Tweets at around 30km

It searches the Tweets of Twitter around 30km.


Search Results

thanoo tarlay86

ph:0173483422 ေရဒီယိုလိုင္း

2019-02-16 23:05

Mia Hadid damiaasyiqin_

Stalk apa tu?

RT @Izzaaaaaaat: baru nak lelap dapat ws macam ni dari mama. mcm mana nak tidur ni genk?

2019-02-16 23:05

T 🦄 nxrtshvfz

I am what I am , Leaving U 2 play as God🍒


#ElectronicDiary #DontWakeTheLionUp #iSendMixedSignalsConstantly #BecauseTwitterIsMyPlaygroud

RT @SarahMuhaimi: Masa pregnant dulu slalu control diri dari berkata @ tulis yg bukan2. Bukan apa. B4 nak cakap even tulis tu kena ingt dlm…

2019-02-16 23:05

imn imnadlina

garang sikit

@yo_sapit CHICKEN FLOSS 😋

2019-02-16 23:05

🔴⚫Ivan - SoloMILAN - Gruppo CASCIAVIT🔴⚫ 7🏆🇺🇸 SoloMilan68

Saremo una squadra di diavoli. I nostri colori saranno il rosso come il fuoco e il nero come la paura che incuteremo agli avversari!

@luca74alba 😂😂😂

2019-02-16 23:05

Asyraff AizzatAsyraff

Every story has an end, but in life every ending is just a new beginning.

@xugotnojams Sikit je 👌🏼

2019-02-16 23:05

KANMANI MANI belleye

Go figure!

RT @cocorello: Magic dick syndrome

2019-02-16 23:05

Alfonso De La Cruz Calero alfonsinho_4

•Jugador de Fútbol Profesional 🇪🇸 • •Vicepresidente @CPVillarrobledo ♥️💙

@CPVillarrobledo @Migeel11 @Atleticopmunoz ¡Estaremos atentos todos chicos 👏🏾
a por ellos! #JuntosMásQueNunca ❤️💙

2019-02-16 23:05

atiraaziz. nrathrhabdaziz

24, Half Landscape Archi's student | Half Baker #bakedbyAtiraAziz

RT @Ashril_92: INI LAH DEFINISI MAHAL TAPI BERBALOI !! (THREAD)

Tq yg suggest tak sia2 drive dari Bangi ke Melaka 😭😭 Set jumbo sesuai untu…

2019-02-16 23:05

yanee yxnee

RT @sumishanaidu: Police are looking for this man who attacked and robbed a 48-year-old woman in a lift at the Taman Mutiara MRT station on…

2019-02-16 23:05

Nanis nstyracosaurus

#ultrastamingsari 🇳🇬

RT @Ashril_92: INI LAH DEFINISI MAHAL TAPI BERBALOI !! (THREAD)

Tq yg suggest tak sia2 drive dari Bangi ke Melaka 😭😭 Set jumbo sesuai untu…

2019-02-16 23:05

Imran imranishakkot

Bitter, most of the fucking time.

@aimanjais @AimanBahar @fauzanzaini4 @ShamilAriff Hahahah gurau gurau. Jan dgn shamil boleh ws je

2019-02-16 23:05

فاتحة teacaaaa

masih sendu

RT @AimanPsikologis: @SyedSaddiq Tidak YB.

Bukan hak seseorang itu untuk mengeluarkan kata-kata kesat di depan muka kita.

Verbal abuse is…

2019-02-16 23:05

Hafizol Hakami  HafizolHakami

22 • SRAI • Kiblah • Bukan student IIUM • 🌺 • Dapur Jalanan Kuala Lumpur • #JemaahGagalis

RT @msianinsight: Saudi crown prince cancels visit to Malaysia

2019-02-16 23:05

fazlín _nfzlin

AimanYahya❤️

RT @eXodes: No one should make you feel like you don't deserve better.

If anything, they should better themselves for you.

2019-02-16 23:05

احمد توكيمن zkryzlkfl

do the rawr!

RT @AshrafAriff: Takpe ke every time i rasa nak self-harming, i pergi derma darah? Lega gila dapat tengok darah sendiri banyak² keluar. — A…

2019-02-16 23:05

Man aimannazrii

RT @tkdnxv: More in my ig @tkdnxv go for a visit ehek

2019-02-16 23:05

Aiman mistaaimanvevo

An ugly sinner. Novice environmentalist. Into nature, art, astronomy, history, fitness, foods, travel, jazz. Follow me at your own risk.

@iGGyO_O Hahahah luls.. If x slesa, i ok ja.. Yg pnting u ok laa..

2019-02-16 23:05

a aininaadira

RT @puteriirania: you've been hurt but you still care :(

2019-02-16 23:05

Carolyne CPidang

16 • 🏳️‍🌈 • -All humans are born free and equal in dignity and rights-

RT @haikalclassic: Nothing scares Malays more than a gay couple happily living their life without getting oppressed by society or ostracise…

2019-02-16 23:05

Syahira 🌻 syhrae

my attittude based on how you treat me

RT @zulhafizdanial: Kucing kat rumah aku ni, ada satu tabiat, suka kacau orang cari feel

2019-02-16 23:05

yrhighness xadddx

❁ adriana ❁

RT @jentikhati: Macam mana kita nak bahagia, kalau dahi tak sujud pada Allah yang pemberi bahagia dan pencipta segalanya.

2019-02-16 23:05

arf.syfdn riff_nrg

delviana.syabilla@gov.com

RT @bernamadotcom: #PRKDUNSemenyih : Calon Bebas, Kuan Chee Heng tiba di pusat penamaan calon di Dewan Seri Cempaka di Saujana Impian, Kaja…

2019-02-16 23:05

arif arifmuiz

She's hard, but she's worth it

RT @emirhaqim: bila orang dah malas nk layan kau tpi rasa bersalah kalau tak reply

2019-02-16 23:05

🏠🌻🏡 sapling_ll

Only for ➡ Seventeen @pledis_17

RT @2hiyi: WonWoo❤️

2019-02-16 23:05

My Kuala Lumpur MyKualaLumpur

RT @PERHILITAN: Tenggiling merupakan pemanjat pokok yang handal! Ekor #Tenggiling yang kuat digunakan untuk membantunya memanjat pokok.

#…

2019-02-16 23:05

J E-HOPE kimsheesaw_

18 | NEED MORE MUTUALS SINCE I AM FOREVER ALONE IN THIS DAMN WORLD 🔥

babyyyy😭

2019-02-16 23:05

JKR Kuala Pilah jkrkualapilah

RT @eddin_syazlee: Merasmikan Majlis Penutupan Program Jom Berkampung Di Kampung Gunung Pasir Seri Menanti anjuran Institut Pendidikan Guru…

2019-02-16 23:05

nadia babe_nadiaa

:)

RT @doughnutasha: Dulu aku mengaku yang aku akan rasa sedih bila orang ignore aku, but then bila lama lama aku sedar yang aku tak dapat apa…

2019-02-16 23:05

Äiñ ainsara13

I write poems and prose .‏‏[الله/محمد]

I PRAY THAT I AM RICH ENOUGH TO ENJOY THIS KIND OF LEISURE WITH MY BEST MATE , MY TREATS!! from ticket plane , acco…

2019-02-16 23:05

Azwa Idrus WawaWawaidrus

Alhamdulilah

RT @jentikhati: Bila berada di bawah kita
akan mendaki dengan lebih
gigih untuk sampai ke puncak

Jangan rasa down bila berada
di bawah. L…

2019-02-16 23:05

Wan Naqiudin Aqil AqilFeehily

21, IIUM, Future Town Planner, insyaAllah. #YNWA

@sykrnhql Ingat laaaa, sepupu kak epa ni hahahah 😂

2019-02-16 23:05

SAIFUL APEK ®™ saifulapek

GITU-GITU PRODUCTION SDN BHD (571826-P) • UNFORGOTTEN MH370 • • • BIGO : gitugitu

@radzimasuri 🤔 hmmm 🤣

2019-02-16 23:05

MariamNizar🌟 mrmnzr

stressed out final yr student with a wad of craziness

RT @AshrafAriff: Takpe ke every time i rasa nak self-harming, i pergi derma darah? Lega gila dapat tengok darah sendiri banyak² keluar. — A…

2019-02-16 23:05

Bukan Property Agent babyshark94

Getting marrie this year. Inshaallah :)

@maisarahkrm Rupanya ada jugak yg curious macam I. Sedih gila kalau betul da break sbb excited nak tgok wedding diorang

2019-02-16 23:05

HafizMr hafizmr_

unlucky

RT @hazemanhuzir: Macam mana nak contact dia? Takut dia pun tak boleh dihubungi. Maklumlah selain peti ais dan vaksin, Zaman Nabi juga takd…

2019-02-16 23:05

AdhamBorhan adhamtrose

Photographer | Cyclist

@kobismenghijo buang after u dah tak rasa apa2

2019-02-16 23:05

mohdfadlydalham FadLy68386811

i'm new here

I feel lonely without your love
The night was no light
What if I do not want people to
I better go
Only in God's pl…

2019-02-16 23:05

Ñembotavy nembotavy_0101

Art, music, politics, history, science, gender, and entrepreneurship. Always learning and hoping to do so, willing to play the fool. I do that well.

RT @staronline: Women stamping their mark in New Malaysia's politics

2019-02-16 23:05

AJ HamidHalim23

Slowly and rise 🇲🇾 | #KTBFFH | #echteliebe

RT @AshrafAriff: Takpe ke every time i rasa nak self-harming, i pergi derma darah? Lega gila dapat tengok darah sendiri banyak² keluar. — A…

2019-02-16 23:05

nik fasya NikFasya

small girl in big city

@iskandarooo Im already at home 🙂👍🏻

2019-02-16 23:05

Khayrin Coolcat1860

when all my wishes flew to the sky and out of reach -:- kys

RT @anepsays: Saja nak share yang Malaysia pun ada World Champion barista iaitu Irvine Quek, dia dapat first place dalam World Latte Art Ch…

2019-02-16 23:05

🕊 fffrnisha

Asyraf Danial Nazri

RT @zainazlan: Sy tetap dgn pendirian saya bumi berbentuk bas.. gambar sebagai bukti..

2019-02-16 23:05

nueyshahah nursyaf32201773

Sleep

RT @doughnutasha: Dulu aku mengaku yang aku akan rasa sedih bila orang ignore aku, but then bila lama lama aku sedar yang aku tak dapat apa…

2019-02-16 23:05

SofiaZoul

Keep believing

@hsnanizimi @adleeenano Tak la haritu dia ade kata nak open next batch

2019-02-16 23:05

Nithi Jr NithiJr

#EveryMomentMatters😊 @KeerthyOfficial is my life💘#Thalapathy veriyan🔥Fan of @dhanushkraja @VijaySethuOffl
#Thala😎#Nayanthara #CR7 #LM10 @JohnCena @TomCruise

@VRFridayMatinee @abjaleelk Vj have 2 125crs movies in TN... Fake page... Pathaliya theriyethu

2019-02-16 23:05

Nobody RaymondRahman

If you want to give me money, slide into my DM | Penjual Cookies | Your next anak ikan

RT @edjunaidi: Kalau anak tak diberi vaksin, tolong jangan hantar ke sekolah awam. Kerajaan sudah boleh mula keluarkan polisi kelayakan mas…

2019-02-16 23:05

sheffy shafiqahrsl

a lucky lady😎

RT @myjoe_: Ni ketua antivax. Apa dia cakap pun xtau la. Takda point. Kalau mcm tu xpayah naik kenderaan. Ada risiko accident. Duduk rumah…

2019-02-16 23:05

Mohd Khairulnizam khairul19502

Anak Bongsu Pasangan Johar Japar & Munah Hj Kassim Mencari sesuap nasi di kaki Puncak Borneo

@ValonessAmy Boh turun..amik mc

2019-02-16 23:05

ERyKA FarieshaEryka

‏‏الحمدالله a♡

RT @tweetsbydamia: i’m done hearing people say “drink more water for clear skin” cause all i get is pee.

2019-02-16 23:05

Zaty IzzvtyIshvk

28. Your punk rock English teacher.

RT @hazemanhuzir: Macam mana nak contact dia? Takut dia pun tak boleh dihubungi. Maklumlah selain peti ais dan vaksin, Zaman Nabi juga takd…

2019-02-16 23:05

min• _minms

Dumplings are bae 😍 | BDS Malaya

RT @hazemanhuzir: Macam mana nak contact dia? Takut dia pun tak boleh dihubungi. Maklumlah selain peti ais dan vaksin, Zaman Nabi juga takd…

2019-02-16 23:05

Katak Tergelak Kuat syndiahx

Cari apa? Dilarang bodoh disini.

@ndiahntsya19

2019-02-16 23:05

Ahmad Affan ahmadaffann

Just a hint of pride.

RT @t0k_anjang: Awayday paling syok apa jang? — AFF 2018, Rajamangala Thailand.

2019-02-16 23:05

jim Hazimsudin

#COYG

kalah bangla kerja macam ni

2019-02-16 23:05

Parajurit Terhormat syed_muslim

Mus | PUO.UiTM.KPM.UniKL | RO | orang kampung | otak business | be my friends | give respect and got respect

Selamat pagi. Sesungguhnya jadi #BudakFlat itu jauh lagi mulia dari jadi #BudakFlatEarth.

2019-02-16 23:05

Farhan Mokhtar PaanMokhtar

Collidable.

@OhAliaAziz who even are you these days.

2019-02-16 23:05

Fatin Noradilah Perempuan dliOman

Senior year!!

@fnfmr_ Nak gambar time performance. Tapi dkt ig tu ofkos dah setel sampai kebawah dah 😌

2019-02-16 23:05

im Imranafiqqqqq

STING LIKE A BEE 🐝

RT @fatinathirahhh: Ada sesiapa yang minat bunga? Boleh bagi utk tersayang atau diri sendiri pun also can hihi. Any inquiries boleh DM i pe…

2019-02-16 23:05

Asyraff AizzatAsyraff

Every story has an end, but in life every ending is just a new beginning.

@bungannn @P3aceMaster_Za8 Macam yang kat gsc tu ke?

2019-02-16 23:05

A.T.I.K.A.H Tikah981

Allah is thebest planner🌷

RT @emirhaqim: bila orang dah malas nk layan kau tpi rasa bersalah kalau tak reply

2019-02-16 23:05

Dila Dola 🦋 surat_layang

New chapter with you 🌷

Tak boleh betul tengok cerita pasal ayah ni 😭

2019-02-16 23:05

•Zor0matsu• Phantom_StanD

Just a spider-pig crawling on yall ceiling every night

RT @AshrafAriff: Takpe ke every time i rasa nak self-harming, i pergi derma darah? Lega gila dapat tengok darah sendiri banyak² keluar. — A…

2019-02-16 23:05

Mohd Fahmi mohdfahmifauzi

I'm at Fun Fair in Batu Caves, Selangor

2019-02-16 23:05

Puffy lacreamypuff

RT @CaptainYap: Bahasa gamers ez pz

Eng : I don't know
Indo : aku tidak mengerti
Gmrs : ?????

Inggris : I dont want it
Indo : aku…

2019-02-16 23:05

dini🐣 iilllyina

RT @HimalayaMAS: [Special Giveaway]

5 yang bertuah akan mendapat koflet & lip balm setiap satu.

Bagaimana cara untuk menang? Senang je!…

2019-02-16 23:05

Putera_Semot PuteraSemot

x yah carik follower kat sini... acc ni pon x de follower lah giler.. 😂

@cuti_makan aku x suka chocolate indulgence... tp mcm aku nak bgtau org sebab x boleh rt... hmmm

2019-02-16 23:05

AMIR amiriay_

I will do anything for someone that I love to stop smoking especially my bff.

2019-02-16 23:05

🕊 🎀 𝒴𝒶𝓈𝓂𝒾𝓃 𝒮𝓊𝓇𝒶𝓎𝒶 🎀 🕊 ItsYaaMingg

@TheHysminae Ni ke yang guna account kawan dulu tu?

2019-02-16 23:05

Bae FQ2019

single | daily diary | please don’t follow me

@promptu__ @AMuslimRozlan Tgu probono dari lelem

2019-02-16 23:05

• sᴜғɪᴇɴᴀᴢ sʜᴀʜ • sufienazshah

D's 💛🌻

RT @doughnutasha: Dulu aku mengaku yang aku akan rasa sedih bila orang ignore aku, but then bila lama lama aku sedar yang aku tak dapat apa…

2019-02-16 23:05

Seri Amirah serieamirah

yo not original; radiates big gay energy 🏳‍🌈

RT @AidaSue: Kalau anak lelaki menganggur, takpe. Tapi perempuan kena kerja.
Anak lelaki pemalas, takpe. Perempuan kena rajin.
Anak lelaki…

2019-02-16 23:05

𝓐Şℍ ॐ earth_ash

World Series Attitude 🥂✨

RT @PremdasD: This should remind us that life as it is, is fragile.

2019-02-16 23:05

𝕊𝕦𝕫𝕚𝕖 szylshaa

𝕀𝕗 𝕪𝕠𝕦 𝕒𝕤𝕜 𝕞𝕖 𝕨𝕙𝕠𝕞 𝕀 𝕝𝕠𝕧𝕖 𝕞𝕠𝕤𝕥 𝕠𝕗 𝕒𝕝𝕝, 𝕀 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕘𝕚𝕧𝕖 𝕪𝕠𝕦 𝕒 𝕞𝕚𝕣𝕣𝕠𝕣

RT @AshrafAriff: Takpe ke every time i rasa nak self-harming, i pergi derma darah? Lega gila dapat tengok darah sendiri banyak² keluar. — A…

2019-02-16 23:05

ZOE Warsi Zoina07

Trolls are jst Honest Opinions to People. ASK Fan..IT's never Too Late to Change your life for Better.

RT @SimplySanyukta: It’s so silly for celebrities and influencers to make soc-med statements on how saddened they are with the #PulawamaAtt…

2019-02-16 23:05

Ihsan ehsankam

you don't like me?
yeah, I hate myself too

@pu3shahira Rileks la. Wayang je tu

2019-02-16 23:05

my _sarahisthatyou

RT @zainazlan: Sy tetap dgn pendirian saya bumi berbentuk bas.. gambar sebagai bukti..

2019-02-16 23:05

previously LHakimZ99 theflyinglhz

Not for everyone

RT @ernamh: Look at Yuna. Getting the accolades and collabs with Usher and Pharrell.
But in Malaysia, they’re sibuk about how she wears her…

2019-02-16 23:05

jay fira_jn

as simple as black and white

What kind of imagination is that hahaha so weird but funny

2019-02-16 23:05

momo Mimong__

Ni Hao. I'm Momo a liberal

RT @Kudsia_Kahar: Hi @Discovery I’m Malaysian and the state PERAK is pronounced PAY-RAK and not PURR-RAK as your voice-over guy is doing in…

2019-02-16 23:05