Tweets at Bo-Karoo, Northern Cape around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Bo-Karoo, Northern Cape 30km.


Search Results

fϟz faizx_

Фатиха

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silve…

2019-02-22 16:31

Anisshafiqah MeIsAnisss

Bodoh punya anon

2019-02-22 16:21

mas. masturaabdrhman

💛🌻

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silve…

2019-02-22 16:05

Nadia Ako nad_ako

/ˌkɑɹ.peɪ ˈdi.əm/ ex- UiTM Dengkil / Degree Mass. comm INC UiTM Shah Alam

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silve…

2019-02-22 15:48

... syazwizainudin

Nothing interesting

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silve…

2019-02-22 15:34

🐼 ShazHaziq99

Selamat Datang 👐💕

@Asyrafzainal__ Sokay kunyit

2019-02-22 15:25

🐼 ShazHaziq99

Selamat Datang 👐💕

@Asyrafzainal__ Tu tauhu laa encik taugeh

2019-02-22 15:24

tkah atikah tkahatika

Be good to me, i'll be good to you. Simple.

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silve…

2019-02-22 15:05

Acimah SitiFetiemah

🇮🇩x🇲🇾

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silve…

2019-02-22 14:27

🐼 ShazHaziq99

Selamat Datang 👐💕

Tahu

2019-02-22 13:54

Aida 🌸 Dwerpyy

ACCA

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silve…

2019-02-22 13:52

🐼 ShazHaziq99

Selamat Datang 👐💕

Hilang kesopanan dan kesusilaan

2019-02-22 13:51

🐼 ShazHaziq99

Selamat Datang 👐💕

@AjwadiM @Asyrafzainal__ @padeyzaki Hahaha, tq pala

2019-02-22 13:50

miekomiekooooooo ietybannaaa

catch me on 💕 ig: ietybannaaa

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silve…

2019-02-22 13:50

Dayangrubyjane 🧚‍♀️ syafikamhmud

Bachelor Degree of Building Surveying in a year | 23 | iKON stan | UiTMSA

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silve…

2019-02-22 13:23

🐼 ShazHaziq99

Selamat Datang 👐💕

@Asyrafzainal__ @padeyzaki @AjwadiM Ye samyang 😂

2019-02-22 13:17

🐼 ShazHaziq99

Selamat Datang 👐💕

@padeyzaki @AjwadiM @Asyrafzainal__ Dengar tu @Asyrafzainal__ 😂😂😂

2019-02-22 13:15

. AizatRais

hahahahahahahahahahahahahahahah

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silve…

2019-02-22 12:55

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@aghissa_S Alright thankssss hehe 😘

2019-02-22 12:48

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@aNASUHAa Boleh dm saya no fon sis? Saya ws sis stgi

2019-02-22 12:48

🐼 ShazHaziq99

Selamat Datang 👐💕

@Asyrafzainal__ Couple lah dgn ai 😂😋😘

2019-02-22 12:34

🐼 ShazHaziq99

Selamat Datang 👐💕

Meremang bulu roma ado nama suhaimi nih 😂😂😂

2019-02-22 12:32

🐼 ShazHaziq99

Selamat Datang 👐💕

@Asyrafzainal__ Nak freedom ke? 😂😂😂

2019-02-22 12:29

99 Alita ✨🦄 ainanenaaa_

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silve…

2019-02-22 12:27

🐼 ShazHaziq99

Selamat Datang 👐💕

Acap rt rt apa @Asyrafzainal__ 😂

2019-02-22 12:26

🐼 ShazHaziq99

Selamat Datang 👐💕

@Asyrafzainal__ Hahahaha, jom, hang buat dulu

2019-02-22 12:25

🐼 ShazHaziq99

Selamat Datang 👐💕

@Asyrafzainal__ Mestilah, hahaha

2019-02-22 12:24

🐼 ShazHaziq99

Selamat Datang 👐💕

@Asyrafzainal__ Alololo, ciannya dia

2019-02-22 12:24

🐼 ShazHaziq99

Selamat Datang 👐💕

@AjwadiM @padeyzaki Tapi tulee, duit pulak 😂

2019-02-22 12:24

🐼 ShazHaziq99

Selamat Datang 👐💕

Kebanyakan aku kenal semua anak bongsu 😂

2019-02-22 12:23

🐼 ShazHaziq99

Selamat Datang 👐💕

@AjwadiM @padeyzaki Jommm

2019-02-22 12:22

🐼 ShazHaziq99

Selamat Datang 👐💕

@Asyrafzainal__ Rt benda yg patut, hahaha

2019-02-22 12:22

Girlfriend mxintxn

single make you better🤭 but come a ‘true person’ in our life is a happiness forevermore💃🏼

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silve…

2019-02-22 11:40

syazwani 🌼 syazwaniamira

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silve…

2019-02-22 11:07

wani iswnyismail_

whatever can happen, will happen eventually.

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silve…

2019-02-22 11:07

Anisshafiqah MeIsAnisss

Macam papa kebenaran weh hahahahaha

2019-02-22 11:00

Y.r yinnr

petite

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silve…

2019-02-22 11:00

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@aNASUHAa Yes kalau size 5 or 4 setengah mmg this ring suits you 😘 Ukur lilit cincin ni around 50-54 mm and diamete…

2019-02-22 10:59

Ijam The Bahenol ϟϟ abcdefvckyov

Safuawana 💕

RT @AmeenRassin: Kalau dah tahu nak pergi tengok bola, simpan lah duit siap siap. Rancang betul2. Bila orang pergi kau kata dia kaya. Tak s…

2019-02-22 10:58

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@aghissa_S Nahh sokay, boleh nengok dkt ig @gelangkita_ for more sizes and design 🥰

2019-02-22 10:38

🐼 ShazHaziq99

Selamat Datang 👐💕

@_amierfir_ Pastu aku salam dia then ckp aiyyyyy....bapak ah

2019-02-22 10:37

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

Ohhh yaaa saya bisnes jual gelang cincin rantai, kepada yang bertanya bolehla follow ig saya ye, jual mur mur jee 😘

2019-02-22 10:37

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@aNASUHAa Hai masih available 😘

2019-02-22 10:34

Ain 🌻 Kechik_NACM

nacm

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silve…

2019-02-22 10:20

Athirah tyratwins

Fantasy

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silve…

2019-02-22 10:12

🐼 ShazHaziq99

Selamat Datang 👐💕

Aku mimpi jumpa CR7 yall, pastu aku pakai baju player juventus, hahaha, apakah ini semua....

2019-02-22 10:07

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@hafizahkamarul Kan! Ni sumpah size kau. Hahahahaha

2019-02-22 09:43

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@ainashxhrx This is utk org jari keding hehe

2019-02-22 09:43

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Kalau dah tahu nak pergi tengok bola, simpan lah duit siap siap. Rancang betul2. Bila orang pergi kau kata dia kaya…

2019-02-22 09:35

XXV amirul_myrul94

Irresolution is the cause of the greatest harm - It's when you're indecisive and can't make up your mind.

RT @aaeyuu: Tapi shisha sedap kot..hehheehehheheeee

2019-02-22 09:27

tRi xoSyasyaNiwaa

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silve…

2019-02-22 07:50

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

Good night !

2019-02-22 03:38

Ida ShahidaSfrm

21

So emotional

2019-02-22 03:15

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

Tapi shisha sedap kot..hehheehehheheeee

2019-02-22 02:49

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

@fvrvhlee jadi makan nasi kenduri shah dulu la ? hehehehehehe

2019-02-22 02:45

Ida ShahidaSfrm

21

I was so excited back then

2019-02-22 02:32

Ida ShahidaSfrm

21

Trash

2019-02-22 02:23

Ida ShahidaSfrm

21

I mean, I hate how sensitive I am

2019-02-22 02:16

Ida ShahidaSfrm

21

I hate myself

2019-02-22 02:15

Ida ShahidaSfrm

21

My heart broke

2019-02-22 01:58

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

@aidelnizzuddin cuci jelah mata nak tegur tak boleh ehhehehe

2019-02-22 01:51

Ida ShahidaSfrm

21

💔

2019-02-22 01:37

🍕 mynameisfaqihah

20 // most important rule of life : do what makes you happy.

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silve…

2019-02-22 01:33

a'syaa adikshaaa

seorang budak gemuk yang kuat makan🍤🍗

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silve…

2019-02-22 01:25

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@ainashxhrx Your size ke dik? Hehe

2019-02-22 00:39

💜 aghissa_S

21 | A dreamer, A lover, A sinner | FKMK

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silve…

2019-02-22 00:38

.•* a i n a .•* ainashxhrx

still a queen

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silve…

2019-02-22 00:38

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

@aghissa_S Yessss sangat lawa depan depan 😭❤️ muat tak jari kauu? Kalau muat grab this one 🥰

2019-02-22 00:20

🦄 _nisndia

21 ✨ // qbl’s little munchkin

Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Ster…

2019-02-22 00:17

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

@adieyBespa @asyrafcrouch ggmu

2019-02-21 23:50

かおちー xxkaori06

SESの営業やっています! 食べている時が至福のとき😍 脱ブー🐷 #ウェアラブルで卒業しよ #フォロー宜しくお願いします #フォロバします

特急で帰ってたのに人身事故🤯
西武線どしたん?
1時間後出発しますって。。
寝ます😢

2019-02-21 23:30

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

@ZulFauzi95 bolehh takda masalah

2019-02-21 22:32

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

@ZulFauzi95 Kesian Pehlis

2019-02-21 22:24

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

@Nraqlhrz_ sabaqqqqq!

2019-02-21 20:39

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

@Anneauroraaa nanti datang la hehehee

2019-02-21 20:29

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

Ceria hidup lepas pekena laksa dengan pasemboq 😙😙

2019-02-21 20:20

Ida ShahidaSfrm

21

Hahahahahahahahhaha 💯 me

2019-02-21 19:33

Ida ShahidaSfrm

21

Nak gi Thai food fest 😭

2019-02-21 19:17

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

dengkinyaa. pergi lah oncall sekali

2019-02-21 17:46

XXV amirul_myrul94

Irresolution is the cause of the greatest harm - It's when you're indecisive and can't make up your mind.

RT @aaeyuu: @Twt_kurikuri kalau mak mrtua yang tak suka kita macam mana?

2019-02-21 15:55

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

@ShahmiHeizen boleh gelak dak..HAHAHAAHAHAHA

2019-02-21 14:15

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

Grab ni comel doh..Ya Allah

2019-02-21 14:15

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

@Twt_kurikuri Okay! Thank you aim bagi nasihat 😊

2019-02-21 13:14

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

@Twt_kurikuri kalau mak mrtua yang tak suka kita macam mana?

2019-02-21 13:11

Ida ShahidaSfrm

21

Tengok tangan anak buah banyak darah aku yang migraine 🤦‍♀️💆‍♀️

2019-02-21 13:02

Ida ShahidaSfrm

21

@Intan_AbdLatif Uish harini terus eh hahaha okay jap otw

2019-02-21 13:00

Ida ShahidaSfrm

21

@wie_walker Hahaha InsyaAllah doa doa la moga cepat seru 😂

2019-02-21 12:59

🐼 ShazHaziq99

Selamat Datang 👐💕

@Iedil21_ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2019-02-21 12:06

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

kejutkan org pon mcm ayah2 😂

2019-02-21 08:27

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

feeling malam ni lain mcm betul bila rindu kat ibu dgn ayah

2019-02-21 03:18

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

@tonikghoos wlcmeee

2019-02-21 02:23

toni. tonikghoos

I'm not lazy, I'm just highly motivated at doing nothing. #GGMU @nabew_7

RT @aaeyuu: @tonikghoos Happy birthdayyyy!!!

2019-02-21 02:03

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

@tonikghoos Happy birthdayyyy!!!

2019-02-21 01:59

Ida ShahidaSfrm

21

Hi takda sapa nak kahwin ke hm aku teringin nasi minyak ni 😭

2019-02-21 01:38

XXV amirul_myrul94

Irresolution is the cause of the greatest harm - It's when you're indecisive and can't make up your mind.

RT @aaeyuu: Mana pendrive aku ni..Nak pakai la hilang pun

2019-02-21 01:32

ᴺᵒʳᵃᵃᵃᵃ _noranadia

99 | aiman ❤💯 | everything happens for a reason

"takpe lah" tp dlm hati menangis

2019-02-21 01:29

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

Mana pendrive aku ni..Nak pakai la hilang pun

2019-02-21 01:22

XXV amirul_myrul94

Irresolution is the cause of the greatest harm - It's when you're indecisive and can't make up your mind.

RT @aaeyuu: hai! like apa tewwwww???

2019-02-21 01:04

XXV amirul_myrul94

Irresolution is the cause of the greatest harm - It's when you're indecisive and can't make up your mind.

RT @aaeyuu: Teh o cicah biskut Hup Seng..nikmat

2019-02-21 01:04

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| ⚓💋
#GGMU

Teh o cicah biskut Hup Seng..nikmat

2019-02-21 00:03