Tweets at Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang 30km.


Search Results

Afnan Hanis🇲🇾 afnanhanis

Photographer, Writer & Co-Founder 😄

@nratikh7 baik2.. tengsss ika

2018-08-20 15:33

Muazmadieyta muaz_asmadi

Always do Nothing.

RT @fareezJOE: malam semalam,aku kalau balik kerja ngan motor, aku pakai safety vest/jacket (pakai time pergi tandas zaman sekolah) ade la…

2018-08-20 15:33

(_ _).。o○ azri_ny

Like if i write it here it’ll show up on my Twitter bio lah kan?

RT @yellowbrownboy: @amirhimself @az_zahar Nothing is wrong with meth. It's still pharmaceutical medicaments. It's toxic only if the dosage…

2018-08-20 15:32

Afnan Hanis🇲🇾 afnanhanis

Photographer, Writer & Co-Founder 😄

@nratikh7 ni pose habis idea... kepanasan iklim membataskan akal fikiran

2018-08-20 15:30

👑 nurulfarrahanim

two middle fingers for the haters

Tengok balik

2018-08-20 15:30

👑 nurulfarrahanim

two middle fingers for the haters

Tetiba rasa nak tengok the law of ueki

2018-08-20 15:30

[°-°] REBUILDgg

Berakal bebas.

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 15:30

Hello Polis syahiirbellerin

malaysia 🇲🇾 19 y/s

miss this glory time #bvb04

2018-08-20 15:27

Amirul Farhan 🇲🇾1⃣9⃣5⃣7⃣ amirulfarhan___

Minimalist, Mømin, Madridista

Server back online. Last monday's work is not saved. I did so much that day. 😭

2018-08-20 15:27

Leo 🐯 aiman_hakimi97

Komrad BMI .
#YNWA
@Liverpool

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 15:27

ryan staryhosh

saya hanyalah seorang manusia yang suka sains dan sejarah.

RT @aktivis_alam: Bila kita musnahkan sesuatu yang dicipta oleh manusia, ia dipanggil VANDALISME,

Tapi bila kita musnahkan sesuatu yang di…

2018-08-20 15:26

Fariha Hassan fary_fariha

Manusia yang tidak lari dari melakukan dosa.

#Pahanese #Johorean #Kelantanese

Dapat kerja satu group dengan geng photog yang lain, is pengalaman yang sangat berharga.
Tak boleh dibeli dengan w…

2018-08-20 15:25

MEGAT AZIM megatmasari

Facebook_Megat Azim
Instagram_azim_megat

@blue_kaoru @VickiTreadell @UKinMalaysia How's this chevening work?
Pardon me... I mean like how to get one of this?

2018-08-20 15:24

Afnan Hanis🇲🇾 afnanhanis

Photographer, Writer & Co-Founder 😄

bridemaids ajak bermimpi.. adehhhhh

2018-08-20 15:24

Fariha Hassan fary_fariha

Manusia yang tidak lari dari melakukan dosa.

#Pahanese #Johorean #Kelantanese

Fadh cakap aku dengan Photog Lock May (Photog masterpiece Gua Musang) ni macam beauty and the beast. Sebab aku kuru…

2018-08-20 15:24

Linda eeuphoriaa_

❤Muslim❤I grew a flower that can't be bloomed in a dream that can't come true 🌸
IIUM 📚💸

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 15:23

Jrry kuihgulung

mat tidak. 161. #perpaduan #wearemin

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 15:22

FerraWahidah FerraRocher

NurSarahMedina♥NurSofiaMadiha #YNWA

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 15:21

Afnan Hanis🇲🇾 afnanhanis

Photographer, Writer & Co-Founder 😄

@xkshyuckfou hshshshs.. ni hasil memukat kat ptrajaya..

2018-08-20 15:20

👑 nurulfarrahanim

two middle fingers for the haters

Bangangnya mil diaaaa😢

2018-08-20 15:19

☢️ hzckq

stay calm and breathing

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 15:19

SisiliSilililili 3 SicilySilly

Cara nak hilangkan penat dengan lebih berkesan, kenalah nangis puas-puas.

2018-08-20 15:19

Muzakkir Zuki Muzakkir_Zuki

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 15:18

Kamarol's son FarhanKamarol

upnm graduated,🎓
Design Engineer🔧🔨

@hrsdaud Hahaha..alamak,ak tgh print yg ni

2018-08-20 15:17

Hxdir

Indon tapi melayu.

It's Monday blues again 🙆🏻‍♂️🙆🏼‍♂️🙆🏿‍♂️
.
.
.
.
.
#portraitshubmy #malaysia #womenasia #portrait_society…

2018-08-20 15:17

fatihha personic76

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 15:16

حه hasifsenpai

seorang yang pemalu. sampaikan mandi pun tutup pintu

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 15:15

Élöñ mûšk hziqfuad

ur mom is gay

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 15:12

Zulhilmi Lada_Cili

Bergentayangan di alam maya

RT @mrfaisalfarish: Pada yang sama fahamannya dengan SK tu, fahami betul2 maksud ibadah korban tu. Bukan menzalimi haiwan. Nak makan ayam p…

2018-08-20 15:11

Princess🦋 ummu4zmi

Mohamad Hanif Misri 💕 // Masscom UiTM SA

@_aimifariha bukak keluar hari2 pun sis 🙃

2018-08-20 15:09

☺ عزيزا عيسى azie_esa

Tuition Ar-Razi. anf_beauty. ANF Guest House

I'm at Nasi Bamboo Sungai Klah in Sungkai, Perak

2018-08-20 15:08

Hazwaniii. NorHazwaniii

Pasai pa hg?

@mumt_z Seriuslah? Aku ambik cuti weh. Gigih kan 😂

2018-08-20 15:08

Wan Shamira wnshamira97

Yang Tahu Je Tahu 💁

RT @thejayyaa: bila kena tinggal or dikecewakan mesti kita akan cakap stop lah aku tanak dah kena sakit mcm ni , but at the end bila hadirn…

2018-08-20 15:07

Kamarol's son FarhanKamarol

upnm graduated,🎓
Design Engineer🔧🔨

@hrsdaud ni haa..aku tgh print yoda,tp yg lain laa..bukan tok semayang punya,hahahha

2018-08-20 15:07

azizan anuar aazizzan

Nescafe.

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 15:06

Afnan Hanis🇲🇾 afnanhanis

Photographer, Writer & Co-Founder 😄

nii haaa baru nak huploaddd.. pfttttt

2018-08-20 15:06

ismer is_zt_

Sarcasm falls out of my mouth, just like stupid falls from yours

@Willatastic09 @navine_2407 @mizaalmz Well I'm sorry on behalf of those who " attacked " them but as Muslims , them…

2018-08-20 15:05

⭐️Cherry❤️ cherrychaili

Mass comm(Public Relations) 传播公关 Born in 1⃣9⃣9⃣5⃣ ♐️ Fb& instagram : cherrychaili

Awesome weekend to climb up to see beautiful scenes #raycltrip #weekendvibes #durianorchard #climbing @ Tras, Pahan…

2018-08-20 15:04

Mohd Rohman mann18854

"Baratoq Tengah Panaih Pun Sanggop..!" #FoursquareFind @ Deen Maju

2018-08-20 15:04

UPSI-Malaysia UPSI_Malaysia

Official UPSI Twitter

Temubual Y. Bhg.Kol ( Kehormat ) Prof. Dato' Dr. Mohammad Shatar bin Sabran Mengenai Hasrat Dan Halatuju Universit…

2018-08-20 15:03

ajwad ♛ ajwadismyname

Φύγε

@frhanis_ AGREEEEEE

2018-08-20 15:03

Izhar. izhar_Ddin

Apa nak kisah mahu hidup. UTM

Tiada tujuan.

2018-08-20 15:02

yo yodemarco

infestissumam

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 15:01

ᶠ ᴬ ᴵ ᴰ ᶻ paexydi

pakwe cfc hannis shafieda 👸

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 15:00

UmySalAhmad MieAhmad_

SEMSAS 1014|UUM|Bachelor of Business Mathematics.

@khairulwd_ jap nak pm no acc. haha

2018-08-20 15:00

Piji Kini Sedang Rileks avoideatingfat

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 14:57

ΛᄃΛP ЯΛZΛK mhmd_asrafff

seeing you always make me smile 🌸🍃

Biarlah diorang nak sweet post gmbar, tag sini sana. Dah penat nak jealous dah. People easily come and go. ☹️

2018-08-20 14:57

pishh_ apishhhh_

V4T

Haa sama..aku balik jerantut sorang pun tak ajak..tahu tahu sampai je gambar..yal yal je semua hahahahaha

2018-08-20 14:57

June. MeeNobody

.

Pink. 😅

2018-08-20 14:57

Gashina nahdatulemma

akalku terhad ilmuku dangkal X ambivert

RT @UPSI_Malaysia: 20 Ogos 2018 -Sekitar Majlis Menandatangani Perjanjian Pelaksanaan Kerjasama ( MOA ) Program Dua Hala ( RESIPROKAL ) La…

2018-08-20 14:56

Error atkhadmn

Ex - cliffordian💅
Dip in investment🎓

Yeayyy raya ni semua ada kecuali uda.

2018-08-20 14:55

cocopiee syaffieroslizan

No matter what happen, always smile syaffie🌸

@m_fxtih ehhhh cute kan namee? haha

2018-08-20 14:55

kif kifiduffiy_

K R Y P T O N I T E 💎
G E N E T I C A L L Y S U P E R I O R 🔥
Bosan? Pergi jengah kat likes ade all of my tweets 😊

RT @syftnsyhr: Tapi depa dia ni kena paksa hahahah @alarazboyz

2018-08-20 14:54

Tam luqman_sabri

19
Asta

Kau jerit nama crush kau sendiri masalahnya

2018-08-20 14:54

ʎuunq ʞnɟ ǝl ɟo uɹnʇǝɹ ǝɥʇ nnayliamrh

[01111010]

the next is my funeral

2018-08-20 14:53

Raa Rabiatul_Rashid

Harleyquinn to my puddin 🃏

takboleh lupa mimpi malam tadi 😖

2018-08-20 14:51

Kamarol's son FarhanKamarol

upnm graduated,🎓
Design Engineer🔧🔨

@hrsdaud Yoda ni mau kaa??buat semayang😂😂😂😂

2018-08-20 14:51

Mohd Redzuan 🌺 refxuan

AIAZ ❤️

@iqbaaaaa @HapiezZuddien @datomazza @udinyusof Bereh bosskur

2018-08-20 14:51

Welkommen bhrbaso

IF you know me, you may follow me. DON'T follow me just because one useful tweet from me. It's just a random thought of me.

RT @ShakirIman99: tolongla aku dah taknak rumet dgn chainsmokers

2018-08-20 14:48

Gk~ beastieu

buy me teh ais plisss👉👈

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 14:48

Prabu dennaga Dennaga

What ??

RT @kikols: saya yg gak atlet, yg cuma emak emak juga kepengen lah, tapi mbuh kapan bisa terlaksana ❤️

2018-08-20 14:48

Alvin@PSO2_Ship2 alvin988951

Rookie cosplayer + crossdresser. Weakness includes kigs and cute things. Lv80 Hero Class sword user. Back on PSO2es.

Post con slump is real :v

But hey it's worth it for the shenanigans during the con. :v

2018-08-20 14:48

يازيد عبدالحميد yazidabdulhamid

Be a Hero!

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 14:48

a AzrulHisham_

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 14:47

Amirul Azman 🇧🇷 amirul94youl

Salam ll UTP Student ll Electrical & Electronic Eng. ll Final year ll Hamba-Nya ll hidup jangan lari dari jalan-Nya..mesti happy and bersyukur

2nd game EPL dah kalah. Hermmmmmmmmmmm

2018-08-20 14:47

UPSI-Malaysia UPSI_Malaysia

Official UPSI Twitter

20 Ogos 2018 -Sekitar Majlis Menandatangani Perjanjian Pelaksanaan Kerjasama ( MOA ) Program Dua Hala ( RESIPROKAL…

2018-08-20 14:47

Nanim 🦄 _hunnim_

Social Media & Marketing Officer | 🇲🇾

Balik nanti nak pau abah makan korean food😝

2018-08-20 14:47

hsn🇸🇩 hasanbasri____

born to be hardworking but choose to be lazy😌

@RaisHakimi_ @faliqrusli @ZaidiHaris Nak ikut👉🏻👈🏻

2018-08-20 14:47

AmiRuL adL! AmIrulAdLI_135

ice bear

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 14:46

Zainuddin zainuddindotmy

Road to become 1k cc rider!
Road to buy BmwS1000rr 😂
Bermula dari cc rendah akan melonjak ke atas 👌Kayuh Perlahan2 bro Kejar cita2
Fz User 2017 👌

2018-08-20 14:46

₢' ɧυмαиιsт振 syfqnzrl

YNWA

Ayuh kayuh suku guys!

#SemantanFc

2018-08-20 14:45

shrmn xtxng

Kalau dilayankan cenggitu, kita pun akan jadi cenggitu jugak

2018-08-20 14:45

Kuucai Quusyairi

I'm at Nasi Kukus D'cempaka in Johor Bahru, Johor

2018-08-20 14:45

Te Fir Rorist TeFirRorist

FATHER | SON | HUSBAND

Solo ride Eidul Adha.. Macam mana la @mendelalu boleh buat 100km 3jam je, ada enjin agaknya betis dia..…

2018-08-20 14:44

Kuucai Quusyairi

I'm at Medan Selera Cempaka in Johor Bahru, Johor

2018-08-20 14:44

yanafizi 🔥 yanoi_

; 17 & SPM 💯

@Husninayy aok je la bolehh 😌

2018-08-20 14:43

-Zulkeflie Zakaria- mr_zulkeflie

Jengka | Jasin 🌹

Gempa dekat Lombok tak surut2 smpai skrg . Semoga semuanya selamat

2018-08-20 14:43

yanafizi 🔥 yanoi_

; 17 & SPM 💯

@Husninayy hahahahahahahahahahaha

2018-08-20 14:42

yanafizi 🔥 yanoi_

; 17 & SPM 💯

@anaasyikin__ t ?

2018-08-20 14:42

Hukum DexterDatang

I’m just a boy, standing in front of the world, asking you to follow me.

ni kalau sesat ni boleh termasuk neraka

2018-08-20 14:42

Zainuddin zainuddindotmy

Road to become 1k cc rider!
Road to buy BmwS1000rr 😂
Bermula dari cc rendah akan melonjak ke atas 👌Kayuh Perlahan2 bro Kejar cita2
Fz User 2017 👌

Akmal Xtrinity Faiz Syamirul Hafiz Rozairi Fahmi Shaari Al Faris

2018-08-20 14:41

Pedro khairil_jl

#ynwa #tokgajahdihati

@teloapih_ Sub apanya da kena buang pun🤣🤣🤣

2018-08-20 14:39

Panglima Nayan Panglima_Nayan

Yang Asyik-asyik aja

@kumparan Oh, makanya orang ini nempel tros sm Mukidi, rupanya spy aman dr incaran @KPK_RI
Umat Islam hrs malu lam…

2018-08-20 14:39

Zainuddin zainuddindotmy

Road to become 1k cc rider!
Road to buy BmwS1000rr 😂
Bermula dari cc rendah akan melonjak ke atas 👌Kayuh Perlahan2 bro Kejar cita2
Fz User 2017 👌

2018-08-20 14:39

シャシャ 💋 NurulFadzlina95

23. Forever stan Taengoo . Kim Taeyeon stan 🔥🔥🔥 🌸🌸🌸

Tak boleh terima betul rumor utk ranking announcement next week. No.1 takeuchi Miyu.Yes she talented but i dont thi…

2018-08-20 14:38

Fariez _Iqmalfariez

cari apa tu. #RealMadrid IDGAF

Harap poiter tak mengecewakan.

2018-08-20 14:37

Izzudin Z izzudin_z

kenal anti?

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 14:35

Dare_Angel ShakirIman99

📌19
📌Living in the moment..

tolongla aku dah taknak rumet dgn chainsmokers

2018-08-20 14:34

محمد فظلان mohamadfadzlan

middle finger for fucking betrayal

Ini power!

2018-08-20 14:32

Emang emansukri

21 | begitu kentang sekali

RT @NurulAsshera_: @ErdinaZullaika Sambungan dia tetibe basikal lajak 🤣

2018-08-20 14:32

Amin Asyraf amin_asyrafff

Cut me open & I'll bleed blue.

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 14:31

faik 🌻 EikaFaikaaa

New chapter begin 🌻


#COYG
#France

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 14:30

Arie Ardhika ArieArdhika

KESEMPATAN datang karna PELUANG Maka ciptakanlah..!!!

RT @kikols: saya yg gak atlet, yg cuma emak emak juga kepengen lah, tapi mbuh kapan bisa terlaksana ❤️

2018-08-20 14:30

attirmidzie EgRahman606

Tukang Ketuk

SR400 ni mengancam lah

2018-08-20 14:30

Razlan Salim Razlansalim

Nothing haunts us like the things we dont say

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 14:30

ROOL 🇲🇾 Rjuna66

Lang Mensilang Kui Mengsikui

RT @pipiyapong: Tuit bukan main cerah pasal politik la, agama la, kritik sosial, dan bagi macam macam pandangan kritis setiap isu semasa, l…

2018-08-20 14:30

Suhaiba mastor suhaiba_mastor

living in the moment💕

I am, cause i believe that all human being is able to go anything beyond imagination

2018-08-20 14:29

Suhaiba mastor suhaiba_mastor

living in the moment💕

At this age, are you still dare to dream?

2018-08-20 14:29

_zwn® azwanmiswan

Spill the tea for me.

Yg dikejar tak dapat yg dikendong berciciran haa glap glappp

2018-08-20 14:28

♚ Aingggg ♚ Manjeee__

Princess Encik Remli dan Puan Kamariah. Tolong jangan pernah bosan dengan aku kalau aku dah mula sayangkan kau.

😷 (@ Poliklinik Jengka in Bandar Pusat Jengka, Pahang)

2018-08-20 14:28