Tweets at Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang 30km.


Search Results

Cik Atie CikAtie4

Hidup Perlu Diteruskan

@asiahasm @EyraHazali21 @fendybakry Tau xpaaa 😂😂

2018-04-24 23:18

N ndhrhbhrddn

@PaanAriff @nur_suhaily Wey aku pun pernah terfikir nak rasa Mexican food! Tapi tak pernah jumpa.

2018-04-24 23:18

d'Luffy sheeron___

•Kuatlah seperti selalu, walau terkadang rasa tak mampu•

@HaDi_Besut @Epunchmuzammil Woiiii ckp melayuuuuu 😑

2018-04-24 23:17

zakiahponrahono zakiahponrahono

‏رَبِّ اشْرَحْ لِي صَدْرِي
وَيَسِّرْ لِي أَمْرِيوَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِي
يَفْقَهُوا قَوْلِي

Macam nilah...
Selalu bila orang rindu...
Dia memang malu nak…

2018-04-24 23:17

adli guaadli

IG guaadli

@amaliabertweet @sudapkusama @syaeiddin Kalau xnak @syaeiddin xpe . Saya boleh tolong awak 😍

2018-04-24 23:16

N ndhrhbhrddn

@aimaanna So cuteee

2018-04-24 23:16

SisiliSilililili 3 SicilySilly

@AliaYsuf Ahahhaa neutral nok. Ini yang kita mahukan #TolakMoodSwing

2018-04-24 23:15

Suara FM MusicSatuSuara

Suara FM - Muzik Satu Suara.

( )

Nostalgia #suarafm

2018-04-24 23:15

Ayuni ayun1wiwit

Pretending to be happy is never easy.

@syzasbri @IzwanHs baru perasan haha

2018-04-24 23:15

fauzi rizal atanwsk

Aku adalah hamba Allah. Allah adalah segalanya pada kita semua!

G sane sini boleh jadi pening disebabkan banyak sesangat cite political ni,dari jd paham ke tak paham dh.

2018-04-24 23:14

g sherilaida

my diary but you free to read this🦉

lucu kan bila kita sudah move on, tapi orang tu datang balik. kan dah rosak move on sebelanga tu. hm

2018-04-24 23:14

Cik Atie CikAtie4

Hidup Perlu Diteruskan

#SambalHitamAtie ... Order boleh whatsapp

2018-04-24 23:13

d'Luffy sheeron___

•Kuatlah seperti selalu, walau terkadang rasa tak mampu•

@Epunchmuzammil @HaDi_Besut HAHAHA ternyataaa ko tak penting bagi dia 😂 sbb takut ko asyik dok tnyaaaa putih kt kuku

2018-04-24 23:13

d'Luffy sheeron___

•Kuatlah seperti selalu, walau terkadang rasa tak mampu•

Panjanggg dh aku taip .. membebel kat adik aku ... masa nk send baru perasan .. aku taip kt group batch .. nasib tak tekan "send" lagi 😅

2018-04-24 23:12

N ndhrhbhrddn

@Padhilohh @nur_suhaily Amboi laju haha nak membawang jom ah g Temerloh

2018-04-24 23:12

B ummyzamri

crazy cat lady 🐱🐾✨ #iscomel

😭

2018-04-24 23:12

Amirul Shafiq AmirulShafiqq97

Always Family 💞

Salah sayang orang ni sakit,nak buang perasaan tu yang ambil masa

Betul tak?

2018-04-24 23:12

LyaSky naleiaaa

Beauty in a tragedy. 

Im so fucking cringe way back then. 😂😂😂

2018-04-24 23:12

afendibaijan afendibaijan

berubah lah kita #jingga13

hari-hati pun Boleh wakkk.. mihmihmih

2018-04-24 23:11

🐯 FaridZkwn

19
Peace, Love and Harmony

Nak kek cokelat

2018-04-24 23:10

Hisyam hisyam____

Aku nak jadi askar pulak la! tapi askar yang bergerak solo!!
Tapi kalau korang nak custom hotwheels boleh roger aku ditalian 01119781916 ok!!

@WanMuis Done bosku

2018-04-24 23:10

edahhh junaidahbasri

😂😂😂

2018-04-24 23:10

Cik Atie CikAtie4

Hidup Perlu Diteruskan

Now !! #DramaMrGrey .. Layan Jom

2018-04-24 23:10

AM MieraSyidah

23. PHYSIOTHERAPY. G O T 7💗

@farahsamaaa Alaaa manja la tuuuu.

2018-04-24 23:09

edahhh junaidahbasri

@hidayahmustapah @wafihidayahJ Mari. Wafi mana wafi

2018-04-24 23:09

Den HarithDen

INDEPENDENT hustler

Free Online Logo Maker, Create Custom Logo Designs - DesignEvo

2018-04-24 23:08

Intan Fardyina DrYintannn

|MBBS UniSZA graduate|
|Class of 2017|
|Soon to be a Doctor|
..and menantu mak awak😘eh?

Terengganu skang tengah panas ke?

2018-04-24 23:08

Fadillah Yusof PetraJayaMP

Member of Parliament for Petra Jaya and the Minister of Works, Malaysia

RT @drshikin:

2018-04-24 23:08

AM MieraSyidah

23. PHYSIOTHERAPY. G O T 7💗

@FatanahNF Takkan. Jangan risau hahaha.

2018-04-24 23:08

edahhh junaidahbasri

@hidayahmustapah @wafihidayahJ bila

2018-04-24 23:08

Nira lavenderira

RT @myteccPahang: Jangan lepaskan peluang untuk bertemu dengan Mat Luthfi dan dapatkan tiket anda dengan segera !!! 💯

2018-04-24 23:07

Gubix™ maestrogubix

Pencinta lipas. Tak suka kopek kulit udang. Tak pernah tak flush lepas guna tandas :)

RT @pipiyapong: Okey teka macam mana Najib ni tahun 1999 dulu menang majoriti 241 je lepas tu pilihanraya 2004 boleh majoriti dekat 23,000?…

2018-04-24 23:07

Faiz Fathi FaizFaizpuyu

A guy who enjoys various kind of sports and beautiful vocals 💚

@fahmi_fadzil All the best bro !

2018-04-24 23:06

IdhamNasir idhamnasir27

#COYG !! Jangan berhenti meminta daripada Allah kerana Allah tidak pernah berhenti memberi kepade kite sampai bila-bila.

@EhSaid aku dah tebaca wei 😭

2018-04-24 23:06

13 Miaoweee618

perfect man ft pjm. mp4 | 🇰🇷

#BTS_BBMAs

2018-04-24 23:06

d'Luffy sheeron___

•Kuatlah seperti selalu, walau terkadang rasa tak mampu•

@Epunchmuzammil @HaDi_Besut HAHAHA vongokkkkk 😂

2018-04-24 23:06

keron cypheruuunnn

Raise your voice loudly
#LoveYourself #ENDViolence

For a moment i thought, "there's 2 jk?"

2018-04-24 23:06

_zwn® AzwanMiswan

#PositiveVibes

S E R A B U T .

2018-04-24 23:06

AM MieraSyidah

23. PHYSIOTHERAPY. G O T 7💗

@farahsamaaa Hahahahah demand gilaa. Tau la suara saya manja.

2018-04-24 23:06

13 Miaoweee618

perfect man ft pjm. mp4 | 🇰🇷

OH NY GID SSKWOWPSJDH

2018-04-24 23:06

fhme sleh fxgnow

ig _mhmdfhme

Kau tak penat ke jadi pakcik bawang?

2018-04-24 23:06

d'Luffy sheeron___

•Kuatlah seperti selalu, walau terkadang rasa tak mampu•

@HaDi_Besut Wow amazinggggg !! 😂

2018-04-24 23:06

ANITA anitamamat6191

live life to the fullest

Protect those i love 😢

2018-04-24 23:05

AM MieraSyidah

23. PHYSIOTHERAPY. G O T 7💗

@farahsamaaa Sayang awak 😘

2018-04-24 23:05

نور AinaSalsabila_

Nobody else can make you happy until you're happy with yourself first ♥️

@EnylZubir Serius eh. Hahaha bawak ceq nahh. Mcm sedap 😍

2018-04-24 23:05

beih beihkya

@KhairIbrahim Wah..ok laa tu..dpt tau dh

2018-04-24 23:05

AM MieraSyidah

23. PHYSIOTHERAPY. G O T 7💗

@FatanahNF Tak pegi scm pun. Dah tau mesti penuh hahahaa.

2018-04-24 23:04

AM MieraSyidah

23. PHYSIOTHERAPY. G O T 7💗

@farahsamaaa Cayunk awakkkk

2018-04-24 23:04

mir amiramirulqq

putang ina mo ?

@aisyah_lane

2018-04-24 23:02

AM MieraSyidah

23. PHYSIOTHERAPY. G O T 7💗

@farahsamaaa Suara mengilai tu akn menganggui kau mlm ni

2018-04-24 23:02

Epy ❣️ FynieHalim

95’s || UPSI || Mohamad Irfaan Afifi 💞

Tak sabar nak habis blajar .

2018-04-24 23:01

Am. ilhamipro

Keep Smile and Loves Allah 😁
Misi 4FLAT




imma sleeping

I just like the way you are

2018-04-24 23:00

SisiliSilililili 3 SicilySilly

UUM bagi ni je? Serius lah? Kena minta pelepasan khas daripada pensyarah ha ha ha nasib baik class cancel sebab lec…

2018-04-24 22:59

हाे म कान्छो CarkiHari

जुन केटाले दस ठाउँ
फाटेकाे पैन्ट लगाउछ
त्यै केटालई फेरि
कुर्था सुराल बालि केटि चाहियाे रे

@Mukunda_dai रिप त चाेर

2018-04-24 22:59

AM MieraSyidah

23. PHYSIOTHERAPY. G O T 7💗

@farahsamaaa Hahaha sampai hati awak nak tampar kawan awak *ckp macam dlm voice note tu*

2018-04-24 22:59

Ben. qhymbenjamin

don't comb yr hair.

RT @pipiyapong: Okey teka macam mana Najib ni tahun 1999 dulu menang majoriti 241 je lepas tu pilihanraya 2004 boleh majoriti dekat 23,000?…

2018-04-24 22:58

SYAHER syahersuhairun

Penggemar sukan, jeruk dan jus buah-buahan #muslim #YNWA

Satu kemenangan!

2018-04-24 22:58

شزوينا itsienaaaa

on your brain off your heart

RT @Izalfafarihah: Dah malas nak kenal org

2018-04-24 22:57

Sab baymax_2002

RT @UPSI_Malaysia: PERHATIAN | Semakan layak menduduki temu duga dan ujian khas bagi program Diploma Lepasan SPM boleh dibuat pada 23 April…

2018-04-24 22:57

накімоvіс akingggggg

Es double Y

@hidayuislami Alamak awal gila babun. Hahaha okay nanti aku rojer kau time yang elok sikit

2018-04-24 22:57

umizella ufamofaza

Marine Biologist associated Fireman

Takpelah terengganu memang cuti jumaat. Cuti lama kerja tak habis tengs anyway

2018-04-24 22:54

ANITA anitamamat6191

live life to the fullest

@farahainramli__ Yeay! Ok once im keluar i roger we can go lunch 😂😂😂 yeay kakak dah kerja hahahahahaahahahah

2018-04-24 22:54

tira tyraanas

halo

kalau aku dah rasa tak minat tengok attitude somebody memang serious aku tak tengok dah lepastu sebab malas nak mel…

2018-04-24 22:53

ANITA anitamamat6191

live life to the fullest

Alor kalau bergayut kat pokok ok kot? Hahaha

2018-04-24 22:53

lily _astoreal

• addicted to my boyfriend & wannaone •

My bias is jinyoung but seriously daniel has that special room for himself in my heart

2018-04-24 22:53

fauzi rizal atanwsk

Aku adalah hamba Allah. Allah adalah segalanya pada kita semua!

Hujan dah wei kat sini.

2018-04-24 22:53

👸🏻 amirahfadzli

Full Time Dreamer. Beauty With Brain 👱🏻‍♀️ Bachelor of Education in Accounting, UPSI

@irdeanaizzanty Aku harap kau pun percepatkan langkah untuk mencari “kita” kau 🤣

2018-04-24 22:52

ANITA anitamamat6191

live life to the fullest

Missing my bij @QishTinaNurSabr @NaniSaari5422 😭 im the noob tak pandai main menda ni dahla awal awal kena bunuh dg…

2018-04-24 22:52

محمد أيمان aimanmaembong97

IG: Aiman_maembong97 20 Dip Engineering Mechanical Politeknik Shah Alam :) Chanceux #GGMU #Adidas / NuurFatini Hanania 💕

Aku bangun pun lewat hmm sorryy

2018-04-24 22:52

nasuha nasuha_tarmizi

Age doesn't matter, courage does

@mas_ardiela Maghiii

2018-04-24 22:51

Fik fikrihakimi09

Hanya jasad yg berumur 18 tahun

@nabilah_syahira @norsaiyidahhh_ @irfandybalajr3 :') Maaf kawan"

2018-04-24 22:51

shfqrhmn shafiquerahmn

mencari inderaloka hingga ke hujung nafas terakhir.

RT @drshikin:

2018-04-24 22:51

👸🏻 amirahfadzli

Full Time Dreamer. Beauty With Brain 👱🏻‍♀️ Bachelor of Education in Accounting, UPSI

@irdeanaizzanty Untunglah ada kawan aku yang boleh ber”kita” hahaha. Jangan risau, kalau aku dah ada “kita”, kau orang first tahu 😜

2018-04-24 22:51

Epy ❣️ FynieHalim

95’s || UPSI || Mohamad Irfaan Afifi 💞

Get well soon darl 💞

2018-04-24 22:50

lily _astoreal

• addicted to my boyfriend & wannaone •

@_IZFHNNY What movie is this

2018-04-24 22:50

ˢᴴᴬᶠ nrshxfrinx

did you find what you looking for?

Koyak la bodo tengok tarikh present. Emosi yall aku

2018-04-24 22:50

jujuuuuuuuuuu juuujuuuuuuuu94

SNA 🌹 Final Year Student 👩🏽‍🎓 Tawau, Sabah

Kawan aku tanya "kau ni minum manis cepat, makan buah pun cepat. Apa yang kau lambat?" Dan dengan slamber aku jawab…

2018-04-24 22:50

(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ Muez21

もう少しだけでいい

No Auba, No Ozil, No Micki
we're doomed!!

2018-04-24 22:49

Bellaa 🌸 nurulnabiella99

You're cute, I like you💫🐰
튠유흣 ❥ 0fficial_18🌌

2018-04-24 22:49

AMLN amalinasusen

WorkHardPrayHarder

RT @pipiyapong: Okey teka macam mana Najib ni tahun 1999 dulu menang majoriti 241 je lepas tu pilihanraya 2004 boleh majoriti dekat 23,000?…

2018-04-24 22:49

suez teslian4life

@@

Is she a muslim to begin with?

2018-04-24 22:49

lily _astoreal

• addicted to my boyfriend & wannaone •

God damn nak shing

2018-04-24 22:49

Fik fikrihakimi09

Hanya jasad yg berumur 18 tahun

@norsaiyidahhh_ @irfandybalajr3 @nabilah_syahira Hurmmm.Aku sebenarnya rasa bersalah pasal name tag kita untuk f5.Seres aku lupa + busy

2018-04-24 22:48

накімоvіс akingggggg

Es double Y

@hidayuislami Dok aihh. Esok malam kau free?

2018-04-24 22:48

lily _astoreal

• addicted to my boyfriend & wannaone •

@_IZFHNNY NOOOOOO STILL He is god damn uwu

2018-04-24 22:48

miot jaiko nathiratulahmad

Moga dijauhkan dari facebook

RT @pipiyapong: Okey teka macam mana Najib ni tahun 1999 dulu menang majoriti 241 je lepas tu pilihanraya 2004 boleh majoriti dekat 23,000?…

2018-04-24 22:47

👸🏻 amirahfadzli

Full Time Dreamer. Beauty With Brain 👱🏻‍♀️ Bachelor of Education in Accounting, UPSI

@irdeanaizzanty Ops sepatutnya aku je kot takde kita lagi hahahaha

2018-04-24 22:47

lily _astoreal

• addicted to my boyfriend & wannaone •

@_IZFHNNY HELL YEAH???? SOMEONE CALL THE POLICE PLS THIS IS ILLEGAL

2018-04-24 22:46

Hafeez Zulhafeezz

A gentleman never gets old

I love you like Kanye loves Kanye @ Asia/Kuala_Lumpur

2018-04-24 22:46

UPSI Confessions UPSIConfessions

Official Twitter account for UPSI Confession

Assalammualaikum upsi confession. Mohon admin poskan gambar ini ya. Hari itu saya tersalah ambil jam di dalam tanda…

2018-04-24 22:45

Amirul Shafiq AmirulShafiqq97

Always Family 💞

rindu yang dulu😥

2018-04-24 22:45

nab nurunnabihah

🙂

jumpa syai lagi setahun ? 😤😤 nak ke taknak eh @_thaigha_

2018-04-24 22:45

Zeera Yatt ZeeraYatt

#kamigengNajibRazak #hidupBN #BetterNation

RT @drshikin:

2018-04-24 22:45

AM MieraSyidah

23. PHYSIOTHERAPY. G O T 7💗

Besok. #InfinityWar

2018-04-24 22:44

fatihah gadiskacamata_

is struggling to stay positive everyday.

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

2018-04-24 22:44

LaksamanaGanjaMalaya GanjaCommunity

Legasi Ganja Malaya 1957

#TenangisGOOD RT @Ganjalegalizada: #Weed #GanjaLegalizada

2018-04-24 22:44

ikhaaziz _sitiikha

🌸💓🌈🚗🎈👩‍🎓👩🏼‍⚕️👠👛👑👓

@HanyaBestfriend Skrng dah takda🙃

2018-04-24 22:43

накімоvіс akingggggg

Es double Y

@hidayuislami Tinggal cheras menyewa kat sane sambil2 cari kerja. Hahahaha nanti la bile aku free aku rojer kau kit…

2018-04-24 22:43

Nuradilla Noorazam AdillaAzam

An outpouring of my thoughts and a fraction of my heart, from the viewpoint of journalism and media. Astro @501Awani Journalist

#Maran pun belum pergi

2018-04-24 22:43

Nuradilla Noorazam AdillaAzam

An outpouring of my thoughts and a fraction of my heart, from the viewpoint of journalism and media. Astro @501Awani Journalist

🤗🤗🤗

2018-04-24 22:43