Tweets at Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang 30km.


Search Results

Adah Rosli Adhrsl

20 | UTM |

@fiqmanan Kau punya dah ada ka

2018-01-21 15:50

Hamdin Dzarif Fauzi VvipDin

New Era

@ustakmalhakiem ye mal..old school english striker

2018-01-21 15:50

Adah Rosli Adhrsl

20 | UTM |

Sebelum ni tak kesah pun anak dia dapat berapa😂😂

2018-01-21 15:49

AlyaSkywalker naleiaaa

Beauty in a tragedy. 

Order ni tapi makan tomato je. Huhu

2018-01-21 15:49

Adah Rosli Adhrsl

20 | UTM |

Allahu abahh tanya kenapa tak dapat 4 flat. Semenjak jadi pengetua ni lain macam

2018-01-21 15:48

Ashrill Farouq xoyzie

Sendiri tweet, sendiri gelak.

Ba to the rai. Barua.... (@ R&R Tapah - South Bound in Tapah, Perak)

2018-01-21 15:48

Faris Idzwan farisidzwan

I'm at KFC Raub 2

2018-01-21 15:48

ツ ∀ılǝա∀ ツ ameliamustaffa_

smiling for the world

RT @ciakhalid: Tengok. Anak panda baru lahir pon dah tau jantan ke betina.

Apa yang susah sangat sampai nak ambil masa sampai sebulan tu??…

2018-01-21 15:47

Shahrul _Shahrul_Nizam

“Adakala orang yang memiliki masa silam paling buruk akan jadi paling baik
di masa depan” - Saidina Umar Al-Khattab RA

RT @ciakhalid: Tengok. Anak panda baru lahir pon dah tau jantan ke betina.

Apa yang susah sangat sampai nak ambil masa sampai sebulan tu??…

2018-01-21 15:47

HilalAzmi HilalAzmi

I SEE, I TWEET | Journalist @501awani | Blogger | Mobile Photographer | SoJo & MoJo| Storyteller |

RT @ciakhalid: Tengok. Anak panda baru lahir pon dah tau jantan ke betina.

Apa yang susah sangat sampai nak ambil masa sampai sebulan tu??…

2018-01-21 15:46

ëmr emirgentel

yes bruv?

@AdibMifdhal haah do habis 25 ok thanks bro. gdluck jugak dib

2018-01-21 15:44

Fitrika fitrikashaari

Coq cempedak 3 ketoi 2 rgt 😑

2018-01-21 15:44

Jomblo Revolusioner© adieka95c

Philophobia. Pistanthrophobia. Athazagoraphobia.

RT @ciakhalid: Tengok. Anak panda baru lahir pon dah tau jantan ke betina.

Apa yang susah sangat sampai nak ambil masa sampai sebulan tu??…

2018-01-21 15:43

Adah Rosli Adhrsl

20 | UTM |

@fiqmanan Kapla hotak awak. Kenapa result coa aku tak keluar lagi

2018-01-21 15:42

Mario_haziq mariohaziq12

💙

Kacak berlecak.

2018-01-21 15:41

afendibaijan afendibaijan

berubah lah kita #jingga13

Sick and tired of being sick and tired . demam ohh demam !

2018-01-21 15:41

Syiraaawrrr! insyirahismail

I Am Who I Am | UPSIans | 21+1

dua² tapak melecet. kau ghaseeee

2018-01-21 15:41

Syiraaawrrr! insyirahismail

I Am Who I Am | UPSIans | 21+1

first day kaki dah buat hal. Allahu

2018-01-21 15:40

YAN azean_hasan

Gunakan hak kita sebagai rakyat utk bersuara, lawan kerajaan korup #BebasAnwar #BebasRakyat bina semula negara.

RT @ciakhalid: Tengok. Anak panda baru lahir pon dah tau jantan ke betina.

Apa yang susah sangat sampai nak ambil masa sampai sebulan tu??…

2018-01-21 15:40

hanna🍃 KhrlHsnh

love u to the moon n back ❤

penat weh.. Seharian buat database nih...

2018-01-21 15:40

alexandrite stranacaf

you'll live with them who willing you to live with.

RT @KhusairiTgMalim: Pokoknya rezeki graduan menjual nasi lemak dan memandu Grab itu halal, berbanding jika melarikan RM32b dan berselindun…

2018-01-21 15:40

A I K A K A K T U S tiqahwahab_

Allah cipta kegagalan, bukan untuk kita bersedih. Tapi untuk kita usaha lebih lagi /
PSAS

@zulkarnainmhdd Baik bro.

2018-01-21 15:39

KMJ KMJ_100

Semoga suara teraniaya terus didengari dan yang menganiaya tak mampu lari! Maju terus! Lawan tetap lawan, lawan sampai menang!

RT @ciakhalid: Tengok. Anak panda baru lahir pon dah tau jantan ke betina.

Apa yang susah sangat sampai nak ambil masa sampai sebulan tu??…

2018-01-21 15:39

Tay azhxr13

there will be no further explanation. there will be just reputation

Jengkalifornia (@ UITM Jengka Pahang in Pahang)

2018-01-21 15:38

hatimooh hatimaah

jesse lingard ❤

apa apa hal hidup mesti diteruskan 🕺

2018-01-21 15:37

Amirul Azman amirul94youl

Salam ll UTP Student ll Electrical & Electronic Eng. ll Final year ll Hamba-Nya ll hidup jangan lari dari jalan-Nya..mesti happy and bersyukur

@izwanhazim haritu kata macam taknak main sebab tak feel main dekat fon. cehhh

2018-01-21 15:36

syaaa syakirahnajwa_

Tugasha🦄

Sakit bila kau rapat dengan orang lain tapi untuk aku meluahkan rasa belum tiba masanya. Isn't okay just follow…

2018-01-21 15:35

มวยไทย Poppiea

Taurus babe ♉

RT @MuhamadSyakir2: Aku terfikir hari ni, adakah ibadah aku buat selama ni diterima tuhan atau tak. Yelah aku terfikir sebab ibadah aku ni…

2018-01-21 15:34

REEZ fareezJOE

‏|| اللهما اجرنا من النار || 🍃20 ||

nak jugakkkkkkk

2018-01-21 15:33

hatimooh hatimaah

jesse lingard ❤

celakalah hidup macam nih laptop rosak, fon rosak, line macam pukimak, mouse left click jadi anjing. semua nampak t…

2018-01-21 15:33

H.U.D hazwan_fodzi

22, Lakukan Perubahan dan Berjuang Kekalkan Momentum. Alhamdulillah Atas Setiap Nikmat.

Tahap bosan dia sssuuppp sampai atas

2018-01-21 15:32

tcl Ciksu_

Finished master's degree, what now? Also doing arts @ thecomiclog.

Depan² relena heero ni cold kononnya, tapi asal ada moment kritikal or between life or death mulalah teringat

2018-01-21 15:32

HK Ch4nHoL4m

Lelaki Patriotik Kacak Tapi Pandai Tidak Sombong Dan Angkuh Walaupun Baek Mungkin Peramah Serta Kipas Susah Mati #YNWA #TokGajah #HarimauMalaya #UiTM #OneBlood

We didn't need another LB.

2018-01-21 15:32

REEZ fareezJOE

‏|| اللهما اجرنا من النار || 🍃20 ||

@shaheer_af7 aku da lepas dah subject tu

2018-01-21 15:31

Chong azghulroslan

📌SURUHANJAYA PILIHAN RAYA KAMPUS📌

JAWATANKUASA PERWAKILAN PELAJAR SESI 2018/2019

Berakhir dgn pembubaran JPP 17/1…

2018-01-21 15:31

우미 umi_sal97

exSKKG03 | EXSAS | exKMPh |
Universiti Utara Malaysia🎓































































Bachelor of Business Mathematics(hons)💞.

@zatilshafie Anak buah aku buat juga td. Last2 aku buat kicap ngan gula. Kesian toi😂

2018-01-21 15:31

AriffAzizi _Ariffazizi

ggmu

RT @pipiyapong: Pemain lain masa bola kat kaki semua tak smart. Macam kampung. Beza masa Azam control bola nampak di situ tenang dan smart…

2018-01-21 15:30

NowonderAyie zukhairy_

Sometimes from hell n heaven

Chill Geng..anggap jela tu dugaan dalam kita nak handle situasi tertentu

2018-01-21 15:26

asreinisul asreinisul_

at the age of 23 i still cannot decide my future 😴 #CFC #MM93 🇪🇸

@aienabdulazim pandai eh ahaha

2018-01-21 15:25

우미 umi_sal97

exSKKG03 | EXSAS | exKMPh |
Universiti Utara Malaysia🎓































































Bachelor of Business Mathematics(hons)💞.

Ayuh jalan-jalan.

2018-01-21 15:23

Benny Liew(Mr.プレイヤ) Bennedict1995

~Living in something where you wanna be...~

~"Specty what my dad calls him...and *banglaman*.."~
#DEISPECTY!

2018-01-21 15:23

Demode Posnatum

2 words, 1 finger

Kaca kuda.. yemeh? #vscocam #igpenang #instagram #igmalaysia #instaaaaah #instadaily #instaddict…

2018-01-21 15:22

Faris Idzwan farisidzwan

Aku biasanya tak bagi terus orang pinjam hotspot aku, kecuali best friend aku dulu.

2018-01-21 15:20

MOHD HASSAN BIN TUAH tuahtravel

Spend time with your parents, treat them well. Because one day when you look up from your phone, they won’t be there anymore…..

2018-01-21 15:19

Faris Idzwan farisidzwan

@HaryLz Ok tengok la, I'll hit my goals 💁🏻‍♀️

2018-01-21 15:18

🔥addeeellllll Adilla_AbdAziz

I hope one day we find each other again and laugh over whatever pain we might have caused

2018-01-21 15:14

Umie UmieSalbieqah

🍗💕

Nanti kau minta tolong orang , orang tak layan kau faham2 je lah 💁🏻‍♀️

2018-01-21 15:13

A I K A K A K T U S tiqahwahab_

Allah cipta kegagalan, bukan untuk kita bersedih. Tapi untuk kita usaha lebih lagi /
PSAS

@zulkarnainmhdd Weh serius ke? Tdi dngo juge berita. Tpi tk perasan pulak. Innalillah

2018-01-21 15:13

afendibaijan afendibaijan

berubah lah kita #jingga13

get well soon

2018-01-21 15:11

UPSI Confessions UPSIConfessions

Zrfn is now following me on #Twitter!

Welcome!

2018-01-21 15:11

محمد شهزرول shahzerol21

22 | Alhamdulillah | Lift Your Dream Way Up High. from GMi to UniKL MFi

Nk tweet femus ko upload blk video kt fb yg zaman 2011 2012 🤷‍♂️

2018-01-21 15:11

boy totti_9810

Afiqah 💓 @pikahzlkfle

Main bola tak pandai. So kita jadi referee je lah. ✔ @ Tun Abdul Razak Stadium

2018-01-21 15:09

우미 umi_sal97

exSKKG03 | EXSAS | exKMPh |
Universiti Utara Malaysia🎓































































Bachelor of Business Mathematics(hons)💞.

@khairulwd_ Hahahaha dah lama sedar. Xpelah x lawa pun cute. Kahkah

2018-01-21 15:09

liliey89 liliey89

be thankful for what you are now, and keep fighting for what you want to be tomorrow. hi my name is liliey,im a wedding planner.

merata2 la dia ni nk selfie 😂😂😂

2018-01-21 15:09

S H E R A nurulasshera

Pakar motivasi yang tak pandai memotivasikan diri sendiri.

Huish

2018-01-21 15:08

rośe waneystal

explicitly big reputation if wanna talk talk 2da hand

I'm at Nasi Bamboo Sungkai Klah in Sungkai, Perak

2018-01-21 15:07

AHMAD YUS AIMAN YUNUS Ahmad_YusAiman

Founder and CEO AYA

Hai

2018-01-21 15:07

S H E R A nurulasshera

Pakar motivasi yang tak pandai memotivasikan diri sendiri.

Apesal pakcik aku kelako sangat 😂

2018-01-21 15:07

アリフ✨ ariff_azly

I look handsome in your bio الله 👼

-Ustaz Kazim Elias

2018-01-21 15:06

AHMAD YUS AIMAN YUNUS Ahmad_YusAiman

Founder and CEO AYA

Arhghhhh

2018-01-21 15:06

アリフ✨ ariff_azly

I look handsome in your bio الله 👼

Wajah yang cantik akhirnya akan ke tanah tetapi Hati yang cantik In Syaa Allah akan ke Jannah ✨

2018-01-21 15:06

🍔™ tirahhh

always remain humble and love yourself.

@HelenaNasir_ Hi awak.

2018-01-21 15:06

AHMAD YUS AIMAN YUNUS Ahmad_YusAiman

Founder and CEO AYA

Suka yg mana?

2018-01-21 15:05

AHMAD YUS AIMAN YUNUS Ahmad_YusAiman

Founder and CEO AYA

Get Rm10k by following these accounts... ahmadyusaimanyunus

2018-01-21 15:04

Mohd Fadlillah fadlimukhatar

Ahli Majlis Perwakilan Pelajar UPSI

Ni kenyataan paling bohong dan tak masuk akal. Macamna @chedetofficial @muhyiddin_my boleh tahu siapa undi pembangk…

2018-01-21 15:04

_SyfqhNjt SyafiqahNajat

Spread positivity ✨

@ndzrhazz Hahahahaa. Kau otw balik kl ke tu?

2018-01-21 15:04

AHMAD YUS AIMAN YUNUS Ahmad_YusAiman

Founder and CEO AYA

Bukan nak ckp apa... Imam Mahdi dah keluar

2018-01-21 15:04

🍔™ tirahhh

always remain humble and love yourself.

He’s don’t understand what im trying to say 😂 alah sedih lah mcm ni hm

2018-01-21 15:04