Tweets at Prieska, Prieska, Bo-Karoo, Northern Cape around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Prieska, Prieska, Bo-Karoo, Northern Cape 30km.


Search Results

Nabila πŸ•Š _nabilaadee

Sarcastic

Twitter ni aku tahu sign up je. Lepastu bila dah uninstall, log in balik. Udah lupe mana satu aku pakai. Haritu ras…

2019-06-26 03:51

TekoBaka tekobaka

Reader, Survivalist, Taxpayer.

@QB_Eagles1990 @specialreserves @nomadastudiobcn @ConradRoset @devolverdigital @asksmitty @iam8bit Just got my order in, works now

2019-06-26 02:11

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

@aishahjoari All the best nyonya! 😘

2019-06-26 01:54

❀︎ nisndia

@mynameisfaqihah Nak yang ada portrait la sisss hahahaah

2019-06-26 01:02

kenn tyrararary

Have three moles in my face 😎 My baby sweet potatoes, Syazwan ❀️

RT @AzleeyaSmith: @tyrararary Hmmm sedih.

2019-06-26 00:56

Nah Amira Khan 🐳 meerashafie

Bini pelaut

Join la khairat kematian. Setiap qariah mesti ada

2019-06-25 22:59

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

@fiqa_pinky93 😭

2019-06-25 22:49

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

@tenlala Jgn sesedih ok darl. Nnti xcomel. Hihi muah! ❀

2019-06-25 22:49

π’©π’Ύπ“ˆ amirazamanhuri

IA πŸ’πŸ’•

@excutxr Kan dah ade bmw klabu tu dah la🀣

2019-06-25 22:38

nora _noranadia

99 | aiman β€πŸ’― | everything happens for a reason

bila aku dah rasa sampai sakit kat dada tu mmg dah tahap menyakitkan sgt sampai aku terus diam. tak boleh ckp dah sbb sakit sgt

2019-06-25 22:26

π’©π’Ύπ“ˆ amirazamanhuri

IA πŸ’πŸ’•

@excutxr @marissarajalie Sesok nafas😡

2019-06-25 22:12

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

@ARIEENAjujul Pleaselah, dalam office yg tua tua ni memang gatei ke? πŸ˜’

2019-06-25 22:06

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

The conclusion is that, no matter how we avoid or how we prevent, kalau dah dia kata "Kun fa ya kun.. " maka, there…

2019-06-25 21:30

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

But deep inside, kesian dekat anak dia dua orang, his bini dah lama meninggal. Anak ada lagi sorang tgh sekolah (an…

2019-06-25 21:27

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

Tapi itulah, kita siapa kan nak menidakkan takdir Allah. Rest in peace uncle (Wong Kean Mun). Even though uncle se…

2019-06-25 21:24

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

He is not even bersalah kot, sebab jalan tu jalan yg almost kitorang jalan pergi dekat parking kereta masing masing…

2019-06-25 21:22

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

Padahal dia baru balik kerja, lewat sikit sebab buat OT, sambil pegang bag dia jalan kaki dengan lemah longlai perg…

2019-06-25 21:20

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

Unbelievable, semalam baru je uncle tu ketuk pintu office nak masuk ambik barang. Tup tup harini dapat berita dia d…

2019-06-25 21:18

nora _noranadia

99 | aiman β€πŸ’― | everything happens for a reason

rasa sesak sgt dada ni kau tahu bila aku dgr dia ckp mcm tu. fuhhhhh sakit

2019-06-25 21:17

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

@tyrararary Hmmm sedih.

2019-06-25 21:12

❀︎ nisndia

Alhamdulillah rezeki dpt kerjaa, lepas la nak tampung beli fon baru ehh

2019-06-25 20:27

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

Aku baca ni dengan emosi yang serious πŸ˜‚ Its a good thread to be read by those yang nak jadi bapak bapak nanti 😎

2019-06-25 19:41

Anisshafiqah MeIsAnisss

@fatihasitie Istikarah dulu

2019-06-25 17:05

Anisshafiqah MeIsAnisss

@fatihasitie Ikutttttt. Hantar banting

2019-06-25 17:03

FA tashazman_

18'

I choose to "pendam" when it hurt me so much.

2019-06-25 15:15

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

@tenlala Are you okay bby? *hugs*

2019-06-25 15:09

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

@hidayahadibahmg And hanya rindu. Hee sedap aaa suara diaa 😍

2019-06-25 15:07

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@MSabu_Official Lagi bangang dari umno

2019-06-25 14:21

❀︎ nisndia

Real man still exist 😭 stay strong sis..

2019-06-25 13:14

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@RameshbhaiTham1 @syedmh_ @ASTROARENA @OfficialJohor Ramainya cybertroopers. Hantar lagi please πŸ˜‚

2019-06-25 13:10

Anisshafiqah MeIsAnisss

@Muhammadhalaj @alharithtoooo @redzaradzuan @asyrafchongv Jangan lupa datang rumah aku sabtu ni uolsss

2019-06-25 10:36

❀︎ nisndia

@aghissa_S Argh wait dkt group!

2019-06-25 02:03

❀︎ nisndia

Pihak berkuasa tolong ambik tindakan pls kesian lembu tu πŸ₯ΊπŸ˜­

2019-06-25 01:15

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

@tkatiqah Me too atiq. Hhahahha 🀣

2019-06-24 23:50

❀︎ nisndia

Bagi balik 48 saat akuuuu 😭😭😭😭😭

2019-06-24 21:19

❀︎ nisndia

Angsa opah aku dulu kalau terlepas aku kejar pastu angkat peluk mcm dukung kucing tu (tapi berat nakmampos......) m…

2019-06-24 20:58

πŸŒ• rockeeyaaah

RT @nisndia: All boys punya sekolah ni padanla takde suara perempuan bersorak 🀣

2019-06-24 20:45

❀︎ nisndia

All boys punya sekolah ni padanla takde suara perempuan bersorak 🀣

2019-06-24 20:38

❀︎ nisndia

So true.

2019-06-24 20:24

❀︎ nisndia

Species cakap tak serupa bikin

2019-06-24 20:13

❀︎ nisndia

Beria kutuk perbuatan orang tu last last dia buat jugak adeh 🀣

2019-06-24 20:13

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

Been in love with andmesh voice πŸ˜‚

Aaa sudah, sis dh trjebak 🀦🏻

2019-06-24 20:12

❀︎ nisndia

@fatinaaaniss Hahahaha aku dah ada anak dah time tu, aku sampailu nanti aku sambut ko 🀣

2019-06-24 20:12

E'ZZATI ezzatiezz

| Always a Traveller ✈ |

I gotta rewire this brain

2019-06-24 19:49

❀︎ nisndia

Dari Teluk Bahang Dam boleh nampak fuh

2019-06-24 18:32

❀︎ nisndia

@fatinaaaniss Haah dah delete, tapi tula tyra deny yg diorg dah break

2019-06-24 18:16

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@fadzil_rey @Muzakkir_Zuki Gaji tinggi dari badan, tiap tahun demand, lagi tak jaga. Pundekkk. Kalau aku, lepas je.…

2019-06-24 18:15

DaqManZA DaqMan_ZA

I'm that artist who's still pushing very hard to have large No of an audience before I'd release my music. So tell ur friends to tell their friends to follow me

@Heda_ZA Amen!

2019-06-24 15:45

DaqManZA DaqMan_ZA

I'm that artist who's still pushing very hard to have large No of an audience before I'd release my music. So tell ur friends to tell their friends to follow me

@_URBANISM

2019-06-24 15:09

❀︎ nisndia

@fatinaaaniss Rumor jeee

2019-06-24 14:49

❀︎ nisndia

@fatinaaaniss Ehhh πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

2019-06-24 14:49

❀︎ nisndia

Contohnya mcm orang yang tak suka dahlia but still beli lipstick xoxo cosmetics tu :/

2019-06-24 14:46

❀︎ nisndia

Shuib modi motor kawkaw, spec terbang cucuk langit πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€˜πŸ»

2019-06-24 14:45

❀︎ nisndia

@fatinaaaniss Tulaaa 🀣🀣

2019-06-24 14:38

❀︎ nisndia

Kalah jalan teluk bahang ni

2019-06-24 14:38

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

@Anggraenyyyyy Banyak kali dah ni kena pancing duduk KL πŸ˜‚

2019-06-24 14:20

❀︎ nisndia

Emm poli aku kereta ekzos bising takleh masuk kawasan poli tau πŸ˜‚ kena park luar.

2019-06-24 13:49

❀︎ nisndia

@ynmra Emm ko tau takpe :’)

2019-06-24 12:15

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

Makin lama makin meluat.

2019-06-24 11:42

jue anisjuelia

Life is short. Smile, while you still have the teeth

RT @nisndia: Yang warna oren tu pun singgit ke? πŸ₯Ίβ€οΈ

2019-06-24 10:39

AZLEEYA__ AzleeyaSmith

Semoga yang baik-baik sahaja buat kamu.

Guys, pagi pagi lagi department sebelah ajak i makan, tapi i tengah on niat cont puasa 6 ni. Patut ke tak patut i berbuka? πŸ˜‚

2019-06-24 09:38

Farah farrazulaika

Saya seorang puteri bukan kerana memiliki seorang putera tetapi abah saya seorang raja ❀

Memang tiap kali nak jumpa je kena gaduh dulu ke ? πŸ˜‘πŸ˜‘

2019-06-24 04:35

Fateh fatehahabdaziz

RT @nisndia: Yang warna oren tu pun singgit ke? πŸ₯Ίβ€οΈ

2019-06-24 01:46

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

@Muzakkir_Zuki Inisiatif sendiri la beroo. Bukan mata orang lain.

2019-06-24 01:42

Brenmin Gan AmeenRassin

All men must die, die for their country

Inisiatif pafa? What the heck. Gaji besar buat apa? Beli harta? Mata sendiri kot. Bukan besor sgt pun kos bedah.

2019-06-24 01:42

Niqi aniqramratha

yea idk, offensive but truthful

RT @nisndia: Yang warna oren tu pun singgit ke? πŸ₯Ίβ€οΈ

2019-06-24 01:39

nora _noranadia

99 | aiman β€πŸ’― | everything happens for a reason

thank you for today love

2019-06-24 01:30

odette caramelayesha

whatever it takes

RT @nisndia: Yang warna oren tu pun singgit ke? πŸ₯Ίβ€οΈ

2019-06-24 01:00

❀︎ nisndia

@rockeeyaaah haish sian ko sebaikla boleh survive sana ramai kepala kpop so tak risau sgt kau dpt cari kawan ke tak hahagagagagaga 🀣🀣🀣🀘🏻🀘🏻

2019-06-24 00:57

❀︎ nisndia

@suuuuraya @rockeeyaaah Dia gedik nak ikut ahahahahah. Takdela sama sama, dia nk aku pun on jela

2019-06-24 00:55

❀︎ nisndia

@rockeeyaaah Hahahahaha ade hikmah la weii kau pun happy je sekolah sana alhamdulillah ko taktau aku risau cemana n…

2019-06-24 00:53

❀︎ nisndia

@suuuuraya @rockeeyaaah Yep sebab kpop hahahahaha kitorg kawan since form2 kot dkt fb jee πŸ˜‚

2019-06-24 00:52

πŸŒ• rockeeyaaah

RT @nisndia: @rockeeyaaah was my friend dekat fb until she decided nak masuk sekolah sama dengan i but unfortunately i pindah masa dia masu…

2019-06-24 00:51

❀︎ nisndia

@rockeeyaaah was my friend dekat fb until she decided nak masuk sekolah sama dengan i but unfortunately i pindah ma…

2019-06-24 00:48

❀︎ nisndia

Argh tahu takpe, jealous nengok kening bf i 😫

2019-06-24 00:35