Tweets at Simeulue, Aceh around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Simeulue, Aceh 30km.


Search Results

dehek senorwick_

Don't mind me.

@nurfitriainii *chill* Ice Queen ❄

2019-07-18 18:55

dehek senorwick_

Don't mind me.

@SyedSaddiq gaji minimum bg naik la woi

2019-07-18 17:29

dehek senorwick_

Don't mind me.

@imSyanim @nursyful lepas tu bini dia bengang lol

2019-07-18 14:42

Akeem _sarol

sorry kawan aku tak friendly

@t4caaa @hadi_nor Yup. Ah aku rindu kolam ah

2019-07-18 13:55

Bang Aw Awien_Syuib

Wisuda, nikah muda, mati masuk Syurga.

Sebenarnya pengen explore lebih jauh di pulau Simeulue, tapi karena harus balik hari ini kita skip dulu, dan disini…

2019-07-18 01:22

dehek senorwick_

Don't mind me.

@janji_bahagia demo make buleh sebare make.. pndg rendah plk dia.. tu mkn dia

2019-07-17 23:38

Agus rinaldisyah Agusrinaldi_ID

4,5 tahun lamanya mereka sariawan.... sekarang bersuara lantang bak pahlawan

HEBAT 👍👍

2019-07-17 16:27

Aldo F Saputra AldoFSaputra1

pelajar sekolah yang haus akan ilmu dan syarat akan pengetahuan

#SetorFotoMalam

2019-07-17 12:53

Aldo F Saputra AldoFSaputra1

pelajar sekolah yang haus akan ilmu dan syarat akan pengetahuan

2019-07-17 12:51

JUMARIS, S.KEL JuniarisJ

@ikhsanharyadi @puslatluhkp @dit_pdk @dpp_ipkani . Pendampingan akses modal usaha KP di KUB. Maida Mandiri Desa Bub…

2019-07-17 12:22

Agus rinaldisyah Agusrinaldi_ID

Miris... sekolah lebih mementingkan kwantitas daripada kwalitas hingga ruang perpustakaan pun dikorbankan jadi ruan…

2019-07-17 09:56

Deski Rajuni deskirajuni

BUKAN ISLAM NUSANTARA

😂😂

2019-07-17 05:39

dehek senorwick_

Don't mind me.

@paiszzzzz sggup jd hero gadis dan for a drop of clout

2019-07-17 03:03

dehek senorwick_

Don't mind me.

@chermically

2019-07-17 02:17

Cheraf AcapRiz_

18

ddwg boysssssss

2019-07-16 21:55

Akeem _sarol

sorry kawan aku tak friendly

Satu kepuasan bila dapat benda yang kita minat.

2019-07-16 20:12

JUMARIS, S.KEL JuniarisJ

@ikhsanharyadi @PPBPUSLATLUHKP @dit_pdk Penyerahan Asuransi Nelayan oleh Kadis KP Kab. Simeulue kepada Ahli Waris N…

2019-07-16 15:42

Leela Stockley LeelaStockley

She/Her UMaine ‘21, Journalism and Anthropology Undergrad, News Editor @TheMaineCampus

new question: how do I audition for the part of “sultry love interest” now that @LashanaLynch is going to be the new 007?

2019-07-15 19:29

Agus rinaldisyah Agusrinaldi_ID

Pada akhirnya....
Ijazah dan sertifikat hanya sebagai legalitas untuk bisa masuk jajaran birokrasi walau otak tumpul

2019-07-15 18:15

dehek senorwick_

Don't mind me.

@__MamanRahman__ tak syabu.. ganja

2019-07-15 16:43

Cheraf AcapRiz_

18

jangan jadi cibai

2019-07-15 12:00

dehek senorwick_

Don't mind me.

@My_CrimeWatch spiderman mne ni boroi semcm.. mesti sbb byk multiverse 😂

2019-07-15 11:04

GooGuns Lulz googuns_lulz

@victor_zheng

9a0322d3b13714d7201d82297bb249dda5eebe9e877ece4db7a66cd3c212849b4cb558e1f1e0c63bcbb503ee0760c4db26073da6a73d05a318b…

2019-07-15 07:49

Zee Quixotic_79

| INFP-T person | Taurean | Ambivert | BTS related acc : @neko79u

RT @senorwick_: @Pure_Love98 jgn la sempit sgt otak tu.. respect people's culture/history. xsusah pun. ko punya life xnk peduli psl tu, lan…

2019-07-14 18:43

dehek senorwick_

Don't mind me.

@Pure_Love98 jgn la sempit sgt otak tu.. respect people's culture/history. xsusah pun. ko punya life xnk peduli psl tu, lantak ko lah..

2019-07-14 18:38

Akeem _sarol

sorry kawan aku tak friendly

@t4caaa Wowww ganasnyaaaa

2019-07-14 11:16

Sabirin Alenta maro RiansAan

Politik & Pemerintahan

@aviandika_febri Yuk

2019-07-13 23:33

اف ALIFFAUZI19

Agroindustri Ternakan Ruminan ig:aliffauzi_

RT @_sarol: Bapak aku dulu selalu cakap kat cikgu macam ni "kalau anak saya ni nakal, cikgu nak lempang ke terajang ke buatlah, jangan pata…

2019-07-13 22:38

Akeem _sarol

sorry kawan aku tak friendly

@harrazwafiqali Ayat last tu baru opening, belum plot twist lagi

2019-07-13 22:18

Akeem _sarol

sorry kawan aku tak friendly

@asid_amino Abang tam power 🍌

2019-07-13 22:18

AminRaziq 🐸 asid_amino

Sorry aku budak ladang tak ambik bio

RT @_sarol: Bapak aku dulu selalu cakap kat cikgu macam ni "kalau anak saya ni nakal, cikgu nak lempang ke terajang ke buatlah, jangan pata…

2019-07-13 20:53

azrin_w AzRinWaHAb

MY

RT @_sarol: Bapak aku dulu selalu cakap kat cikgu macam ni "kalau anak saya ni nakal, cikgu nak lempang ke terajang ke buatlah, jangan pata…

2019-07-13 19:39

Akeem _sarol

sorry kawan aku tak friendly

Bapak aku dulu selalu cakap kat cikgu macam ni "kalau anak saya ni nakal, cikgu nak lempang ke terajang ke buatlah,…

2019-07-13 11:58

Fitri Damayanti FitriDamayant20

Chandra & Al smangt Q

@detikcom Gk ush cbt2 gk perlu plg prestasi cm bwt ulah aja pun gk ada untg nya rugi indonesia biar aja dy disna to…

2019-07-13 10:04

madi sanborn madisanborn

life is short but sweet for certain

Hehe I bought a wedding dress today!!!

2019-07-13 03:07

Zzz brokenhomediary

Sebuah catatan harian seorang anak yang menyesali keberadaannya...​

Hidup segan mati takut.
Takut masuk neraka..

2019-07-12 23:34

dehek senorwick_

Don't mind me.

@AshrafAriff 16gb phones should be banned. apa je muat 16gb nowadays 😂

2019-07-12 13:18

Toha Alba AlbaToha

Gulita itu cahaya yang tiada

Awan menemani samudera

2019-07-12 08:45

dehek senorwick_

Don't mind me.

@natnat494

2019-07-12 00:19