Tweets at around 30km

It searches the Tweets of Twitter around 30km.


Search Results

Јован Кукузел Jovan_Kukuzel

RT @AcoMalio: #ОнаКога кучата го продадеш на повеќемина

2018-01-23 14:54

Џи Кален NCISMK

Македонска специјална единица

RT @AcoMalio: Упс

2018-01-23 14:37

Angelina anebo_mk

RT @AcoMalio: #ОнаКога кучата го продадеш на повеќемина

2018-01-23 14:33

Мори Арти dezhurenkrivec

Boring...

RT @sale_bt_: Дојди ќе гледаме во небото

2018-01-23 14:24

كاثرين kgico_

@2fq 💞

RT @2FQ: About to watch plastic memories w my emilf

2018-01-23 14:12

Стрела ➶ zone0205

Во предходниот живот бев психопата, разнесов 20 луѓе со граната.
#ПоминаТоаВреме

RT @angelebe: Доволно е гасете интернерот, ова е победничката слика 😂🤣😂

2018-01-23 13:47

ʑϋʀ 2FQ

i w☆nna die! @kgico_ 💞

About to watch plastic memories w my emilf

2018-01-23 13:36

ʑϋʀ 2FQ

i w☆nna die! @kgico_ 💞

anyone know a show sadder than plastic memories

2018-01-23 13:31

PreminPortal preminportal

Сè што е соединето со Бог, спасено е Whatever is united to God is saved

RT @sale_bt_: Ми се сврти само што ги гледам

2018-01-23 13:16

ʑϋʀ 2FQ

i w☆nna die! @kgico_ 💞

i cant breathe man im so sick n my nose dosnt work ahh

2018-01-23 13:02

Aнѓеле Бе angelebe

Блокирам глупаци по потреба

Gained 14 new followers in the past day. I’m growing my account the right way, are you? Do it with

2018-01-23 12:45

Јован Кукузел Jovan_Kukuzel

RT @AcoMalio: Упс

2018-01-23 12:27

ʑϋʀ 2FQ

i w☆nna die! @kgico_ 💞

Anyone wanna Skype n watch plastic memories n cry all night

2018-01-23 12:22

Whoop Whoop mollamesherbet

Askush nuk është i përsosur, unë jam #interfan

RT @angelebe: Доволно е гасете интернерот, ова е победничката слика 😂🤣😂

2018-01-23 11:56

Д.Т. imedime

Аеродромец на перење тренерки у САД!
#димЕротика

RT @angelebe: Доволно е гасете интернерот, ова е победничката слика 😂🤣😂

2018-01-23 10:55

Dimitar_Dodovski DimitarDodovski

endlessly pulling you into the future

The Pentagon built with mineralized microbes predating dinosaurs via @GeologyPage

2018-01-23 10:32

Лимен SmoothO23

За се' си крив само ти и никој друг.

RT @sale_bt_: Дојди ќе гледаме во небото

2018-01-23 10:27

Mister No Srednovekovniot

RT @AcoMalio: Имаше истраги за скандирањето на стадионот "Уби каура" ?! Истраги за неупотреба на македонски знамиња во Западна Македонија ?…

2018-01-23 10:18

ViXen Alexandra_YNWA

Болам како вистината.
Колку повеќе ги запознавам луѓето, толку повеќе си го сакам кучето. Insta:

@PashaIskender ни ги ебам ни ги сечам

2018-01-23 10:05

_грчкаВенера jasnaadam

сакам да пишам, немам време

RT @sale_bt_: Дојди ќе гледаме во небото

2018-01-23 10:05

Јефто™ Jefto101ot

Полит(ик)олог, менталист кој користи интуиција и чита меѓу редови, интровертна шкорпија, амбициозен песимист, алтруист, манипулатор, мистериозен, темпераментен.

RT @Alexandra_YNWA: Ако ти дава совети од типот "ти си знаеш најдобро", "ајде ќе помини" и "немаш гајле" не ти е многу добра другарка.

2018-01-23 09:49

Фред Д Ред fred_the_red1

NFL, NBA, NCIS LA

RT @Alexandra_YNWA: za nogu godini

2018-01-23 09:48

ViXen Alexandra_YNWA

Болам како вистината.
Колку повеќе ги запознавам луѓето, толку повеќе си го сакам кучето. Insta:

Е вака.

2018-01-23 09:46

ViXen Alexandra_YNWA

Болам како вистината.
Колку повеќе ги запознавам луѓето, толку повеќе си го сакам кучето. Insta:

za nogu godini

2018-01-23 09:44

Kim alexolsen24

❤️NCISLA, Hawaii Five-O, Criminal Minds, MLB,& NASCAR! I'm an avid fan of Eric Christian Olsen, Alex O'Loughin! ❤️Texas Rangers! ❤️to🚗travel✈️w/husband!🚢 ❤️🏖

RT @Natalie_Ryan_: #DannyWilliams #ScottCaan #myedit

2018-01-23 09:42

ViXen Alexandra_YNWA

Болам како вистината.
Колку повеќе ги запознавам луѓето, толку повеќе си го сакам кучето. Insta:

Се обидвам да решавам задачи
Мозокот:

2018-01-23 09:41

Ognen Ognen_K

House Of The Rising Sun

RT @angelebe: Доволно е гасете интернерот, ова е победничката слика 😂🤣😂

2018-01-23 09:33

Морезмо™ capriXamy

Тениски фанатик!
Воглавно го сакам она што другите го мразат.
Искрена до коска.

RT @angelebe: Доволно е гасете интернерот, ова е победничката слика 😂🤣😂

2018-01-23 09:32

Катерина Арагонска katerinaragon

RT @angelebe: Доволно е гасете интернерот, ова е победничката слика 😂🤣😂

2018-01-23 09:29

[Не]Видливиот™ jovica_c

Армирач кај чифлиганец, експерт на повеќе теми од животот и најбитно Професионален ловач на молњи и громови ⚡️⚡️⚡️

RT @Alexandra_YNWA: 8 саати до испитот
јас:

2018-01-23 09:25

САЛЕ sale_bt_

ништо лично, секоја сличност е случајна, различен, трагач по среќа ♉

@stronchi_ Кај мене се е погрешно треба да се смени 😂

2018-01-23 09:25

ViXen Alexandra_YNWA

Болам како вистината.
Колку повеќе ги запознавам луѓето, толку повеќе си го сакам кучето. Insta:

8 саати до испитот
јас:

2018-01-23 09:23

Slagjana Slagjana19

RT @sale_bt_: Зошто ме заследват овие кога планират да ме одследат уште не ми е јасно или тактика за берење следачи му е нешто 🤔

2018-01-23 09:22

Калинка lavabo33

RT @AcoMalio: @lavabo33 Таман има место за едно паковање колбавчиња ...

2018-01-23 09:15

САЛЕ sale_bt_

ништо лично, секоја сличност е случајна, различен, трагач по среќа ♉

@bonitopp Како бе се плашите па не каса човекот 😀

2018-01-23 09:11

САЛЕ sale_bt_

ништо лично, секоја сличност е случајна, различен, трагач по среќа ♉

@stronchi_ Никако 😂

2018-01-23 09:08

САЛЕ sale_bt_

ништо лично, секоја сличност е случајна, различен, трагач по среќа ♉

Срцето ми е постудено од времето надвор

2018-01-23 09:07

Ацо Мерако AcoMalio

@lavabo33 Таман има место за едно паковање колбавчиња ...

2018-01-23 09:06

Ацо Мерако AcoMalio

@filippetrovski Нема услови за протести. Народот е западнат во огромна апатија. Разочарани се и од двете страни ...

2018-01-23 09:04

Ацо Мерако AcoMalio

@KazamDa @SDSMakedonija Нема сдсШ да го смени името. Тоа "народот" ќе го реши на наместен референдум ...

2018-01-23 09:03

САЛЕ sale_bt_

ништо лично, секоја сличност е случајна, различен, трагач по среќа ♉

Сакам снег и кај нас 😀

2018-01-23 09:01

Pohovan Trosed PohovanTrosed

RT @AcoMalio: Ердоган поручује: Македоникос охи Хеленики !

2018-01-23 08:59

BANIRANIOT DJ_PS

GLEDAJ AMA NE DOPIRAJ

RT @AcoMalio: Битолски шарен лајномакедонец (над 12.200 следбеници на твитер)

2018-01-23 08:52

Snezana SNEZANA28289882

RT @sale_bt_: Грешка е ако ја направиш еднаш или два пати третиот пат е веќе глупост

2018-01-23 08:49

Snezana SNEZANA28289882

RT @maloto04: Не им чинело времето, сакале снег... Одете сега надвор на дождот и ветрот ебаве смотаните...

2018-01-23 08:48

Martin Misterija misteriozen

I do believe I'm on fire.

треба да има дугме на тастатурата шо се вика мозолче за да го прицкаш

2018-01-23 08:45

Quickshare Gin_Tonic333

Интуитивен - Бунтовен - Саркастичен

@rogerfederer your tennis is from outer space RF😀

2018-01-23 08:43

Snezana SNEZANA28289882

RT @MkdPece: Мора да најдам некое мото во животот оти вака не оди поќе.

2018-01-23 08:28

Snezana SNEZANA28289882

RT @angelebe: Идеално за овај Понеделник е да се преспие истиот.

2018-01-23 08:20

Chris Soulidis CSoulidis

rural & surveying engineer

@_aspa_ @staikos_ Είσαι θέα

2018-01-23 08:19

Snezana SNEZANA28289882

RT @maloto04: Погодете кој ја има таа "среќа" од цела лига кај што ќе се истурат од голови да ја пиши таа што ќе заврши 0:0?

2018-01-23 08:19

Snezana SNEZANA28289882

RT @angelebe: Колку повеќе ги запознаваш луѓето, толку повеќе не сакаш да ги знаеш...

2018-01-23 08:16

Калинка lavabo33

RT @angelebe: На полугодие :
Сине, абе зашто 12 кеца на школо?
-Па толку предмети имаме бе тато ... #траумиоддетството

2018-01-23 08:15

Грам Позитивен grampozitiven

Електронска музика, Формула 1, Гејмер, Forza Inter. Голман во Македонска Трета Лига.

RT @angelebe: На полугодие :
Сине, абе зашто 12 кеца на школо?
-Па толку предмети имаме бе тато ... #траумиоддетството

2018-01-23 08:15

Snezana SNEZANA28289882

RT @angelebe: На полугодие :
Сине, абе зашто 12 кеца на школо?
-Па толку предмети имаме бе тато ... #траумиоддетството

2018-01-23 08:15

ʑϋʀ 2FQ

i w☆nna die! @kgico_ 💞

I’m so sickkk

2018-01-23 08:11

Janko JankoIlkovski

RT @angelebe: Доволно е гасете интернерот, ова е победничката слика 😂🤣😂

2018-01-23 08:09

Ацо Мерако AcoMalio

#ОнаКога немаш пари да платиш на каса

2018-01-23 08:09

Tera TV tvtera

ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993 година.

„Субвенциониран студентски оброк и други студентски потреби“

2018-01-23 08:01

Ацо Мерако AcoMalio

@SestraTi А дали знаеш зошто во кафичите се служат пијачки но не и мезе ?
Затоашто мезето во кафичите се женските 😛

2018-01-23 08:01

Грампи кет DeathEater_69

Ретвитам ко луда.

RT @sale_bt_: Од понеделници ни еден не ми е омилен

2018-01-23 08:00

навивач MkdPece

не

Кога последно ве оставила колата за бензин? Мене денес.

2018-01-23 07:58

Daniela Xyz DanielaXyz

RT @angelebe: Доволно е гасете интернерот, ова е победничката слика 😂🤣😂

2018-01-23 07:58

Мајкрофт DD_strange_

грд човек без самодоверба, сакам убави работи, го сакам човештвото ама не и луѓето, nolifer.
електраш(aкa филoСoф).
(не, не сум јaс нa aвaтaрoт!)

RT @sale_bt_: Од понеделници ни еден не ми е омилен

2018-01-23 07:58

Црноризец Храбар ® crnorizecH

#Winner #Идеалист #Авантурист #ВеченОптимист #Јувентино Други работи не кажвам оти можи да ме затворат

Кога сме кај совршените моменти...

2018-01-23 07:55

Teona Teona0990

Си уживам бе😊

RT @angelebe: Сеа глупо ми е да ви кажувам за газди од едните и од другите табори, попаметно е да седнам книга да напишам за до каде им сти…

2018-01-23 07:39

Teona Teona0990

Си уживам бе😊

RT @maloto04: Со кавгите, омразата, препукувањата помеѓу себе и постојаното трубење за политика, ја убивте желбата за твитање кај мене...

2018-01-23 07:37

Teona Teona0990

Си уживам бе😊

RT @maloto04: Не им чинело времето, сакале снег... Одете сега надвор на дождот и ветрот ебаве смотаните...

2018-01-23 07:37

❄Ѓоко❄ Atheistot666

♓ ♏ 💻🔭🚗

@darkhour_seeker 10 тина ?! Па тоа е многу за неа. Чекај нека се одмори. Слушнав, само на лето работела. На зима спие на фотелја. 😒😒

2018-01-23 07:36

❄Ѓоко❄ Atheistot666

♓ ♏ 💻🔭🚗

@SestraTi Абе како ѓаол бе рибата. Колку сме мирољубиви... 😈😈😈

2018-01-23 07:32

Teona Teona0990

Си уживам бе😊

RT @angelebe: Доволно е гасете интернерот, ова е победничката слика 😂🤣😂

2018-01-23 07:26

belghith marwen MarwenBelghith

CHU Fattouma Bourguiba Monastir Externe en médecine · septembre 2009 à aujourd’hui CEO at Astragale

2018-01-23 07:23

Стискавац stiskavac

На врх брда стискавац мрда

RT @angelebe: Сеа глупо ми е да ви кажувам за газди од едните и од другите табори, попаметно е да седнам книга да напишам за до каде им сти…

2018-01-23 07:21

навивач MkdPece

не

@Mimimimicair Аирлија

2018-01-23 07:18

Tera TV tvtera

ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993 година.

Јапанот ја освои Мусала

2018-01-23 07:18

Tera TV tvtera

ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993 година.

Лазаров не се предава

2018-01-23 07:18

Дефокусиран _Introvertiert_

RT @AcoMalio: #ОнаКога кучата го продадеш на повеќемина

2018-01-23 07:15

Meto Iliev♈ imiteiphone

Пред се почитувај се себеси!

RT @mysticeyess: Живеење самостојно на млади личности кај нас во Мк можи да дојди по 20 години, а можи и никогаш.

2018-01-23 07:15

Секула na_adji_Jankula

RT @angelebe: Доволно е гасете интернерот, ова е победничката слика 😂🤣😂

2018-01-23 07:13

Meto Iliev♈ imiteiphone

Пред се почитувај се себеси!

RT @bushava04: Ако мало дете ти речи дека си дебела, тогаш стварно си дебела.

2018-01-23 07:12

Деспаситоски Keops96

Ќе ти земат онолку колку што ќе им дадеш.

2018-01-23 07:07

Dimitar Kuzmanovski kuzmanovski00

2018-01-23 07:07

morticia addams smrtisa

Don't follow me.....I am lost too....

RT @mysticeyess: I love me. That's a must. Then i choose who I love.

2018-01-23 07:06

V Angelovska AngelaV904

RT @maloto04: Среќен роденден мажу ❤😘🎁🎂🎉 @angelebe

2018-01-23 07:06

~Лејди♛Ди~ abeLejdibe

Живеам верувајки на нереалности фантази и слични глупости. Сосема едноставна. Брат ми е @DeNirooo1❤️

RT @sale_bt_: Од понеделници ни еден не ми е омилен

2018-01-23 07:06

Monihris Monihris3

“...но јас решив, низ чопорот прегладнети волци, да поминам обвиткан со мојата душа, која никој не може да ја растргне.И знај дека ќе поминам...ветувам!!!“

RT @maloto04: Среќен роденден мажу ❤😘🎁🎂🎉 @angelebe

2018-01-23 07:05

Aleksandar AceDim

RT @AcoMalio: Шарениве лајномакедонци (како овој твитерџија) го заебаваа Грујо оти правел коалиција со ДУИ, па кога нивниот сдсШ направи ко…

2018-01-23 07:04

LOVEnoWAR oltovski

и Шар Планина е бела на врвот ама доле пролет

RT @mysticeyess: Живеење самостојно на млади личности кај нас во Мк можи да дојди по 20 години, а можи и никогаш.

2018-01-23 07:04

Izgleda ke vrne izgledakevrne

Odbivam borba na mislenja so nenaoruzan chovek…

RT @AcoMalio: #ОнаКога кучата го продадеш на повеќемина

2018-01-23 07:03

🔔 БизуБизу im_reincarnated

*Синестетичар. Б-кафеаво И-зелено О-бело
*Амбиверт
*ADHD is my second name.♊

RT @bushava04: Ако мало дете ти речи дека си дебела, тогаш стварно си дебела.

2018-01-23 07:01

Пепа Јоноа PepaJonoa

Лимесот ме однесе далеку ... каде био не био, не значи ништо ♐️ Заштитен знак ѕвездата со опашка ,не е супер нова ...моја е ✨☯✨

RT @angelebe: Поголемо од кифла а помало од југо = Пеглица

2018-01-23 07:00

Ευαγγέλου Ηλίας eyaggelouhlias

Πολυκατάστημα "Ευαγγέλου" στη Φλώρινα - Ότι ζητήσεις... το ' χουμε !!!
Αναπήρων 1, Φλώρινα
Τηλ.: 2385044939, 6983296656

2018-01-23 06:59

🔔 БизуБизу im_reincarnated

*Синестетичар. Б-кафеаво И-зелено О-бело
*Амбиверт
*ADHD is my second name.♊

RT @Alexandra_YNWA: Прозорецот во домот ни гледа кон една сала кај шо се оддржват часој по танци. Имат група со луѓе во инвалидски колички.…

2018-01-23 06:58

Black eyed girl Emilica32

there is nothing you should know about me

RT @mysticeyess: Во животот сум имала и имам желби ама никоја не е да сакам да бидам како некој/а.

2018-01-23 06:58

leonidspar leonidspar1

Нема љубов без слобода ниту слобода без љубов.Затоа љубовта е давање, а не барање.Оној што бара од другиот ја губи слободата.И љубовта.

RT @angelebe: Поголемо од кифла а помало од југо = Пеглица

2018-01-23 06:58

leonidspar leonidspar1

Нема љубов без слобода ниту слобода без љубов.Затоа љубовта е давање, а не барање.Оној што бара од другиот ја губи слободата.И љубовта.

RT @mysticeyess: Како шо се понашаш, така да ти се понашат. #Фер

2018-01-23 06:55

leonidspar leonidspar1

Нема љубов без слобода ниту слобода без љубов.Затоа љубовта е давање, а не барање.Оној што бара од другиот ја губи слободата.И љубовта.

RT @mysticeyess: До мислите е сè ама убо е и да си среќен некогаш. Use your ❤

2018-01-23 06:55

leonidspar leonidspar1

Нема љубов без слобода ниту слобода без љубов.Затоа љубовта е давање, а не барање.Оној што бара од другиот ја губи слободата.И љубовта.

RT @mysticeyess: Живеење самостојно на млади личности кај нас во Мк можи да дојди по 20 години, а можи и никогаш.

2018-01-23 06:54

leonidspar leonidspar1

Нема љубов без слобода ниту слобода без љубов.Затоа љубовта е давање, а не барање.Оној што бара од другиот ја губи слободата.И љубовта.

RT @mysticeyess: Мудар е и искусен, а паметен е само паметен.

2018-01-23 06:54

leonidspar leonidspar1

Нема љубов без слобода ниту слобода без љубов.Затоа љубовта е давање, а не барање.Оној што бара од другиот ја губи слободата.И љубовта.

RT @mysticeyess: Во животот сум имала и имам желби ама никоја не е да сакам да бидам како некој/а.

2018-01-23 06:54