Tweets at Pati, Jawa Tengah around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Pati, Jawa Tengah 30km.


Search Results

Citra dian citradiann

Diponegoro University'19

@Kuis_Pulsa_ Cengkeh
#Pertanian2020

2019-06-18 16:08

🐯🐰 taehyungahhh__

folbek bangsat 💋

@capeksiss @ibighitmenfess Aku?

2019-06-18 16:08

jejen ellajenniferr

berusaha lemah lembut ky ager-ager

yagitu tuh capri, kalo ambisi-nya lagi menggebu2 bisa apa aja diterjang, tapi kalo pesimis-nya kumat, beuh
buat bi…

2019-06-18 16:08

Will Murray matchagreen__

fu ur self

@deothersideme Soalnya aku ambil cerita ini dr pengalaman pribadiku, tapi masih stuck disitu" aja soalnya secara ga…

2019-06-18 16:08

ब्ल्याक भिजन⚡️ vzn_Myagdi

आँसु र रगतले नबदलिएको मेरो देश, अब युवा जोश र पसिनाले बदल्नुपर्छ । उठ…युवा ! ....उठ !!! जय नेपाल😍
ट्विटहरु नितान्त व्यक्तिगत ! #LeftHanded✋

@Innocent_razzz You too

2019-06-18 16:08

satyaekaputra satyaekaputra8

jalani nikmati syukuri

@KhafsohS Makkbluuuurrr.,..segar deh ah

2019-06-18 16:08

shalsad sader____

gda biyo

Aku pengen banget memperbaiki makam ayah aku biar jadi lebih baik🙂🙂
Tolong yg bisa nge bantu,, bisa dm aku. Makasih…

2019-06-18 16:08

क्षेत्री @डेग बहादुर t1YObznsTVJ8Ix8

No bio....सबै के जातिले खायो

RT @ELina46303: खुसीलाइ हतार थियो उ रोकिएन, पिडालाइ फुर्सद थियो जा भन्दा पनि गएन, सुखमा मान्छे फर्केर हेर्छन, दुखमा हेरेर फर्कन्छन ! आज सो…

2019-06-18 16:08

👉️दारि बाकाे बा 😘 dari_ba_

हेर कान्छि 🚺🚺

तिम्राे attitude अफैसँग राख
मान्छेहरु तिम्राे सारिमा भन्दा
मेराे दारिमा फिदा छन 🇳🇵

✊✊✊✊ follow back 98%

@SimranAdhikar11 😉😁

2019-06-18 16:08

day kamezhki

bukan akun dewasa

@potaapie Aku apa temen aku(?)

2019-06-18 16:08

Dikchhya Dikchhya3

@LivEchoLFC Torres ... you broke my heart .

2019-06-18 16:08

Sujeet jha jhasujit

Correspondent at Avenues Television

मिथिलाक आभाष कराबए लेल देवाल मिथिला चित्रकलासँ सजेलहुँः ललित बजाज, अध्यक्ष मारवाडी सेवा समिति, जनकपुरधाम…

2019-06-18 16:08

Alex ArivKorexx

Born to die
Never surrender

@NadineOliviea 😆😆🤣🤣

2019-06-18 16:08

Citra dian citradiann

Diponegoro University'19

@Kuis_Pulsa_ Jahe
#Pertanian2020

2019-06-18 16:08

खड्का जि ! vjaakash

सिधा बोल्छु..
नाच्न र गाउन मन पर्छ तर आउदैन।
काम:रेडियो र टि.भिमा बोल्छु.
खेलमा क्रीकेट मन पर्छ...
साथी बनाउन माहिर छु माया लाउन आउदैन.... follow(un)=follow(un)

‘होस्टेल ब्याक अगेन’का लागी अमेरिकामा कास्टिंग कलको आह्वान

2019-06-18 16:08

khabarbreak.com khabarbreak11

नेपालको प्रदेश ३ नम्बर राजधानी हेटौंडाबाट संचालित अनलाइन हो,'हरेक खबर विशेष खबर' बनाउन हातेमालो गरि सहयोग गरिदिनु हुन सम्पुर्ण साथिहरुलाइ हार्दिक अनुरोध गर्दछौ।

मिडिया काउन्सिल विधेयक फिर्ता लिन माग गर्दै हेटौंडामा हस्ताक्षर संकलन - Khabar Break

2019-06-18 16:08

जगन्नाथ दुलाल revoltjagan

journalist-
,author # tara jhareko saanjh (#तारा झरेकाे साँझ ) poem collection

RT @12khari: पहिलोपटक रोस्ट्रम पुगेर नबोली फर्किनुपर्‍यो प्रधानमन्त्री
via @12khari

2019-06-18 16:08

squidy🐙 senimanlaut

Semua orang butuh ketenangan untuk dinikmati.

Ya jelas dia menjauh, muka lu aja kek tempurung kura-kura ninja, sadar diri bgsd, sebel gueh liat lu gatau diri…

2019-06-18 16:08

Anda sffatmaw

ILY 3K💙

@hamdanramadhn sa gt ik Zzzz

2019-06-18 16:07

Vera Milenia Vera_Milenia204

Ig : veramilenia
Facebook : vera milenia

RT @STullukmah: Dia lihat story wa ku tapi dia tidak bls chat wa ku .

Fiks dia gapunya keyboard !!!

2019-06-18 16:07

98' hertalutfiera

Taruna Wasana at Politeknik Pembangunan Pertanian Malang

@desy_olivia Sini belajar sama aku dulu biar pro kamunya

2019-06-18 16:07

👉️दारि बाकाे बा 😘 dari_ba_

हेर कान्छि 🚺🚺

तिम्राे attitude अफैसँग राख
मान्छेहरु तिम्राे सारिमा भन्दा
मेराे दारिमा फिदा छन 🇳🇵

✊✊✊✊ follow back 98%

@HyperEpik बच्चै देखि 😂

2019-06-18 16:07

Maulida Nurun Nab marshbelloow

RT @Danil_aufa: Seiring bertambahnya usia, semakin banyak pula jalan hidup yg berubah arah. Entah itu perihal karir, akademik, asmara maupu…

2019-06-18 16:07

महर्षि nepalib30

सिरी किश्न गोपिन्द हरे मुरारे
हे नाथ नारायण बासुदेउ !!
अव्यवहारिक मान्चे म्हँ।

RT @RabindraMishra: 'जसरी नेपाली कांग्रेसलाई कांग्रेस मात्रै लेखिन्छ। नेकपा एमालेलाई एमाले मात्रै र नेकपा माओवादीलाई माओवादी मात्रै लेखिन्…

2019-06-18 16:07

b balramsharma979

M.A.

@_diya_karki Ma Handsom ho ni.

2019-06-18 16:07

Nita nitamwr

Bio nya nnti pas ketemuan aja gimana? ;) Universitas Haluoleo.

RT @intanorii: Yang bisa kuliah suka males, bahkan titip absen buat bolos.

Yang belum bisa kuliah karna ga ada biaya suka iri melihat mere…

2019-06-18 16:07

Dio Aditya diooAditya

iye bang

@Rafaelmaher1 @mrzhkm Eh pelan lah -erwin

2019-06-18 16:07

Erdina A eldinbo88

Provehito in altum....
proud to be a citizens..man city fans

capcin+gedang goreng gratisan 😁

2019-06-18 16:07

Thasya vincensiathasya

beautiful things take time

RT @intanorii: Yang bisa kuliah suka males, bahkan titip absen buat bolos.

Yang belum bisa kuliah karna ga ada biaya suka iri melihat mere…

2019-06-18 16:07

Ulfa Ulfaalailinl

PGSD UPGRIS' 16 || Be Original

@septiant_adi Biar mentionnanya gak ada hentinya gitu ya heuww

2019-06-18 16:07

#PesonaMudik2019 PerempuanUnik

#BPNetwork #KEB

RT @ShintaPuspitaD: Tari ini melukiskan kegembiraan gadis-gadis Palembang saat mnerima kunjungan tamu yg diagungkan

 #WonderfulFestSriwija…

2019-06-18 16:07

Elang Adiputra Elangadips

04.03
"Some people are a lot like clouds, you know. 'Cause life's so much brighter when they go." - Medicine, BMTH
Check this out! :

@doriutos Dibidang yg mereka tulis di artikel

2019-06-18 16:07

Loker_semarang lowker_semarang

Berbagi Info Lowongan Kerja

Semarang dan sekitarnya

Follow juga IG:

loker_semarang


line: loker-semarang

*LOWONGAN KERJA*
_________________________________
*jika ditanya info loker ini diperoleh dari @lowker_semarang . .…

2019-06-18 16:07

Jendhol Qipen_

Berkicau seperti tweety, dan hidup seperti larry

RT @cahyonoputro_: Ra sah gumun nek koe ditinggal dee mergo milih sing ketok mapan. Jare sugih ra dadi ukuran hais prekk

2019-06-18 16:07

Anda sffatmaw

ILY 3K💙

@Ari_WN23 wkwkwk jgnlah mas,nnti banyak yg tau🤭

2019-06-18 16:07

Jeevan Panta Bibas PantaBibas

I am singer, song writer & music composer. Sarthak Digital is my Own Music Company & running daily programe `MUSIC PLUS at Ntv Plus every morning 9:30 to 10 Am.

@MN_RajeshHamal Always handsome mero Da

2019-06-18 16:07

Baso Aci yuliastriindra

Jangan keseringan liatin fotoku nanti SUKA lho😂

Rutinitas kalo ngga sibuk, nganter simbok ke pasar. Suka gatega ngebiarin simbok naik motor sendiri apalagi ke pasa…

2019-06-18 16:07

सज्जन म FAKE_BHADHUR

कसैको चित्त दुखाउने मेरो रहर छैन कुनै बेला अन्जानमा गल्ती भय सुधार गर्न सुझाब दिनुहोला मरी जाने जिन्दगीमा रिस राग गरेर लानु के नै छ र

@Kalpana02616684 टाक्क लाओर एउटी चम्सुरी खोज्दिनुस त मेरो लागी

2019-06-18 16:07

भद्रगोल पाडे🇳🇵 bhadragol_25

यो जिन्दगीले मलाई यसरी लतार्‍यो कि,
एक पटक उचाल्यो पटक-पटक पछार्‍यो।

RT @aryal_mahe: सारै फुर्सदिलो भइयो एकै छिन भविस्यमा जन्माउने छोराछोरीको नाम सोच्दै बस्नुपर्यो😂

2019-06-18 16:07

Babu babusasach

#MusicPassionate #PGStudent #NoToBooks 🙂 #IAAS010 #RtsNotEndorsements @babusasachbabu
And yes, Im not here to represent my profession.

RT @Gtmsuresh: एस्ता मान्छे छन सल्लहाकार प्रधानमन्त्री का
बड़ो दुःख को क़ुरा हो
केपी ओली एमाले भए पनि प्रधानमन्त्री त सबै का हुन्
भगवान को…

2019-06-18 16:07

khabarbreak.com khabarbreak11

नेपालको प्रदेश ३ नम्बर राजधानी हेटौंडाबाट संचालित अनलाइन हो,'हरेक खबर विशेष खबर' बनाउन हातेमालो गरि सहयोग गरिदिनु हुन सम्पुर्ण साथिहरुलाइ हार्दिक अनुरोध गर्दछौ।

मिडिया काउन्सिल विधेयक फिर्ता लिन माग गर्दै हेटौंडामा हस्ताक्षर संकलन - Khabar Break

2019-06-18 16:07

tiya tiyaaa11

sometimes I'm feeling like I'm going insane

Okay LEE JENO is currently on 7th position for worldwide trends just because his blonde hair. Holy shit

2019-06-18 16:07

anggun lectrumtaurs

dreamer 🌱

Gemas ingin cium astaghfirullah 😭

2019-06-18 16:07

Sajha Bibeksheel Party Sajha_Party

भ्रष्टाचार विरोधी कल्याणकारी साझा विवेकशील पार्टी पद्धति, पारदर्शिता, इमानदारी र उत्कृष्टताको ४ खम्बामा नेपाललाई एकै पुस्ताभित्र रुपान्तरण गर्ने लक्ष्य राख्दछ।

हरेक मंगलबार प्रकाशित हुने साझा सूचनापाटीको आज प्रकाशित उन्नाइसौँ अंक!

साझा पार्टी बारे जान्न, बुझ्न र अद्यावधिक र…

2019-06-18 16:07

Elang Adiputra Elangadips

04.03
"Some people are a lot like clouds, you know. 'Cause life's so much brighter when they go." - Medicine, BMTH
Check this out! :

@doriutos Cari asal usul penulis atau lembaga yang menulis aja ,udh trustworthy belum atau masih belum terkenal dibidang itu

2019-06-18 16:07

Destiana destianawr_

RT @intanorii: Mau tidak mau, kamu harus jadi jodohku!

2019-06-18 16:07

siwani karna KarnaSiwani

MUSIC LOVER🎧
DREAMER😪
TRAVELLER✈️
DESIGNER

YESTERDAY NIGHT, I dreamed that there is god infront of me.And when i opened my eyes i saw my mom sleeping behind m…

2019-06-18 16:07

👉️दारि बाकाे बा 😘 dari_ba_

हेर कान्छि 🚺🚺

तिम्राे attitude अफैसँग राख
मान्छेहरु तिम्राे सारिमा भन्दा
मेराे दारिमा फिदा छन 🇳🇵

✊✊✊✊ follow back 98%

@GurungGrace777 म त सुरुमै फेल भय दि
हजुर म राम्रि छैन भन्नू हुन्छ तर म हजुरलाई राम्रि देख्छु

2019-06-18 16:07

Bibek khatri bibekkhatri0

दुखम सुखम नेपालमा नै काम गरौला भन्ने थियो भएन् कमाउन विदेश पसियो ।

@TheRealKalamchi @pradipvattarai हावा कुरा नगरम मुन्टो झुकाएर लागे बा त

2019-06-18 16:07

ibu smitty metaatat

Sometimes im funny, sometimes i make fun of myself

RT @dimustbp: "Aku jemput ya"

"Ayo keluar makan sama aku"

"Aku ga kumpul sama temen2ku cuman buat nemenin kamu"

"Iya aku temenin telfon…

2019-06-18 16:07

PJ Pijeeeeee

aku suka kamu,kamu suka dia
yaudah -_-

Indonesia 2-0 Vietnam
#AFCU20FutsalChampionship

2019-06-18 16:07

Actor Prajwol Giri ActorPrajwolgir

Actor Nepal Film Industry

RT @prajwol_giri: Actor prajwol giri n actress seema k.c nepali ko saan "

2019-06-18 16:07

VARG tellerxvarg

MELANKOLIS

@wafkry @smgakulucky Setaan, apaan lagi inih ?

2019-06-18 16:07

subhadra dhakal subhudhakal

बेला नकुबेला फुलिदिन्छ जिन्दगी पनि क्या बेमौसमी फल जस्तो !!

सुन्दरी केटीसँग अँगालो हालेको फोटो देखाउँदै सोध्यो, ‘जोडी कस्तो छ ?’
मुटु दस ठाउँमा चिरा पारेर हाँस्दै भनिदिएँ, ‘सं…

2019-06-18 16:07

MARSA euzhan_m

IG : euzhanmarsa

@Kuis_Pulsa_ Done

2019-06-18 16:07

panggil aja sayang 2i7iy00

iKON OT7 !

RT @Mhdafi: Fyi aje nih, kalo yg ngerasa kuliahnya di persulit dosen tuh sebenernya bukan mutlak kerjaan kita yg salah. Dosennya cuman peng…

2019-06-18 16:07

Aastha Panta AasthaPanta

kaira biggest fan

@shivilove2016 aww 😭😭

2019-06-18 16:07

Ambar Nugroho KingNugroz

Bukan Cebong atau Kampret.
Hanya keledai bingung...😊😊😊

@ustadtengkuzul gathel

2019-06-18 16:07

yura 🏝 #BoogieUp2ndWin rorangddungi

cuman mahasiswi yg sibuk sama tgs akhir dan bucin sama kucing.

RT @intanorii: Yang bisa kuliah suka males, bahkan titip absen buat bolos.

Yang belum bisa kuliah karna ga ada biaya suka iri melihat mere…

2019-06-18 16:07

b balramsharma979

M.A.

@_diya_karki @su_p123 @L0ve_In_ I love you .Do you love me.I want you for all life .

2019-06-18 16:07

IG : chandrasubejo

Unnes Sex Care Community

Terlalu jenius untuk sekolah dengan akreditasi B

2019-06-18 16:07

D H U R B A anjandhurba

NoBody From NoWhere....................................!

Thank you @TwitterSupport 🙏 SS चाहीँ के गल्ती गरिस् र Account फालिस् भन्नेहरूलाई हो है😂
चिनीएका ठुलावडालेई अन्फल्…

2019-06-18 16:07

Anindya Setya anindyasetya

Cewek biasa aja | Sheila on 7 music the best ((y)ˆ ⌣ˆ)(y)

Your ideal view of the future is worth defending. Your mysteri... More for Scorpio

2019-06-18 16:07

Pabitra Mudvari (मञ्जरी) pabitramudvari1

सञ्चारकर्ममा विश्वास गर्छु ।

प्रधानमन्त्री ओलीलाई संसदमा समेत बोल्न दिएन कांग्रेसले, संसद बैठक भोलिसम्मका लागि स्थगित

2019-06-18 16:07

Yusuf Agustono TFSS_woodyinho

tokoh fiksi yang tidak pernah terekam dalam jejak sejarah

@metaatat @febe_nanang @dimustbp Belum gahuls kalo belum "via Twitter for BlackBerry"

2019-06-18 16:07

MIE DOGDOG trstiffany

suka tidur

Reschedule po y...
Tiba tiba pengin gapengin balik smg

2019-06-18 16:07

Random Feed randomfeednp

We post:
👉Quotes
👉Heart touching lines
👉Memes
👉Other relatable stuffs
Send your contents and get featured📩📩

Bhukkad haru lai mention garum ta 👇👇
.
.
#memes #nepalimemes #foodie #nepaliquotes #lovequotes #nepalijokes…

2019-06-18 16:07

HanaShopID HanaShopID

Jual Voucher K Vision, Matrix Garuda, dan Topas TV

K Vision akan menayangkan Babak 8 Besar Piala Indonesia antara PERSEBAYA VS MADURA UNITED, Rabu, 19 Juni pukul 15:3…

2019-06-18 16:07

LPM Manunggal LPM_Manunggal

Memadukan Masyarakat-Kampus | FB: LPM Manunggal Undip | IG: lpmmanunggal | Line: @lpm_manunggal | persmanunggal@yahoo.com

[LIVE REPORT]

Bedah buku dan diskusi "Tanggung Jawab Sosial dan Lingkungan Perusahaan" dan "Bunga Rampai Manajemen…

2019-06-18 16:07

MARSA euzhan_m

IG : euzhanmarsa

@Kuis_Pulsa_ Cengkeh #Pertanian2020

2019-06-18 16:07

Dimas A Hekmatyar dmshkmtyr

“Wake up, you need to make money"

@mayahapsari09 Beli dong mae apa bantu retweet 🙏

2019-06-18 16:07

Aprian P. Setiawan DiditSeparrow

Teknik elektro UMK
Anggota SEKAM UMK

@Irfan_Air @juriglagu Ngko gawe akun meneh wonge

2019-06-18 16:07

Hey Jude fatihhhmg

trash -

@sonialolly22 mana sini

2019-06-18 16:07

Anis anissofyann

tweeting about unimportant things in 240 characters or less.
#timselfiekepalamiring

RT @sheyla_hasty: Yaelah update update di story blg cwek tidak boleh perawatan ini itu tidak boleh menggunakan make up karna haram. Liat wa…

2019-06-18 16:06

Maharani Putri W Raniiwijaya

Someone might not be happy with your performance today, includ... More for Leo

2019-06-18 16:06

Y.M.A j0sun

Lakukan yang terbaik || backpacker || seneng playon || jeguran banyu

polrestabes rame, okeh sing gawe SKCK, meh do dadi TKI po yaa kok rame meni???

2019-06-18 16:06

Sudhan Subedi 🇳🇵 tweetsudhan

beauty and creativity ignite me, teacher, believer, blogger, storyteller, listener,
Sr. Officer at @nepaltourismb #मोटोहुनुकोफाइदा

@KTMite यो नि साउथको जस्तो लाग्यो... यस्तै किसिमको

2019-06-18 16:06

Febrian utama febrianutama

Selalu senang meskipun gak ada kesenangan Harus semangat semangat semangat......

-Noda membandel itu lebih mudah dihilangkan dibanding dinodai karena bandel.-

2019-06-18 16:06

रवि दाइ furious_rav

राजेशदाइ र समीरदाइले समेत दाइ भनेपनि वास्तवमा बेकामे, फटाहा, सतही र हावा मान्छे ।
मेरा ट्वीटहरुलाई सिरियस्ली लिहुहुनेलाइ गेट वेल सुन भन्न चाहन्छु :D :P

@KTMite तो त ओक्के छ कि, तर अहिले सम्म २० चोटी बढी राक्सिरांग गएर नि रौसि खान नपाको/नखाको भ'र मलाइ नपचेको होला :P

2019-06-18 16:06

A M E L amaliaulfah21

@nksthi sampe bingung meh sambat opo
#SelasaSambat

2019-06-18 16:06

Sunbae dimustbp

Yeah, i love me too

"Aku jemput ya"

"Ayo keluar makan sama aku"

"Aku ga kumpul sama temen2ku cuman buat nemenin kamu"

"Iya aku temen…

2019-06-18 16:06

mas InYourDreams282

holaaa 🙌🏻

@FANBASEBGST mana nih sendernya ? dm dong

2019-06-18 16:06

MARSA euzhan_m

IG : euzhanmarsa

@Kuis_Pulsa_ Pala #Pertanian2020

2019-06-18 16:06

Ervan metronome___

Love Yourself | vsco📷 thevanzed 👈

@selatriparwati @dewiarlenid sela pasti tau

2019-06-18 16:06

FAIZ Fauriza R FaizFaurizaR

Marketing TOYOTA JATENG&DIY

NASMOCO KALIGAWE SEMARANG

@ohmydamnshit1 @gabund__ Duuh...

2019-06-18 16:06

🇳🇵यु-मन🇳🇵 uman190

भुतको फोटो हेर्दै,
भविष्यको कल्पना गर्दै,
बर्तमान मा रमाउन खोज्दैछु।।
🌹कसैको प्रतिक्षामा 🌹   
गोदाम प्रवेश यहाँबाट       👉👉@uman192

RT @GireeKrish: पानी परिसकेपछि रुखमा अडिएर रहेको
त्यो थोपा थोपा पानी हेरेर सोच्ने गर्छु
सायद त्यो नै हुदो हो एक्लोपन😥😥!!

2019-06-18 16:06

Luls asdfghaaaaaai

Communication Study '16
Universitas Diponegoro

@bucinoppa_ Aku marathon nonton sampe episod 7, kayak drama keluarga yhaaa tolong, kwwkwk, makin bingung pick siapa :"

2019-06-18 16:06

डल्ले ®️ NichhaRAI

RT @GurungGrace777: @NichhaRAI @beingsantosgrg @sriju01 @Iam_Priskila @Moody_Qn आम्भो 😲☹️

2019-06-18 16:06

H a t a k e sighatullah

Aku tersesat di jalan yang bernama kehidupan

Sinyal telkomsel kenapa sih anjir

2019-06-18 16:06

Sukonto Legowo🏊 ilyas_soepnji

desainer||drafter||mountainer ➡️Always do the best for the future

#mahasiswa2015 sudah waktunnya njurusss

2019-06-18 16:06

Hey Jude fatihhhmg

trash -

@SPACERAKUN @pahlawanbima @kemalfbhaskara wenak

2019-06-18 16:06

डल्ले ®️ NichhaRAI

RT @Iam_Priskila: @NichhaRAI चेलि ले दुख पाको कुन माइती ले हेर्न सक्छ र त्यसैले सहि ज्वाइ खोज्नु 😍❤️

2019-06-18 16:06

lala dennisaaf_

kontennya nga lucu tp kalo difollow nuhun

RT @intanorii: Yang bisa kuliah suka males, bahkan titip absen buat bolos.

Yang belum bisa kuliah karna ga ada biaya suka iri melihat mere…

2019-06-18 16:06

Nuke Melati Anindea aunindea

suka aneh sendiri. mood swing

Novel jatuh dan cinta. Emang ya itu dikhususkan buat orang orang yg lagi patah hati. Kek ngrasa, iya ya, kok aku ju…

2019-06-18 16:06

bendhot10 Bendhot1011

@aisyahdwi_09 kyak jalangkung aja😁

2019-06-18 16:06

Siti Badriah SitiBadriahAh

Dangdut lebih asyik daripada musik lainnya. setuju?

Ga jadi tidurnya. Hore hore horeeeeeeeeeeeeeeee

2019-06-18 16:06

Purnawanto PurnawantoAri

Hidupmu indah bila kau tau

“Bakat terbentuk dalam gelombang kesunyian, watak terbentuk dalam riak besar kehidupan. “(Goethe)

2019-06-18 16:06

Babu babusasach

#MusicPassionate #PGStudent #NoToBooks 🙂 #IAAS010 #RtsNotEndorsements @babusasachbabu
And yes, Im not here to represent my profession.

RT @Sumedhmishra: प्रधानमन्त्री कमरेड, म तपाईंलाई जिस्क्याइरहन्छु, होच्याइरहन्छु! खुला चुनौति भो! हिम्मत छ भने ५ वर्ष त के, ५ दिनलाई थुनेर…

2019-06-18 16:06

Corporate Nepal corporate_nepal

- Nepali News, Online Nepali News, News portal of Nepal, Economic News, Political and Social News, Business News, Sports News, NRN.

एनसीसी बैंकको भिसा क्रेडिट कार्ड असार तीन गतेदेखि शुरु हुने | Corporate Nepal

2019-06-18 16:06

sebuah senyuman Khanif_yusuf

Nothing impossible ~

@NehlahJ @bayu_joo Eh dianya udah bahagia sama yang lain :'(

2019-06-18 16:06