Tweets at Prieska, Prieska, Bo-Karoo, Northern Cape around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Prieska, Prieska, Bo-Karoo, Northern Cape 30km.


Search Results

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@AmirizdwanTaj24 Masa awal hari tu kata tahu team ada masalah. Confident

2019-02-22 17:11

๐Ÿผ ShazHaziq99

Selamat Datang ๐Ÿ‘๐Ÿ’•

@aerilzafrel, is that you?

2019-02-22 16:52

fฯŸz faizx_

ะคะฐั‚ะธั…ะฐ

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silveโ€ฆ

2019-02-22 16:31

Anisshafiqah MeIsAnisss

Bodoh punya anon

2019-02-22 16:21

mas. masturaabdrhman

๐Ÿ’›๐ŸŒป

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silveโ€ฆ

2019-02-22 16:05

Nadia Ako nad_ako

/หŒkษ‘ษน.peษช หˆdi.ษ™m/ ex- UiTM Dengkil / Degree Mass. comm INC UiTM Shah Alam

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silveโ€ฆ

2019-02-22 15:48

... syazwizainudin

Nothing interesting

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silveโ€ฆ

2019-02-22 15:34

๐Ÿผ ShazHaziq99

Selamat Datang ๐Ÿ‘๐Ÿ’•

@Asyrafzainal__ Sokay kunyit

2019-02-22 15:25

๐Ÿผ ShazHaziq99

Selamat Datang ๐Ÿ‘๐Ÿ’•

@Asyrafzainal__ Tu tauhu laa encik taugeh

2019-02-22 15:24

tkah atikah tkahatika

Be good to me, i'll be good to you. Simple.

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silveโ€ฆ

2019-02-22 15:05

Acimah SitiFetiemah

๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉx๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silveโ€ฆ

2019-02-22 14:27

๐Ÿผ ShazHaziq99

Selamat Datang ๐Ÿ‘๐Ÿ’•

Tahu

2019-02-22 13:54

Aida ๐ŸŒธ Dwerpyy

ACCA

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silveโ€ฆ

2019-02-22 13:52

๐Ÿผ ShazHaziq99

Selamat Datang ๐Ÿ‘๐Ÿ’•

Hilang kesopanan dan kesusilaan

2019-02-22 13:51

๐Ÿผ ShazHaziq99

Selamat Datang ๐Ÿ‘๐Ÿ’•

@AjwadiM @Asyrafzainal__ @padeyzaki Hahaha, tq pala

2019-02-22 13:50

miekomiekooooooo ietybannaaa

catch me on ๐Ÿ’• ig: ietybannaaa

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silveโ€ฆ

2019-02-22 13:50

Dayangrubyjane ๐Ÿงšโ€โ™€๏ธ syafikamhmud

Bachelor Degree of Building Surveying in a year | 23 | iKON stan | UiTMSA

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silveโ€ฆ

2019-02-22 13:23

๐Ÿผ ShazHaziq99

Selamat Datang ๐Ÿ‘๐Ÿ’•

@Asyrafzainal__ @padeyzaki @AjwadiM Ye samyang ๐Ÿ˜‚

2019-02-22 13:17

๐Ÿผ ShazHaziq99

Selamat Datang ๐Ÿ‘๐Ÿ’•

@padeyzaki @AjwadiM @Asyrafzainal__ Dengar tu @Asyrafzainal__ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

2019-02-22 13:15

. AizatRais

hahahahahahahahahahahahahahahah

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silveโ€ฆ

2019-02-22 12:55

๐Ÿฆ„ _nisndia

21 โœจ // qblโ€™s little munchkin

@aghissa_S Alright thankssss hehe ๐Ÿ˜˜

2019-02-22 12:48

๐Ÿฆ„ _nisndia

21 โœจ // qblโ€™s little munchkin

@aNASUHAa Boleh dm saya no fon sis? Saya ws sis stgi

2019-02-22 12:48

๐Ÿผ ShazHaziq99

Selamat Datang ๐Ÿ‘๐Ÿ’•

@Asyrafzainal__ Couple lah dgn ai ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜˜

2019-02-22 12:34

๐Ÿผ ShazHaziq99

Selamat Datang ๐Ÿ‘๐Ÿ’•

Meremang bulu roma ado nama suhaimi nih ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

2019-02-22 12:32

๐Ÿผ ShazHaziq99

Selamat Datang ๐Ÿ‘๐Ÿ’•

@Asyrafzainal__ Nak freedom ke? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

2019-02-22 12:29

99 Alita โœจ๐Ÿฆ„ ainanenaaa_

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silveโ€ฆ

2019-02-22 12:27

๐Ÿผ ShazHaziq99

Selamat Datang ๐Ÿ‘๐Ÿ’•

Acap rt rt apa @Asyrafzainal__ ๐Ÿ˜‚

2019-02-22 12:26

๐Ÿผ ShazHaziq99

Selamat Datang ๐Ÿ‘๐Ÿ’•

@Asyrafzainal__ Hahahaha, jom, hang buat dulu

2019-02-22 12:25

๐Ÿผ ShazHaziq99

Selamat Datang ๐Ÿ‘๐Ÿ’•

@Asyrafzainal__ Mestilah, hahaha

2019-02-22 12:24

๐Ÿผ ShazHaziq99

Selamat Datang ๐Ÿ‘๐Ÿ’•

@Asyrafzainal__ Alololo, ciannya dia

2019-02-22 12:24

๐Ÿผ ShazHaziq99

Selamat Datang ๐Ÿ‘๐Ÿ’•

@AjwadiM @padeyzaki Tapi tulee, duit pulak ๐Ÿ˜‚

2019-02-22 12:24

๐Ÿผ ShazHaziq99

Selamat Datang ๐Ÿ‘๐Ÿ’•

Kebanyakan aku kenal semua anak bongsu ๐Ÿ˜‚

2019-02-22 12:23

๐Ÿผ ShazHaziq99

Selamat Datang ๐Ÿ‘๐Ÿ’•

@AjwadiM @padeyzaki Jommm

2019-02-22 12:22

๐Ÿผ ShazHaziq99

Selamat Datang ๐Ÿ‘๐Ÿ’•

@Asyrafzainal__ Rt benda yg patut, hahaha

2019-02-22 12:22

Girlfriend mxintxn

single make you better๐Ÿคญ but come a โ€˜true personโ€™ in our life is a happiness forevermore๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silveโ€ฆ

2019-02-22 11:40

syazwani ๐ŸŒผ syazwaniamira

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silveโ€ฆ

2019-02-22 11:07

wani iswnyismail_

whatever can happen, will happen eventually.

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silveโ€ฆ

2019-02-22 11:07

Anisshafiqah MeIsAnisss

Macam papa kebenaran weh hahahahaha

2019-02-22 11:00

Y.r yinnr

petite

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silveโ€ฆ

2019-02-22 11:00

๐Ÿฆ„ _nisndia

21 โœจ // qblโ€™s little munchkin

@aNASUHAa Yes kalau size 5 or 4 setengah mmg this ring suits you ๐Ÿ˜˜ Ukur lilit cincin ni around 50-54 mm and diameteโ€ฆ

2019-02-22 10:59

Ijam The Bahenol ฯŸฯŸ abcdefvckyov

Safuawana ๐Ÿ’•

RT @AmeenRassin: Kalau dah tahu nak pergi tengok bola, simpan lah duit siap siap. Rancang betul2. Bila orang pergi kau kata dia kaya. Tak sโ€ฆ

2019-02-22 10:58

๐Ÿฆ„ _nisndia

21 โœจ // qblโ€™s little munchkin

@aghissa_S Nahh sokay, boleh nengok dkt ig @gelangkita_ for more sizes and design ๐Ÿฅฐ

2019-02-22 10:38

๐Ÿผ ShazHaziq99

Selamat Datang ๐Ÿ‘๐Ÿ’•

@_amierfir_ Pastu aku salam dia then ckp aiyyyyy....bapak ah

2019-02-22 10:37

๐Ÿฆ„ _nisndia

21 โœจ // qblโ€™s little munchkin

Ohhh yaaa saya bisnes jual gelang cincin rantai, kepada yang bertanya bolehla follow ig saya ye, jual mur mur jee ๐Ÿ˜˜

2019-02-22 10:37

๐Ÿฆ„ _nisndia

21 โœจ // qblโ€™s little munchkin

@aNASUHAa Hai masih available ๐Ÿ˜˜

2019-02-22 10:34

Ain ๐ŸŒป Kechik_NACM

nacm

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silveโ€ฆ

2019-02-22 10:20

Athirah tyratwins

Fantasy

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silveโ€ฆ

2019-02-22 10:12

๐Ÿผ ShazHaziq99

Selamat Datang ๐Ÿ‘๐Ÿ’•

Aku mimpi jumpa CR7 yall, pastu aku pakai baju player juventus, hahaha, apakah ini semua....

2019-02-22 10:07

๐Ÿฆ„ _nisndia

21 โœจ // qblโ€™s little munchkin

@hafizahkamarul Kan! Ni sumpah size kau. Hahahahaha

2019-02-22 09:43

๐Ÿฆ„ _nisndia

21 โœจ // qblโ€™s little munchkin

@ainashxhrx This is utk org jari keding hehe

2019-02-22 09:43

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Kalau dah tahu nak pergi tengok bola, simpan lah duit siap siap. Rancang betul2. Bila orang pergi kau kata dia kayaโ€ฆ

2019-02-22 09:35

XXV amirul_myrul94

Irresolution is the cause of the greatest harm - It's when you're indecisive and can't make up your mind.

RT @aaeyuu: Tapi shisha sedap kot..hehheehehheheeee

2019-02-22 09:27

tRi xoSyasyaNiwaa

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silveโ€ฆ

2019-02-22 07:50

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| โš“๐Ÿ’‹
#GGMU

Good night !

2019-02-22 03:38

Ida ShahidaSfrm

21

So emotional

2019-02-22 03:15

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| โš“๐Ÿ’‹
#GGMU

Tapi shisha sedap kot..hehheehehheheeee

2019-02-22 02:49

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| โš“๐Ÿ’‹
#GGMU

@fvrvhlee jadi makan nasi kenduri shah dulu la ? hehehehehehe

2019-02-22 02:45

Ida ShahidaSfrm

21

I was so excited back then

2019-02-22 02:32

Ida ShahidaSfrm

21

Trash

2019-02-22 02:23

Ida ShahidaSfrm

21

I mean, I hate how sensitive I am

2019-02-22 02:16

Ida ShahidaSfrm

21

I hate myself

2019-02-22 02:15

Ida ShahidaSfrm

21

My heart broke

2019-02-22 01:58

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| โš“๐Ÿ’‹
#GGMU

@aidelnizzuddin cuci jelah mata nak tegur tak boleh ehhehehe

2019-02-22 01:51

Ida ShahidaSfrm

21

๐Ÿ’”

2019-02-22 01:37

๐Ÿ• mynameisfaqihah

20 // most important rule of life : do what makes you happy.

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silveโ€ฆ

2019-02-22 01:33

a'syaa adikshaaa

seorang budak gemuk yang kuat makan๐Ÿค๐Ÿ—

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silveโ€ฆ

2019-02-22 01:25

๐Ÿฆ„ _nisndia

21 โœจ // qblโ€™s little munchkin

@ainashxhrx Your size ke dik? Hehe

2019-02-22 00:39

๐Ÿ’œ aghissa_S

21 | A dreamer, A lover, A sinner | FKMK

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silveโ€ฆ

2019-02-22 00:38

.โ€ข* a i n a .โ€ข* ainashxhrx

still a queen

RT @_nisndia: Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterling Silveโ€ฆ

2019-02-22 00:38

๐Ÿฆ„ _nisndia

21 โœจ // qblโ€™s little munchkin

@aghissa_S Yessss sangat lawa depan depan ๐Ÿ˜ญโค๏ธ muat tak jari kauu? Kalau muat grab this one ๐Ÿฅฐ

2019-02-22 00:20

๐Ÿฆ„ _nisndia

21 โœจ // qblโ€™s little munchkin

Sedih jugakla bila barang dah order tadi customer tak jadi beli, ya btw Knuckle Ring ni size 4/5. Original 925 Sterโ€ฆ

2019-02-22 00:17

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| โš“๐Ÿ’‹
#GGMU

@adieyBespa @asyrafcrouch ggmu

2019-02-21 23:50

ใ‹ใŠใกใƒผ xxkaori06

SESใฎๅ–ถๆฅญใ‚„ใฃใฆใ„ใพใ™๏ผ ้ฃŸในใฆใ„ใ‚‹ๆ™‚ใŒ่‡ณ็ฆใฎใจใ๐Ÿ˜ ่„ฑใƒ–ใƒผ๐Ÿท #ใ‚ฆใ‚งใ‚ขใƒฉใƒ–ใƒซใงๅ’ๆฅญใ—ใ‚ˆ #ใƒ•ใ‚ฉใƒญใƒผๅฎœใ—ใใŠ้ก˜ใ„ใ—ใพใ™ #ใƒ•ใ‚ฉใƒญใƒใ—ใพใ™

็‰นๆ€ฅใงๅธฐใฃใฆใŸใฎใซไบบ่บซไบ‹ๆ•…๐Ÿคฏ
่ฅฟๆญฆ็ทšใฉใ—ใŸใ‚“๏ผŸ
1ๆ™‚้–“ๅพŒๅ‡บ็™บใ—ใพใ™ใฃใฆใ€‚ใ€‚
ๅฏใพใ™๐Ÿ˜ข

2019-02-21 23:30

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| โš“๐Ÿ’‹
#GGMU

@ZulFauzi95 bolehh takda masalah

2019-02-21 22:32

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| โš“๐Ÿ’‹
#GGMU

@ZulFauzi95 Kesian Pehlis

2019-02-21 22:24

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| โš“๐Ÿ’‹
#GGMU

@Nraqlhrz_ sabaqqqqq!

2019-02-21 20:39

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| โš“๐Ÿ’‹
#GGMU

@Anneauroraaa nanti datang la hehehee

2019-02-21 20:29

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| โš“๐Ÿ’‹
#GGMU

Ceria hidup lepas pekena laksa dengan pasemboq ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™

2019-02-21 20:20

Ida ShahidaSfrm

21

Hahahahahahahahhaha ๐Ÿ’ฏ me

2019-02-21 19:33

Ida ShahidaSfrm

21

Nak gi Thai food fest ๐Ÿ˜ญ

2019-02-21 19:17

แดบแต’สณแตƒแตƒแตƒแตƒ _noranadia

99 | aiman โค๐Ÿ’ฏ | everything happens for a reason

dengkinyaa. pergi lah oncall sekali

2019-02-21 17:46

XXV amirul_myrul94

Irresolution is the cause of the greatest harm - It's when you're indecisive and can't make up your mind.

RT @aaeyuu: @Twt_kurikuri kalau mak mrtua yang tak suka kita macam mana?

2019-02-21 15:55

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| โš“๐Ÿ’‹
#GGMU

@ShahmiHeizen boleh gelak dak..HAHAHAAHAHAHA

2019-02-21 14:15

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| โš“๐Ÿ’‹
#GGMU

Grab ni comel doh..Ya Allah

2019-02-21 14:15

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| โš“๐Ÿ’‹
#GGMU

@Twt_kurikuri Okay! Thank you aim bagi nasihat ๐Ÿ˜Š

2019-02-21 13:14

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| โš“๐Ÿ’‹
#GGMU

@Twt_kurikuri kalau mak mrtua yang tak suka kita macam mana?

2019-02-21 13:11

Ida ShahidaSfrm

21

Tengok tangan anak buah banyak darah aku yang migraine ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’†โ€โ™€๏ธ

2019-02-21 13:02

Ida ShahidaSfrm

21

@Intan_AbdLatif Uish harini terus eh hahaha okay jap otw

2019-02-21 13:00

Ida ShahidaSfrm

21

@wie_walker Hahaha InsyaAllah doa doa la moga cepat seru ๐Ÿ˜‚

2019-02-21 12:59

๐Ÿผ ShazHaziq99

Selamat Datang ๐Ÿ‘๐Ÿ’•

@Iedil21_ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2019-02-21 12:06

แดบแต’สณแตƒแตƒแตƒแตƒ _noranadia

99 | aiman โค๐Ÿ’ฏ | everything happens for a reason

kejutkan org pon mcm ayah2 ๐Ÿ˜‚

2019-02-21 08:27

แดบแต’สณแตƒแตƒแตƒแตƒ _noranadia

99 | aiman โค๐Ÿ’ฏ | everything happens for a reason

feeling malam ni lain mcm betul bila rindu kat ibu dgn ayah

2019-02-21 03:18

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| โš“๐Ÿ’‹
#GGMU

@tonikghoos wlcmeee

2019-02-21 02:23

toni. tonikghoos

I'm not lazy, I'm just highly motivated at doing nothing. #GGMU @nabew_7

RT @aaeyuu: @tonikghoos Happy birthdayyyy!!!

2019-02-21 02:03

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| โš“๐Ÿ’‹
#GGMU

@tonikghoos Happy birthdayyyy!!!

2019-02-21 01:59

Ida ShahidaSfrm

21

Hi takda sapa nak kahwin ke hm aku teringin nasi minyak ni ๐Ÿ˜ญ

2019-02-21 01:38

XXV amirul_myrul94

Irresolution is the cause of the greatest harm - It's when you're indecisive and can't make up your mind.

RT @aaeyuu: Mana pendrive aku ni..Nak pakai la hilang pun

2019-02-21 01:32

แดบแต’สณแตƒแตƒแตƒแตƒ _noranadia

99 | aiman โค๐Ÿ’ฏ | everything happens for a reason

"takpe lah" tp dlm hati menangis

2019-02-21 01:29

Ayulicious aaeyuu

school of ocean| โš“๐Ÿ’‹
#GGMU

Mana pendrive aku ni..Nak pakai la hilang pun

2019-02-21 01:22

XXV amirul_myrul94

Irresolution is the cause of the greatest harm - It's when you're indecisive and can't make up your mind.

RT @aaeyuu: hai! like apa tewwwww???

2019-02-21 01:04