Tweets at Tornaľa, Revúca District, Banská Bystrica Region around 10km

It searches the Tweets of Twitter around Tornaľa, Revúca District, Banská Bystrica Region 10km.


Search Results

huscenaa theclingyhusnaa

Despression kills

2018-07-20 12:22

huscenaa theclingyhusnaa

Pepandai la nnti

2018-07-20 12:20

huscenaa theclingyhusnaa

Dh terpulang kat kau.

2018-07-20 12:20

huscenaa theclingyhusnaa

Spe je tak terasa sial

2018-07-20 12:20

huscenaa theclingyhusnaa

Atlast bila dh dpt tahu kelas. Kau pulak rapat2 dgn org lain

2018-07-20 12:20

huscenaa theclingyhusnaa

Aku rapat dengan kau since gp cs tu ada. And smpai la pendaftaran

2018-07-20 12:19

huscenaa theclingyhusnaa

Tapi mcm. Weh terasa kot

2018-07-20 12:19

huscenaa theclingyhusnaa

Bukan mental koyak

2018-07-20 12:19

huscenaa theclingyhusnaa

Disbbkan benda ni aku terdiam smlm

2018-07-20 12:18

huscenaa theclingyhusnaa

Jangan cuba nk dekat kan diri kau kat aku lagi

2018-07-20 12:18

huscenaa theclingyhusnaa

And pls. Jangan rapat dgn aku

2018-07-20 12:18

huscenaa theclingyhusnaa

Jangan tanya knapa pasni aku diam. Pegi makan sesorg. Belaja sesorg

2018-07-20 12:18

huscenaa theclingyhusnaa

Aku jugak tak layak nk halang kau nk bergaul dgn spe nk rapat dgn spe. Tu terpulang dekat kau

2018-07-20 12:18

huscenaa theclingyhusnaa

Okey takpe. Aku sedar aku ni siapa nak jaga hati kau

2018-07-20 12:17

huscenaa theclingyhusnaa

Cite cite ni. At last kau pilih nk rapat dgn org lain eh

2018-07-20 12:17

huscenaa theclingyhusnaa

Aku punya la percaya dekat kau

2018-07-20 12:16

huscenaa theclingyhusnaa

Ni namanya friendzone

2018-07-20 12:16

huscenaa theclingyhusnaa

Macam sial

2018-07-20 12:16

huscenaa theclingyhusnaa

Pastu nk sweet2 pulak depan aku

2018-07-20 12:16

huscenaa theclingyhusnaa

Aku lagi kena kau lebih rapat tapi at last kau pilih untuk rapat dgn org lain

2018-07-20 12:16

huscenaa theclingyhusnaa

Aku tak paham la

2018-07-20 12:15

huscenaa theclingyhusnaa

Susah do dpt rumet macam sial

2018-07-17 01:17

huscenaa theclingyhusnaa

Takutnya nk belaja 😭😭😭😭😭😭

2018-07-16 10:14

huscenaa theclingyhusnaa

Ya Allah 😭😭😭😭😭😭

2018-07-16 10:14

huscenaa theclingyhusnaa

Tgok gred uni aku jadi takut pulak

2018-07-16 10:13

alex flatIinecabeIlo

I really wanted to see Belgium vs. Croatia at the finals but it's okay I just hope Croatia wins tomorrow 🏆🇭🇷

2018-07-15 00:43

alex flatIinecabeIlo

can it stop being hot now I wanna wear hoodies and sweatshirts.

2018-07-14 23:44

alex flatIinecabeIlo

🇧🇪🇧🇪🇧🇪

2018-07-14 23:16

alex flatIinecabeIlo

@devilmendes lol what does that mean?👀

2018-07-14 08:35

alex flatIinecabeIlo

it's #NationalFrenchFryDay and all I can think of is lenka.

2018-07-14 00:35

💋 𝐻𝒶𝓏𝑒𝑒 𝒯𝒽𝑒 𝒢𝟪 HeauxsLuvDa_Kid

| Need a Lil Bxtch That'll ride for me 🏎💨|

RT @flatIinecabeIlo: I'm just better off dead, it would make everyone's lives much easier.. im tired of this all.

2018-07-13 23:09

alex flatIinecabeIlo

lost a little weight because I wasn't eating.

2018-07-13 03:24

alex flatIinecabeIlo

My dog slept by my side throughout the whole night 😭what did I do to deserve him..

2018-07-13 01:31

alex flatIinecabeIlo

goodnight :(

2018-07-12 13:07

alex flatIinecabeIlo

my dog is sleeping cuddled right next to me..

2018-07-12 12:28

alex flatIinecabeIlo

uhm Madisonnnn come through😍😍😍

2018-07-12 12:26

alex flatIinecabeIlo

FUCKKK YESSSSSSS CROATIA GOING TO THE FINALSSSS ⚽️🇭🇷

2018-07-12 05:38

alex flatIinecabeIlo

GOOOOOOALLLLLL YESSS 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷⚽️

2018-07-12 05:22

alex flatIinecabeIlo

let's go Croatia, make a goal 🇭🇷🇭🇷😩

2018-07-12 05:14

alex flatIinecabeIlo

come on Croatia 🇭🇷😩

2018-07-12 03:38

huscenaa theclingyhusnaa

But comeon galll. Smpai bila kau nk jadi mcm ni

2018-07-12 03:11

huscenaa theclingyhusnaa

Even dulu aku ckp aku tak nak ada sesiapa

2018-07-12 03:11

huscenaa theclingyhusnaa

Aku harap dia orang betul

2018-07-12 03:10

huscenaa theclingyhusnaa

@izxfrh Kadang even choc 4 hengget tu pun rasa sayang tau nak makan ') paling tak pun lepas makan tu sampul choc tu simpan HAHAHHAHAHAHHAHA

2018-07-12 02:56

alex flatIinecabeIlo

I will never understand why people are so worried about other people's lives, seriously just fuck off.

2018-07-12 02:55