Tweets at Tambon Mae Wat, Amphoe Than To, Chang Wat Yala around 20km

It searches the Tweets of Twitter around Tambon Mae Wat, Amphoe Than To, Chang Wat Yala 20km.


Search Results

af alyv1714

everything has changed

@eiraazalli Typo kak

2018-05-22 02:09

ี‍‍‍ี🏻‍‍‍เศษใจเหลือเหลือ DummyRacing

แค่วันนี้หัวใจสลาย ชีวิตแค่โดนทำร้าย

พอจะมีโอกาสสัก 1% มั้ย
ที่ผมจะได้เข้าไป
อยู่ในใจคุณบ้าง
#ฝันดีคนทางนั้น

2018-05-22 00:59

af alyv1714

everything has changed

Haha, aq rasa penang lagi syok dari kl

2018-05-22 00:35

af alyv1714

everything has changed

Hurm sekejap je masa, tinggal lagi bape bulan je nk stay penang

2018-05-22 00:35

نور ازيان اليانا izyanilliana

20🌸❤

Sakit bodoh

2018-05-21 23:32

نور ازيان اليانا izyanilliana

20🌸❤

she hug me and she crying😥. Tak kuat ya allah😭

2018-05-21 22:45

af alyv1714

everything has changed

Hurmm petaiii 😭, sedap bila masak dgn sambal udang/sotong

2018-05-21 18:31

نور ازيان اليانا izyanilliana

20🌸❤

Sape je tak suke😩 tapi tak penah ada orang kasi pun😂 sedis

2018-05-21 15:44

نور ازيان اليانا izyanilliana

20🌸❤

excited nak habis final, tapi final tak start lagi😩

2018-05-21 14:36

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Aiman bana ni sapa oi ish alkepalabana betoi la

2018-05-21 01:54

S A H. sahpreaw

ประสบการณ์สร้างได้ด้วยตัวเราเอง


เฟสเรา : เอสส ซ่าาาร์😁

🌧☁🌧☁🌧☁🌧🌨☁🌫

สนุกมากไหมที่เข้ามาให้รู้สึกดี แล้วให้หายไปอ่ะ อยากถามแต่ก็ทำไม่ได้ เพราะสถานะเราไม่ได้เป็นอะไรกัน มันเศร้า มันเฟล…

2018-05-21 01:50

نور ازيان اليانا izyanilliana

20🌸❤

4g? can't believe it😅

2018-05-20 23:32

نور ازيان اليانا izyanilliana

20🌸❤

Takmau balik esok😢nak stay sini lagi. hmm rindu tak hilang lagi

2018-05-20 23:29

af alyv1714

everything has changed

Rasa cm sweet la pulak letak dp ngan puan syafa 🤣

2018-05-20 23:00

af alyv1714

everything has changed

Aku x paham laaa kenapa member aq suka sgt kat pelakon GAY 😑

2018-05-20 22:27

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

@fremlk_ Hehehehehe selamanya the blues

2018-05-20 18:54

نور ازيان اليانا izyanilliana

20🌸❤

💯

2018-05-20 15:33

af alyv1714

everything has changed

Aku ni bila la nk dpt dekan.. 😂, tgok member yg kt dlm kelas semuanya dh dekan, haihh

2018-05-20 15:06

نور ازيان اليانا izyanilliana

20🌸❤

@_roshaliza okay sis awal 2 hari😂

2018-05-20 14:43

نور ازيان اليانا izyanilliana

20🌸❤

@_roshaliza bila last paper

2018-05-20 13:54

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

@aminrahaman_ Patut taknampak langsung

2018-05-20 03:39

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Mana fans mu ?

2018-05-20 03:38

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

MU boleh masuk gua dah

2018-05-20 03:13

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Well done the blues 💙🏆#rezekiramadhan

2018-05-20 03:10

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Stg ada la mulut kata menang nasib lah penalti ja lah alamak pala butuh makhang lah goal tetap goal

2018-05-20 03:08

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Menang dah ni

2018-05-20 03:07

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Kira jd

2018-05-20 03:06

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Paie paieeee

2018-05-20 03:06

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

2 minit ja lg :')))

2018-05-20 03:05

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

@AidilZharif Ubi boek masuk

2018-05-20 03:02

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Ubi blues masuk dah

2018-05-20 03:02

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Hm hantaq morata lak dahla kawan lembik macam sotong

2018-05-20 03:00

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Aku kata dah pou depa ada ubi banyak ketui lagi ni hat boek boek

2018-05-20 02:59

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Depa hantaq mata pulak dahhhhhhhh sakit oih

2018-05-20 02:58

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Bagi jadi ja hahaha

2018-05-20 02:54

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Tahan sat oi 10 minit ja lg

2018-05-20 02:53

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Ubi kita dok tengah rebuih rasanya ni lambat elok nk masuk

2018-05-20 02:52

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Bahaya ni ubi ubi menyu masuk dah

2018-05-20 02:45

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Goooooooaaaaaaaal

2018-05-20 01:43

af alyv1714

everything has changed

Ehh aq dgr dh kena satu 😂, tabah wahai fans MU

2018-05-20 01:38

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

#FACupFinal

2018-05-20 01:28

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Tenang is good

2018-05-20 01:26

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Harap2 the blues tak mengecewakan lagi malamni :'))

2018-05-19 23:46

farhana_hilman farhanacput

a special person to myself🙆

Rindu laut

2018-05-19 22:07

af alyv1714

everything has changed

Deadpool 2 done 🐨

2018-05-19 21:06

ameen(アーメン) Aameen_mansor

Berserah pada Pencipta

@IkhlilHafiz 🙄🙄🙄, aku doakan dia selalu, bukan dia je tapi semua yang aku anggap kawan... Hahah 😅😅

2018-05-19 13:59

Mohammad Hazam imhazam

Rakan kepada beberapa orang Perlis • Abah kepada 3 orang anakanda • Pakteh kepada 14 anak menakan • Anak mak • Adik kepada kakak dan abang

Kesian pulak tengok pajeri rebung terbiaq macam tu ja dalam periuk.. Nak biaq ja ka nekmat Allah ni? #3Ramadan…

2018-05-19 13:06

ameen(アーメン) Aameen_mansor

Berserah pada Pencipta

@IkhlilHafiz Sape baem ke, sekarang dia kan kat Shah Alam..eleh sendiri x nak mengaku puihhh

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2018-05-19 12:42

ี‍‍‍ี🏻‍‍‍เศษใจเหลือเหลือ DummyRacing

แค่วันนี้หัวใจสลาย ชีวิตแค่โดนทำร้าย

ผมไม่มีทางเลือกอยู่แล้ว.. เพราะมันคือ หน้าที่
แน่อยู่แล้วที่มันต้องเป็นคุณที่เป็นฝ่ายเลือก .
คุณจะทิ้งผม
หรือคุณจะ…

2018-05-19 10:30

Manop Arel Cullen Danielcullen91

@allkpop L

2018-05-19 07:04

ameen(アーメン) Aameen_mansor

Berserah pada Pencipta

@IkhlilHafiz Hahaha yelaar... Kalau ada rezeki jom laa pegi sana InshaaAllah..

2018-05-19 01:35

lalita aumaumaummy

2018-05-19 01:13

ameen(アーメン) Aameen_mansor

Berserah pada Pencipta

@IkhlilHafiz Kenangan apa tu... Wardina, sahur kat mcd @ kfc, berbuka dengan pizza ke rindu dengan masakan aku.... Hahahah

Tuan?

2018-05-19 00:51

Norrosari Arifin ♕ SaryMills

I'm a unicorn, I don't date humans.

@firdaries Hang untung la dah ada yang punya 😊

2018-05-18 18:26

Norrosari Arifin ♕ SaryMills

I'm a unicorn, I don't date humans.

Jiran sebelah membawang datang tanya buat kuih apa & sekaligus puji beruntung siapa kahwin with me HAHAHAHAHA...

C…

2018-05-18 18:20

af alyv1714

everything has changed

Aku harap, subjek2 yg boleh membuatkan aq tidur,xde n x wujud.. sbb aq dh terseksa sem lepas, audit ngan law 😂, aft…

2018-05-18 03:13

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Tidur pe leklekluh

2018-05-18 02:44

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Dekat hg ja aku wish happy iftar stg 🙃

2018-05-17 19:52

Norrosari Arifin ♕ SaryMills

I'm a unicorn, I don't date humans.

Ramadhan 2018 pls be good 🤩

2018-05-17 10:54

Norrosari Arifin ♕ SaryMills

I'm a unicorn, I don't date humans.

Thanks for tweeting this. & yes being my ex probably the worst thing ever in your life (dear ex).

2018-05-17 06:39

aliffazizan aliff_azizan

wild and free

Dulu time kecik mati mati aku ingat kentut boleh batalkan puasa.

2018-05-17 06:22

farhana_hilman farhanacput

a special person to myself🙆

Walaupun aku x terer lgsg masak, tp ada gak keinginan nak masakkan kt suami time srpn, lunch, dinner, sahur, berbuk…

2018-05-16 20:13

af alyv1714

everything has changed

X kisahlaaa, universiti ke, sekola ke.. kecuali kalau jumpa sama jantinaaa xpa 😒

2018-05-16 19:55

af alyv1714

everything has changed

Esok gi penang 😶

2018-05-16 19:44

♡∙หลงรักดาวิชญ์ธนพล∙♡ Xlive_devil04

~เด็กติสของดาวิชญ์~| เต้ติสชีวิตโลเทค | ตี๋คนขี้แกล้ง2017 | อะไรอะไรก็ตี๋ | 2moonstheseries | หลงรักดาวิชญ์ธนพล | •29/07/2017•❤️ #KU71🍃 26/12/2533 🎂05/12/2537

ครั้งแรกในการเดินทางมายะลา กับนราธิวาส ด่านเยอะมาก ถี่สุดๆ นี่ก็แอบกลัววว คือตอนกลางวันรถนี่วิ่งเยอะมาก พอ2ทุ่มเท่า…

2018-05-15 16:20

nuneeeeeeee nnnnunee

ก้าวแรกของฉัน
ยังคงเป็นแสงนำทางให้ฉันได้พบสิ่งใหม่

ก็เปรียบเสหมือนเป้าหมายของคนเรา
ที่ต้องเจออุปสรรคมากมายในชีวิต…

2018-05-15 13:26

♡∙หลงรักดาวิชญ์ธนพล∙♡ Xlive_devil04

~เด็กติสของดาวิชญ์~| เต้ติสชีวิตโลเทค | ตี๋คนขี้แกล้ง2017 | อะไรอะไรก็ตี๋ | 2moonstheseries | หลงรักดาวิชญ์ธนพล | •29/07/2017•❤️ #KU71🍃 26/12/2533 🎂05/12/2537

สู้ๆนะน้องชาย✌️😊

2018-05-15 12:40

miraiez05 Sitiami37559074

Adoii bila nak bleh move on dgn #DramaMrGrey ni..😭😭 3drama baru tayang kt astro pn dpt tarik minat mcm first tgk te…

2018-05-15 12:14

miraiez05 Sitiami37559074

Kami rindu #MrGrey 😭😭😭😭 nak #DramaMrGrey lagi..plzzzzzzzz
#FendyBakry #DramaMrGrey
#Fendynisme
@bambam_studios…

2018-05-14 09:15

miraiez05 Sitiami37559074

@fendybakry
@bambam_studios
@raqimball
@pah_taha
@globalstationsb
@aliaramly
@fendynisme_
Plssss kami NAKKK!!!…

2018-05-13 23:11

คุณพี่ของน้อง searee3

สิริ

@Ahnchixcv ฉันดู น้ำตาคอล

2018-05-13 21:50

คุณพี่ของน้อง searee3

สิริ

Masterchefเป็นรายการเดียวที่หยุดไม่ได้จริงๆที่จะดู ไม่ลำไย เหมือนรายการอื่น ลุ้นให้ทุกคนได้เข้ารอบลึกสุดๆ #masterchefthailandseason2

2018-05-13 21:50

miraiez05 Sitiami37559074

Marathon #DramaMrGrey lg uiittt,kat chanel ramadhan HD pulak..xpuaih2 aih..rindu lg ada la..😅😅
@fendybakry…

2018-05-13 19:36

miraiez05 Sitiami37559074

Chanel baru astro #RamadhanHd ada marathon #DramaMrGrey jgak la..lpas ulangan #GGV2018 ni bleh la tgk lg.😅😅…

2018-05-13 15:25

miraiez05 Sitiami37559074

Abis ulangan marathon ptg ni..esok tgk ulangan final episod #DramaMrGrey lpas ty dh abis..😭😭😭 rindu la dgn…

2018-05-13 15:23

miraiez05 Sitiami37559074

Tgk ulangan pn teriak lg..😭😭😭😭
#DramaMrGrey
@fendybakry
@EyraHazali21
@fendynisme_
@globalstation16

2018-05-13 15:09

miraiez05 Sitiami37559074

Jom layan marathon #DramaMrGrey moga demam rindu #mrgrey dpt terubat..😄😅😅
@fendybakry
@EyraHazali21
@fendynisme_

2018-05-13 14:17

itafitrin eytafitrinzaini

When you find Allah, happiness finds you✨ hi😉

Jadikan amalan everyday tau 💕 Insyaallah, moga2 allah haramkan kita dari azab kubur dan api neraka🙂

2018-05-12 23:52