Tweets at Akesu Shi, Akesu Diqu, Xinjiang Weiwuerzizhiqu around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Akesu Shi, Akesu Diqu, Xinjiang Weiwuerzizhiqu 30km.


Search Results

pratiwi widiani pratitiw

semua cewek itu akan resek pada waktunya, dan semua cowok itu akan brengsek pada waktunya | jagoannya @rifasperkasa

@ristienpratiwi @JudeKirana Kalau kaata @pidibaiq " cibta itu indah, kalau tidak berarti kamu salah pilih pasangan" hihihi 😘

2018-06-19 15:54

Kimot~🐣 kimixbastiar

@Aizzaat @Azfarheri @zulhilmiomar1 Nokhekk

2018-06-19 15:50

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Honestly, niat aku install bnde tu just for fun only. Im always ready to make new friends. Mane la tahu boleh jumpe…

2018-06-19 14:51

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

You are the definition of beauty @sharifahrose

Haa betul la tu.

2018-06-19 13:39

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

Replies sume cam hawaw😂😂

2018-06-19 13:30

Lando faiz_syarizan

still studying...

RT @kimixbastiar: Klu Panama menang lwn Belgium mungkin depa buat panama dance lepas tu

2018-06-19 13:03

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

@faizszaidi @myjoe_ @Hanisyuhaida Beli iphone

2018-06-19 11:41

Chaesárd Aizzaat

RT @kimixbastiar: @Aizzaat Nasib abg dia hensem

2018-06-19 11:09

ιмяムn_ 1mRN5

I just tired.Need rest.‹Forever›🙃

RT @farhanasri_: Aku badan je besar tapi masih layak terima duit raya. Tapi org pandang aku mcm dah jadi bapak. Org putih selalu ckp dont j…

2018-06-19 06:34

Kimot~🐣 kimixbastiar

@Aizzaat Nasib abg dia hensem

2018-06-19 04:44

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

Senyap semacam twitter mlm ni.

2018-06-19 04:00

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Yep heechul dah berubah banyak. Kalau dulu,fans tak berani dekat ngan dia sebab panas baran and bagi cold aura. He…

2018-06-19 01:49

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Mom and dad patting the baby's head. Hahhahahha so cute

2018-06-19 01:46

pratiwi widiani pratitiw

semua cewek itu akan resek pada waktunya, dan semua cowok itu akan brengsek pada waktunya | jagoannya @rifasperkasa

@DapurGladies Teteeh aku tadi liat ibook sisi di Tsm tapi tidak menemukan kehadiran kimi dan adinn huhuhuhu

2018-06-19 01:40

Meatballs Carbonara NadzrulNadzif

29 Julai

RT @kimixbastiar: Klu Panama menang lwn Belgium mungkin depa buat panama dance lepas tu

2018-06-19 01:05

👅 nabihahkhatta

♥ cheesy more than i love you

RT @kimixbastiar: Klu Panama menang lwn Belgium mungkin depa buat panama dance lepas tu

2018-06-19 01:00

KunKong realshaman97

Trash talk

RT @kimixbastiar: Klu Panama menang lwn Belgium mungkin depa buat panama dance lepas tu

2018-06-19 00:59

Kimot~🐣 kimixbastiar

Klu Panama menang lwn Belgium mungkin depa buat panama dance lepas tu

2018-06-19 00:58

Kimot~🐣 kimixbastiar

@azrilrizalman @Khairulhuzaif @aishahyahyaa Haram jadah azril. 😂

2018-06-19 00:18

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

@AdDien90 Waa diva hijabae ajak.

2018-06-18 23:06

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

@sharifahrose Marjerin tak habis sapu kot

2018-06-18 22:57

nrraudhah

appreciate everything, regret nothing 👼🏻

RT @farhanasri_: Kalau org cari aku, cakap aku dalam perut diorang.

2018-06-18 22:44

Anda satu99tujuh

bukan rp. bukan rl. gatau apa ini juga

@rlthingy ini apa

2018-06-18 21:36

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

@JasmiHanie @irfannsahh Nombor 42

2018-06-18 20:53

lilac NuhaShamsudin

i think i saw you in my sleep

RT @farhanasri_: Kalau org cari aku, cakap aku dalam perut diorang.

2018-06-18 20:53

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

Kalau org cari aku, cakap aku dalam perut diorang.

2018-06-18 20:52

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

@videocats Reminds me of how black widow calming down hulk.

2018-06-18 19:40

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

FARHAAN

2018-06-18 19:27

دحياوددين officialdyaou

اللّٰه محمد ☝🏻💕

Bila dah raya ke-3 baru kau dapat balik kampung be like ...

2018-06-18 13:25

Kimot~🐣 kimixbastiar

@Khairulhuzaif Mai umah ak sekali

2018-06-18 12:56

Nrlimn Namgrease97

21 💖the best is yet to come 😉

RT @Sahiraaa_balqis: Waktu macam ni, rase rindu kat dbsk yang dulu when they are still 5 members. Look at the visuals, the vocals,the dance…

2018-06-18 11:29

samZ 🦅 nrhanisahkhalid

i’m sucks at everything.back off

RT @kimixbastiar: Bila nk move on la sial.

2018-06-18 11:11

Lya 4lyaaaa

may you always in God's protection ♡

RT @kimixbastiar: Bila nk move on la sial.

2018-06-18 10:12

kid xkidd10

unpredictable

RT @kimixbastiar: Bila nk move on la sial.

2018-06-18 03:36

Kimot~🐣 kimixbastiar

Bila nk move on la sial.

2018-06-18 03:30

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Stage presence pun lagi-lagi leader yunho. Vocal changmin takleh lawan doh bile dia tarik suara dia pehhhh. Jaejoon…

2018-06-18 02:43

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Waktu macam ni, rase rindu kat dbsk yang dulu when they are still 5 members. Look at the visuals, the vocals,the da…

2018-06-18 02:39

Kimot~🐣 kimixbastiar

@Aizzaat

2018-06-18 02:38

Kimot~🐣 kimixbastiar

Ex lawa.

2018-06-18 02:35

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

@dailywbb @farhanasri_

2018-06-18 00:51

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Kalau bercakap ngan 3 orang tu, memang tak dilayan sebab fokus sangat tengok bola 😩😩

2018-06-17 23:22

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Next sem nak belajar bahasa ape eh. Korean, japanese or mandarin? Kalau korean tulisan dia okay tp grammar susah. J…

2018-06-17 22:09

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

@zayrhighness Esok ade le tu jerawat dtg

2018-06-17 21:29

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

3 top girl group after snsd,imo:
-twice(bias:dahyun)
-blackpink(bias:jisoo)
-redvelvet(bias:irene)

2018-06-17 21:14

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Aku pun suke kek lapiss. Sedap macam2 rase ade, colourful pulak tu. Okay boleh dah kalau nak gi keje kat sane

2018-06-17 19:45

Anda satu99tujuh

bukan rp. bukan rl. gatau apa ini juga

@rlthingy psikologi harus baca2 buku dan dukanya kadang neliti org stress dan w nya jg ikutan stress :)

2018-06-17 19:19

nrraudhah

appreciate everything, regret nothing 👼🏻

RT @farhanasri_: Aku badan je besar tapi masih layak terima duit raya. Tapi org pandang aku mcm dah jadi bapak. Org putih selalu ckp dont j…

2018-06-17 18:03

🍀🍀🍀 amri_zainudin

Hyeppp

RT @farhanasri_: Aku badan je besar tapi masih layak terima duit raya. Tapi org pandang aku mcm dah jadi bapak. Org putih selalu ckp dont j…

2018-06-17 17:53

A Samad Said: SamadSaidWhaaat

I make games and I play games at

RT @farhanasri_: @SamadSaidWhaaat Issa "jouq" *kenyit sebelah mata.

2018-06-17 17:51

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

@SamadSaidWhaaat Issa "jouq" *kenyit sebelah mata.

2018-06-17 17:49

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

Aku badan je besar tapi masih layak terima duit raya. Tapi org pandang aku mcm dah jadi bapak. Org putih selalu ckp…

2018-06-17 17:44

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

Makan hati

2018-06-17 17:35

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

@Soleh_Mr @syuhailarzm Uish uish

2018-06-17 16:43

Cik Adilah DylaDimin

RT @officialdyaou: Raya tahun ni mak beli kuih almond london je dua balang and takde duih lain . Tapi tahun ni raya paling bahagia yang per…

2018-06-17 16:09

Hazim _jimsss

peace, love & beyond

RT @farhanasri_: @hahakimofficial Hmmm🤔

2018-06-17 15:16

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

@sharifahrose @ameerulafiq_ Selamat hari raya @sharifahrose

2018-06-17 11:50

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@AizatRS @miyapweetylady @FarhanHirzi @YushHere @shafiq_suhaimi Aku balas kat farhan punya tweet

2018-06-17 11:48

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@miyapweetylady @AizatRS @FarhanHirzi @YushHere @shafiq_suhaimi Wow, too many things brah.

2018-06-17 11:43

دحياوددين officialdyaou

اللّٰه محمد ☝🏻💕

Wei lahanat tidur oukul 4.30 pukul 7 dah bangun otak ah .

2018-06-17 09:24

دحياوددين officialdyaou

اللّٰه محمد ☝🏻💕

Raya tahun ni mak beli kuih almond london je dua balang and takde duih lain . Tapi tahun ni raya paling bahagia yan…

2018-06-17 09:23

دحياوددين officialdyaou

اللّٰه محمد ☝🏻💕

@IlyaAtira Batang leman ??? 🤨 bahaya wehhh 😂😂😂

2018-06-17 09:09

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

@hahakimofficial Hmmm🤔

2018-06-17 02:28

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

In silence.

2018-06-17 02:25

Anda satu99tujuh

bukan rp. bukan rl. gatau apa ini juga

@New_preloved emina sun protection 95% belum aku foto sama freeman yang pink

2018-06-17 00:58

ainaa shakirah ainaa_shakirah

That moment when you burst into tears in your room and you realize that no one knows how unhappy you are

RT @Sahiraaa_balqis: @ainaa_shakirah Betul sangattttt! Lagi2 yg ddk dari asar tadi smpai maghrib taknak balik lagi. Haih

2018-06-17 00:56

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

Aku paling tak suka bila org nak bagi duit raya ikut umur.

2018-06-16 23:38

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Rambut dia fluffy nyaaa! Macam awan

2018-06-16 22:59

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

@ainaa_shakirah Betul sangattttt! Lagi2 yg ddk dari asar tadi smpai maghrib taknak balik lagi. Haih

2018-06-16 22:02

Anda satu99tujuh

bukan rp. bukan rl. gatau apa ini juga

@womanfeeds nyimak

2018-06-16 20:40

Anda satu99tujuh

bukan rp. bukan rl. gatau apa ini juga

@ohmybeautybank nyimak

2018-06-16 20:35

Anda satu99tujuh

bukan rp. bukan rl. gatau apa ini juga

#FotoProfilBaru

2018-06-16 20:30

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

@Namgrease97 Yg jenis pukul kuat tu aku pun tak layan. Hahahaha

2018-06-16 19:28

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

@Namgrease97 Hahhahahha dia pukul tak bersungguh pun. And comel sangaaaattttt

2018-06-16 19:26

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Tapi tak jadi nak cubit sebab mase dia pukul tu dia senyum comel sangat ngan gelak hehehe dia tu mintak nak kene peluk je. Haihhhh

2018-06-16 19:20

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Ade budak kecik ni suka cari pasal duk main pukul orang. Rase nak cubit kadang-kadang supaya dia behave.

2018-06-16 19:18

Sahira Sahiraaa_balqis

Pursuing a degree

Mata kembar tu ade iras ngan mata dia. Lahai comel je kembar tu macam anak dia pulak

2018-06-16 17:53

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@thisisnotyuii Aduhh ngeri.

2018-06-16 13:53

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

Berdendang mari berdendang, berdendang di seluruh alam. Bergema suara bergema nazam lebaran.

2018-06-16 13:40

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@FarhanHirzi @AizatRS Okay. Kita cuba.

2018-06-16 13:38

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@FarhanHirzi @AizatRS Hurm. Okay farhan. Sayang farhan.

2018-06-16 13:35

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@AizatRS @FarhanHirzi Hahahahaha tahu pun enn. Entah bila laa nak ada yang tak bertekak.

2018-06-16 13:34

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@AizatRS @FarhanHirzi Hahahahahhahaha, mana ada bertekak. Baik jer kan conversation nie.

2018-06-16 13:33

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@FarhanHirzi @AizatRS Alhamdulillah kalau kau amek positif aku tegur. Bukan nak tunjuk baik. Atleast there's someth…

2018-06-16 13:31

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

@AdDien90 Ape hukum makan emas?

2018-06-16 13:31

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@AdammaOsman In shaa Allah. Kalau tahun depan jumpa syawal, in shaa Allah nak pakai full.

2018-06-16 13:30

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@FarhanHirzi @AizatRS Tapi bukan directly untuk kamu. secara umumnya laa. Tapi kalau kau, aku kena tekankan lebih sikit. Hang kawan aku.

2018-06-16 13:29

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@AizatRS @FarhanHirzi Nak gurau apa? Betul laa. Tapi tak directly kepada farhan laa.

2018-06-16 13:27

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@AizatRS @FarhanHirzi Dengan si farhan tuh pun aku nak tegur. Marah. Hahahahaha. Tapi mainly, dah ramai aku tengok pakai.

2018-06-16 13:26

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

Tahun depan nak pakai full baju melayu siap songkok.

2018-06-16 13:25

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

Sekarang aku tengok ramai laki pakai emas. Gelang laa, rantai laa, cincin laa. Beli simpan. Tade letak dalam box ke…

2018-06-16 13:23

Alle muhdfahimm

Inspire yourself with someone inspiring

RT @kimixbastiar: Tak sah raya klu petang tak tidur. Ayuhh tidurr

2018-06-16 12:29

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

@Soleh_Mr @syuhailarzm Lupakan jeleee

2018-06-16 12:21

VibraniumOksida farhanasri_

melayu tapi perangai london

@philadelpit_ Maybe dia nak pilih sebelum kahwin

2018-06-16 11:58

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

Tunggu sekajap, wahai kasih. Kerana hujan masih renyai.

2018-06-16 10:19

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

Pulang ke johor.

2018-06-16 09:58

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

@FarhanHirzi @AizatRS @YushHere @shafiq_suhaimi @miyapweetylady Hahahahahahaha

2018-06-16 09:57

AZHMNM MUAZZUDIRADAM

• An Nur: 26 •

Sama laa. Terima kasih kawan kawan. Syukur alhamdulillah. Walaupun mulut dan oerangai kami setan. Hang laa bapaknya…

2018-06-16 09:55

Kimot~🐣 kimixbastiar

@Aizzaat tengok depa ni.

2018-06-16 03:50

Kimot~🐣 kimixbastiar

Dota jom?

2018-06-16 03:31

Kimot~🐣 kimixbastiar

@xkidd10 @NadzrulNadzif GG end.

2018-06-16 01:50