Tweets at Tambon Pha Lueat, Amphoe Tha Pla, Chang Wat Uttaradit around 20km

It searches the Tweets of Twitter around Tambon Pha Lueat, Amphoe Tha Pla, Chang Wat Uttaradit 20km.


Search Results

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

Malaysia Boleh kaw kaw

2018-09-20 23:01

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

@ameyolaripin Apple under Tim Cook ni dah tak fokus iPod. latest punya pun tak salah aku iPod touch 6th gen. tu pun beberapa tahun lepas.

2018-09-20 23:01

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

@cepoden @nrzlhmp 8 dgn 7 ikut bajet org je. beza 8 ada kaca belakang je mcm 4. kalau ada duit lebih + iOS update. better 8.

2018-09-20 22:25

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

@cepoden @nrzlhmp jack ?
6s ✅
7 ❎
8 ❎

potrait mode (plus edition) ?
6s tak sure
7 yes
8 yes

2018-09-20 21:29

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

@nrzlhmp ikut bajet ?
6s > 7 > 8

ikut performance ?
8 > 7 > 6s

bajet vs perf ?
7

2018-09-20 21:23

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

GOGOGO

2018-09-20 20:12

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

@syrefdin @asyraafaris angkat buat dumbell bolehlah. kalau angkat bawak balik tu wuish

2018-09-20 19:43

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

@asyraafaris 1070 masih dihati aherherher

2018-09-20 19:20

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

welcome to hometown midone !! #proudtobemalaysian

2018-09-20 19:19

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

Nvidia Geforce RTX 2080 😌👌🏼

2018-09-20 17:43

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

Mini wishlist :
At least i own 5 physical copy of PS4 games

2018-09-20 04:03

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

kalau harga kat lazada, tekken lagi mahal drpd street fighter

2018-09-20 03:59

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

Tekken 7 or Street Fighter 5 ? i wanna one of these for my 'at least' fighting game for PS4

2018-09-20 03:59

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

old but gold item 🙂7

2018-09-19 22:47

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

kecelaruan identiti

2018-09-19 18:02

🍭ขนมครก🐶 ueang2540

โสดงับ😘 ดี้เอื้องดอยงัปปม😍

IG:rattiya2540

มันอึน หรือกุง่วง เพื่อนก้อเล่นทีเผลอ อห.

2018-09-19 17:14

Pop Alisara Pop_Alisara

บราปีกนกปลีก-ส่ง เสื้อผ้า กระเป๋าแฟชั่น
เพจ บราปีกนกปลีก-ส่ง Snowp
Line Pop.aliss
Face Pop Alisara

บราปีกนก 50 จ้า 50
กาวแน่น ใส่ได้ 10-20 ครั้งจ้า
คัพ A B C D
สี ดำ เนื้อ
#บราปีกนก #50บาท

2018-09-19 14:08

★𝙹𝚞𝚜𝚝 𝙰 𝙳𝚛𝚎𝚊𝚖 bbbowiee

CB614 MB9397 #double_B คุณแบมเจ้าเด็กดื้อ

#GOT7 #갓세븐 #PresentYOU #Lullaby

2018-09-19 14:01

★𝙹𝚞𝚜𝚝 𝙰 𝙳𝚛𝚎𝚊𝚖 bbbowiee

CB614 MB9397 #double_B คุณแบมเจ้าเด็กดื้อ

ค่อยดู สอบกำ

2018-09-19 11:53

★𝙹𝚞𝚜𝚝 𝙰 𝙳𝚛𝚎𝚊𝚖 bbbowiee

CB614 MB9397 #double_B คุณแบมเจ้าเด็กดื้อ

ป๊ากลับมาแล้ววววววว

2018-09-19 11:47

★𝙹𝚞𝚜𝚝 𝙰 𝙳𝚛𝚎𝚊𝚖 bbbowiee

CB614 MB9397 #double_B คุณแบมเจ้าเด็กดื้อ

น่ารักกกกกกกกกกก

2018-09-19 11:46

Dreammer MimElize

Working in Trauma Ward. Life is too short to be little. #Blumettra #Escape #Amor #LGBT #nurse #Camren #CaKe #Thailand ,IG: ............,snap: mimelize

อิคาดิ้555555

2018-09-19 04:21

ตูมใช้ชีวิให้คุมค้า pharadors

ชีวิมันเป็นขอเรา

@nini02536 ทักมาน้องพี่กำลังหายู่เลยทิ้งเบรไว้ก็ได้นะ

2018-09-19 03:13

ตูมใช้ชีวิให้คุมค้า pharadors

ชีวิมันเป็นขอเรา

@PeakPeak19 ผมก็อุดิคับนัดได้ทุกที่

2018-09-19 02:51

ตูมใช้ชีวิให้คุมค้า pharadors

ชีวิมันเป็นขอเรา

@siranee_si แถวไหนครับเบรครับ

2018-09-19 02:47

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

@AsmiAsmidar aduh gawat

2018-09-19 00:21

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

@AsmiAsmidar cari dulu hehe

2018-09-19 00:17

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

@AsmiAsmidar ish ish ish. kalau bagitahu. bahaya.

2018-09-19 00:15

Pop Alisara Pop_Alisara

บราปีกนกปลีก-ส่ง เสื้อผ้า กระเป๋าแฟชั่น
เพจ บราปีกนกปลีก-ส่ง Snowp
Line Pop.aliss
Face Pop Alisara

🎀เข้าร่วมกิจกรรมเพจ บราปีกนกปลีก-ส่ง Snowp
🎉แจก 1 ตัว 50 บาท
🎊รับสมัครตัวแทนจำหน่ายไม่ต้องสต็อกของ
👙 คัพ A B C D
🔴…

2018-09-18 22:53

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

kalau engkorang #PCMasterRace dgn masa yg sama engkorang iPhone user tegar mesti jammed nak beli iPhone Xs ke atau RTX 2080

2018-09-18 20:18

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

2 hari lagi RTX 20xx series nak landing

2018-09-18 19:53

peaw-peaw ty_peawz

CU SPSC14 | Singhakao'48 | TH-HOTTEST | ❤️2PM | always w/@taeccool | หลงรัก #김재환이 wanna one ☝️

กำลังใจอ่านหนังสือของพรี่~

2018-09-18 17:43

peaw-peaw ty_peawz

CU SPSC14 | Singhakao'48 | TH-HOTTEST | ❤️2PM | always w/@taeccool | หลงรัก #김재환이 wanna one ☝️

น่ารักโง้ยยยย หลงจะแย่แล้วค้าบ #แจฮวาน #คิมแจฮวาน #แจนี่ #재환 #김재환 #째니 #Jaehwan #kimjaehwan #wannaone

2018-09-18 11:03

Azam Reddy azamreddy

- UiTM Alumni (Degree in Mass Communication, Broadcasting) - Freelance Emcee -Immigration Officer - I'm Undefined - Bukan Sejenis Kaki Tweet

RT @syapeilukman: #JahanamkanTM #TMbangsat

2018-09-18 10:07

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

COD : Black Ops 4 ada battle royale. grafik dope af.

2018-09-18 03:07

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

kemungkinan RTX 20xx series aku tak beli sebab GTX 1070 still beast card in my hand rn hehe

2018-09-18 03:05

#JahanamkanTM JahanamkanTM

We demand faster internet speeds, cheaper plans and wider coverage across Malaysia! Luahkan ketidakpuasan hati anda mengenai internet kita di sini.

RT @syapeilukman: #JahanamkanTM #TMbangsat

2018-09-18 02:48

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

komen sikit sesiapa dah update iOS 12 tu. hehe aku maybe update tgh bulan 10 atau awal bulan 11

2018-09-18 02:46

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

tengah layan fatrat sebab dota baru add fatrat music pack hehe

2018-09-18 01:00

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

kalau korang malas nak update ke iOS 12 sampai bebila. better up ke sekarang je

2018-09-18 00:48

วิว Wiew06

คุณครู

คิดถึงผิดไหม

2018-09-18 00:19

KVIN_PN💦❤🐬3M💦 {เก็บของ,พับเสื้อผ้า} dukexjungkook

*รักพี่นิลนะคั้บ*❤️@PaNiN_TY95 is mine 💦@custodiangenx 👋💦แฮชแท็กส่วนตัว 🔥#IamKvIn📸#PhotobyKvIn #𝐈𝐦𝐚𝐂𝐮𝐬𝐭𝐨𝐝𝐢𝐚𝐧

@earlxkuanlin อุตรดิตถ์ครับ มาหาได้ ผมพาแว๊นเอง

2018-09-17 20:28

KVIN_PN💦❤🐬3M💦 {เก็บของ,พับเสื้อผ้า} dukexjungkook

*รักพี่นิลนะคั้บ*❤️@PaNiN_TY95 is mine 💦@custodiangenx 👋💦แฮชแท็กส่วนตัว 🔥#IamKvIn📸#PhotobyKvIn #𝐈𝐦𝐚𝐂𝐮𝐬𝐭𝐨𝐝𝐢𝐚𝐧

@earlxkuanlin อต.

2018-09-17 20:24

AF.R AfifDL

afif sentiasa 🔛
Jarang2 ❌🔛

RT @syapeilukman: #JahanamkanTM #TMbangsat

2018-09-17 20:07

Tum อุตรดิตถ์ tum0633

อุตรดิตถ์ ทักมาคุยกัน

หาเพื่อนเดินงานลางสาด

2018-09-17 19:13

dave franco radzimasuri

batman is forever, not wakanda.

RT @syapeilukman: #JahanamkanTM #TMbangsat

2018-09-17 17:12

ipan irfankurkur

RT @syapeilukman: #JahanamkanTM #TMbangsat

2018-09-17 16:32

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

#JahanamkanTM #TMbangsat

2018-09-17 16:26

🐷หมูอ้วน📚 aeiizi

➰Uttaraditdaruni '89 ➰ 🔺Statistics'16 🔻Maejo'78 🔺
🌸บ่นไปเรื่อย🌸

ฮัลโหลลลลลท่าปลาาา 😊🤗 #สื่อมวลชนสัญจรทริป1 @ ล่องแพ บ้านท่าเรือ อ.ท่าปลา จ.อุตรดิตถ์

2018-09-17 15:35

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

18/09/2018 01:00 +8 GMT
iOS 12 guys!

2018-09-17 13:15

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

dah 2 DJ join dota but music pack. @deadmau5 dgn @ThisIsTheFatRat

2018-09-17 03:14

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

worth to buy ? lol

2018-09-17 03:13

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

bila music pack ni ada kat dota, engkorang akan jammed nak main dota ke nak dgr lagu haha

2018-09-17 03:09

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

PS4 exclusive so far God of War 2018 dgn Spiderman

2018-09-17 02:41

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

game boleh ofcourse FIFA sebab rights issue and community wise hehe

2018-09-17 02:40

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

kalau game racing maybe Gran Turismo.

2018-09-17 02:39

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

kalau nak simpan atleast 1 fighting arcade game.
Tekken 7 vs Street Fighter V ?
macam minat tekken tapi community more to SFV

2018-09-17 02:39

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

wishlist PS4 games.

2018-09-17 02:38

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

dah lama tak main pastu main hero selalu kalah hahahaha

2018-09-17 02:33

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

dah lama tak main dota pastu gaben bagi barang harga 5 ringgit. muah muah gaben.

2018-09-17 02:32

ตูมใช้ชีวิให้คุมค้า pharadors

ชีวิมันเป็นขอเรา

@PepoSarayut อย่างรู้จักมาก

2018-09-17 01:07

ตูมใช้ชีวิให้คุมค้า pharadors

ชีวิมันเป็นขอเรา

@PepoSarayut อย่างร๔จัก

2018-09-17 01:07

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

belum masuk 209 ringgit aku lagi tu haha

2018-09-17 00:59

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

Xr merah pun not bad jugak hehe

2018-09-17 00:45

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

kalau aku diberi peluang untuk beli 2018 iPhone model, maybe Xs 64GB. kalau tight budget maybe beli Xr 128GB kaler hitam

2018-09-17 00:44

Syapei syapeilukman

Yukenduit! | AAZR (❤️.❤️)

@nrzlhmp keluar balik! gogogo

2018-09-16 17:48

𝙤𝙣 imxperttt

-3jjj

ไปได้แค่นี้จริงๆ 😂 ไซตามะก็ไกลอีก sm คานากาวะไหม? โยโกะฮาม่าไง....

2018-09-16 17:14

𝙤𝙣 imxperttt

-3jjj

sm คอน127ที่ญี่ปุ่นจะไม่ลงโตเกียวจริงเหรอ คิดอีกรอบได้ไหม.... ขอร้องใกล้สุดตอนนี้ไปได้แค่ไอจิเองน่ะ.... คิดถึงคนอยู่คันโตหน่อยจ้าาาา😂

2018-09-16 17:07