Tweets at Tambon Na Mueang, Ko Samui, Amphoe Ko Samui, Chang Wat Surat Thani around 20km

It searches the Tweets of Twitter around Tambon Na Mueang, Ko Samui, Amphoe Ko Samui, Chang Wat Surat Thani 20km.


Search Results

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@Mexicat_13 @holachola I could probably dig it. I haven't had them, but I have had Jokbal at a Korean BBQ joint.

2018-04-24 02:28

Wanieyakkk Syazwani97

insta:_CIKWANIE

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 02:28

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@AllisonRFloyd Rubio has no idea how to connect to people or relate to anyone who doesn't offer him praise (or dona…

2018-04-24 02:27

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@Mexicat_13 @holachola I think I like all preserved meats and sausages, but I am sure there will be a disgusting one I am not thinking of.

2018-04-24 02:25

surianalahyal! nanazahir

im good if you are good to me. 🙃

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 02:24

key qlaahhh

me is panda

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 02:22

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@AllisonRFloyd He seems to be trying to fill that vacuum in his conscience with jesus BS and it is the most pathetic thing.

2018-04-24 02:22

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@Mexicat_13 @holachola Ah, well liverwurst is spreadable, yes? That's the stuff I like on toast.

2018-04-24 02:20

affh afifahridzuan__

food lovers

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 02:20

พิพัฒน์พงศ์ Y48mnImeNGITOM7

@wanida_sukjai อยู่ไหนครับจะไปรับ

2018-04-24 02:20

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@AllisonRFloyd Marco is the thirstiest mfer in Washington.

2018-04-24 02:19

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@Mexicat_13 @holachola Is that Braunschweiger? I like it on toast.

2018-04-24 02:17

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@TimHannan At least he spelled 'slimy' correctly, unlike the massive orange husk he fetishizes. I guess.

2018-04-24 02:17

Fancy Domains - Jens JensWeegar

We are investing in domain names. The views expressed here are ours and do not necessarily reflect the views of:

Meet Erik Bergman, who paid $900k for />

2018-04-24 02:16

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@TimHannan Ari is definitely a standup guy and consistent in all his views... and has a full head of hair.

2018-04-24 02:15

ریبوار rswl646993

‏‏چاوم چاوه ری ریگه ته که بای
ئه رای بی کسیم آخرین پنای

RT @safir_313: أُولَئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ
حیف آدم گفتن به همچون تویی... :)

#امیرحسین_میراسماعیلی
#خبرنگار_هتاک …

2018-04-24 02:14

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@Mexicat_13 @holachola much like sawdust. I think they are probably made of bone meal or were in the 80s

2018-04-24 02:14

Carl Riley carlriley93

Manchester, King of the Jukebox

@scorcha12

2018-04-24 02:13

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@Mexicat_13 @holachola me too!

2018-04-24 02:12

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@holachola @Mexicat_13 I can still remember what dog biscuits taste like when I snuck one and bit into it over 30 y…

2018-04-24 02:11

F. fmmwar1

🌈

Es muy complicado seguir las galas si no tienes el plus. Como yo conozco muchos casos. Aunque veas videos y tal no…

2018-04-24 02:11

joyyy hamimnasuhaa

ayuh maju utk netball

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 02:11

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@holachola @Mexicat_13 Rosemary and Parmigiano-Reggiano is good on popcorn. Probably could just use that powdered "Parmesan" dandruff too

2018-04-24 02:10

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@Mexicat_13 @holachola it's pure evil

but this stuff is good on crackers

2018-04-24 02:07

fthh Kidnmdjay

more macho than your damn boi

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 02:07

I'AM IERA AzzaharaIera

🎀Beauty Consultant MaryKay🎀

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 02:07

._. ztyyyy_

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 02:07

Jannah Jannanurul18

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 02:06

Invest AIAUK 🇬🇧🇬🇧🇬🇧 investaiauk

A New Premium Intercontinental Airline registered in the UK 🇬🇧 here is where you can invest and become part of our #StartUp @atmosphereairuk 🇬🇧🇹🇭🇮🇳🇦🇪

RT @TongsaiGrove: Tongsai Grove visitors keen on driving and putting will want to play #golf here when in #KohSamui Find out more …

2018-04-24 02:05

F. fmmwar1

🌈

Ayer le dije a mi madre que quería dejar de comer porquerías, pero claro ella nunca defrauda y hoy me ha esperado c…

2018-04-24 02:04

Yun. Yunilah_

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 02:04

🇱🇨🍫 _tia13

RT @mykiaaaj: drop unsupportive friends all 2018✨

2018-04-24 02:03

Muhammad Naim Naim_Chazy

JANE💞

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 02:03

นางฟ้าของผลิต This is love BangonKaeosrl

รักเฮียผลิตlove

RT @Palitasamuii: มอนิ่งจ้าผลิต...เมื่อคืนนุชมีความสุขมากที่ได้ที่ได้เห็นผลิตอีกครั้ง อ้วนขึ้นกว่าครั้งแรกที่พบกันนุชก็สบายใจแล้ว😊นุชได้ฟัง…

2018-04-24 02:03

💕 fatinainul_

20

EXO

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 02:02

sara saranawawii

deserve to be happy too✨

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 02:01

ash ashrsmn

bukan budak sekolah

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 02:00

fateen omera raisya FateenRaisya

boh tais bah😆😆......

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 02:00

NESH Rasyidir

This is me. Don't be my friend if you can't accept me, cause I ain't gonna change just to be your friend. 😇 Best Day Ever Everyday!

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 01:56

Connie honkeygranny

Are we in the Matrix? OMG GOP WTF

RT @kevinone: @mflynnJR @GenFlynn You're pizzagate conspiracy theorists and you talk about integrity. What a joker you are.

2018-04-24 01:56

🌻💛 tyraaarszm

Stay strong, go hard. Never quit 👑

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 01:54

Atmosphere Airlines atmosphereairuk

Welcome to the Official Account of Atmosphere Intercontinental Airlines raising investment for a new premium airline in the U.K. & Asia retweet us to support...

RT @TongsaiGrove: Tongsai Grove visitors keen on driving and putting will want to play #golf here when in #KohSamui Find out more …

2018-04-24 01:53

wafai farrisyawafin7

New account cause i forgot @wafin10 's password😌


YH's pwincess♡

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 01:53

äqielaa aqilah2510

Loving people who loving me✨

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 01:53

🌼 mp_siri

กายหยาบของ มป/❤ NinePerCent |Chenlinong|Fanchengcheng|wannaone ♋ 🅱 จริงๆอยู่ทุกด้อมเลยค่ะ 😄

RT @mindpimnattha_: คือตอนนี้กำลังไม่เข้าใจกับ9%
-เมื่อไหร่เพลงแรกจะออก ทีเซอร์ก็ได้ สปอยล์ก็ดี นี่เงียบเหงามาก
-เห็นข่าวว่าจะมีแฟนมีต เพล…

2018-04-24 01:53

Ari🐰 nrlsyzira

Struggling • imma heavy cry-er

Takde siapa nak bawak pergi theme park ke? Huhuhu

2018-04-24 01:52

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@whyisthegingone @brithume @MichaelAvenatti @IngrahamAngle @megynkelly @realDonaldTrump Brit blocked me, but I'm as…

2018-04-24 01:51

Nyl anilazahari

last teen .

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 01:51

Ari🐰 nrlsyzira

Struggling • imma heavy cry-er

Where?

2018-04-24 01:50

Mexicat🐱🌸💀🌸 Mexicat_13

Angry little cat​ with a foul mouth. Loner. Rebel. I like rolling around in the bathtub and hunting Nazis. #Resist #DACA🗽✌🏽💜🌮🚚🐈 Blocked by Hannity & Gorka

RT @kevinone: @Mexicat_13 @holachola I'm hungry af now

NEED THE FISHES

2018-04-24 01:50

Hani🍕 haniamssha

would you lie with me&just forget the world?

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 01:50

e. ezaireen__

💕

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 01:50

Ari🐰 nrlsyzira

Struggling • imma heavy cry-er

Oh lapar

2018-04-24 01:49

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@Mexicat_13 @holachola I'm hungry af now

NEED THE FISHES

2018-04-24 01:48

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@holachola @Mexicat_13 I like pointing at things and then eating them a moment later.

2018-04-24 01:47

小蔡 ♡ realkatin

EXO | GOT7 | ASTRO | WANNAONE | NCT | ikun 蔡徐坤 | 乐花娱乐 | #偶像练习生 | #NinePercent ; 0098.♡

RT @mindpimnattha_: คือตอนนี้กำลังไม่เข้าใจกับ9%
-เมื่อไหร่เพลงแรกจะออก ทีเซอร์ก็ได้ สปอยล์ก็ดี นี่เงียบเหงามาก
-เห็นข่าวว่าจะมีแฟนมีต เพล…

2018-04-24 01:47

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@MichaelAvenatti Brit Hume stores his lunch in his jowls, like a rodent.

#BritHumeFacts

2018-04-24 01:47

حاجاتول 🌸 nurhajatul

Nur Hajatul Azwat | 19 on 29th Dec | MY ✈ Struggle 💪 Pray 😌 In shaa Allah Success 😚 What brings you here ?

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 01:46

Randy Randy12967819

RT @kevinone: @JustSchmeltzer @mflynnJR @GenFlynn Poor Treason the Lesser- he wants to block everyone so badly who is mean to him but doesn…

2018-04-24 01:45

Lisa Stewart holachola

Union member, public school employee, big old liberal, hippy. I live by my father's code: This is a short ride. Have fun, try not to hurt people. #TheResistance

RT @kevinone: @holachola @Mexicat_13 You're a prisoner!!!

#FreeLisa

2018-04-24 01:45

zetty zettyallia

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 01:45

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@holachola @Mexicat_13 You're a prisoner!!!

#FreeLisa

2018-04-24 01:43

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@Mexicat_13 @holachola Oh yeah! You can get sushi delivered but it's not that fun to eat it on your couch like a go…

2018-04-24 01:43

Ari🐰 nrlsyzira

Struggling • imma heavy cry-er

Kau memang true definition of kawan untuk kepentingan diri sendiri. Nak tengok kau boleh pergi jauh mana. 😪

2018-04-24 01:43

Ballalala iqbalharith_

born to be legend💪

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 01:41

Ari🐰 nrlsyzira

Struggling • imma heavy cry-er

Gurl you're so funny. Dah kantoi salah pastu gelabah lagi nak make up new stories. Kelakar tengok your drama.

2018-04-24 01:41

Meeche meechebucco

RT @kevinone: @JustSchmeltzer @mflynnJR @GenFlynn Poor Treason the Lesser- he wants to block everyone so badly who is mean to him but doesn…

2018-04-24 01:40

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@Mexicat_13 I'm with you there. They aren't ill, they are just busted garbage.

2018-04-24 01:39

Cikfroggy 🐣 nrdhiaaa

20 💕
I'm such a clingy person 🐣

RT @acapwak: mungkin sebab aku tak recheck,
then tersakit hati sendiri bila tengok typo ni.

See effect dia😂

nenyakiti=menyakiti

2018-04-24 01:38

MajidoRc majidorc

Gamer!

For The King: via @YouTube

2018-04-24 01:36

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@MollyJongFast @swin24 @kanyewest this is because we as a nation have lived in sin for too long

#700club

2018-04-24 01:35

jalalllyyy jallllll_

kejar cita cita , bukan kejar cita citata 🚫

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 01:34

nblx abelmaurer

Clear skin, money, 4.0 and foods ✨

MACAM MANA AKU BOLEH LUPA NAK WISH BIRTHDAY BF SENDIRI OMGGGGG

2018-04-24 01:34

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@holachola @Mexicat_13 ha I just noticed the edamame, shelled for him

2018-04-24 01:33

tikzaa01 tikzaa01

RT @mindpimnattha_: คือตอนนี้กำลังไม่เข้าใจกับ9%
-เมื่อไหร่เพลงแรกจะออก ทีเซอร์ก็ได้ สปอยล์ก็ดี นี่เงียบเหงามาก
-เห็นข่าวว่าจะมีแฟนมีต เพล…

2018-04-24 01:33

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@NicoleK8686 It's pretty revealing of their character when people like that chime in with their non sequiturs

2018-04-24 01:32

(((Nick)))🐶🇺🇸🌊 skorpyos

Hard-core Liberal Texan Latino patriot looking forward to the downfall of Conserfascism at home. Blocked by losers J Cornyn & GHW Bush. Followed by Hillary.

RT @kevinone: @tedcruz You are less popular than Cincinnati Chili in Texas. By a lot.

2018-04-24 01:31

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@Mexicat_13 @holachola ha!

Jabba the Cat

Trader Joe's gyoza are pretty good.

2018-04-24 01:31

wawa thiwa24

RT @mindpimnattha_: คือตอนนี้กำลังไม่เข้าใจกับ9%
-เมื่อไหร่เพลงแรกจะออก ทีเซอร์ก็ได้ สปอยล์ก็ดี นี่เงียบเหงามาก
-เห็นข่าวว่าจะมีแฟนมีต เพล…

2018-04-24 01:31

∞ แบร์ 🐻🐣 noonlapas

| My twitter ツ | ทวีตตามความรู้สึก | รีทวีตไร้สาระ. | ❥#INFINITE ❥#BTS ❥#ASTRO ❥#MONSTAX ❥#IKON ❥#YooSeonho ❥#BTS ❥#Fangchengcheng ❥#Wannaone ❥#Songhangyeom

RT @mindpimnattha_: (ต่อ)
ไหนจะมีข่าวบอกว่าใครเปิดสตูดิโอเองอีก เห็นมีบางคนรับงานละคร ละก็บอกว่าค่ายประจำของเด็กๆจะเดวงใหม่ด้วย?
-เมื่อไหร่…

2018-04-24 01:31

∞ แบร์ 🐻🐣 noonlapas

| My twitter ツ | ทวีตตามความรู้สึก | รีทวีตไร้สาระ. | ❥#INFINITE ❥#BTS ❥#ASTRO ❥#MONSTAX ❥#IKON ❥#YooSeonho ❥#BTS ❥#Fangchengcheng ❥#Wannaone ❥#Songhangyeom

RT @mindpimnattha_: คือตอนนี้กำลังไม่เข้าใจกับ9%
-เมื่อไหร่เพลงแรกจะออก ทีเซอร์ก็ได้ สปอยล์ก็ดี นี่เงียบเหงามาก
-เห็นข่าวว่าจะมีแฟนมีต เพล…

2018-04-24 01:30

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@Mexicat_13 No amount is enough. The Cruz, like mercury, never really leaves.

2018-04-24 01:30

Biwnamfon Biwnamfon

ความบันเทิง ดนตรี ภาพยนตร์ ทีวี เรื่องตลก ความบันเทิงทั่วไป อาหาร

RT @mindpimnattha_: คือตอนนี้กำลังไม่เข้าใจกับ9%
-เมื่อไหร่เพลงแรกจะออก ทีเซอร์ก็ได้ สปอยล์ก็ดี นี่เงียบเหงามาก
-เห็นข่าวว่าจะมีแฟนมีต เพล…

2018-04-24 01:29

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@MollyJongFast same

2018-04-24 01:29

AJ ™ ashaa_aj

@hazmisarip ❤️ Since 28 August 2016

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 01:28

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@NicoleK8686 I doubt the sincerity of anyone so bent out of shape as that guy.

2018-04-24 01:28

Николай Апанасенко nap545

Работа в интернете! Заработок на баунти компаниях. #подпискавзаимно #читаювзаимно #followback #подписка #Following #Bounty #ICO #FollowforFollow #bountylist

RT @smaglyukm: Гонконг, просто нереальное место!) Впервые увидел там как разминаются две новенькие теслы) Кто не знал, в ГК очень дорогое ж…

2018-04-24 01:28

•Spark• Spaxk1

สปาร์ค•ริจ | Got7 🍀 IGOT7 🐦 | #JinBam | #GOT7 | #EYESONYOU | รักมากๆนะครับอ้วง 7 หน่อ ♡
ft. หาทางกลับด้อมไม่เจอ
Support ♡ : #NINEPERCENT

RT @mindpimnattha_: คือตอนนี้กำลังไม่เข้าใจกับ9%
-เมื่อไหร่เพลงแรกจะออก ทีเซอร์ก็ได้ สปอยล์ก็ดี นี่เงียบเหงามาก
-เห็นข่าวว่าจะมีแฟนมีต เพล…

2018-04-24 01:28

iraaa _nrshahiraa

‏‏‏كن قويا لأجلك






١٤ صفر ١٤٢٠

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 01:27

Martha Goodwin MarthaG45242469

Culinary,Nutrition,and ServSafe Instructor, with a passion for Animals and Nature, and our environment.

RT @kevinone: @mflynnJR @GenFlynn You're pizzagate conspiracy theorists and you talk about integrity. What a joker you are.

2018-04-24 01:27

USM Career Services USMCareerSrvcs

We help students find a meaningful career path, develop job seeking skills & connect with employment opportunities to become successful professionals.

This Thursday, Enterprise is having an Open House and Hiring Event for their Management Trainee Program! To sign to…

2018-04-24 01:27

อุลลี่อุลลี่ ImbellMarisa

คนที่ไม่เคยรักใคร....

RT @mindpimnattha_: คือตอนนี้กำลังไม่เข้าใจกับ9%
-เมื่อไหร่เพลงแรกจะออก ทีเซอร์ก็ได้ สปอยล์ก็ดี นี่เงียบเหงามาก
-เห็นข่าวว่าจะมีแฟนมีต เพล…

2018-04-24 01:26

un nazihahzaidil

'94, student. MNeuroSc. Charles Xavier is my dad.

I mean if mind uploading is possible someday your consciousness can't possibly exists in the real world and the dig…

2018-04-24 01:26

lidadidu. nvrkhalida

🥀

RT @acapwak: “Sebelum kau post something dekat social media, try recheck balik adakah benda tu akan nenyakiti hati orang lain”

If yes, try…

2018-04-24 01:26

Kevin Vaughan kevinone

Ne'er-do-well.

Soros be praised.

@MiriBoheme @Rosie Ivanka must stay awake at night thinking of her mother and seeing her not-too-distant future.

2018-04-24 01:25

Lisa Stewart holachola

Union member, public school employee, big old liberal, hippy. I live by my father's code: This is a short ride. Have fun, try not to hurt people. #TheResistance

RT @kevinone: @holachola @DonaldJTrumpJr Chinless Useless Defective would be the Trump family words if they were in GoT.

2018-04-24 01:25

patricia fqrsyx

faqrisya kurus cantik baik pandai kaya aamiin

indigestion again

2018-04-24 01:25

patricia fqrsyx

faqrisya kurus cantik baik pandai kaya aamiin

i really have a poor digestive system

2018-04-24 01:25

' MirulDaydreamer

22 Insecure | Reticent | Vulnerable

@syahmialwayss Selalunya begitulah .

2018-04-24 01:25

Derek Christie ScotsDex

I love great TV, Golf and Politics.

Sunset over Bophut. What a place!!

#travel #instatravel #travelgram #tourism #instago…

2018-04-24 01:25