Tweets at Kota Pematang Siantar, Sumatera Utara around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Kota Pematang Siantar, Sumatera Utara 30km.


Search Results

eirinaaaaaa eirinashaari

im not good, leave me :)

RT @azmfikrieee_: Seriously tak sangka view atas ni cantik yg amat ๐Ÿ˜. Bukit MokCun, Kodiang, Kedah

2018-12-16 00:32

rere wearsnavy

I don't do love since you read this bio:)

Takut eek di sini bukan karena ada apa apa melainkan hewan hewannya suka ga nyantai kalau hinggap dari terbangnya yโ€ฆ

2018-12-16 00:31

iffahhh iffahhhs

nothing interested๐Ÿ’†

@frdhzmi Awat? Berasa tak handsome ka tiberrrrr ja ni๐Ÿ˜‚

2018-12-16 00:31

Makna kata MaknaMaknakata

Kata-kata yg sederhana, tinggal anda yg menilainya.

Setiap kita pasti pernah melakukan salah. Berhenti terus menyesalinya, karena yang penting kita belajar dari setiap kesalahan. :)

2018-12-16 00:30

polseksiantarselatan polsekselatan

POLSEK SIANTAR SELATAN

Kapolsek Siantar selatan memimpin apel pengamanan acara perayaan Natal PT BNI di Gereja Pentakosta Jl. Karo kel. Kaโ€ฆ

2018-12-16 00:30

Zati.Zaiwandi nrlizzt116

little you don't know ๐ŸŒธ

RT @caicigar_: BERDEKAH BODOH AKU GELAK HDHDBXNDNSNSNSHSHSHSHSHSHHSHDHDHS ๐Ÿ˜‚

2018-12-16 00:29

Nuhud Nasution nuhudnst

Wanita bertahi lalat

RT @yunikaindah_: Mari berdiskusi tentang senja.

2018-12-16 00:29

Kryeo Kryeotype

Rave In The Grave

RT @caicigar_: BERDEKAH BODOH AKU GELAK HDHDBXNDNSNSNSHSHSHSHSHSHHSHDHDHS ๐Ÿ˜‚

2018-12-16 00:28

sya eshal SyaEshal

love coffee โ˜•๏ธ ,love travel ๐ŸŒŠ

๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

2018-12-16 00:28

haily Nurrhaily

Ig: @nurrhaily_
Annoying little sister.
Not a good person.

Jangan lah sembang dengan aku pasal kawan acah bbf lah kalau dia je yang selalu betul. Tu tak termasuk dia kutuk kawan kawan dia lagi.

2018-12-16 00:27

Amin elameeenn

Kitkat ๐Ÿซ

@ArifBurr Patut ah anime vibe teroks

2018-12-16 00:27

Ashmal Cemal ashmalshahira

Berat naik 2 kg ni punca utama stress. Tapi makan still on ni mcm mana, esok nk dating dgn @FatiniKmruzzman pon dhโ€ฆ

2018-12-16 00:27

Kid caicigar_


affayn's

@krezza1192 Lahh permatang pauh takjauh mna. Ceq dok Kulim hshshshshshahahsh

2018-12-16 00:27

ยฎiยฉ~ Ricky_Hf

no DM~~~
akun ini di bawah pengawasan RT/RW~~~jual saja mulutmu saat diam melihat kezholiman___pesan Bu RT

@HAhmadCharlesS1 @SBYudhoyono @PDemokrat Siip mblo๐Ÿ‘Œ๐Ÿ’ช

2018-12-16 00:26

Dearninta Agatha Putri Saragih dearsaragih

Amsal 14 : 26 ๐Ÿ’™

Natal Sektor VII GKPS Jln. Jend. Sudirman Pematangsiantar โค๏ธ @ GKPS Jl. Jend Sudirman

2018-12-16 00:26

Bonk๐Ÿค™๐Ÿผ aizambahrun

๐Ÿ’˜AR๐Ÿฆ | ๐Ÿ˜๐Ÿˆ | #COYG | ๐Ÿ๐Ÿ˜ป

RT @caicigar_: BERDEKAH BODOH AKU GELAK HDHDBXNDNSNSNSHSHSHSHSHSHHSHDHDHS ๐Ÿ˜‚

2018-12-16 00:26

mimose millemontseille

ใ‚ใ‚Šใจ้…’ใŒๅ‘‘ใ‚ใ‚‹ๅฎˆๅ‚™็ฏ„ๅ›ฒๅบƒใ‚ใชใ‚ชใ‚ฟใ‚ฏใ•ใ€€tkrb/FGO/enst/2.5 etcใ€€ใƒ„ใ‚ค็ตตใƒญใ‚ฐ

ใ‚‚ใ†3ไธ‡่ถŠใˆใ‚‹ใ˜ใ‚ƒใ‚“๏ฝ—๏ฝ—๏ฝ—

2018-12-16 00:26

ยฎiยฉ~ Ricky_Hf

no DM~~~
akun ini di bawah pengawasan RT/RW~~~jual saja mulutmu saat diam melihat kezholiman___pesan Bu RT

Susah membedakan org gila dan org waras jaman skrg.

2018-12-16 00:25

kadang gini kadang gitu kotaksamasisi

kadang gini, kadang gitu..
#onBass #myBabyGreen

@nikmasiregaaarr kita juga menyediakan jasa prewedding...๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

2018-12-16 00:25

Nina ๐ŸŒ™ ninaaaayep

amoi

donโ€™t stress. donโ€™t stress. nanti rosak kulit. ok ok jom tido nina dh dh takyah berleter

2018-12-16 00:25

eryn erynamira

172 cm

RT @norfadilahtasya: Selalu tengok jadi dekat orang lain. Tapi this time jadi kat diri sendiri. Sampai bila nasib penumpang bas jadi macamnโ€ฆ

2018-12-16 00:25

mimose millemontseille

ใ‚ใ‚Šใจ้…’ใŒๅ‘‘ใ‚ใ‚‹ๅฎˆๅ‚™็ฏ„ๅ›ฒๅบƒใ‚ใชใ‚ชใ‚ฟใ‚ฏใ•ใ€€tkrb/FGO/enst/2.5 etcใ€€ใƒ„ใ‚ค็ตตใƒญใ‚ฐ

ๆ–ฐๆ›ฒ๏ผ๏ผŸๆ–ฐๅˆ€ๅ‰ฃ็”ทๅฃซ๏ผ๏ผŸ๏ผŸ

2018-12-16 00:25

Liam Syahiransupian

DB5865๐Ÿšฌ ยฐ A Modern of British Subculture ยฐ IG syahiransupian

RT @caicigar_: BERDEKAH BODOH AKU GELAK HDHDBXNDNSNSNSHSHSHSHSHSHHSHDHDHS ๐Ÿ˜‚

2018-12-16 00:25

syuu syumels

blessed โœจ

@thegreatkina Tapi hang tak bagi respond pun hmmmm. Ala yang penting i sayang u okay?

2018-12-16 00:24

Lukman LukmanJalil

Awatif lah ๐Ÿ’•

RT @azmfikrieee_: Seriously tak sangka view atas ni cantik yg amat ๐Ÿ˜. Bukit MokCun, Kodiang, Kedah

2018-12-16 00:24

Namanya rahmi_muhammad

Astaga hahahaha

2018-12-16 00:24

Mia?! MyeLOL

|| Mia || Philophobia

RT @azmfikrieee_: Seriously tak sangka view atas ni cantik yg amat ๐Ÿ˜. Bukit MokCun, Kodiang, Kedah

2018-12-16 00:24

Durra amanidurra

โ˜˜๏ธ

๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

2018-12-16 00:24

mimose millemontseille

ใ‚ใ‚Šใจ้…’ใŒๅ‘‘ใ‚ใ‚‹ๅฎˆๅ‚™็ฏ„ๅ›ฒๅบƒใ‚ใชใ‚ชใ‚ฟใ‚ฏใ•ใ€€tkrb/FGO/enst/2.5 etcใ€€ใƒ„ใ‚ค็ตตใƒญใ‚ฐ

ใˆใฃใ€ใชใ‚“ใ ใ‚ๅฒไธŠๅˆใฃใฆ

2018-12-16 00:24

amal ๐ŸŽญ๐Ÿ’ข Amalafiee

Happiness is not by chance, but by choice. ๐Ÿ’ž

RT @liltyaa_: taktau la nak kata. kadang baik sampai dipergunakan. bodoh ka aku?

2018-12-16 00:23

Kamarul razialuramak

im 35

@fffbbi ayuh laaa @firdxuszainal__

2018-12-16 00:23

Jhon Charles Purba jCp_Twit

simple dan realist

Over Mind ?
Entar otak bisa pecah,,๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

2018-12-16 00:23

Kid caicigar_


affayn's

@krezza1192 I see hshshshshshah utara belah mna bosskue?

2018-12-16 00:23

okproductionhouse okproductionhou

Self publishing book, indie film, video clip, etc

cara menerbitkan buku

2018-12-16 00:23

ยฎiยฉ~ Ricky_Hf

no DM~~~
akun ini di bawah pengawasan RT/RW~~~jual saja mulutmu saat diam melihat kezholiman___pesan Bu RT

Kampanye dgn Esemka baru modern

2018-12-16 00:23

Kumala Dewi mala17_

mblo

@345__chan The ace of HKT48 love you sakura sashi nako ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’•

2018-12-16 00:23

Nina ๐ŸŒ™ ninaaaayep

amoi

rimaih

2018-12-16 00:23

syuu syumels

blessed โœจ

Sorry genk @ndnejhnssn @shafikaakma @amirahamir11

2018-12-16 00:23

Nuna ๐Ÿโค NajwAriff

daugther. sister. friend. Hamba Allah. #GGMU #21 โšก

@umobile Done!

2018-12-16 00:23

Nina ๐ŸŒ™ ninaaaayep

amoi

ada lagi ke makan dkt warung. ada lagi ke tak memilih. ada lagi ke ada lagi ke ada lagi ke ada lagi ke

๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ membeโ€ฆ

2018-12-16 00:22

susanta claus (i bought airpods) nostaIgicuItra

Leo | they suspended me for telling the truth

@paigebrittany period ๐Ÿ˜Œ

2018-12-16 00:22

Durra amanidurra

โ˜˜๏ธ

@shesyazwina perghhhhh

2018-12-16 00:22

farhana frhnmnrh

20

RT @azmfikrieee_: Terbaik Malaysia. Masuk final kot. Comeback stronger. Tapi apa pun cameraman dia tak baguih la. Haram tak tunjuk fan Malaโ€ฆ

2018-12-16 00:21

Fauzi Ginting zeeginting

Logam sejak abad 20

RT @afterfail_metal: Scream your throat out to bleed 'till every soul on earth hear your sorrow.

#tweetfuckingtweetmotherfucker #scream #gโ€ฆ

2018-12-16 00:21

Fauzi Ginting zeeginting

Logam sejak abad 20

RT @afterfail_metal: #metalband #metalmusic #metalhead #metalmedan #metal #kabanjaheunderground

2018-12-16 00:21

ยฎiยฉ~ Ricky_Hf

no DM~~~
akun ini di bawah pengawasan RT/RW~~~jual saja mulutmu saat diam melihat kezholiman___pesan Bu RT

Usut tuntas.

2018-12-16 00:20

๐ŸงŸโ€โ™‚๏ธ ahmdamin

Yes?

RT @caicigar_: BERDEKAH BODOH AKU GELAK HDHDBXNDNSNSNSHSHSHSHSHSHHSHDHDHS ๐Ÿ˜‚

2018-12-16 00:20

Nina ๐ŸŒ™ ninaaaayep

amoi

aku sumpah nak mute phrases berulang. benda sama aku duk nampak tl ai

WUJUD LA MAKCIK PAKCIK SEKALIAN MASIH LAGI WUJUD

2018-12-16 00:20

Arisman Lase leo_arys

Hamba Tuhan โ™ฅ SDN. Onombongi โ™ฅ SMPN. 1 GIDO โ™ฅ SMANSA GIDO โ™ฅ Sekolah Alkitab Nias (SAN)

Anak kadang rajin ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜๐Ÿ˜„

2018-12-16 00:20

Amin elameeenn

Kitkat ๐Ÿซ

Awat mcm lagu tokyo ghoul

2018-12-16 00:19

ยฎiยฉ~ Ricky_Hf

no DM~~~
akun ini di bawah pengawasan RT/RW~~~jual saja mulutmu saat diam melihat kezholiman___pesan Bu RT

Tag pacar lu yg kumisan๐Ÿค—๐Ÿ˜‰

2018-12-16 00:19

susanta claus (i bought airpods) nostaIgicuItra

Leo | they suspended me for telling the truth

LDJSKHSSKHSK

2018-12-16 00:19

. aimanamirull_

make your dream come true

RT @azmfikrieee_: Terbaik Malaysia. Masuk final kot. Comeback stronger. Tapi apa pun cameraman dia tak baguih la. Haram tak tunjuk fan Malaโ€ฆ

2018-12-16 00:18

JebonPoyo pakcikpacat

Syazamaria ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’•

RT @caicigar_: BERDEKAH BODOH AKU GELAK HDHDBXNDNSNSNSHSHSHSHSHSHHSHDHDHS ๐Ÿ˜‚

2018-12-16 00:18

iffahhh iffahhhs

nothing interested๐Ÿ’†

@frdhzmi Hang post selfie jaga hang

2018-12-16 00:18

Kid caicigar_


affayn's

@nurainnnnnn_ Ncr888 shshahahahahahahahahaa jkjk

2018-12-16 00:17

Nina ๐ŸŒ™ ninaaaayep

amoi

@greymint_ lendir??????

2018-12-16 00:17

Nina ๐ŸŒ™ ninaaaayep

amoi

@xrxjxx35 faham sgt ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

2018-12-16 00:17

Amrullah - PRAGA amrullah_sk

berternak Lebah Klanceng untuk Kemashalatan Bersama

RT @Ricky_Hf: @amrullah_sk Usut dalangnya ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’ฃ

2018-12-16 00:16

im nobody imnzh_

๐Ÿƒ| 22

RT @azmfikrieee_: Terbaik Malaysia. Masuk final kot. Comeback stronger. Tapi apa pun cameraman dia tak baguih la. Haram tak tunjuk fan Malaโ€ฆ

2018-12-16 00:16

syuu syumels

blessed โœจ

@beingzulfakri Rasa macam nak RT banyak kali

2018-12-16 00:16

PermaiSurymu๐Ÿ’‹ deksurry

madridista hore๐Ÿ‘ฏ
maha salah everywhere

PRINSIP MAKAN ENAK DAN MEMUASKAN :

uang gampang dicari, tiap hari selalu dicetak.
Lambung rusak? Susah dicari.

Sโ€ฆ

2018-12-16 00:16

ยฎiยฉ~ Ricky_Hf

no DM~~~
akun ini di bawah pengawasan RT/RW~~~jual saja mulutmu saat diam melihat kezholiman___pesan Bu RT

@kangsemproel @Privideniya_TL @HAhmadCharlesS1 @Prieyan_ @xline_id @twit_farid @kemlon Kita RAS aja bioskopnya dan om๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

2018-12-16 00:16

โŒMASโŒ Samangelo26

I'm singing at wish 107.5๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ #CAMBYOBOYS MARIAH MEKAELLA CALVO๐Ÿ’‹๐Ÿค™

pasensya na loveee hehe

2018-12-16 00:16

Afiq afiqqmuhsinn

im not your adorable person anymore

2018-12-16 00:16

zain fauzan zanefauzan

Sudikah awak menerima caruman 2% KWSP saya?

isap apa bro?

2018-12-16 00:16

โŒMASโŒ Samangelo26

I'm singing at wish 107.5๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ #CAMBYOBOYS MARIAH MEKAELLA CALVO๐Ÿ’‹๐Ÿค™

diko na siya nahatid hanggang sa kanila,kasi baka mapagalitan na ako hehehe

2018-12-16 00:16

mimose millemontseille

ใ‚ใ‚Šใจ้…’ใŒๅ‘‘ใ‚ใ‚‹ๅฎˆๅ‚™็ฏ„ๅ›ฒๅบƒใ‚ใชใ‚ชใ‚ฟใ‚ฏใ•ใ€€tkrb/FGO/enst/2.5 etcใ€€ใƒ„ใ‚ค็ตตใƒญใ‚ฐ

ใ‚ใ‚ŠใŒใจใ†็ด”็ƒˆ๏ฝ—๏ฝ—๏ฝ—

2018-12-16 00:16

kadang gini kadang gitu kotaksamasisi

kadang gini, kadang gitu..
#onBass #myBabyGreen

@nikmasiregaaarr hahaha...cuma sekedar mengingatkan ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™

2018-12-16 00:15

syuu syumels

blessed โœจ

@thegreatkina Awwwww. So kiranya dah getback lah ni? ๐Ÿ™Š๐Ÿ’•

2018-12-16 00:15

mimose millemontseille

ใ‚ใ‚Šใจ้…’ใŒๅ‘‘ใ‚ใ‚‹ๅฎˆๅ‚™็ฏ„ๅ›ฒๅบƒใ‚ใชใ‚ชใ‚ฟใ‚ฏใ•ใ€€tkrb/FGO/enst/2.5 etcใ€€ใƒ„ใ‚ค็ตตใƒญใ‚ฐ

ใ„ใพใคใ‚‹ใกใ‚ƒใ‚“่ปขใ‚“ใ˜ใ‚ƒใฃใŸใฎใ‹๏ฝž

2018-12-16 00:15

โŒMASโŒ Samangelo26

I'm singing at wish 107.5๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ #CAMBYOBOYS MARIAH MEKAELLA CALVO๐Ÿ’‹๐Ÿค™

u complete ma day๐Ÿ˜

2018-12-16 00:15

Nina ๐ŸŒ™ ninaaaayep

amoi

@xrxjxx35 faham sangat. kena ada mood nak melawa ha. tidak muka kosong laa

2018-12-16 00:15

NABILAH SitiNabilahla

Have faith on Him ๐Ÿ’ซ
[24 - ing]

RT @caicigar_: BERDEKAH BODOH AKU GELAK HDHDBXNDNSNSNSHSHSHSHSHSHHSHDHDHS ๐Ÿ˜‚

2018-12-16 00:15

cabaiiscili thedgeofcliff

everything happens at their own pace. no need to rush. sabar dan enjoy life!

@syamil_zafran sabor laa weh!

2018-12-16 00:15

โŒMASโŒ Samangelo26

I'm singing at wish 107.5๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ #CAMBYOBOYS MARIAH MEKAELLA CALVO๐Ÿ’‹๐Ÿค™

pauwi na'ko

2018-12-16 00:15

raemonmonmonmon fatihahhanim_99

Geomass
UiTM Arau

RT @caicigar_: BERDEKAH BODOH AKU GELAK HDHDBXNDNSNSNSHSHSHSHSHSHHSHDHDHS ๐Ÿ˜‚

2018-12-16 00:15

ุงู†ูŠุดุง anishamansor

ู„ุง ุฅู„ู‡ ุฅู„ุง ุงู„ู„ู‡ ู…ุญู…ุฏ ุฑุณูˆู„ ุงู„ู„ู‡

okay aku tau aku kuat

2018-12-16 00:15

Nina ๐ŸŒ™ ninaaaayep

amoi

@xrxjxx35 ambuiii fara, ckp dgn cermin kee ๐Ÿ˜‚ dia pun cantik jugak ni

2018-12-16 00:13

Nina ๐ŸŒ™ ninaaaayep

amoi

I just like privacy now.

2018-12-16 00:13

susanta claus (i bought airpods) nostaIgicuItra

Leo | they suspended me for telling the truth

this kanye thing has me fucked up because the mental healthcare system (healthcare in general) doesnโ€™t help Black pโ€ฆ

2018-12-16 00:13

Zulfirmansitorus Zulfirmansitor2

#2019Ganti presiden

@sandiuno @Dahnilanzar @2019prabowosandi

2018-12-16 00:12

kadang gini kadang gitu kotaksamasisi

kadang gini, kadang gitu..
#onBass #myBabyGreen

@nikmasiregaaarr klo butuh party organize bisa ngabarin saya ya mbak..๐Ÿ˜๐Ÿ˜

2018-12-16 00:12

Nina ๐ŸŒ™ ninaaaayep

amoi

@xrxjxx35 ya madu. satu sudu besar madu pastu perah sikit limau. try tengok mcm mana.

2018-12-16 00:12

nay husninansr_

18

RT @azmfikrieee_: Terbaik Malaysia. Masuk final kot. Comeback stronger. Tapi apa pun cameraman dia tak baguih la. Haram tak tunjuk fan Malaโ€ฆ

2018-12-16 00:12

shaa๐Ÿ‘ฐ Shaalimm

peminat setia kfc๐Ÿ—

RT @caicigar_: BERDEKAH BODOH AKU GELAK HDHDBXNDNSNSNSHSHSHSHSHSHHSHDHDHS ๐Ÿ˜‚

2018-12-16 00:12

Mohamad Nazri mohamadnazri97

YNWA FNR ๐Ÿ’•

@fatinnajwaromly @unhxrt Batak

2018-12-16 00:12

Nina ๐ŸŒ™ ninaaaayep

amoi

deleted. removed. settle. ahhh peace peace.

2018-12-16 00:11

ยฎiยฉ~ Ricky_Hf

no DM~~~
akun ini di bawah pengawasan RT/RW~~~jual saja mulutmu saat diam melihat kezholiman___pesan Bu RT

@putrabanten80 Farhat bebas...bebas longornya

2018-12-16 00:11

syuu syumels

blessed โœจ

@thegreatkina Kina tengok group kitee

2018-12-16 00:11

Nina ๐ŸŒ™ ninaaaayep

amoi

jangan mandi malam. sejuk pun tak boleh sebab malam2 nanti tak boleh nafas sgt

2018-12-16 00:11

putrileenaz putrileenaz

Gain for the reward..

A tall dark stranger dancing in the moonlight over the sea. Flamingo silhouette. @ Bjork - It's Oh Soโ€ฆ

2018-12-16 00:10

NAZ bungamelati91

..tanpa ku sedari,kau tertinggal dihati.tiada ku menduga rasa ini kan hadir,maafkanlah aku,bukan niat ku tuk mencintai kamu.

Well done boys @akhyar_rashid @AkramMahinan @syafiqahmad28 @deqone_08 @safawi37 and others. Terima kasih ats segalaโ€ฆ

2018-12-16 00:10

Nina ๐ŸŒ™ ninaaaayep

amoi

madu dgn limau nipis

2018-12-16 00:10

KhrlNaim naimxyimm

Tepeng - SI
//34K
//Go hard on everything.

RT @azmfikrieee_: Seriously tak sangka view atas ni cantik yg amat ๐Ÿ˜. Bukit MokCun, Kodiang, Kedah

2018-12-16 00:10

๐Ÿ‰ _munchyfoodie

my tweet don't bother u๐Ÿ˜‚

RT @ImanAisyahIzhar: If I am prettier, would u treat me differently?

2018-12-16 00:10

โ˜œโ–บ azreen_azizan

Haz / 27/ Buncit / ๐Ÿšถ๐Ÿฝ

RT @caicigar_: BERDEKAH BODOH AKU GELAK HDHDBXNDNSNSNSHSHSHSHSHSHHSHDHDHS ๐Ÿ˜‚

2018-12-16 00:09

dinding cikdinding

At least we live under the same sky ๐ŸŒˆ

2001๐ŸŒธ

RT @azmfikrieee_: Terbaik Malaysia. Masuk final kot. Comeback stronger. Tapi apa pun cameraman dia tak baguih la. Haram tak tunjuk fan Malaโ€ฆ

2018-12-16 00:09

Wulan Fazmadani WulanFazmadani

ALLAH SWT

Burger & martabak mesir, komplit, makacih mak yah๐Ÿ’™

2018-12-16 00:09

nes unicornsindap

CJR-BGR-YK | bucing

RT @greentealattes_: [GIVEAWAY]

1 Corsx AHA 7
3 Innisfree Squeeze Mask - Rose

Rules
๐Ÿ’ Follow Me
๐Ÿ’ RT & LIKE THIS TWEET
๐Ÿ’ 1 WINNER

ENDSโ€ฆ

2018-12-16 00:08