Tweets at Calitzdorp, Calitzdorp, South Cape DC, Western Cape around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Calitzdorp, Calitzdorp, South Cape DC, Western Cape 30km.


Search Results

noreyncsm noreyncsm

everyone has their own beauty 🌈

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 12:56

Yusry Yusmatthew_

Tak ada yang menarik 🙋

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 12:06

O² oksiigen

winner winner ciken nuget

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 11:31

veronica ainazw

a small girl with a big dream

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 11:29

Nur Naizzatul Nai_Foo_Armando

Euthsiast Photographer. Law Student. Nerd.

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 11:07

Fiancé _Syameem

the photos speak

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 10:55

Ariff Ariffaziff

Ariffudin | Lelaki |

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 10:48

mir _amirnazari

halelujah

Mampuih pancit nakharom

2018-10-20 10:47

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

@masuosanch ひらけかすに見えた俺は末期ですかね

2018-10-20 10:19

mai mairoo_

🌦🌧⛈🌩

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 09:46

Ahmad Izzat ahmdzat

18/👽

Jangan kawan aku. Aku tidak punya harta, apatah lagi rupa.

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 09:12

Akim akimsuhaime

Bisa diatur☆#GGMU

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 08:40

nadhirah aisyanadh

stalk apa jir

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 08:36

mir _amirnazari

halelujah

@azambaharudin Thanks bosss👍🏻

2018-10-20 08:24

🐢 sbhdm__

sentiasa lapar

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 08:07

robèrto. ezlhlmy

Johore, Malaysia 🇲🇾 | Design, art, nature and architecture. #ynwa #fpladdict #ShotOniPhone #mobilegraphyMY

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 07:50

peah sofiahaznii

luls

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 07:37

Hannie. hnneadln

Keep believing.

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 06:39

lyaa lyaa_liana

Need money not boys

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 05:51

اذلن AzlinAfrina

RT @AkmalIrfan: Perangai aku sekali dua hg buat benda aku tak suka takpa aku bg chance lagi. Kerap2 buat mmg aku takmau ambik tau dah kat hg

2018-10-20 05:37

irfan...... irfandybalajr3

pspm got no chill

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 03:49

ALIF aliffzulkfly

Pencinta Alam 🍃

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 03:44

qhairiee_ qhairiee

Penang based

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 03:18

راميزه رملي ramizahramly906

- hashtag dua dua -
Currently being Monbebe | Malaysia

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 02:51

↟ Kace McDonald ↟ KaceMcdonald

| Visual Content Creator | Sony a6500 | Photography Enthusiast | YouTuber | Blogger | Coffee Addict | Apple Fan |

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 02:41

💨 _ikmalzunaidi

Nothing done¿

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 02:04

aqilaamir aqilaamir_

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 02:02

🐼 mysurahsupi

“He knows well what lies in the hearts”

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 01:52

— mohdjohan_

CURRENT ACC 🍍

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 01:48

Sapikah. hambawesome

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 01:34

Bammin k__amin

Hopelessly devoted to you.

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 01:32

kndrskti adiksakti

A boy that crisp outside but soft inside. 🍃

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 01:10

Nur mira_ludin

lepak jap,nanti cantik la

RT @_amirnazari: Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hrini…

2018-10-20 01:04

mir _amirnazari

halelujah

Memandangkan esok aku join trail run kat Bukit Keluang so harini kitorang test track cmne dan ni hasil tangkapan hr…

2018-10-20 00:51

mir _amirnazari

halelujah

@frizaismail_ Xnak model xlawa haahah

2018-10-20 00:28

mir _amirnazari

halelujah

Aku hanya seorang wanita uhmm uhmm

2018-10-20 00:27

'' N I E N nienkespijkerx

∞

2018-10-19 23:56

Ipan AkmalIrfan

A hate a day keeps Ipan away. Shathirah 🍕

@MuhdLuqman_9 Sudala aku bebai dgn hg

2018-10-19 21:11

mir _amirnazari

halelujah

Fuckk siaaa aku terbeli vsco

2018-10-19 20:57

Ipan AkmalIrfan

A hate a day keeps Ipan away. Shathirah 🍕

@MuhdLuqman_9 Kata kat hg la. Hantaq resume banyak kali

2018-10-19 20:55

Ipan AkmalIrfan

A hate a day keeps Ipan away. Shathirah 🍕

Perangai aku sekali dua hg buat benda aku tak suka takpa aku bg chance lagi. Kerap2 buat mmg aku takmau ambik tau dah kat hg

2018-10-19 20:27

Nur mira_ludin

lepak jap,nanti cantik la

RT @_amirnazari: @_ikmalzunaidi @mira_ludin @Afqhazz_ Help polis ada dua ekor xhormat org single

2018-10-19 18:51

mir _amirnazari

halelujah

@_ikmalzunaidi @mira_ludin @Afqhazz_ Help polis ada dua ekor xhormat org single

2018-10-19 18:29

Deon van Rooyen PortoDeli

Civil Engineering Technician, Architectural Draughtsman, food lover, artist, XRP investor, swimmer, golf, fishing,rugby

RT @SMacLarty: Been doodling...
#doodleart

2018-10-19 15:58

Marcel lecramreknoj

Marcel

@annaveranetwerk Klopt maar men moet zich ook realiseren dat het niet alleen eet geluiden zijn. Maar ook bv en wete…

2018-10-19 07:13

Marcel lecramreknoj

Marcel

#pauw #misofoni en het zijn niet alleen eet geluiden die de haat opwekken

2018-10-19 06:48

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

にしても西武のチャンテ4はカッコイイ

2018-10-18 23:44

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

多和田すんげーグダグダだったのね
点差見たら楽勝だったのかなって思ったけど

2018-10-18 23:42

Sally MacLarty SMacLarty

Illustrator/artist

Been doodling...
#doodleart

2018-10-18 21:01

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

@MONJ21 @_MrMH_ @NigaM10_ Im sorry

2018-10-18 20:32

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

たのしくなってきたね

2018-10-18 16:44

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

@MONJ21 @_MrMH_ @NigaM10_ U really don't know!? 😲 😲

2018-10-18 15:33

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

@501Awatni "kecaman" puan sabrena tak membawa harm kepada siapa2, cuma cara dia menyampaikan nasihat x berlapik and…

2018-10-18 15:19

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

@AdnanIzzuan @Nathasha982 @AlansKinda Kalau vending machine selalu modal berapa?

2018-10-18 15:14

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

Dengar cerita dia still tgah tggu 😔

2018-10-18 07:53

mir _amirnazari

halelujah

Fuck im done😫

2018-10-18 01:29

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

SASは明日開幕!
初戦がMINはキッついよ〜

2018-10-17 22:44

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

このままうちと試合する時まで全員怪我しといてくださいお願いします

2018-10-17 22:10

we go up syrfhmaherah

Zealous 1317-Irshadian-SKKB

RT @fikrypro29: @NajihahKhadis @hrthhilmi

2018-10-17 12:42

Robot Bass ® NajihahKhadis

Hi , do I care abt you ?

RT @fikrypro29: @NajihahKhadis @hrthhilmi

2018-10-17 04:59

GooGuns Lulz googuns_lulz

@victor_zheng

9b76a40fda61dac6200b4a7954a4893b77185d7b44274e951ff9f4697b7249b4113d4f5044e19f7303d2738ad48cf12843290222df069348a7c…

2018-10-17 03:48

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

2018-10-17 03:10

'TundeAdedeji tundeade_deji

destiny bridge builder, re-constructing the broken walls, raising ruined cities and re-defining the value systems for national survival and coexistence.

2018-10-17 01:55

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

@NajihahKhadis @hrthhilmi

2018-10-17 00:58

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

@luqmanisme_ @AdnanIzzuan @AlansKinda xD

2018-10-17 00:35

'' N I E N nienkespijkerx

∞

2018-10-16 23:03

GooGuns Lulz googuns_lulz

@victor_zheng

9c04ffd54f591bcd20879df43cab1ab6b8dc3ccef6eb18770575161acbfa4c0001e26f7b8e71826ea60196d599ef9e0b157edf85e03ca1f977d…

2018-10-16 22:44

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

オーサンティーカソーラ
オーサンティーカソーラ
オーサンティーカソーラ
南野のチャントがカソルラにしか聞こえん

2018-10-16 21:24

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

このカバーニをフィールド上でハブにするウィンガーがいるらしい

2018-10-16 21:16

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

怪我なしでロンドン帰還
さあ切り替えてくれトレイラ
ここからリバプール戦までひとつも負けたくない

2018-10-16 21:12

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

トレイラがう〜んって感じなのが心配
長旅の疲れかもしれないしロンドンに帰ってゆっくり休んでほしい

2018-10-16 21:08

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

今のはoh…迫ですね分かります

2018-10-16 21:04

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

なんだよ今の左足wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

2018-10-16 21:01

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

リツ ドウアン きたあああああああああああ

2018-10-16 20:57

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

あ

2018-10-16 20:52

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

@AdnanIzzuan @AlansKinda Saman*

2018-10-16 18:05

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

@AdnanIzzuan @AlansKinda Uyooo tak kene samam ke UwU sbb saya baru sem 2 diploma tak tau pulak

2018-10-16 18:05

mir _amirnazari

halelujah

@_ikmalzunaidi Kawan aku ke

2018-10-16 18:04

Ipan AkmalIrfan

A hate a day keeps Ipan away. Shathirah 🍕

@thetypicalmalay Mana beli....

2018-10-16 14:56

Ipan AkmalIrfan

A hate a day keeps Ipan away. Shathirah 🍕

@MuhdLuqman_9 Mai

2018-10-16 14:47

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

@AdnanIzzuan @AlansKinda Ouhh sbb saya student ahaha ingatkan ni utk student T.T

2018-10-16 14:37

Potato Boi Ajamu_98

Just a Malay Otaku | #FinalLoveLive | | No Waif No Laif | Baningu Rabu! - Kōngō

RT @fikrypro29: @AhmadDanialJ @Ikhwan_Syafiq

2018-10-16 13:43

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

@FoodViralMY Betul ke? 🤔 takut kene tipu haha

2018-10-16 12:10

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

もう1時か 寝よ

2018-10-16 01:00

NUR IMAN nrimnslmn

MAI ❤️

RT @fikrypro29: @AhmadDanialJ @Ikhwan_Syafiq

2018-10-16 00:15

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

最多トロフィー更新しました
3600初到達

2018-10-15 23:56

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

異常なまでのモチベーターか異常なまでの自己中心かのどっちかだよな

2018-10-15 22:30

Narcissus parichae_

Camellya wont hurt you.

RT @fikrypro29: @AhmadDanialJ @Ikhwan_Syafiq

2018-10-15 21:43

'' N I E N nienkespijkerx

∞

2018-10-15 20:29

Law IsmatKhairin

Have No Fear,Because I'm Here!!

RT @fikrypro29: @AhmadDanialJ @Ikhwan_Syafiq

2018-10-15 20:14

kulat_ sayayie

sleeping

Happy birthday @MesutOzil1088

2018-10-15 19:34

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

@AdnanIzzuan @AlansKinda Mana nak dapat 600 sebulan

2018-10-15 19:30

Azhad in the franXX affandi_azhad

parody

RT @fikrypro29: @AhmadDanialJ @Ikhwan_Syafiq

2018-10-15 19:08

Fikry Arsenal 29 fikrypro29

You don't always get what you want, but Allah always give what you need.

@AhmadDanialJ @Ikhwan_Syafiq

2018-10-15 09:47

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

@YutoAlex0124 @basketmaruone 無理そう

2018-10-15 08:40

Paper Art by Daniel Danielsblossom

I am a contemporary artist in Calitzdorp, Western Cape, South Africa. I like to use hand cut paper, oils, acrylic’s, ink and photography.

@eBayFineArt @ContempQuilling @

2018-10-15 04:31

L'empereur XTremeSoun

cliquez

RT @Louismrn_: Merci @SFR bande de fdp

2018-10-15 03:48

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

大炎上してて草
片岡コーチは愚か解説の仕事もなくなっちゃうよ

2018-10-14 23:55

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

@YutoAlex0124 @basketmaruone もう日本一今年なれなかったらキツイんじゃね

2018-10-14 23:49

ワイ将 NooBYshowGoGoGo

ぼくはワイ将

BOSのキャッチャー二塁送球を塁審にぶち当てて草

2018-10-14 21:31