Tweets at Tambon Chalung, Amphoe Mueang Satun, Chang Wat Satun around 20km

It searches the Tweets of Twitter around Tambon Chalung, Amphoe Mueang Satun, Chang Wat Satun 20km.


Search Results

cady ainasuffian

oat for suhoor and im so happy

2018-05-22 07:24

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

اللهم 🌹صل على محمد 🌹🌿و على ال محمد🌹🌿 كما صليت على إبراهيم 🌹🌿و على ال ابراهيم إ🌹🌿نك حميد مجيد 🌹🌿و بارك🌿 على🌿 محمد 🌹🌿…

2018-05-22 06:26

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

امانه عليك ابعتها لكل الا عندك
حتى انا منهم لو بتحبنى
امين يارب العالمين جميعا يارب

2018-05-22 06:23

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

😂😂😂😂

2018-05-22 06:20

| E-yong คนซวย | Nadeeya_NDY

กว่าจะได้อะไรดีๆนี่นานเนอะ

2018-05-22 05:45

Anwar WanMuhdAnwar

If you want to know....just followw..!!!

Done stalk 😌

2018-05-22 05:17

shiroro syahiradzii_

kb 👫💕

@SyarifahHazirah @policonfess Kos ap

2018-05-22 04:23

Nazrin ahmadnazryn

19 // PDG BESAQ

ohh dah hari selasa rupanya

2018-05-22 04:19

Nazrin ahmadnazryn

19 // PDG BESAQ

tersalah buang rupanya haih

2018-05-22 04:18

Nazrin ahmadnazryn

19 // PDG BESAQ

kejar salah orang rupanya

2018-05-22 04:15

mhdaimxn mhdaimxn76

🕋♥

sahur awai nasi bujang pun jadilah .

2018-05-22 03:40

แก้มหมู Phatchu_Kaem

unu

RT @_tthiprada: หงุดหงิดไปหมดอะ จะเล่าให้ใครฟังก็ไม่ได้

2018-05-22 02:45

twtgemuk | admin twt_gemuk

In the name of the abnormal fat. Curator for this week @______

RT @itwasntozu: @twt_gemuk tolong sampaikan isi hati aku ni, kenapa brand2 baju melayu selalu xpikir nak buat baju melayu saiz besar (plus…

2018-05-22 02:39

❤️Loyal Lover❤️ DearnaAlone

รัก ป๊า ที่สุดเลย. ❤️❤️

ยังรักกัน อยู่ไหม

2018-05-22 02:31

cady ainasuffian

@tsnmahmdzn oh heheh sorrylah tak perasan reply

2018-05-22 02:28

❤️Loyal Lover❤️ DearnaAlone

รัก ป๊า ที่สุดเลย. ❤️❤️

เหนื่อยว่ะ

2018-05-22 02:27

cady ainasuffian

Audio - LSD ni pun sooo guddd

2018-05-22 02:16

shiroro syahiradzii_

kb 👫💕

@irdinafaqihah Bisa mbak tp gue pengen pengerasnya dulu dong

2018-05-22 02:15

IskandarZulkarnian iissxndr

ssup?

@datunazrisyah Tak lama dh tu,nanti merasa la guling tu

2018-05-22 02:07

cady ainasuffian

Genius - LSD, ni cam perfect combination lah.

2018-05-22 01:53

The Duck Rogers Show Uncleduck87

"Welcome to The Duck Rogers Show"! Where amazing things happen. Tune in every weekend call in (901) 609-5381

Receiving a wake-up call today is less shocking than reassurin... More for Pisces

2018-05-22 01:15

down _tthiprada

หงุดหงิดไปหมดอะ จะเล่าให้ใครฟังก็ไม่ได้

2018-05-22 01:14

down _tthiprada

เบื่อทุกอย่าง

2018-05-22 01:14

dork nsfyakml

ha cari ape tu😏

Oh yela lupe aku ni bukanlah sesape, tak hebat pun. Dah la budak tesl. Yang lain2 dulu semua exco, geng2 badar. Say…

2018-05-22 01:14

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

2018-05-22 01:09

ยัยมดคันไฟ 🐜 iiniizoor

Kami belum cukup baik

เป็นอะไร ทำไมนอนไม่หลับ ตื่นเต้นหรอ

2018-05-22 01:00

md hafiz 😎 muhdhafizzzz

لا تنسي ابدا كم يحبك الله 🍃

Target sebelum cuti raya nk siap 😌. Pray for me 💪🏻

2018-05-22 00:56

md hafiz 😎 muhdhafizzzz

لا تنسي ابدا كم يحبك الله 🍃

Kitaa push smpai siapp 💪🏻💪🏻..

2018-05-22 00:56

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

2018-05-22 00:45

Araya Araya75218557

‏‏‏‏السلام عليكم ورحمة الله وبركاته، كل يوم السعادة يمكن القيام به.🌹🌹🌹
💯🌸🌸😍

2018-05-22 00:42

shiroro syahiradzii_

kb 👫💕

Langkah kanan je sejak bulan ramadan ni. Makan free sokmo murah rezeki. Org bulan puasa la nak kurus aku makin beri…

2018-05-22 00:40

Tuah 🍁 chemalkiut

the good things they hurt the most 🦄🌈✨ Sawadeę khap 🙏🏻

Ending cerita aku ni nk bagitau kita kena bersyukur sebab kita atau sapa2 yg tak terbukak hijab dia tu beruntung sa…

2018-05-22 00:27

Takumi syafien95

'Jadilah seperti bintang yang menyinari malam' Piece yooo

@DayaahZul Haah hahaha kaya dgn budi bahasa

2018-05-22 00:27

Tuah 🍁 chemalkiut

the good things they hurt the most 🦄🌈✨ Sawadeę khap 🙏🏻

Aku bangun awai2 mcm tu sbb takut satgi berebut last2 aiyaq tadak p sekolah tak mandi 😂😂 haih habis minyak wangi ak…

2018-05-22 00:25

Tuah 🍁 chemalkiut

the good things they hurt the most 🦄🌈✨ Sawadeę khap 🙏🏻

Benda yang paling aku takkan lupa bangun pukul 4 sorang2 turun p bilik air mandi dgn keadaan yang sunyi angin sejuk…

2018-05-22 00:24

Hudiiya Hu27668556

!!

ขอบคุนที่คุนยังอยู่นะ

2018-05-22 00:23

Tuah 🍁 chemalkiut

the good things they hurt the most 🦄🌈✨ Sawadeę khap 🙏🏻

Jadi lepas kejadian mcm tu aku bersyukur sbb tak boleh nampak benda2 mcm tu. Setiap hari aku di asrama macam2 aku b…

2018-05-22 00:23

Tuah 🍁 chemalkiut

the good things they hurt the most 🦄🌈✨ Sawadeę khap 🙏🏻

Jadi malam tu, tiba2 panggg menjerit dan aku masa tu pun baru lagi lembik satu badan orang angkat keluar masuk ayoo…

2018-05-22 00:21

AnotherNaughtily ToeyAnother

จะมี ใครสนใจบ้างเราบ้างไหม?

@Uakk8yAL3ajtudR @TEEYAIHDY_12 @IdogDark ถ่ายเองกับมือคร้าบ ของเเท้

2018-05-22 00:20

Tuah 🍁 chemalkiut

the good things they hurt the most 🦄🌈✨ Sawadeę khap 🙏🏻

Aku nak pesan, kalau kita tak boleh nampak sesuatu dgn mata kasar ka apa ka jangan nak duk buat buat nampak!! Amara…

2018-05-22 00:19

Tuah 🍁 chemalkiut

the good things they hurt the most 🦄🌈✨ Sawadeę khap 🙏🏻

Bila depa bagitau tandas tu tak boleh guna blablabla.... jadi tak gunalah kiv ja tandas tu

Third story.... kejadia…

2018-05-22 00:18

AnotherNaughtily ToeyAnother

จะมี ใครสนใจบ้างเราบ้างไหม?

@TEEYAIHDY_12 มาเดะ เกาให้

2018-05-22 00:16

Tuah 🍁 chemalkiut

the good things they hurt the most 🦄🌈✨ Sawadeę khap 🙏🏻

“Dia” tu mcm dorm tu ketua lah untuk penghuni dorm lain huhu.

Second story.... tandas atas tu depa kata tak boleh…

2018-05-22 00:16

AnotherNaughtily ToeyAnother

จะมี ใครสนใจบ้างเราบ้างไหม?

@2JXhog9D3ECRhqQ @TEEYAIHDY_12 ของจริงล้วนๆ

2018-05-22 00:15

Tuah 🍁 chemalkiut

the good things they hurt the most 🦄🌈✨ Sawadeę khap 🙏🏻

Dorm aku.... dorm yg banyak kisah act kepala ilang suatu kala cerita dari senior akibat katil double decker kipas p…

2018-05-22 00:14

Tuah 🍁 chemalkiut

the good things they hurt the most 🦄🌈✨ Sawadeę khap 🙏🏻

Bermulanya macam2 cerita dari senior2 dan warning2 itu ini.

Okay, dorm aku dkt atas, atas tu ada 2 dorm & 2 bilik…

2018-05-22 00:12