Tweets at Lombok Timur, Nusa Tenggara Barat around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Lombok Timur, Nusa Tenggara Barat 30km.


Search Results

๐Ÿฑ๐Ÿถ jeonfox_

Always support our shining diamonds, SEVENTEEN!!โคโคโค

my meanie stories :

@idolfess s u m b e rrrrr

2019-06-19 20:30

ๆจน็”Ÿ lol__0055

ใ‚Šใถใ•ใ‚“/ ใ‚Šใ‚‡ใƒผใใ‚“/ n-bunaใ•ใ‚“/ ใƒกใ‚ฌใƒ†ใƒฉ๏ฝฅใ‚ผใƒญใ•ใ‚“/ ใพใ˜ๅจ˜ใ•ใ‚“/ ใกใ‚‡ใพใ„ใ‚ˆใ•ใ‚“/ ใƒใƒžใƒ™ใƒ€ใ‚คใ•ใ‚“/ ใ‚ฆใ‚ฉใƒซใƒ”ใ‚นใ‚ซใƒผใ‚ฟใƒผใ•ใ‚“ใ€‚follow,removeใ”่‡ช็”ฑใซใ€‚

ใƒกใ‚ฌใƒ†ใƒฉใ•ใ‚“ใจใ‚Šใ‚‡ใƒผใใ‚“ใฎใชใ‚“ใฐใƒ•ใ‚งใ‚น่กŒใใฆใ‡ใ€œใ€œ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ

2019-06-19 20:30

Jamaah Kopi effkecil_

Kopi yang hangat. Buku yang baik.
Teman yang setia.๐Ÿ˜œ

Semisal malam. Semisal orama rambutmu yang hitam. Semisal rindu yang dalam.

2019-06-19 20:30

aldylaw RialdiL

Sleeplessness

@detikcom Naisss panutanku

2019-06-19 20:29

โ™” V versacevijay

YOUR INSTINCTS, not me. Donโ€™t follow me.

feel da golden hour
be a golden nugget
๐Ÿ’›

2019-06-19 20:29

Panggil mas opan taufandamar

Dental Technician | Avatar make filter snapchat ya bambang | Limit

@Otridjasfar Sungguh polos

2019-06-19 20:29

Panggil mas opan taufandamar

Dental Technician | Avatar make filter snapchat ya bambang | Limit

@sukma_rio Cowo idaman nih, sayang orang tua

2019-06-19 20:29

DMF dinimartiana

ig: dinimf

@gntng_ Iya, keinget adegan sepeda2an

2019-06-19 20:29

/ zulaikhaarozali

u ๐ŸŒผ๐Ÿ’›

RT @httpdauss: Aku ni, Otak fikir lain, mulut cakap lain, hati nak lain.

2019-06-19 20:29

Panggil mas opan taufandamar

Dental Technician | Avatar make filter snapchat ya bambang | Limit

@ulyadong BEDA YA YANG UDAH NIKAH MAH BEBAS ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ 

2019-06-19 20:28

ooh aleanation

nak jumpa sehun โค๏ธ๐Ÿคด๐Ÿป

@aimination Jommmm

2019-06-19 20:28

humairanisa humairanisa10

aku penat , jangan kacau

RT @httpdauss: Aku ni, Otak fikir lain, mulut cakap lain, hati nak lain.

2019-06-19 20:28

ooh aleanation

nak jumpa sehun โค๏ธ๐Ÿคด๐Ÿป

@aimination Yaaa suruh la akak ain belikan sekali ahahah

2019-06-19 20:28

๐Ÿฆ„ Bie_Zia

Dissapear

@sejenismanusia

2019-06-19 20:28

azliyani astri_azliyani

Coretan Hati ๐Ÿ–ค

RT @ainadiyana_: Tanah mak dgn abang awak pun belum rata tau Hitam, tu adik awak Oren teman awak tadi waktu nazak duduk sebelah sampai awakโ€ฆ

2019-06-19 20:28

ะผeฮนko izal1837

nothng much here ig : izal._

@faiqaharsa1 ye tho bt everything orange would be my last choices

2019-06-19 20:27

๐ŸŒผ ashfzi_

anger issues

RT @nnurulaasyiqin: aku nak kawan kt twitter 2 3 orang pon jadi laa janji xsendu erh

2019-06-19 20:27

AhSeng MuhdAshmal

โšฝ๏ธ

@Jilovem3 ๐Ÿ˜น๐Ÿ˜น๐Ÿ˜น

2019-06-19 20:27

Wahyu Rahmatullah wrhmtl

balancing life.

Balancing life = balancing 4 things. Financial (money), Physical (health), Emotional (Love), and Spiritual (God) = Success (Wealth)

2019-06-19 20:27

RAJIN KACAK BAIK HATI PEMURAH shrlkmn

sometimes Iโ€™m dead inside

RT @httpdauss: Aku ni, Otak fikir lain, mulut cakap lain, hati nak lain.

2019-06-19 20:27

ajimm. HzemS

@AzimahNorman Takyah tunggu

2019-06-19 20:27

wild apiz appeared hafizmahzann

Fish n chips

@wokitlakatokit Kau chill je aku pun skang ni tgh bertunang

2019-06-19 20:26

Chikky Dikidekot_

Ngebagi waktu dulu ๐Ÿ™

2019-06-19 20:26

Knurg Knurgsson ๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ Knurg1

Nothing important.

@J_0_0_S_T Ja tis geen lieverdje.

2019-06-19 20:26

HANA _frhn78

Every roses has its thorns ๐ŸŒน

RT @httpdauss: Aku ni, Otak fikir lain, mulut cakap lain, hati nak lain.

2019-06-19 20:25

mai๐ŸŒธ maizatulmajid_

amiโค๏ธ

RT @syedanial: Diam lah. Kau bukan paham pun macam mana rasa tak cukup staff kat kedai

2019-06-19 20:25

wild apiz appeared hafizmahzann

Fish n chips

@aimandanielazel Salam satu burger

2019-06-19 20:25

Henggardi henkrh

henggardi rh /Lombok tranzMover /0811391000

@kaesangp Harusnya FREE TEMPERAMENT GELAS

2019-06-19 20:25

mier amrhfqhah

Dont think too hard

RT @httpdauss: Aku ni, Otak fikir lain, mulut cakap lain, hati nak lain.

2019-06-19 20:25

!km41 mal26c4u

in regine, tangerine dreams

@kiahtajri wbk

2019-06-19 20:25

wild apiz appeared hafizmahzann

Fish n chips

So cam aku try lempar cakera tadi and aku cam bangga ah sbb lagi jauh dari tahun lepas punya tapi still tak dapatโ€ฆ

2019-06-19 20:24

Anis anissyaz_

Sekejap je bilik ni kemas. Kau tunggu lah 2 3 hari nanti ๐Ÿ™„

2019-06-19 20:24

Novia Isnaningsih Syah Moeriddoen noviaisnansm

Line : noviaisnaningsih08
Telegram : noviaisnansm
skype : noviaisnaningsih1997

๐Ÿ“Lombok - Malang - Kupang

Jadi gini ya rasanya saling diem dieman

2019-06-19 20:24

๐š‚๐š˜๐š™๐š‘๐šŽ๐šŠ sofeazulaikhaa

heol

RT @httpdauss: Aku ni, Otak fikir lain, mulut cakap lain, hati nak lain.

2019-06-19 20:24

Miftahul Rahman tisom14

useless is just an assumption of human

@Fact It is why, i prefer Twitter ๐Ÿ˜…,

2019-06-19 20:24

NAZ aminzawawi

loser and philophobia

Mintak pendapat guys
Currently pakai peg 35
Need extra shoe for event day

2019-06-19 20:24

Akbar Rinjani Akbhar_Rp

sometimes you need to use your brain not your heart.

Orang orang pada ambis banget mikirin skripsi sama KKN, untung gw bukan mahasiswa ambis ๐Ÿ™ƒ

2019-06-19 20:23

๐Ÿฑ๐Ÿถ jeonfox_

Always support our shining diamonds, SEVENTEEN!!โคโคโค

my meanie stories :

@minewon_ kamu udah ada lelaki, chat aku ga di bales mulu

2019-06-19 20:23

ayuintankirana intankirana1611

scorpion girl๐Ÿฆ‚

@dhika_naufal niatnya sih mau bikin rumah

2019-06-19 20:23

Knurg Knurgsson ๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ Knurg1

Nothing important.

@JVFotografie Succes en sterkte John.

2019-06-19 20:23

Aidil aidilrxy

19 |

ymmy๐ŸŒˆ

RT @httpdauss: Perempuan jenis ada muka payung gambar dekat Twitter ni tak cukup attention boyfriend ke apa bodoh

2019-06-19 20:23

mina Liy__23

Should I be a doctor?

Ice cream mochi-ku yang sudah tidak berbentuk mochi lagi ๐Ÿ˜‚

2019-06-19 20:22

Knurg Knurgsson ๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ Knurg1

Nothing important.

@ton_aarts Nee. Moeten nog een week met de tros los. Je hebt 500 verschillende bananen, deze zijn subliem. Groot en zoet.

2019-06-19 20:22

Nโˆ€Iโ„ฒโ„ฒโˆฉS _suff

Laziness is my virtue.

Clearly people don't watch Spongebob enough...

2019-06-19 20:22

M Wildan Nurmansyah wildanurmansyah

Lagi Merantau

Ingin menghilang sejenak sekejap *tring*

2019-06-19 20:22

รฆโ€™ nelqts

RT @httpdauss: Aku ni, Otak fikir lain, mulut cakap lain, hati nak lain.

2019-06-19 20:22

Aimimimi aimi_me

kuat makan

RT @httpdauss: Perempuan jenis ada muka payung gambar dekat Twitter ni tak cukup attention boyfriend ke apa bodoh

2019-06-19 20:21

ajimm. HzemS

@AzimahNorman HAHAHAHAHHAHA

2019-06-19 20:21

Aiman Noremannn

Sakit.

RT @httpdauss: Iโ€™m so tired of everything.

2019-06-19 20:21

Wahyu Rahmatullah wrhmtl

balancing life.

โ€œComeback to me love, Iโ€™ve forgive you. And how Iโ€™ve missed you. Just know everytime you run Iโ€™ll be right here waiting.โ€ โ€” Godโ€™s says.

2019-06-19 20:21

Peng Man_Fareez

~

@engku_jay Jgn lupa kicap

2019-06-19 20:21

kholinah kholinah95

Mulia Dengan Manhaj Salaf Rujukan dari ๐Ÿ“š Al-Qur'an dan As-Sunnah๐Ÿฅ€
.
.
๐ŸŒธ
๐ŸŒธ
follow instagram @kholinah95

RT @bintuhurman_: Terbaik adalah dengan mendoakan yang terbaik. Sekalipun yang terbaik tidak sesuai dengan apa yang kita ingin. Meskipun yaโ€ฆ

2019-06-19 20:21

MohdFirdaus Pidotauz

Sodap ni

2019-06-19 20:21

โ™ก mhrnsumaiyyah

15

RT @httpdauss: Aku ni, Otak fikir lain, mulut cakap lain, hati nak lain.

2019-06-19 20:20

Aiu SiskaDyahAyu

Simply beautiful

@DakwatulKhairoh Akhir bulan ini sih rencananyaa tp bln tau kapan

2019-06-19 20:20

Knurg Knurgsson ๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ Knurg1

Nothing important.

@Fokke73 WUUTTTTT????????

2019-06-19 20:20

Faris Abiyyu panggilbiyyuya

Hobi: Selalu mencintaimu

@ikramarki Hei MASPION

2019-06-19 20:19

adelyn nedelynnn

RT @httpdauss: Aku ni, Otak fikir lain, mulut cakap lain, hati nak lain.

2019-06-19 20:19

KoranNTB.com KoranNTBcom

Alirkan Informasi kepada Anda

NasDem NTB Tidak โ€œHaramkanโ€ Dukung Calon Independen di Pilkada 2020

2019-06-19 20:19

๐ŸŒป BintiSerin

acrophobia

RT @httpdauss: Aku ni, Otak fikir lain, mulut cakap lain, hati nak lain.

2019-06-19 20:18

Knurg Knurgsson ๐Ÿ›๐Ÿ›๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ Knurg1

Nothing important.

@BasBonthuis @keuningcoaching Echt he.

2019-06-19 20:18

MaY_AREMAnita AremanitaLombok

MINORITAS KAMI TAK SEBANDING DENGAN LOYALITAS KAMI Itulah semboyan kami @AremaniaLmbok

Angkak ne muncul2 dengan nuu lek berandan tiang....
Yee kepo wahh nii mukn ikutin tiang doang sekalian bae tambahโ€ฆ

2019-06-19 20:18

Wahyu Rahmatullah wrhmtl

balancing life.

Karena hanya Tuhan yang paling siaga untuk mendengarkan keluh-kesahmu. Saat itu juga. Tanpa kamu harus menunggu.

2019-06-19 20:18

Ghubay hardtosized

Whats on ur thought.

Lawakkkk ra mutu anjir

2019-06-19 20:18

A amirashhrzl_

RT @httpdauss: Aku ni, Otak fikir lain, mulut cakap lain, hati nak lain.

2019-06-19 20:18

๐Ÿฑ๐Ÿถ jeonfox_

Always support our shining diamonds, SEVENTEEN!!โคโคโค

my meanie stories :

pas nonton mvnya udah jatuh cinta sama ini

2019-06-19 20:18

Echy Echyyliga

sagitarius

Kenal dulu, baru bisa bedain.

2019-06-19 20:18

anieys _anismaryam

RT @httpdauss: Perempuan jenis ada muka payung gambar dekat Twitter ni tak cukup attention boyfriend ke apa bodoh

2019-06-19 20:18

Syed Danial syedanial

It's all about your state of mind

Diam lah. Kau bukan paham pun macam mana rasa tak cukup staff kat kedai

2019-06-19 20:17

Nama Ku Pasaran irvmz

โšก Founder 'Ashr Indonesia, Stasiun & Dizital
โšก Part of Youth Training Center & Limawaktu Creative Studio.

โšกโšกโšก

Simple, thinker, writer and single ๐Ÿ˜„

@desla135 Jangan mati mba ๐Ÿ˜… banyakin amalnya dulu

2019-06-19 20:17

ainggg farahahbasri

itโ€™s crowded here.

RT @raziq_haiqal: It starts w ignored messages, then talking less frequently, suddenly u just donโ€™t care what theyโ€™re doing bc theyโ€™ve taugโ€ฆ

2019-06-19 20:17

aรคnis ninniss_

important to someone who still need me ๐Ÿฅฐ๐Ÿคฒ๐Ÿผ

RT @httpdauss: Perempuan jenis ada muka payung gambar dekat Twitter ni tak cukup attention boyfriend ke apa bodoh

2019-06-19 20:17

Aryani ๐Ÿ‘ง๐Ÿป aryanifdzilah

22 , Diploma Culinary Arts ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿณ A wife ๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป

@khairunnaim5 Husband tolong bawa i ke sini before i pop up ๐Ÿคฐ @hishamjef

2019-06-19 20:17

๐“ฒ๐“ถ๐“ช๐“ท ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ qtpeeps

Nak cantik tapi suka tidur bila nak cantik ?

Book for sale! ๐Ÿ“š๐Ÿ’•

Principles = RM25
HumanCo = RM10
French = RM10

Anyone who needed these books can DM me asโ€ฆ

2019-06-19 20:17