Tweets at Manley Hot Springs, Yukon-Koyukuk, Alaska around 20km

It searches the Tweets of Twitter around Manley Hot Springs, Yukon-Koyukuk, Alaska 20km.


Search Results

Wan Ahmad Haziq AbangComey

#CFC ! . 23 , graduated in Dip πŸŽ“ University College Agroscience Malaysia β˜… Degree in Business Administration . MEBMA's , Sara β™₯ Perakians .... ig : hzqrosli

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 17:45

asilahmsr asilahmsr

ataf'

RT @__Qaaa: Kau balas chat aku 5 jam kemudian pun, aku tetap akan balas seminit lepas kau hantar chat dekat aku . Sebab aku bukan jenis yan…

2018-04-23 17:21

Miraa miraaamdan

RT @__Qaaa: Bila umur da 20 ke atas ni cuma akn follow the flow je . Kadang2 orang yg selalu ada dengan kita ni cuma jadikan kita pilihan k…

2018-04-23 16:46

Atikah Adnan tkh_dnn

AA β™₯οΈπŸ¦„πŸŽˆ

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 16:21

πŸ’ Wnsdh_

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 15:38

Nur Izzati NurIzzatiHamid

πŸ‘‘πŸŒΈ

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 15:32

KΜΆiΜΆeΜΆvΜΆ aimnhdi_

Abang tak kuat

2018-04-23 14:15

AfiqSyah AfiqKhan11

INTERIORDESIGN STUDENT πŸ‘·πŸ» // 18 // JOHOR BAHRU πŸŒ†

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 13:44

bebebeee stkhalidahahmad

πŸˆπŸ’¨

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 13:41

Nrainblqis Nrainblqis28

εΊ—g区ζ₯qγ―ο½šγΎγ‚“β€βœ¨.

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 13:40

noordiana dynaismail_

just be yourself

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 13:09

yatitot😜 hidayati934

a girl with a big heartπŸ₯€

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 12:49

safarina.a NSafarinaa

an astronaut

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 12:31

na nrlena__

the last

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 12:15

🌹MYRAπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ Amiraaldama

🌹

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 11:54

Γ€ aqeelalatiff

didy hensem takcaya tengok atas tu πŸ‘†πŸ»

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 11:52

fatin fjatibc

an athlete. a student. a good friend. a bad partner

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 11:49

adel. dillaibrhim

20 ❀️

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 11:32

vanilla🌸 qihah_jumraizan

lemonade 😍

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 11:30

zoneB ikutkanjek

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 11:17

Ω‚Ψ±ΩŠΩ…ΩˆΨ§Ω„Ω„Ω‡ farhanqhori

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 11:09

eekinnnn_ eeykonns

It's terrifying how fame, power and money could change people 🌬

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 10:58

fii epy_afifi

coolest and no human sense πŸ§žβ€β™‚οΈ

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 10:21

yayA_Rose 🌷 YayaHanem

🌼 Ar's ❀️ Living La Vida πŸ’ƒ 23March

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 10:10

fn irfan_amin07

i don't lose people ,
people lose me .

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 09:29

tengku TengkuMiqael_

assalamualaikum

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 09:22

Honey fhaaaney

🌸

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 09:20

🌝 n00raishah

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 08:47

KG KoyieGhaffar_

18. #YNWA

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 08:35

Daa πŸ’• snhn15

Heartless girl

IG: @idanrdn

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 07:00

MF. _MieraFouzi

die with memories , not dreams πŸ’žπŸ’¦

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 04:55

haziqqq hzqroslan

fck u

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 03:07

샀샀아미라 aamiraar_

food lover as long as takda sayur eiiπŸ΄πŸ•πŸŸπŸ”

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 02:56

fira nsyfrh

semoga Allah mudahkan urusan kita semua 🌻

RT @__Qaaa: Nak cari jodoh , cari yg dah penat kenal dunia, matang , berotak dan berakal . Yang tahu mana baik dan yg mana buruk . Takdelah…

2018-04-23 02:54

Jems Lers khairunisalatif

🍁stay high🍁

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 01:54

Dila _nfadilah

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 01:48

Mira πŸ’‹ ameeeeeira

I want you. I want us. I want it all with you. Only you 🌹


Muhamad Rostam Bin Aliar πŸ’•

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 01:31

i dah jihamalarf

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 01:31

Arnab Celak Kamarul_Azmie

Appreciate what you have before it turns into what you had. #KahaqKetegaq #UK09 #Cityzens #ManchesterCity

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 01:30

far frhizhm

kpop addict 🧑 #army #blink #wannables #once #multifandom

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 01:28

enrique caiee__

blessed.

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 01:27

Anas anssyhmi

20 and blessed

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 01:06

β™’HaAnβ™’ FARHAN_LORDFIE1

Β°β€’You Don't know Meβ€’Β°

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 00:56

RoseπŸ’› thesyff

natural beauty , R

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 00:13

jelita layolaa_

Alyaa for sure✨ | Biarkan saya, saya yang tweet kan? -jika benar saya jelita, carilah saya di instagram @layolaa_ πŸ§•πŸ»

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 00:12

kakpora pxraa_

not cute just psycho πŸ‘…
frth'squeenπŸ’―

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-23 00:09

Myra shuhadaamr

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 23:51

redsistor🍎 redsistors

tweet and retweet randomly...
sinopsis.. tiada rumusan

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 23:49

Aina Sofea ainaasoffea

ΨΉΩŠΩ†Ψ§ سوفيا✨

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 23:48

she.maisarah maisarah_Ahmad_

18

instagram : @she.maisarah

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 23:22

emah nsyarmh

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 23:08

Hafiz Talip hafiz_talip

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 23:06

iztπŸ’ _Dotdott

β™₯ xihuan shm β™₯

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 23:05

cat FINA_185

Kinda confused on why u hate me but u still stalk about meβ˜•

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 23:02

atykahazmy ღ TykaAzmi

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 23:01

kinn Ikinnnnn_____

apa ada hal

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 22:55

Rinaa πŸ’š umie_rina25

FOLLOW BACK πŸ‘Œ

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 22:54

ain ainnrshahirah

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 22:41

Amirah Nabilah amirahazmi52

19

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 22:34

Ad. __adrnzln

trust no one

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 21:46

@yuukiasuna asuna4676

married woman
i love my husband

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 21:38

BLACKSWAN arin_hazwani

Mix feeling

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 21:18

hsnh hasanahmnr_

train yourself to be honest with everyone

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 21:17

Nana Den 🌻 grand24071995

Love sunflower too much!

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 21:08

Nurul Majidah jiddd__

19 πŸ§šπŸ»β€β™€οΈ

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 21:06

πŸ’žainπŸ’ž Cik_tshadam

πŸ‡΅πŸ‡Έβ€οΈπŸ‡²πŸ‡Ύ

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 21:06

Tywnie , shzwnieamnda

appreciate,before it's too late.

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 21:06

maryam 🌹 maryamazlan

words wound sometimes

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 21:05

alice.rad aliceraddd

#HalaMadrid

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 21:03

pqaaa _afqakml

That's wht live is abt : ppl come & go

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 21:03

🍦~🍦 smile_peaceee

Ya nak apa?
Haikyu! Kageyama✌

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 21:02

Noramira Noramir74081477

Amira dan kawan kawannye berjaya dunia akhirat, amin.πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 20:51

riel lilrielz

hello people of world,fuck you

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 20:33

fz. farahxzulaikha

β€œHormat aku, Hormat family aku”

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 20:27

Sym🐈 hisyamrusli98_

melayu mix cina , kadazan

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 20:26

Syaf Syfqh12

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 20:24

ashaπŸ’ƒπŸ» ashahlims

new acc nd anmsπŸŒ™

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 20:22

Ψ­Ψ§Ψ­Ψ§Ψ­Ψ§Ψ­Ψ§Ψ­Ψ§Ψ­Ψ§ nia5330

If I could change things,I'll change,Everything. :)

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 20:13

✌ nisarohaizad

πŸ™ˆπŸŒˆ

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 20:12

nursyafika 🌸 nsyafika343

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 20:11

PG PG_Gali

ig : Hafizirazali_ | 19 | Dream Chaser | PSP FC |

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 20:05

b 🌈 isukaretwit_

get a life madafaka . im gay af. insta // beigotnochill

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 19:56

F ✨ _Nrefda

Better than before. πŸ’«

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 19:53

chicken 🐣 dxxiy

I'm just not the kind of girl boys fall in love with





20

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 19:44

πŸ•Š fifizaiudin

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 19:35

Num far_ahanum

Stay a mystery , its better

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 19:30

Faez Lee faezlee

"Touch Me, Look at Me, Smell Me, Taste Me, Hear Me.."

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 19:06

mywaalah AmirahBakri_

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 18:46

pika🐼 queenefff

forever and always.

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 18:45

- syamillajamil

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 18:45

❝ GeÀndert ❞ yngwxxk_

❝ I'd rather let ppl to go and be happy than stay with an aggresive ppl like me . ❞

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 18:32

Nur Fazira fzraaaaa

πŸŽ‰27;

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 18:30

β™₯Syemie Mila β„’ syemiemila

Try bahagiakan mak ayah dulu . Baru happy kan org sekeliling . In sha Allah :) | Ig : syemiemila |

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 18:27

nrl NurulJaes

Ya Allah, please ease my study until I graduate, have a job and can effort to take care of my family.
✨

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 18:19

Kiimi kimieiman3

why fall in love if you can fall asleep

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 18:15

Syerra schairaaa

Good things are going to happen

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 17:59

nureyha nureyha89

fun

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 17:55

Abe Kurus hafizPNS

Ahmad Hafizzudin Anuar a.k.a Abe Kurus ore minat ko neelofa

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 17:55

Fin _finggg

Fllowbck pls 😌 | 20

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 17:46

ΩŠπŸƒ yaaabdullah

πŸ”ž

RT @__Qaaa: Best sebenarnya buat bodoh dengan orang yg tengah tipu kita ni . Sampai masa jangan tanya kenape 😊

2018-04-22 17:45