Tweets at around 30km

It searches the Tweets of Twitter around 30km.


Search Results

aiman aimanr98

no, nothing good starts in a getaway car

i s2g i dont wanna do anything extra balik ni like lol 3 days plus je kat ganu just to take the very last paper for…

2018-01-22 11:21

.fatin. fatinsamsudin

@jazllan 's wife 🌸

Not a good day ☹️

2018-01-22 11:21

Khoo Yee Qing imKHOOLikethat

Peculiar Living Character チウ・イイキン

RT @SumishaCNA: If you can donate blood, please do as levels are low in Klang Valley.

2018-01-22 11:21

محمد اذاتول🕊 AHCHONG2

sorryy,kite kenal ker?

RT @bernamadotcom: 3 maut, 7 cedera dalam letupan bom di sebuah pasar di Yala, selatan Thailand pagi ini.

2018-01-22 11:21

세하 Sehhaa

🐼🐠
love yourself, love myself.

RT @syafiqhafiez: setuju, terima kasih memahami hak customer.

2018-01-22 11:21

isthatalfaris Mhd_Alfaris

insyaallah 9A's SPM EXOLs + BTSARMY //

😕#BestFanArmy #EXOL #iHeartAwards

2018-01-22 11:21

‏سيتي saizurainie_

🌼

RT @Izz__h: Cantik memang la bf selalu rindu. Kalau muka nan hado, tak jumpa setahun pun bf ok je 😂

2018-01-22 11:21

wanele itswanee

cikgu yang penyayang

@shahrulr Mmmmcdonal mana ni

2018-01-22 11:21

OJ Kenobi Kunyah_Sireh

kindergarten of Defaz

@MeLKutcher lawan @MedMijan

2018-01-22 11:21

_nx's Nxck77

i m p e r f e c t i o n.

Si itang manis miko nama diberi.

2018-01-22 11:21

KD khdjhnjwa

Call me Khadijah.

RT @DianDalha_: Belgaum is always our home

2018-01-22 11:21

Aina Sukor _naskr

There is beauty in silence

@adrnx_ @Afidi_y Kekna slalu doakan💕

2018-01-22 11:21

Yinmira mirayin18

@FakkYehhJam @izzyantiejamidi Hahahaha haii ijammm. Lama x dgor kabor. Kristal suria ade lg tak kat setiawangsa?

2018-01-22 11:21

Keluarga keluargamag

Kumpulan Media Karangkraf Sdn Bhd

Tips untuk isteri, Sila jauhkan 7C kalau nak suami sayang lebih!
/>
#suamiisteri #tips…

2018-01-22 11:21

dayang dygdk_

RT @nia_rafei: Sooo semalam aku naik grab then this grab driver said

Him : u org mana?
Me : sabah
Him : ouhhh sabah, dekat sana ada grab k…

2018-01-22 11:21

Jim Bergem Bergem

American in Asia- Radio host @ MaTiCFM, Travel writer. #GoCougs Seattle Sports fan- #GoHawks, M's, #Sonics, #NHLSeattle, #Dodgers- hike, bike, politics & travel

#MaskUp #Amazon is ca$hing in! #TroutTheDog #NFCChampionship #SBLII #GoEagles #BeatBrady

2018-01-22 11:21

🌠🌟NurBahyah💞🌟💘 nbj88

@BTSMalaysia I request that song & they play it... TQ @hitzdotmy

2018-01-22 11:21

Ama Risa Rosales ama_risa

Naturally funny because my whole life is a joke.

@nourqistina selamat ulangtahun kelahiran gadis batik moga panjang usia sentiasa dimurahkan rezeki sentiasa diberkati amin

2018-01-22 11:21

Andrea andreaaa_chan

I'm a simple person with a complicated mind.

Will nvr know why I was too dumb not to realize it

2018-01-22 11:21

Wilfried _Zulhilminsrdn

I don't care who's the first and who's the top.

Hyperreal

2018-01-22 11:21

aliah aliaahfarhanaa

RT @nia_rafei: Sooo semalam aku naik grab then this grab driver said

Him : u org mana?
Me : sabah
Him : ouhhh sabah, dekat sana ada grab k…

2018-01-22 11:21

Aniees aniees_abdrahim

RT @malaysiandude: Aku tak minta banyak pun. Cuma aku harap 2018 ni dalam dompet tetiba banyak duit.

2018-01-22 11:21

Erik Lehnsherr 🔥🇲🇾 OfficialAarif10

💬 stocks market(S&P 500), cryptocurrencies (ICOs listed) & trust fund are mediums where and how i grow my financial freedom..lets join us now.. | YNWA 🌹

RT @msianinsight: ‘Stronger ringgit, rising stock markets not good indicators of recovering economy’

2018-01-22 11:21

syaz syzairdn

oh

So.. I hope he doesn’t change. I have pretty high hopes for him

2018-01-22 11:21

danial danijenewien

ig : danialazim94

Ok baru kat luar haha

2018-01-22 11:21

ashraishah ecahsokri

22 & Amirul Ashraf is the best partner ❤

RT @malaysiandude: Aku tak minta banyak pun. Cuma aku harap 2018 ni dalam dompet tetiba banyak duit.

2018-01-22 11:21

Siti Ameera Damran SitiAmeeraD

'Berangan'

RT @ImanAzlan11: Tadi ada patient datang, symptomatic anemia dan asthma, tak mau makan ubat, tak mau buat examination.

"Ini semua ubat yah…

2018-01-22 11:21

okayokay azmelhazim__

RT @rotikaya: Kisah Achey bawa teddy bear demi Abam 😘

2018-01-22 11:21

Beata Alexander izwan_83

simple n easy going, already married with my lovely wife zetty

sem sex online school girls xxx photos

2018-01-22 11:21

‏سيتي saizurainie_

🌼

RT @MSamLovey: Jika Allah tidak mengizinkan kita bersatu dengan orang yang kita cintai ,

Semoga Allah menyatukan kita dengan orang yang sa…

2018-01-22 11:21

ᴍ ɪ ᴍ ɪ miemiyyy

IPH| MY🇲🇾

RT @khairunnaim5: Perempuan, nak cantik? Lelaki nak hensem / kacak?

Jom amalkan ni. InsyaAllah

2018-01-22 11:21

Min syhmnfrhnh_

✈️

RT @syafiqhafiez: setuju, terima kasih memahami hak customer.

2018-01-22 11:21

MFY FaizYusoff96

69Brotherhood

RT @RaisRzk: lmao umur 22 ni kalau perempuan cerita pasal stress sebab pakwe salalu main game, dah boleh start cari orang lain dah aku rasa…

2018-01-22 11:21

8055 brozam

#Rxz #retromania#UmnoBukitBintang #Bumiputera #matmotor #Belia #AllahselamatkanWilayahpersekutuan #JomBerkebun #pemuda #im4u #rakancop

RT @adzra: Saw this post on FB. Komen rata2 kata keje bodoh. Well, itu laluan basikal. I gz dia buat gitu to make sure takda motor atau ker…

2018-01-22 11:21

Aina Sukor _naskr

There is beauty in silence

@ben3491 Ekk ehh. Mu lagi seniorr. Hahahaha

2018-01-22 11:21

kuuurrr shkrarfn

I do what I love to do✌

RT @rotikaya: Kisah Achey bawa teddy bear demi Abam 😘

2018-01-22 11:21

Husni.A HusniSaila

My life isn't perfect but i'm thankful for everything i have...

@OneSamosa @creativeskill1 @intannajuwa2 @ninasyazna @Intan_Norhafiza @hasliza_hamsin @ukhty_lina ❤

2018-01-22 11:21

Rafiq Rafffiiqq

#YNWA

😭😭😭

2018-01-22 11:21

StarBiz starbizmy

Business news from The Star

NWP down 25% after auditors' disclaimer of opinion

2018-01-22 11:21

Azreen Sani azreen_sani_

Aku jomblo, pria kias pujangga

[IG: Azreen_Sani_]
[FB: azreensani]

It feels “good” when your morning started with system bullshitting your working day, still…

2018-01-22 11:21

← slhhrjldn ♔ Solehaaah

If you cannot be positive, then atleast be quite.

@blesstheshah Hahaha dulu macam2 baju ada. Sekarang semua fashion dah berubah 😂 Kan. Ingat lagi dulu shah selalu us…

2018-01-22 11:21

べっき bc012345678

ホモですが、勃起モロ出し、明らかにヤリ目裏アカ、ホモ以外無理という方ごめんなさい。鍵アカさんは中身わからないからなー。LINEしてません。

@kenta0439 雪積もらないといいですね。。。

2018-01-22 11:21

Mxn eyemansaidy

@LFC 98's Traveller

RT @khairunnaim5: Jagung cheese Milk rm4
jagung cheese + Coklat = Rm5

Lokasi Kundang,, sg buloh..

2018-01-22 11:21

Nur Raihan xvioletreix_

jangan lupa pakai seatbelt, Ubai. #COYG

RT @syafiqhafiez: setuju, terima kasih memahami hak customer.

2018-01-22 11:21

Wan. Wansheraaa

bersyukurlah bila allah sudi tutup aib kau
ex-mrsmps

RT @Ad212ulL: Nk jual murah2 sebab x ada masa jaga.. and bdk nie penakut org.. 😔.. maybe x ada masa nk manja2 kan dia.. klu berminat boleh…

2018-01-22 11:21

💕 PRINCESS 💕 princessawa_

23 | KUL based | Airlines Ind. 😌

Begin my day with exam today. Wuhuhuuu

2018-01-22 11:21

♥ fifi ˖⁺⑅ _snafifah

♡ 20, living my life to the fullest & focus on the positive.

RT @MauKerjaMY: Berita baik bagi warga Kuantan! Join Grab sbg Sales Exec. Gaji hingga RM4000. Min SPM & waktu kerja fleksibel.
Interview mi…

2018-01-22 11:21

Argan Oil Malaysia arganoilmy

Pure Argan Oil by Lalla Nour

Thank you for shopping with us, Cik Farah. Pleasure to do business with you. Semoga bermanfaat dan bertambah seri p…

2018-01-22 11:21

Unusual Traffic KL WazeTrafficKL

Akaun Rasmi @Waze. Jadi yang pertama melapor kesesakan lalulintas di #KL. Siaran dengan kerjasama Waze. Permintaan untuk kerjasama: Broadcasters@waze.com

KEMASKINI: Jalan Kuching patut dielakkan. Masa menunggu sebanyak 20m lebih dari purata #kltu

2018-01-22 11:21

KevtheDonut ™ Kevinplae

cheesy af.

@hannawhoops iPhone too small ah?

2018-01-22 11:21

Mohamad Azizan tarzancute

You can trust me !

Mudah?

2018-01-22 11:21

Captain Flanger CaptainFlanger

17. Host of @TheFRGCrew #TheFRGCrew. Proud member of every Discord server. Twitch streamer. I (legitimately) criticize everything.

@Tearfury76 Episode Three, Zech. EZPZ.

2018-01-22 11:21

danial danijenewien

ig : danialazim94

Tulah noobkan ak lagi see jadual ak lg awesome , cara nk dpt jadual awesome register lah sem dpn lambt lagi 😂😂😂 le…

2018-01-22 11:21

🕸 AzrulPeace

20| metalurgist| When im not around u please behave and take care yourself🙏🏻🙏🏻

RT @Shahirrzz: Membe aku baru lepas guna pickup line masa nak bayar makan tadi.

"Awak orang mana?"
"Malaysia"
"Yela duduk mana?"
"Sini je"…

2018-01-22 11:21

Shaf _Shaf1996

Memoriess

2018-01-22 11:21

shakir ShakirRosli3

leha

Yo that womann😂

2018-01-22 11:21

Qistina QistinaIdros

If you become me, I'm sure you understand

Harini genap 3 tahun kau prgi 😔 Rindu kau sgt2

2018-01-22 11:21

🕊 nratyrabirham

Humble on the outside, confident on the inside.

“Tinggi macam mana pon kau terbang, tapi kau akan duduk dibumi, kau tetap berada dibawah.”

Bocey.

2018-01-22 11:21

_nx's Nxck77

i m p e r f e c t i o n.

Aku tak rs meaw aku mcm ni.. sepanjang video aku nnt akan nmpk dia tido jela. Dasar sleepyhead!

2018-01-22 11:21

butikhujungkaki awiekaka

Just posted a photo @ Green Project

2018-01-22 11:21

Tyaaafts snrftia_

19. Dip. Quantity surveyor👩🏻‍🎓

RT @officialachey: Antara benda seram bila kau kejar lipas nak bunuh dia tapi dia kejar kau balik 🤣

2018-01-22 11:21

fizza hollstein fizza_vanlis

Ultimate OTP #Hollstein & #Negovanman. Love to edit things #charmed #carmilla #creampuffs #anyonebutme #DC #Marvel #poptarts #karenknox #caitylotz #saralance

I couldn't agree more with Natasha's friend 🙌❤🙌 QUEEN

📸 moldylife instagram

2018-01-22 11:21

Min Suga's 💍 leenyoongi

Malaysian's ARMY. Instagram : aleenrosli

Masih ada lagi manusia yg baik hati. Alhamdulillah

2018-01-22 11:21

KK Shah Alam kkshahalam

Sijil Rekabentuk Dalaman

"Barang siapa menginginkan soal-soal yang berhubungan dengan dunia, wajiblah ia memiliki ilmunya ; dan barang...

2018-01-22 11:21

na chehusna_

RT @My_CrimeWatch: Cara kongsi gelap luar negara menghukum ahlinya.

2018-01-22 11:21

sǝʎǝʞɐuɐʎɹɐ ◕‿◕ aryanaKeyes

the golden one

@RaisRzk Hahahahah u get me right?!

2018-01-22 11:21

IrnarahShukrina dirsh_

Just a child that is really tall.

RT @iam_azizul: Zaman sekarang ni kena banyak sabar. Tak semestinya bangun pagi tadi kita happy nanti malam nak tidur pun kita happy.

2018-01-22 11:21

chadgaf MRyanmeranto

You know life is worth the struggle when you look back on what you lost and realize what you have now is way better than before.

@Shah_WAK It's your passion bruhhh

2018-01-22 11:21

κεмααα AkmaAtiqah

RT @rotikaya: Kisah Achey bawa teddy bear demi Abam 😘

2018-01-22 11:20

markchics_ halimaa_nasir

Your other half ...?

RT @syafiqhafiez: setuju, terima kasih memahami hak customer.

2018-01-22 11:20

Fatima FatimaAzam_

Polteknik Ibrahim Sultan 🎓
Always smile to cover all the sadness that passed 😊
2/4/15 & 23/4/17 😔 #GGMU

RT @syafiqhafiez: setuju, terima kasih memahami hak customer.

2018-01-22 11:20

Suara Rakyat Kunak SuaraKeramat

Welcome To Blog, SUARA RAKYAT KUNAK

Munkin kamu punya mata sudah bengkok, Pakistan pun kamu cakap Myanmar

2018-01-22 11:20

Norzayani Norhamshah YaniHamshah

Allah is the reason why even in pain, i smile. I confusion, I understand; in betrayel, I trust. And in fear I continue to fight. I thanks Allah for His support

Memandangkan membaca boleh menyebabkan aku ngantok dan lena, jadi kita guna alternatif dgr ceramah/video berkaitan…

2018-01-22 11:20

Nakashima Kazuma fakar_ahmad

High Tension...
visit my ig: muhammadazullah

RT @officialachey: Antara benda seram bila kau kejar lipas nak bunuh dia tapi dia kejar kau balik 🤣

2018-01-22 11:20

Mamats Jiraiya mamats_jiraiya

Simple & Crazy :D Don't hold strong opinions about things you don't understand. :p

2018-01-22 11:20

نزرين nazreennnordin

Mari bersama HARAPAN, kita lawan kerajaan kleptokrasi!

@IAMhafiqIsa Ini pasal aku sayang kau. Muahhh

2018-01-22 11:20

Sa michiko_Ra

Ashraff | December 2014

RT @izharmustaqin: Masa dekat Universiti dulu buat model guna modeling board / kutip bahan2 terbuang sebab takde duit. Sekarang buat model…

2018-01-22 11:20

a arffuddn_

Delicate

RT @syafiqhafiez: setuju, terima kasih memahami hak customer.

2018-01-22 11:20

GOT7donna maedonnagot7

@marktunatrash Thank you for sharing especially to DEFJAYB I know it's hard for you but I know your still there as…

2018-01-22 11:20

LKIM LKIMHQ

Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM) adalah sebuah badan berkanun di bawah Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani

Retweeted NEKMAT_HQ (@nekmatkl):

Kedua-dua pemimpin telah memberi jaminan nelayan kedua-dua negara yang ditahan...

2018-01-22 11:20

na __nurinaa

joyful

RT @Rerereezal:

2018-01-22 11:20

noufar MissMongie

BA Degree of Hons UiTM Shah Alam, BizvaganzaMuafakatJohor

RT @officialachey: Antara benda seram bila kau kejar lipas nak bunuh dia tapi dia kejar kau balik 🤣

2018-01-22 11:20

Beata Alexander izwan_83

simple n easy going, already married with my lovely wife zetty

sexy video fucking free sexnet

2018-01-22 11:20

Ku Zafuan zafuan_zahari

LiVE WiTH LOVE,PASSiON AND COMPASSiON.

Cara reply pon nampak agak "kurang cerdik" betul lah kaya xsemestinya cerdik.

2018-01-22 11:20

sǝʎǝʞɐuɐʎɹɐ ◕‿◕ aryanaKeyes

the golden one

@nsmg__ Hi sis buat apa harinii

2018-01-22 11:20

Zarra azahra_fatin

Ig : azahra_azmi

RT @Ashril_92: Kalau pernah pegi Foodsbury Cafe wajib try Fei & Ali Cafe sebelah jeee 👍
Dekorasi kedai cantik cume kecik sikit dari Foodsbu…

2018-01-22 11:20

Captain. Putriffatin_

Telah Allah tetapkan sesuatu yang indah buatmu buatku .

RT @comelnyacute: Mujurlah sempat orang sambut, kalau tak mungkin dah arwah kot.

2018-01-22 11:20

chut nyak sarah seyrathequeen_

flying unircorn #viscaęlbarca

Thank you and happy journey

2018-01-22 11:20

AFEAN.R AfeanRazak

nothing

Bosan

2018-01-22 11:20

Azrul Izzat azrulizard

This realm of mine is not for you to discover.

@fzzlkfly Sometimes haha, but no longer berdiri atas kerusi. Suruh berdiri gitu je.

2018-01-22 11:20

rhys al razali rosmizan_ar

| you can't blend in when you were born to stand out |

mi power bank pro out of stock

😢

2018-01-22 11:20

S U F Suffi_J

seorang survivor yang sedang menunggu maut, rezeki dan jodoh

@hzqhmj Ko kat kampus lagi ke ?

2018-01-22 11:20

Asyraf _acapASYRAF

my one true love is remains myself.

Medical lasers (@ Medical Lab 215)

2018-01-22 11:20

Andrea andreaaa_chan

I'm a simple person with a complicated mind.

Having flashbacks sucks especially when it involves fake ppl

2018-01-22 11:20

🦄 nadiahadzman

Careful, I'll bite.

February is just around the corner. My birthday month! Wuhuu. But wait, I'm not ready to turn a year older lahhh

2018-01-22 11:20

bal blqsff

blessed

Juice aku untuk pagi ni supaya tak moody tak tentu pasal. Can i just slap his face sebab handsome sangat??? *sigh*

2018-01-22 11:20

G farahgeeha

be who you are as bold you are

Michael Buble song playing
‘’Home ‘ this song meant everything

2018-01-22 11:20