Tweets at around 30km

It searches the Tweets of Twitter around 30km.


Search Results

🅸🅽🅵🅾🆂🅴🅲 NWO_InfoSec

RT @johairawahab: Bribery in the UN???

2018-11-13 12:08

👻 azfzki

Bruh i had to make a new acc 😌

RT @farisaalia: Buat siapa yang rindukan chika. Kesian nak garu tak sampai ☹️

2018-11-13 12:08

Juliazulhisham 🌻 juliazulhisham

Bach (Hons) in Biomolecular Sc. Masters degree in Makeup Artistry (M.AoM) Freelance MUA 💁🏼💄 Owner of this awesome cosmetic line 👇🏻🙂

Terasa but that’s okay. What you give to people, one day you’ll receive 🙂.

2018-11-13 12:08

sara srafrds

👩🏻‍✈️

RT @syafiqnawi:

2018-11-13 12:08

🦄 emyfai_

My 24/7; dreaming

RT @myjoe_: Betul2 gila punya manusia. Kejam. Bukan nak victim blaming tp parents yg ada baby ni seeloknya hantar pada nursery berdaftar. B…

2018-11-13 12:08

NR NrIsodera

Fulbright Scholar, Rockefeller Fdn Fellow, PhD, Cosmopolitan Citizen of the World. Nonconformist. PASSIONATE AGAINST INJUSTICE! RTs not necessarily endorsements

Are we surprised? 🤔

2018-11-13 12:08

dєαd | ѕílєnt azn_14

sentiasa perbaiki diri utk menjadi lnsan cemerlang dunia akhirat

RT @zaquwann_: kawan kawan

2018-11-13 12:08

ciya SyeraRusly

syafik's

RT @soulusiMY: Suka mimum kopi dalam cawan yang mana? Jawab dulu nanti admin bagitau personaliti korang! 😃

2018-11-13 12:08

nrhsyahsna _Hxxyn

suka-suki

Block Kat ws,pastu chat Kat ig suruh unblock 😂

2018-11-13 12:08

anieeera anieeera

16teen 🌈

RT @jentikhati: Untuk wanita.

Setiap hari lepas solat subuh, bacalah "Ya Malikul Quddus 11x" . In sha allah, ia akan melindung kita darip…

2018-11-13 12:08

Fareez Johari fareezjohari

Why complicate things? Simple is perfect :) @KelasKaseh #KelasKaseh

RT @WanAgyl: Nak nampak sedap dan BN ni teruk sangat, disebutnya hutang negara RM 1 Trillion, sekarang PH kena cukupkan nilai ini kalau tid…

2018-11-13 12:08

BeLLa nabilahhahmad

21 | UKM |
Future Head Of Director, Aamiin!

RT @rotikaya: Amboi Jep Sepahtu, cannot speak Malay katanya di Maldives 🤣

2018-11-13 12:08

Mathias Danaraj joemat

Malaysian Abroad keeping current with news,views and comments to make sense of what's happening...Love to travel,read and write..and do some woodworking.

RT @kinitv: Education Minister Maszlee Malik should immediately relinquish his post as president of the International Islamic University Ma…

2018-11-13 12:08

Mirza Taufiq Beg BegTaufiq

23. BBA Marketing

@AididMukhashen Ok

2018-11-13 12:08

Sharifah Sharina sherrina

VP of Projek Iqra'. An NGO focusing on education and needs of less fortunate children in underprivileged communities. info@projekiqra.com / 017-2748904

Kena cari jalan untuk daftarkan dorang masuk sekolah. Sekolah dekat sangat.

2018-11-13 12:08

Tuan Syed Sigaraga syedsigaraga

RT @zeegzag: Aku tengah cari team untuk Digital Marketing Bandoru

Antara yang aku perlukan:
-Content Writer
-Graphic Designer
-Social Med…

2018-11-13 12:08

❄️✨ coldheartxxx

❄️ | I stop chasing my dreams not because im giving up, but because my dreams giving up on me.

Aduh, kenapa sampai dua yg cuba minta nak faham hati ni. Huhu

2018-11-13 12:08

🕶 syzwifaiz

🇲🇾

RT @abang_naz: Ayah ni, segala hajat anak dia tunaikan. Dari seremeh-remeh hingga sebesar2 benda.

Tapi yg di "appreciate" dan dibesar-besa…

2018-11-13 12:08

Dai taiiiz13

I'm doing ordinary things in an extraordinary way.

Join aktiviti-aktiviti menarik sepanjang karnival berlangsung! #urbanscapes

2018-11-13 12:08

N.A ayna_nur

| Kelantanese | Single | Alumni UMT

Xsempat hari ni esok sehari jer lagi..nk g cari laksam,laksa kt atas pasar tuy pastu nk g cari nasi pohon nako tuu

2018-11-13 12:08

🌸 Cueee_

A tongue is soft, But it can break anything.
Warisan MuayThai🌺
Welcome to my diari🙋

RT @frdsh_: Someone has shared this before on Twitter but I want to share this again. This beautiful soul who has been rescuing cats (dogs)…

2018-11-13 12:08

Chloe Tan ChloeTan1226

Hi, I am a recruiter. I will post the job advertisement for part time/temporary position here. 😉

Logistic and Distribution Admin Needed🧐
Kindly send your resume at Tan_Sookping@kellyservices.com.my if you fulfill…

2018-11-13 12:08

멀리 🐻❣️ farishafarhana_

30/10 🧡 aa ❤️❤️

RT @AnasZahrin: Tak tahu nak cakap. Lawa sangat dia ni ❤️

2018-11-13 12:08

senyumdong! ElvisAnggi

I hate small talk. I wanna talk about death,aliens,the government,what life means and why are we here.

RT @httpsRid: Sudahkah anda terjebak dengan sales di Zalora, Shopee dan Lazada?

RT kalau duit anda masih selamat
Like kalau duit dah separ…

2018-11-13 12:08

amerfaaa amrfaaa

١٩٩٧ 🇲🇾

@m6_barbershop

RT @jentikhati: Ada hikmahnya sedih.

Apa dia?

Kita kembali kepada Allah.

Itu lebih baik daripada senang yang buatkan kita lupa kepada Al…

2018-11-13 12:08

. hanim_J

Being positive doesnt mean you're happy all the time.

RT @zeegzag: Aku tengah cari team untuk Digital Marketing Bandoru

Antara yang aku perlukan:
-Content Writer
-Graphic Designer
-Social Med…

2018-11-13 12:08

Bad Pitt pittssuda

Not your level | #GGMU | Cuckoo? PM me.

So takde club luar puji JDT?

2018-11-13 12:08

Muaz Musa muazmusa_

I'm an unapologetic gay guy. Don't follow if that scares you. #CampurLGBT

@justalhafiz Haha. Cari je mana-mana majikan yang geboi.

2018-11-13 12:08

Zulaikhhaziqahh Zulaikhhaziqah1

Shitsukēndayo

RT @dnialhaikl: Bila crush confess kat kita be like 💕

2018-11-13 12:08

su ha da sxuuuuuu

balang araw 🤙🏿

RT @Media_Selangor: #INFOKINI 1023PM | Hati-hati kepada penunggang motosikal yg melalui Lorong Motosikal di Lebuhraya Persekutuan selepas I…

2018-11-13 12:08

Mohsein, Ahmad mohseinazman_

May contain opinions, ramblings and #AFC tweets. Studies Economics at the U of M. #GoBlue 〽️ #COYG 🔴⚪️

RT @staronline: Man needs 15 stitches after python in toilet bites his penis
Read more at

2018-11-13 12:08

Sabrina 🌺 sabrina_azam

life is too short to waste it on fake people //future Actuary Instagram: sabrina_azam

help her!! 😭😭

2018-11-13 12:08

𝓝𝓪𝓭 🕊 iNadJml

i just want to be happy, thats all.

RT @itsraimisyahmi: I cant brain why people hurt my feelings and say those harsh words to satisfy themselves. Ive apologised. What else do…

2018-11-13 12:08

tuv nindr dayangnurwani

Usaha to the limits untill you decide the times to stop.

To you,

Whenever u feel down, ingat ada je yg sayang awak lebih dri yg awk rasa.

2018-11-13 12:08

Farhan Zuhairi PaanZuhairi

letsdieinawonderfulway

Jumpa kul 2

2018-11-13 12:08

I IszuddinIdris

FML😧😧

RT @frdsh_: Someone has shared this before on Twitter but I want to share this again. This beautiful soul who has been rescuing cats (dogs)…

2018-11-13 12:08

فزران إزامن FazranIzaman

@LFC Supporters, METAL🤘, ISLAM is my religion & MUHAMMAD is my prophet

RT @MalaysiaLFC: “Kami menang dan pamerkan aksi baik, terutama di separuh masa kedua. Ia perlawanan yang agak kurang kemas namun kami berja…

2018-11-13 12:08

🌼 blackforesthes

scooch-a-mooch

RT @daneahanafi: Stop using grades to label how high a person is. Not all scientists know how to draw. Not all artists know how to sell. An…

2018-11-13 12:08

M.Y mawardiyunus

Photojurnalism | Blogger Malaysia |
Projek Travel

Keluar rumah jam 7 pagi setiap hari, sampai rumah dekat jam 8 malam. Some time balik boleh rehat, sometime still ke…

2018-11-13 12:08

Nisha NurulanisyaA

My heart is crying and im still smiling
#soulmat

RT @itsraimisyahmi: I cant brain why people hurt my feelings and say those harsh words to satisfy themselves. Ive apologised. What else do…

2018-11-13 12:08

Mil mildredvillossa

sleepy , hungry and tired 24/7 💃

RT @AzharKhilmy: Death penalty gone wrong

2018-11-13 12:08

🌸 ashyknn

✨ Life is beautiful when you smiles.💕

RT @itsraimisyahmi: I cant brain why people hurt my feelings and say those harsh words to satisfy themselves. Ive apologised. What else do…

2018-11-13 12:08

Venosha 🌹 VenoVenosha

22 | BA English for Professionals (USM) | MA English Language Studies (UM) | A Crossover of Tara Maheswari and Tara Kalingarayar 💜

@RaswineR Time to play for the girls team ☻☻☻

2018-11-13 12:08

Amalina nramlnabhri

@alif_tahir 💕

RT @khairunnaim5: Zamani buat comeback! Meremang bulu roma bila dengar zamani nyanyi lagu di matamu.

#GegarVaganza

2018-11-13 12:08

Zam Nayan 🚀 ZamNayan

Rookie X-wing pilot

RT @KKMPutrajaya: Kanser adalah punca kematian ketiga tertinggi di negara ini.
lelaki
1. Kanser usus (16.4%)
2. Kanser paru-paru (15.8%)…

2018-11-13 12:08

delrey terrencelovesmi

mind your own business cause i talk A LOT i mean tweet a lot

RT @fatenliyana278: THIS.

2018-11-13 12:08

aimanmars mAimanfahmi_

♤😄ganbate dearself!

♡you must care about other people feellings too

RT @AshrafAriff: Orang minyak akan rogol anak Dara kan? So, before orang minyak rogol gf aku, baik aku amik Dara gf aku dulu. Pintar tak… —…

2018-11-13 12:08

Alicia Quinn aliceluvaaron

I'm a litigator, solicitor and financial consultant.
#fitissexy #3linestummy

#alicesreminder #loveyourselffirst

2018-11-13 12:08

JOI (s͛ͩ̓̐̄̇̌̐̑̚͏̺̼̣͚͖̠̖̘̠͉o͑ͣͣ̃̓ͯ̊͒̏̚n͒̍̿ͬͫ) amirulsyadza

Tak mati dikeji, tak tinggi dipuji | #Uncadjoitable

RT @_hafizr13: Macam bodo megi 99 sen postage 7 ringgit 😂 baik aku start motor pergi 99 speedmart

2018-11-13 12:08

🐻 IzzaRazif

Kadang, Allah hanya menemukan bukan menyatukan.

RT @HafizRayyan: When I like someone, I’ll like them so much. Even someday they probably will hurt me, I’ll continue liking.

2018-11-13 12:08

Viee12 Viee121

@BBCBreaking @bernamadotcom 🙏RIP

2018-11-13 12:08

DasOtter 🇲🇾 memeranglaut

Typo typist typing type. [Anime, Planes, Tech, Japan] I know many things but knows nothing. シャルル。Foot-in-mouth Syndrome. The Meme Guy (apparently)

RT @bernamaradio: #Parlimen14 : Pemilik kereta mewah berkapasiti enjin 1.5 cc ke bawah tidak akan menerima subsidi petrol bersasar - Menter…

2018-11-13 12:08

Dato’ Lobakman jailaniMF

legal mind with a comic heart

RT @My_CrimeWatch: Semua hadirin dijemput kecuali PDRM.

2018-11-13 12:08

sarah sarahmohdazmin

less is more 🌻

@booboohani Omggg pergi laaa!!

2018-11-13 12:08

Mimiy Argent 🌸 mimieyjoe_

I am the nicest rude person ever. 😇

RT @syyafiqqq: @InjangNation Dia kata jangan delete segala fitnah terhadap diri dia, tapi dia yang delete comment aku. Wtf? Kau dah tularka…

2018-11-13 12:08

LESTER CENZI Sacupana910

RT @EmbavenezKL: #Malaysia and #Venezuela together at #FILVEN2018 with the donation of Doña Bárbara, the first Venezuelan Novel in Bahasa M…

2018-11-13 12:08

توفيق tfqmtlb

an average guy that living his life.🙆🏻‍♂️

RT @AshrafAriff: Orang minyak akan rogol anak Dara kan? So, before orang minyak rogol gf aku, baik aku amik Dara gf aku dulu. Pintar tak… —…

2018-11-13 12:08

Rambut Gondronx Beranimati7

rambung gondronx

RT @KKMPutrajaya: Bagaimana anda boleh membantu untuk menghentikan kerintangan antibiotik?

JANGAN berkongsi antibiotik dengan ahli keluar…

2018-11-13 12:08

𝒮𝒶𝓁𝑒𝒽𝒶 nursaalehaBasri

Don't let the behaviour of others destroy your inner peace

@NoreenLaika Wei aku lupa doh nak cerita dekat kau aduhhhhhh reen

2018-11-13 12:08

NisD° anisssdee_

Two . One 🍀

RT @frdsh_: Someone has shared this before on Twitter but I want to share this again. This beautiful soul who has been rescuing cats (dogs)…

2018-11-13 12:08

Mauredza Sarri redzarazif

Cucumas

Aq penart

2018-11-13 12:08

💟 asyadrinaa

🐈Ayiesh || Designer ||

RT @Inbarajs: Ampang yesterday. Scary

2018-11-13 12:08

Mimi.D mimi_desa

randomly tweet

RT @myjoe_: Betul2 gila punya manusia. Kejam. Bukan nak victim blaming tp parents yg ada baby ni seeloknya hantar pada nursery berdaftar. B…

2018-11-13 12:08

FIKO afqhasnrul

ig: nur_afiqah97
✨belut💕

RT @_hafizr13: Macam bodo megi 99 sen postage 7 ringgit 😂 baik aku start motor pergi 99 speedmart

2018-11-13 12:08

no one you follow ODD_FACE

RT @NtyWhkam5z: y ela bg keeppunkelitkeeppunkelit pdhl band2 kaya band jrx ini yg buat pang ter domestikasi jd hiburan di panggung papan ik…

2018-11-13 12:08

AinaSuzlin _ainasuzlin

RT @myjoe_: Betul2 gila punya manusia. Kejam. Bukan nak victim blaming tp parents yg ada baby ni seeloknya hantar pada nursery berdaftar. B…

2018-11-13 12:08

njwandhira njwandhira

Not ready to turn 20 jiwa masih adik adik

Skrg tngok dah mcm mcm ada dkt kuantan tuu

2018-11-13 12:08

Rudatin Windraswara datinov

Pelajar dan pengajar

RT @DGHisham: Amazing progress..
Heart attack-detecting smartphone app almost as accurate as an ECG

2018-11-13 12:08

HSHF hafizatulsalma

Be healthy, be happy

jangan bela anak monyet please! kesian mak dia kena tembak.

2018-11-13 12:08

𝒜𝓉𝒽𝑒𝓃𝒶 ⚔️ nithyaaaaa_

Que será, será 🌙 || Concert GalPal™️

RT @haikalclassic: Stan Lee was the grandfather we all shared who would tell us these crazy ass stories about superheroes so we'd grow up b…

2018-11-13 12:08

Haris Hamzah harishamzah

An ordinary guy with extraordinary yet realistic dreams who travels around looking for world peace and justice, and found the answer in a religion, Islam. =)

RT @WanAgyl: Nak nampak sedap dan BN ni teruk sangat, disebutnya hutang negara RM 1 Trillion, sekarang PH kena cukupkan nilai ini kalau tid…

2018-11-13 12:08

zati IzzatiFkhrazi_

live my life to the fullest 🐱

RT @anxszafirah: Scary part is ; you don’t know if you getting played or if they really into you . 😩

2018-11-13 12:08

- cmntcllo

RT @daneahanafi: Stop using grades to label how high a person is. Not all scientists know how to draw. Not all artists know how to sell. An…

2018-11-13 12:08

Paulson fimelismail

i don't live life, i build one.

@rahimahraml I hope my santa doesn’t get lost. I’ll be waiting 😏

2018-11-13 12:08

Sip HasiefFirdaus

It's not about the destination, it's about the journey
🔴YNWA🔴

@twt_liverpool Baik bossku. Tapi corak permainan masih belum memuaskan

2018-11-13 12:08

Fareez Johari fareezjohari

Why complicate things? Simple is perfect :) @KelasKaseh #KelasKaseh

RT @staronline: Man needs 15 stitches after python in toilet bites his penis
Read more at

2018-11-13 12:08

Afiqah Azmi 🌸석진🌸 pikamin93

i spend my time fangirling here. follow at your own risk

@joonwhy @BTSWORLDWlDE @BTS_twt 😍😍😍

2018-11-13 12:08

Titaa 🔥 yanneii_

RT @myjoe_: Betul2 gila punya manusia. Kejam. Bukan nak victim blaming tp parents yg ada baby ni seeloknya hantar pada nursery berdaftar. B…

2018-11-13 12:08

Khairul Nazmie PruBSN imkhairulnazmie

Wealth Planner at Prudential BSN Takaful #CFC #KTBFFH #Selangor #LoveChelsea #PruBSN #Takaful #Prudential

Baru tahu nama dia Stan Lee.

2018-11-13 12:08

nag thenaghzl_

Comelnya So Ji Sub 😍

2018-11-13 12:08

qistina tinayushaimi

my daily rants

RT @godmisfits: "If you wanna change, it doesn't start with hijab, but its your hati" - Mizz Nina

2018-11-13 12:08

kacip kekeras uwudgaf

mari sama2 menuju ke pusat pemulihan akhlak

RT @AzharKhilmy: Death penalty gone wrong

2018-11-13 12:08

Nasiruddinho ashernoordin

‏‏اللهم أحينا ب الإمان

RT @My_CrimeWatch: Semua hadirin dijemput kecuali PDRM.

2018-11-13 12:08

희진에요 nishaiton99_99

i choose to be happy

RT @httpsRid: Sudahkah anda terjebak dengan sales di Zalora, Shopee dan Lazada?

RT kalau duit anda masih selamat
Like kalau duit dah separ…

2018-11-13 12:08

Haziq haziqAA_

🔞

RT @AkuTweetFakta: Postage Ular 😵😵😵

Bahaya seller dengan buyer ni.

Pos Malaysia

2018-11-13 12:08

haq emirhaqim

hidup kena betul. walau kau dilihat pelik dan dianggap sesat— kau tau, kau atas landasan betul.

if ada yg berminat, ni adaa further details 🤗

2018-11-13 12:08

A I N A A ainaasyaza

Breathe and let go 🎈

RT @myjoe_: Betul2 gila punya manusia. Kejam. Bukan nak victim blaming tp parents yg ada baby ni seeloknya hantar pada nursery berdaftar. B…

2018-11-13 12:08

Afifi Hasan afifishaari

ACCA Affiliate , Ex Auditor , ACCA Lecturer

RT @The_Mamu: #ToiletThoughts Pernah tak Erdogan cakap kat rakyat dia, "Eh semalam Anwar Ibrahim talipon aku. Dia cakap aku best".

2018-11-13 12:08

Hebatkan NegaraKu #KitaOk AimanAirin2

#Hebatkan🇲🇾Ku

RT @WanAgyl: Nak nampak sedap dan BN ni teruk sangat, disebutnya hutang negara RM 1 Trillion, sekarang PH kena cukupkan nilai ini kalau tid…

2018-11-13 12:08

afn afkacang

biorleryeop

@ktm_berhad Dabong kah?

2018-11-13 12:08

🤪 akmalsyaheera

nur akmal syaheera

RT @_hafizr13: Macam bodo megi 99 sen postage 7 ringgit 😂 baik aku start motor pergi 99 speedmart

2018-11-13 12:08

wani Ckwxny_

stalk ke tu

RT @soulusiMY: Apa natural bulu kening akan cakap pasal personaliti korang.. Jawab dulu nanti admin bagitau personaliti 😎

2018-11-13 12:08

Colin Wong WongYK8

Into Sustainable & Ethical Businesses

2018-11-13 12:08

icol_bae izzul_ikhmal

🚬

RT @Ceipul: TWITTER DO UR MAGIC !!

PAU KUKUS RM0.50 SEN JE GENG ! Inti pun bnyakk.

RT utk rezeki ibu saya. Please support perniagaan…

2018-11-13 12:08