Tweets at Spalding, Lincolnshire around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Spalding, Lincolnshire 30km.


Search Results

I.Manage.Me AimanNajmi97

Kalau begitu, mari kita kongsi Warna Hidup.

RT @brgsjks: Erm, tumpang tanya. Dah break ke?

2018-07-21 22:37

Izni izniahmad_

Follow la acc baru saya ni

RT @brgsjks: Kau ni ada masalah otak ke?

2018-07-21 22:37

Putera itsputera

RT @brgsjks: Erm, tumpang tanya. Dah break ke?

2018-07-21 22:37

chah besahmoon

jadilah seperti bulu ketiak, walaupun dihimpit tetap tumbuh 🤤

RT @brgsjks: Erm, tumpang tanya. Dah break ke?

2018-07-21 22:37

Muhaimin minrdn

Manchester is red//20 #GGMU

RT @brgsjks: Ai bikam som tam ai ken be you me

2018-07-21 22:37

Kellin Quinn raziman_terra

wanna know me? listen to this song 'kick me' by sleeping with sirens

RT @brgsjks: Ai bikam som tam ai ken be you me

2018-07-21 22:37

Farroh fana_lah

twenty2 🍍

RT @brgsjks: Ai bikam som tam ai ken be you me

2018-07-21 22:37

ammar ammar_azis

▶ hidup ini kena tenang sbb tenang is good

RT @brgsjks: Aku wondering siapalah yang selalu tolong snap gambar mamat ni mesti dalam hati dia menyumpah nyumpah tapi depan depan elok je…

2018-07-21 22:37

Δmir Hadzi∑ Mir_hadzim

Learn how to judge yourself first

RT @brgsjks: Owner bilik ni penggali kubur kot?

2018-07-21 22:37

adibruyne adbbbbbb_

food🍟🍕🍔

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:37

El MinhoMimy

97'💋

Trusted Agent PINK LADY 🍑

RT @brgsjks: Owner bilik ni penggali kubur kot?

2018-07-21 22:37

Aimn MdAimann

RT @brgsjks: Ai bikam som tam ai ken be you me

2018-07-21 22:37

🍔mbira shxzwn

RT @brgsjks: Ai bikam som tam ai ken be you me

2018-07-21 22:37

Fie FinaaNasrom

19

RT @brgsjks: Kau ni ada masalah otak ke?

2018-07-21 22:37

AJIM _Ajim_Aziz

#GKG
#teamGTR
#teamGodzilla

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:37

Dave Berry DaveABerry

RT @MaliceAfore: The surreal genius of Alan Simpson, Ray Galton and #TonyHancock @East_Cheam_Lad

2018-07-21 22:37

Amirah drmirakl

22. A grateful heart is a magnet for miracles.

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:37

Syuahh Lipa syuhadachuu

◆ JOHOREAN ◆ In Shaa Allah , New Season 😊

RT @brgsjks: Erm, tumpang tanya. Dah break ke?

2018-07-21 22:37

FuddyMucker sgmuckle

RT @SPORTSBIKESHOP: We're giving away one DXR Django Wax Backpack. Just retweet this post and follow us (if you don't already) and we'll ra…

2018-07-21 22:37

‏سيتي saizurainie_

i don't carry any hate in my heart , that's unhealthy . 😊

RT @brgsjks: Ai bikam som tam ai ken be you me

2018-07-21 22:37

Ikhwan sxngkurixng

Respect All. Fear None.

RT @brgsjks: Ai bikam som tam ai ken be you me

2018-07-21 22:37

نور فضيله fadhiesharudin

95's

RT @brgsjks: Ai bikam som tam ai ken be you me

2018-07-21 22:37

🦉 Dyanaaharun

#GGMU 🇩🇪

RT @brgsjks: Aku wondering siapalah yang selalu tolong snap gambar mamat ni mesti dalam hati dia menyumpah nyumpah tapi depan depan elok je…

2018-07-21 22:37

yus yuszmri

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:37

Bambam🌸 ieynamiey

ily.

RT @brgsjks: Ye kami semua faham durian adalah raja segala buah dan kita semua respect buah buahan tapi boleh tak jangan paksa orang untuk…

2018-07-21 22:37

Paul pault159

long suffering partner to @Wheato2 bikes beer rugby and sometime the odd humorous comment

RT @SPORTSBIKESHOP: We're giving away one DXR Django Wax Backpack. Just retweet this post and follow us (if you don't already) and we'll ra…

2018-07-21 22:37

nickiut diyanahnick

bye .

RT @brgsjks: Ai bikam som tam ai ken be you me

2018-07-21 22:37

Cik Bunga MissBunga_

Kenapa orang sering butakan yang benar? Kita pula sering takut menyuarakan yang salah

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:37

ain ainatrh

15 | MY

RT @brgsjks: Selamo nih aku saing nge oghe klate, tkdok pun hk mace bdok twitter claimed. Sek dio baik jah, pembersih paka baju longgar tk…

2018-07-21 22:36

paan farhanrosliii

22 // COYG

RT @brgsjks: Ai bikam som tam ai ken be you me

2018-07-21 22:36

We called it N mdlxvi

The biggest regrets in life are the risks not taken.

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:36

Seth mnazminordin_

BURN IT DOWNNN🔥🔥

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:36

Matilde Ponte matildep07

RT @didss2: Day 2758 without sex:

2018-07-21 22:36

jæjœ izzah_ahmad_

overthinker

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:36

🙈 razanhayati

18

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:36

وا Tymaaa_

19 | Puo | dcveng🐰

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:36

Nadia. nadianuar96

💔

RT @brgsjks: Aku wondering siapalah yang selalu tolong snap gambar mamat ni mesti dalam hati dia menyumpah nyumpah tapi depan depan elok je…

2018-07-21 22:36

zhaf zhafirarosman

blehhh

RT @brgsjks: Owner bilik ni penggali kubur kot?

2018-07-21 22:36

Qayyim QAYY1M

🌫🌧🌪🌩⛆💧

RT @brgsjks: Erm, tumpang tanya. Dah break ke?

2018-07-21 22:36

muhd fitri ayyfitghi

of syidah ❤️

RT @brgsjks: Amboi mentang mentang la baru beli jersey kat padang besar, kemain caption.

2018-07-21 22:36

halilah nrhllh

cari apa ?

RT @brgsjks: Owner bilik ni penggali kubur kot?

2018-07-21 22:36

MZJ zulamy17

* Penang - Kedah - Melaka

RT @brgsjks: Ai bikam som tam ai ken be you me

2018-07-21 22:36

Sālimmm sxlimmm

17 || MY🇲🇾

RT @brgsjks: Kau ni ada masalah otak ke?

2018-07-21 22:36

FazeFaris faris_amirul

FazeUp!
Uchiha clan.

RT @brgsjks: Tadi masa buat grab, ada brader ni tertinggal rokok dalam kete aku. Aku bertekad taknak pulangkan rokok ni sebab rokok membaha…

2018-07-21 22:36

Alisson Becker® mohd_afiq22

YNWA @syafiqahmz

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:36

noah nzrnss

qebol ❤

RT @brgsjks: Ai bikam som tam ai ken be you me

2018-07-21 22:36

Nas 🧚🏻‍♀️ Elinanasss

Young wizard ⚡️

RT @brgsjks: Erm, tumpang tanya. Dah break ke?

2018-07-21 22:36

syn👹 saidfrhn

7️⃣7️⃣7️⃣

RT @brgsjks: Erm, tumpang tanya. Dah break ke?

2018-07-21 22:36

acibuyung Shahimmm_

10th hokage

RT @brgsjks: Ai bikam som tam ai ken be you me

2018-07-21 22:36

Chloe ChloeCaddamy

Jacob 💎

@Charliza125 @lewishomewood Nah it’s bonjour

2018-07-21 22:36

babygirl jiebadli

roti canai double type of girl

RT @brgsjks: Ai bikam som tam ai ken be you me

2018-07-21 22:36

paan farhanrosliii

22 // COYG

RT @brgsjks: Erm, tumpang tanya. Dah break ke?

2018-07-21 22:36

🌙 irslnarzali

Fi Hifzillah 💫

RT @brgsjks: Ai bikam som tam ai ken be you me

2018-07-21 22:36

Shukri Ahmad ahmad_shukrii

93-07

RT @brgsjks: Haha orang single konfem gelak kuat bila baca tweet ni. Lepastu keluar tearz.

2018-07-21 22:35

🌹 elyzabaizura

22. I'm a girl with a big heart ❤

RT @brgsjks: Erm, tumpang tanya. Dah break ke?

2018-07-21 22:35

atikahmusa tikahmusa

namr💕

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:35

uggggggly Syfnaz

ihmstifwtkm

RT @brgsjks: Kalau ni dikatakan ugly...aku ni mesti ughgelinya....

2018-07-21 22:35

SHAZIO RAMOS ShazrienR

Football is my bae ❤️⚽️

RT @brgsjks: Erm, tumpang tanya. Dah break ke?

2018-07-21 22:35

Piekaa✨ piekaaazati

Let bygone be bygone🍃

RT @brgsjks: Ai bikam som tam ai ken be you me

2018-07-21 22:35

Jane 🐋 najihasp

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:35

I-zah Hanan NurAizzahHanan

Optometrist?

RT @brgsjks: Ai bikam som tam ai ken be you me

2018-07-21 22:35

pmaeeeeee

🏝

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:35

wawa hidayatulnajwa7

19. uitm jengka. MY eri.

RT @brgsjks: Kau ni ada masalah otak ke?

2018-07-21 22:35

Nadia. nadianuar96

💔

RT @brgsjks: Kau ni ada masalah otak ke?

2018-07-21 22:35

SitiHawaIzleen_

broken crayons still can colours

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:35

Amirah Farhana ♡ mirafarhayy

Qawi lillahhita'ala.💕

RT @brgsjks: Ai bikam som tam ai ken be you me

2018-07-21 22:35

Arash shikun_kun

21

RT @brgsjks: Kau ni ada masalah otak ke?

2018-07-21 22:35

pooh hnneyy

anime, food and sleep is my type

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:35

marshamohdnor

oneday, my dreams are all going to come true ❤ in shaa Allah

RT @brgsjks: Erm, tumpang tanya. Dah break ke?

2018-07-21 22:35

AsRi MohdAsriDungun

I'm done explaining myself

RT @brgsjks: Erm, tumpang tanya. Dah break ke?

2018-07-21 22:35

배 💕 wahdhjxxfr

you doing amazing, no matter happen don't give up, there's someone looking for your success :)) 💪💕🌸

RT @brgsjks: Ai bikam som tam ai ken be you me

2018-07-21 22:35

faa frnarny_

🙋🏻‍♀️

RT @brgsjks: Ye kami semua faham durian adalah raja segala buah dan kita semua respect buah buahan tapi boleh tak jangan paksa orang untuk…

2018-07-21 22:35

Fully Booked MaliceAfore

A sharp focus on crime writing - historical, true crime, The Golden Age, the PI genre - and much, much more.

Thank you @wherrypilgrim for reminding me of this haunting poem, which is every bit as powerful as anything by Owen…

2018-07-21 22:35

El MinhoMimy

97'💋

Trusted Agent PINK LADY 🍑

RT @brgsjks: Selamo nih aku saing nge oghe klate, tkdok pun hk mace bdok twitter claimed. Sek dio baik jah, pembersih paka baju longgar tk…

2018-07-21 22:35

Amirul Haqim tiongkudoi14

Fuhhh... Jauh lagi ni #GGMU

RT @brgsjks: Amboi mentang mentang la baru beli jersey kat padang besar, kemain caption.

2018-07-21 22:35

Fatin Hanani ftnnani

Give yourself time to grow 💐.

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:35

hani daniabdulhadi__

boy like you run around with girl like me ✨

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:34

😃😩 afiqnaim__

You can't get back what you've lost, What's important now is What is it that you still have.

RT @brgsjks: Owner bilik ni penggali kubur kot?

2018-07-21 22:34

Jenny jannahazizi20

👻

RT @brgsjks: Erm, tumpang tanya. Dah break ke?

2018-07-21 22:34

عليا عفيقة aliazaynal

I ♥️ my new life in KMS

RT @brgsjks: Amboi mentang mentang la baru beli jersey kat padang besar, kemain caption.

2018-07-21 22:34

Nurullll alyna4_

ok

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:34

Khairul Azry azryhaziq25

Take control of your emotions before emotions take control of you.❌17❌

RT @brgsjks: Erm, tumpang tanya. Dah break ke?

2018-07-21 22:34

roka the fake Ferrero Roche ruqayyahharun

ح ح ح lawaknya

RT @brgsjks: Amboi mentang mentang la baru beli jersey kat padang besar, kemain caption.

2018-07-21 22:34

adib adiiib34

The only good demogorgon is a dead demogorgon

RT @brgsjks: Erm, tumpang tanya. Dah break ke?

2018-07-21 22:34

al aliamanshor

RT @brgsjks: Ye kami semua faham durian adalah raja segala buah dan kita semua respect buah buahan tapi boleh tak jangan paksa orang untuk…

2018-07-21 22:34

ラズーユーマ syhmiafq

Part time anime lover

RT @brgsjks: Kalau ni dikatakan ugly...aku ni mesti ughgelinya....

2018-07-21 22:34

zain Zaenzulk

RT @brgsjks: Haha orang single konfem gelak kuat bila baca tweet ni. Lepastu keluar tearz.

2018-07-21 22:34

zikrie affzkre

new life.

RT @brgsjks: Ye kami semua faham durian adalah raja segala buah dan kita semua respect buah buahan tapi boleh tak jangan paksa orang untuk…

2018-07-21 22:34

SyafSyaf syafiqa_adni

BTS-freak ~ Your very own girl-next-door (kinda)

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:34

Katakurii PndekarPenyu

Hidup Tak Semudah Kata-Kata Bro..

RT @brgsjks: Ye kami semua faham durian adalah raja segala buah dan kita semua respect buah buahan tapi boleh tak jangan paksa orang untuk…

2018-07-21 22:34

Syazrin syazrinnashir

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:34

diäna dianaghazalii

:)

RT @brgsjks: Erm, tumpang tanya. Dah break ke?

2018-07-21 22:34

Fazie faziflamingo

Never give up on something you really want

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:34

Jenny jannahazizi20

👻

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:34

你的 syasyandlh

Maturity never measured by number

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:34

Faisal EhhFaisaal

📩:alfaisal325@gmail.com

RT @brgsjks: Bincangkan.

2018-07-21 22:34

ΛΜІЯΛ ◊ _AmiraaHusna_

Be kind and always be thankful // ig: Amiraahusna

RT @brgsjks: Ai bikam som tam ai ken be you me

2018-07-21 22:34

dzak dzakwanazmii

for future 🎓

RT @brgsjks: Ai bikam som tam ai ken be you me

2018-07-21 22:34

яεχ ㊚ tfkqz

Add a bio to your profile

RT @brgsjks: tbh selama aku kawan dengan orang kelantan, takder pun yang macam budak twitter claimed. diorang baik je pembersih pakai baju…

2018-07-21 22:34

. rieyyz

RT @brgsjks: Erm, tumpang tanya. Dah break ke?

2018-07-21 22:34