Tweets at Lodeynoye Pole, Lodeynopolskiy rayon, Leningradskaya oblast' around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Lodeynoye Pole, Lodeynopolskiy rayon, Leningradskaya oblast' 30km.


Search Results

By Emmamukti

IzraFam ❤

RT @sofhilea: korang pernah terpikir tak berapa banyak korang telan air liur hari ni?

2018-10-20 04:04

jul_z ze_rous

кассетная девочка

ребят,что реально Гвен Стефани под полтинник???боже,я слишком долго живу на этой планете🤦‍♀️

2018-10-20 03:51

jul_z ze_rous

кассетная девочка

@Yulka_Zyu @rockamark по монументальности на автозавод похоже))

2018-10-20 03:50

Байдаков Теодор anechka_pl

Любовь подобна войне: ее легко начать, но весьма трудно остановить

продам жену тюнинг полный еще куча аксессуаров к ней прилогается год выпуска 1983

2018-10-20 03:13

Байдаков Теодор anechka_pl

Любовь подобна войне: ее легко начать, но весьма трудно остановить

а если интет уничтожат, мы умрем ?от чего?

2018-10-20 03:13

Байдаков Теодор anechka_pl

Любовь подобна войне: ее легко начать, но весьма трудно остановить

Кто мне зделает правильный прогноз матча Франция-Италия?

2018-10-20 03:13

minim🐜 BoyfriendSarada

Hai, saya fans Arsenal 😉.

RT @__wanalif: Lawan dajjal tu bukan lawan tumbuk, lawan iman bro

2018-10-20 02:57

wan's __wanalif

Why fall in love when you can fall asleep 💁🏻‍♂️

Hey, mind your own business la

2018-10-20 02:48

wan's __wanalif

Why fall in love when you can fall asleep 💁🏻‍♂️

Strengthen your Iman and your life will be better

2018-10-20 02:47

wan's __wanalif

Why fall in love when you can fall asleep 💁🏻‍♂️

Awal sangat ka?

2018-10-20 02:45

wan's __wanalif

Why fall in love when you can fall asleep 💁🏻‍♂️

Morning ⛅

2018-10-20 02:45

aîn nraain_

love yourself.

RT @sofhilea: korang pernah terpikir tak berapa banyak korang telan air liur hari ni?

2018-10-20 02:28

sky syahrulfitri_

RT @amirzm__: Goodluck debat👍

2018-10-20 02:17

yousof alrawass YAlrawass

‏جامعة دمشق/ العلوم الفيزيائيه والكيميائيه

@mqasem ليفة استحمام فقط للانثى..... الذكور لهم شكل اخر

2018-10-20 01:42

miyun brzaman

bercita cita ingin menjadi seorang engineer yang berjaya suatu hari nanti.

Okay?

2018-10-20 01:29

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

i'll find one soon hahaha

2018-10-20 01:04

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

@BegaForSure i guess sooooo 😩

2018-10-20 01:02

hi BegaForSure

drink water & mind your own business.

RT @sofhilea: @BegaForSure so u cant be friend with me :(

2018-10-20 00:53

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

@BegaForSure so u cant be friend with me :(

2018-10-20 00:50

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

@BegaForSure so skrg mesti kau tengah pikir dah bape kali kau telan en? eh

2018-10-20 00:48

hi BegaForSure

drink water & mind your own business.

RT @sofhilea: korang pernah terpikir tak berapa banyak korang telan air liur hari ni?

2018-10-20 00:47

احمد شكري syukri_choki195

💪❤️💪

RT @sofhilea: korang pernah terpikir tak berapa banyak korang telan air liur hari ni?

2018-10-20 00:45

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

korang pernah terpikir tak berapa banyak korang telan air liur hari ni?

2018-10-20 00:34

#PrayforPalu amirafatehah_

21. reading communication (broadcasting) 🎥

beatlemania 😍 having a parasocial relationship with artists,band, writers and you 💕

RT @enol_ma: Sajak-sajakku tidur
Kelelahan usai menemui sajak-sajak milik orang lain.

2018-10-20 00:23

iraaa🌼 _shhrh

RT @__wanalif: Lawan dajjal tu bukan lawan tumbuk, lawan iman bro

2018-10-20 00:09

Amirzm amirzm__

🍒❤

Goodluck debat👍

2018-10-20 00:06

yousof alrawass YAlrawass

‏جامعة دمشق/ العلوم الفيزيائيه والكيميائيه

@Mhsh321 @TawakkolKarman عيب عيب ارفع المستوى اخلاق المسلمين تأبى هذا

2018-10-19 23:40

yousof alrawass YAlrawass

‏جامعة دمشق/ العلوم الفيزيائيه والكيميائيه

@2030bdor @TawakkolKarman سيقيم الحمتر دعوى عليك لانك وضعته بجانب هذه ال..........للاسف هل هذا مستوىنساء اليمن...؟ لا اعتقد

2018-10-19 23:38

yousof alrawass YAlrawass

‏جامعة دمشق/ العلوم الفيزيائيه والكيميائيه

@TawakkolKarman اوسخ وصف لك ولامثالك....

2018-10-19 23:36

Nenowl enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


Halu suara kat mana? Mungkin betul member cakap suara aku paling sedap masa aku sakit tekak je.

2018-10-19 23:21

Nenowl enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


Ego nak cakap tapi tak ego nak tweet ni sejenis apa entah.

2018-10-19 23:19

Иосиф Бечко banan136

Нравственные правила нуждаются в доказательствах, следовательно, они не врождены

У кого - нибудь есть интересный РЕФЕРАТИК по информатике

2018-10-19 22:20

Иосиф Бечко banan136

Нравственные правила нуждаются в доказательствах, следовательно, они не врождены

Как познакомиться с парнем лет 17-18,когда мне 17

2018-10-19 22:20

wan's __wanalif

Why fall in love when you can fall asleep 💁🏻‍♂️

Lawan dajjal tu bukan lawan tumbuk, lawan iman bro

2018-10-19 22:01

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

me gustaaaa

2018-10-19 21:54

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

less friend, less hurt

2018-10-19 21:35

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

tak nak kawan dengan siapa siapa

2018-10-19 21:35

Lollita lollitaisdead

:-P

@haikalclassic @NaimHumphrey But she is saying the right thing. Not for retweets lmao

2018-10-19 20:49

Lollita lollitaisdead

:-P

@TonyStarkmelayu @areprahim Aku kena block lps kutuk dia dkt comment sec (ಥ_ಥ)

2018-10-19 20:40

Newt AliahYusoff_

٩٩'


Kerana Tuhan untuk Manusia

























bakal juruterer 👷

Bongok la baru plan nak balik awal cuti midsem ni 😭

2018-10-19 20:35

Lollita lollitaisdead

:-P

@aqmarng @BSamdee Nice one bruh

2018-10-19 20:29

Lollita lollitaisdead

:-P

@BSamdee Terserlah kebodohan

2018-10-19 20:28

Tawfiqisdead tawfiqkhalid

RT @enol_ma: Sajak-sajakku tidur
Kelelahan usai menemui sajak-sajak milik orang lain.

2018-10-19 20:18

Jannah Mrwaa01

you belong with me

i want chocolate but i want a flat stomach too

2018-10-19 19:59

alia potter 4liamaisarah

past is past never come back

Kenapa adidas nak moving out ni

2018-10-19 19:36

El Samson ElJohanSulaiman

Without music, life would be a mistake. -Friedrich Nietzsche

#TebuSayurKeBuah

RT @enol_ma: Sajak-sajakku tidur
Kelelahan usai menemui sajak-sajak milik orang lain.

2018-10-19 19:36

alia potter 4liamaisarah

past is past never come back

Siot ah adidas ni

2018-10-19 19:33

alia potter 4liamaisarah

past is past never come back

Kalau tak aku beli beg ni

2018-10-19 19:31

alia potter 4liamaisarah

past is past never come back

@DuBook_Store @DuBookPress

2018-10-19 18:42

alia potter 4liamaisarah

past is past never come back

@jacknaim salam DR..saya suka bab O&G dan setuju dengan apa yang DR katakan

2018-10-19 18:41

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

hebat sungguh permainan syaitan kali ni

2018-10-19 18:26

Lollita lollitaisdead

:-P

@emeer_tw Ada ke jenis hina anak yatim? Why nak hina tho. Obviously yg hina tu maybe tak percaya dengan qada qadar Allah

2018-10-19 17:36

Amirzm amirzm__

🍒❤

Ku tiada harta...tapi ku ingin melihatmu berhias walaupun sekeping emas💰

2018-10-19 16:57

amiraadiya amiraadiya

pls jangan layan aku macam kau bagi harapan dekat aku plss🙏😔

2018-10-19 16:51

amiraadiya amiraadiya

sendu .....

2018-10-19 16:49

amiraadiya amiraadiya

suka kat dia tu memang lah suka
tapi nak buat cane dia pun anggap aku kawan dia je hmmm

2018-10-19 16:49

Nenowl enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


@sijasad Aye aye. Udah.

2018-10-19 15:34

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

selama ni aku pakai screen protecter takde pulak nak retak2 even dah byk kali jatuh

2018-10-19 15:04

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

benci betullah pakai tempered glass ni. sikit2 touching pastu mula lah broken

2018-10-19 15:03

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

MAIGAWDDDDDD 😷😷😷

2018-10-19 14:49

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

😭😭

2018-10-19 14:41

sijasad bersiong sijasad

@LangitOfficial #NianSijasad #GilaKata #KarKas IG : JASADBERSIONG

RT @enol_ma: Sajak-sajakku tidur
Kelelahan usai menemui sajak-sajak milik orang lain.

2018-10-19 14:32

alia potter 4liamaisarah

past is past never come back

Takut gile bace

2018-10-19 14:31

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

@nraain_ bring meeeeee hereeeeeeee

2018-10-19 14:29

alia potter 4liamaisarah

past is past never come back

Aku tau grab je selama ni

2018-10-19 14:28

alia potter 4liamaisarah

past is past never come back

Story aku tengok... dm aku x balas

2018-10-19 14:23

Иосиф Бечко banan136

Нравственные правила нуждаются в доказательствах, следовательно, они не врождены

KAKOY DVIGATEL LUCHE 03 ILI 06 NA VAZ 2106

2018-10-19 14:03

Иосиф Бечко banan136

Нравственные правила нуждаются в доказательствах, следовательно, они не врождены

Что на ваш взгляд лучше: Miranda IM v0.5.1 Build 3, QIP 2005 Build 7970 или Rambler-ICQ 5.08?

2018-10-19 14:03

Иосиф Бечко banan136

Нравственные правила нуждаются в доказательствах, следовательно, они не врождены

Юлька Красотулька!!!!))я тут)

2018-10-19 14:02

Nenowl enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


Ya Tuhan, usah Kau jadikan aku bitter.

#doaTwitter

2018-10-19 11:55

Nenowl enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


Kat mana sebenarnya reliable website untuk rujuk etimologi perkataan bahasa Melayu ni?

2018-10-19 11:49

Nenowl enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


Tetiba cari etymology perkataan 'jodoh' sebab aku rasa writer ni overused betul definisi jodoh ni.

Merujuk Wikiped…

2018-10-19 11:48

Nenowl enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


As expected. A narcissistic person.

2018-10-19 11:42

Nenowl enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


Sebenarnya aku penat jugak baca pasal hal ehwal jodoh ni. Tapi disebab kerja, maka kita kerjakan saja.

2018-10-19 11:28

Байдаков Теодор anechka_pl

Любовь подобна войне: ее легко начать, но весьма трудно остановить

У меня в октябре отпуск, хотела поехать отдохнуть в Турцию, а теперь боюсь ехать,

2018-10-19 10:53

Байдаков Теодор anechka_pl

Любовь подобна войне: ее легко начать, но весьма трудно остановить

Где купить китайские колокольчики в Питере

2018-10-19 10:52

Байдаков Теодор anechka_pl

Любовь подобна войне: ее легко начать, но весьма трудно остановить

Как бы побыстрее удрать с работы?

2018-10-19 10:52

zR zuanraz

Kind words cost nothing.

@teaqah @itsteme Hampir 20 tahun meninggalkan uniutama 😉

2018-10-19 10:20

zR zuanraz

Kind words cost nothing.

@itsteme Insyaallah amin. Moga saudara teme juga beroleh kejayaan dunia akhirat serta menjadi ayah yg hebat utk ana…

2018-10-19 10:19

zR zuanraz

Kind words cost nothing.

@itsteme Ya. Baru 4 tahun 4 bulan. 😎

2018-10-19 10:07

zR zuanraz

Kind words cost nothing.

@itsteme Seorang ayah kepada seorang anak perempuan

2018-10-19 09:53

Shukur Ahmad ShukurAhmad3

Sukan

@MothershipSG @FitriAxE

2018-10-19 08:41

Shukur Ahmad ShukurAhmad3

Sukan

@tajudeeen_ @fikhray_ Hehehe...

2018-10-19 08:35

Байдаков Теодор anechka_pl

Любовь подобна войне: ее легко начать, но весьма трудно остановить

Насколько быстро беременеют после приема противозачаточных таблеток?

2018-10-19 06:08

Иосиф Бечко banan136

Нравственные правила нуждаются в доказательствах, следовательно, они не врождены

Люблю женатого мужчину! Его семью ломать не хочу! Что делать?

2018-10-19 05:28

Иосиф Бечко banan136

Нравственные правила нуждаются в доказательствах, следовательно, они не врождены

Почему мы всех обманываем 1 апреля?

2018-10-19 05:27

miyun brzaman

bercita cita ingin menjadi seorang engineer yang berjaya suatu hari nanti.

Dah banyak kali jugak aku beli cable kat kedai kedai ni, harga pon boleh tahan. Tapi sama je tak tahan lama, then i…

2018-10-19 04:29

Александр Лисовский Aleks_Lisovskiy

На грани необычности

Мне понравилось видео "Ответ генералу Золотову" ( на @YouTube.

2018-10-19 04:19

yousof alrawass YAlrawass

‏جامعة دمشق/ العلوم الفيزيائيه والكيميائيه

@s13s99a فقراء غزه...

2018-10-19 04:15

alia rajaaliasuhaila

Kesiannya tgk diaorg keje

2018-10-19 03:33

AnakBurn AsanBurn_

18 .

@missnur955 bantai tahu la 🌚❤

2018-10-19 02:54

AnakBurn AsanBurn_

18 .

@missnur955 mengadaa eh 🙈

2018-10-19 02:50

AnakBurn AsanBurn_

18 .

@missnur955 love you too ❤❤

2018-10-19 02:45

Newt AliahYusoff_

٩٩'


Kerana Tuhan untuk Manusia

























bakal juruterer 👷

Memang waktu org sedap dok lena

2018-10-19 02:28

Newt AliahYusoff_

٩٩'


Kerana Tuhan untuk Manusia

























bakal juruterer 👷

Bongok la aku ni pi ketuk pintu bilik mia pukul 1 pagi memangla tak bukak

2018-10-19 02:28

Nenowl enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


Sajak-sajakku tidur
Kelelahan usai menemui sajak-sajak milik orang lain.

2018-10-19 02:27

kinakino Syahkino

18, loading.....

RT @sofhilea: may Allah ease everything
may Allah ease everything
may Allah ease everything
may Allah ease everything
may Allah ease everyt…

2018-10-19 02:24

Nenowl enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


Dekat office aku apparently tak nampak sangat perempuan membawang.

2018-10-19 01:45

Nenowl enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


Antibiotics ni buat sistem pencernaan berkecamuk. Betoi la Wani Ardy habaq kau manusia kau tak boleh ada semua.

2018-10-19 01:43

ai nrmrzl_

18 , im fine thankyou

Aku punya suara ni sopan dan slow sangat ke sampai bila aku bercakap sorang pun taknak dengar? 😒

2018-10-19 01:08