Tweets at Gemerek, Sivas around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Gemerek, Sivas 30km.


Search Results

ψ(`∇´)ψ ppeachpit

god I want some carrot cake

RT @alejandrito_dls: I LOVE ALL OF MY FRIENDS

2018-08-15 04:41

candeniz delvungb

hayat birgün

Bişey eksik gibi ya

2018-08-15 04:06

candeniz delvungb

hayat birgün

Deve yünü yastikta yatmak 🤔

2018-08-15 03:55

Rahmat Rahmatsulaimann

IG:Rahmat.Sulaiman

RT @darkstxr: so dissapointed with myself in everything

2018-08-15 03:19

shilaaaah Hvmanglitch

but really

RT @darkstxr: so dissapointed with myself in everything

2018-08-15 03:14

mariel.wtf hollaestor

i need a star to follow, i dont know

@samxriv Is bono washing the dishes and the cars tho I need to know

2018-08-15 02:44

jess🌸 jessica_zee13

fuck it | 19 | 🇲🇽 | CSUSB'21 | frida & ale

RT @alejandrito_dls: I LOVE ALL OF MY FRIENDS

2018-08-15 01:47

Virgi Chan Sanchez Ginny1099

Simplemente amo el Yaoi ❤️😎💕

RT @goddLightS29:

2018-08-15 01:33

West Side Dolceeee45

🇹🇷🇫🇷@GalatasaraySK

Y’a pas mieux que les yeux verts,

2018-08-15 01:12

Alexsia Lopez Alexsialopez

Iris Athena Lopez 💗

RT @alejandrito_dls: I LOVE ALL OF MY FRIENDS

2018-08-15 00:56

West Side Dolceeee45

🇹🇷🇫🇷@GalatasaraySK

@Alaturka_03 Le quoi miskine?

2018-08-15 00:33

godd_#HappyGONGCHANDay goddLightS29

ONF
(+B1A4+Other Kpop)
1박2일
Fangirl Acc [ONLY]

@bagol1209 I was singing it for him too while clapping XD. I felt sad but I was laughing at the same time..

2018-08-15 00:24

godd_#HappyGONGCHANDay goddLightS29

ONF
(+B1A4+Other Kpop)
1박2일
Fangirl Acc [ONLY]

Earlier in channie's vlive, what is he trying to do?? Why did he scream? Was he preparing something for us?

2018-08-15 00:20

frida fridahomies

| fuck it |

RT @alejandrito_dls: I LOVE ALL OF MY FRIENDS

2018-08-15 00:17

🍦 fyqhanua

mignon hehe😜

RT @afifahjsmn_: Boleh sik bila dh jmpa org yg serious ya, tolong la jaga namena haaa ingat senang kah nak get over kakya start over, jmpa…

2018-08-14 23:59

godd_#HappyGONGCHANDay goddLightS29

ONF
(+B1A4+Other Kpop)
1박2일
Fangirl Acc [ONLY]

How pitiful 😂 Happy Birthday Gongchan 😊🎂💕

2018-08-14 23:57

godd_#HappyGONGCHANDay goddLightS29

ONF
(+B1A4+Other Kpop)
1박2일
Fangirl Acc [ONLY]

sorry sandeul. i had to abandon your radio show because of gongchan 😂😂

2018-08-14 23:47

godd_#HappyGONGCHANDay goddLightS29

ONF
(+B1A4+Other Kpop)
1박2일
Fangirl Acc [ONLY]

somebody pinch me! gongchan don't look real to me..not human..so ethereal..so beautiful i cant-

2018-08-14 23:43

NF paaajuren

aku follow hang, hang follow balik lah takyah nak rasa retis famous lak. k cau lu

RT @afifahjsmn_: Boleh sik bila dh jmpa org yg serious ya, tolong la jaga namena haaa ingat senang kah nak get over kakya start over, jmpa…

2018-08-14 23:30

Afifahhhh afifahjsmn_

21/

Be strong enough to let go and patient enough to wait what you deserve 🍃

@alanmerikan Dahdah bye

2018-08-14 23:29

Z mhdzulharizan

s ❤️

RT @afifahjsmn_: Boleh sik bila dh jmpa org yg serious ya, tolong la jaga namena haaa ingat senang kah nak get over kakya start over, jmpa…

2018-08-14 23:26

Afifahhhh afifahjsmn_

21/

Be strong enough to let go and patient enough to wait what you deserve 🍃

@alanmerikan Haih cam sik biasa hahahaa

2018-08-14 23:26

godd_#HappyGONGCHANDay goddLightS29

ONF
(+B1A4+Other Kpop)
1박2일
Fangirl Acc [ONLY]

Someone is on vlive now....😊 Mysteriously, there's no face there...

2018-08-14 23:25

Jack Lechat tonreupe

@AndyfaProd Étant un chat je respecte ta démarche petit

2018-08-14 23:13

godd_#HappyGONGCHANDay goddLightS29

ONF
(+B1A4+Other Kpop)
1박2일
Fangirl Acc [ONLY]

@8_OHMYGIRL gorgeous 😍😍😍

2018-08-14 23:11

Afifahhhh afifahjsmn_

21/

Be strong enough to let go and patient enough to wait what you deserve 🍃

@alanmerikan Saja bah nanyak kau boring sikda polah papa bah pork hahahahahaha ohh duhal aoklah lupak ku tek

2018-08-14 23:08

godd_#HappyGONGCHANDay goddLightS29

ONF
(+B1A4+Other Kpop)
1박2일
Fangirl Acc [ONLY]

Whu are these english translators from link8? They are so cute 💕 I hope it's not jinyoung himself😅

2018-08-14 23:04

ale alejandrito_dls

Positive vibes and nothing but love ❤️

We don’t talk but oh man, you seem really cool. Don’t change for anyone! — Thank you so much :’) Let’s be friends!

2018-08-14 22:59

Afifahhhh afifahjsmn_

21/

Be strong enough to let go and patient enough to wait what you deserve 🍃

@alanmerikan You okay kah pork?

2018-08-14 22:59

uam mawiyaperez

its so nice to be happy shalala~

torn between na kaayo ko nnyo. kalain baaa

2018-08-14 22:58

godd_#HappyGONGCHANDay goddLightS29

ONF
(+B1A4+Other Kpop)
1박2일
Fangirl Acc [ONLY]

I am a bit late but it's here. When was Da-iCe ever disappointing with their songs? 😭😭💕💕
Stan Da-iCE music if you h…

2018-08-14 22:43

West Side Dolceeee45

🇹🇷🇫🇷@GalatasaraySK

Mon daron ma parler grave sérieux « Quand tu bouges à Tours trouve un taff, il te reste 4 ans d’études faut tu trav…

2018-08-14 22:42

uam mawiyaperez

its so nice to be happy shalala~

@jonabellegran HAHAHAHAHA hayy gaw ambt gyud gaw wla mn jd koy g ilog gaw nu? So ang chuchulit gaw kusa mna nimo ih…

2018-08-14 21:48

godd_#HappyGONGCHANDay goddLightS29

ONF
(+B1A4+Other Kpop)
1박2일
Fangirl Acc [ONLY]

wtf no one told me south club went to IS on that onf epi..they were even seated next to each other at the waiting room!!!💢💢💢

2018-08-14 21:47

uam mawiyaperez

its so nice to be happy shalala~

makasuka ghpon ko everytime mahinumduman nako si jose

2018-08-14 21:43

🌼 realsyaa

20

panas aihh

2018-08-14 21:39

godd_#HappyGONGCHANDay goddLightS29

ONF
(+B1A4+Other Kpop)
1박2일
Fangirl Acc [ONLY]

ONF Park Minkyun and Seventeen Jeon Wonwoo should be friends. They both feed stray and alley cats. They both basica…

2018-08-14 21:26

mariel.wtf hollaestor

i need a star to follow, i dont know

@samxriv rip gl my guy

2018-08-14 21:08

Jack Lechat tonreupe

@AndyfaProd Tu m'as pas convaincu

2018-08-14 20:52

🌼 realsyaa

20

aok eh 😂

2018-08-14 20:51

FaYad sepatbenua89

#GGMU#
your name didn't make me smile anymore~fi hifzillah

RT @afifahjsmn_: Boleh sik bila dh jmpa org yg serious ya, tolong la jaga namena haaa ingat senang kah nak get over kakya start over, jmpa…

2018-08-14 20:33

uam mawiyaperez

its so nice to be happy shalala~

@jonabellegran Hi gaw. Ig agaw ta yaw ko kalimti HAHAHAH

2018-08-14 20:22

mariel.wtf hollaestor

i need a star to follow, i dont know

@samxriv melatonin?

2018-08-14 20:18

mariel.wtf hollaestor

i need a star to follow, i dont know

@samxriv jack in the box coffee make me hella paranoid lol good luck fam

2018-08-14 20:17

Ayşegül🇹🇷 aysegulakmese1

gelme üstüme bi sal beni

İki tane şeftali gömdüm de geldim selamun aleyküm

2018-08-14 20:14

mariel.wtf hollaestor

i need a star to follow, i dont know

have also been pretty spooked by my cousins sleep paralysis and the dreams she was having

2018-08-14 20:08

Hannah Hannahh182

Book nerd/crazy cat lady/football gal. Likes long walks to the fridge. 96% of me still likes McFly.

The fact that there are people on the planet that have never had a gyros really upsets me. YOU HAVE NOT LIVED

2018-08-14 20:02

mariel.wtf hollaestor

i need a star to follow, i dont know

I'm not even done sleeping yet lmao but I saw my tio, rest in peace, and he was holding my nephew, who was born a w…

2018-08-14 19:58

nureisyaaaa nureisya_

RT @afifahjsmn_: Boleh sik bila dh jmpa org yg serious ya, tolong la jaga namena haaa ingat senang kah nak get over kakya start over, jmpa…

2018-08-14 19:56

moon pixie babypvnk_

chaotic grace

plot twist: he’s a she

2018-08-14 19:48

uam mawiyaperez

its so nice to be happy shalala~

Ayeeuttt hahahah

2018-08-14 19:39

uam mawiyaperez

its so nice to be happy shalala~

@kingricodee Alii libree moko baluuuttt pro wait lg

2018-08-14 19:39

🌼 realsyaa

20

excited but nervous 🙂

2018-08-14 19:29

usup Abmyusuff

@nasyiqinnn 💥

RT @afifahjsmn_: Boleh sik bila dh jmpa org yg serious ya, tolong la jaga namena haaa ingat senang kah nak get over kakya start over, jmpa…

2018-08-14 18:59

Nana sabrinaismandi

19

RT @afifahjsmn_: Boleh sik bila dh jmpa org yg serious ya, tolong la jaga namena haaa ingat senang kah nak get over kakya start over, jmpa…

2018-08-14 18:53

pynaz fynazsharuddin

marshmellow🍥

RT @EhSyahmi_: Dunia sudah hampir ke penghujungnya, andai aku hampir lari dari jalan yang benar, maka bimbingkanlah aku untuk kembali wahai…

2018-08-14 18:43

Ahmet Turan Ulutaş atulutas

fenâ fi'd-devle ve'l-mille

@brownvanilya @balkanoguzhan @DrSinanOgan Terbiyeni takın!ağzımızın tadını ,dilimizin ölçümüzü kaçırma!

2018-08-14 18:06

🐥 WawahNadzirah

Just focus on your study and meet us again proudly in the future-EXO; Kai
❤오세훈, 4.0 and @weareoneEXO❤
SH💞

RT @EhSyahmi_: Dunia sudah hampir ke penghujungnya, andai aku hampir lari dari jalan yang benar, maka bimbingkanlah aku untuk kembali wahai…

2018-08-14 17:38

NrAzln 🌸 nazlinnnnnn

baby holic 💟 mohd firdaus💎

RT @afifahjsmn_: Boleh sik bila dh jmpa org yg serious ya, tolong la jaga namena haaa ingat senang kah nak get over kakya start over, jmpa…

2018-08-14 17:31

arina anasyud

nasi impit kuah kacang ,,

RT @afifahjsmn_: Boleh sik bila dh jmpa org yg serious ya, tolong la jaga namena haaa ingat senang kah nak get over kakya start over, jmpa…

2018-08-14 17:22

Aznur aznurhafizal

full of sarcasm's words😏 engineer to be// blessing in disguise💎// dygnrhasya's💞

RT @afifahjsmn_: Boleh sik bila dh jmpa org yg serious ya, tolong la jaga namena haaa ingat senang kah nak get over kakya start over, jmpa…

2018-08-14 17:02

dayz xilib_

Seize the day

RT @afifahjsmn_: Boleh sik bila dh jmpa org yg serious ya, tolong la jaga namena haaa ingat senang kah nak get over kakya start over, jmpa…

2018-08-14 16:37

Yves Yves_1304

Yup, a huge KPOP fans!
TWICE, MAMAMOO, TAEYEON, REDVELVET, SNSD

@SubjectKpop The event is 20th right

2018-08-14 16:02

Nurul Syuhada syueros

Mary Kay Ind Beauty Consultant 🌸

RT @afifahjsmn_: Boleh sik bila dh jmpa org yg serious ya, tolong la jaga namena haaa ingat senang kah nak get over kakya start over, jmpa…

2018-08-14 14:57

NSA sharqiennaleeza

a girl ain't nothing to do with

RT @afifahjsmn_: Boleh sik bila dh jmpa org yg serious ya, tolong la jaga namena haaa ingat senang kah nak get over kakya start over, jmpa…

2018-08-14 14:55

ale alejandrito_dls

Positive vibes and nothing but love ❤️

@losersara Thank you!

2018-08-14 14:35

ale alejandrito_dls

Positive vibes and nothing but love ❤️

Ask me anything!

2018-08-14 14:24

RILP dhiaivy

A broken heart makes the best writings // A

RT @afifahjsmn_: Boleh sik bila dh jmpa org yg serious ya, tolong la jaga namena haaa ingat senang kah nak get over kakya start over, jmpa…

2018-08-14 14:23

Afifahhhh afifahjsmn_

21/

Be strong enough to let go and patient enough to wait what you deserve 🍃

@Nnabilahmat Hahahahhahahahahah 😂😂😂😂

2018-08-14 14:05

amoi dkaizzati16

Mohd Khairul Aiman Jamel

RT @afifahjsmn_: Boleh sik bila dh jmpa org yg serious ya, tolong la jaga namena haaa ingat senang kah nak get over kakya start over, jmpa…

2018-08-14 14:00

Rhi Rhi rhianna_torres

pyt ¨̮ / 🐬 CSUCI

RT @alejandrito_dls: It’s hard to be humble. It’s so fucking hard. Shit crushes me everyday, because as much as I want to give myself impor…

2018-08-14 14:00

𝓈𝒽𝒶 IshamiSyahindah

Forgive and forget ✨

RT @afifahjsmn_: Boleh sik bila dh jmpa org yg serious ya, tolong la jaga namena haaa ingat senang kah nak get over kakya start over, jmpa…

2018-08-14 13:48

𝔇𝔞𝔩𝔦𝔞 Daliaxlopez

RT @alejandrito_dls: I LOVE ALL OF MY FRIENDS

2018-08-14 13:45

Afifahhhh afifahjsmn_

21/

Be strong enough to let go and patient enough to wait what you deserve 🍃

"kelak mek berik kacang MAS ngan tokrang ah" haahhah smh

2018-08-14 13:42

Sebas sebassdabass

☢️

RT @alejandrito_dls: I LOVE ALL OF MY FRIENDS

2018-08-14 13:41

Afifahhhh afifahjsmn_

21/

Be strong enough to let go and patient enough to wait what you deserve 🍃

@_ameeraiizuddin Hahahahaha bongokkkk 😂😂😂

2018-08-14 13:40

Afifahhhh afifahjsmn_

21/

Be strong enough to let go and patient enough to wait what you deserve 🍃

@_ameeraiizuddin Hahahhahahahah sikda muka lain numpang nya kelak, muka bob jakjak hahaha

2018-08-14 13:37

Afifahhhh afifahjsmn_

21/

Be strong enough to let go and patient enough to wait what you deserve 🍃

@Nnabilahmat Best sik bil? Mok mek ngaco ktk sik HAHAHHAHA

2018-08-14 13:37

Afifahhhh afifahjsmn_

21/

Be strong enough to let go and patient enough to wait what you deserve 🍃

@_ameeraiizuddin Hahhahaha kenak nya sik, lepastok nya main dating kat kl hahaha

2018-08-14 13:35

awangku haziq asyraf awgkuhaziq

RT @afifahjsmn_: Boleh sik bila dh jmpa org yg serious ya, tolong la jaga namena haaa ingat senang kah nak get over kakya start over, jmpa…

2018-08-14 13:34

j-cub jcubevans

j🐻 !!! usc ‘22, pd ‘18, living since ‘👀

RT @alejandrito_dls: I LOVE ALL OF MY FRIENDS

2018-08-14 13:34

Afifahhhh afifahjsmn_

21/

Be strong enough to let go and patient enough to wait what you deserve 🍃

@Nnabilahmat Owahti nyaa haaaa sikpa sikpa, stay strong bil! Masih training kah?)

2018-08-14 13:33

Afifahhhh afifahjsmn_

21/

Be strong enough to let go and patient enough to wait what you deserve 🍃

@_ameeraiizuddin Hhahaha yalahtek, tedah mekorg nak pendek tok ahahhahaa

2018-08-14 13:33

Afifahhhh afifahjsmn_

21/

Be strong enough to let go and patient enough to wait what you deserve 🍃

@Nnabilahmat Oi sapa yg ganti kmk?

2018-08-14 13:30

Afifahhhh afifahjsmn_

21/

Be strong enough to let go and patient enough to wait what you deserve 🍃

@_ameeraiizuddin Yeap hahhaha

2018-08-14 13:29

moon pixie babypvnk_

chaotic grace

@averillle no worries!! ☺️☺️💕

2018-08-14 13:28

Fat Cat Meme4205

Im a fat hairless cat lover

@itsroxielove My friend invest in stocks and stuff and he makes money that way

2018-08-14 13:28

ale alejandrito_dls

Positive vibes and nothing but love ❤️

Lmao my teachers didn’t think I’d pass my SBAC bc I didn’t really try last year but I ended up getting 4’s LOL thx for believing in me

2018-08-14 13:27

Ilse IlseDMoreno

@onedirection 💛

RT @alejandrito_dls: I LOVE ALL OF MY FRIENDS

2018-08-14 13:27

nanot farhanahfauzi_

goddess 😻


im a boss b

RT @afifahjsmn_: Boleh sik bila dh jmpa org yg serious ya, tolong la jaga namena haaa ingat senang kah nak get over kakya start over, jmpa…

2018-08-14 13:22

Justin Solis _justinsolis

football 🏈

RT @alejandrito_dls: It’s hard to be humble. It’s so fucking hard. Shit crushes me everyday, because as much as I want to give myself impor…

2018-08-14 13:20

Afifahhhh afifahjsmn_

21/

Be strong enough to let go and patient enough to wait what you deserve 🍃

This!

2018-08-14 13:14

allena awllena

RT @alejandrito_dls: I LOVE ALL OF MY FRIENDS

2018-08-14 13:12

ale alejandrito_dls

Positive vibes and nothing but love ❤️

I LOVE ALL OF MY FRIENDS

2018-08-14 13:08

moon pixie babypvnk_

chaotic grace

@averillle and definitely research the breeds bc diff ones require diff handling :)

2018-08-14 12:55

NF paaajuren

aku follow hang, hang follow balik lah takyah nak rasa retis famous lak. k cau lu

RT @EhSyahmi_: Bila sedih carik twitter, bila dah happy,senang lupakkan twitter😌

2018-08-14 12:54

moon pixie babypvnk_

chaotic grace

@averillle microwave is currently pooping everywhere but that’s just cause we haven’t spayed her hahahah you gotta…

2018-08-14 12:54

Yves Yves_1304

Yup, a huge KPOP fans!
TWICE, MAMAMOO, TAEYEON, REDVELVET, SNSD

@ttmik Hi @ttmik i would like to know where in Korea can i get TTMIK books.. As i will be visiting korea next week!…

2018-08-14 12:52

Afifahhhh afifahjsmn_

21/

Be strong enough to let go and patient enough to wait what you deserve 🍃

Takecare of yrselfff kat sinun babe 😘💕 Always pray the best for you and harap you lepas training yaaaa, cepat2 jadi…

2018-08-14 12:39