Tweets at Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang 30km.


Search Results

Mohd Adziim Bin Jamarizan mohdadziim0808

Bahang pulok ke die dok dang ke kite🎏

Lajo capol

2019-01-21 22:36

Amirza Amir Ummiafiq

khalifah di bumi Allah..anak kepada seorang ibu dan bapa..isteri kepada seorang suami..ummi kepada seorang anak yang comelll...

Laparrr
Makan nasi masa ni aci je kan🙊🙊

2019-01-21 22:35

arisaaaqisss arisaqstn_

18 ; young gurl ❤️💃🏻

RT @ayun1wiwit: Seteruk mana pun kesilapan yang kau pernah buat, focus on your future and learn from your mistakes. what's done is done and…

2019-01-21 22:35

ꌗꌩꍏꌗꌩꍏ itssyasya_

єνєяутнιиg ιѕ нαя∂ вєfσяє ιт ιѕ єαѕу.

RT @ayun1wiwit: Seteruk mana pun kesilapan yang kau pernah buat, focus on your future and learn from your mistakes. what's done is done and…

2019-01-21 22:35

eija nraizayati11_

#TakHidupDekPujiTakMatiDekKeji #FootballLovers

Sangat terjebat ngan drama2 kt channel 8tv skrg ni... kalau ikot drama yg pkol 7 kt 8 tv tu pon layan jgk tapi skrg…

2019-01-21 22:35

🌻 _farahinhnfi

pelik dan dingin

RT @ayun1wiwit: Seteruk mana pun kesilapan yang kau pernah buat, focus on your future and learn from your mistakes. what's done is done and…

2019-01-21 22:35

Ayuni ayun1wiwit

i dont like u too

@Ndyanaaaaa sekadar nk tutup muka and badan kene acid je kot. Pikir camtu jelah

2019-01-21 22:34

Muhd Muizz muizz_ajik

tuit depressi untuk semua.

RT @pipiyapong: Asalnya kereta semua ada ashtray tapi orang tak merokok selalu nak guna tempat tu untuk isi duit syiling. Macam dah takde t…

2019-01-21 22:34

Zee izzuddinabdul

UKM

RT @pipiyapong: Sah rokok lebih selamat daripada arak. Kembalikan rokok di kedai kedai makannnn

2019-01-21 22:34

Amin elameeenn

Kitkat 🍫

RT @pipiyapong: Kalau dua dua kereta tu memandu sambil hisap rokok, semuanya akan selamat. Mereka akan memandu sekitar 80km/j di lorong ten…

2019-01-21 22:34

A.M.S aimysa_

stay real. stay loyal. or stay away from me

RT @ayun1wiwit: Dear bestfriend, i miss the old "kita"

2019-01-21 22:34

afiqah AfiqahAdzree

👩🏻‍💻

RT @ayun1wiwit: Perasan tak perempuan kalau lepas putus cinta terus jadi cantik kan

2019-01-21 22:32

afiqah. nurulafqh

fall in love w ur cute dimples

aiyaaa pukul berapa nak sampai ☹️

2019-01-21 22:32

Zaed ZaedJefri

still in awkward age of life

Kau baru 17 dik. Lesen kereta pun tak ada lagi. Ko tak paham perasaan kereta kena block anat.

2019-01-21 22:32

Han hxnn_

kict iium | never forget to take care of yourself first

RT @ainimalek_: "the ability to overcome that anger is a huge sign of your strength," - @aidaazlin_

thank you sis. will try my best to be…

2019-01-21 22:32

afiqah AfiqahAdzree

👩🏻‍💻

RT @ayun1wiwit: Suka la tengok perempuan nampak kita lepastu senyum. Even stranger.

2019-01-21 22:32

batrisyiakml batrisyiakml1

𝒯𝓇𝒾𝓈𝓎𝒾𝒶

RT @ayun1wiwit: Aku tak paham ada sesetengah orang yang tak suka durian. Kenapa wey?

2019-01-21 22:31

zrq🕊 trenthmnst

Seorang gadis yang banyak mulut @nillehimrd 🌈🌹❤️

Jumpa lagi

2019-01-21 22:31

norainanajihah norainaz

let me take a breath..aku pon penat😶

RT @ayun1wiwit: when you take your hijab off after a sunny day

2019-01-21 22:31

aliffhamid Imranalif1

look like a monkey but doesn't act like one😬

Dope🤙

2019-01-21 22:30

Ayuni ayun1wiwit

i dont like u too

@Ndyanaaaaa tahu tk isu dewi remaja ernisya tu. dia bertudung tau. but..... ha itu la ituuuu.

2019-01-21 22:30

aliahid NurAliaHidayah

19;Busy

@ezaddir Attitude is attitude. Tudung is tudung. Ingatkan dah 2019, dah reti beza 2 benda tu.

2019-01-21 22:30

aishhh🌸 bungasakura00

🍁aku memilih untuk ١٩| ديام|

RT @ayun1wiwit: purdah is purdah. Perangai is perangai.

2019-01-21 22:30

¡¿!? munas_

🇲🇾

RT @ainimalek_: "the ability to overcome that anger is a huge sign of your strength," - @aidaazlin_

thank you sis. will try my best to be…

2019-01-21 22:29

💜 syazwaanaa

chubby cheeks ||

RT @ayun1wiwit: Aku tak paham ada sesetengah orang yang tak suka durian. Kenapa wey?

2019-01-21 22:29

redbean. alwanitengku02

Learn more, Dream more

@FirdausJamdi Hahaha, insha Allah

2019-01-21 22:29

AdhmyxTang AadhamARS

IV:XX#COYG

Aku sesat dalam dunia ku , aku x mampu kawal perasaanku , jiwa memberontak hilang kawalan , terlalu lemah dalam bayangan

2019-01-21 22:29

ne wnzanessa

rajin makan

RT @pipiyapong: Kalau dua dua kereta tu memandu sambil hisap rokok, semuanya akan selamat. Mereka akan memandu sekitar 80km/j di lorong ten…

2019-01-21 22:28

fahrulz fahrulz1

simple man...

RT @pipiyapong: Kalau dua dua kereta tu memandu sambil hisap rokok, semuanya akan selamat. Mereka akan memandu sekitar 80km/j di lorong ten…

2019-01-21 22:28

amalia nasa leeya_nasa

It's difficult for me to love someone but if i do, i do with whole my heart

Tiap kali ingat mesti rasa nak nanges. 😔

2019-01-21 22:28

SAB sabobey_

🐈🐈🐈

RT @pipiyapong: Kalau dua dua kereta tu memandu sambil hisap rokok, semuanya akan selamat. Mereka akan memandu sekitar 80km/j di lorong ten…

2019-01-21 22:28

payakk fahimfayyad

Allah, i'm yours . 19. ن

RT @ayun1wiwit: kenapa ramai lagi lelaki yang tak percaya perempuan tak contact lelaki lain bila mereka in relationship ni. Teruk sangat ke…

2019-01-21 22:28

Mohd Adziim Bin Jamarizan mohdadziim0808

Bahang pulok ke die dok dang ke kite🎏

Blajo scapol

2019-01-21 22:28

acapdon asyraf_saadon

23

Back to reality

2019-01-21 22:28

Halim D. Basirun 🎩 Halim154

randomly tweet

@Ndnsk Maceh. Alang2 tu hantarlah kek kepada aku, haha

2019-01-21 22:27

Ayuni ayun1wiwit

i dont like u too

Suka la tengok perempuan nampak kita lepastu senyum. Even stranger.

2019-01-21 22:27

—— _mrbearr

purple 💜

RT @ayun1wiwit: Seteruk mana pun kesilapan yang kau pernah buat, focus on your future and learn from your mistakes. what's done is done and…

2019-01-21 22:27

AdhmyxTang AadhamARS

IV:XX#COYG

Im faktap man , loser, no brain

2019-01-21 22:27

silly nrlhsimah

2019; keep circle small

Seriously am getting annoyed dgn phrase malu apa bosskur cause its everywhereeee

2019-01-21 22:26

qieraa Syqierah

blessed .

RT @ayun1wiwit: Perempuan bila tak pujuk dia marah. Bila dipujuk makin merajuk. Aku pun stress wey jadi perempuan. Complicated terok

2019-01-21 22:26

AdamZakwan Adamarvelous_

Struggling Entreprenuer, Last-minute Content Writer, and sometimes a Fisherman.

RT @pipiyapong: Kalau dua dua kereta tu memandu sambil hisap rokok, semuanya akan selamat. Mereka akan memandu sekitar 80km/j di lorong ten…

2019-01-21 22:26

June. MeeNobody

“Even the deepest sorrow can't last a thousand years.”

Best pula tengok cerita The Gifted thai ni.

2019-01-21 22:26

Izhar. izhar_Ddin

Apa nak kisah mahu hidup.

@ilfariz_JK Memang betul2 ke

2019-01-21 22:25

rin kim6joon

true revenge is to be strong. to survive. to protect —knj

RT @ayun1wiwit: when you take your hijab off after a sunny day

2019-01-21 22:25

Jemi Depp Zaxmyss

Catalyst for cataclysm.

Not only you are wrong in this case, why do you have to point out who wears what in your justification? What does t…

2019-01-21 22:25

Q 👸🏼 ainimalek_

stop comparing yourself to everyone you meet. allah tahu apa yg terbaik ✨🌸

@Aansensio uuuuuuuuuuuuu! bawak jumpa aku dulu laa hahahaha

2019-01-21 22:25

Michal MichaIramli

RT @ayun1wiwit: Seteruk mana pun kesilapan yang kau pernah buat, focus on your future and learn from your mistakes. what's done is done and…

2019-01-21 22:25

FlwrJuju🧚🏻‍♀️ Kixna_Abdullah

instagram : chaekixna0707

RT @ayun1wiwit: purdah is purdah. Perangai is perangai.

2019-01-21 22:24

Mohd Adziim Bin Jamarizan mohdadziim0808

Bahang pulok ke die dok dang ke kite🎏

Blajo scapol

2019-01-21 22:24

Q 👸🏼 ainimalek_

stop comparing yourself to everyone you meet. allah tahu apa yg terbaik ✨🌸

@_mzdmhm hahahaha masalahnya bukan ko sorg reply gitu. so aku delete dah. kalau ko yg dah kenal pun boleh kabor git…

2019-01-21 22:24

mesutÖ syzwnrmli

20/somban

RT @ayun1wiwit: Aku tak paham ada sesetengah orang yang tak suka durian. Kenapa wey?

2019-01-21 22:24

Lala lrstskrngrm

Line/sc/ask: lrstskrngrm | Ig: larasatisekarningrum | Fb: Larasati Sekarningrum

RT @ayun1wiwit: kenapa ramai lagi lelaki yang tak percaya perempuan tak contact lelaki lain bila mereka in relationship ni. Teruk sangat ke…

2019-01-21 22:24

Ayuni ayun1wiwit

i dont like u too

Kadang orang yg bertudung tapi akhlak kelaut sekadar nak tutup rambut kerinting kembang je.

2019-01-21 22:24

𝑫𝒂𝒚𝒂𝒏𝒂 dayanaaniss

Pathetic but aesthetic.

In the midst of hardshippppppppp!!! Ulang banyak kali hahaha 😂

2019-01-21 22:24

NurFatihah . tihahfazmi_

19|| respect everyone,trust no one.

RT @ayun1wiwit: Aku tak paham ada sesetengah orang yang tak suka durian. Kenapa wey?

2019-01-21 22:24

🐈 Ismeow isma_nis

I keep trying to be a really good hamba Allah 💕 Selawat ke atas nabi Muhammad ﷺ 💕 Man la yarham, la yurham 💕

RT @ayun1wiwit: Aku tak paham ada sesetengah orang yang tak suka durian. Kenapa wey?

2019-01-21 22:24

mekri zulhairizuhdi

Tolonglah belajar terima kekurangan diri. 🇲🇾❤️

RT @ayun1wiwit: purdah is purdah. Perangai is perangai.

2019-01-21 22:24

FlwrJuju🧚🏻‍♀️ Kixna_Abdullah

instagram : chaekixna0707

RT @ayun1wiwit: Tak boleh la merajuk lama lama. Rindu.

2019-01-21 22:23

Amalina Samat amalinasamat

26 | Crushing Inside

@feeqoalami Masih camnih la syafiq. Saya insan kerja biasa², tak mampu nak tukar kereta macam tukar baju. 😣😣

2019-01-21 22:23

Ayuni ayun1wiwit

i dont like u too

purdah is purdah. Perangai is perangai.

2019-01-21 22:23

Hanie frhanyizzaty

I rant a lot.

RT @ayun1wiwit: Seteruk mana pun kesilapan yang kau pernah buat, focus on your future and learn from your mistakes. what's done is done and…

2019-01-21 22:23

Malaysia Thala Ajith Fan Club Thalafansml

மலேசியா தல அஜித் தலைமை ரசிகர் மன்றம் We will update news/pictures/activities of Thala time to time & Also updates on our clubs activities here.

Press release from the desk of our #Ajithkumar | 21.01.19

| #Thala #Ajith |

2019-01-21 22:22

DiN AzHan scootegos

sape sape je lah......

@khairulryezal hahahaaa...org felda koyan tak heran pun dgn dia nih...😂😂

2019-01-21 22:22

Linda hslndr

Nothing i can do without u ..

Kenapa semua dalam satu masaaaa 😭😭😭😭😭 tak mampu control perasaann Allahhh ujian ke apa niii

2019-01-21 22:22

💫 aaaaaaaisyah_

20.

RT @ayun1wiwit: Perempuan ni kat rumah cakap nak beli baju. Sampai mall dia usya handbag. Lepastu tiba tiba dia beli kasut.

2019-01-21 22:22

Ayuni ayun1wiwit

i dont like u too

Tak boleh la merajuk lama lama. Rindu.

2019-01-21 22:22

Amalina Samat amalinasamat

26 | Crushing Inside

@ahtong_amirul Okay mohon dijauhkan sebab geli ye. Haha

2019-01-21 22:22

Mohd Adziim Bin Jamarizan mohdadziim0808

Bahang pulok ke die dok dang ke kite🎏

Blajo scapol

2019-01-21 22:22

MrWonderfooL~ ammarhakim87

Simple guy with biggest ❤ | #Arsenal | #OnePiece | #WiraTunggal | #Dota2 | #AOV Id: Lord_Balrog |

RT @pipiyapong: Kalau dua dua kereta tu memandu sambil hisap rokok, semuanya akan selamat. Mereka akan memandu sekitar 80km/j di lorong ten…

2019-01-21 22:21

fahmie zulkifli fahmiezulkifli

nothing

semua ni racunnnn😭

2019-01-21 22:21

Mahirah ummi_mahirah

Semoga Ummi Mahirah berjaya dunia akhirat. Aamin.

RT @pipiyapong: Asalnya kereta semua ada ashtray tapi orang tak merokok selalu nak guna tempat tu untuk isi duit syiling. Macam dah takde t…

2019-01-21 22:21

atrah 🦸🏻‍♀️ tnrathrh

feisty&clumsy

RT @ayun1wiwit: when you take your hijab off after a sunny day

2019-01-21 22:21

caja cttncndyy

🦁

RT @ayun1wiwit: when you take your hijab off after a sunny day

2019-01-21 22:21

Ahmad Naqib Naqib_JAi

RT @pipiyapong: Asalnya kereta semua ada ashtray tapi orang tak merokok selalu nak guna tempat tu untuk isi duit syiling. Macam dah takde t…

2019-01-21 22:21

Harun Yayusuf harunyayusuf

#GGMU

RT @pipiyapong: Kalau dua dua kereta tu memandu sambil hisap rokok, semuanya akan selamat. Mereka akan memandu sekitar 80km/j di lorong ten…

2019-01-21 22:21

zrq🕊 trenthmnst

Seorang gadis yang banyak mulut @nillehimrd 🌈🌹❤️

Jangan berduka, mari futsal

2019-01-21 22:20

hawae hwaeemadison

past is past

RT @ayun1wiwit: Dear bestfriend, i miss the old "kita"

2019-01-21 22:20

Zaed ZaedJefri

still in awkward age of life

Aku pun angin sial kalau kereta kena block 10 minit gitu. Sah sah tak tinggal no phone ni.

2019-01-21 22:20

🐻💛 honeyyjongin_

EXO-L 🌸

RT @ayun1wiwit: Aku tak paham ada sesetengah orang yang tak suka durian. Kenapa wey?

2019-01-21 22:20

lindanasri LeendaNasree

Determined dreamer, Coffer-Drinker, eReader Addict, asking you to follow me *

#LelakiKirimanTuhan @AstroOasis106 dah betulkan episod yeahhh

2019-01-21 22:20

DiN AzHan scootegos

sape sape je lah......

@Nur1081 org raub angkat dia jd mp....pelik2...

2019-01-21 22:20

zrq🕊 trenthmnst

Seorang gadis yang banyak mulut @nillehimrd 🌈🌹❤️

Sorang pun okey

2019-01-21 22:20

Bang HadyAzman_

🍭💖

RT @pipiyapong: Sifirnya senang je. Kalau had laju maksimum di lebuhraya 110km/j, had laju minimum biasanya kita tolak je 30km/j. Kalau mem…

2019-01-21 22:20