Tweets at Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang 30km.


Search Results

TBG SEM tbgsem

The Beautiful Game Sports & Event Management (TBG SEM)

RT @pipiyapong: Rasa saya kenduri arwah ni patut arwah yang buat dalam kubur.

2018-10-24 03:08

Firdaus Abdillah Hamzah pipiyapong

Editor in Chief Neon Berapi – Saluran Perdana Belia Berapi

@LilyCartina Rasanya dia yang akan buat seprais

2018-10-24 03:08

hanex redza hanex_sham

saw

RT @pipiyapong: Rasa saya kenduri arwah ni patut arwah yang buat dalam kubur.

2018-10-24 03:08

Puteri πŸ‘‘ lyaaasky

To the hell with you, here's to me. πŸ’‹

@megatazimz Want me to show that kepala?

2018-10-24 03:08

Aimanzhafri aimanzhafri95

πŸ€™πŸΌ

RT @malayboycrush: Amirul Qhalish b Baseni
05/12/96
Bachok, Kelantan πŸ‡²πŸ‡Ύ #sekkitomandilanjey

2018-10-24 03:07

Ayieazri _ayie99

RT @MelayuBangkit_: Inilah Pakatan Harapan!

2018-10-24 03:06

TeriAakhon yellowbrownboy

Satya dihikayat tewas pada Pendekar Badak Tiwi.
Laksamana Artiyem khianat amanat jelata dek ditawan Sri Harappan.
Koncoku Awangi si rangga khabar durjana.

@mshanimera U provide prostitution service, mam?

Well, someone should pay for that artificial cake-face.

2018-10-24 03:05

Ω…Ψ­Ω…Ψ― Ψ΄Ω‡Ψ²Ψ±ΩˆΩ„ shahzerol21

23 | Alhamdulillah | Lift Your Dream Way Up High. from GMi to UniKL MFi

Jenis nak kene viral dulu baru nak percaya hahahaha

2018-10-24 03:03

Ω…Ψ­Ω…Ψ― Ψ΄Ω‡Ψ²Ψ±ΩˆΩ„ shahzerol21

23 | Alhamdulillah | Lift Your Dream Way Up High. from GMi to UniKL MFi

Moto tak power tapi isi 97..penat aku nk sekolahkan org mcm ni..bukan pakai superbike pon

2018-10-24 03:03

ilyasagillespie Mohammadilyasa

breakfast like a king,lunch like a prince,dinner like a pauper.

RT @pipiyapong: Rasa saya kenduri arwah ni patut arwah yang buat dalam kubur.

2018-10-24 03:02

Keng Lorbusier amirulhakimms

RT @pipiyapong: Aduhhh dak dak Ismail Nike ni

2018-10-24 03:01

One Two Juggle johnny_nepp

Anjing Filem | Pseudointelektual

RT @pipiyapong: Rasa saya kenduri arwah ni patut arwah yang buat dalam kubur.

2018-10-24 02:58

Tuan Junaidah ahhjuuuu

Bekeng

RT @pipiyapong: Tahun 2018 pun ada lagi orang bukak akaun Twitter khas semata-mata nak jadi macai anak raja

2018-10-24 02:56

Jorge ElΓ­as jorgeegaro

RT @iamaniff: @Evra @ManUtd @juventusfc Never forget

2018-10-24 02:56

π˜Ύπ™–π™’ shmhkim

22; @pijaanuar πŸ’›

RT @pipiyapong: Rasa saya kenduri arwah ni patut arwah yang buat dalam kubur.

2018-10-24 02:53

Firdaus Abdillah Hamzah pipiyapong

Editor in Chief Neon Berapi – Saluran Perdana Belia Berapi

Kasi lagi Le God kasi. Dak dak Liverpool jangan bagi muka

2018-10-24 02:52

Islam agama rasmi,BM bahasa kebangsaan bn_selamanya

RT @aiditghazali: Umat Melayu tak pernah berada dlm keadaan yg seteruk saat ini dlm sejarah Tanah Melayu. W'pun landskap politik spt tak me…

2018-10-24 02:52

afiqah afiqahzainorr

πŸ’žπŸ’–πŸ’˜πŸ’—πŸ’“πŸ’

Keep all the sadness. Not need to tell anyone. Ya Allah, I accept all these.

2018-10-24 02:50

feet3 feet3_330

end nothing else matters,i m sad,i am mad,am i dead?
I HATE SUNDAY

RT @pipiyapong: Jadi sementara hayat masih ada ni, belajar belajarlah macam mana nak buat kenduri dalam kubur

2018-10-24 02:49

feet3 feet3_330

end nothing else matters,i m sad,i am mad,am i dead?
I HATE SUNDAY

RT @pipiyapong: Rasa saya kenduri arwah ni patut arwah yang buat dalam kubur.

2018-10-24 02:49

πŸ’›πŸ•ŠΨ§Ψ°ΩŠ ouchezaa

Alhamdulillah 🌹

Dah lah nak sleep πŸ’€

2018-10-24 02:49

𝔐𝔒𝔒𝔯 MeerMeyh_

a Doctor to be πŸ‘¨β€βš•οΈ

Betrayed once again hahahahaha

2018-10-24 02:47

afiqah afiqahzainorr

πŸ’žπŸ’–πŸ’˜πŸ’—πŸ’“πŸ’

I forgive everyone . And I apologize to everyone. May Allah bless all of us. Good night.

2018-10-24 02:46

πŸ’›πŸ•ŠΨ§Ψ°ΩŠ ouchezaa

Alhamdulillah 🌹

Yup! I dulu pun suka coke tapi bahaya minum hari2 gula tinggi.

2018-10-24 02:46

Claudette ijukuat

Above and Beyond #YNWA

RT @pipiyapong: Tahun 2018 pun ada lagi orang bukak akaun Twitter khas semata-mata nak jadi macai anak raja

2018-10-24 02:45

πŸ’›πŸ•ŠΨ§Ψ°ΩŠ ouchezaa

Alhamdulillah 🌹

Ayana ni hari2 minum Coca-Cola tak bahaya ke untuk kesihatan. Tapi terliur I tengok 😞

2018-10-24 02:44

Amirul Azman πŸ‡§πŸ‡· amirul94youl

Salam ll UTP Student ll Electrical & Electronic Eng. ll Final year ll Hamba-Nya ll hidup jangan lari dari jalan-Nya..mesti happy and bersyukur

Dah nak buat apa la pulak tido awal tadi then now dah terbangun awal macam ni? Expect akan terbangun dalam pukul 4-5

2018-10-24 02:44

LaksamanaGanjaMalaya BaniTenang

Legasi Ganja Malaya 1957

#TenangisGOOD RT @shorehealing: Happy Tuesday! We’re gearing up for our website launch this week. It’s going to be…

2018-10-24 02:44

Claudette ijukuat

Above and Beyond #YNWA

RT @jaiscocker: Lawan Tajikistan bukan bermaksud ko kena taji kaki mamat tu setan.

2018-10-24 02:44

Ahmad Farhan ahmdfarhn89

@syahmirazemi 🌹. To live to die!

RT @pipiyapong: Tahun 2018 pun ada lagi orang bukak akaun Twitter khas semata-mata nak jadi macai anak raja

2018-10-24 02:43

𝔐𝔒𝔒𝔯 MeerMeyh_

a Doctor to be πŸ‘¨β€βš•οΈ

Takperlu la uninstalled all the apps then depan aku kan ? Sekarang aku pun pelik . Well yah , you just like TnG je…

2018-10-24 02:43

afiqah afiqahzainorr

πŸ’žπŸ’–πŸ’˜πŸ’—πŸ’“πŸ’

Im not*

2018-10-24 02:42

afiqah afiqahzainorr

πŸ’žπŸ’–πŸ’˜πŸ’—πŸ’“πŸ’

Esok kena bangun pukul 6 but im sleepy af

2018-10-24 02:42

haziq. haziqkffali

nvrgetoldofme

RT @pipiyapong: Rasa saya kenduri arwah ni patut arwah yang buat dalam kubur.

2018-10-24 02:41

C.W'89 CiekWan

Big Guy with Big Passion, Perakian, addicted with yellow black and black white .. football is my DNA ..

#WeAreBrothersBro

2018-10-24 02:40

Khebab FaridZkwn

20
Peace, Love and Harmony

@aidandia_ Hmmmm taknakk gakk

2018-10-24 02:40

Bungaa 🌸 Ahrali_

19 and I'm a mess ✈

RT @pipiyapong: Rasa saya kenduri arwah ni patut arwah yang buat dalam kubur.

2018-10-24 02:40

𝔐𝔒𝔒𝔯 MeerMeyh_

a Doctor to be πŸ‘¨β€βš•οΈ

Try to be professional meer , hahaha you just salah orang je ni πŸ˜‚ omg im shaking 700 degrees skala ritcher ! Hahahahaha

2018-10-24 02:38

lamaJ Jamal_Asykanda

Ayo..Ayo..Ayo

@makLambeTurah_ Dangdutan dulu min 🎸🎢🎸🎢

2018-10-24 02:38

lamaJ Jamal_Asykanda

Ayo..Ayo..Ayo

@JackVardan @MbahUyok @permadiaktivis Dangdutan dulu min...🎢🎸🎢🎸

2018-10-24 02:34

azimomar __azimomar

esok pagi pagi buta ada ceramah umrah pulakπŸ’†πŸ»β€β™‚οΈ

2018-10-24 02:33

Firdaus Abdillah Hamzah pipiyapong

Editor in Chief Neon Berapi – Saluran Perdana Belia Berapi

Power juga lepak berdebu ni

2018-10-24 02:33

lamaJ Jamal_Asykanda

Ayo..Ayo..Ayo

@AnnaSuezann Dangdutan dulu...🎢🎸🎢🎸

2018-10-24 02:32

TeriAakhon yellowbrownboy

Satya dihikayat tewas pada Pendekar Badak Tiwi.
Laksamana Artiyem khianat amanat jelata dek ditawan Sri Harappan.
Koncoku Awangi si rangga khabar durjana.

@aidiltaufiq Bakat boleh diasah. Cuma yang malas je banyak songeh.

2018-10-24 02:32

Anata Adbshukrie

Full time English tutor, part time sleeper. Amateur gamer, professional procrastinator.

RT @pipiyapong: Rasa saya kenduri arwah ni patut arwah yang buat dalam kubur.

2018-10-24 02:31

acapdon asyraf_saadon

23

@tengkughaxali Hahaha mcam kepala butoh

2018-10-24 02:29

Ausssshhhhh frdaushsbullah_

Everything I've loved became everything I lost #ynwa #gkg

@nuwajefr eh cik abe

2018-10-24 02:29

dugagaga duhawahab___

πŸŒΈπŸ’•

dugaan terakhir bila kau nk sleeping beauty , tgok buku nota kau ada perjumpaan , ada class tambahan , ada semua be…

2018-10-24 02:28

β™•ATIKAHβ™• atytyka

21

terima kasih ya Allah sebab tunjukan apa yang aku nak tau. terima kasih

2018-10-24 02:28

Mishka eiynabiyna

21 years old

Just want ur attention pls.

2018-10-24 02:28

afiqah afiqahzainorr

πŸ’žπŸ’–πŸ’˜πŸ’—πŸ’“πŸ’

Oh ni ada jual kat bakery campus aku do tapi aku taktau pulak roti ni viral

2018-10-24 02:28

Puteri πŸ‘‘ lyaaasky

To the hell with you, here's to me. πŸ’‹

@megatazimz hi.

2018-10-24 02:27

dugagaga duhawahab___

πŸŒΈπŸ’•

dugaan seterusnya ialah bila lect kasi kerja harini lusa dah kena submit assignment, poster dan presentation

2018-10-24 02:27

Mishka eiynabiyna

21 years old

All people must hve their problem..with ur someone special u dont wnt to shre it. But, with ur friends untill next…

2018-10-24 02:27

maher din saudin90

romantik, penyayang dan suka menanam bunga

@farispead Jom esok lepas ngetap.. 😌

2018-10-24 02:26

TeriAakhon yellowbrownboy

Satya dihikayat tewas pada Pendekar Badak Tiwi.
Laksamana Artiyem khianat amanat jelata dek ditawan Sri Harappan.
Koncoku Awangi si rangga khabar durjana.

@EncikWafiy No manner in pricing too. 🀷

2018-10-24 02:26

dugagaga duhawahab___

πŸŒΈπŸ’•

dugaan masuk Uni ialah dapat kawan mcm cibai ,

2018-10-24 02:26

MAPLEY fikannataasia

Hidup ini memang palat, tapi esok masih ada

@hotmalayGuy lawa dp.. Rembat mne gambar tu

2018-10-24 02:26

lamaJ Jamal_Asykanda

Ayo..Ayo..Ayo

@Maulana_Tigor Kalau kata SAS (dedengkotnya) mah si **BLOK...

Ngadepin orang gitu mah harus sabar...

Nyanyi...🎢🎸

2018-10-24 02:26

🎈 callmefyy

Not everyone who is watering you is your gardener🌸

YAYYYYY ASSIGNMENT AND FORUM KPF DONEπŸ˜‹πŸ˜Ž *bangga sekejap*

2018-10-24 02:26

afiqah afiqahzainorr

πŸ’žπŸ’–πŸ’˜πŸ’—πŸ’“πŸ’

Patutnya esok cuti tapi busy jugak :(

2018-10-24 02:25

Jais Cocker jaiscocker

I spy

@aimanreth Gila ko ni.

2018-10-24 02:25

anfiq Teh0Bing

Pokok kelapa ada dahan or ranting or daun? Hmm

member koyak

2018-10-24 02:24

TeriAakhon yellowbrownboy

Satya dihikayat tewas pada Pendekar Badak Tiwi.
Laksamana Artiyem khianat amanat jelata dek ditawan Sri Harappan.
Koncoku Awangi si rangga khabar durjana.

@SyffaAzlan @lilolita_ It's called geometrically balance.

Looking back at the ori piece of 'art', it's 800 for a 'senget' kolam.

2018-10-24 02:24

afiqah afiqahzainorr

πŸ’žπŸ’–πŸ’˜πŸ’—πŸ’“πŸ’

@nrlfthhakmrrrr KAU SEMBANG JE KUAT KM

2018-10-24 02:23

lamaJ Jamal_Asykanda

Ayo..Ayo..Ayo

@republikaonline Berarti yg bakar bendera bukan Muslim dong...
Kata SAS mah **blok... Gitu kan...

2018-10-24 02:23

Puteri πŸ‘‘ lyaaasky

To the hell with you, here's to me. πŸ’‹

TAKDE TWEET BARU

2018-10-24 02:23

😴 ajimchot

Wo shanghau..

Huish

2018-10-24 02:22

Abie Ajalah wulanuradamhawa

Perindu keADILan dan keMAKMURan

RT @Jamal_Asykanda: @CH_chotimah Yang ini intinya ga disertakan?
Lupa?
Hmmmm

2018-10-24 02:22

anfiq Teh0Bing

Pokok kelapa ada dahan or ranting or daun? Hmm

Kebawah Duli Yang Maha Mulia Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta'in Billah ibni Almarhum Sultan Abu Bakar Ri'ayatuddin Al-Mu'adzam Shah

2018-10-24 02:22

aiman MdMaman_

nothing much here

RT @pipiyapong: Jadi sementara hayat masih ada ni, belajar belajarlah macam mana nak buat kenduri dalam kubur

2018-10-24 02:20

aiman MdMaman_

nothing much here

RT @pipiyapong: Rasa saya kenduri arwah ni patut arwah yang buat dalam kubur.

2018-10-24 02:20

Mishka eiynabiyna

21 years old

Cube la hrgai mse yg ade utk kite share cerite ke ape..ni tak hurmm lumrah hidop kn...

2018-10-24 02:20

lamaJ Jamal_Asykanda

Ayo..Ayo..Ayo

@timurkotajogja Ya begitulah.... sama seperti bosnya yg suka ngomong **blok kan...

Kita jawab pakai nyanyi aja Min…

2018-10-24 02:19

Puteri πŸ‘‘ lyaaasky

To the hell with you, here's to me. πŸ’‹

APA MOTIF DIA NI!!!!!!!!!!! LEPASNI PERTIKAIKAN KENAPA AKU GF DIA.

2018-10-24 02:18

TeriAakhon yellowbrownboy

Satya dihikayat tewas pada Pendekar Badak Tiwi.
Laksamana Artiyem khianat amanat jelata dek ditawan Sri Harappan.
Koncoku Awangi si rangga khabar durjana.

@Ikhwan_Syafiq @SyffaAzlan @lilolita_ 800 for a respect? What a wonderful world you've been living.

Cultural Art…

2018-10-24 02:18

🌚 SyahirahZahari_

🐀ghandom tweets πŸ’ƒπŸ»

RT @habibaiman26: Tak sangka umur mak & ayah aku dah masuk 5 series. Semoga Allah panjangkan umur mereka berdua supaya sempat tengok aku pa…

2018-10-24 02:17

R A I M aim_shimi

Technician muRata Electronics, Arsenal Fans #COYG

@FPL_MY Hsil 3 kli x update fpl

2018-10-24 02:16

H harisimrannn

philophobia

RT @malayboycrush: Amirul Qhalish b Baseni
05/12/96
Bachok, Kelantan πŸ‡²πŸ‡Ύ #sekkitomandilanjey

2018-10-24 02:15

dugagaga duhawahab___

πŸŒΈπŸ’•

@bihahjamals eiii selisih lah hahahahahha , tk selera

2018-10-24 02:14

hsnπŸ‡ΈπŸ‡© hasanbasri____

born to be hardworking but choose to be lazy😌

Fakyu charge tak bukak plug.

2018-10-24 02:12

Danial HarithDen

A star so the sky wont be my limit

2018-10-24 02:12

hsnπŸ‡ΈπŸ‡© hasanbasri____

born to be hardworking but choose to be lazy😌

@iqbal_muhaider Sebab tu lah orang bising. Tahlil tu dah jadi macam adat orang melayu dah.

2018-10-24 02:12

m.lee faisaralee

im bond with
πŸ”Ίmiddle child syndrome

@jhnrdzi call pulis ke?

2018-10-24 02:10

β€Ž Χ’ΧžΧ™Χ¨ amrrddnnrdn

β€œMoney glitters, beauty sparkles, and intelligence shines.” -Adolf Hitler. #CFC

RT @pipiyapong: Tahun 2018 pun ada lagi orang bukak akaun Twitter khas semata-mata nak jadi macai anak raja

2018-10-24 02:09

Didik Fardiansyah karaeng_didik

Penderita Maag akut...Interisti Indonesia
#ForestForPeople

RT @Hazbi_Ghazan: Lata Meraung sebelum dan selepas. Jadi korang masih nak pejam mata ke dengan pembalakan ni. Aku harap orang balak ni dudu…

2018-10-24 02:08

hsnπŸ‡ΈπŸ‡© hasanbasri____

born to be hardworking but choose to be lazy😌

@iqbal_muhaider Bukan. Tahlil ni lain. Sebab ade makn2 jamu tetamu . Tu yang orang cakap tahlil ni macam menyusahkan keluarga arwah.

2018-10-24 02:07

SNA _aini_yahya_

- MMF - MeorNi -

Ex-sk sengkang | Ex-smkbg(sains 2) | Ex-plkn padang hijau(alpha) | Ex-UPSIan(Dip SM)

😱wawwww 😍😍😍

2018-10-24 02:07

UPSI Confessions UPSIConfessions

Official Twitter account for UPSI Confession

Danial is now following me on #Twitter!

Welcome!

2018-10-24 02:07

nksyhirn_ nksyhirn

BadboyπŸ‘£

RT @NatasyaRaffar: Selamat malam cinta πŸ’˜

2018-10-24 02:07

gambino AdibMadznan

unpredictable

dari tadi kucing aku ni pandang ke atas,biasa la tu nampak benda

2018-10-24 02:06

hsnπŸ‡ΈπŸ‡© hasanbasri____

born to be hardworking but choose to be lazy😌

@khamilah__ Takyah sambung.. tu je cukup

2018-10-24 02:06

lehhhhhhhhhhhhhhhhh salehuhuhu

nikdomahighoh ❀️❀️

@Fawzyyzakaria Aku nak buat siakap 3 cheese, bawal masak cheese, tomyam cheese. Apa lagi makanan yang tak kena cheese lagi

2018-10-24 02:06

Fiday FidayAdy

@_aidazz's ❀❀❀

@muazinnn Boleh zin. Tkde hal tu

2018-10-24 02:04

arissa. intanarissaa

izz🌻

Kalau anda gagal untuk merancang , itu bermakna anda telah merancang kegagalan "

2018-10-24 02:04

Fiday FidayAdy

@_aidazz's ❀❀❀

@syahmie_afdal @MuhamadHafizZin Standby toyol jela dal.

2018-10-24 02:03

diamond cosmicray27

Vive La RΓ©sistance!
My RT/like/follow are not endorsement.

RT @MelayuBangkit_: Madey marah pemandu teksi biadap dengan dia sampai ugut nak letak jawatan.

Lihatlah gambar dibawah suatu ketika dahulu…

2018-10-24 02:03

Gilang ggnalig

not the best but still good

RT @Jamal_Asykanda: @yusuf_dumdum Yang ini intinya...
Harus komplit uploadnya... biar ga sepotong2... jadi jelas Abuya Yahya nasehatnya sep…

2018-10-24 02:03

Jais Cocker jaiscocker

I spy

@aimanreth Jauh ko bawak diri ni. Balik Taman Permai dah la.

2018-10-24 02:02

ItsComingHome zhvrep

T

RT @pipiyapong: Aduhhh dak dak Ismail Nike ni

2018-10-24 02:01