Tweets at Tambon Pha Lueat, Amphoe Tha Pla, Chang Wat Uttaradit around 20km

It searches the Tweets of Twitter around Tambon Pha Lueat, Amphoe Tha Pla, Chang Wat Uttaradit 20km.


Search Results

I. 20_17no

สาวหื่นๆ อยากเสียว ทักมาครับ

เงี่ยนครับ หาสาวๆ นัด เสียวๆ สนใจไหม

2018-07-23 12:49

GooGuns Lulz googuns_lulz

@victor_zheng

7b2342a2c67da43720728e9d10edc2597928558404a941670b98b15a474931c90ac9b98b1e218fd1b984a86b44663bcacc1d16fd725098bcdc3…

2018-07-23 03:54

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

@AsmiAsmidar apa ?

2018-07-22 21:33

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

nais jugak ada gaming room. (gambar dari group fb)

1. tutup pintu dan boleh communicate pakai mic if tetiba suara…

2018-07-22 21:28

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

@AsmiAsmidar

2018-07-22 20:01

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

i want a HOTEL TRANSYLVANIA !

2018-07-22 19:57

เฮงๆรวยๆ 2jB9T4CutWskZyJ

@KobkarnL @motorwars คุณภาพชีวิตประชาชนชั้นล่างรายได้เพิ่มดีขึ้นด้วยถูกต้อง

2018-07-22 17:40

kunnn🌱 qiikun_ms

ขี้อิจฉาก็เบอร์นั้นอ่ะ

2018-07-22 01:15

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

steady traffic light 199 shah alam HAHAHA

2018-07-21 20:09

รักNYงดดราม่า🐰🐻 Lucky82504094

รักNY ใครไม่รักก่อย่ามาดราม่า👌👌🙏🙏

แต่งงี้ละผิดมั๊ยย?นข.ถามหน่อย.ดูคนน่ะเค้าดูที่การแต่งตัวงั้น.นิสัยดี.มีคนรักเกือบทั้งประเทศ.สร้างสรรค์หน่อยก่ดีนะ.อ…

2018-07-21 17:16

เอส เด็กอุตรดิตถ์ archwee

รูปโปรไฟย์ไม่ใช่รูปผมนะคับ
คนตัวใหญ่/ชอบดูด/ชอบอม/ใครว่างทักมาเลย
ไม่เรื่องมาก (กระเทยยิ้งชอบ)​
อุตรดิตถ์ทักเลย( 062 940 7827)​

@Sesurce แถวทุ่งกะโลคับ

2018-07-21 17:12

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

640 points to lvl 255 😍

2018-07-21 03:18

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

sian betul tak tahu SST. sebelum GST tu mungkin dorang tak tahu sistem tax tu. nvm. mungkin kena buat sesi pengenal…

2018-07-20 23:50

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

ternyata ada jugak org tanya pasal benda ni. dulu masa aku belajar pun dok fikir jugak tapi tak tahu nak tanya sapa…

2018-07-20 23:02

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

dua lipa retweet bhai

2018-07-20 18:26

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

what a legend UI !

2018-07-20 18:24

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

@AsmiAsmidar LIMA je

2018-07-20 18:22

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

SILAT ?

2018-07-20 18:18

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

Mat Sabu dah kasi warning. hehe

2018-07-20 17:41

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

selamat malam. doakan aku yg baik baik saja.

2018-07-20 03:29

สถาปัตย์ ถนัดนอน 💤 Nokyung_07

IG : nnnyungs 📷 | l have my ideas.💡Sleeping💤 FB : Nattaporn Chanrun ID: n.nokyung07

พอจะอ่านมารก็มาผจญ...

2018-07-20 01:24

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

@AsmiAsmidar bukan seminggu sekali kau datang padaku membawa cinta yg suci ?

2018-07-19 19:29

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

maksud aku putih nampak macam berfashion ?

2018-07-19 19:28

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

bergaya pakai kasut hitam. kenapa tak pakai putih ? sebab putih trend sekarang ? HAHA

2018-07-19 19:27

สถาปัตย์ ถนัดนอน 💤 Nokyung_07

IG : nnnyungs 📷 | l have my ideas.💡Sleeping💤 FB : Nattaporn Chanrun ID: n.nokyung07

วอนคุณครูให้คะแนนค่าหมึกปากกาด้วยนะคะ..

2018-07-19 19:18

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

sayonara YM!

2018-07-19 18:24

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

current fav song.

2018-07-19 18:24

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

cerita yg ada alien jadu tu kot

2018-07-19 16:44

NoNe XY_GuiltyX

#XS23

RT @syapeilukman: kind and loyal. biarlah aku je yg funny and rich lol

2018-07-19 16:42

Selangorian / Cina Murtad twt_selangor

#CuratorOfSelangor Minggu 190: @OhhB_ (Cina Murtad)

RT @syapeilukman: kind and loyal. biarlah aku je yg funny and rich lol

2018-07-19 16:42

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

kind and loyal. biarlah aku je yg funny and rich lol

2018-07-19 16:40

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

series sebelum ni 30 fps je ke ?

2018-07-19 15:21

สถาปัตย์ ถนัดนอน 💤 Nokyung_07

IG : nnnyungs 📷 | l have my ideas.💡Sleeping💤 FB : Nattaporn Chanrun ID: n.nokyung07

หมดเวลา วางปากกา เดินออกมา...

2018-07-19 14:45

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

good luck kepada pro player yg nak lawan OpenAI.

2018-07-19 01:32

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

good luck sesiapa yg beli iDevice tahun ni!

2018-07-19 01:11

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

kilang WD kat PJ tu tutup sebab kurang permintaan HDD. so kilang WD kat Penang tu akan upgrade ke kilang SSD. logik…

2018-07-18 19:52

Amin Ahmad 🐝 m_ameeng

· B A R U N A K U P ·

RT @syapeilukman: aku jumpa benda ni dulu drpd uncle bob

2018-07-18 19:19

Khanoonny khanoonny

-โสด-🙆
โลกไม่จำ🙄
FB:kasalong Chawingram

เราแย่ขนาดนั้นเลยหรอ?¿😥

2018-07-18 19:13

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

KALAU aku nak benda ni, aku kena spend dlm RM600! gila valve!

2018-07-18 17:47

กาลเวลา vPnRH2ntJiSSJOa

ภูสอยดาว 💓

2018-07-18 13:03

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

next week hamster ball is live!

2018-07-18 05:44

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

sapa vote riki utk arcana vote sumpah bodoh. hero hilang dah tu pakai arcana. HAHAHAHAAH

2018-07-18 05:28

สถาปัตย์ ถนัดนอน 💤 Nokyung_07

IG : nnnyungs 📷 | l have my ideas.💡Sleeping💤 FB : Nattaporn Chanrun ID: n.nokyung07

ขอให้คะแนนสอบเยอะเหมือนน้ำหนักตัว

2018-07-18 00:33

สถาปัตย์ ถนัดนอน 💤 Nokyung_07

IG : nnnyungs 📷 | l have my ideas.💡Sleeping💤 FB : Nattaporn Chanrun ID: n.nokyung07

@MasiwAlita ไม่ได้นะหมอทราย เราจะรอตรวจเบาหวานกับหมอทรายคนเดียว

2018-07-18 00:31

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

@AsmiAsmidar acah translate jepun. makanan semalam pun tak tahu nama.

2018-07-17 23:37

KvIn🔥[PN]พอ Kvinn9

[《คนแก่ของผม🐬@PaNin_TY95❤️1M》]|Friend @Chan93465153 @lom99_m👉👌💦

สวัสดีโรงพยาบาล ไม่เจอกันนานเลยนะ😂

2018-07-17 22:18

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

shihlin tu aku dulu makan pun dok ragu ragu tapi dah org lain (org islam) makan so bedal jelah HAHA

2018-07-17 18:40

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

aku jumpa benda ni dulu drpd uncle bob

2018-07-17 18:37

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

sedap pulak makan oden. dia jenis yong tau foo ala korea je.

2018-07-17 17:52

ลิ้น พาลอย 😋😋 AaaAaa62498058

#ความลับสำคัญสุด / วัยทำงาน /ถ้าจะคุยกับเด็กๆไม่ต้องทักมา จบนะ

ฝนตกแบบนี้มันน่า กอด รัด ฟัด เหวี่ยง นัว แต่ไม่มีใครให้กอด 😭😭

2018-07-17 11:46