Tweets at Tornaľa, Revúca District, Banská Bystrica Region around 10km

It searches the Tweets of Twitter around Tornaľa, Revúca District, Banská Bystrica Region 10km.


Search Results

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Kiut nya helmi ni

2018-09-22 16:04

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

His eyes

2018-09-22 15:08

B nabilahnsr_

RT @theclingyhusnaa: Aminnnnnn Ya Allah 😝😝😝

2018-09-21 22:44

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Sebaik siol dia anta pegi bandroom. Kalau tak mmg mati kutu yall aku jalan sesorg 😂😂

2018-09-21 22:24

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Sejam je tgok gojinam dengan yed HAHAHAHAHHAHAHA

2018-09-21 22:23

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Aminnnnnn Ya Allah 😝😝😝

2018-09-21 20:02

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Haziq call; "Hello polis, polis kat luar kan? "
Me : "polis? Apa benda sial"
Haziq : "comeon la husna, just joke. N…

2018-09-21 19:56

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Time bgi kad beria tunjuk "husna, lookin for my sole. Sakit hm"
Aku pun "olololololo bapak kesian sial kau" then ge…

2018-09-21 19:55

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Johny English 10000/10

2018-09-21 19:05

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Tak sabar nyaaa nk gi tasik eeee

2018-09-21 14:55

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Yed : "eish dia ni, pantang betul nampak camera" heheh sory yedd 😛😛😛

2018-09-21 12:10

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

@_alipm @hell0erick Lol. Still tak nak okey. Sorry

2018-09-21 10:51

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

I like it

2018-09-21 00:43

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Dikelilingi dengan orang2 postive

2018-09-21 00:43

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Kau dulu penah ckp dgn aku. Kalau dah takde pape kau takkan anggap aku sesape. Even ex. And maybe stranger. So aku…

2018-09-21 00:42

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

@_alipm @hell0erick Spe je nak do membe dgn ex. Mmg takla

2018-09-21 00:39

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

"Sekarang set2 light off awal"
.. : "omel je kau ni eh" 😂😂

2018-09-21 00:38

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Comelnyaa plushie yang tima pegang tu haih

2018-09-20 21:59

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

"Jika kita meletakkan harapan kepada manusia melebihi Allah, maka Allah akan datangkan rasa kecewa dalam hati keran…

2018-09-20 19:43

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

You deserve better husna

2018-09-20 17:48

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Aduhhhhhhh jelesnyaaaaaa 😂😂😂😂😂😂😂😂

2018-09-19 16:31

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Bazirkan masa dekat orang yang hanya berkata2 tapi tak tunaikan ')

2018-09-19 09:12

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Bodohnya aku husna kau buat keputusan macam ni ')

2018-09-19 09:11

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Sanggup aku tinggalkan ciri2 orng yang aku nak semua sbb dia ')

2018-09-19 09:11

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Aku punya la payah nk terima dia. Tapi still cuba do

2018-09-19 09:08

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Atlast sesenang je dia tinggal aku

2018-09-19 09:08

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Bila ingat balik. Sanggup aku tinggalkan muhaimin semua sbb dia

2018-09-19 09:08

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

One of my weakness. Penat then tak dpt nk control. Tiap hari do penat

2018-09-19 00:42

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Esok aku test do mmg la aku tak bole nk control

2018-09-19 00:42

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

And kau buat keputusan tak pikir panjang

2018-09-19 00:41

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Takpe dia jauh. Tapi dia langsung tak percaya dekat aku yg aku ni tunjuk efforts kat dia. Sokey husna

2018-09-19 00:10

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Sokey dia tak tahu efforts yg aku buat utk dia kat sini

2018-09-19 00:10

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Sanggup tak datang kelas ganti sbb busy

2018-09-19 00:08

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Gigih nk free kan diri hri jumaat ni sbb nk meet

2018-09-19 00:08

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Bia kan. Kaki sembang mmg mcm tu

2018-09-18 23:33

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Aku sayang baby aku lahsia

2018-09-17 01:35

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Aku paling pantang kalau org guna laptop aku. Taip kalau bole smpai nk tercabut keyboard tu. Babi

2018-09-17 01:35

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Srs do ni yg buat aku rasa nk tukar hp jugak ni. Alaaa babi la ')

2018-09-16 17:35

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Abah pakai F7
Mama pakai F7
Udin pakai huwaei ')
Wth apesal semua tukar hp ni sia

2018-09-16 17:35

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Happy 2 years 1 month alif ❤

2018-09-15 20:23

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Tak tahan ')

2018-09-14 02:42

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Srs pedih ')

2018-09-14 02:42

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

"cemana bole rindu? "

2018-09-12 01:07

huscenaa theclingyhusnaa

prefer to be alone.

Bole koyak sia mental babi

2018-09-12 01:02