Tweets at Tambon Than Namthip, Amphoe Betong, Chang Wat Yala around 20km

It searches the Tweets of Twitter around Tambon Than Namthip, Amphoe Betong, Chang Wat Yala 20km.


Search Results

wänee nsyazwanee_

Not a BIO student | ♡ ; @khzree

RT @ansbtrs: kalau dpt 20 rt, aku akan konfess dkat crush aku n aku akan tamatkn zaman single aku tahun ini👀 dengan keyakinan😌

2018-01-22 23:12

Amani amaniazhar17

May Allah bless me☺
kmtk17/18~mecha course

@stokin_masam Alhamdulillah 😊..tapi tak mampu tandingi ammar lagi la..bahasa arab tinggi bahasa melayu pun tinggi😂

2018-01-22 22:52

Rabiatul Adawiyah 🌸 adawiyah8_

Everything will come at the right time. #72

@Nazirulaa Rabiatul adawiyah - hayiwada lutaibar hahahhahha

2018-01-22 22:51

Naqzmey naqzmey

IG : nazmiomarr @ FB : Muhamad Nazmi Omar

Tnggu budak2 AFC balik

2018-01-22 22:39

Hazry Potter hazrydeoffixial

I solemnly swear I'm up to no good.

RT @ansbtrs: kalau dpt 20 rt, aku akan konfess dkat crush aku n aku akan tamatkn zaman single aku tahun ini👀 dengan keyakinan😌

2018-01-22 22:38

Amani amaniazhar17

May Allah bless me☺
kmtk17/18~mecha course

@stokin_masam Kagum dengan ayat kamu la ammar

2018-01-22 22:37

Nady nadiynadhirahh

18 . smile even it's hurts u everytimes
ig ; nadhirahnasirrr
#iinn

RT @ansbtrs: kalau dpt 20 rt, aku akan konfess dkat crush aku n aku akan tamatkn zaman single aku tahun ini👀 dengan keyakinan😌

2018-01-22 22:36

✪ mus mus_shams

beyond blessed 🎈

Dulu gemuk skrg kurus 😔

2018-01-22 22:36

Hazry Potter hazrydeoffixial

I solemnly swear I'm up to no good.

RT @ansbtrs: Sebab sayang lah aku tegur. If oneday kita ni memang ditakdirkan takde jodoh,atleast takde lah relay ni sia sia. Ade lesson. A…

2018-01-22 22:36

✪ mus mus_shams

beyond blessed 🎈

Rasa sayu tgk wajah mak huhuhu

2018-01-22 22:35

thumbelina lynahisham

I am 22! big gurl already.

Here you go, kek apam kukus (resipi credit for fb) 😂. @ Baling

2018-01-22 22:29

hda . Hadaazuharr1

i love being me 💕

RT @kerol9991: Selamatkan aku dari kemiskinan 😭

2018-01-22 22:25

harris iskandar harrisiskanda10

semoga hati sentiasa tenang dgn sabar,semoga jiwa semakin bersih dngn zikir dn redha 😎😊

@Hafizul36642190 hai abg

2018-01-22 22:22

🇾🇺⭐🇰🇦 yuka_life_1986

思った感じた事をツイート。気になってる事や疑問に感じてる事などツイート。

RT @N_Angun: 成田市は雪が降ってる☃️。
#雪
#snowing

2018-01-22 22:22

عائشة dururu23

Definisi sibuk adalah hang beli roti dan hanya sempat makan sekeping sahaja. 😮

2018-01-22 22:14

aidilazhar aidilazhxr

23

I'm at Hospital baling

2018-01-22 22:10

Aliff Zaffry AliffZaffry

18
A person that say hi to any cat and throwing pebbles to any pig...

RT @ansbtrs: kalau dpt 20 rt, aku akan konfess dkat crush aku n aku akan tamatkn zaman single aku tahun ini👀 dengan keyakinan😌

2018-01-22 22:07

sue mymoon ™ suemymoon

aku nak jwb pa undang2 wei 🤣 kalau tanya bab bisnes boleh gi aku goreng paprik ka pataya ka 😑

2018-01-22 22:04

sue mymoon ™ suemymoon

kwn : woi mangkuk hang pi nah jangan tak pi #@$!% aku lekuk pala hang sat gi . haritu hang tak pi dah kan . bla bla…

2018-01-22 22:03

kerol9991

Budak poli ja||18

Selamatkan aku dari kemiskinan 😭

2018-01-22 21:57

kerol9991

Budak poli ja||18

Can't wait for tmrw

2018-01-22 21:55

yusrymakmor YusryMakmor

Berkhidmat untuk Negara

RT @JKRDaerahBaling: Hari bertemu pelanggan JKR Daerah Baling di Padang Awam Kupang hari ini. Jemput semua datang. @RoslanMdTaha @JKRMalays…

2018-01-22 21:37

Jubilee nuraidandhirh

guarantee i can blow your mind

RT @ansbtrs: kalau dpt 20 rt, aku akan konfess dkat crush aku n aku akan tamatkn zaman single aku tahun ini👀 dengan keyakinan😌

2018-01-22 21:31

sįn AmirulHussain_

Apa apa pun terjadi, jangan lupa di atas & bawah.

RT @ansbtrs: kalau dpt 20 rt, aku akan konfess dkat crush aku n aku akan tamatkn zaman single aku tahun ini👀 dengan keyakinan😌

2018-01-22 21:24

kèn.àsh babyy_ken

im poor, i can't even pay anttention.

RT @ansbtrs: kalau dpt 20 rt, aku akan konfess dkat crush aku n aku akan tamatkn zaman single aku tahun ini👀 dengan keyakinan😌

2018-01-22 21:21

nabila. nabilajailin

the best will stay ☺️

RT @ansbtrs: Sebab sayang lah aku tegur. If oneday kita ni memang ditakdirkan takde jodoh,atleast takde lah relay ni sia sia. Ade lesson. A…

2018-01-22 21:19

nani🍁 nanie4kkks

find the value in everything you do..🔥

RT @ansbtrs: Sebab sayang lah aku tegur. If oneday kita ni memang ditakdirkan takde jodoh,atleast takde lah relay ni sia sia. Ade lesson. A…

2018-01-22 21:01

小胖. Kiebbz

happy l #dek61

ออกมาข้างนอกกับพ่อ นั่งอ่านจอยอยู่ดีๆ ทำไมพ่อต้องพูดงี้วะ 'กินน้ำหวานไงเลยอ้วน' แค่ไห้ดูรูปถ่ายเองอะ ฮือออ

2018-01-22 20:58

Naqzmey naqzmey

IG : nazmiomarr @ FB : Muhamad Nazmi Omar

Tahun 2018 ni tahun dapat penyakit saja

2018-01-22 20:51

Azhar's son FaizNajmi14

ig_faiznajmi95
fb_faiz najmi


sedang merawat diri sndiri.
tiada tmpt untuk meluahkan.hnya di sini😭😭

Jngn musnahkn harapan aku..tu jaa aku nk

2018-01-22 20:44

Syawal Fitri Awal1402

MOHD SYAWAL FITRI | 20 | MY
IG : _SyawalFitri11

@bajilahrabbit jaga la mak selagi masih ada. nanti dah takda, 😢

2018-01-22 20:42

Ong FarinaShaa

absence makes the heart grow fonder


#coyg😘

RT @ansbtrs: kalau dpt 20 rt, aku akan konfess dkat crush aku n aku akan tamatkn zaman single aku tahun ini👀 dengan keyakinan😌

2018-01-22 20:41

PIJI Original piXieGhebour

Tu Sei Tutta La Mia Vila

@diannesss_ alhamdulillahh..lega rsa dpt tau dia sht...😊

2018-01-22 20:41

🧕🏻 nraimantsha

9A+. Smile, its sunnah :)

RT @ansbtrs: kalau dpt 20 rt, aku akan konfess dkat crush aku n aku akan tamatkn zaman single aku tahun ini👀 dengan keyakinan😌

2018-01-22 20:41

森田(ポーンスワン) N_Angun

พื้นที่เล็กๆของคนเพ้อเจ้อ..อตีดที่น่าจดจำคือเธอและฉันก็แค่เราสองคนจบนะ

成田市は雪が降ってる☃️。
#雪
#snowing

2018-01-22 20:33

A N I S 🌸 ansbtrs

tak suka jangan kecam 👌
ig- ans.btrsya

Sebab sayang lah aku tegur. If oneday kita ni memang ditakdirkan takde jodoh,atleast takde lah relay ni sia sia. Ad…

2018-01-22 20:28

bil nabil_ruzlan

16; nabil.ruzlan

RT @ansbtrs: kalau dpt 20 rt, aku akan konfess dkat crush aku n aku akan tamatkn zaman single aku tahun ini👀 dengan keyakinan😌

2018-01-22 20:25

PIJI Original piXieGhebour

Tu Sei Tutta La Mia Vila

@diannesss_ sihat?

2018-01-22 20:19

xBaHax xIsMaILx CheDenks

I Am Budak Kampung Teluk Sanau,Baling,Kedahan Darul Aman..

Allah dan Rasulullah tak pernah jauh daripada kita.
Cuma kita yang selalu menjauhkan diri.

#uKiranHati

2018-01-22 20:13

WAN ZAID Wanzaid767

RT @JKRDaerahBaling: Hari bertemu pelanggan JKR Daerah Baling di Padang Awam Kupang hari ini. Jemput semua datang. @RoslanMdTaha @JKRMalays…

2018-01-22 20:10

PIJI Original piXieGhebour

Tu Sei Tutta La Mia Vila

@diannesss_ haiiiii

2018-01-22 20:08

Maz Bow M4ZB0W

★ Music Listener
★ Masih BELAJAR & terus BELAJAR
★ Love to READ
★ Berafiliasi kepada keBENARan

RT @ansbtrs: kalau dpt 20 rt, aku akan konfess dkat crush aku n aku akan tamatkn zaman single aku tahun ini👀 dengan keyakinan😌

2018-01-22 19:58

A N I S 🌸 ansbtrs

tak suka jangan kecam 👌
ig- ans.btrsya

@iamsyaaaaa hahaha😂 tq

2018-01-22 19:58

💪🌳 ffitrisme

a full-time overthinker.

RT @ansbtrs: kalau dpt 20 rt, aku akan konfess dkat crush aku n aku akan tamatkn zaman single aku tahun ini👀 dengan keyakinan😌

2018-01-22 19:56

Nad🌚 nad_kacang12

Successful is coming. Heartless tapi ada hati perut lagi .

RT @ansbtrs: kalau dpt 20 rt, aku akan konfess dkat crush aku n aku akan tamatkn zaman single aku tahun ini👀 dengan keyakinan😌

2018-01-22 19:54

Syaa iamsyaaaaa

Some things will change, some people will leave.

RT @ansbtrs: kalau dpt 20 rt, aku akan konfess dkat crush aku n aku akan tamatkn zaman single aku tahun ini👀 dengan keyakinan😌

2018-01-22 19:53

nrhidayah23 nrhidayah231

16 Kedah

today's stats : 3 new followers, 1 new unfollower, 28 non-followers. found via

2018-01-22 19:31

dibssy AdibxAfifi

ain't your hêarted boi

🍃

2018-01-22 19:19

Aina AinaEhh

21

@nrsasya_13 Wow orang putih

2018-01-22 19:17

S I IzwanSyahrul

@ahmaddaniel_22 Hahaha,,mmang dak ahh

2018-01-22 19:11

S I IzwanSyahrul

@adffjj Lpasni kalah dah😌

2018-01-22 19:11

A N I S 🌸 ansbtrs

tak suka jangan kecam 👌
ig- ans.btrsya

kalau dpt 20 rt, aku akan konfess dkat crush aku n aku akan tamatkn zaman single aku tahun ini👀 dengan keyakinan😌

2018-01-22 19:10

kasyfi khalid kasyfikhalid

Watch your thoughts; they become words. Watch your words; they become actions. Watch your actions; they become habits.

PKDHP vs IPD P.Hulu (@ Mini Stadium Pengkalan Hulu in pengkalan hulu, perak w/ @lanzainal)

2018-01-22 18:39

pikxhpiee shaf_sunshine

AH's//
Ibunda beta, kekasih beta

Its okay bruh 👌🏿

2018-01-22 18:35

Amani amaniazhar17

May Allah bless me☺
kmtk17/18~mecha course

@stokin_masam Impress la ammar

2018-01-22 18:26

LANCELOT ™ LanZainal

SHMR RSD 🐞Time to witness the handsome . Your fav health assistant . Stay with Sinaran United FC #GGMU #MUFC

Friendlymatch . KesihatanFC vs IPD Pengkalan Hulu (@ Mini Stadium Pengkalan Hulu in pengkalan hulu, perak)

2018-01-22 18:22

faryysa asyyrafmy

mohamad asyyraf

Siakkk muka mcm x 😂

2018-01-22 18:13

A.Q.A.M ™ AbdulQayum27

I believe in the freedom of the open road. And my motto is the same as ever. I believe in the kindness of strangers. And when I'm at war with myself 🐲🐲

Dia punya view.. Subhanallah😘

2018-01-22 18:09

แดนนนนนนนน KSRWP

โบ๊ะบ๊ะแฟมิลี่ 💕 โคตรเอา | got7,wannaone ❤️❤️❤️

เมื่อไหร่จะถึงน้า

2018-01-22 18:06

xBaHax xIsMaILx CheDenks

I Am Budak Kampung Teluk Sanau,Baling,Kedahan Darul Aman..

YaAllah YaAziz,
Yang Maha Perkasa,
Perkasakan lah jiwa ku, emosi ku dan fizikal ku agar aku dapat mengharungi seg…

2018-01-22 17:50

Suhaili suhailimansor

Jurutera Mekanikal Penguasa Kanan
Bahagian Keurusetiaan
Caw Dasar Dan Pengurusan Korporat
JKR Malaysia

RT @JKRDaerahBaling: Hari bertemu pelanggan JKR Daerah Baling di Padang Awam Kupang hari ini. Jemput semua datang. @RoslanMdTaha @JKRMalays…

2018-01-22 16:49

Azhar's son FaizNajmi14

ig_faiznajmi95
fb_faiz najmi


sedang merawat diri sndiri.
tiada tmpt untuk meluahkan.hnya di sini😭😭

Kali ni rasa sedih balik.walaupon dlm keadaan jujur

2018-01-22 16:33

Pitri FitriAbdullah10

Come on City!!! 🌃 #mcfc

Aduhhhh mimpi Serena lagi lah 😂

2018-01-22 15:59

Yusuf yusufghani200

RT @JKRDaerahBaling: Hari bertemu pelanggan JKR Daerah Baling di Padang Awam Kupang hari ini. Jemput semua datang. @RoslanMdTaha @JKRMalays…

2018-01-22 15:47

S I IzwanSyahrul

Engineering math✅
Thermo✅
Material science✅
Supervision skills✅

2018-01-22 15:47

kerol9991

Budak poli ja||18

Esok balik!!

2018-01-22 15:41

xBaHax xIsMaILx CheDenks

I Am Budak Kampung Teluk Sanau,Baling,Kedahan Darul Aman..

Bila Allah rindukan hambanya ,

Allah akan Kirim kan hadiah ISTIMEWA untuk hambanya

Iaitu UJIAN , sebab Allah Nak…

2018-01-22 15:26

Nurulhusna AS husnasani

part paling x best ketika pantang ialah x boleh makan suka hati dan x boleh jalan2.. #day7ofpantang

2018-01-22 15:25

JKR Baling Kedah JKRDaerahBaling

Laman Twitter Rasmi JKR Daerah Baling. Sebarang Cadangan @ Aduan Amat Dialu-Alukan Dalam Usaha Jabatan Ini Memberikan Perkhidmatan Yang Terbaik

Hari bertemu pelanggan JKR Daerah Baling di Padang Awam Kupang hari ini. Jemput semua datang. @RoslanMdTaha…

2018-01-22 15:12

فna d_nafri

✨🌼✨ and fries

@RaudhahIzatee_ @DangFillatina Dang nam menyesal apa semua a

2018-01-22 15:09

عائشة dururu23

@qysza9r Isu dia bkn sis lawa ke tak 😑 dpn try to change topic

2018-01-22 15:05

عائشة dururu23

@qysza9r Maneh xlawa. 🙁

2018-01-22 14:33

عائشة dururu23

@qysza9r Sis terasa sis xlawa dey

2018-01-22 14:30

عائشة dururu23

@qysza9r Muahahah sis kecam

2018-01-22 14:27

xBaHax xIsMaILx CheDenks

I Am Budak Kampung Teluk Sanau,Baling,Kedahan Darul Aman..

Jika cinta itu benar, maka si pecinta harus menjaga kehormatan dan bertingkah laku yang seharusnya, bagi Dia, Yang…

2018-01-22 13:57

✪ mus mus_shams

beyond blessed 🎈

Paling kelakar akak kau yang tua pun still lelaki miang kacau dekat office 😂

2018-01-22 13:53

Mio amarirfan95

Y.N.W.A

@IkhwanTajudin Wonderkid yg kelam menghilang

2018-01-22 13:41

nadzirah ainanadzirah81

masuk kelas selesai je introduce myself..ade budak tnya "aina hang kmkn kn" me said yes then he asked again "hang 1…

2018-01-22 13:39

Mio amarirfan95

Y.N.W.A

@IkhwanTajudin #Sanchez

2018-01-22 13:33

Mio amarirfan95

Y.N.W.A

@luqmaniniesto Dua2 sekali bang

2018-01-22 13:32

Mio amarirfan95

Y.N.W.A

@hairifadzil Wayang apa download la bang

2018-01-22 13:32

Tonto afat_azfar

Don't follow me if your favourite player hasn't won 5 Ballon D'or |24|

ayat yang sama 👌

2018-01-22 13:30

عائشة dururu23

Tak adil betul komen kat ig elazman tu. Bini dah bak bidadari awat nak kawen dua? Hello klu bini xlawa mmg tiket kawen dua la ye 😰

2018-01-22 13:20

Rabiatul Adawiyah 🌸 adawiyah8_

Everything will come at the right time. #72

Sakit belakang semua cukup 😭😭😭😭

2018-01-22 13:16

Rabiatul Adawiyah 🌸 adawiyah8_

Everything will come at the right time. #72

Nak termuntahhhhhhh dari pg tadi lagi. Dah kenapa .

2018-01-22 13:15

MUHAMMAD SYAZWAN BIN MOHD RAZI MUHAMMA23309651

#GambarProfilBaharu

2018-01-22 12:55

แดนนนนนนนน KSRWP

โบ๊ะบ๊ะแฟมิลี่ 💕 โคตรเอา | got7,wannaone ❤️❤️❤️

ไม่ใช่เรื่องของมึงอย่าเสือก เรื่องไม่ได้เกิดขึ้นกับมึงหรือคนรอบตัวมึง ไม่ต้องเสือก !

2018-01-22 12:39

syad_syah1dah AfidaEida

Uitm | 23 | Melaka👉👉
dalam mencari erti sebenar kehidupan !

Yeah... Last paper.!🙈🙈
#exam

2018-01-22 12:15

S I IzwanSyahrul

@adffjj Luck ad aku tu😌

2018-01-22 12:13

Miss Ruby ctsweetyctada

(,)good relationsip dont juz happen, they take time, be patience~accpt whtever cmes~n I never had a policy; I have just tried 2 do my very bez each n every day

Pagi sayang2 semua.. Boleh mai jenguk Set DYXY😘 💄kita ni kalau ada g berminat 😍 habaq kaih kita…

2018-01-22 11:46

✪ mus mus_shams

beyond blessed 🎈

Panjang yal ayat

2018-01-22 10:55

Farhan farhazard

Never forget ..

@esyahhh Tnggu ak pi sana la.. tak lama dah ni

2018-01-22 10:51

sue mymoon ™ suemymoon

one person followed me // automatically checked by

2018-01-22 10:30

$.K.Ï WaniHaslan

chilling

@Jnrsyazana kann, la ni dok sabaq g. Esok lusa tak tau la hahaha 😂😂

2018-01-22 09:52

แดนนนนนนนน KSRWP

โบ๊ะบ๊ะแฟมิลี่ 💕 โคตรเอา | got7,wannaone ❤️❤️❤️

เหนื่อยจัง

2018-01-22 09:51

แดนนนนนนนน KSRWP

โบ๊ะบ๊ะแฟมิลี่ 💕 โคตรเอา | got7,wannaone ❤️❤️❤️

จิตใจมึงคือลบมากอ่ะ ไม่รู้จะช่วยยังไงแล้ว ปล่อย..

2018-01-22 09:50

A.Q.A.M ™ AbdulQayum27

I believe in the freedom of the open road. And my motto is the same as ever. I believe in the kindness of strangers. And when I'm at war with myself 🐲🐲

Lega..hari ni masuk site..xda la boring sngt dlm office

2018-01-22 09:09

A.Q.A.M ™ AbdulQayum27

I believe in the freedom of the open road. And my motto is the same as ever. I believe in the kindness of strangers. And when I'm at war with myself 🐲🐲

Bangun awal ka lambat ka..sma ja masa nk keluaq umah..hahah..fok off tol..

2018-01-22 08:22

syazwani syzwanirsli

❤️

Thank you✌🏻

2018-01-22 07:51

PrincessKitty 💕 hazwanieee

NEW ACC 😄 support me 👏
Student | 19 | 98's 💞🌸

Just the one new follower today found welcome tracked by

2018-01-22 07:35