Tweets at Tulcea, Comuna Ceatalchioi, Județul Tulcea around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Tulcea, Comuna Ceatalchioi, Județul Tulcea 30km.


Search Results

HAZZA Ajjja97

16/9 PNG

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 13:24

Eiman mohdeiman197

Enjoy every moment you have, Because in life there are no rewinds.

RT @WardahFaisal: Senang cite jangan couple dengan someone you just met, couple dengan someone youve known for so long and can put up with…

2018-06-25 13:23

Aurel Daniel Stanica noviodunum

2018-06-25 13:21

ISMADIANA Norzahirah__

Focus on how to better yourself in the future

RT @WardahFaisal: Senang cite jangan couple dengan someone you just met, couple dengan someone youve known for so long and can put up with…

2018-06-25 13:16

အသစ်elektriверование zweisprachig

خوشگل 混沌 polyglotaBot @v21

front prudence 🍀

2018-06-25 13:12

boy bye. wavyynormani

the devil is a woman.

RT @keiysmani:

2018-06-25 13:12

мαуα aaliyahsfanmail

very passionate about 80s/90s R&B music, girl groups, and actors I have no chance of dating

RT @keiysmani:

2018-06-25 13:11

IpahJahirah IffahZahirahz

Young, dumb & broke as hell

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 13:06

Aunis nuraunifakhira

enough.

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 13:05

as ♥️ miezaaa___

Appreciate those who go hard for you💫

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 13:02

farisaa farisaaliahh

Dreams don't work, unless you do,
&18
unfollow twt yg lama tuuuuu

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 12:59

. jaureguiscakes

GBC

RT @keiysmani:

2018-06-25 12:57

Nadh nadhhhhra

19

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 12:57

iffieyz iffahnajwaaa

Everything is fine, in shaa Allah

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 12:56

BABEL | saima saima_sv

質問箱は下のURLから シャドバやってます

ごめん舐めてた

2018-06-25 12:54

Ammar ammrirfn

Giving her a real crown 👑 #YNWA

RT @ainnzri: wtf member aku sorang ni

2018-06-25 12:54

Hakimah_Bostaman HBostaman

MB. 😘

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 12:49

🏳️‍🌈Cassidy 🐕✨ KyosukeHyoubu

married to @sakakishuji | Zettai Karen Children/The UNLIMITED 兵部京介 | Bungo Stray Dogs | Grandblue Fantasy | Persona 5 | member of Zettai Translation Project

I shouldn’t rant on codeine but I’m tired and gay so there’s that

2018-06-25 12:48

🏳️‍🌈Cassidy 🐕✨ KyosukeHyoubu

married to @sakakishuji | Zettai Karen Children/The UNLIMITED 兵部京介 | Bungo Stray Dogs | Grandblue Fantasy | Persona 5 | member of Zettai Translation Project

There’s worst things out there than a high school romance with a teacher in fiction tbqh
In the end it’s just liter…

2018-06-25 12:47

فرحان farhanmutalib_

١٨

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 12:46

BABEL | saima saima_sv

質問箱は下のURLから シャドバやってます

最後だからふざけて取ったけど絶対雑魚やん

2018-06-25 12:44

🏳️‍🌈Cassidy 🐕✨ KyosukeHyoubu

married to @sakakishuji | Zettai Karen Children/The UNLIMITED 兵部京介 | Bungo Stray Dogs | Grandblue Fantasy | Persona 5 | member of Zettai Translation Project

I remember being a baby lesbian and being nervous about liking the teacher/student pairing in a Kiss for Petals. C-…

2018-06-25 12:44

bay-rude asumanevlenmis

tamirci çırağı..

nerede kalmıştık? #Seçim2018

2018-06-25 12:38

f a t i n nrfaaatin

sister student and proudly Malaysian | wannables

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 12:31

Afifah nurulafifxh

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 12:28

💕 Shanelle✨♉️ Musicismydrug_9

#AllBlackLivesMatter ✊ Normani Is My Wife. That is all,

RT @keiysmani:

2018-06-25 12:27

Jason Lam 7thlovechild

Sometimes you win, sometimes you learn...

Cancer bowl...

2018-06-25 12:19

maisarah 👧🏼 mysaraaaaahmhd

Ihfazillah yahfazka 🌸 | Bach of Mass communication (Hons) publishing 📚👩🏻‍🎓

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 12:18

BABEL | saima saima_sv

質問箱は下のURLから シャドバやってます

わかってるよな?

2018-06-25 12:15

Naa Fanadiaaa

the most beautiful smile comes after the most painful tears

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 12:13

အသစ်elektriверование zweisprachig

خوشگل 混沌 polyglotaBot @v21

to hurry امنيتي пъти

2018-06-25 12:12

Syed Jr syedjr_

A proud fan of Manchester United & DFB Team #MUFC #DieMannschaft

RT @ainnzri: wtf member aku sorang ni

2018-06-25 12:08

🏳️‍🌈Cassidy 🐕✨ KyosukeHyoubu

married to @sakakishuji | Zettai Karen Children/The UNLIMITED 兵部京介 | Bungo Stray Dogs | Grandblue Fantasy | Persona 5 | member of Zettai Translation Project

@starrIIight Granrodeo/Taniyama was the whole reason why I got into BSD so bless him, and bless Chuuya honestly,

2018-06-25 12:04

Hakim babukimm_

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 11:59

ika nrsyfqa_

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 11:57

バレット・シルバー bullet_zkc

絶対可憐チルドレンに登場するバレット・シルバーの非公式bot。永遠に未完成。何かありましたらDMで! ※詳しくはツイプロで!

俺たちは強いー!!俺たちは強いー!!*

2018-06-25 11:45

ゆ(浦の子田) shino_saki33

低浮上〜なのではなく、大体2025年にいる。@shino_saki2025

RT @skxmn21: #賢皆ワンドロライ 今月は20日の実施ができず申し訳ございません!

次回開催は賢木の誕生日にあわせ、6月27日 23時~です。 今回のお題はもちろん「バースデー」です✨

お気軽にご参加ください、よろしくお願いします!

↓ルールの確認はコチラ↓
h…

2018-06-25 11:40

𝔸.𝕚𝕤𝕒 annajwaisa

can we be friends and eat chicken kpop together?

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 11:31

XS237 [GST🌍] 23XStream

Streaming mostly A RPG's & MMORPG's || Trying to make Streaming my Fulltime Job || Became Affiliated on March 16 2018 || Proud Founder of Global Stream Team

@_YouLoveMo

2018-06-25 11:25

khairulnajimix Airulnnn_

I was born to be brave.

RT @ainnzri: wtf member aku sorang ni

2018-06-25 11:24

wafa🦄 Farhana_WF

forever, hariz❤

RT @ainnzri: wtf member aku sorang ni

2018-06-25 11:13

aqilahkosnan aqilahkosnan

Twitter lama hilang dari radar

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 11:13

အသစ်elektriверование zweisprachig

خوشگل 混沌 polyglotaBot @v21

manager اثارباستاني винаги

2018-06-25 11:12

🌙 Sabrina 🌙 SabrinaMelend15

Explosively emo.

RT @keiysmani:

2018-06-25 11:12

Rusy ssyyaffqq

Ipoh | 18 | Ansara SAS

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 11:07

anis. xnsdyz_

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 11:05

Eya 🌸 AmeeraSykrn

22 | Army | BTS 💕

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 11:03

MYNA mainahanka

Because of Jesus, I am blessed.

RT @ainnzri: kita boleh nampak orang ikhlas dengan orang yang main main☺️

2018-06-25 11:03

21日は#賢皆の日 skxmn21

名前に準えて、毎月21日を「#賢皆の日」として賢皆描(書)こう&語ろうという企画です。■概要はコチラ→ ■使い方はコチラ→ ■主催 @noirlis

#賢皆ワンドロライ 今月は20日の実施ができず申し訳ございません!

次回開催は賢木の誕生日にあわせ、6月27日 23時~です。 今回のお題はもちろん「バースデー」です✨

お気軽にご参加ください、よろしくお願いします!

↓ルー…

2018-06-25 10:55

Syafiqah Ibrahim syfqhibrhm

cinta terakhir untuk ayah&mak. dan ayah, semoga ayah di tempat org yang beriman

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 10:52

CouscousRacial TitusLMDLP

Le Mondialisme, c'est une terre sans peuples, pour un peuple sans terres.

@Mistigou Complètement surréaliste comme conversation.

2018-06-25 10:49

. chulayaaa

Suraya . 2o .

RT @ainnzri: kita boleh nampak orang ikhlas dengan orang yang main main☺️

2018-06-25 10:46

BABEL | saima saima_sv

質問箱は下のURLから シャドバやってます

回るって字なぜか内側から書き始めるくらいにはぼーっとしてる

2018-06-25 10:39

TeamRayaKL fidkmrddn

Jangan Rindu. Ini Berat Kau Tak Akan Kuat. Biar Aku Saja.

@zhaofaio Tabole malas nanti rezeki malas masuk dan xley beli eyeliner HAHA

2018-06-25 10:38

TeamRayaKL fidkmrddn

Jangan Rindu. Ini Berat Kau Tak Akan Kuat. Biar Aku Saja.

@sahir_viax So rempit. Ah

2018-06-25 10:36

hahahehehoho keiysmani

was @wallahinormani • #OneNationUnderNormani

he better live it up

2018-06-25 10:32

Nsm🕊 LonelyNsm

Life me❤️

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 10:30

ayuratni ayuntpp

RT @keiysmani:

2018-06-25 10:26

una husnamumtaz_

student

RT @ainnzri: wtf member aku sorang ni

2018-06-25 10:25

TeamRayaKL fidkmrddn

Jangan Rindu. Ini Berat Kau Tak Akan Kuat. Biar Aku Saja.

@sahir_viax Aiyo yucks hahahaha

2018-06-25 10:24

❤️🖤 flyingsavvy

@Normani 💙💛

RT @keiysmani: choose your fighter

2018-06-25 10:22

TeamRayaKL fidkmrddn

Jangan Rindu. Ini Berat Kau Tak Akan Kuat. Biar Aku Saja.

@achik_ezam U nk jadi wanita jangan drag i. Bwek

2018-06-25 10:21

TeamRayaKL fidkmrddn

Jangan Rindu. Ini Berat Kau Tak Akan Kuat. Biar Aku Saja.

@sahir_viax Ye la i salah. Baling yongtaufoo makcik kerek

2018-06-25 10:20

RubysH4rmony rubys004

RT @keiysmani: the fact that we're all out here shipping it together... shdksjdk

2018-06-25 10:20

Tyra❣️ baemanikordei

RD🖤 Justine skye❤️ Armani😙 I refer to my faves as “mom” and “dad”

RT @keiysmani: choose your fighter

2018-06-25 10:20

👑Chocolate Goddess🍫 Queen_Sasha_

💞~Mani Followed~💞













































~Life is tough, but its tougher if you're
Stupid.~





💞Sasha Banks,Naomi and Bayley💞

RT @keiysmani: choose your fighter

2018-06-25 10:15

Jen✨✨ harmonizerpayne

I'm just here for some laughs while stanning (Normani/Becky g/ari) mani and Justin bieber follows hun

RT @keiysmani:

2018-06-25 10:15

အသစ်elektriверование zweisprachig

خوشگل 混沌 polyglotaBot @v21

I was not rosemary nor zerwuehltestem

2018-06-25 10:12

Aki psylockebf

I’m sick of these bitches lying on me. @KimZolciak I have NEVER wanted you or your box. And stop swearing on your kids while you’re telling lies.

RT @keiysmani: choose your fighter

2018-06-25 10:12

zizou _xuhdi

‏‏‏كن كالمطار اينما وقع نفع..

ماليزي في مصر...

RT @ainnzri: wtf member aku sorang ni

2018-06-25 10:11

normani kordei. kordeinormaniii

NH1 IS COMING.

RT @keiysmani:

2018-06-25 10:09

natalie allyspoems

abuse of power comes as no surprise

RT @keiysmani:

2018-06-25 10:04

hahahehehoho keiysmani

was @wallahinormani • #OneNationUnderNormani

the fact that we're all out here shipping it together... shdksjdk

2018-06-25 10:00

gotta bed w your name on it normaniwentsolo

normani | kpop | ariana | obv a fan account

RT @keiysmani:

2018-06-25 10:00

The bitch is fucking DEAD Universaislutp3

THEY GOT ME AGAIN! follow my backup @backupuniversaI

RT @keiysmani: I can't believe she's finally gonna be at a black event... after all this time

2018-06-25 09:59

miss vanjie, miss vanjie...miss...vaaaanjie JoselynEleanor

a bad bitch who has a soft side for fifth harmony & rpdr | she/her | #BLM

RT @keiysmani:

2018-06-25 09:57

TeamRayaKL fidkmrddn

Jangan Rindu. Ini Berat Kau Tak Akan Kuat. Biar Aku Saja.

@nurelaien Nasik minyak u letewww pkai minyak itam

2018-06-25 09:57

aniya fentykordei

the most unprotected person in america, is the black woman. [fan account]

RT @keiysmani: blairmani

2018-06-25 09:56

🧞‍♀️HøëWhēt?🧞‍♀️ _ya_funny

🧘🏾‍♀️Normani IS DAT B*tch bottom line👸🏾•HE GIVES POWER TO THE WEAK AND STRENGTH TO THE POWERLESS-Isaiah 40:29🙏🏾•🌈•THE NATION⚜️

RT @keiysmani: choose your fighter

2018-06-25 09:54

qa attqh

RT @WardahFaisal: Dia tanya "kenapa eh you macam ni eh sekarang, kasar kasar dengan i", cite dia aku confuse kita ni bukan dah break ke? Wh…

2018-06-25 09:50

👺 BeysRani

Beyhive / Hip Hop & R&B / Normani / Ariana💘

RT @keiysmani: choose your fighter

2018-06-25 09:50

TeamRayaKL fidkmrddn

Jangan Rindu. Ini Berat Kau Tak Akan Kuat. Biar Aku Saja.

@achik_ezam Jangan pandang ku sebelah mata 😝

2018-06-25 09:50

TeamRayaKL fidkmrddn

Jangan Rindu. Ini Berat Kau Tak Akan Kuat. Biar Aku Saja.

@sahir_viax Mengelak apa time tu ek?

2018-06-25 09:48

hahahehehoho keiysmani

was @wallahinormani • #OneNationUnderNormani

@Blackbeau5 the girl on the cover is dark skinned but apparently that was designed after she was cast... which makes no sense to me but yh

2018-06-25 09:48

hahahehehoho keiysmani

was @wallahinormani • #OneNationUnderNormani

choose your fighter

2018-06-25 09:45

バレット・シルバー bullet_zkc

絶対可憐チルドレンに登場するバレット・シルバーの非公式bot。永遠に未完成。何かありましたらDMで! ※詳しくはツイプロで!

緊急事態と認めます!本部と連絡を------*

2018-06-25 09:45

nee 🥀🤗 neesowavyyy_

20. fl. music enthusiast. writer.

RT @keiysmani: just casually dancing around with janet jackson. no biggie

2018-06-25 09:44

hafizajasni 🔥 fyzajasni_A

A girl who’s not so friendly with strangers ✌🏻

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 09:42

🌊 _ffhana

kuat marah.

RT @WardahFaisal: Dia tanya "kenapa eh you macam ni eh sekarang, kasar kasar dengan i", cite dia aku confuse kita ni bukan dah break ke? Wh…

2018-06-25 09:39

gotta bed w your name on it normaniwentsolo

normani | kpop | ariana | obv a fan account

RT @keiysmani: blairmani

2018-06-25 09:38

hahahehehoho keiysmani

was @wallahinormani • #OneNationUnderNormani

blairmani

2018-06-25 09:38

TeamRayaKL fidkmrddn

Jangan Rindu. Ini Berat Kau Tak Akan Kuat. Biar Aku Saja.

OMG jumpa lagi dalam tren.

Nyums

2018-06-25 09:37

hahahehehoho keiysmani

was @wallahinormani • #OneNationUnderNormani

and perhaps more than a friendship one day!

2018-06-25 09:36

hahahehehoho keiysmani

was @wallahinormani • #OneNationUnderNormani

whew chile the fuckin slums shdksndkdbkdskks

2018-06-25 09:34

zude zudekocak

chill

RT @ainnzri: takpelah takde boyfriend pun takpe asalkan aku tak silap pilih bakal suami nanti

2018-06-25 09:33

hahahehehoho keiysmani

was @wallahinormani • #OneNationUnderNormani

amandla cheese... NO MAAM

2018-06-25 09:32

neel (meek) normalisaeehee

don't give me fire and then act all ice | blackpink in your area | #BLM | so close yet so FAT

RT @keiysmani: you are Normani.

2018-06-25 09:31

You can do it Bria4L

Hello.

RT @keiysmani:

2018-06-25 09:30

hahahehehoho keiysmani

was @wallahinormani • #OneNationUnderNormani

now why did they cast amandla as starr........ it just doesn't work to me

2018-06-25 09:28

Rica RicaIguess

20/GSU 2019/Aquarius I expect nothing yet I'm still let down. #notmypresident #blacklivesmatter

RT @keiysmani: just casually dancing around with janet jackson. no biggie

2018-06-25 09:25