Tweets at Kirton, Boston, Lincolnshire around 10km

It searches the Tweets of Twitter around Kirton, Boston, Lincolnshire 10km.


Search Results

swis mubarakhaa

sibuk fikir masa depan dan blur dan x dapat makan

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:29

Eacha; nuraisy4h_

19
My Success Only By Allah 💕

RT @brgsjks: Entah kenapa aku rasa bahagia excited beria bila member kahwin macam aku pulak yang kahwin. Mungkin nak mati kot.

2018-12-19 10:29

Gloriou$AWGE DodiAlFayed97

Dont do drugs kids.

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:29

🌸 kemingg_

New acc , hang apa tahu ?

RT @brgsjks: Bincangkan dan marilah berpelukan.

2018-12-19 10:29

zan sharizannasri_

RT @brgsjks: Salam. Kalau kita call number sendiri maksudnya kita tengah buat panggilan ke tengah terima panggilan,,,,?

2018-12-19 10:29

HaNuRa HanisNurZahrah

Heyyo there 🙋

RT @brgsjks: Salam. Kalau kita call number sendiri maksudnya kita tengah buat panggilan ke tengah terima panggilan,,,,?

2018-12-19 10:29

amore. yeolahv

I’d rather choke myself on greatness than nibble on mediocrity ❤️ Ian’s forever after

RT @brgsjks: Bincangkan dan marilah berpelukan.

2018-12-19 10:29

bdyklvd aayll_

hi, I'm the girl you never noticed 😚😃

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:29

melancholy huda_ummar

cranky girl, constantly craving for samyang

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:29

syazae el_syaza

#MuhdZakhwanBZawiri

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:29

rif 🌼 fqhrs

hit the button “follow” and stay tuned to get more cute wallpapers 💓

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:29

HaNuRa HanisNurZahrah

Heyyo there 🙋

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:29

nisa khrnsa__

Stay blessed 💞

RT @brgsjks: Salam. Kalau kita call number sendiri maksudnya kita tengah buat panggilan ke tengah terima panggilan,,,,?

2018-12-19 10:29

𝓈𝓊𝓇𝒶𝓎𝒶 mi_hunn

seronok

RT @brgsjks: Salam. Kalau kita call number sendiri maksudnya kita tengah buat panggilan ke tengah terima panggilan,,,,?

2018-12-19 10:29

apikoh afiqahrozi

tu ah tu

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:29

a asyhamran

" Jangan pernah tinggal solat - nenek "

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:28

Aidaa💕 aiiidaaaothman

weirdo

RT @brgsjks: Adib was supposed to get married and build up his life happily but died because of unnecessary mob attacks. Tak kira agama dan…

2018-12-19 10:28

@notsure izsyhco_

Hi , im nerdy person incl Newbie Guitarist 🎸

RT @brgsjks: Salam. Kalau kita call number sendiri maksudnya kita tengah buat panggilan ke tengah terima panggilan,,,,?

2018-12-19 10:28

Muhammad Al-Haddad smalhaddad

'98 | An Introvert

RT @brgsjks: Salam. Kalau kita call number sendiri maksudnya kita tengah buat panggilan ke tengah terima panggilan,,,,?

2018-12-19 10:28

meow daneiljenner

Hope.

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:28

K_arliz98 MKhalis67

Muhamad khalis bin Azanil putra MY || “No Pain,No Gain” #zeropain

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:28

norin Norinlol

BKI ✈️.

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:28

Queen👑💞 Shaieyrahh

In a relationship with bed and food

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:28

yin. _nurinajiha

Jodoh Semporna ❤️

RT @brgsjks: Bincangkan dan marilah berpelukan.

2018-12-19 10:28

🕶 NoorNasuhaa

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:27

Sabrina Nrsabrinazambri

18 | MY

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:27

blq$ mimib4lqis_

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:27

🌼 ashikindarmawi

RT @brgsjks: Entah kenapa aku rasa bahagia excited beria bila member kahwin macam aku pulak yang kahwin. Mungkin nak mati kot.

2018-12-19 10:27

Q A L haiqalhariz

Bismillahi tawakkaltu alallah ✨ -young entrepreneur & forextrader-

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:27

b fiqarazi

unimpressed

RT @brgsjks: Wahai budak sekolah, berambuslah kamu dari replies tweet aku.

2018-12-19 10:27

🥀 AthirahShamsury

RT @brgsjks: Adib was supposed to get married and build up his life happily but died because of unnecessary mob attacks. Tak kira agama dan…

2018-12-19 10:27

Its Min frhnhysmn_

Just love urself ok 😪
Anak bnyk songeh mak & ayah

RT @brgsjks: Reply tweet ni dengan selfie dagu anda.

2018-12-19 10:27

bulat najwanztl_

mudah terhibur. haha

RT @brgsjks: Salam. Kalau kita call number sendiri maksudnya kita tengah buat panggilan ke tengah terima panggilan,,,,?

2018-12-19 10:27

alankazeyo Alan_deathman

Someone come and go

RT @brgsjks: Entah kenapa aku rasa bahagia excited beria bila member kahwin macam aku pulak yang kahwin. Mungkin nak mati kot.

2018-12-19 10:27

I AM GROOT! myrzietubbells

Black Sheep

RT @brgsjks: Adib was supposed to get married and build up his life happily but died because of unnecessary mob attacks. Tak kira agama dan…

2018-12-19 10:27

Zayn Hmzh. ZaynHamzah_

Al-Fatihah untuk diri sendiri. Baru stalk. 22 Dzul Hijj 1413H

RT @brgsjks: Salam. Kalau kita call number sendiri maksudnya kita tengah buat panggilan ke tengah terima panggilan,,,,?

2018-12-19 10:27

🎈 _nrsyy

sweet16 & love yourself zz

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:27

Zayn Hmzh. ZaynHamzah_

Al-Fatihah untuk diri sendiri. Baru stalk. 22 Dzul Hijj 1413H

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:27

ezudean_ ezudean_

Challenge make life meaningful

RT @brgsjks: Salam. Kalau kita call number sendiri maksudnya kita tengah buat panggilan ke tengah terima panggilan,,,,?

2018-12-19 10:27

king aisyahhhusna

stay cool and educated 🌟

RT @brgsjks: Salam. Kalau kita call number sendiri maksudnya kita tengah buat panggilan ke tengah terima panggilan,,,,?

2018-12-19 10:27

Ida syah_ida31

18//
Tak double sebab ketegaq hawaq dan hambaq

RT @brgsjks: Salam. Kalau kita call number sendiri maksudnya kita tengah buat panggilan ke tengah terima panggilan,,,,?

2018-12-19 10:27

alya alyyeeaa

bello

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:26

mimisabri nmimisbri

weirdoh

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:26

Arif kyottesson

i lost it, i want it back

RT @brgsjks: Salam. Kalau kita call number sendiri maksudnya kita tengah buat panggilan ke tengah terima panggilan,,,,?

2018-12-19 10:26

Majide amirkurosaki

岩大の理工学部1年生 | 22歳です | ムスリム | 留年しないように頑張っています

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:26

dYbaYaS nuradibahyasmin

Move on and kill em with kindness◾
The End ~🌈
MFB's 💕

RT @brgsjks: Entah kenapa aku rasa bahagia excited beria bila member kahwin macam aku pulak yang kahwin. Mungkin nak mati kot.

2018-12-19 10:26

Hannah psychhoqueenn

Roses are red and so is blood

RT @brgsjks: Bincangkan dan marilah berpelukan.

2018-12-19 10:26

cekelat manis nursa_mn

just a normal person!

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:26

Muhammad Al-Haddad smalhaddad

'98 | An Introvert

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:26

nur 🌸 kak_alynnn

Aslyna💄 | Johor |

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:26

naddy ; wtfnaddy

wtf is wrong with you ?

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:26

zie _nzie11

sleeping.

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:26

FAD _FatihahDin

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:26

🧸 fydgaf

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:26

fieyct fieyct

donno .

RT @brgsjks: Adib was supposed to get married and build up his life happily but died because of unnecessary mob attacks. Tak kira agama dan…

2018-12-19 10:26

Ikwan ikwan_nadzri

Muhammad SAW

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:26

Whoosshh Whoosshh1

Py

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:25

Syazana SyazanaAtiqahh

ig ; syazanaatiqah

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:25

𝐬𝐨 sofeea__

41

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:25

𝓈𝓊𝓇𝒶𝓎𝒶 mi_hunn

seronok

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:25

🌼 frhnahunyy

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:25

d nadhhoo

hehehe

RT @brgsjks: Bincangkan dan marilah berpelukan.

2018-12-19 10:25

idaaa✨ hidayah_idaa

semoga Nur Hidayah bt Hamerudin berjaya hingga ke menara gading aminn.

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:25

𝓐𝓲𝓷𝓪 ♡ iluminaquin

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:24

Araa nrftmaza

Alexithymia

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:24

FaisalMjd carlmajid

mencari sesuap ayam kfc untuk hidup

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:24

Momot hidayahshihab

Saya minta maaf untuk segalanya, dan mohon dihalalkan semuanya.
Terima Kasih ☺

RT @brgsjks: Bincangkan dan marilah berpelukan.

2018-12-19 10:24

nisa khrnsa__

Stay blessed 💞

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:24

عزتون izzahtun

Great things take time ✨

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:24

Yul hairrulbariah_

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:24

lucky mimiyusni

abnormal.

RT @brgsjks: Bincangkan dan marilah berpelukan.

2018-12-19 10:24

Didikkkkk Noajinamoto

☘Love to eat. Love chicken 🍗.

RT @brgsjks: Adib was supposed to get married and build up his life happily but died because of unnecessary mob attacks. Tak kira agama dan…

2018-12-19 10:24

yed syed_aman46

Just be yourself

RT @brgsjks: Kalau laut merajuk kita kena cakap ocean dia ke

2018-12-19 10:24

Mrs. Parks xxxxshaaaxxxx

❝Don’t worry about everything
They don’t matter to you

Throw away the past
You can cover your ears for a while

So we don’t stay down
Cause we are young ❞

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:24

You _anixs

Counting my blessings.. 🌸

RT @brgsjks: Ada lagi ke perempuan zaman sekarang breakfast letak susu dulu, lepastu cereal and last sekali baru letak mangkuk 🤔🤔 …

2018-12-19 10:24

Zayn Hmzh. ZaynHamzah_

Al-Fatihah untuk diri sendiri. Baru stalk. 22 Dzul Hijj 1413H

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:24

- ansfrnaaa

Be Positive

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:24

.sènorita. amirshalid

setiap hari belajar untuk bersyukur👊

RT @brgsjks: Entah kenapa aku rasa bahagia excited beria bila member kahwin macam aku pulak yang kahwin. Mungkin nak mati kot.

2018-12-19 10:23

ji_andy andyjcwook

I can change my mood and personality within seconds,an extrovert and sometimes introvert person.yes,i have both personalities.

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:23

Azaz azhadAzri

Makes your dream comes true

RT @brgsjks: Salam. Kalau kita call number sendiri maksudnya kita tengah buat panggilan ke tengah terima panggilan,,,,?

2018-12-19 10:23

Ijjöh IzzahAzilan

dead inside ❤️FA❤️

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:23

ainazulkifely ainazulkifely

16. 📍somewhere in US. 🇺🇸 🤦🏻‍♀️🌴✈️🌏🖤🧚🏻‍♀️

RT @brgsjks: Adib was supposed to get married and build up his life happily but died because of unnecessary mob attacks. Tak kira agama dan…

2018-12-19 10:23

Defak . pijahhhhhhhhhh

Podam . 🙊💕

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:23

_daisy🌼 dayashukri

if its meant to be, it will be ✊

RT @brgsjks: Bincangkan dan marilah berpelukan.

2018-12-19 10:23

saya dah clumsyaisyah

my tweets are mine and not yours

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:23

Reena Rxenx_

RT @brgsjks: Bincangkan dan marilah berpelukan.

2018-12-19 10:23

alankazeyo Alan_deathman

Someone come and go

RT @brgsjks: Wahai budak sekolah, berambuslah kamu dari replies tweet aku.

2018-12-19 10:22

saya dah clumsyaisyah

my tweets are mine and not yours

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:22

Star therealsyari

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:22

tehOsuam SyukurSyakirah

mengkalakata

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:22

nrhnna . AienNorhanna

girl with big dream but empty soul

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:22

Nmoss suhanim_akmar

im fucking hate youuu

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:22

Aiman AimanAzmey

24/7 💤

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:22

fyz hfiezrosle_

19

RT @brgsjks: Kalau rasa taknak sakit hati, pergi setting whatsapp, off bluetick, off lastseen. Nampak simple tapi benda tu sebenarnya sedik…

2018-12-19 10:22

ayu ayufarhanahh

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:22

yanaa liyanamalek_

People of Alhamdulillah , don't have time to complain✨

RT @brgsjks: Takziah untuk keluarga Adib. Semoga pelaku diberi balasan setimpal.

2018-12-19 10:22

crush💗 sshaiqs

noʎ ʞɔnɟ ɹǝʞɔnɟ ƃuᴉʞɔnɟ ǝɥʇ ǝɹoɟǝq ɹǝʞɔnɟ ƃuᴉʞɔnɟ ǝɥʇ ʞɔnɟ

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:22

G AziziFadzilah

yee yee panggil lah jimbit

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:22

G AziziFadzilah

yee yee panggil lah jimbit

RT @brgsjks:

2018-12-19 10:22

nrl.hz nrlhzmhh

19

RT @brgsjks: Adib was supposed to get married and build up his life happily but died because of unnecessary mob attacks. Tak kira agama dan…

2018-12-19 10:21