Tweets at Kota Pematang Siantar, Sumatera Utara around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Kota Pematang Siantar, Sumatera Utara 30km.


Search Results

JEFF✨ benzchxmxphon

19// you are all you have 💕

Nurin twinnie , ws aku cadangan tarikh kahwin : 2 Feb 2020.
But both of us takdak calon lagi 😂😂

2018-08-19 22:25

wanie zul Syazwaniezul_

ig - syazwaniezul

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:25

bams_marpaung bams_marpaung

PHOTOGRAPHER/ANNOUNCER/VIDEOCREATOR/EO/ 082370433334

Dukungan Untuk Atlet Asian Games 2018 yang berasal dari Kab ASAHAN
Waka Nurkarim Nehe Mbak Nana Di An

2018-08-19 22:25

naaylii nayli25athilah

🏃🏻‍♀️

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:25

balqissss csitinorbalqis

how hot is the heat of passion..
one thing is for sure
delicious foods cannot be enjoyed at lukewarm temperature.. 😍😘😘

Jealous tengok class org len..

2018-08-19 22:25

Egi kaban Egibrayen007

Yuhh... Ngerineee...

2018-08-19 22:25

ya nikmiraa

21

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:24

Chaaa mekchah_

Waiting for you, Anpanman ~~☄️🌌

Hahaha. Mark adam lawak 😂

2018-08-19 22:24

okproductionhouse okproductionhou

Self publishing book, indie film, video clip, etc

Harga jual eksemplar tergantung penulis

2018-08-19 22:23

Ahmad AhmadSahidah

Pengajar Filsafat dan Etika Universitas Utara Malaysia

@DPP_PPP @jokowi Elok, pondok pesantren tak dijadikan sbg arena penggalangan sokongan.

2018-08-19 22:23

Na Amnadhrh

Keep smiling & Stay positive 🌸

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:23

ansha anishamansor

hijau kuning

ehh hello takmau masuk cakap tkyah nak send emoji mcm tu

2018-08-19 22:22

Nina 🌙 ninaaaayep

By grace through faith

did you kill yourself

2018-08-19 22:22

💯%Bikin partai™️🚾 BikinPartai

🚺 anak kampung 🚳📵1️⃣9️⃣9️⃣1️⃣
🚸 Urban ke kota ⛔

Hm....
Anda hebat? Prestasi?

2018-08-19 22:22

Paska Paska63390893

Jgn hanya wacna

@PSSI Smoga Bsok tak banyak rotasi, fano, beto, inti

2018-08-19 22:22

Dila adillahoutside

Hey !

Saya mendengarkan " Talk Tonight (Remastered)-Oasis ". Nikmati musik di JOOX! (#JOOX)

2018-08-19 22:21

balqissss csitinorbalqis

how hot is the heat of passion..
one thing is for sure
delicious foods cannot be enjoyed at lukewarm temperature.. 😍😘😘

Depression is real.

2018-08-19 22:21

·™🤓 azrinnnn_

19+1 🙈

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:21

Afif Mukhtar AfifMspina

Gelak
Nyanyi
Struggling

Big stage ni klau tgk kt tv mmang slow eh sora dia..

2018-08-19 22:20

ραтяιςк syhrsaad

'Aqilah's @Qila_Rslan

Perempuan punya kerja mmg tip top eh? Malu doh aku 😂

2018-08-19 22:19

Amir wnamrs

97 😉

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:18

巴は絹豆腐メンタルP Yui_M_R_N

Reina.Ueda./Yui.Makino./Mayu.Yoshioka./AIMI./Wake Up, Girls !/THE IDOLM@STER/まゆ/響子/有香/翠/加蓮/飛鳥/夏樹/美嘉/輝子/恵美/海美/琴葉/紬/翼/ジュリア/美希/千早/Horse Racing(Japan.Europe.USA.)😎

バリボー

2018-08-19 22:18

Syaf syxf23_

Marketing student 📚
@hfz23_ 💜

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:18

巴は絹豆腐メンタルP Yui_M_R_N

Reina.Ueda./Yui.Makino./Mayu.Yoshioka./AIMI./Wake Up, Girls !/THE IDOLM@STER/まゆ/響子/有香/翠/加蓮/飛鳥/夏樹/美嘉/輝子/恵美/海美/琴葉/紬/翼/ジュリア/美希/千早/Horse Racing(Japan.Europe.USA.)😎

たねだりさん!?

2018-08-19 22:18

Metro Siantar metro_siantar

Twitter Resmi | Jawa Pos Group

Tak Diberi Pinjaman Oknum BHL Bunuh Rekannya: – Fatilina Waruwu (49) ditemukan membusuk di…

2018-08-19 22:18

Metro Siantar metro_siantar

Twitter Resmi | Jawa Pos Group

Puluhan Abang Becak BSA Terima Copy Piagam MURI: SIANTAR – Puluhan abang becak Brimingham Small Arm (BSA) di Kota P…

2018-08-19 22:18

Metro Siantar metro_siantar

Twitter Resmi | Jawa Pos Group

Haritsa Baby and Kids Lomba 17 Agustus: Merdeka Itu Melihat Anak-anak Bahagia: SIANTAR – Kemeriahan perayaan HUT ke…

2018-08-19 22:18

izaati nuriz2803

sembilanbelas🌻

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:17

巴は絹豆腐メンタルP Yui_M_R_N

Reina.Ueda./Yui.Makino./Mayu.Yoshioka./AIMI./Wake Up, Girls !/THE IDOLM@STER/まゆ/響子/有香/翠/加蓮/飛鳥/夏樹/美嘉/輝子/恵美/海美/琴葉/紬/翼/ジュリア/美希/千早/Horse Racing(Japan.Europe.USA.)😎

新潟2歳ケイデンス脩サマか、エイシンゾーンと対戦楽しみだけどエルモンストロ鞍上エビショーさんだからおうえんしたい

2018-08-19 22:17

💯%Bikin partai™️🚾 BikinPartai

🚺 anak kampung 🚳📵1️⃣9️⃣9️⃣1️⃣
🚸 Urban ke kota ⛔

@ernestprakasa Tom Cruise mencari uang dengan berlaga. Pak Jokowi mencari uang dengan jualan mebel.
Keren kan..👍👍👍

2018-08-19 22:17

yanayer nryanaaa_

take your time.

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:17

Elisa Sinaga Elisasinaga

Mewarnai Dunia dengan kreatifitas, membangun kepercayaan dari hasil kerja.. Dan menggunakan hasil usaha untuk keberadaban Manusia.. #Matthew 5:40-42

Tangan yang tidak pernah kenal lelah bekerja sejak dia muda,

Tangan yang tidak berhenti mengusap air mata ku saat…

2018-08-19 22:15

nrfdlh NoorFadhilah_

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:15

Lora Pardede loralovita

Action speak louder than words.

Gapunya obat 😴😴

2018-08-19 22:14

Kechong ApekAziff

IG: apekaziff
I've wasted too much time on the wrong people

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:14

MHafiz ARusli imMHBAR

#1Syaban1439H #1stApril2018M #Selasa #CountingDays #CreateBetterLife

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:14

ź. Nzrnazmn

strugglebrandmy

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:13

Hanan MNurHanan20

나은아

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:13

Zurain zrn_hsmn

I don’t have to show unless I want to.

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:13

dEz' dandeshutapea

Bahagia itu sederhana, sesederhana aku memiliki kamu aku sudah bahagia

@TelkomCare itu otomatis atau gimana? soalnya saya tidak ada memesan penambahan apapun. kenapa tiba2 ada add on world cup ya?

2018-08-19 22:13

Humaspolrestobasa Humasrestobasa_

Fast respon !
E-mail: humaspolrestobasa@gmail.com
Instagram: @humaspolrestobasa

Personil Polsek Porsea laksanakan Patroli ke Pembuatan Kapal Roro

2018-08-19 22:13

RS RafiqShafais

Build career and achieved goal then Married

First!

Baby shima ft Zizi kirana

2018-08-19 22:12

ugly duckling Ainhaseena

17 , parkjihoon and not a racist.

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:12

stam_wong stam_wong

respect to all people

@jokowi Semoga dari cabang olah raga yg lain juga berhasil meraih medali emas

2018-08-19 22:11

Heta News hetanewscom

Media online Sumatera Utara

Wow !!! Ini Sejumlah Organisasi Non Pemerintah yang Pernah Melaporkan Mantan Dirut PDAM Tirtauli

2018-08-19 22:11

Heta News hetanewscom

Media online Sumatera Utara

Ketua KAMPAK FC Usul Begini Agar PSMS Tetap Bertahan pada Liga 1

2018-08-19 22:11

-,’ nea ,’- DaneaSyaheera

im 18 but i look like im 30 life’s unfair

Hmm payahla group presentation dgn org pandai ni semua nak bincang 5 minit sebelum presentation🙃🙃🙃🙃🙃

2018-08-19 22:11

tir TirAzman

dreams, sparkly but unnerving ✨

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:11

Fery pawidahhh

18

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:11

Paah nurfarhahasanah

Biological Sciences // UMT

@MoshiMotots @naisyahrazak Know what aku kat mydin sekarangg 😂😂

2018-08-19 22:10

hhaaiiddaa haida1210

SMKI | KUPSIS | INTEC A-LEVELS | USM

😍😍😍😍

2018-08-19 22:10

putrileenaz putrileenaz

Gain for the reward..

Gulai Daging Nangka. Air tangan Mak. Sedapnya..

2018-08-19 22:10

syafa syafasabri

loco

@ed_wasabe aku tak sampai 80 la weh :,) 60 pun belum lagi

2018-08-19 22:10

RS RafiqShafais

Build career and achieved goal then Married

Tak sabaq nak tengok syafiq farhain ja ni. Goodluck ma bro 🙌 kasi goyang ini malam

2018-08-19 22:10

RS RafiqShafais

Build career and achieved goal then Married

You are the reason!

Sarah ft ismail izani.

2018-08-19 22:09

📺sarah shrfhsrh

messy me 🍃

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:08

Mina MienSariati

I love my mum n dad 💑😘
















































































































Malay-Indonesian 💗

Lepas satu satu , sakit pala kat dia nih sorg 💆

2018-08-19 22:08

RS RafiqShafais

Build career and achieved goal then Married

Fv song ni weh

2018-08-19 22:08

cam syamdro

+vibe ✨

rindu

2018-08-19 22:08

Nursyairani shxxxx9

Dont rush anything, if its want to happen it will happen.

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:08

🌳 kualiaaa

Day6 ✨

@natikahj rindu 445 ka

2018-08-19 22:08

마지앟 _AzieMaziah_

Chem |
UiTMKP

@ananoraniza__ Perghh. Depa teringat kat hg laa tu

2018-08-19 22:07

Nurulmaizatulfaezah Maifaezah

🍫

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:07

RS RafiqShafais

Build career and achieved goal then Married

Mark adammmm wah!!!! #Bigstage

2018-08-19 22:07

파라 ___FarahIzzati

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:07

Mina MienSariati

I love my mum n dad 💑😘
















































































































Malay-Indonesian 💗

Eeii mkin lama mkin naik menyampah plak aku ngan perangai dia nih 😡

2018-08-19 22:06

Wawa najwashukri7

Blessed. Living the best in life. IIU

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:06

;-D aidaa_izzaty

wake up AIDA👏

Hey girl ! Why slalu buat bnda yg ak buat.hish

2018-08-19 22:06

syu syumels

hi?

Dah bagi aku meroyan sorang sorang jangan kacau HAHAHA

2018-08-19 22:06

RS RafiqShafais

Build career and achieved goal then Married

@ayoitsbb Belanja starbuck oi

2018-08-19 22:06

💯%Bikin partai™️🚾 BikinPartai

🚺 anak kampung 🚳📵1️⃣9️⃣9️⃣1️⃣
🚸 Urban ke kota ⛔

@04Nakula @Nusanta94637241 @BadjaNuswantara @enylove2 @CH_chotimah @JajangRidwan19 @ASapardan @TheCebongers…

2018-08-19 22:05

syu syumels

hi?

Benda kalau aku ss chat tu habis hang HAHAHAH

2018-08-19 22:05

TASLABNEWS.com taslabnews

medan kota pematangsiantar

Ini Daftar Nama Penumpang Bus Rombongan Pengantin yang Masuk Jurang di Tobasa

2018-08-19 22:05

🌙ラᴘ🌙 URUK_Eclair

20↑ :: 라피 :: 🔶 ギルガメッシュ 🔶 길가메쉬 최애(右 All+(길x길)+女길가+드림+FGO(J/K) 언급 有-과금 無) 🔸BGHL 🔶 타커플링 리버시블

아 랜슬롯...이 잘생긴건 맞지 ...근데 시마드릴의 세슬롯 일러가 뜨면서 잘생긴 남자라고 하니까 왜이리 몰입이 안되냐

2018-08-19 22:04

syafa syafasabri

loco

@ed_wasabe kalau aku 80 kg hang berapa?

2018-08-19 22:04

Mr Ash JalakJR

don't trust anybody...just MONEY

@fie4me that important...bukti kita happy bahagia

2018-08-19 22:03

ZaidaSyafiaa Syafiaa2

I donno where my life will lead to..😪

RT @aidaa_izzaty: Takleh blah.ada pulak kawan duk ss conversation dgn partner depa.hampa ni paseipaaaa ehhh

2018-08-19 22:03

💯%Bikin partai™️🚾 BikinPartai

🚺 anak kampung 🚳📵1️⃣9️⃣9️⃣1️⃣
🚸 Urban ke kota ⛔

Kasihan memang.
💔💔💔

2018-08-19 22:02

💙Liyana Liyana_Neji

Jepun celop
#TeamGemini
#Anime4lyfe
二十

31.6.2022 in sya Allah

2018-08-19 22:02

SJZ JueZakaria_

⛄️☃️

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:01

Makna kata MaknaMaknakata

Kata-kata yg sederhana, tinggal anda yg menilainya.

Ketika kamu merasa hatimu sangat terluka, ketahuilah bahwa saat itu kau tengah belajar tentang MEMAAFKAN.

2018-08-19 22:01

Ummiatrh. Ummiatirah_

Love yourself before loving anyone else 🌈✨

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:01

ღ snhmxirx

Put Allah first and you will never be last.

@nuzy_gee @fatinalyaalisya @enonimeees Hg sabaq jap, jodoh ku belum muncul cane nak kawin 😂

2018-08-19 22:01

마늘(바쁨) DazinGarlic

오타쿠/보고 싶은 것만 봅니다.

@fel_gk ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ큐ㅠ재건축 들어가시나요...아 저도 못짱 에피소드 몇개 놓친 것 보고싶어서 다시 헐고 해야하나 생각중입니다ㅋㅋㅋㅋ큐ㅠㅠ아 별 생각 없었는데 은근 궁금하게 만들고 욕심나게 하네요(...) ㅇ<-<

2018-08-19 22:01

RS RafiqShafais

Build career and achieved goal then Married

@ayoitsbb Hahahahahahaha. Raya tak balik kg ka?

2018-08-19 22:00

haniss💐 hanisnadzirah

20 RCMP
🌼safwan🌼
❤no beauty shines brighter than that of a good heart❤

@blckmxnD Balut wehhh gatai sgt tgan tuuuu

2018-08-19 22:00

eby Iffah_Azhan

permudahkan setiap urusan dunia & akhirat Iffah Aqilah . Amin

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:00

Ammar Yasier SyeAmmar_

21 - Selangor

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 22:00

Ayin PandaFouShou

Fail Early!!! Fail Often!!! Fail Forward!!!
Your determination decides what you will become!!!

Let see whether we can achieve or not! 8/5/2018

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 21:59

meers nfatinameera

empty

Aku taktau lah aku buat benda betul atau tak.

2018-08-19 21:59

RS RafiqShafais

Build career and achieved goal then Married

@ayoitsbb Tu lah hodoh sangat hahahaha. Hg dok mana woi? Nak ramen

2018-08-19 21:59

Mr Ash JalakJR

don't trust anybody...just MONEY

@fie4me sgt....tp lemak kt perot pn kira asset kot

2018-08-19 21:58

Lara Croft aissyahmurali

Hi and Hallo

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 21:58

yaya budak_choclate1

🌷

@abeyngoh Pkul sakit

2018-08-19 21:57

blackswani Syazwaniezz

mermaid 🧜‍♀️

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 21:57

null null18665373

RT @dwitiariyani: benci boleh, tapi jangan longor ya.

2018-08-19 21:57

Dodi Boy Sinaga DodiboyS

Diri Sendiri

@fadlizon Itukan fiksi mu saja..

2018-08-19 21:56

IM Perfume IM_PerfumeMedan

Distributor Parfum IM Dengan 1500 Jenis Aroma | Open Reseller Jika Berminat Bisa Hub. 082277790099 | Garansi Uang Kembali Jika Barang Tidak Laku

Aroma Perfume yang awet dan tahan lama | Mereka Sudah Mencobanya, sekarang Giliran anda | Info 082277790099

2018-08-19 21:56

Aliatul _aliaaqaz

Oh Allah, please heal this pain because without you I couldn't endure this pain. Help me to move forward without looking back.

RT @nuurmuhaimin: Guys, aku saja nak share sepanjang 2 bulan menganggur dan 6 interview aku attend..ni lah antara soalan2 yg ditanya (ada l…

2018-08-19 21:55

elyana alearoslee

17

Allah yutfah alaikum

2018-08-19 21:55