Tweets at Kota Pematang Siantar, Sumatera Utara around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Kota Pematang Siantar, Sumatera Utara 30km.


Search Results

yasminyazi yasmin_yazi

Illegally 18
Thalassophobia

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:23

ⓑⓤⓝⓖⓐ シ CikkJelita

Gadis J O H O
#Unimas ❤️

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:23

sahira _arihasania

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:23

YedijaYosafatTarigan Djedija_Jho

Jesus • Chruch • Liverpudlian

@etha_tambun Egia labo ku perlu ku eteh ise si dungu e me dek
Wkwkwk

2018-06-26 00:23

Setan SihasyaaVII

Sleepiers girl on the planet .

RT @Nisa_hanif07: Anyone yg ada kenalan degree in accounting/finance yang boleh buat full set of account boleh email resume dekat nurizzati…

2018-06-26 00:22

ezuan WaT_LeK02

🇲🇾



16

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:22

ادريانا AdrianaYasMinn

20

RT @Nisa_hanif07: Anyone yg ada kenalan degree in accounting/finance yang boleh buat full set of account boleh email resume dekat nurizzati…

2018-06-26 00:22

🌷 alyaayuni98

philophobia

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:21

Nadhirah 🐰 pwincessxx__

weird but cute | Self love

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:21

registered aubrey’s angel nostalgicuItra

I’m a Leo

LMFAOOO nigga searched his name who’s the bigger dweeb?

2018-06-26 00:21

tannn intansyafina98

🐰tengah belajar assist doctor . 🌈tooth bestfriend

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:21

NRFFH💌 Iefaazmir

👶 December1995 📚 UiTM Segamat ⇨ UiTMSA #AFC #VIP 🏀

RT @Nisa_hanif07: Anyone yg ada kenalan degree in accounting/finance yang boleh buat full set of account boleh email resume dekat nurizzati…

2018-06-26 00:20

Yessy Arina sijolekz

Gaya zaman now klo mw ngantor... Biarpun kerjanya ditengah hutan lho.. Teteup harus wookeh
#pns @ Bp2lhk Aek Nauli,…

2018-06-26 00:20

fazlan mofadzh

AsiD UTHM

seorang yang dah jadi baik (kot).

@irsa_damha brgsjk hg follow dak?

2018-06-26 00:20

aliafarhanah hagrrid_

whut?

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:20

hanna _NrlFrhana

20.4, ump , bachelor in mechanical engineering 👩‍🔧 holding a golden relationship, qal’s 💍

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:20

ciah🥀 wannoorshahera

setiap wanita mempunyai kecantikan diri yang tersendiri 🌸

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:20

Farisha aufbau_

Allah knows how much i want the people i love to stay ♥️

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:20

💫‏اءنيس سوفي💫 AnisSofea_pia

‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏أستغفر الله ّ

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:20

Chen mncf94

🌬🍃

RT @Nisa_hanif07: Anyone yg ada kenalan degree in accounting/finance yang boleh buat full set of account boleh email resume dekat nurizzati…

2018-06-26 00:20

Sya 💞 nrlsya_11

Philophobia 😶

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:19

Cahaya🌞 hanismusni

😇 Even the nicest people have their limits..






😊Most important rule of life: Do what makes YOU happy.

Knpa malam ni bnyak benda jadi😞😔 esok paper LA lak.....
Hmmmmm

2018-06-26 00:19

Ilyana Qistina Ilyanaqistina_

May allah ease everything 🖤

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:19

Nrtqh. Nrtqah_

♥ Lillahitaala ♥

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:19

Chadd Abd ainunsyazmin_

18.

Esok nak bangun pukui 2 kiter kasi qada ini hari letih macam nakmati lagi

2018-06-26 00:19

Frances J Tanjung cescfrancecs

👔| may12 | knowledge is free |•Om Jesus•| damangdainangadek |♥ Barcelona for Arsenal @christincrist

Kata si Alan Walker "We Live We Love We Lie"

2018-06-26 00:18

🌈 ekinMarii__

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:17

مسريزال بن مسادي _therizal

If you fail to plan, you plan to fail

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:17

Kahlil Gibran nazsuhafaizila

she just not write a story but she creates the world.

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:17

🗿 leakmalik

airplane pt. 2 ✈️

such a look

2018-06-26 00:17

princess 👑 syfzln

TALENT ; suka makan tapi asyik lapar

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:17

Nikma nikmasiregarr

Free(dom).

Walau pake-pake grup segalak. Tapi yakinlah, dibalik itu sering juga ummat yang ada di grup itu cari lapak sendiri.…

2018-06-26 00:17

Lagenda Novel Lagenda_Novel

Lagenda Novel

Geng Utara..jom kita pakat ramai² p PESTA BUKU KEDAH..📚
Penampilan khas kesayangan KHAI BHAR 😍
.
#Repost…

2018-06-26 00:16

Miss.NAR ⚓ cik_keninglebat

Hai Jiwa Yang Tenang

OTP dengan mak is like..*Sembang*Sembang*
Bila dah cukup sejam, henset automatik end called.

Mak: Apa kita ni, ba…

2018-06-26 00:16

Teresa :) hoekkkage

RIP JOAQUIN

RT @nostalgicuItra: me: hey

white mexican girl: la diabla 😈 🍒

2018-06-26 00:16

Nikma nikmasiregarr

Free(dom).

Terkadang suka lucu.

2018-06-26 00:16

🗿 leakmalik

airplane pt. 2 ✈️

she’s so HOT

2018-06-26 00:16

su anssurayaa_

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:15

M I Y A amiraarbain

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:15

Nikma nikmasiregarr

Free(dom).

@ratihsrg @vingkasari1 Nebus dosa sama? 😂

2018-06-26 00:15

🌙 nrarixxya

hamba allah .

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:15

xhui7.kiki xhui7

Simplicity has always been the best!
FB : xhui7kiki@yahoo.com ^^

#20180625#YunC90
#Yun笔记#

#Happy#😊 { #Shock#😱 ketika ada yg peduli dgn kesehatan kita dengan menghadiahkan kalung…

2018-06-26 00:15

Radio Lagenda RadioLagenda

Radio Lagenda - Retro & Terkini radiolagenda@gmail.com

#nowplaying on #RadioLagenda : Dinamik - Bercanda Kesepian

2018-06-26 00:15

parcha onehotshitwitch

afro latina // cis het str8 men that aren’t my boyfriend need to pay me $5 to @ me

RT @nostalgicuItra: that latinas winning page only posts white latinas with eurocentric features... if you don’t say “white girls are winni…

2018-06-26 00:14

dysthylia leyladgaf

excuse me?

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:14

Ti iztyhlm_

I'm done 🍂

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:12

أكــرم گلگآمش akram_mjj

مزاجي ،فوضوي ،متناقض احياناً...واحد طاگه روحه....، خذلك فره بالاعجابات

عندما تنتقد حقبه صدام وسلبياتها تتهم بانك ايراني
وعندما تنتقد الوضع الحالي بمساوئه تطلع بعثي
اي منطق هذا

2018-06-26 00:12

mai. mai_shahirah

Allah has the best plan for me.19.
Ex KMS 📚 former 레드벨벳 Reveluv & exol 박찬열 ☻

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:12

🍕 4sdhgkhl

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:12

BADRUHAMID badrrul

Never Walk Alone

@malaymail Ha2 , who is shaky actually ?

2018-06-26 00:12

Bunga 🌸 hudazumi

pure tempe and nasi ambeng.

Dear lelaki yang pakai baju tshirt lengan panjang, please lipat/singsing lengan baju tu sampai siku.. Kalau tak, an…

2018-06-26 00:12

Im Axim LuffyReal

Id wechat - ajiem98 Ig - ajiemsmarties

Watch me play Mobile Legends: Bang Bang via Omlet Arcade!

Follow me for more:
/> #OmletArcade…

2018-06-26 00:12

Nikma nikmasiregarr

Free(dom).

@ratihsrg @vingkasari1 Aenjeaye mantan. Siapa? Bodat? Wkwkwk. Bebas. U bisa mang?

2018-06-26 00:11

xx hxnsss

she's weak in trusting people

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:11

putrileenaz putrileenaz

Gain for the reward..

Shah Rukh proved that he is still King of Bollywood. How could any heroes replace him? His persona was consistent in the film.

2018-06-26 00:10

🦄 ssharfadinii

(( so which of the favors of your Lord would you deny? ))

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:10

aisyahalias aisyhalias_

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:10

Radio Lagenda RadioLagenda

Radio Lagenda - Retro & Terkini radiolagenda@gmail.com

#nowplaying on #RadioLagenda : PRL - Seleksi Retro Terbaik Rock Jiwang

2018-06-26 00:10

Wanda Maximoff SuhailahZuuk

Enchantress 🌹

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:09

Nikma nikmasiregarr

Free(dom).

@ratihsrg @vingkasari1 Oh iyaaaaa. Typo looo 😓

2018-06-26 00:09

Ayunn Ayuniee_

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:09

Nabilah Wan Fauzi nabilahfauzi1

RecordMgt@ UiTM Segamat . Dunia untuk akhirat.

RT @Nisa_hanif07: Anyone yg ada kenalan degree in accounting/finance yang boleh buat full set of account boleh email resume dekat nurizzati…

2018-06-26 00:09

ZAIM zaimmansor

Celcom ni jadi palat apa 4g tapi mcm x wujud ja???

2018-06-26 00:08

Arif Syukri Nasution arif_syukri_nst

To me, every hour of the day and night is an unspeakably perfect miracle // +6281361077515 // 7D250AB2

Kutip syair pujangga dan sampaikan. Ribuan penyuka memujamu. Tapi itu tetap bukan kamu. Kamu adalah apa yg kamu lak…

2018-06-26 00:08

E 'kinnn syzekn_

1 8 ✌
ig. nrsyaz.ekinn 📷

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:07

ismatul. IsmatulNisak

23 • There is no coincidence in this world, because everything is Allah's will

@farah_yusof Tu la tu. I cannot brain mula2. Kot la memang selalu riak depan org ka takut gak 😔

2018-06-26 00:07

마다 🍁 madaa01_

I'm taking this course because i want to build a time machine 🌈

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:07

M idhamact

thecahaya

@aact_ rindu awaak

2018-06-26 00:07

Radio Lagenda RadioLagenda

Radio Lagenda - Retro & Terkini radiolagenda@gmail.com

#nowplaying on #RadioLagenda : Aiman Tino - Lara Dalam Kerinduan (2017)

2018-06-26 00:07

i uzivstheworld

19. IG: princessimany snap: lmaoimany

RT @nostalgicuItra: nawrob is a misogynist that shames twitter honeys like he isn’t one himself. i have to laugh if you don’t get ur ass of…

2018-06-26 00:06

FITRI ptryawhd

﷽ 20 🇲🇾 JOHO | 6 september 1980 💍 abdul wahid mat zin 💓 melor ali . 26 julai 2009 . alfatihah untuk arwah abah 😌[Al-Baqarah, 2: 286] sayang zarith sophia❤️

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:06

Bunga 🌸 NoorAshikin_

Knowledge, experience and patience 💙💜

RT @zatizamel: Alhamdulillah, bila aku letak rasa cukup dlm smua benda, aku tak perlu kejar sngat pun, allah yg bagi. Apa yg aku perasan la…

2018-06-26 00:05

Ejim KEazamann

Even if i can't see you • Even if we are separated far apart • I'll always be watching you • I'll watch over you forever •

Bila dlm group org lama xhbes2 share sal politik padahal pru dh hbis. Koyakkk siaaaa 😂😂😂😂

2018-06-26 00:05

IzzatiAhmadi nsyzwnizti

mnF

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:04

Nikma nikmasiregarr

Free(dom).

@vingkasari1 Terusla jelaous bibiyk~

2018-06-26 00:04

ainin Sofi_yaaa

19

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:03

Noor Khalida cik_ieda97

1997 .

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:03

HslndRdz. HslndRdz

23's | Ahmad Syazrin’s | Someone that you will never able get to deal with

Lol

2018-06-26 00:03

Radio Lagenda RadioLagenda

Radio Lagenda - Retro & Terkini radiolagenda@gmail.com

#nowplaying on #RadioLagenda : Saxo - Nyalakan Cintaku (1991)

2018-06-26 00:03

Alesya👽 Alesyaahmad

Not your type of girl.

RT @Nisa_hanif07: Anyone yg ada kenalan degree in accounting/finance yang boleh buat full set of account boleh email resume dekat nurizzati…

2018-06-26 00:02

^^ cikPejan

''it's where my demons hide''

@TheLadySept patut tengok sebelum keluar asepah

2018-06-26 00:02

ΒΔΚ 🐝 sssabwa

fuck your respectability politics. ☭

RT @nostalgicuItra: girls burned their tweets about loving hood niggas to the ground, and are romanticizing men with mental illnesses. it j…

2018-06-26 00:02

afiqah AfiqahHizyana

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:01

Syafira석진🍒 forjinss

ᴋɪᴍ ꜱᴇᴏᴋᴊɪɴ, ᴘᴇᴏᴘʟᴇ ꜱᴜᴄᴄᴇᴇᴅ ᴡʜᴇɴ ᴏᴛʜᴇʀꜱ ꜱᴀʏ ɴᴇɢᴀᴛɪᴠᴇ ᴛʜɪɴɢꜱ

@hobiribut No no no, tar mereka enak bgt tinggal nyontek:(

2018-06-26 00:01

~wawa~ wawasaidin

Jaga diri, jaga ❤, jaga Iman

@suhaakimish Aduhh I dah kawen pun nak dok sebelah ke. Kesian laa hubby I😂😂

2018-06-26 00:00

Makna kata MaknaMaknakata

Kata-kata yg sederhana, tinggal anda yg menilainya.

Belajar bersabar dari seorang ibu :)

2018-06-26 00:00

shaheeda ch4lkz0ne

Don't trust words, trust actions.

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:00

巴は絹豆腐メンタルP Yui_M_R_N

Reina.Ueda./Yui.Makino./Mayu.Yoshioka./AIMI./Wake Up, Girls !/THE IDOLM@STER/まゆ/響子/有香/翠/加蓮/飛鳥/夏樹/美嘉/輝子/恵美/海美/琴葉/百合子/ジュリア/美希/千早/Horse Racing(Japan.Europe.USA.)😎

おめでとうございます

2018-06-26 00:00

»dalila« AyuniDalila

cat lover

18.

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-26 00:00

chax SyahirJr23

tiada arah tuju

haremmm tak syoq weii main team org

2018-06-26 00:00

sarimah_asrul sarimah_hadi

@noorfarhanae Nerves gak la msa ambik darah cek gula tuuuu😂 nsib baik bacaan normal. Skang tngok kambing pon dah se…

2018-06-26 00:00

Anita NurAnitaaaaa

TGF 1317

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-25 23:59

Syafira석진🍒 forjinss

ᴋɪᴍ ꜱᴇᴏᴋᴊɪɴ, ᴘᴇᴏᴘʟᴇ ꜱᴜᴄᴄᴇᴇᴅ ᴡʜᴇɴ ᴏᴛʜᴇʀꜱ ꜱᴀʏ ɴᴇɢᴀᴛɪᴠᴇ ᴛʜɪɴɢꜱ

@indomymenfess @BTS_twt Engga hehe ngebosenin drama nya, tbh aku juga kurang nyantol sama go ara

2018-06-25 23:59

Suzana Gadyss92

lifeless potato

Tadi aku marah anak menakan aku..pastu aku cubit dia sampai dia nangis..sampai sekarang aku rasa bersalah😂

2018-06-25 23:59

a good girl they said. sulkyaries

kapok juga, pernah melihara (efek nonton hamtaro), perawatannya ga bener, hamsternya mati.

Ngerasa berdosa bgt. 😥

2018-06-25 23:59

a good girl they said. sulkyaries

Suka hamster, tapi tidak dengan baunya. Bau tikus. Rasanya kayak ga steril aja kalau melihara hamster di rumah. :(

2018-06-25 23:59

NMN nasha_dila

Why do kids like me better than a man ? 🤦🏻‍♀️

RT @kinah99131: Suka sgt dgn doa ni 😊

" Ya Allah, kami tahu usaha kami tidak setanding dengan apa yang kami inginkan, tapi kami mohon Ya a…

2018-06-25 23:59

Позвоните мне afiq afiqprodigy1

🕵️💔

Mana tau jadi macam Keanu Reave

2018-06-25 23:58

Heta News hetanewscom

Media online Sumatera Utara

Mantan Bupati Tapteng Ini Akhirnya Hadiri Pemeriksaan sebagai Tersangka

2018-06-25 23:58

Heta News hetanewscom

Media online Sumatera Utara

2000 Warga Binaan LP Kelas II A Labuhan Ruku Tidak Ikut Memilih

2018-06-25 23:58