Tweets at Akesu Shi, Akesu Diqu, Xinjiang Weiwuerzizhiqu around 20km

It searches the Tweets of Twitter around Akesu Shi, Akesu Diqu, Xinjiang Weiwuerzizhiqu 20km.


Search Results

Lya 4lyaaaa

may you always in God's protection ♡

RT @kimixbastiar: Bila nk move on la sial.

2018-06-18 10:12

kid xkidd10

unpredictable

RT @kimixbastiar: Bila nk move on la sial.

2018-06-18 03:36

Kimot~🐣 kimixbastiar

Bila nk move on la sial.

2018-06-18 03:30

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Stage presence pun lagi-lagi leader yunho. Vocal changmin takleh lawan doh bile dia tarik suara dia pehhhh. Jaejoon…

2018-06-18 02:43

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Waktu macam ni, rase rindu kat dbsk yang dulu when they are still 5 members. Look at the visuals, the vocals,the da…

2018-06-18 02:39

Kimot~🐣 kimixbastiar

@Aizzaat

2018-06-18 02:38

Kimot~🐣 kimixbastiar

Ex lawa.

2018-06-18 02:35

#TeamRayaJohor farhanasri_

melayu tapi perangai london

@dailywbb @farhanasri_

2018-06-18 00:51

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Kalau bercakap ngan 3 orang tu, memang tak dilayan sebab fokus sangat tengok bola 😩😩

2018-06-17 23:22

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Next sem nak belajar bahasa ape eh. Korean, japanese or mandarin? Kalau korean tulisan dia okay tp grammar susah. J…

2018-06-17 22:09

#TeamRayaJohor farhanasri_

melayu tapi perangai london

@zayrhighness Esok ade le tu jerawat dtg

2018-06-17 21:29

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

3 top girl group after snsd,imo:
-twice(bias:dahyun)
-blackpink(bias:jisoo)
-redvelvet(bias:irene)

2018-06-17 21:14

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Aku pun suke kek lapiss. Sedap macam2 rase ade, colourful pulak tu. Okay boleh dah kalau nak gi keje kat sane

2018-06-17 19:45

Anda satu99tujuh

bukan rp. bukan rl. gatau apa ini juga

@rlthingy psikologi harus baca2 buku dan dukanya kadang neliti org stress dan w nya jg ikutan stress :)

2018-06-17 19:19

nrraudhah

appreciate everything, regret nothing 👼🏻

RT @farhanasri_: Aku badan je besar tapi masih layak terima duit raya. Tapi org pandang aku mcm dah jadi bapak. Org putih selalu ckp dont j…

2018-06-17 18:03

Amirul Amri amri_zainudin

Mintak mak kuih sepotong, saya mahu makan kerna perut kosong

RT @farhanasri_: Aku badan je besar tapi masih layak terima duit raya. Tapi org pandang aku mcm dah jadi bapak. Org putih selalu ckp dont j…

2018-06-17 17:53

A Samad Said: SamadSaidWhaaat

I make games and I play games at

RT @farhanasri_: @SamadSaidWhaaat Issa "jouq" *kenyit sebelah mata.

2018-06-17 17:51

#TeamRayaJohor farhanasri_

melayu tapi perangai london

@SamadSaidWhaaat Issa "jouq" *kenyit sebelah mata.

2018-06-17 17:49

#TeamRayaJohor farhanasri_

melayu tapi perangai london

Aku badan je besar tapi masih layak terima duit raya. Tapi org pandang aku mcm dah jadi bapak. Org putih selalu ckp…

2018-06-17 17:44

#TeamRayaJohor farhanasri_

melayu tapi perangai london

Makan hati

2018-06-17 17:35

#TeamRayaJohor farhanasri_

melayu tapi perangai london

@Soleh_Mr @syuhailarzm Uish uish

2018-06-17 16:43

Cik Adilah DylaDimin

RT @officialdyaou: Raya tahun ni mak beli kuih almond london je dua balang and takde duih lain . Tapi tahun ni raya paling bahagia yang per…

2018-06-17 16:09

Hazim _jimsss

peace, love & beyond

RT @farhanasri_: @hahakimofficial Hmmm🤔

2018-06-17 15:16

#TeamRayaJohor farhanasri_

melayu tapi perangai london

@sharifahrose @ameerulafiq_ Selamat hari raya @sharifahrose

2018-06-17 11:50

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@AizatRS @miyapweetylady @FarhanHirzi @YushHere @shafiq_suhaimi Aku balas kat farhan punya tweet

2018-06-17 11:48

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@miyapweetylady @AizatRS @FarhanHirzi @YushHere @shafiq_suhaimi Wow, too many things brah.

2018-06-17 11:43

دحياوددين officialdyaou

اللّٰه محمد ☝🏻💕

Wei lahanat tidur oukul 4.30 pukul 7 dah bangun otak ah .

2018-06-17 09:24

دحياوددين officialdyaou

اللّٰه محمد ☝🏻💕

Raya tahun ni mak beli kuih almond london je dua balang and takde duih lain . Tapi tahun ni raya paling bahagia yan…

2018-06-17 09:23

دحياوددين officialdyaou

اللّٰه محمد ☝🏻💕

@IlyaAtira Batang leman ??? 🤨 bahaya wehhh 😂😂😂

2018-06-17 09:09

#TeamRayaJohor farhanasri_

melayu tapi perangai london

@hahakimofficial Hmmm🤔

2018-06-17 02:28

#TeamRayaJohor farhanasri_

melayu tapi perangai london

In silence.

2018-06-17 02:25

Anda satu99tujuh

bukan rp. bukan rl. gatau apa ini juga

@New_preloved emina sun protection 95% belum aku foto sama freeman yang pink

2018-06-17 00:58

ainaa shakirah ainaa_shakirah

That moment when you burst into tears in your room and you realize that no one knows how unhappy you are

RT @Sahiraaa_balqis: @ainaa_shakirah Betul sangattttt! Lagi2 yg ddk dari asar tadi smpai maghrib taknak balik lagi. Haih

2018-06-17 00:56

#TeamRayaJohor farhanasri_

melayu tapi perangai london

Aku paling tak suka bila org nak bagi duit raya ikut umur.

2018-06-16 23:38

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Rambut dia fluffy nyaaa! Macam awan

2018-06-16 22:59

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

@ainaa_shakirah Betul sangattttt! Lagi2 yg ddk dari asar tadi smpai maghrib taknak balik lagi. Haih

2018-06-16 22:02

Anda satu99tujuh

bukan rp. bukan rl. gatau apa ini juga

@womanfeeds nyimak

2018-06-16 20:40

Anda satu99tujuh

bukan rp. bukan rl. gatau apa ini juga

@ohmybeautybank nyimak

2018-06-16 20:35

Anda satu99tujuh

bukan rp. bukan rl. gatau apa ini juga

#FotoProfilBaru

2018-06-16 20:30

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

@Namgrease97 Yg jenis pukul kuat tu aku pun tak layan. Hahahaha

2018-06-16 19:28

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

@Namgrease97 Hahhahahha dia pukul tak bersungguh pun. And comel sangaaaattttt

2018-06-16 19:26

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Tapi tak jadi nak cubit sebab mase dia pukul tu dia senyum comel sangat ngan gelak hehehe dia tu mintak nak kene peluk je. Haihhhh

2018-06-16 19:20

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Ade budak kecik ni suka cari pasal duk main pukul orang. Rase nak cubit kadang-kadang supaya dia behave.

2018-06-16 19:18

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Mata kembar tu ade iras ngan mata dia. Lahai comel je kembar tu macam anak dia pulak

2018-06-16 17:53

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@thisisnotyuii Aduhh ngeri.

2018-06-16 13:53

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

Berdendang mari berdendang, berdendang di seluruh alam. Bergema suara bergema nazam lebaran.

2018-06-16 13:40

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@FarhanHirzi @AizatRS Okay. Kita cuba.

2018-06-16 13:38

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@FarhanHirzi @AizatRS Hurm. Okay farhan. Sayang farhan.

2018-06-16 13:35

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@AizatRS @FarhanHirzi Hahahahaha tahu pun enn. Entah bila laa nak ada yang tak bertekak.

2018-06-16 13:34

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@AizatRS @FarhanHirzi Hahahahahhahaha, mana ada bertekak. Baik jer kan conversation nie.

2018-06-16 13:33

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@FarhanHirzi @AizatRS Alhamdulillah kalau kau amek positif aku tegur. Bukan nak tunjuk baik. Atleast there's someth…

2018-06-16 13:31

#TeamRayaJohor farhanasri_

melayu tapi perangai london

@AdDien90 Ape hukum makan emas?

2018-06-16 13:31

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@AdammaOsman In shaa Allah. Kalau tahun depan jumpa syawal, in shaa Allah nak pakai full.

2018-06-16 13:30

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@FarhanHirzi @AizatRS Tapi bukan directly untuk kamu. secara umumnya laa. Tapi kalau kau, aku kena tekankan lebih sikit. Hang kawan aku.

2018-06-16 13:29

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@AizatRS @FarhanHirzi Nak gurau apa? Betul laa. Tapi tak directly kepada farhan laa.

2018-06-16 13:27

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@AizatRS @FarhanHirzi Dengan si farhan tuh pun aku nak tegur. Marah. Hahahahaha. Tapi mainly, dah ramai aku tengok pakai.

2018-06-16 13:26

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

Tahun depan nak pakai full baju melayu siap songkok.

2018-06-16 13:25

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

Sekarang aku tengok ramai laki pakai emas. Gelang laa, rantai laa, cincin laa. Beli simpan. Tade letak dalam box ke…

2018-06-16 13:23

Alle muhdfahimm

Inspire yourself with someone inspiring

RT @kimixbastiar: Tak sah raya klu petang tak tidur. Ayuhh tidurr

2018-06-16 12:29

#TeamRayaJohor farhanasri_

melayu tapi perangai london

@Soleh_Mr @syuhailarzm Lupakan jeleee

2018-06-16 12:21

#TeamRayaJohor farhanasri_

melayu tapi perangai london

@philadelpit_ Maybe dia nak pilih sebelum kahwin

2018-06-16 11:58

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

Tunggu sekajap, wahai kasih. Kerana hujan masih renyai.

2018-06-16 10:19

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

Pulang ke johor.

2018-06-16 09:58

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@FarhanHirzi @AizatRS @YushHere @shafiq_suhaimi @miyapweetylady Hahahahahahaha

2018-06-16 09:57

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

Sama laa. Terima kasih kawan kawan. Syukur alhamdulillah. Walaupun mulut dan oerangai kami setan. Hang laa bapaknya…

2018-06-16 09:55

Kimot~🐣 kimixbastiar

@Aizzaat tengok depa ni.

2018-06-16 03:50

Kimot~🐣 kimixbastiar

Dota jom?

2018-06-16 03:31

Kimot~🐣 kimixbastiar

@xkidd10 @NadzrulNadzif GG end.

2018-06-16 01:50

Kimot~🐣 kimixbastiar

@Aizzaat Mad mcm emm...

2018-06-16 01:49

Kimot~🐣 kimixbastiar

@NadzrulNadzif Semudah ks?

2018-06-16 01:33

#TeamRayaJohor farhanasri_

melayu tapi perangai london

Fakyu basi food.

2018-06-16 01:02

Matrem MnarVin

.

Mat ri ye

2018-06-16 01:01

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Macam biase. Orang datang rumah, aku kene basuh. Aku gi ziarah rumah orang, aku kene basuh hahahhaha

2018-06-15 23:51

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Rose sangatlah cantik comeback kalini. Girl looking like an angel

2018-06-15 23:44

#TeamRayaJohor farhanasri_

melayu tapi perangai london

Macam thor tapi bukan

2018-06-15 23:33

#TeamRayaJohor farhanasri_

melayu tapi perangai london

Biasa first day raya RM 100 lebih dh boleh dapat.
Tahun ni first day raya, RM 50 pun tak lepas.
Payah le cenni. Ermm ermm

2018-06-15 22:40

#TeamRayaJohor farhanasri_

melayu tapi perangai london

@nrraudhah Wuu biru⭕

2018-06-15 22:25

Fify FifyFitrah

2o17 #chenta

@shakinahassaad Hopefully that Dr Benni pasang guard dua org... U ni psiko Shakinah.. Hahahahx... Pls laa

2018-06-15 22:13

Kimot~🐣 kimixbastiar

Tak dpt bergamba sekali pon tkpe.
Dpt bergamba 2 3 kali jadi la. Hm 😭

2018-06-15 20:42

Kimot~🐣 kimixbastiar

Sumpah dia makin lawa. 😯😌

2018-06-15 20:36

Kimot~🐣 kimixbastiar

@irfan_manaff Gg. Dia awai lgi lena dh. 😆

2018-06-15 20:05

Kimot~🐣 kimixbastiar

@Grexha00 Hatni bonus. Haha

2018-06-15 20:05

#TeamRayaJohor farhanasri_

melayu tapi perangai london

Fun fact:
Last aku makan ketupat rendang pukul 7 pagi tadi.

2018-06-15 18:25

Kimot~🐣 kimixbastiar

Tak sah raya klu petang tak tidur. Ayuhh tidurr

2018-06-15 18:14

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Eh. Sama tema!

2018-06-15 16:00

Kimot~🐣 kimixbastiar

@nxbilahizzxti Ahahaha. Shrmzb 😆

2018-06-15 15:46

Kimot~🐣 kimixbastiar

@nxbilahizzxti Hg mmng tak raya ka mcm mna

2018-06-15 15:21

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Raya tahun ni ramai tema warna merahh

2018-06-15 15:15

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Aku dah mengantuk ni. Kalau masa kecik dulu boleh la nak berguling kat ruang tamu takdelah panas sangat. Sekarang k…

2018-06-15 13:22

#TeamRayaJohor farhanasri_

melayu tapi perangai london

@azminanorazmi Dah 6 kali ulang alik masuk tandas😭

2018-06-15 12:06

#TeamRayaJohor farhanasri_

melayu tapi perangai london

Aku nak nasihat. Sebelum makan check samada makanan tu elok ke basi. Kalau tak kau jadi mcm aku. Beraya lah kau dal…

2018-06-15 12:00

kid xkidd10

unpredictable

RT @kimixbastiar: Raya pakai sampin sekolah tkpa kot noh?

2018-06-15 11:39

Kimot~🐣 kimixbastiar

Raya pakai sampin sekolah tkpa kot noh?

2018-06-15 11:34

Kimot~🐣 kimixbastiar

@4lyaaaa Shr

2018-06-15 11:16

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Salam aidilfitri semuaaaaa 😄😄

2018-06-15 07:49

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Aku mimpi aku terlajak tido and bangun bulan berapa ntah. Waktu tu raya dah habis. Keluar bilik je dah takde orang…

2018-06-15 07:46

#TeamRayaJohor farhanasri_

melayu tapi perangai london

@SuperSaf It supposed to be Mufti T'challa bin T'chaka

2018-06-15 07:43

Kimot~🐣 kimixbastiar

Dota di mlm raya?

2018-06-15 05:10

Nanda Bayattur BayatturNanda

Bukan pria tampan yang sedang kau Idan idamkan kan

Mau mudik ke kampung halaman,tapi gatau halaman berapa

2018-06-15 03:11

#TeamRayaJohor farhanasri_

melayu tapi perangai london

Wuu crush dh wish selamat hari raya😂😂

2018-06-15 01:31