Tweets at Sumbawa, Nusa Tenggara Barat around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Sumbawa, Nusa Tenggara Barat 30km.


Search Results

Budak Baru Nak Up AmmarAzizy

Suka tweet yg annoying lol sorry guys

RT @twt_grafik: #GifForAGift Round 3

Your eyes, your heart, your stomach and your skill’s be like...

Sila reply tweet ini dengan Gif saha…

2018-06-20 04:35

Thiaga rajan thiaga78

Art Director @ Personaa Kreatif Resources

2018-06-20 04:32

Farriz Jusoffe FarrizJusoffe

An ambivert who may not be your cup of tea - You'll Never Walk Alone #LFC #YNWA - 23

At least Salah scored 😄

2018-06-20 04:29

Izzam Izzamuzammir

#48together

Wilkommen Berd Leno !

2018-06-20 04:21

Anisa Zainal monkeycoffee99

Lame.

2018-06-20 04:20

adam karladam_

i value myself more than anyone else | fscta8

koyak habis doh egypt

2018-06-20 04:20

Anisa Zainal monkeycoffee99

“Im pst so mcm agak busy” lol mesti budak matriks. But well 6/10 for the idea to reject dengan guna program belajar…

2018-06-20 04:19

Penyokong Jerman Azizul_Akram

Father of Azzara Aisya, Azeez Aiman and Azeez Aidan. A family man. Nothing but something. A die hard Man Utd fan.

Egypt out

2018-06-20 04:18

Asyriel Asyrielismail

I write codes of multiple degree of languages.

That’s 3 neil pfft

2018-06-20 04:18

Asyriel Asyrielismail

I write codes of multiple degree of languages.

Tv3 dah boleh buat headline “ada salah pun kalah”

2018-06-20 04:16

sha mariaresya

20. Germany for sure 🇩🇪

RT @surulequinn: officially deleted my syazlin zainal thread, cause i dont feel so good we had our time together good time even its more to…

2018-06-20 04:11

🧚‍♀️ surulequinn

officially deleted my syazlin zainal thread, cause i dont feel so good we had our time together good time even its…

2018-06-20 04:10

HHZ Heyzyx97

"Everything is possible, here in my dream" ✨ (A Multifandom Fanboy) #EXOL #Baejin #NCTzen #Melody #Wannable #Nfia #Fantasy

RT @entahdoe: Malam first masa form 1, ada rollcall nak perkenalkan diri. Aku cakap nama aku Amar Esa laju laju. Tapi diaorang dengar aku c…

2018-06-20 04:06

Na'im Naguib naimjnaguib

even the little thing she does never failed to mesmerize me

2018-06-20 04:04

🔥 omargoesmoo

Yaya yaya yaya

RT @entahdoe: Malam first masa form 1, ada rollcall nak perkenalkan diri. Aku cakap nama aku Amar Esa laju laju. Tapi diaorang dengar aku c…

2018-06-20 03:55

ibnu ali 🇵🇸 AzurainAli

nananananananananananana BATMAN #GGMU

@FatinBeyla Cc @AsyrafRizal

2018-06-20 03:51

naüfal naufalherrera

#mancunian

@harithjabba Gomol je

2018-06-20 03:51

나비랗 NablahNasri

aku ni pun bukannya baik sangat. tak payah follow nanti sheshat.

@thealiafqh_

2018-06-20 03:51

jimanji MuhdRazimann

In the middle of difficulty lies opportunity

@AdhwaRay Jgn acah maksum hanat

2018-06-20 03:49

🧚‍♀️ surulequinn

fck gua meremang hanatnya spe buat remix ni hahahahahah

2018-06-20 03:46

Suzana Manaf SuzanaMnf

Instagram : suzanamnf | HS 💍

Paling tak sabar nak makan lemang rendang semua 😋

2018-06-20 03:45

🧚‍♀️ surulequinn

@fzielahibrahim @OhhNiesa weh sumpah tak perasan dh follow dah adik manis 🤣

2018-06-20 03:44

Suzana Manaf SuzanaMnf

Instagram : suzanamnf | HS 💍

Tak sabar nak jumpa familyyyy

2018-06-20 03:42

🧚‍♀️ surulequinn

@fzielahibrahim @OhhNiesa haha jumpa kt bawah aku bg kau flyin kiss eh ila

2018-06-20 03:42

jimanji MuhdRazimann

In the middle of difficulty lies opportunity

@nasirbudin_ Nama apa?

2018-06-20 03:42

🧚‍♀️ surulequinn

@farahruslin_ no christy ng kt mytown now hahahah

2018-06-20 03:41

jimanji MuhdRazimann

In the middle of difficulty lies opportunity

Mana satu favourite hg @AdhwaRay ?

2018-06-20 03:41

AmarEsa entahdoe

salam sejahtera rakyat malaysia #ansaraag

@AinAbu260 Tu la, aku nak benda lawak to laugh at je

2018-06-20 03:40

hun 🐥 _bxtrisyixx

EXO is EXO-L's pick ♥️ Kim Jonghyun is a star 💙

RT @NYY_2206: @IniAlannn If you really feel the need to speak up about other people at least have the decency to keep it low in the DMs ins…

2018-06-20 03:38

hun 🐥 _bxtrisyixx

EXO is EXO-L's pick ♥️ Kim Jonghyun is a star 💙

RT @NYY_2206: @IniAlannn Ever it occurs to anyone that there’s a lot factors which contribute to how someone behave and responds to the su…

2018-06-20 03:38

hun 🐥 _bxtrisyixx

EXO is EXO-L's pick ♥️ Kim Jonghyun is a star 💙

RT @NYY_2206: @IniAlannn Dear pls stop spreading hatred. By making this thread wouldn’t do any good to him or anyone. U are being judgement…

2018-06-20 03:38

mohd fariz farizatoy

Siapa kita di dalam kita?

At last Oreo 8.0 on my LG G6 using LG UP and uppercut software. Natang OTA update hilang begitu saja.

2018-06-20 03:38

Kamarul Asyraf kamasyraf

Seek respect, not attention. It lasts longer. Architect since 1998 ✈️

RT @entahdoe: Malam first masa form 1, ada rollcall nak perkenalkan diri. Aku cakap nama aku Amar Esa laju laju. Tapi diaorang dengar aku c…

2018-06-20 03:37

@wan.njwan najwansg

lost contacts

RT @twt_grafik: #GifForAGift Round 3

Your eyes, your heart, your stomach and your skill’s be like...

Sila reply tweet ini dengan Gif saha…

2018-06-20 03:36

Melinda Rosa P melindarosaaa

vet student !

haduu bimbang

2018-06-20 03:35

AmarEsa entahdoe

salam sejahtera rakyat malaysia #ansaraag

@firul__ Air dicincang tidak akan putus

2018-06-20 03:35

Anisa Zainal monkeycoffee99

Tense

2018-06-20 03:33

🧚‍♀️ surulequinn

@OhhNiesa thanks support periuk nasi i hahahahaha

2018-06-20 03:32

king. aimankharuddin_

sit still, look pretty

RT @entahdoe: Malam first masa form 1, ada rollcall nak perkenalkan diri. Aku cakap nama aku Amar Esa laju laju. Tapi diaorang dengar aku c…

2018-06-20 03:32

Rita Ezrin ritaezrin

I liked a @YouTube video WHATS IN MY SCHOOL BAG (2018)

2018-06-20 03:26

🧚‍♀️ surulequinn

@AbangDon_ ok bang don

2018-06-20 03:20

naüfal naufalherrera

#mancunian

@harithjabba Hahahahah lanje eh sbb tk dpt duit raya

2018-06-20 03:17

lyeakamal 💋 Choi_Lulu

KL | 22

Okay tekad selama 3 hari ni...please kuatkan diri lyea... I know u can do it..

2018-06-20 03:17

Penyokong Jerman Azizul_Akram

Father of Azzara Aisya, Azeez Aiman and Azeez Aidan. A family man. Nothing but something. A die hard Man Utd fan.

Egypt can't afford to lose this game #RUSEGY

2018-06-20 03:16

lyeakamal 💋 Choi_Lulu

KL | 22

Serious kali ni aku cakap lepas je sbb sampai bila kan aku nak berdiam...harapnya dia blh fikir lah kenapa aku mengamuk tadi 😊

2018-06-20 03:15

🧚‍♀️ surulequinn

@cahayabulan__ omg thanks you too ❤️

2018-06-20 03:12

naüfal naufalherrera

#mancunian

@harithjabba Suraya

2018-06-20 03:11

나비랗 NablahNasri

aku ni pun bukannya baik sangat. tak payah follow nanti sheshat.

Betul sia!! 😂

2018-06-20 03:10

ihsan ✨✨✨ pisang_haziq

bon voyage ⛵️

RT @_AzizulHakim: I just wanna give my quality time with people around me time cuti ni je haha. Aku cuti seminggu je weh rilek la

2018-06-20 03:09

Tun _AzizulHakim

Allah. Family. UPM. Rugby

Aku tak abaikan kau pun aku mintak masa sikit je nak bagi kawan kawan aku happy 🙏🏻

2018-06-20 03:03

Dayang Afifah dayang_afifah

things get boring when you're prepared

RT @NYY_2206: @IniAlannn Dear pls stop spreading hatred. By making this thread wouldn’t do any good to him or anyone. U are being judgement…

2018-06-20 03:02

나비랗 NablahNasri

aku ni pun bukannya baik sangat. tak payah follow nanti sheshat.

Sumpah aku tak makan lagi cornflakessssss madu dis year punya raya meh! Sejarah meh!

2018-06-20 03:02

Tun _AzizulHakim

Allah. Family. UPM. Rugby

I just wanna give my quality time with people around me time cuti ni je haha. Aku cuti seminggu je weh rilek la

2018-06-20 03:02

alderweireld IzzMuzz

pisheng

@adlinarl minun air masak banyak banyak ya

2018-06-20 03:01

ᵏᶦᵐˢ kimi___________

I think a lot, but I don’t say much.

@_hannaherman tapi aku dah lama teringin nak tengok incredibles 2 :(

2018-06-20 03:01

🌚 farahaishahh

tak chill dan tak tenang

block jelah senang, you dah unfollow dia dekat twitter tapi still tak pernah missed tengok story dia dekat ig? tak buang no dia lagi?

2018-06-20 02:58

나비랗 NablahNasri

aku ni pun bukannya baik sangat. tak payah follow nanti sheshat.

Alahaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

2018-06-20 02:56

Myname AHMDCHEMAT

Mak, Ayah, Maafkan anak mu ini, Andai sering mengecewakan hati mu, Andai sering menyakiti hati mu, Andai sering memusnahkan harapan mu,

Aku makin panjanglah. Kaki dah terkeluar dari batas katil.

2018-06-20 02:53

Marina Reena ReeNaMaRiNa81

I ♥ Dancing...fulltime dancer vif #MMD Mast Millennium Dancers 1 of the best bollywood group in Malaysia... Follow my ig REENA_MMD

Selamat Hari Raya…

2018-06-20 02:49

🌚 farahaishahh

tak chill dan tak tenang

nak nangis sumpah

2018-06-20 02:46

Adib adibakmall

wow sayang finally you found me here

RT @ain_khaliesha: Sis, saya dulu sekolah agama pon tak pegi. Tak ada pula fahaman mcm tu. Dalam surah Gafir Allah berfirman bahawa mereka…

2018-06-20 02:45

محمد حازق iamhaziq95

Pendosa, pembuat silap dan tidak akan pernah sempurna.

👈🏻 this one’s for you

2018-06-20 02:44

🌚 farahaishahh

tak chill dan tak tenang

bila buat baik pun tak dihargai, rasanya boleh dah campak aku masuk hutan :")

2018-06-20 02:43

Puteri Arissa #🇫🇷 puteriarissa7

Ha tgk pe tu!

@kamaladli Hiiii @kamaladli :'))

2018-06-20 02:40

Melsya Valenthinie EchaNunna

📲 melsyaaa_

Ini gimana ceritanya sih, sdh minum obat tapi kok malah melek trus. Ga ngaruh blas obatnya 😩

2018-06-20 02:39

나비랗 NablahNasri

aku ni pun bukannya baik sangat. tak payah follow nanti sheshat.

@mhammadhzq Apa babi

2018-06-20 02:39

awishhhra xwixh_

ig : awishhhra

@hambaliasri Gf saya tomei tantik tebu bodoh nk ramas sial kau

2018-06-20 02:39

🌻 TYSyarfa

Treasury'17

Me sepanjang holiday

2018-06-20 02:36

محمد حازق iamhaziq95

Pendosa, pembuat silap dan tidak akan pernah sempurna.

Steady kekanda marquez

2018-06-20 02:36

Haziq mhammadhzq

addict to one piece

RT @NablahNasri: Siapa ni? @KylaSaharudin kawan kau ke?

2018-06-20 02:36

awishhhra xwixh_

ig : awishhhra

Samalah

2018-06-20 02:35

Haziq mhammadhzq

addict to one piece

RT @NablahNasri: @mhammadhzq Sopan pula tiberrrr

2018-06-20 02:35

나비랗 NablahNasri

aku ni pun bukannya baik sangat. tak payah follow nanti sheshat.

@mhammadhzq Sopan pula tiberrrr

2018-06-20 02:34

Haziq mhammadhzq

addict to one piece

RT @NablahNasri: @mhammadhzq Aku suruh kau baca. Tak suruh kau reply. Kantoi busuk je

2018-06-20 02:33

Haziq mhammadhzq

addict to one piece

RT @NablahNasri: @mhammadhzq Patutnya pakai muka anjing tadi! Lupa lak

2018-06-20 02:33

Syed Aqif aqif_syed

Chef,21,Ampang Selangor

RT @aqmaillyaain: Am i really important to you?

2018-06-20 02:32

naüfal naufalherrera

#mancunian

@harithjabba Drop the beat

2018-06-20 02:28

wyn AzwinKhadijah

Ig - azwin.kdjh

good night there 😌

2018-06-20 02:26

wyn AzwinKhadijah

Ig - azwin.kdjh

yela garage atok you kereta smua nye rate billion,rumah atok you cecah langit,mknan terhidang ats katil.. i ni apa…

2018-06-20 02:25

Haziq Aziz HaziqAziz04

Business

Baru dapat berita adik arwah nenek telah kembali mengadap ilahi..

2018-06-20 02:25

🌚 farahaishahh

tak chill dan tak tenang

why i cant sleep like macam susah nak lelap or tetiba terjaga time macamni ugh kenapa?!

2018-06-20 02:23

wyn AzwinKhadijah

Ig - azwin.kdjh

balik rumah atok die terus lupa daratan 😌

2018-06-20 02:23

나비랗 NablahNasri

aku ni pun bukannya baik sangat. tak payah follow nanti sheshat.

@KylaSaharudin Hahahaha kau ni tadi nak berak. Sekarang kau nak tidur ke?

2018-06-20 02:22

나비랗 NablahNasri

aku ni pun bukannya baik sangat. tak payah follow nanti sheshat.

@flatingo @faatimvh @aliyaarleysha Okok

2018-06-20 02:22

kyla KylaSaharudin

RT @NablahNasri: @KylaSaharudin Ahahahahahahahahhahah kau suruh lah ayah kau bgthu dorang benti kat toilet jap. Paling kurang kat semak.. a…

2018-06-20 02:21

나비랗 NablahNasri

aku ni pun bukannya baik sangat. tak payah follow nanti sheshat.

@flatingo @faatimvh @aliyaarleysha Eh mana ada... eh taklahhh.... 😱

2018-06-20 02:19

나비랗 NablahNasri

aku ni pun bukannya baik sangat. tak payah follow nanti sheshat.

@flatingo @faatimvh @aliyaarleysha Tahniah. Semoga ianya kekal abadi 🤷🏻‍♀️

2018-06-20 02:16

HA HezyAbdullah

• イーグルアイ• XXV • マレーシア •

<-- Dah tau esok kerja still tidur lewat 🙃

2018-06-20 02:16

Y yollicious00

18🔥 az💫

RT @entahdoe: Lagu syantik and goyang dua jari

2018-06-20 02:14

🐣 SyaqiraAmirudin

baby pian✨

RT @NYY_2206: @IniAlannn Dear pls stop spreading hatred. By making this thread wouldn’t do any good to him or anyone. U are being judgement…

2018-06-20 02:13

Ashraf Ramli ashraframli96

Lets bygone be bygone.
Lets agree to disagree.
Freelance crew in event.
IG - ash_raframli

Biarlah hati tak bahagia, yang penting perut sedang berbahagia riang ria hari raya.

2018-06-20 02:13

K_Sean Kesshen

Snapchat: Kesshen Dev

@lilsiriyavan 😂😂

2018-06-20 02:13

aish DanishNukman

still understanding ; 👽

RT @entahdoe: Malam first masa form 1, ada rollcall nak perkenalkan diri. Aku cakap nama aku Amar Esa laju laju. Tapi diaorang dengar aku c…

2018-06-20 02:09

Puteri Arissa #🇫🇷 puteriarissa7

Ha tgk pe tu!

wow poland kalah

2018-06-20 02:08

Mira Harold OfficiallyMira

Egoistic and Sarcastic ✨

Tak dengki pun, in fact happy for you actually. Congrats on finally getting what you deserve. Tapi aku ni ha bila lagi 🙂

2018-06-20 02:06

vulkan🏄 dnishu_

'angan-angan adalah permulaan mnjdi realiti'✌

RT @xwixh_: Aku kena bantai sebab tebakar baju senior form5 time aku form1 . Kalau sekarang ni mau kena kes polis beramai ramai raya dalam…

2018-06-20 02:06

HA HezyAbdullah

• イーグルアイ• XXV • マレーシア •

Jenis manusia yg datang beraya gini, aku print laminate tampal terus list tetamu yg di blacklist kat pagar. Kalau n…

2018-06-20 02:06

Farriz Jusoffe FarrizJusoffe

An ambivert who may not be your cup of tea - You'll Never Walk Alone #LFC #YNWA - 23

How someone was raised is important

2018-06-20 02:05

Mira Harold OfficiallyMira

Egoistic and Sarcastic ✨

Woah. That escalated quickly 👀 tambah pulak duduk dekat so senanglah jumpa. Only question is dah berapa lama 🤔 Eh

2018-06-20 02:05

나비랗 NablahNasri

aku ni pun bukannya baik sangat. tak payah follow nanti sheshat.

@wsyahirah_ Nak aku like ke tweet kau?

2018-06-20 02:04