Tweets at Killa Saifullah District, Balochistan around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Killa Saifullah District, Balochistan 30km.


Search Results

Shelby's mohamadsafwan1

Why Not

Apasal nak tunjuk pemain by the state that their played, bangang abadi perangai serupa jiran sebelah. Main bawah pa…

2018-12-16 17:33

Shelby's mohamadsafwan1

Why Not

Still dengan semangat kenegerian dengan menunjukkan how much each state lepaskan player for national team. The fuck ?

2018-12-16 08:33

Shelby's mohamadsafwan1

Why Not

@InjangNation Helmet tu berapa duit jang ?

2018-12-15 23:04

Shelby's mohamadsafwan1

Why Not

Aquaman is a movie yang try hard nak jadi macam black panther.

2018-12-15 11:03

Shelby's mohamadsafwan1

Why Not

Aku rasa la ni mungkin taktik tun m nak bersihkan rotten core umno tak

2018-12-14 21:32

daniahmad realdannytrumph

20 ,KUL 🇲🇾 #ggmu 🔴

RT @mohamadsafwan1: Korang tak tahu ke tentera panji tu bom budak sekolah kat yaman ?

2018-12-10 00:53

Shelby's mohamadsafwan1

Why Not

@PokkkJadd @InjangNation Kau hisap apa ?

2018-12-09 18:06

Shelby's mohamadsafwan1

Why Not

Korang tak tahu ke tentera panji tu bom budak sekolah kat yaman ?

2018-12-09 17:54

Shelby's mohamadsafwan1

Why Not

@InjangNation Fortnite jang

2018-12-08 11:51

Shelby's mohamadsafwan1

Why Not

Far Cry : Fallout : Montana

2018-12-07 12:46