Tweets at around 30km

It searches the Tweets of Twitter around 30km.


Search Results

🌚 ainursha996

IG- _nurrsha

RT @ftinjalil: Siapa yg nakkan hiburan, boleh baca dkt sini ye

2018-01-20 07:53

nisot anisatikha_

RT @ftinjalil: Siapa yg nakkan hiburan, boleh baca dkt sini ye

2018-01-20 07:36

syraa syahirahzamrii

travel💃🏻

RT @ftinjalil: Siapa yg nakkan hiburan, boleh baca dkt sini ye

2018-01-20 02:53

muhammad muneer muneerkamaludin

RT @ftinjalil: @mohdkautharr Bawal chiffon bidang 45,50,60. Siapa yg berminat boleh dm 🤗

2018-01-20 02:13

Mohd Kauthar Rozmal mohdkautharr

Financial Advisor Representative(FAR) | Boleh tanya saya mengenai takaful dan pelaburan. Ruangan likes untuk tweet bermanfaat

RT @ftinjalil: @mohdkautharr Bawal chiffon bidang 45,50,60. Siapa yg berminat boleh dm 🤗

2018-01-20 02:08

farah farahellyshaa

🏄

RT @ftinjalil: Siapa yg nakkan hiburan, boleh baca dkt sini ye

2018-01-20 01:26

Kau Rasa? HarapanMusnah

Sekadar Tweet

RT @ftinjalil: @HarapanMusnah Hahhahahahahsh berianya minta maaf 😂

2018-01-20 00:03

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@HarapanMusnah Hahhahahahahsh berianya minta maaf 😂

2018-01-19 23:57

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@mohdkautharr Bawal chiffon bidang 45,50,60. Siapa yg berminat boleh dm 🤗

2018-01-19 23:37

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@Aexshyer @HAAANIS_ Keluarga aku ada kaya2 tau. Pangkat dato, ahli parlimen. Yang kerja ntv7 pun ada

2018-01-19 23:11

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@Aexshyer @HAAANIS_ Kau tunggu jp gy aku ss alamat kau. Aku guna iphone

2018-01-19 23:09

Kau Rasa? HarapanMusnah

Sekadar Tweet

RT @ftinjalil: @HAAANIS_ Incase kalau hamis taktahu

2018-01-19 23:05

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@HAAANIS_ Incase kalau hamis taktahu

2018-01-19 23:03

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@HAAANIS_ Hati2 nanti ada org whatsapp

2018-01-19 23:03

سيتي sakinahassim26

busy

RT @ftinjalil: Siapa yg nakkan hiburan, boleh baca dkt sini ye

2018-01-19 23:01

Kau Rasa? HarapanMusnah

Sekadar Tweet

RT @ftinjalil: @HarapanMusnah umur 22 tapi nak mengeja budak pun tak pandai kahkah

2018-01-19 23:00

Kau Rasa? HarapanMusnah

Sekadar Tweet

RT @ftinjalil: Siapa yg nakkan hiburan, boleh baca dkt sini ye

2018-01-19 23:00

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@Aexshyer Salam @makweayie tgok @ayieoren ni

2018-01-19 22:55

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

Siapa yg nakkan hiburan, boleh baca dkt sini ye

2018-01-19 22:54

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@HarapanMusnah umur 22 tapi nak mengeja budak pun tak pandai kahkah

2018-01-19 22:53

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

Weh anak athirah comel gila 😭😭😭😭😭

2018-01-19 00:57

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@achraff_kato @kymah95 @JPNRSEREMBAN Lepas baca ni terus rasa berkobar2 semangat nak sembur dkt siapa yg mengendap 😂

2018-01-19 00:51

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@jnnhmszni Weh sama!!!! Aku pun banyak belanja kengkawan sbb kdg2 kita susah nak jumpa. So bila jumpa tu, rasa mcm…

2018-01-19 00:49

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

Nasib baik menang. Thankyou :’)

2018-01-19 00:13

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@_baderul Hahahah tak cukup lagi

2018-01-19 00:12

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

Line ba.. :’)))))))

2018-01-19 00:12

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

KENAPA ASYIK KALAH JE????!!!

2018-01-18 23:51

Kylo-ril 🗡️ The Last Teech ⚔️ TeechConsult

growth | development | potential | memacu nyalarasa akan ilmu & hal karoot lain ¤ oh-so-ohsem ⊙ #belHELL #TRIBE

RT @eknhmd: Instagram pun dah ada bila last active. Hahahahaha good luck lah pasangan bercinta. Semoga tak gaduh macam last seen Whatsapp 😂…

2018-01-18 19:48

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@nurultixana @syazlinzainall , @ImanAbdulRahim selalu review dgn diorang ☺️☺️☺️☺️

2018-01-18 19:30

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

Salam polis, tgok lah ni.

2018-01-18 19:25

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@AlmasIbrahim_ @irfannhamzah Hahahah sabar. Dia cakap, dia pernah dengar tapi tak tahu sahih ke tak. Tu pun jadi masalah ke 😂😂😂😂😂

2018-01-18 18:36

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

@AzharReduan Thats how you’ll be able to see partner tu jujur ke tak 😌

2018-01-18 18:24

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

Instagram pun dah ada bila last active. Hahahahaha good luck lah pasangan bercinta. Semoga tak gaduh macam last see…

2018-01-18 18:05

Adil Zeroual adil_zeroual

Génération 89/90

RT @prince_so: L’histoire de Jeremstar ça va pas aller loin c’est pas comme si c’était Benzema qui était accusé là mdr #2poids2mesures

2018-01-18 16:23

💀Sanzam14200 💀 prince_so

Aucun billet peut m'acheter peu importe sa couleur Aucune meuf peut me changer peu importe sa lourdeur. #HSC14200 #Team222 #Team223 #TeamRealMadrid

L’histoire de Jeremstar ça va pas aller loin c’est pas comme si c’était Benzema qui était accusé là mdr #2poids2mesures

2018-01-18 08:32

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

@lvsbl Emotional apa dari tadi cik kak pepagi buta niii

2018-01-18 02:08

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@nvdirah Ada yg sebut milo, ada yg sebut mailo, ada yg sebut melo

2018-01-18 00:10

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@fiqgea Nasi goreng ayam Ahlai sedap 😋

2018-01-17 23:30

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

Reject je hahshshsh

2018-01-17 21:44

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

@amalinayhy Cetannyew perangaiiiiii 😌

2018-01-17 12:05

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

@lvsbl Hahaha memilih sikit sikit jaaa 👉🏻👈🏻 cakap benda baik baik sissss. Ingat balik pros and cons kita bincang pasal bercinta ni 😌

2018-01-17 00:58

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

@lvsbl Aii bunga ja kot. Sejak bila jadi laki nak geli geli bagai? Hahaha. Kamonnnn dah 2018. Kata nak kahwin 2020 😂

2018-01-17 00:31

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

@lvsbl Hahaha hanetlah geli pahal. Eh taknak bunga. Tak kenyang. Pehtu nanti layu. Pehtu nanti aku buang. Beli maka…

2018-01-17 00:22

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

@lvsbl Nak bercinta lebih lebih buat apaaaa. Family aku ada kot. Hahah. Lek lek. Sedia duit ja nak beli bunga utk aku 😏💐

2018-01-17 00:17

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

@lvsbl Hope konvo aku nanti hang datang. Erm erm. Kalau dah ada dekat Penang aku seret hang sekali ke Shah Alam 😌

2018-01-17 00:11

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

Keeping distance dengan ‘kawan-2’ might be a good move. Boleh tahu whos real and whos not.

2018-01-17 00:06

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

Masalah personal memang jarang sangat nak cerita dekat orang. Cuma kadang tu teremosi dekat Twitter jelah. At least…

2018-01-17 00:04

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

@lvsbl Eja nama dia elok elok sikitttt. MAS lah. Bukan MAZ. Hahahahaha. Balik Penang dulu sisterrrrrrr. Baru shemba…

2018-01-17 00:03

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

Letih lah bila dapat tahu orang tak puas hati/busuk hati nak jatuhkan. Cuba aibkan itu yang paling sakit. Semoga As…

2018-01-17 00:01

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

Boleh slow slow dm tepi kalau masih ada perasaan tak puas hati atau apa apa. Dengan rendah diri i’ll ask for forgiveness.

2018-01-16 23:58

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

Harap harap bila dah menjauhkan diri drpd orang ni takda lah musuh/orang dengki dendam apa apa dah. Im trying to live in a peaceful life rn.

2018-01-16 23:56

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

Trying to be a better me. Guide me, instead of trying to bring me down.

2018-01-16 23:55

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

@_mrCaptain ☺️👍🏻

2018-01-16 23:54

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

Im getting older each day, I should be wiser 🧚🏻‍♀️

2018-01-16 23:47

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

Semak ah 😶

2018-01-16 23:25

Farhana cinderellangek

@taylorswift13 ❤

RT @ftinjalil: @fftnazmn @syaidatulannisa Haah haritu mcm dia pernah bgtau dr ko tu dia ada makan ubat tapi dia dah stop sbb ubat tu takbol…

2018-01-16 23:14

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

Lol nampak sangat dia mmg sengaja tolak 😂😂😂😂😂

2018-01-16 21:30

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

Kena tabah melayan soalan yang sama 4 5 kali. Jenuh layannnnnn budak banyak cakap ni. Menduga kesabaran jugak bila…

2018-01-16 20:12

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

Mencabar jugak nak jaga budak umur bawah 3 tahun nih. Ketegaq dia subhanallah punya lain macam 😂

2018-01-16 20:05

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

My bff’s getting married and im so thrilled to be a part of her journey doing preparations 😙

2018-01-16 00:33

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

@afiqahnorazali Yang tanda seru banyak banyak tu nak marah ke teruja ke hape sebenarnya?

2018-01-16 00:29

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

@afiqahnorazali Erm sorry ada life 👉🏻👈🏻 Haha. Tak rindu aku ke cik kakkkkkk?

2018-01-16 00:24

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

@afiqahnorazali Drama ja kerja hang eh. Amboiii

2018-01-16 00:19

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

@amalinayhy Advance gila. Siap mintak location thru ws. Hahaha. Mungkin dia kredit takdak nak call 😌

2018-01-16 00:18

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@aimanzzaki Aiman pujuk suruh dia beli ke hahahaha

2018-01-15 23:14

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@aimanzzaki Cust ke

2018-01-15 23:12

Luqman dah habis exam doakan dia pass semua paper luqmanyamin

Hi Alyaaaaaaaa | Instagram @luqmanyamin | 23 🏥 MD (UMS)

RT @ftinjalil: @fftnazmn @syaidatulannisa Haah haritu mcm dia pernah bgtau dr ko tu dia ada makan ubat tapi dia dah stop sbb ubat tu takbol…

2018-01-15 22:45

KhairulShafiqMohd kshafiqmhmd

ye kenape?

RT @eknhmd: We were both young when I first saw you ✨

2018-01-15 20:08

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

We were both young when I first saw you ✨

2018-01-15 19:37

Lipas Terbang PalyRodzi

Pengulas Sukan Susur Masa

RT @ftinjalil: @fftnazmn @syaidatulannisa Haah haritu mcm dia pernah bgtau dr ko tu dia ada makan ubat tapi dia dah stop sbb ubat tu takbol…

2018-01-15 18:25

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

Start pukul 7-12 mmg line slow 🙂

2018-01-15 00:32

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

Sampai 745mbs ni 🙂

2018-01-15 00:31

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

Ya Allah line ni teruk sangat ni 🙂 Nasib baik menang juga

2018-01-15 00:31

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@hjrizzt @wandazrin Sabar, notification ustaz bukan mcm kita. Dgn notification org yg rt, like, & mention bukannya…

2018-01-14 20:08

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

@kshafiqmhmd Banyak maksud. Yang contoh hang bagi tu pun kena gak

2018-01-14 20:04

KhairulShafiqMohd kshafiqmhmd

ye kenape?

RT @eknhmd: Never give them the idea of things you dont want to happen. Dont let them think of it even just for a second

2018-01-14 19:59

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

Never give them the idea of things you dont want to happen. Dont let them think of it even just for a second

2018-01-14 19:28

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@AteeqahN Org yg sama mcm haritu ka teeqah hahahah

2018-01-14 17:08

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

Truth about ‘natural beauty’ thing 💁🏼‍♀️✨

2018-01-14 15:25

fatttyn Fatinsyeraaaaa

RT @ftinjalil: @fftnazmn @syaidatulannisa Haah haritu mcm dia pernah bgtau dr ko tu dia ada makan ubat tapi dia dah stop sbb ubat tu takbol…

2018-01-14 15:12

Ahmad Khairul Anam khairulanam501

nampak otai atas tu tengah usha kau?

RT @eknhmd: I get annoyed so easy these days hm

2018-01-14 14:55

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

I get annoyed so easy these days hm

2018-01-14 14:53

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@syaidatulannisa @amalinaahmd @fftnazmn Haah yes tu lah. Tapi mcm tak best lah kan sbb gambar dia yg letak as testi…

2018-01-14 13:28

Zaigham cyrusza

A Civil Servant, Globetrotter @LKYSch & @NUSingapore Alumni. Pursuing Policy & Economic Analysis; Buoyant, efficacious, indefatigable, demiurgic, convivial 🇵🇰

Tales from Karakoram.. 🇵🇰
====•===•===•===•===•===•==•
#pakistan #beautifulpakistan #dawndotcom…

2018-01-14 13:10

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@fftnazmn @syaidatulannisa Haah haritu mcm dia pernah bgtau dr ko tu dia ada makan ubat tapi dia dah stop sbb ubat…

2018-01-14 01:14

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

You dont wanna see how crazy I could be. Dont make me.

2018-01-12 16:06

💀Sanzam14200 💀 prince_so

Aucun billet peut m'acheter peu importe sa couleur Aucune meuf peut me changer peu importe sa lourdeur. #HSC14200 #Team222 #Team223 #TeamRealMadrid

@jss_qlff Ptdr

2018-01-12 14:59

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

Line slow gila nak main game pun tak tenang 🙃

2018-01-11 00:18

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@FazrulNajmi_ Okay noted. Thankyou!

2018-01-11 00:10

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@FazrulNajmi_ Ohh okay2 dia ada guna coding ke?

2018-01-10 21:41

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@aimanzzaki 😄😄

2018-01-10 19:23

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@aimanzzaki Hm membantu

2018-01-10 19:22

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

@AkmaluddinShah Jaga elok elok ye bangdore 🎉

2018-01-10 19:21

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

System Analysts buat apa eh

2018-01-10 19:20

Candyce Candyy_fr

Je te ferai plus de compliments, j'vois qu'tu casses déjà les c........ 💚

@MehdiDu14200 Yes ça va la réécouter aujourd'hui 😎

2018-01-10 16:54

Candyce Candyy_fr

Je te ferai plus de compliments, j'vois qu'tu casses déjà les c........ 💚

De loin ma préférée 🔂 #rohff

2018-01-10 15:55

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

Ya Allah ketaq

2018-01-10 15:03

EH❕ eknhmd

#masfaizs 🦁 | Ig: @ebeautybeats

@AkmaluddinShah Tantiknyewwww 😙

2018-01-10 14:17

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

Parking sebelah ni ada, dia pergi parking senget. Nak keluar pun takboleh, org lain nak lalu pun tak boleh 🙃🙃🙃

2018-01-10 13:08

파틴 ftinjalil

just a girl who missed her dad & all the toys she had.

@shashudirman @ImanAbdulRahim Mummy dia kan putih 😍😍

2018-01-10 11:17