Tweets at Prieska, Prieska, Bo-Karoo, Northern Cape around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Prieska, Prieska, Bo-Karoo, Northern Cape 30km.


Search Results

fs fazzzs

@myrrafadzil boyfie pun kekdg menyundal jugak 😂

2018-10-22 14:35

fs fazzzs

@syahirahh27 kalau nak perli pun beragak lah K ah sedar diri taj sempurna

2018-10-22 14:28

fs fazzzs

@syahirahh27 amboi dah pandai sekarang 🌚

2018-10-22 11:17

fs fazzzs

ok tak lawak boleh pulak memalam tadi teringat kat kusuma 👻😩

2018-10-22 11:14

Maira niallsoebie_

new acc

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-22 05:00

ADAM AdamFitri9

20

RT @nizam_hamidi: Mak adik rindu mak.peristiwa hitam yang takkan aku lupa😪

2018-10-22 03:42

iman imansobiesski

i wanna get better// snapchat and instagram @imansobiesski

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-22 02:19

_noranadia

99. new acc. everything happens for a reason

kalau meluat tu minta maaf lah ehh. tak suruh tgk pon 🙄

2018-10-22 01:35

il ada je ni pieceofilyana

bae aku sumpah cute

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-22 00:45

miwo khan 🐳 meerashafie

Probably the best chicken eater in the world

Ajk susun kerusi. Aku la

2018-10-22 00:30

◀AL▶ AlfiizarAdzhar

If you are reading this, I hope you believe that you will prosper. You will reach your goals, and blessings are coming your way ✨

Its feel so hurt

2018-10-22 00:05

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Jap aku rasa nak nangis sbb kulit dah kembali helok walaupun bukan seratus peratus heloknya 😭

2018-10-21 22:31

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

misi untuk hilangkan jerawat yg tiba² mengganas naik dan parut bersilih ganti sebelum konvo bermula, selepas tk hab…

2018-10-21 22:29

miwo khan 🐳 meerashafie

Probably the best chicken eater in the world

P : gudnite
L : gudnite

Nmpk tak?

2018-10-21 21:11

miwo khan 🐳 meerashafie

Probably the best chicken eater in the world

@NasuhaMohmud Hahahahha boleh aku study sama

2018-10-21 21:06

miwo khan 🐳 meerashafie

Probably the best chicken eater in the world

U dgn ex u dlu pun sweet sweet mcm ni jugak ke ?

U sayang i tak?

U bila nk bhnti merokok?

Brape dah duit kahwin…

2018-10-21 20:51

miwo khan 🐳 meerashafie

Probably the best chicken eater in the world

@NasuhaMohmud Rumah aku

2018-10-21 20:46

Nrhdxx

Dulu aku ingat hidup ni mudah.
Rupanya tidak.
Aku Terlupa ni dunia bukan syurga.

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 20:32

alohaizhqr_ pejarsumpit

calling me hot is great, calling me cute is nice, but calling me yours is all i want 😐 but so bad my wall's up 🙌 plus i do enjoy myslef

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 20:17

aunifouzi auni_fouzi

✈✈✈

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 20:06

Azlia_ AzleeyaSmith

Mind your own business.

@Nadia_Shairaa Sikit sikit bersin, puas memang puas kan long tp nak nanggung nye la 😑

2018-10-21 19:44

Lyd. FrhLydia

Believe in Allah ✨

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 16:54

kuangjoo KuangJoo

Study biar lepak, Result biar gempak!!!

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 16:47

iamrahman_ iamrahman_

BLESSED @Hanii_21

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 16:47

Aisyah farhanah 🌼 asyhfrhnah__

Only You ❤

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 16:39

NSR nsyafiqahrazi

fragile

@aimirosdi Petang sis

2018-10-21 16:25

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Memang gaji yang aku dapat ni sekali dengan jaga anak engko pun.

2018-10-21 16:16

Syira SyiraaAnuar

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 16:03

fs fazzzs

“manusia mmg tak pernah puas” ok done korban penunggu hospital

2018-10-21 16:03

Juden Mhafizuden

Solat Tiang Agama.. #GGMU ⚽️

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 16:02

Azlia_ AzleeyaSmith

Mind your own business.

Dengan sakit tekak, batuk, selsema, gatal hidung dan adik beradiknya 😌

2018-10-21 15:58

Azlia_ AzleeyaSmith

Mind your own business.

Rumah tengah renovate dapur, fuhh habuk diaaaaa, boleh buat sis bersin sampai jiran hujung dengar, gatal hidung oi 😑

2018-10-21 15:55

fs fazzzs

sesiang baru berani nak tengok 👻

2018-10-21 15:37

Subar HulbertSaxonia

@yuu_lapsh Лан прости

2018-10-21 14:52

Subar HulbertSaxonia

@yuu_lapsh Базаришь кучеряво конечно

2018-10-21 14:50

Subar HulbertSaxonia

@yuu_lapsh (((

2018-10-21 14:49

Subar HulbertSaxonia

@saproooon Табак едет в водник

2018-10-21 14:48

zurain👀 zurains07

twitteronly🙃

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 14:35

f nurfzrul

Live and love

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 14:13

kemarok scroll twit ter kemarok_twit

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 14:04

miwo khan 🐳 meerashafie

Probably the best chicken eater in the world

Bhahahhahahahahaha harey kluar suara jantan 😂

2018-10-21 13:50

♕ Gwennnn ♕ CikKittyCyg

Seketul Iza/Izzah/Eyza || ex PSIS || 26y/o || ||

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 13:43

Harith duffemerk

i am an event planner please do contact me for further inquiries @harithhadziq@rocketmail.com

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 12:35

rosefaziera rosefaziera

1999

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 12:31

Auyitland 🐧 aufar_razak

You always be my favourite girl 🌸

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 11:51

syahirra nrlsyahirra

i do what i do, so mind your own business x @BTS_twt 💜 LQ

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 11:42

fxf4x Fluffkin305

Ntahlaa

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 11:34

Tacha Fadilah tachafadilah

#VMommy

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 11:29

fs fazzzs

keep repeat the same song until now. addicted sangat 😂🌚

2018-10-21 11:23

fs fazzzs

@syahirahh27 cewahh sweet moment kepala hotak 🤮

2018-10-21 11:17

M.HANIF Anipsuliman

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 05:41

🌼 wanyusof_

dad’s lil princess.

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 05:03

Am Adamlvne1

Pishang

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 04:30

Izzul Aiman IzzulAziiz

Nobody is perfect in this world✌️

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 03:52

🌼 aaryssssa

#ggmu

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 03:33

* daaaliann

fml.

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 02:52

Ihsanneyoooo IhsanJamil

SN🌸

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 01:45

Shae 🌸 shahidatul__

RT @nizam_hamidi: Mak adik rindu mak.peristiwa hitam yang takkan aku lupa😪

2018-10-21 01:43

asyanabill4

my momma dont like u, she likes everyone.

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 01:12

sahira iradee98

#soulmat

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 00:58

_noranadia

99. new acc. everything happens for a reason

batuk, selesema, mata merah, tekak merah 🙃

2018-10-21 00:50

🦄 Aidakhann_

الله

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 00:47

Ijuannnnnnnn Eosa_s

Baik berpada biar jahat asal selamat

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-21 00:23

💡QㅅQ📞 1Q16_Q32Q

anthropophobia
X
eccedentesiast
X
nyctalopia

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 23:37

Zu nrzuhaida

Seorang pengamal sikap pergi mampos

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 23:09

Kaa 🇫🇷 kakathemonsterz

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 23:07

Fikri Mfikk__

AF 💕

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 22:54

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Harini adik aku buat kek coklat lagi. Dia tak muak ke ? 😭. Takpe esok aku buat pandan gula melaka pulak, dah lama ngidam ni 😋

2018-10-20 22:27

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

@syaffazman Yg scammer sbnr tu yg bodo sbb tktahu dia diprbodohkn

2018-10-20 22:07

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

@syaffazman Bodo 😂

2018-10-20 21:56

n jikhaOthman

don't walk proudly on the earth

Sebijik cerita dgn niza kena 😂 @hajaraznil

2018-10-20 21:56

feera🌈 _shafeera_

be yourself

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 21:40

Shuk alifshukran

Chasing dream 🏌️‍♂️ //
Sarawakian //
Aa 💞

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 21:27

NSR nsyafiqahrazi

fragile

Tak boleh nampak orang duk senang ehh

2018-10-20 21:26

_noranadia

99. new acc. everything happens for a reason

nampak laa penat tu sampai suara pon dah lain 😅

2018-10-20 21:16

Karmyla Karmyla_Damia

I am who I am. Your approval is not needed.

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 20:58

Muhammad Hafiz _hafizkamal

unfathomable love

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 20:32

farishasnizam farishasnizam_

14' and young

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 20:20

Alwyn Dippenaar AlwynDippenaar

🤪

I added a video to a @YouTube playlist Samsung Galaxy J8 – In-depth Review and Specifications (2018)

2018-10-20 20:16

sahirasahriz sahirasahriz

18

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 20:02

hanjeon haniszainal2

let’s get it

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 19:55

Liy liyanaithairi

20 tho

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 19:37

PU bg 🇫🇷 yazanyusri

🇲🇾💝🇹🇭 | R15laz | 424❌224 | Kroni King2Roda

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 19:31

hobbit nurainly98

me love myself

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 19:26

hafiqaidil ApitHafiq97

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 19:20

عيدا. aydamars_

bukan ayda jebat.

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 19:01

azriii yiemaffin

In the end, promises are just words

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 18:45

_noranadia

99. new acc. everything happens for a reason

rasa nak tidur je ni

2018-10-20 18:39

🍑🍦 shvzz

Little sugar plum.

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 18:22

Vidic IqramRasman

Muhammad Iqram Rasman
#GGMU #VR46
Ig : @iqrmrsmn

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 18:06

qil fatinaQilahj

19. ig; fatinjaafar_

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 17:14

Hiishamariffin hishaamariffin

?

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 17:12

Udin MrUdinden

Tersilap satu langkah , rugi beribu batu..

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 17:06

AD adelahhhh

19| 🇲🇾

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 15:55

υммγ fαrα 🌸 iFaraaa

The pain of yesterday is the strength of today. lυllαbιes 🌸

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 15:47

Ainaaaaaa WoiAina

21. IPH - KL ✈️ @Zezazombie.

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 15:21

afk Aiidudu

BCS | Striving for the best

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 15:15

wanie wnieazmn

Cipp💙

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 15:00

Suffian Abbas™ FaizzAimann

Bukan maksud tuk memikat, tapi kalau kau terpikat, ku tak kisah apa salahnya.

Seorang yang kuat memaki hamun

Keep the blue flag flying high!
#CFC

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 14:30

alin JamilinRosyidah

I lie a lot, but I’m trying.

RT @nizam_hamidi: Kesian kat dia kawan kawan dia tk keluar rumah time birthday dia😂

2018-10-20 14:24