Tweets at Aceh Jaya, Aceh around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Aceh Jaya, Aceh 30km.


Search Results

teacher pening keytsasyrfffff

peaceful but splendor- ENFP

Basement 402 🤸🏻‍♂️🎉🎉 Wohoooo done ✅ so lega today the event was a success !

2018-01-18 20:15

Tonni Kasih tonni_kasih

Santai Sejenak

Rakor bulanan antara PD dan PLD kec Bukit Kabupaten Bener Meriah

2018-01-18 19:57

ąɬɧıզąɧɱơƙɬąRཞ✌♥ athiqahmoktar

16📑
Stop Judges Me You Don't Know Who I Am Just Shut Your Mouth.🙊✨

Aku nak jaga duit pun susah. Ini pulak nak jaga hati orang yang tak penting. Hahahaha.

2018-01-18 19:38

ąɬɧıզąɧɱơƙɬąRཞ✌♥ athiqahmoktar

16📑
Stop Judges Me You Don't Know Who I Am Just Shut Your Mouth.🙊✨

@AmirSykxs_ Takpon yang ni lagi senang bukak surah ar-rahman sambil buat homework or tengah study mmg mudah keja kita nak buat 👌💕

2018-01-18 19:34

ąɬɧıզąɧɱơƙɬąRཞ✌♥ athiqahmoktar

16📑
Stop Judges Me You Don't Know Who I Am Just Shut Your Mouth.🙊✨

Benda paling struggle masa zaman sekolah dulu, lukis bintang bendera Malaysia. Punya la susah sampai tak dapat beza…

2018-01-18 19:32

Ahmad Naufal Mukhtar udanaufal

Communication Science - Journalism Student • Ex-Twitter Translator #TTC_ID • Rubik's Maniac • Althea • デパペペ • @ManUtd #GGMU

Kata orang, hobi kita aneh-aneh. Ke gunung lah, ke hutan lah, ke lembah lah.

Kata orang, hobi…

2018-01-18 19:25

niknurnabilah ggbiey

I love my boy

@naneytee weh bagaimana boleh cepat begitu

2018-01-18 19:25

ąɬɧıզąɧɱơƙɬąRཞ✌♥ athiqahmoktar

16📑
Stop Judges Me You Don't Know Who I Am Just Shut Your Mouth.🙊✨

Ishh main twitter sama jaa dengan instagram sat follower naik sat turun naik turun naik turun naik turun 😫😤

2018-01-18 19:21

ąɬɧıզąɧɱơƙɬąRཞ✌♥ athiqahmoktar

16📑
Stop Judges Me You Don't Know Who I Am Just Shut Your Mouth.🙊✨

@TehaZaini96 Hahahhha aku kalau jadi macam ni bila nak sahur memang berat mata nak bukak 😂😩

2018-01-18 19:16

Dil. dilxhhh_

dont care if nobody else believes.😊

😈🔪

2018-01-18 19:15

قيل //عبيل aqilahhhazizann

Record my opinions and feelings📚

Kak @ImanAbdulRahim which one is better for acne scars

2018-01-18 19:15

ąɬɧıզąɧɱơƙɬąRཞ✌♥ athiqahmoktar

16📑
Stop Judges Me You Don't Know Who I Am Just Shut Your Mouth.🙊✨

@mereputlahkau Hahaahaha kalau aku aku jawab "ntah hang buka laa ig dia lepas tu scroll sampai dapat jawapan bila…

2018-01-18 19:12

ازني IzniInarah

When she was a girl ; she expected the world 🌷

😴

2018-01-18 19:07

ąɬɧıզąɧɱơƙɬąRཞ✌♥ athiqahmoktar

16📑
Stop Judges Me You Don't Know Who I Am Just Shut Your Mouth.🙊✨

@NakIuah Haahh betul tuu tak laa payah sangat nak cari maggi tu sat maggi nii 😫

2018-01-18 19:06

ازني IzniInarah

When she was a girl ; she expected the world 🌷

Water challenge since hari isnin ni buat aku jd pengguna tegar toilet ofis 😑

2018-01-18 19:05

ازني IzniInarah

When she was a girl ; she expected the world 🌷

Nikmat mana mahu di dustakan bila baru sampai rumah dan hujan lebat

2018-01-18 19:04

Nabila Abil4layfe

Better things are coming • @raztaufik 's baby 🐧💖 • Bff Tag Video ⬇️

Busan Jakarta Johor

2018-01-18 18:51

ad 🐬 naziefaaa

nope

🎏 : 18 of 365

“In the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years.” -Abraham Lincoln

2018-01-18 18:48

ąɬɧıզąɧɱơƙɬąRཞ✌♥ athiqahmoktar

16📑
Stop Judges Me You Don't Know Who I Am Just Shut Your Mouth.🙊✨

@izhqr_ Haahh betul tu sebab ralit dok sembang dgn kawan last last biskut tenggelam 😂😂bila tenggelam tu mmg rasa patah hati betul 😫😂

2018-01-18 18:34

J.D AdzfarDaniell

struggling in life

#RulesofSurvival

2018-01-18 18:27

J.D AdzfarDaniell

struggling in life

#RulesofSurvival

2018-01-18 18:25

Faris Hafifi 🍭 faris_PP

Freelance Emcee | Formal and Informal | DM me

@princesakizashi Weh kan hahaahahahahahahhaa

2018-01-18 17:55

Fahmi fahmifadzil_

Lapaq nasik kandaq yasmeen ngan penyepak @aliahkassim || #KTBFFH

@oisoljabiru Betul gak. Man city mesti letak harga tinggi utk aguero. Top scorer dorg lak

2018-01-18 17:55

Aidy Halimanjaya aidyhalimanjaya

Indonesian, activist, researcher, consultant, triathlete, pro country partnership, did PhD in climate $, quant, policy & impact person, sharing her own view.

Cut Nyak Dien #JamanNow ... 🤣🤣🤣🤣... #moooooo.... @ Aceh Jaya Regency

2018-01-18 17:53

Fahmi fahmifadzil_

Lapaq nasik kandaq yasmeen ngan penyepak @aliahkassim || #KTBFFH

@oisoljabiru Dpt aguero pun sedap gak ni

2018-01-18 17:49

ازني IzniInarah

When she was a girl ; she expected the world 🌷

Busan, Jakarta dan Johor Bahru. Johor Bahru ?😑

2018-01-18 17:44

syd nrsyadaaa_

whatsup?

Then dok kata aku bukan bukan. So skrg? What's your problem?

2018-01-18 17:32

syd nrsyadaaa_

whatsup?

Dia yang terasa lebih kenapa. Benda takdak kaitan langsung kot dengan hang💁🏻

2018-01-18 17:31

keonwho? KhaiEnwar

Jawa Mamak still searching for true self and aku kuruih sebab metabolism tinggi barua. Normal la tu🙄

RT @RhudeRosle: Jaga2 @zanefauzan

2018-01-18 17:25

Faris Hafifi 🍭 faris_PP

Freelance Emcee | Formal and Informal | DM me

@mazliyanaa Yang kalini tak hahahahahaha semalam je

2018-01-18 17:24

Faris Hafifi 🍭 faris_PP

Freelance Emcee | Formal and Informal | DM me

Lepastu masing2 tersengih di tengah panas

Lecturer; hmmm takpelah kira halal jelah ni
Me: hmmm markah pun halal j…

2018-01-18 17:14

Atikah Mansor atikatun

Everyone won't listen so here I am tweeting shit

@atiqahasma Awwhhh. I WANTTTT!

2018-01-18 17:08

zain fauzan zanefauzan

kalau awak nak pinjam bola futsal roger saya!!!!

RT @RhudeRosle: Salam 420786 alhamdulliah syukur

2018-01-18 16:50

Rhude Rosle RhudeRosle

@AwatifZakiey 💖 instagram : rhuderosle

Salam 420786 alhamdulliah syukur

2018-01-18 16:11

Rhude Rosle RhudeRosle

@AwatifZakiey 💖 instagram : rhuderosle

@AwatifZakiey

2018-01-18 16:06

Sarhan SarhanGayo

Menyediakan kopi Specialty Arabica Gayo.

Apa tidak lebih baik dana sebesar itu untuk membangun sawah pak @jokowi Konglomerat Sawit 'Disuntik' Subsidi Mega R…

2018-01-18 16:05

zain fauzan zanefauzan

kalau awak nak pinjam bola futsal roger saya!!!!

RT @RhudeRosle: Jaga2 @zanefauzan

2018-01-18 16:02

Rhude Rosle RhudeRosle

@AwatifZakiey 💖 instagram : rhuderosle

Jaga2 @zanefauzan

2018-01-18 16:01

Aidir Cie_aidir

HP : 0852600
BBM :
Weechat. : aidirsa
IG : @aidir_

Hitam Putih Cafe Arabica Gayo @ Takengon, Aceh, Indonesia

2018-01-18 16:01

syaz _syeza

try to be a good girl

RT @adwyhhhhh: Bila kau sakit, bila kau susah, yang jaga kau siang malam tanpa tidur yang cukup, makan tak kenyang, tanya okay ke tak sepan…

2018-01-18 15:52

승현 Z ezaiysyko

2018: Drink more water

RT @_nzahirah: Gila!

2018-01-18 15:51

senah cendawan _nzahirah

why bother?

Gila!

2018-01-18 15:47

pinnnnnnna shafinalaa

hello there ♡

Baqu pagi td qasa fresh dah. Ni jadi kain buquk balikkk 😷

2018-01-18 15:46

shifa _nurulshifa

i'll take clingy over lowkey everytime, thanks

@alyanasuha_ Thanks Alya 🙆🙆

2018-01-18 15:06

Dayah Dayahaini

sunyi sepi

RT @adwyhhhhh: Bila kau sakit, bila kau susah, yang jaga kau siang malam tanpa tidur yang cukup, makan tak kenyang, tanya okay ke tak sepan…

2018-01-18 14:40

Dayah Mansor dyxh_

My mom spent 9 months creating my heart, so please don't break it in a few minutes.

Number crunching for the past day - 7 new followers and 4 unfollowers. Stats via

2018-01-18 14:36

Ash_wanmuhammad Ashmuhammad6

Long time not see

@hajjardarwis_ Hahahaha.. Baik jejar..#sisredha

2018-01-18 14:35

pinnnnnnna shafinalaa

hello there ♡

Dh lama tk btegoq sapaa.. And todehhhh haihh rinduuuu 😢

2018-01-18 14:25

Faris Hafifi 🍭 faris_PP

Freelance Emcee | Formal and Informal | DM me

Nasib baiklah last paper on 22. Huhu

2018-01-18 14:21

Polres Aceh Tengah polres_aceh

Kegiatan Polres Aceh Tengah

#humaspoldaaceh #kapolri #jokowi #tribratanews #divisihumaspolri #bravopolri

2018-01-18 13:52

Polres Aceh Tengah polres_aceh

Kegiatan Polres Aceh Tengah

#kapolri #jokowi #humaspoldaaceh #bravopolri #divisihumaspolri

2018-01-18 13:51

shonee504

🐰

RT @keytsasyrfffff: So if you dah 25 tahun tapi you tak pernah got yourself a steady BAE kita panggil apa?

Kita rasa it's #BAEtter that wa…

2018-01-18 13:44

teacher pening keytsasyrfffff

peaceful but splendor- ENFP

@Am_Mirul_Syafiq AMBIK SEKETUL DUA !

2018-01-18 13:29

Alwinsyah_Putra pakwin_

Orang Gunung. Bukan Buaya ! Bukan Telkah ! Nume Singa !

@Ama06953539 @fidy2twoblack Sama-sama. Salam Indonesia!

2018-01-18 13:28

Alwinsyah_Putra pakwin_

Orang Gunung. Bukan Buaya ! Bukan Telkah ! Nume Singa !

@SanggaKPJM @TausiyahHarian Terima kasih.. Salam Indonesia!

2018-01-18 13:27

Alwinsyah_Putra pakwin_

Orang Gunung. Bukan Buaya ! Bukan Telkah ! Nume Singa !

@virusmotivasi Seumur hidup.. Baru ini pertama kalinya baca kalimat di atas. :D

2018-01-18 13:22

NoorSyazwani. syazz_wanie

Belajar hidup berdikari, sendiri.
Ig : syazwxni18
Ams 💕

Birthday present they just want make me to be a brave person to stay infront and talk to others.

2018-01-18 13:20

Polres Aceh Tengah polres_aceh

Kegiatan Polres Aceh Tengah

#humaspoldaaceh #kapolri #jokowi #polri #divisihumaspolri #bravopolri #multimediapolri

2018-01-18 13:18

Alwinsyah_Putra pakwin_

Orang Gunung. Bukan Buaya ! Bukan Telkah ! Nume Singa !

@Ragamtweets Bismillah saja, mudah-mudahan ada Insyaallah. :D

2018-01-18 13:16

teacher pening keytsasyrfffff

peaceful but splendor- ENFP

Bila aku stress aku suka buat lawak hambar.... and then gelak sorang2. #SadLife

2018-01-18 13:15

teacher pening keytsasyrfffff

peaceful but splendor- ENFP

So if you dah 25 tahun tapi you tak pernah got yourself a steady BAE kita panggil apa?

Kita rasa it's #BAEtter that way....

Cluck-urhhh

2018-01-18 13:15

Alwinsyah_Putra pakwin_

Orang Gunung. Bukan Buaya ! Bukan Telkah ! Nume Singa !

Kurang fokus dapat menyebabkan typo ataupun menduakan kalimat-kalimat yang tak seharusnya diduakan. -______-"

2018-01-18 13:13

teacher pening keytsasyrfffff

peaceful but splendor- ENFP

So if you pergi vacation dengan bae you kita panggil apa!?

We call it #BAECATION lah !

2018-01-18 13:11

Alwinsyah_Putra pakwin_

Orang Gunung. Bukan Buaya ! Bukan Telkah ! Nume Singa !

@Muslim_Bersatu1 Yang ber-hati putih Insyaallah menang. Semoga selalu kuat dan sabar untuk Indonesia. Bukan begitu Min? :) Untuk Indonesia

2018-01-18 13:10

Alya nuraliashafie_

Ya Allah make me stronger in your way.

RT @najihahmz: Ya Allah lindungi aku 😭

2018-01-18 13:07

KZ07 khairudinzakria

Being dweeb since 95'. A rowdy son of them.

@lipxsins Apa pulak tk kenyang. Mkn rebus or bakar sekor. Tkkn lpr lg. Gila kot

2018-01-18 13:06

Alwinsyah_Putra pakwin_

Orang Gunung. Bukan Buaya ! Bukan Telkah ! Nume Singa !

@Muslim_Bersatu1 Karena menjadi pemimpin adalah sebuah cobaan dan tak semudah seperti mengetik kritik dan komentar pedas di media sosial.

2018-01-18 13:06

Juliana Ahmad juliana_jue95

do what you want to do, dont tell people

Cant wait to meet my gurls 😍 plus vacayyy 💕

2018-01-18 13:03

yusuf yosepbarboa

@BarcaBandidos Mungkin bagi messi gol mudah itu susah😁😁

2018-01-18 12:59

skawngur najihahmz

love yourself, love myself - @BTS_twt

Ya Allah lindungi aku 😭

2018-01-18 12:58

Alwinsyah_Putra pakwin_

Orang Gunung. Bukan Buaya ! Bukan Telkah ! Nume Singa !

@TausiyahHarian Berfidyah maksudnya apa ya Min?

2018-01-18 12:58

Alwinsyah_Putra pakwin_

Orang Gunung. Bukan Buaya ! Bukan Telkah ! Nume Singa !

@aku_fatimah Iyaaaa. :D :D

2018-01-18 12:55

Alwinsyah_Putra pakwin_

Orang Gunung. Bukan Buaya ! Bukan Telkah ! Nume Singa !

@Ama06953539 @fidy2twoblack Coba pake nama panjangnya di medsos kalo enggak mau di ejek. Dan aku bermaksud membenarkan. Bukan mau ngejek.

2018-01-18 12:54

Sweed wckdoreo

School of Ocean Engineering🚢⚓ 420🍁

Marah klau xdk common sense tapi diri sendiri pun 2x5 ja,tepuk dahi🤦🏻‍♂️

2018-01-18 12:42

teacher pening keytsasyrfffff

peaceful but splendor- ENFP

♥️

2018-01-18 12:40

ازني IzniInarah

When she was a girl ; she expected the world 🌷

Dua hari yg sgttt produktif dan siap semua kerja ! Yeay 💃🏻

2018-01-18 12:39

ازني IzniInarah

When she was a girl ; she expected the world 🌷

Productive day 💪🏻

2018-01-18 12:38

Alwinsyah_Putra pakwin_

Orang Gunung. Bukan Buaya ! Bukan Telkah ! Nume Singa !

@Ama06953539 @fidy2twoblack Iya pak.. Saya asli Gayo. :D :D :D

2018-01-18 12:35

Aju  hazwan_idris

If you get tired, learn to rest, not to QUIT

Hai Encik.

"Saya Dr."

Oh maaf. Hai Tuan Yang Utama Seri Nilam Puspa Sari Dewi Widjaya Perpatih Gadjah Mada Lela...

2018-01-18 12:33

syahira syeraftw

light to my highlight👅

"buttheart" 😂

2018-01-18 12:30

syahira syeraftw

light to my highlight👅

Go girl go.

2018-01-18 12:30

syahira syeraftw

light to my highlight👅

@afinimohdmuzi @MarzuqiIskandar Demi hang aku sanggup tunggu fini..... Tunggu kat rumah lah tapi

2018-01-18 12:28

syahira syeraftw

light to my highlight👅

@MarzuqiIskandar @afinimohdmuzi Bongokkk hahahaha

2018-01-18 12:26

Alwinsyah_Putra pakwin_

Orang Gunung. Bukan Buaya ! Bukan Telkah ! Nume Singa !

@aku_fatimah Ibu saya juga Fatimah. :D :D :D :D

2018-01-18 12:24

soetan budhi satria budhisjam

penjelajah

suatu saat ngopi langsung di pusatnya kopi Gayo yang terkenal @ Takengon...
Enaknya kopi sangar,…

2018-01-18 12:18

RoSmInI ros_miny

Everything gonna be okay

RT @PuteriZulaikhaa: Please help me spread the news!!
@JPNRSEREMBAN @OfficialBacAS @mppseremban3

2018-01-18 11:57

syahira syeraftw

light to my highlight👅

@MarzuqiIskandar Ok nanti roger lain.

2018-01-18 11:55

syahira syeraftw

light to my highlight👅

Done basuh kereta done bubuh minyak done bubuh angin tayar and now cangokkk

2018-01-18 11:53

syahira syeraftw

light to my highlight👅

@MarzuqiIskandar Dak plan nak makan bakso kat sebelah fresh mart tu. Mai lahhh hahahaha aku cangok taktau nak pi mana. Library tutup 😭

2018-01-18 11:51

🍁 nrmhmmd_

20 | 🇲🇾 | Natasya Amira 💕✨| Someday i will leave and never come back ☺️

Banyaknya ubat dapat 🤢

2018-01-18 11:49

syahira syeraftw

light to my highlight👅

@MarzuqiIskandar Hahahaha haah aku tunggu dia ngan amir. Nak pi makan 😂😂

2018-01-18 11:48

syahira syeraftw

light to my highlight👅

@MarzuqiIskandar Aku dok baling lagi ni

2018-01-18 11:46

Ams adwyhhhhh

Malas nak cerita panjang-panjang. Pikiaq la sendiri

Bila kau sakit, bila kau susah, yang jaga kau siang malam tanpa tidur yang cukup, makan tak kenyang, tanya okay ke…

2018-01-18 11:33

ady spy Supriad29574662

Kenangan pahit

2018-01-18 11:22

zain fauzan zanefauzan

kalau awak nak pinjam bola futsal roger saya!!!!

RT @RhudeRosle: Almost there #roadtoDMG

2018-01-18 11:21

Alwinsyah_Putra pakwin_

Orang Gunung. Bukan Buaya ! Bukan Telkah ! Nume Singa !

@Strategi_Bisnis Disini punya keinginan untuk buat kampanye anti rokok. Tapi saya nya juga perokok yang sulit berhenti. -___-" Piye?

2018-01-18 10:16

syahira syeraftw

light to my highlight👅

Ill be a lone ranger roaming around the town today.

2018-01-18 10:16

DestiSuastikaJasminK destikario

tika ♥ mamak ♥ kakek & nenek

today's stats : 42 non-followers. found via

2018-01-18 10:14

Alwinsyah_Putra pakwin_

Orang Gunung. Bukan Buaya ! Bukan Telkah ! Nume Singa !

@republikaonline Kira-kira kalo yang dua ini duel.. Siapa yang menang ya? :D

2018-01-18 10:10

Alwinsyah_Putra pakwin_

Orang Gunung. Bukan Buaya ! Bukan Telkah ! Nume Singa !

@Strategi_Bisnis Karena saya adalah bagian dari manusia yg hobi bakar Money dan menambah polusi hingga membuat pemilik pabrik rokok + JAYA.

2018-01-18 10:05