018-10-18 18:17

jiq _Haziqq

@aliahnjhah

@Ammarsalim26 gl ma

2018-10-18 18:16

Nazeem nazeemfifteen

English lecturer. Air drumming enthusiast. One time I was the local neighbourhood Beyblade champion. | Taken โ™ฅ | ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

Lamp in Terren - Water Lily ๐ŸŽถ

2018-10-18 18:15

ZueSani ZulaihaMohdSani

Sleeping is better than Bullshit.

RT @Royhaizam: Aku yakin, korang masa sekolah rendah dulu pun mesti lukis benda yang sama. Ada dua gunung, ada burung tgh terbang. Pastu luโ€ฆ

2018-10-18 18:14

nami melgibert

before you and I become 'we' :/

RT @fiidauszulkifli: 10 golongan manusia diusir dari padang mahsyar..

2018-10-18 18:13

orkid twt_cinta

Curator: O | Admin @izzulfaizidrus

RT @nazher_khan: One of the best curator.

2018-10-18 18:12

Iz ๐Ÿ’œ iz_sya12

#Ilmians #AlumniIIUM #UMStudent

@shvkriii @al_miraie @syerr67 Dia cash out kan. Tp kalo xnk dia just simpan smue dlm fcs. Klo dpt 20usd, dia msukkaโ€ฆ

2018-10-18 18:08

Hasnida Hamid alieyda

15.08.76

addoiiiiii

2018-10-18 18:08

Nazher Khan nazher_khan

Penonton Filem Tegar.

One of the best curator.

2018-10-18 18:07

furaa ShafurahMkhtr

โค๐Ÿ•๐ŸŸ๐Ÿ—๐Ÿ”๐Ÿญ๐Ÿซ๐Ÿฉ๐Ÿฆ

RT @Royhaizam: Aku yakin, korang masa sekolah rendah dulu pun mesti lukis benda yang sama. Ada dua gunung, ada burung tgh terbang. Pastu luโ€ฆ

2018-10-18 18:07

ุญู†ููŠุฉ HanafiahAziz_

Takkan menangis di akhir garisan.

Njir piah salah ws orang kan dah kantoi tak save nombor member ๐Ÿ˜‚

2018-10-18 18:06

Iman imnsyfq

Bad

Gila @m_nurizz

2018-10-18 18:04

CEKDA saidahrazif

IG: @cekdaaa

Budak2 sekolah rendah sekarang leka dok layan musically. Aku tgh tunggu kat dobi ni haaa diorg boleh plak record vid musically

2018-10-18 18:04

Juheri Lzm ZuhairiLazim

Innama a'malu binniyatt

@amirlhamzah Ejekla khi

2018-10-18 18:03

NUR mim mimimdone

meh

@amsulayman ๐Ÿ˜‚

2018-10-18 18:01

aufalahdy aufalahdy

elek goblok sombong pelit nggateli. tapi moga2 berguna

wayae metu menikmati sore ~~

2018-10-18 18:00

aufalahdy aufalahdy

elek goblok sombong pelit nggateli. tapi moga2 berguna

17.00
laot laooot

2018-10-18 18:00

Fatinnnn Amiraaaa fatintinnonino

๐Ÿธ #tweetakdekenamengenadenganyanghidupataumati #siapamakanaisdiarasasejuk

Biar kentut busuk, jangan hati busukkk

2018-10-18 17:59

iPhone Specialist JohoBaru iphoneaminz

๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ Founder @aminuddinjasni ๐Ÿ›  Phone Repair, iPhone Specialist ๐ŸŽ Come To Your Place โšก๏ธ Face To Face 30 Minutes ๐Ÿ•ต๏ธโ€โ™‚๏ธ Motherboard Repair ๐Ÿ“ฒ Whatsapp ๐Ÿ‘‡๐Ÿป

RT @muherashid: Di Satu Roadblock

Polis: Kamu ni lesen takde ic takde macam mana boleh jalan ni?

Rempit: Minyak ada tuan.

2018-10-18 17:57

IKHLAS ekhlas570

UMP | ยกยฟ
nothing to handle now.im tired already

RT @Royhaizam: Aku yakin, korang masa sekolah rendah dulu pun mesti lukis benda yang sama. Ada dua gunung, ada burung tgh terbang. Pastu luโ€ฆ

2018-10-18 17:55

mirs iaintblueangel

sleepy girls are the loyal ones | @s8taniz | a ๐ŸŒน

You wont regret listening to this

2018-10-18 17:55

Qa ieqaaaaaaaa

Diandrayyan ๐Ÿ’•

RT @Royhaizam: Terjumpa keratan akhbar 17 April 1994

Kredit : Dr. Jamaluddin Bin A Jalal

2018-10-18 17:54

in.in. faainyusni

he yo. i'm good ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ

Alhamdulillah masih belum terjebak dgan cinta se office. Masih kukuh lagi hati ni ๐Ÿ˜›๐Ÿ˜‚

2018-10-18 17:53

Izzah Suraiya IzzahSuraiya

RT @RizalSaifullah: Ya Allah kau stabilkan la sleep schedule muhammad rizal ni agar dia mampu ke kelas selepas ni

2018-10-18 17:52

qena qena49832171

you're just the most annoying person in my life .

RT @Royhaizam: Terjumpa keratan akhbar 17 April 1994

Kredit : Dr. Jamaluddin Bin A Jalal

2018-10-18 17:51

Puan Seri๐ŸŒ™ SeriMargera

@BennMargeraโค๏ธ

RT @Royhaizam: Terjumpa keratan akhbar 17 April 1994

Kredit : Dr. Jamaluddin Bin A Jalal

2018-10-18 17:51

Fikri Khan FikriKhan9

@ojodumeh5009 Nmr WAx Om Brpa.

2018-10-18 17:48

ibnu ali AzurainAli

nananananananananananana BATMAN #GGMU

@haikalnoordin Kau soalan pun ๐Ÿ˜’

2018-10-18 17:47

Mus MustikaMuid

Netflix ni melampau tau aku nak tgk archiekins akuu๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ ee kau dah tolak duit aku pastu kau nak aku bayar bape juta kalii niiii

2018-10-18 17:47

RAA ๐ŸŒผ raalofee

Stay positive. Good things will happen.
(instagram - raaloffe)

Buat serabut je. Takpayh nak macm tu, aku tak batak.

2018-10-18 17:46

Hazwan hazwanhshm

23 grumpy all the time

@Panggilsamje Hai abang ๐Ÿ˜‰

2018-10-18 17:45

Farahin Farahinnnn_

Be yourself

RT @fiidauszulkifli: 10 golongan manusia diusir dari padang mahsyar..

2018-10-18 17:45