Tweets at Aceh Jaya, Aceh around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Aceh Jaya, Aceh 30km.


Search Results

syaffiq adharic

Sel-sel otak berhubung

Salam aidil adha. Bersyukurlah boleh beraya di kampung halaman. Jangan buang masa main telefon.

2018-08-21 20:43

Faridzul257 faridzulast

_UthmJohor_

@mohdnazme set la..heheh..dh nk hujung bln 8 ni..haha

2018-08-21 20:42

B O muhdazrirazin

Anak Mak!

RT @Mohd_Ashaari: Selamat berbuka kepada yg berpuasa harini โœจ

2018-08-21 20:38

Doc โ™ค syazwanfouzi

Born and Raise in Kedah. My Tweets Are Not Reflected To My Life

Laa payad ke yg preve itam tuuu. Kah3

2018-08-21 20:35

syaffiq adharic

Sel-sel otak berhubung

Annoyingnya hon telolet ni.

2018-08-21 20:34

Qwe xxxsyd_

Aki ๐Ÿ’ž

Kerap kerap ah duk kacau mood aku

2018-08-21 20:31

Ashaari Mohd_Ashaari

ู„ุง ุฅู„ู‡ ุฅู„ุง ุงู„ู„ู‡ ู…ุญู…ุฏ ุฑุณูˆู„ ุงู„ู„ู‡

Selamat berbuka kepada yg berpuasa harini โœจ

2018-08-21 20:18

Mateo Fahminho fahmifadzl

@aliahkassim garang |#KTBFFH

Agak2 dah kaya aku nak bukak ladang tebu dkt perlis lah . Pastu bukak kilang gula. At least boleh tolong perbanyakkโ€ฆ

2018-08-21 20:16

Heri heri_jenggot

anucuman

Kupen ngupi pe mera 'OD' ๐Ÿ˜…

2018-08-21 20:12

Faridzul257 faridzulast

_UthmJohor_

@mohdnazme geng laaaa

2018-08-21 20:11

Sweed wckdoreo

School of Ocean Engineering๐Ÿšขโš“ 420๐Ÿ Penyusah Hidupโ˜บ๏ธ

Saya adalah lelaki yg selepas brkahwin,isteri la yg paling cantik,selekeh2 pun ttap dya la paling cantik

2018-08-21 20:02

menjadi sanjayakibot

yang ada pada postingan saya 99,01% topeng.

@shelavianita wkwkwkw, suntuknya ga ada yg ngajak jalan teh.

2018-08-21 20:01

Corie Corie_pardosi

When Tiffany always give me a reason to smile | SONE | 140404 | Let it Rain So You Can Stay Under My Umbrella| Greysia Polii bring me back to Badminton

He is the best dad that I could ask for, and if I born again I still want him to be my daddy...dear God, please makโ€ฆ

2018-08-21 19:56

syera syaeraftw

nugu you?

Menganjing malaysia ni haha I like

2018-08-21 19:48

Sabrina iamsab7

#SRYSRK ย–๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ@iamsrk ^_^ Art~Design~Explore~Media~Writer
๐ŸŽง๐ŸŽฅ๐Ÿ“ฝ๏ธ

^

#journalist ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ


#Noor... I Believe in God's plan, ๐Ÿ•Œ

๐Ÿ’—WhiteBrown

Pada hakikatnya kita hanya sementara dimuka bumi ini dan akan kembali pada Sang pemilik alam semesta...

Hanya tinโ€ฆ

2018-08-21 19:44

atkh atikahabdull

1998

@_nurmunirahh Kat sini payah nak jumpa sesedap tuuuu ๐Ÿ˜ญ

2018-08-21 19:32

atkh atikahabdull

1998

@_nurmunirahh Kannnn dah lama tak makan

2018-08-21 19:32

๐ŸŒธ S Y A S Y A ๐ŸŒธ aaddiihhaayyss

โ™

La vie est belle ๐ŸŒธ

Baru je plan nak berbasikal malam ni, tiba tiba dia hujan pulak ๐Ÿ˜‚

2018-08-21 19:24

atkh atikahabdull

1998

Nanti kita pi naih kawan kawan โค๏ธ

2018-08-21 19:07

atkh atikahabdull

1998

Nak dekat sebulan lebih tak makan mi celup pakda

2018-08-21 19:07

fajana farzan_15

Alhamdullilah hidup lagi.

RT @syaeraftw: 1 pair for RM5. Alaaaa support laaaa

2018-08-21 19:01

Nico Mareta coco_krenz

Islam Agamaku๐Ÿ‘†
Salaf Manhaj Ku๐Ÿ‘†
Tauhid Dulu๐Ÿ‘†
Tauhid Lagi๐Ÿ‘†
Tauhid Terus๐Ÿ‘†
Assunnah & AL-Qur'an
Aceh
Gayo Suku Tercintaku
๐Ÿ‘‡

็งใฏใ€ใ€ใ€ใ‚ใชใŸใ‚’ๆ„›ใ—

Masyallah Barakallahu fiik, sempat menyaksikan dari awal sampai angkat tropi... *Mendali Emas untuk indonesia

2018-08-21 18:59

atkh atikahabdull

1998

Sbb tengok maklong makan mi wantan lah ni tapi tak rasa nak makan pun ha

2018-08-21 18:58

atkh atikahabdull

1998

Pastu semua teringin sama sama ๐Ÿ˜‚

2018-08-21 18:58

atkh atikahabdull

1998

Kalau kat sana mesti dah pi cari dah dengan depa ni

2018-08-21 18:56

atkh atikahabdull

1998

Teringin kueyteow dgn maggi celup pakda la pulak sekarang ni ๐Ÿคค

2018-08-21 18:56

Rahmad Syahputra rahmad_jrock

Ibulah yang pertama mengukir warna di mata kita dengan bening air matanya,ibulah yang pertama mengukir huruf di lidah kita dengan bening air susunya. . . .

Tiga pelajaran terbesar di dalam hidup adalah mencintai, memaafkan dan melupakan.

2018-08-21 18:54

Rahmad Syahputra rahmad_jrock

Ibulah yang pertama mengukir warna di mata kita dengan bening air matanya,ibulah yang pertama mengukir huruf di lidah kita dengan bening air susunya. . . .

Ayah, perlakuanmu terhadap aku, tidak sama dengan ibu. Tapi, justru itu yang mebuat aku tumbuh untuh sebagai pribadi.

2018-08-21 18:54

Rahmad Syahputra rahmad_jrock

Ibulah yang pertama mengukir warna di mata kita dengan bening air matanya,ibulah yang pertama mengukir huruf di lidah kita dengan bening air susunya. . . .

Adakah yang lebih setia dari tiap teguk kopi; di asuhnya kamu, yang bermukin di ruang ingatanku.

2018-08-21 18:51

Ahmady Dharma ahmadydhr_

Pelerai rindu dikala senja tiba, penenang jiwa di kala hujan tiba, .
Ig : /> Wa : /> Usk'16

@Marisayuliana05 @kaesangp ๐Ÿ˜‚ ia deh .

2018-08-21 18:47

shifa _nurulshifa

cute, grumpy, and sometimes funny too

@ninanasuha29 @zaritheu Maybe...just maybe...korean grass is tastier than here, so why not you give it a try

2018-08-21 18:30

Ahmady Dharma ahmadydhr_

Pelerai rindu dikala senja tiba, penenang jiwa di kala hujan tiba, .
Ig : /> Wa : /> Usk'16

@kaesangp @Marisayuliana05 Kemana aja, baru nyadar.

2018-08-21 18:30

Jung nuraqilahsahira

daily rants . ๐Ÿ˜Œ

23 but looks like 13 ๐Ÿ“

RT @syaeraftw: 1 pair for RM5. Alaaaa support laaaa

2018-08-21 18:28

shifa _nurulshifa

cute, grumpy, and sometimes funny too

"Dia tak malu ke kalau orang tahu yang suami dia curang? Kalau aku, aku malu."

I really didnt get the idea why theโ€ฆ

2018-08-21 18:27

Nurul Atira atirapadin

Life Is Struggle

@iSyafiqKyle Belom

2018-08-21 18:23

โ™กโ™กโ™ก nvdivzl

Live your life to the fullest โœจ Virgo's โ™‚๏ธ UiTM Melbourne ๐ŸŽ“

RT @syaeraftw: 1 pair for RM5. Alaaaa support laaaa

2018-08-21 18:18

ismajoeready ismajoeready

Loading...

Hatiยฒ bagi yang mau mudik melewati jalur Gunong Geurutee...

2018-08-21 18:15

ainn.nn AinAinfatini

UPM

20




๐Ÿ‰๐Ÿ‰๐Ÿ‰๐Ÿ‰๐Ÿ‰

RT @syaeraftw: 1 pair for RM5. Alaaaa support laaaa

2018-08-21 18:09

fafa FarahOmeihh_

Duit tak dak. Kasih sayang ada. Awat, hang nak ka?

Dari tadi pikiaq tp still takleh nak bg jawapan ๐Ÿ˜–

2018-08-21 18:04

Qeebtuai NaqeebDinie

snake lover
mj lover
exotic lover

@zarothh mai kedai

2018-08-21 17:49

Nabilizaazroslee nabilizaaz13

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
fsr | Kedah

padu terokz cita the meg ๐Ÿ˜‚ ๐ŸŸ

2018-08-21 17:44

skawngur najihahmz

lek lek jur

He said heโ€™s okay but i know heโ€™s not okayโ˜น๏ธ poor my baby๐Ÿ˜ญ

2018-08-21 17:30

skawngur najihahmz

lek lek jur

โ€œSayang, bb penat๐Ÿ˜”โ€ Allahu yayang, kuatkan semangat tu๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ฉ

2018-08-21 17:28

Awek Sehun ๐Ÿ’• PuteriZulaikhaa

OHSEHUN

Dua2

2018-08-21 16:59

Qeebtuai NaqeebDinie

snake lover
mj lover
exotic lover

@zarothh padey cafe

2018-08-21 16:58

syera syaeraftw

nugu you?

@mniirah Hahahahah kalau kau dekat ngan aku memang aku promote dah!

2018-08-21 16:51

syera syaeraftw

nugu you?

@sujaenim Hahahaha kalau dekat dah lama aku promote kat kau

2018-08-21 16:48

syera syaeraftw

nugu you?

1 pair for RM5. Alaaaa support laaaa

2018-08-21 16:45

Sunroses belleyaaaaa

Honour to the end โœจ

Ayammm nya ikhlas mencanang mcm tu kann? Emmm kes tu ayanggg angat tu uhuhuhukkk ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

2018-08-21 16:30

Sunroses belleyaaaaa

Honour to the end โœจ

Kalau rasa nak ambik balik segala duit nafkahhh la sangat tu i boleh bagi balik emmm stg kata " ha xyah ikhlas dah aih"

2018-08-21 16:29

Sunroses belleyaaaaa

Honour to the end โœจ

Seingat aku mintak rm5 bagi rm20 tuja. Pastu dok bagi advance kat aku tu hg la kata duit nafkah la apaa. Hell yeah. Org bagi takan nak tolak

2018-08-21 16:28

Qeebtuai NaqeebDinie

snake lover
mj lover
exotic lover

@zarothh hg jantan xguna...

2018-08-21 16:27

Abils ๐Ÿฆ„ Abil4layfe

Better things are coming โ€ข Lv, @raztaufik ๐Ÿ’˜ โ€ข A day in my life (college version) โฌ‡๏ธ

@aesyakher Check lah phone nanti, aku muhong hang dapat apa sist?

2018-08-21 16:21

Rhude Rosle RhudeRosle

@AwatifZakiey ๐Ÿ’– instagram : rhuderosle

@cahayashafiqah Xkn x balik?

2018-08-21 16:19

Izzah izzahtiee

RT @cikdylaaa: TAUHU BERGEDIL by ME .
Sis open order lepas raya pulak yaa . In syaa Allah . Jumaat atau Ahad . Nnti sis update . ๐Ÿ‘Œ
Cod Areaโ€ฆ

2018-08-21 16:14

Nico Mareta coco_krenz

Islam Agamaku๐Ÿ‘†
Salaf Manhaj Ku๐Ÿ‘†
Tauhid Dulu๐Ÿ‘†
Tauhid Lagi๐Ÿ‘†
Tauhid Terus๐Ÿ‘†
Assunnah & AL-Qur'an
Aceh
Gayo Suku Tercintaku
๐Ÿ‘‡

็งใฏใ€ใ€ใ€ใ‚ใชใŸใ‚’ๆ„›ใ—

Harus Bangkit

2018-08-21 16:02

Cik Dila ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ cikdylaaa

โ€ขAOR โœˆ โ€ข No expectations No disappointments. ๐Ÿ˜‰

TAUHU BERGEDIL by ME .
Sis open order lepas raya pulak yaa . In syaa Allah . Jumaat atau Ahad . Nnti sis update . ๐Ÿ‘Œโ€ฆ

2018-08-21 15:59

nurul NedyZulkifli

apapun terjadi.berjalanlah tanpa henti

RT @cikdylaaa: TAUHU BERGEDIL by ME .
Cod Area : Simpang Empat, Tandop & Alor Setar .
Mintak jasa baik hampa tolong Retweet sikit bisnes keโ€ฆ

2018-08-21 15:55

skawngur najihahmz

lek lek jur

Baru sehari.... i miss you so much yayangโ˜น๏ธ๐Ÿ˜ญ

2018-08-21 15:55

Abils ๐Ÿฆ„ Abil4layfe

Better things are coming โ€ข Lv, @raztaufik ๐Ÿ’˜ โ€ข A day in my life (college version) โฌ‡๏ธ

@aesyakher Haruslah letak

2018-08-21 15:53

Rahmad Syahputra rahmad_jrock

Ibulah yang pertama mengukir warna di mata kita dengan bening air matanya,ibulah yang pertama mengukir huruf di lidah kita dengan bening air susunya. . . .

Seluruh dunia mencintaimu,
tetapi Kau tak bisa ditemukan,
tersembunyi dan belum sepenuhnya nyata.

2018-08-21 15:42

Herman Bubon Hermanbubon

Pelaksanaan kegiatan operasi pasar murah jilid II desa: PEULANTEU SP
#TerimakasihPLD
#PadatKaryaTunai
#provacehโ€ฆ

2018-08-21 15:19

syera syaeraftw

nugu you?

@mohamadfauzi_ Ter-unfollow kot. Tak perasan.

2018-08-21 15:18

syera syaeraftw

nugu you?

Patut tak dapat notifs. Aku ter-unfollow.

2018-08-21 15:18

syera syaeraftw

nugu you?

@mohamadfauzi_ Fuh kelakar

2018-08-21 15:17

syera syaeraftw

nugu you?

@fdgaf_ Tu muka aku paling friendly

2018-08-21 15:06

Sunroses belleyaaaaa

Honour to the end โœจ

Ahahaha attention seekersss ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ

2018-08-21 14:44

syera syaeraftw

nugu you?

I look cute.

2018-08-21 14:34

syera syaeraftw

nugu you?

Handsome betul kwak si yang.

2018-08-21 14:29

Shada shadaahmad_

Who to trust and how to trust.
Family come first more than everything.

Alhamdulillah settle

2018-08-21 14:18

Sabrina iamsab7

#SRYSRK ย–๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ@iamsrk ^_^ Art~Design~Explore~Media~Writer
๐ŸŽง๐ŸŽฅ๐Ÿ“ฝ๏ธ

^

#journalist ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ


#Noor... I Believe in God's plan, ๐Ÿ•Œ

๐Ÿ’—WhiteBrown

Innalillahi wa inna illaihi rojiun....

Selamat jalan om, semoga dilapangkan kuburnya, untuk sohibku semoga tabahโ€ฆ

2018-08-21 14:10

KENP17 KENP171

@EstradaMiguelaa Imo mama

2018-08-21 13:48

Ahmady Dharma ahmadydhr_

Pelerai rindu dikala senja tiba, penenang jiwa di kala hujan tiba, .
Ig : /> Wa : /> Usk'16

๐Ÿ‘จ: besok lebaran idul adha, kamu kurban apa? Kalok aku kurban sapi ni.
๐Ÿ‘ฆ: aku sih kurban prasaan aja.๐Ÿ˜ข

2018-08-21 13:36

Ahmady Dharma ahmadydhr_

Pelerai rindu dikala senja tiba, penenang jiwa di kala hujan tiba, .
Ig : /> Wa : /> Usk'16

Semua itu tergantung bagaimana perasaan anda sebagai seorang manusia, adakah hati atau tidak hanya anda yang tau daโ€ฆ

2018-08-21 13:34

Qwe xxxsyd_

Aki ๐Ÿ’ž

Banyak benda dah berubah sekarang

2018-08-21 13:27

Anip Anop HaniffRedwan

Maju lu sini anjirr!!

@MillaVenus Oo upload kt twitter boleh, hurmmm

2018-08-21 13:25

Qwe xxxsyd_

Aki ๐Ÿ’ž

Tak lah sangat. Sampai ada pegang card partner sampai kawan tu nak makan pun takdak duit. At last pinjam duit membeโ€ฆ

2018-08-21 13:18

syara syarafinasabri

ig: nursyraa_ | uitm tapah

Aku dh penat la nk lyan imran... Sapa2 mai tlong layan sat.. Allahu 24/7 kena main dgn dia jaaaa

2018-08-21 12:54

HR Coffee Takengon Hmidiwien

plez like this page

2018-08-21 12:36

BARDIE Taukobardie

Instagram & Line: taukobardie | PSG indonesia | Black & White Addicts |

Emak said "jak dum ho jeut,meugang tetap woe u gampong"

2018-08-21 12:22

poetri poetrizkiya

@xHDRx Makasih ya suhen..semoga lancar sampe hari H ya..๐Ÿ˜๐Ÿ˜

2018-08-21 12:17

Hafiz Rasul hafizrasul96

Kisah hidup yang ingin dikongsi bersama

@razifabdan Lembu kita semua besar2

2018-08-21 12:13

Herman Bubon Hermanbubon

Pelaksanaan kegiatan operasi pasar daging murah jilid II desa: SEUNEUBOK TRAP.
#TerimakasihPLD
#PadatKaryaTunaiโ€ฆ

2018-08-21 11:59

Dil. dilxhhh_

dont care if nobody else believes.๐Ÿ˜Š

wakeup up with hope.

2018-08-21 11:48

Honey Bunny FydaUmairah

superman's girlfriend

Suma anak anak yg dok Sabah Sarawak sgapore dh blik....makngah yg dok dekat pun x sampai lagi....balik mesti kena bising aaaaa....cetttt

2018-08-21 11:38

Mr.A putera_alip

budak kampung/bercita-cita besar dulu budak engineering skrg budak medic dulu pegang spanar angkat compressor skrg pegang stethoscope dngr bunyi jantung

@aazrienaa knpa syg kptusan pe plk

2018-08-21 11:25

Tuan Muda usmankariwahab

Political Science | Himapol | Himasdelta | Kupiteneyone | Tetesan Kata | Syiah Kuala University | Pang Uten | Takengon, Aceh, Indonesia 547D3A39

@aniesbaswedan @DKIJakarta @asiangames2018 @DishubDKI_JKT @PT_TransJakarta Emang terbaek ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

2018-08-21 11:20

Nico Mareta coco_krenz

Islam Agamaku๐Ÿ‘†
Salaf Manhaj Ku๐Ÿ‘†
Tauhid Dulu๐Ÿ‘†
Tauhid Lagi๐Ÿ‘†
Tauhid Terus๐Ÿ‘†
Assunnah & AL-Qur'an
Aceh
Gayo Suku Tercintaku
๐Ÿ‘‡

็งใฏใ€ใ€ใ€ใ‚ใชใŸใ‚’ๆ„›ใ—

Bisa dicoba ๐Ÿ˜‚ tapi jangan sekarang Nanti Malam Kita coba

2018-08-21 11:19

syera syaeraftw

nugu you?

Ha ni la kerja saya semalam ๐Ÿคท

2018-08-21 11:12

poetri poetrizkiya

Alhamdulillah, hari ini tepat 4 tahun hidup bersama orang Gayo..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Œ

2018-08-21 10:58

โ–ฝ norshafiqsch

23 , Sabahan celup sebab lahir je kat sabah. lol

Yes balik awal harini . Ha Ha

2018-08-21 10:40

โ–ฝ norshafiqsch

23 , Sabahan celup sebab lahir je kat sabah. lol

@thiraazhar kan ... tu ah nak tukar pulak malas . sebab nak kekalkan no lama tu kena g center . hahaha

2018-08-21 10:40

โ–ฝ norshafiqsch

23 , Sabahan celup sebab lahir je kat sabah. lol

@thiraazhar umobile mmg . kdg2 line LTE pun lembab .

2018-08-21 10:37

๐ŸŒธ S Y A S Y A ๐ŸŒธ aaddiihhaayyss

โ™

La vie est belle ๐ŸŒธ

Mengantuk gila ๐Ÿ˜ด

2018-08-21 10:23

Kedahforestry kedahforestry

My Twitter Jabatan Perhutanan Negeri Kedah

KENYATAAN SEBUTHARGA
Sebutharga adalah dipelawa kepada Syarikat Bumiputera/Kontraktor yang berpengalaman yang mempโ€ฆ

2018-08-21 10:11

Kedahforestry kedahforestry

My Twitter Jabatan Perhutanan Negeri Kedah

KENYATAAN SEBUTHARGA
Sebutharga adalah dipelawa kepada Syarikat Bumiputera/Kontraktor yang berpengalaman yang mempโ€ฆ

2018-08-21 10:09

Mateo Fahminho fahmifadzl

@aliahkassim garang |#KTBFFH

@farahfdzil Tu bekai beda makan koi 11

2018-08-21 09:37

Abils ๐Ÿฆ„ Abil4layfe

Better things are coming โ€ข Lv, @raztaufik ๐Ÿ’˜ โ€ข A day in my life (college version) โฌ‡๏ธ

Good morning everyone! ๐ŸŒธโœจ

2018-08-21 09:31

Doc โ™ค syazwanfouzi

Born and Raise in Kedah. My Tweets Are Not Reflected To My Life

@AmberTorrealba Raspect! Bless ๐Ÿ†™

2018-08-21 09:17

Azwardi Marifatullah azwardiacla

Official Account | Football Junkie | Fratelli del Mondo & You'll Never Walk Alone | | -

#iduladha. -Admin

2018-08-21 08:45