Tweets at Santai Xian, Mianyang Shi, Sichuan Sheng around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Santai Xian, Mianyang Shi, Sichuan Sheng 30km.


Search Results

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

my knuckles swollen😭😭😭

2018-01-22 01:27

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

after i bathe to cool down myself i was like why am i soo angry siaa wtf

2018-01-22 01:25

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

aku rase dia happy sangat sampai lupe nak reply aku agaknye..pasal janji dia nari aku datang but tak jadi tukar bes…

2018-01-21 23:09

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

"besok aidil datang tido sane okay??💕" tak reply😊😊😊😊

2018-01-21 23:04

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

leh masok raja lawak ccb🙃

2018-01-21 22:57

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

ehkk salah bukan maybe...dah memang pon HAHAHAHA KEKEK SANGAT LERHHH🙃

2018-01-21 22:55

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

maybe i should act like that too😂😂😂 soo im in the same boat as him😊😊

2018-01-21 22:53

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

dia dah mcm hidop tkde keluarga gitu🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥

2018-01-21 22:49

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

i think its enough already being too kind

2018-01-21 22:44

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

Neraka kirrim salam...nanti tapak kaki aku hantar kau gi sane

2018-01-21 22:41

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

"kau jangan patah balik selagi kau tak dapat cari" waduhh ngan bapak aku kau ckp gitu dssyat seyy

2018-01-21 22:39

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

aku dah malas nak kisah already.. semua buat hal masing2👌

2018-01-21 22:27

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

tingtongtingtong

2018-01-21 22:20

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

jangan tekan bell rumah...

2018-01-21 22:18

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

nie wire dah nk lari...👌

2018-01-21 21:44

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

imagine aku punye situation kene macm gitu je boleh jadi gila siaa but dia punye lagi rabak haiss

2018-01-21 21:41

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

dia happy pe dengan ape yang dia ade??

2018-01-21 21:39

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

pikir balik...agak2 dia nk ke hidup mcm tu??

2018-01-21 21:39

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

"aidil mcm mane??" nk reply ape nie??

2018-01-21 21:36

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

haiss....dulu mase dia jaga kite ape kite mintak kite dapat dia penat habis kan waktu cari duit....aku terfikir bil…

2018-01-21 21:34

Ïzyan SitiFthIzyn

ye nak apa sayang ?

RT @AIIDDIIL: don't mess with my family💕

2018-01-20 20:09

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

ckp baik baik pon tak jalan...

2018-01-20 16:04

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

cuz i will have soo much love for u😘

2018-01-20 14:01

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

don't mess with my family💕

2018-01-20 13:59

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

tkpe monday we see how it goes ehk...😘

2018-01-20 13:54

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

dah mcm bear comel gitu pon krg nk kacau waduhhh

2018-01-20 13:53

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

alamak asal lah kau kacau adik sedare aku yang aku paling sayang haiss😭😭😭

2018-01-20 13:50

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

nevermind sokay👌😊

2018-01-19 23:46

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

susah ke...

2018-01-19 22:05

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

adoii blood mane lu😭

2018-01-17 03:31

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

aku duduk tengok nurse ngan doctor jalan sane jalan sini aku yang penat😂😂😂

2018-01-17 03:25

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

haiss sekejap bz pastu tak ,then nanti bz lagi adoiii😭😭😭😭

2018-01-17 03:23

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

aku rase dia nk try nk buat skill "Step over" pakai batu kot🤷‍♂️😂😂

2018-01-17 03:21

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

"im okay im not sick" i was like adoiiii dia doctor ke nenek yang doctor nie alamak😂😂😂

2018-01-17 03:05

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

my nenek dagil siaa😂😂 all the excuse she give the doctor just to escaped from getting admitted is invalid 😂😂😂

2018-01-17 03:02

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

bile doctor ckp "im sorry i have to send u to emergency again", nenek will look at me and she actually trying to te…

2018-01-17 02:57

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

i was like "nenek next appointment takyah datang sini lagi,aidil straight hantar nenek gi emergency pasal bile jump…

2018-01-17 02:49

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

haiss bile hantar nenek gi appointment je confirm kene admitted 😂😂😂

2018-01-17 02:46

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

sampai hospital.."nenek, how was the staycation??" 😂😂😂

2018-01-17 02:44

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

otak aku ade bell jangan tekan tau... danger...nanti bunyi tingtongtingtong

2018-01-17 00:53

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

wah piang eh

2018-01-17 00:45

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

going nuh back again at this timing

2018-01-17 00:44

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

at NUH now

2018-01-16 16:47

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

wire dah nk putus....

2018-01-16 01:21

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

ehkk not bad ehkk...main bedal pon leh jadi siaa

2018-01-16 01:17

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

"datang tak di jemput,pergi terpaksa ikut,kalau orang tak bukak mulut, sudah tentu aku tak sangkut"

2018-01-16 01:16

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

"knock knock"

wait arhh let me play one song okay...😂

2018-01-16 01:05

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

more to go...💕

2018-01-16 00:59

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

@IeraEshera yang "babi" tu keep it to yourself cb😂😂😂

2018-01-16 00:45

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

nari malam mcm nk buat cover lagu Tembok Derita arh

2018-01-16 00:43

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

@IeraEshera u need to get spectacle asap cuzzy💕

2018-01-16 00:42

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

okay nk makan arh...takot rindu masakkan nenek 🙄

2018-01-16 00:10

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

@AnakRozdean aku replica version 😂😂

2018-01-16 00:08

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

@IeraEshera Hi😂😂😂 kau tkde bende lain nak buat ehk??😂😂😂

2018-01-16 00:07

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

anak mane dah lepas kan berok dalam kandang nie??

2018-01-16 00:06

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

paDil EscoDean tengah tunggu

2018-01-16 00:04

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

jika dia datang kita sambut dengan kasih sayang💕😘

2018-01-16 00:03

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

not only i miss her..i miss her family too..

2018-01-15 20:10

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

i guess this is the only thing i left with from her...

2018-01-15 19:52

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

really appreciate it alot💕

2018-01-15 19:48

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

made by someone mom

2018-01-15 19:48

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

all time Favourite baju kurung💕

2018-01-15 19:44

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

I'm glad that you're happy😌

2018-01-15 01:26

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

she's damn sensitive 😂😂😂

2018-01-12 19:37

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

while talking tibe2 she cried...aku pon terikot sekali siaa adoiii😂😂😂

2018-01-12 19:33

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

but still idk who is she😂😂😂

2018-01-12 19:30

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

otp done..tele pon dahh...

2018-01-12 19:30

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

damn curious about this anonymous lady i talk to😂😂😂

2018-01-12 19:24

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

cant be trust already😂😂

2018-01-12 15:22

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

sudah bocui😂😂

2018-01-12 15:21

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

i want full sleeve tattoo😩

2018-01-12 12:54

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

okay nie last movie then kene mandi already

2018-01-12 12:53

PXNĐX🐼 AIIDDIIL

Korang tak tahu ke aku dengan blood berape close? °°°Tak Tahu??..Tanye°°°

ade nie lom mandi tengah tengok movie😂

2018-01-12 12:51