Tweets at Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang 30km.


Search Results

frosty fazleeenaaa

heart made of glass

@IrfanBohari Kannnnn !

2018-06-19 04:25

Shark Attack 🇧🇷 SyahrulAshraff

Masih belum sempurna
IG:syahashraff
#HJH
#GGMU

RT @pipiyapong: Tenang sangat Tunisia ni. Brazil pun marah tengok

2018-06-19 04:25

Matt Frengerous

レディオヘッド

RT @pipiyapong: Tenang sangat Tunisia ni. Brazil pun marah tengok

2018-06-19 04:25

FIQMINO 🇧🇷 afiqmahali

life is gambling. RaFa | YNWA | Run | Football

RT @pipiyapong: Tenang sangat Tunisia ni. Brazil pun marah tengok

2018-06-19 04:24

fiy muhdhfiiy

jangan macam-macam.

RT @pipiyapong: Tenang sangat Tunisia ni. Brazil pun marah tengok

2018-06-19 04:23

Kay mojokayy

RT @pipiyapong: Baik aku je masuk main England

2018-06-19 04:22

Padang Bola Sepak 🇲🇾 padangbolasepak

🇲🇾⚽️Blogger | Bringing you updates, views, live tweets, sarcasm & etc on Malaysian football in English | #Nikmatilah | 📨: padangbolasepakmalaysia@gmail.com

RT @pipiyapong: Tenang sangat Tunisia ni. Brazil pun marah tengok

2018-06-19 04:22

M. Radzi™ Radzi2805

#Twitteradzi. #COYS.

RT @pipiyapong: Menang Tunisia ni aku rasa.

2018-06-19 04:21

frosty fazleeenaaa

heart made of glass

Balik rumah nenek kat perak please. Tak larat dah awak ni dalam kereta.

2018-06-19 04:21

frosty fazleeenaaa

heart made of glass

@IrfanBohari Hahaha aes tu belah utara kot. Belah selatan takdak. Hm lantai jalan raya je la paling luas buat masa sekarang ni

2018-06-19 04:20

meer zameerz_

Hardcore Selangorian.

RT @pipiyapong: Tenang sangat Tunisia ni. Brazil pun marah tengok

2018-06-19 04:20

frosty fazleeenaaa

heart made of glass

Agak banyak la negeri aku pergi every year in raya season. Ceh 2 je. Hm okbai

2018-06-19 04:19

🍀 azindahalan_

@hrsss_nash esok sampai masjid mela tu call aku

2018-06-19 04:19

🍀 azindahalan_

@adibahnorhan7 bosan kot, takpun memang perangai datang tempat orang buat hal tu terserap

2018-06-19 04:18

Raa Rabiatul_Rashid

expect nothing

i've make my decision

2018-06-19 04:17

Wani Nsyazwaniamir

RT @pipiyapong: Tenang sangat Tunisia ni. Brazil pun marah tengok

2018-06-19 04:17

SEFA Sefasilent

Malaysian Mime Artist. Metalhead. Projek Rabak kutus. Author of #MelankoliaBisu.

RT @pipiyapong: Kalau ikut kajian aku, orang tak percaya kewujudan Tuhan ni salah satu sebabnya, tak pernah tengok Con Air.

2018-06-19 04:16

frosty fazleeenaaa

heart made of glass

Tapi tak best gak lahai. Kalau sesat kat kl pun, in shaa allah aku akan still sampai rumah sebab ada lrt and wtvsr

2018-06-19 04:16

Amir amirhasyimi

RT @pipiyapong: Tenang sangat Tunisia ni. Brazil pun marah tengok

2018-06-19 04:14

EA 〽️ eskandarazad

Football For All

RT @pipiyapong: Ofsaid hotak dia

2018-06-19 04:14

ˢᵃⁿ sokong Brazil sanc0re

kiss my piss

RT @pipiyapong: Tenang sangat Tunisia ni. Brazil pun marah tengok

2018-06-19 04:14

Firdaus Abdillah Hamzah pipiyapong

CEO @NeonTerbit, syarikat penerbitan buku cerita sedap. Editor in Chief saluran perdana belia berbudaya

Tenang sangat Tunisia ni. Brazil pun marah tengok

2018-06-19 04:14

frosty fazleeenaaa

heart made of glass

Weh jalan pergi utara lengang bhai. How i wish my home is somewhere in utara.

2018-06-19 04:13

Firdaus Abdillah Hamzah pipiyapong

CEO @NeonTerbit, syarikat penerbitan buku cerita sedap. Editor in Chief saluran perdana belia berbudaya

Ofsaid hotak dia

2018-06-19 04:11

frosty fazleeenaaa

heart made of glass

Maka beruntunglah sesiapa yang kampung nya di kl dan rumah nya selain kl.

2018-06-19 04:11

afendibaijan afendibaijan

berubah lah kita #jingga13

2 tweeps followed (thank you!) and 1 unfollowed (goodbye!) me in the past day. Thank you

2018-06-19 04:11

Fariez 🏂 _Iqmalfariez

sometimes i wanna punch on my perfect smile. #RealMadrid IDGAF

@MuhdNazmie26 Aku doakan panjang jodoh kau babi kan aku. 😫 shit

2018-06-19 04:07

🧚🏼‍♀️ cikk_ta

Hold. 2years left. I’m on my way. First Class bachelor.

RT @pipiyapong: Baik aku je masuk main England

2018-06-19 04:06

Amirul amiruliqbal_

Pahang 👐 Nuyoo's. SPM

Masa banyak lagi diperuntukkan untuk manusia untuk melihat manusia yang sedang ligat berlakon dalam dunia fantasi ini.

2018-06-19 04:06

Fariez 🏂 _Iqmalfariez

sometimes i wanna punch on my perfect smile. #RealMadrid IDGAF

Kat sini takde yang single nak aku ke syall.

2018-06-19 04:06

Fariez 🏂 _Iqmalfariez

sometimes i wanna punch on my perfect smile. #RealMadrid IDGAF

@MuhdNazmie26 Itu masalah korang. Aku pon pelik ahak. Moga berkekalan sehingga syawal seterusnya

2018-06-19 04:05

Fiday FidayAdy

throw me to the wolf and i will return leading the pack

Waaa dah pandai ber skincare2 dh dia.

2018-06-19 04:05

Yid zayidramli

🕸

RT @ekjozbuluh: Kegunaan lain piring @astroonline, buat penutup rendang ayam pencen. 😂

Sumber: Atty Rahim MAHN

2018-06-19 04:05

Fariez 🏂 _Iqmalfariez

sometimes i wanna punch on my perfect smile. #RealMadrid IDGAF

@MuhdNazmie26 Pastu kacau aku. Shit

2018-06-19 04:04

Amirul amiruliqbal_

Pahang 👐 Nuyoo's. SPM

Sekali lagi kau perlu membuat pilihan tepat Amirul Iqbal.

2018-06-19 04:04

nafis. _nfismhmd

Thanks Allah 💕

Sanggup demi habuan

2018-06-19 04:04

Fariez 🏂 _Iqmalfariez

sometimes i wanna punch on my perfect smile. #RealMadrid IDGAF

Nak pesan,

Jangan sesekali buat pasangan kita sebut ‘Tawar Hati’ sekali dia sebut.
Dia takkan terima kau lagi.

2018-06-19 04:03

MAMAD CaptainBison

🎓
ASTA16

Tido la mata

2018-06-19 04:02

atq soberslap_

reality //

ikrrrrrrrrrr

2018-06-19 04:02

ปพสก Oli G 🇫🇷 JwanWilshere

I tweet, watch and play football. My passion is Arsenal FC, Penang FA, Harimau Malaya and Les Bleus. A biggest fans of WWE (Seth Rollins/The Shield)

RT @pipiyapong: Baik aku je masuk main England

2018-06-19 04:01

Amirul amiruliqbal_

Pahang 👐 Nuyoo's. SPM

lawak lawak lawak lawak.

2018-06-19 04:01

Amirul amiruliqbal_

Pahang 👐 Nuyoo's. SPM

Sekali lagi abaaa.😂

2018-06-19 04:01

cahira _shafiqshahir

17

@typicalsyad @mhd_ifn tahniah bro

2018-06-19 04:00

Sol ZulhZahari

Spectrum Of Life

@epankicker Kalau tunisia menang kaweh pergi

2018-06-19 03:59

Hazbi Ghazali Hazbi_Ghazan

Angkat gelas, kita bersulang!!

RT @pipiyapong: Kalau ikut kajian aku, orang tak percaya kewujudan Tuhan ni salah satu sebabnya, tak pernah tengok Con Air.

2018-06-19 03:59

ZORK HaikalZainol

RT @pipiyapong: Baik aku je masuk main England

2018-06-19 03:58

izny izwanyrashid

Sumpah penat (@ R&R Tapah - South Bound in Tapah, Perak)

2018-06-19 03:57

Zubair Supertramp ZubirManan

Bakal Jenazah

Fak England @JanzAbdullah

2018-06-19 03:57

cahira _shafiqshahir

17

tapi aku cakap aku bujang , takpekan?

2018-06-19 03:56

Padang Bola Sepak 🇲🇾 padangbolasepak

🇲🇾⚽️Blogger | Bringing you updates, views, live tweets, sarcasm & etc on Malaysian football in English | #Nikmatilah | 📨: padangbolasepakmalaysia@gmail.com

RT @pipiyapong: Baik aku je masuk main England

2018-06-19 03:55

Pa'in FarahinSyafiqa1

Never lose faith👌

@nadhirahjohari HAHAHAHA😂

2018-06-19 03:54

pinyot 🇩🇪 hafizahsahari

projek NILAM 2018 in progress.

Jungbrahimovic

RT @pipiyapong: Baik aku je masuk main England

2018-06-19 03:54

Firdaus MD AnakMatDin05

penulis yang cuba tampil berani , walhal dirinya sering dimaki ,

sterling tu mohon belajar dari matyo , buat rosak game je

2018-06-19 03:54

Friend A sykrhkm_

hari ini memang palat tapi esok masih ada :)

RT @pipiyapong: Aku pun perasan kutuk England ni terasa macam kutuk Malaysia. Bila England main, jauh di sudut hati aku harap Scott Parker…

2018-06-19 03:53

Amir Adzim amirfoster

RT @pipiyapong: Aku pun perasan kutuk England ni terasa macam kutuk Malaysia. Bila England main, jauh di sudut hati aku harap Scott Parker…

2018-06-19 03:53

Fariez 🏂 _Iqmalfariez

sometimes i wanna punch on my perfect smile. #RealMadrid IDGAF

@MuhdNazmie26 Sebab facebook kerje dia membawang je

2018-06-19 03:53

Firdaus MD AnakMatDin05

penulis yang cuba tampil berani , walhal dirinya sering dimaki ,

banyak sangat peluang , tapi tak convert goal , parah game

2018-06-19 03:53

Sol ZulhZahari

Spectrum Of Life

@epankicker Nak beraya rumah aok ah esok

2018-06-19 03:52

Firdaus Abdillah Hamzah pipiyapong

CEO @NeonTerbit, syarikat penerbitan buku cerita sedap. Editor in Chief saluran perdana belia berbudaya

Baik aku je masuk main England

2018-06-19 03:52

Sol ZulhZahari

Spectrum Of Life

@epankicker Shah alam shah jubo beso

2018-06-19 03:51

B e y s syaifiqbal_

22. Adios #YNWA

Kemon la pasukan2 campuran premier league huhu

2018-06-19 03:51

Sol ZulhZahari

Spectrum Of Life

@epankicker Serious ah

2018-06-19 03:50

IzuMyName aiman_izu

we struggle we get it !!!!!
share some moment....

look like #TUN is absolutely ready for #WorldCup 💪💃

2018-06-19 03:50

Sol ZulhZahari

Spectrum Of Life

@epankicker Balik bila

2018-06-19 03:50

Epan Kenobi epankicker

UMTians/MAPEM/SUKSIS/THEKICK

@ZulhZahari Ada nin, grandstand

2018-06-19 03:49

Sol ZulhZahari

Spectrum Of Life

@epankicker Ada stadium ke

2018-06-19 03:49

adib voon CicitWakKarto

lel

todayyy wassss goooddddddd!! night geng ✨✨

2018-06-19 03:49

adib voon CicitWakKarto

lel

salam geng sesiapa yg dari ipoh menghala ke kl tu jgn la ikut highway jem terokk. Jalan dalam clear takdo kete punn…

2018-06-19 03:46

afendibaijan afendibaijan

berubah lah kita #jingga13

Galau !

2018-06-19 03:41

isobelrose jajaleekamal

mind your own business

@azlanshahazamy Hihii yeah!!met Hari raya to you too☺️

2018-06-19 03:41

panda gampunk pandavengers

dude... im not gay

RT @pipiyapong: Kalau ikut kajian aku, orang tak percaya kewujudan Tuhan ni salah satu sebabnya, tak pernah tengok Con Air.

2018-06-19 03:39

Lthfiey arcticLtfiey

Hati aku fragile. 18

Aku nak tapi takboleh .. ada hati yang perlu aku jaga ;')

2018-06-19 03:38

Ahlam Ala' ahlamsmurfy

A clumsy little girl who’s trying to accept the fact that she's already 21

Genap 12 jam dlm kereta...pishang bohh

2018-06-19 03:38

IzuMyName aiman_izu

we struggle we get it !!!!!
share some moment....

poor defending @kylewalker2 🙀

2018-06-19 03:35

afhé⚒ afham289

lmao I'm extra

Kuat tunisia berlakon pong, agok2 a nok penalty pong arghhhg alsnalsmaldmamam

2018-06-19 03:34

ÜÍŽ 🕵 ummiismahani__

Do think before speak. Salam Ramadhan! 💙📚🤓 From selangor to terengganu #familycomesfirst #fulltimestudent!! #unisza

Ptg tadi dah tidur. Em mcm mana nak tidur skrg niii

2018-06-19 03:33

Pyan alfianfaidhi

Biar jadi unggas jangan jadi mawas.

Bodo walker

2018-06-19 03:33

Idzkhan Idzhanazran

Be happy with what you have , Be excited about what you want !

@arizzafanre @hakimmiswardi94 Happy birthday wak sayang ! Selamat menunaikan ibadah dgn jaya lagi saksama 🍰👅

2018-06-19 03:31

isobelrose jajaleekamal

mind your own business

@azlanshahazamy Mana gambo iii

2018-06-19 03:31

ɯǝᴉʍɐb lɐᴉuɐp dQawiem

Twoje decyzje określą resztę twojego życia

RT @pipiyapong: Dulu Jerman okey aje. Tapi sejak page FB diorang cakap Melayu terus punah

2018-06-19 03:31

Zam Harith zamharith

Fly as high as you could but never once forget the root you came from.

C'est la vie #ynwa

I'm at R&R Behrang - South Bound in Behrang, Perak

2018-06-19 03:31

isobelrose jajaleekamal

mind your own business

@rizuanmalik Kan?bongoks sgt

2018-06-19 03:29

Ajim mhmdajim13

ominous

Sampei (@ Taman Pedah Jaya)

2018-06-19 03:28

isobelrose jajaleekamal

mind your own business

Dan x seharusnya aku bertemu dirimu di dunia ini.. bla bla bla

2018-06-19 03:28

Faridhul_Amirul Faridhul_amirul

do or die

selamat sampai..alhamdulillah..tu la tu..menempah..

2018-06-19 03:28

👩🏻‍🍳 shfqhkayzeck

chelsea. budak gemok.

RT @amirahnadiahh_: Dua tahun dulu benda ni pernah jadi tapi once jadi sekali lagi ni benda dah tak sama.

2018-06-19 03:26

mohdkhairul theskola

RT @StamMustapha: Raver ini ialah contoh kesan tinggalan sosial ekonomi kerajaan terdahulu bila budak budak sekarang yang sudah tak mampu l…

2018-06-19 03:26

al nasihahxal_

@syahril_96ix Hahahahahaha jalan jaamm gilaaaaa smpi nak kentut pun tak mampu dah lemau sangat ni 😭😭😭

2018-06-19 03:22

mohamadfaiz mohamadfaiz955

boolat💕

@shareenazuha hehe awk 😘

2018-06-19 03:22

Idzkhan Idzhanazran

Be happy with what you have , Be excited about what you want !

Kena tinggal dgn gf raya kedua pun ada

2018-06-19 03:21

al nasihahxal_

Tahap kebaraian skrg ni, smpi umi pun buka tudung dah dlm kereta ni 😂🔫😭🔫

2018-06-19 03:21

miraa 💫 amirahnadiahh_

Gemuk yang akan kurus suatu hari nanti.

@shfixshzwn_ Yupp amin inshaAllah good luck too!

2018-06-19 03:21

al nasihahxal_

Putussssss urat kentut aku ni eyyy yg engkorang semua ni pun sibuk nak balik hari ni pasal apa?!!

2018-06-19 03:20

hsn🇸🇩 hasanbasri____

born to be hardworking but choose to be lazy😌

@NabilDanydanial Hiiiiduppp

2018-06-19 03:20

miraa 💫 amirahnadiahh_

Gemuk yang akan kurus suatu hari nanti.

@shfixshzwn_ Haha tkpelah dah ada plan diet dah ni tgah tunggu orang kasi

2018-06-19 03:19

Idzkhan Idzhanazran

Be happy with what you have , Be excited about what you want !

Office boy

2018-06-19 03:19

hsn🇸🇩 hasanbasri____

born to be hardworking but choose to be lazy😌

@NabilDanydanial Aku rela tidur luar dari tidur sebilik dengan penyokong England

2018-06-19 03:19

caibnakduitraya muhammad_syahib

Paling Kacak

me more❤

2018-06-19 03:18

mohamadfaiz mohamadfaiz955

boolat💕

@shareenazuha jgn la syg

2018-06-19 03:18

hsn🇸🇩 hasanbasri____

born to be hardworking but choose to be lazy😌

@khamilah__ Ape pulak tak berani nya..aku tak habis lagi nak tuntut duit raya ni

2018-06-19 03:18