Tweets at Shibirghan, Jowzjan around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Shibirghan, Jowzjan 30km.


Search Results

YunnZainal yxnnzainal

21

terkantoi pulak dengan sir azhan huhu

2019-01-22 19:17

YunnZainal yxnnzainal

21

weird, being here in shah alam without you

2019-01-22 17:41

YunnZainal yxnnzainal

21

@yanafong @princessmeenie okaylah tu yanaaaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

2019-01-22 17:11

YunnZainal yxnnzainal

21

@yanafong @princessmeenie eyyyyyyyyy kochet tolong belikan yana cermin please kasi dia tengok muka lawa dia tu hari hari πŸ˜‘

2019-01-22 17:10

YunnZainal yxnnzainal

21

@yanafong @princessmeenie tapi yana selalu cantik je....

2019-01-22 16:44

Ilykaev kattherinely

Hamba Allah.

RT @yxnnzainal: too lazy to study erghhhh

2019-01-22 13:50

YunnZainal yxnnzainal

21

too lazy to study erghhhh

2019-01-22 12:14

YunnZainal yxnnzainal

21

@kattherinely hehehehe betul lahhhh kita tak tipu ni

2019-01-22 09:34

YunnZainal yxnnzainal

21

@tengku_haikal hehehehehe peluh2 tau kita bangun

2019-01-22 01:40

YunnZainal yxnnzainal

21

@kattherinely awhhh ad :') if datang jumpa aku, aku belikan satu for kau nanti hihi

2019-01-22 01:25

YunnZainal yxnnzainal

21

heeeeeeeee πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•

2019-01-21 09:01

YunnZainal yxnnzainal

21

@kattherinely dah habis lama dahhh, kan kita cakap mimpi hohoho

2019-01-21 06:47

YunnZainal yxnnzainal

21

Allahu mimpi exam vibration tapi tak study langsung kononnya pastu tak boleh jawab nak nangis bangun peluh2 😭

2019-01-21 06:02

YunnZainal yxnnzainal

21

@kattherinely hehehehe macam ada kakak bila ada ad

2019-01-20 22:30

YunnZainal yxnnzainal

21

@kattherinely hohoho kit lahhh

2019-01-20 22:28

YunnZainal yxnnzainal

21

every morning ad buat milo from tin without susu!

2019-01-20 22:27

YunnZainal yxnnzainal

21

Home 🏠

2019-01-20 18:01

YunnZainal yxnnzainal

21

@tengku_haikal hoho tu random lah bby

2019-01-20 15:56

YunnZainal yxnnzainal

21

@tengku_haikal heee yeay!!

2019-01-20 15:55

YunnZainal yxnnzainal

21

@kattherinely best ennn hahahah

2019-01-20 15:55

YunnZainal yxnnzainal

21

@kattherinely nak makan dengan ad huhu

2019-01-20 15:55

YunnZainal yxnnzainal

21

@kattherinely nak ikuttt

2019-01-20 13:35

YunnZainal yxnnzainal

21

craving for maggi yang tengku buatkannnn sedapppppppp 😭😭😭😭😭

2019-01-19 17:39

YunnZainal yxnnzainal

21

@pedoqpop 1109 #PedoqBossku

2019-01-19 14:21

YunnZainal yxnnzainal

21

i'm marrying an experiment

2019-01-19 00:49

YunnZainal yxnnzainal

21

nak sushiiii

2019-01-18 11:45

YunnZainal yxnnzainal

21

mimpi aina and nasya ajak keluar :')))

2019-01-18 11:32

YunnZainal yxnnzainal

21

@thissic_beat wc bbg 😊

2019-01-17 15:35

YunnZainal yxnnzainal

21

@kattherinely jom makan durian ad!!!

2019-01-17 11:59

YunnZainal yxnnzainal

21

nak duriannnnnn

2019-01-17 11:39

YunnZainal yxnnzainal

21

@Axnamohd @nrnhusnina dah kurang kawan semovie 😒😒😒😒

2019-01-16 20:51

YunnZainal yxnnzainal

21

@Axnamohd @nrnhusnina tolong campak barang2 dia through balcony please

2019-01-16 20:50

YunnZainal yxnnzainal

21

taknak kawan aina 😒

2019-01-16 20:49

YunnZainal yxnnzainal

21

@bloomsyaz @farahntshaa @fahproz rasa dia biasa but sedap dimakan saya suka!!! hehehehe

2019-01-15 17:27

YunnZainal yxnnzainal

21

@aidasufiah97 hahahahahaha terkena i lah

2019-01-15 15:33

YunnZainal yxnnzainal

21

@thissic_beat CANTIKNYA MIN

2019-01-15 15:19

YunnZainal yxnnzainal

21

apa salahnya tulis wajib instead of terpaksa?

2019-01-15 15:08

YunnZainal yxnnzainal

21

@aidasufiah97 sakitttt 😭

2019-01-15 15:06

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❀

@frsya99 Gdluck awokkk ✨😘

2019-01-14 12:52

🌸🌸🌸 Bloom 🌸🌸🌸 bloomsyaz

Studying Bachelor in Mechanical Engineering

UiTM Shah Alam

RT @yxnnzainal: Instant Family is a must to watch!!! πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•

2019-01-13 10:57

YunnZainal yxnnzainal

21

sedapnya pisang goreng cheese

2019-01-13 08:39