Tweets at Tambon Mae Wat, Amphoe Than To, Chang Wat Yala around 20km

It searches the Tweets of Twitter around Tambon Mae Wat, Amphoe Than To, Chang Wat Yala 20km.


Search Results

Suadrif firdauszainun

🔰Kedah

😢

2018-11-18 00:34

Suadrif firdauszainun

🔰Kedah

@haidar_awda @bulyabulyas U need someone dude 😌

2018-11-17 16:55

jieJie nzlxwni

You're never a loser until you quit trying.

@Syarfa_Syahirah Download ka online

2018-11-16 13:01

jieJie nzlxwni

You're never a loser until you quit trying.

@Syarfa_Syahirah Iyoooo

2018-11-16 12:53

jieJie nzlxwni

You're never a loser until you quit trying.

@Syarfa_Syahirah Cinta ka

2018-11-16 12:52

jieJie nzlxwni

You're never a loser until you quit trying.

@Syarfa_Syahirah Aku main kt telegram. Tk bkk pun kt plato tu

2018-11-16 12:52

Hanis Farhana hanisfarhana

Freelance. A huge animal lover. Dreamer. Unpredictable. Optimistic. @amiroelzhafran 's ❤️💍 Instagram/Snapchat: hnsfrhn

Sunrise with hubby ❤️ #abahgotphotographyskillkayhzzz #AHLove #hfwaz @ Amazing Iyerweng-อเมซิ่ง อัยเยอร์เวง

2018-11-16 12:38

jieJie nzlxwni

You're never a loser until you quit trying.

@iflixMY hi mcm mana sy nk unsubscribe iflix?

2018-11-16 12:01

jieJie nzlxwni

You're never a loser until you quit trying.

@Syarfa_Syahirah Movie? Best?

2018-11-16 11:46

y iamzaidah

why my timeline full of story about

My brain :

Don't say it...
Don't say it...
Don't say it...
Don't say it...
D…

2018-11-15 23:42

하늘이,왜그럴까 iammpenguins

ไม่มีใครเดินข้ามผ่านมา ไม่มีใครนำหน้าใคร, เราล้วนอยู่บนเส้นทางเดียวกัน

I back home, After 20 days long and hard working.

2018-11-15 19:36

SyafiqZul Gino BearSyafiq

🔰🇲🇾 JDM ❤ 🇯🇵🔰

@AnasLorh2 @fianamin Nak panggil backup je...

2018-11-14 22:35

SyafiqZul Gino BearSyafiq

🔰🇲🇾 JDM ❤ 🇯🇵🔰

Xdpat balik apa yg ko dpat mmg ak rembat cari smpai lubang cacing...

2018-11-14 21:20

SyafiqZul Gino BearSyafiq

🔰🇲🇾 JDM ❤ 🇯🇵🔰

Alasan ko ckup byk...

2018-11-14 21:19

SyafiqZul Gino BearSyafiq

🔰🇲🇾 JDM ❤ 🇯🇵🔰

Buat hal lah cina babi nie...

2018-11-14 21:19

y iamzaidah

nasib dia jawab semua yang aku jawab betui ka dak tu i dont know lah tu hang dengan Allah laa pulak kan kalau hang…

2018-11-14 17:31

y iamzaidah

kalau memang dia kacau benda penting aku memang aku tak teragak agak lagi laa nak beli phone lain.. buat masa lani…

2018-11-14 17:30

y iamzaidah

takpaa lah dia tak buat hal lagi laa takat ni dengan benda penting dia tak kacau takpaa 😌

2018-11-14 17:28

y iamzaidah

tapi nasib aa phone aku tak dak masalah dengan benda penting yang dengan maklumat belajar nuh haa

2018-11-14 17:28

y iamzaidah

takpa lah nak buat cemana phone aku jadi masalah time nih la jugak time aku tak dak duit time aku pokai ni pun laa…

2018-11-14 17:27

Suraida muslimah_thai

Muslim.thailand

"อิสลาม" เป็นคำภาษอาหรับ الإسلام
แปลว่า การสวามิภักดิ์ ซึ่งหมายถึงการสวามิภักดิ์อย่างบริบูรณ์แด่ อัลลอฮฺ
พระผู้เป็น…

2018-11-14 10:08

SyafiqZul Gino BearSyafiq

🔰🇲🇾 JDM ❤ 🇯🇵🔰

Miss u mom 😭

2018-11-13 16:04

Badass|Dope|Bedaduz bedaduz

Berkah Dalem Gusthi

Gunung Silipat, Yala, Thailand.
4th November 2018

it took me years to finally be able to finish this in what see…

2018-11-13 15:07

y iamzaidah

boleh sapa sapa ajar dak aku naik kereta ka motor memang tahap lepas jatuh motor haritu terus tak berani hmm

2018-11-13 13:46

y iamzaidah

bila aku nak berubah berani n cekap nak naik motor dengan kereta ni haa ala bencinya nampak orang lain boleh p jala…

2018-11-13 13:45

y iamzaidah

nak kata time aku dok kat kamsis dulu nih aku dok malam tengah malam tak jugak.. jarang makan lagi ada laa hm sebab…

2018-11-13 13:36

y iamzaidah

asal ni haa sakit perut takmau mau nih aduhh jenuh dok ulang dah ke tandas tu pun still dok berasa sakit yang sama ni jugak hmm

2018-11-13 13:35

Ella Aqasha haleysha

Weird 👽
Imperfect ✌
YNWA

Thank you bawan. Nice view 😍.
#misiappreciateorangyangvaletnama @ Gunung Silipat Thailand - ฆูนุงซีลีปัต

2018-11-13 11:16

TAE BUDEEMAN CASNOVA TAE_BUDEEMAN

ทวิตบ้างไรบ้าง _/\_ ระบายความในใจลงโซเชียว

- เดี๋ยวนี้ถ่วงเวลาเก่งน่ะเราเนี่ย 🙄 มึงกะจะให้กูอยู่กับมึงถึงเช้าเลยไงว่ะ 😤 กี่โมงกี่ยามละนิหัดดูเวลาบ้างดิว่ะดงทง…

2018-11-12 06:46

jieJie nzlxwni

You're never a loser until you quit trying.

Gena nak buat😭

2018-11-11 23:33

jieJie nzlxwni

You're never a loser until you quit trying.

Ugh hbis idea dah ni

2018-11-11 23:33

Praejutamat praejutamat

🎓🎓เด็กนิเทศฯ( PR) 📢🎬🎥📷📹 อยากเป็นนักข่าว
FB:แพรรี่ แซ่บเวอร์💞
❤ IG:praejutamat027🎧📹 
ID:--0883995420📷🎥🎬

เข้าวัดต้องบุญ อยากเข้าไปในใจคุณต้องทำไง 🙏🙏🙏

2018-11-11 17:32

ahmad syafwan awanledo

penjaring futsal 2015
#magina

Kami anak malaysia. Sokong selama lamanya. ayuhhhh!!

2018-11-11 15:08

Fikriyusri1 fikriyusri11

fikri yusri

@fydaniiii Yang ni baru fuyoooo

2018-11-11 14:25

Fikriyusri1 fikriyusri11

fikri yusri

I'm at Kedai Makan Tasnim in Betong, Yala

2018-11-11 14:05

jieJie nzlxwni

You're never a loser until you quit trying.

Bila nk final. Aku dah tk tahan nk hadap sem ni

2018-11-11 11:44

Fikriyusri1 fikriyusri11

fikri yusri

Nice view (@ ทะเลหมอก อัยเยอร์เวง)

2018-11-10 19:57

y iamzaidah

kalini memang aku dah nekad betul betul

2018-11-10 17:16

Rara Rara67260223

เงียน

@Pa81008222 ค

2018-11-10 09:33

aliffazizan aliffazizann_

her ❤️

4 years friend, & first 💖

2018-11-10 01:31

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

@syudsabri23 Hm tak kisah dah benda benda tu. Kita kisah benda lain lagi hahaha

2018-11-10 01:20

y iamzaidah

goodnight 😎

2018-11-10 01:10

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Takut hm

2018-11-10 00:23

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Sementara aku tak tau mcm mana nak merajuk dgn dia HAHAHAHAHAHA

2018-11-10 00:22

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

@xlyjfr Penampor naya ja haha

2018-11-09 20:41

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Ceramah tulus ikhlas dari Nenas @FanisZainal .
Conclusion is trust your partner. Jangan nak dengor sgt mulut2 yang…

2018-11-09 19:41

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

@WidadZunnurain Hahahaha i memahami you. Sokay awak. Saya doakan awak dengan partner awak bahagia kekal naik jinjan…

2018-11-09 19:35

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Mintak depan depan je lah senang

2018-11-09 17:31

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Penat aih aku cari

2018-11-09 17:31

y iamzaidah

selamat petang 🙋

2018-11-09 17:03

y iamzaidah

pastu dapat tau dia kaki pompuan dok kaple orang nuh nih memang aku tak terima laa dia since laa aku masuk praktika…

2018-11-09 16:48

y iamzaidah

aku takpaham apa yang mad tu buta sangat nampak aku baru masuk sekolah tu terus nak mengejas aku. what the special of me?? haha

2018-11-09 16:46

y iamzaidah

aku rsa en kalau lah dia jdi fiance aku tak dak kot dia hisap rokok kalau dak aku suruh dia berhenti rokok kalau ta…

2018-11-09 16:45

y iamzaidah

aku tau dia hisap rokok pun sebab haritu aku stalk fiance dia laa post gambar sejambak coklat dengan diselit rokok…

2018-11-09 16:44

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Tu pasal weh. Sedih teruk kot kisah goblin tu. Ohhh i cant move on dgn Goblin till now 😭💕

2018-11-09 16:44

y iamzaidah

wehh serius aku tak percaya yang mad tu penghisap rokok wehh

2018-11-09 16:42

y iamzaidah

okey nanti dia balik rumah tok dia aku nak try adjust dia opss tak ah aku nak tegur dia lah gila ada makwe pun mamp…

2018-11-09 16:39

y iamzaidah

bila dah besar nak layan alip pun malu hehe

2018-11-09 16:39

y iamzaidah

better beli guna line atau topup ja eh?

2018-11-09 16:37

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

@WidadZunnurain Alaaa dekutnya kamu hahaha 😝😂

2018-11-09 16:37

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

@FanisZainal I love you

2018-11-09 16:36

y iamzaidah

tunggu aku beli phone baru , baru aku nak tukar line lain

2018-11-09 16:36

aliffazizan aliffazizann_

her ❤️

dekat memba2 tak bagi coklat takpa kot, depa mau dapat rokok langkawi ja hahahaha

2018-11-09 15:56

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Bersemuttttt HHAHAHAHA

2018-11-09 15:29

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Haluuu polisss. Pls tangkap widad coz make me jealous nooo 😭😭😩 hahahaha

2018-11-09 13:54

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Nak kena meraba melalut cari mood balik nak siapkan segala assignment bagai

2018-11-09 11:30

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Nak buat kerja semalam terbantut sampai ke sudah sbb demam ni saja haih sedihhhhhhh

2018-11-09 11:29

Cahaya Cahaya20589674

@AzlilAdzif @hanimfaraa88 Tok aq dan dua adik aq pun kidal. Pak menakan aq ngan sepupu aq pun kidal. 😂 x jadi pa pun

2018-11-09 09:16

aliffazizan aliffazizann_

her ❤️

misi himpun duit untuk newyear langkawi pulak

2018-11-09 01:36

jieJie nzlxwni

You're never a loser until you quit trying.

Ada smnggu nk siapkan semua assignment. Sempat ka😫

2018-11-09 01:34

jieJie nzlxwni

You're never a loser until you quit trying.

Who do u thnk u are!

2018-11-09 01:31

jieJie nzlxwni

You're never a loser until you quit trying.

Wtf is dis

2018-11-09 01:31

jieJie nzlxwni

You're never a loser until you quit trying.

I tot i already moving on but then reality slap me so hard😢

2018-11-09 01:31

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Aku pun terhibur teruk weh haha 😂

2018-11-08 23:00

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Kena hujan sikit ja kot , dia punya panas tu fuhh rancak elok ")

2018-11-08 22:55

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

@EddieYusoff @yinsatar_ @sharinasharizal

2018-11-08 16:43

กาน aussawin409

@PkTan6 นี่ผมมาคนเดียวเลยพี่

2018-11-08 15:07

กาน aussawin409

@PkTan6 มาทางหาดใหญ่​เข้ามาเล ไม่น่ากลัวครับ แต่เวลาผมน้อย เลยเลือกทางยะลา ด่านเต็มเลย555

2018-11-08 15:03

JQuan Ng jquanng25

welcome to jquan’s Twitter acc

2018-11-08 10:56

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Tak pasal pagi aku berbunga terok alahai botak ku 🙆🏻😝❤️

2018-11-08 10:45

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Acanor i nak merajuk dgn ammar kalau dia sllu bt something unexpected weh 💕❤️💖

2018-11-08 10:44

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Why :')

2018-11-08 05:50

thai_bin_thai thaibinthai

سايح

بشرى سارة لأهل جالا والسواح تايلند وللفطانيين خاصة
أوائل سنة 2020 شهر يناير سيتم افتتاح مطار بيتونغ
وكذالك بهذة…

2018-11-08 02:29

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

@syudsabri23 Welcome muahhh 💖💋

2018-11-08 00:34

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

@syudsabri23 What ever it is, be strong eh kak. Doa bbnyk . Apa apa pm tepi lepak makan minum ciaoo hahahah 😂🙆🏻💁🏻😝❤️💕💋✨

2018-11-08 00:29

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Mampoih main plato ni. Lepas sorang sorang aku kenai. Semua stranger sia. Jenuh fake kan diri melayan pi lah hahaha

2018-11-08 00:28

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

@syudsabri23 Are you okay kak ?

2018-11-08 00:27

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Nak merajuk tapi tak jadi 💁🏻😂❤️

2018-11-07 23:03

SyafiqZul Gino BearSyafiq

🔰🇲🇾 JDM ❤ 🇯🇵🔰

Pishanggg...jom lepak

2018-11-07 22:34

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

@abey_syahmi @syahirasafian_ Baik kamu :)

2018-11-07 21:20

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Thanks akak @syahirasafian_ ❤️❤️💕💖 Im grateful to know you even xpernah berjumpa berdepan ya HAHAHA 💋

2018-11-07 21:03

Cahaya Cahaya20589674

@adam_corrie @IrKhairilNizam Terima kasih

2018-11-07 20:58

Cahaya Cahaya20589674

@NinaYasserli Nanti aq hentam la x tau apa apa sih

2018-11-07 20:38

Cahaya Cahaya20589674

@NinaYasserli Aq pun minggu depan peksa

2018-11-07 20:06

ファズレン fazreeniqmal_

fatin hazwani 😘💕

@SufiRshd @_AmrlAmin hi

2018-11-07 20:05

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Absolutely YES!

2018-11-07 20:02

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Damn! I miss you so much mar hm

2018-11-07 19:57

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Hate myself

2018-11-07 19:16

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Those yang really know who I am will know that Im totally not okay rn. But nah no one ")

2018-11-07 19:14

AMY🌸 _amyliaaa

Little girl with big dreams ✨

Its been a long time I silentkan phne for a whole day :)

2018-11-07 19:13