Tweets at Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang 30km.


Search Results

๐Ÿ”… AbusinSuhaib

2B. 3C. 5S. inshaAllah

@JafniSajuddin Emma watson lawa tak?

2019-03-25 23:14

7/3/2018 mannz26_

tak kelakar but funny

@XavierNaxa No wonder la why 5 billion

2019-03-25 23:14

sepertinya tidakwujud

abang tak risau sangat tak bercuti-cuti musim cuti sekolah ni. jalan sesak, makan & penginapan mahal, gambar penuhโ€ฆ

2019-03-25 23:14

ใƒใƒ•ใ‚ฃใ‚น NikApeace

You canโ€™t educate criminals. You need to learn how to fight em.

2019-03-25 23:14

Zareef zareefhrs

Let's turn the leaf over.

yo I need insulin shots rn cuz ur smile giving diabetes

2019-03-25 23:13

adib voon CicitWakKarto

lel

@sitiiaishahh Sedihh ๐Ÿ˜ข

2019-03-25 23:10

Nan Solo HannanAlQudsi

Hannan

@nns1901 @ridzwansupanot Apa ini

2019-03-25 23:09

Seman Rhhmmnn

Football Crazy ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #Perak ๐Ÿ˜ˆ

@farhanaaaa97 Yela kot. Tak pon orang tu ada masalah eating disorder yang meyebabkan dia cenggitu

2019-03-25 23:09

YOSINI ๐Ÿท yosinikumar

Dream: To witness a miracle.

May the dots decrease from 2 to none.

2019-03-25 23:08

samin syamim_10

95

Sepana size 22 baru sudah jatuh atas jari kaki aku ni, siapa cari pasal sekarang memang aku bantai pakai sepana hidup

2019-03-25 23:08

YOSINI ๐Ÿท yosinikumar

Dream: To witness a miracle.

25.03.19:
"You can find magic wherever you look,
Sit back and relax,
All you need is a book."
#drseussโ€ฆ

2019-03-25 23:06

N S Nazrisuhaimi_42

Hai saya tgh main futsal

2019-03-25 23:06

nur husna NurNuhra

Sekarang ni suami dah tau dh kalau nak tlg jemur PB, kena jemur bwh kipas.๐Ÿคญ. Sblum ni dia g jemur kt ampaian. Mujurlh perasan๐Ÿ˜…

2019-03-25 23:06

Lady ุน ๐Ÿ’… idzatulain

What ? ๐Ÿ™„

ain | 26 | Jerantut | ig: ain_highest

Hm. Xdek.mood

2019-03-25 23:05

Lady ุน ๐Ÿ’… idzatulain

What ? ๐Ÿ™„

ain | 26 | Jerantut | ig: ain_highest

Byk pulak soalan die.

2019-03-25 23:05

Seman Rhhmmnn

Football Crazy ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #Perak ๐Ÿ˜ˆ

@acannnnn Nanti laa. Hahaha skrg buat syok jela dulu

2019-03-25 23:05

fapai FaizurahRalah

22 | BKI โœˆ KUL - UPSI

HAHAHAHAH mula mula iyalah, nanti lama lama rimas juga

2019-03-25 23:05

YOSINI ๐Ÿท yosinikumar

Dream: To witness a miracle.

Yes it will.

2019-03-25 23:04

hsnmj HusnaMatJunoh

spm staright A+...amiin

RT @nrawdh_: Stop la main describe , main rate , main ask kat ig TAU TAK SEMAK PASTU MCM WICETTTT APESAL KORANG SEMAKKAN IG DGN VIRUS WICETโ€ฆ

2019-03-25 23:04

Omar OmarIbrahim____

21 #GGMU

ig: @omaribrahim____

Asyik tangguh je. Bila nak siap entah fml

2019-03-25 23:04

๐ŸŒบ ๐™ฐ ๐š— ๐šŽ ๐šฃ ๐ŸŒบ a_nezzzz

It's 'Anez' not 'Anis' ๐Ÿˆ An engineering student who love business more ๐Ÿˆ Since you're already here, hit the follow button ๐Ÿˆ

RT @mhdzhri: kat atas aku dh pengsan dulu

2019-03-25 23:03

min ๐Ÿƒ MinSwagers

I do what I do, so mind your own business

RT @Nurulajelin_: If you want me to pos, i can but you need to pay for the postage ๐Ÿ’œ ONLY RM5

2019-03-25 23:03

Mj MJamali_Leman

open your mind before your mouth

@Syfka4 Aikk ape kene mengene

2019-03-25 23:03

kiki emeralda kikols

ibu rumah tangga | bakul batik penuh dedikasi | selalu hepi hepi ๐Ÿ˜ | gak usah di-follow, isine gak pokro, timbang baper trus nyesel malah repot ๐Ÿ˜…

@Kusairi_gogreen iya saya ngeblog dari 2003 ๐Ÿ˜
tapi kebanyakan ttg keseharian dan craft, dulu rajin di multiply pasโ€ฆ

2019-03-25 23:03

Shafuan Kechik ๐ŸŽ—๏ธ ShafuanKechik

Tiada bahagia di masa Lalu.
Yang ada keindahan dalam kenangan yang tak akan berulang lagi.

2019-03-25 23:03

dotdot Syahmi791

just enjoy my life ๐Ÿ’ฏ

@callmeazmi @safuanishak_ kalai lak wan katanya

2019-03-25 23:02

Jais Cocker jaiscocker

I spy

@ianzainaI Ko okey tak ni?

2019-03-25 23:02

// ัƒฯƒฯƒะธgโ„“ั”ั• // dmyoongii

โ€” ษช แดกแด€ษดษดแด€ สœแดสŸแด… สแดแดœส€ สœแด€ษดแด… แด€ษดแด… ษขแด แด›แด แด›สœแด‡ แดแด›สœแด‡ส€ ๊œฑษชแด…แด‡ แดา“ แด›สœแด‡ แด‡แด€ส€แด›สœ โ™ก

เน“เธฏเบ‡ โ€” 090314 | แดดแดผแดบแดฑแตžแดนแดตแดบ

RT @Nurulajelin_: [ HELP RT ]

Hi Armys, I nak habiskan my 4R and also polaroid, So I ada buat 3set which is :

1) ONLY 4R (7pcs)
2) ONLYโ€ฆ

2019-03-25 23:01

emie hilmieeeee

miow

bila kau tgk ur friends da tunang, kahwin etc that's mean kau bukanla muda lagi ๐Ÿ˜Œ

2019-03-25 23:01

Jรผrgen zuhairi mhdzhri

sentiasa hambar

kat atas aku dh pengsan dulu

2019-03-25 23:00

pow18channels pow18channels

PoW18ๆŽจ็‰น

ๆฅไธช่จ‚้˜…,็ป™ไธชๆ”ฏๆŒ!่ฐข่ฐข
Plz Subscribe,

2019-03-25 23:00

K E M A __hanisakma

97's | Half malay, half malas | 3rd Jan โค๏ธ

Sorry i cannot brain dengan penipu and lelaki yang jenis tetiba reply hmmm? HMMM? KAU NAK APA SIA?!

2019-03-25 23:00

FYZA | #MeYouForeverInKL JkGirlhere

#โƒžํƒœํ˜• & #โƒž์ •๊ตญ You are mine ๐Ÿ’œ @BTS_twt Girl ๐Ÿค 6|4|19 LY IN BKK ๐Ÿ”œ

RT @Nurulajelin_: [ HELP RT ]

Hi Armys, I nak habiskan my 4R and also polaroid, So I ada buat 3set which is :

1) ONLY 4R (7pcs)
2) ONLYโ€ฆ

2019-03-25 22:59

pow18channels pow18channels

PoW18ๆŽจ็‰น

2019-03-25 22:59

Jรผrgen zuhairi mhdzhri

sentiasa hambar

@Qmrinaazmi teruk sangat tu๐Ÿ˜‚

2019-03-25 22:58

Fatynmimi๐ŸŒธ Fatynmimi1

Upsi. ๐ŸŽ“
20
AOR๐Ÿ”ฐ
have faith in Allah๐Ÿ’•/
solo๐Ÿ™Š

@ciqcidiq product apa?

2019-03-25 22:57

nis | #GoldenSunshineInKL ๐Ÿ“Œ oxyjeonn

แด›สœแด‡ แด›ส€แดœแด›สœ แดœษด.. แดœสœ?

RT @Nurulajelin_: [ HELP RT ]

Hi Armys, I nak habiskan my 4R and also polaroid, So I ada buat 3set which is :

1) ONLY 4R (7pcs)
2) ONLYโ€ฆ

2019-03-25 22:57

. sshfq

100km lg siutt ๐Ÿ˜ญ

2019-03-25 22:57

. sshfq

@yusuf_alfandy @cyrilllemontree Aku nak ikut...

2019-03-25 22:56

aj acannnnn

@Rhhmmnn Pantas mannnnn pantasssss

2019-03-25 22:56

#ONESPROMISEDinKL ๐Ÿ“Œ rekookler

ใ…ก ๋ˆ„๊ตฌ ๋•Œ๋ฌธ์—? ๋ฐฉํƒ„ ๋•Œ๋ฌธ์— !! ||

[์นดํ†ก : kimheeda28] ||

๋ฏผ์Šˆ๊ฐ€์ฒœ์žฌ์งฑ์งฑ๋งจ๋ฝ•๋ฝ• ์บก์งฑ ~

RT @Nurulajelin_: [ HELP RT ]

Hi Armys, I nak habiskan my 4R and also polaroid, So I ada buat 3set which is :

1) ONLY 4R (7pcs)
2) ONLYโ€ฆ

2019-03-25 22:55

mur murfeqahishak

hooman

RT @ajwadismyname: i want to travel around the world and take pictures

2019-03-25 22:55

sinflower Syrfhnurnabiha

spread good vibes

i'm strong enough :')

2019-03-25 22:55

Seman Rhhmmnn

Football Crazy ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #Perak ๐Ÿ˜ˆ

@acannnnn Uish idak la sampai cenggitu lagi. Awok tak handei lagi tiap masa nk kne berkomitmen sana sini. Haha

2019-03-25 22:55

eija nraizayati11_

#TakHidupDekPujiTakMatiDekKeji #FootballLovers

Semoga berjaya utk team Malaysia #AFCU23 #AFCU23Qualifiers

2019-03-25 22:54

Bro Wan syzwnarcah

Hubs to Cahcos. Abah to H. MCKK โ€˜10.

@kafkavos Ada kedai nasi lemak royale. Nasi warna kuning tapi bukan nasi lemak.

2019-03-25 22:54

Mo Mukmin Mukmin_L4

how you know? #YNWA

@iekarahimi Haha aku ada video main game waktu bbq ni

2019-03-25 22:54

Mj MJamali_Leman

open your mind before your mouth

@Syfka4 Pika Kurus?

2019-03-25 22:54

amyrul amyrul_78132

WORK UNTIL YOUR IDOLS BECOME YOUR RIVAL!! #KELANTANESE

@KhairiAzri_ Layak tak layak kasi try dulu. Hahahahaha

2019-03-25 22:54

Bro Wan syzwnarcah

Hubs to Cahcos. Abah to H. MCKK โ€˜10.

@ynwaicapNZ Sama apaaa?

2019-03-25 22:53

Bro Wan syzwnarcah

Hubs to Cahcos. Abah to H. MCKK โ€˜10.

@zoldabat First time aku pi ingatkan nasi lemak. Rupanya nasi kunyit je.

2019-03-25 22:53

eija nraizayati11_

#TakHidupDekPujiTakMatiDekKeji #FootballLovers

Good luck guys๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ’ช๐Ÿป

2019-03-25 22:53

Seman Rhhmmnn

Football Crazy ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #Perak ๐Ÿ˜ˆ

@farhanaaaa97 Rare menyakitkan diri sgt tak best. Maybe tuan punya badan tuu cari aktiviti yg lebih menncabar dariโ€ฆ

2019-03-25 22:53

eija nraizayati11_

#TakHidupDekPujiTakMatiDekKeji #FootballLovers

HAHAHAHAHAHAHAHA SAMPAH!!!!

2019-03-25 22:52

aj acannnnn

@Rhhmmnn Jangan dilayan sangat man. Rebeh poket nanti

2019-03-25 22:51

AddRuS 58 mrnorules

|UUM|PSA|5812|โ›‘๐ŸŽ“๐Ÿด

Win. Savage. ๐Ÿ˜‚

2019-03-25 22:51

pake izzatisahar_

starting today , i need to forget what's gone , appreciate what remains , and look forward to what's coming

@xinxzmi Kahwin pun sudah

mati pun sudah

2019-03-25 22:50

pake izzatisahar_

starting today , i need to forget what's gone , appreciate what remains , and look forward to what's coming

@xinxzmi Hahaha main masakmasak la bestttt

2019-03-25 22:50

si manis syftnsyhr

bro's

@zackynickman @IrahNazri hahaaha sesungguhnya aku td ak pernah guna. aku geli hahaha

2019-03-25 22:50

pake izzatisahar_

starting today , i need to forget what's gone , appreciate what remains , and look forward to what's coming

@xinxzmi B
I
A
R
L
A
H

D
I
A
Hhehehheh

2019-03-25 22:50

Seman Rhhmmnn

Football Crazy ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #Perak ๐Ÿ˜ˆ

@acannnnn Belum lagi. Tak boleh lagi close deal hahaha! Panjang perjalanannye. Jenuh byar tol

2019-03-25 22:49

aj acannnnn

Ambui. Benci betui ko dekat arsenal ye.

2019-03-25 22:49

NS ernassakila

Sedang menerokai alam nyata.

@syaaaza_aina muna mana?

2019-03-25 22:49

K E M A __hanisakma

97's | Half malay, half malas | 3rd Jan โค๏ธ

@fazlianaYAT @brgsjks ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

2019-03-25 22:49

Tam luqman_sabri

smiles are contagious

STUDY STUDY STUDY STUDY STUDY STUDY STUDY

2019-03-25 22:49

aj acannnnn

Eee burok nye

2019-03-25 22:48

*Budak Sepet* HaqitaLiyana

CEPAT BERTINDAK DAN CEPAT MENYESAL.

Begitu juga dengan 'thank you'

2019-03-25 22:48

๐•„๐•’๐•Ÿ๐•ฆ๐• manulzahari

im the epitome of a real macho guy

@dhiyasandyyy @hbrlbb tu ah kelaka nya u ni

2019-03-25 22:47

aj acannnnn

@Rhhmmnn Sampai dah giliran kamu tu. Jangan ditahan tahan. Haha

2019-03-25 22:47

Donut. iCharlous

Mermaidolls.
Earth. Cloudee & Globe.

"Women can be so ruthless. Once they turn their backs on you, that's it."

2019-03-25 22:46

Timah atikah_alias

Tiada apa yang boleh dibicarakan di sini.

@amyazhr Pada pandangan aku. @Fye_zul101 ja yang senyum ikhlas tengok kita gelak tak ikhlas.

2019-03-25 22:46

Atika Nasima nsma_aj

bila bosan Atika akan berTwitter-an

RT @wan_ilham: Esok kita Menang! Menang! Menang!

2019-03-25 22:46

Tiqa AtiqahPuad

๐Ÿ˜Ž

@Muhdhidayat991 @ProfixHQ @nuheeeef @ImanAbdulRahim Yeke? Berapa bulan pakai profix?

2019-03-25 22:46

NS ernassakila

Sedang menerokai alam nyata.

@syaaaza_aina tumbang sangat ni. makan lah gilak

2019-03-25 22:45

๐™ฒ๐šŠ๐š๐š‘๐šŠ๐š๐š’๐šŠ๐š ๐šŠ๐š” farrahiwanina

Yea hello?

Mostly perangai lagi teruk dari orang yang sosial. Suka judge sebab dia pakai tudung labuh, muka baik tapi perangaiโ€ฆ

2019-03-25 22:45

What the fxck i am? iamaniff

Senior member of @xdadevelopers, Malaysian Red Devils, #TeamPixel, HTC Fanboy, #TranceFamily #MUFC

Timbalan Menteri PH ckp nk saman semua ajk masjid kg aku, lps tu nk dedah pengadu. Hantar adik acah2 gangster masukโ€ฆ

2019-03-25 22:45

Niknurainmunira AinMunira1

I wish everything is as easy as getting fat ๐ŸŒธ

so aku nak balik dia kena pertimbangkan dulu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

2019-03-25 22:45

Jemi Depp Zaxmyss

Catalyst for cataclysm.

@qeenroslan_ Still, let them decide. When giving advice, give your view. And try to be impartial. Kot tak nanti partner diorang berdendam

2019-03-25 22:45

Tony ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ wan_ilham

I am not a dreamer. I am a football romantic. #supportlocalfootball #MTID

@uzairsulaiman_ @Aweeff Mulakan dengan bismillahirrahmanirrahim

2019-03-25 22:44

Lim Phaik Suat monkeyvirgo

Bubbly n friendly. Fanatical about Movies, Musicals, Pop Songs n dat Idiot Box.

@_Cinderella_007 Hi! I'm from Malaysia, Truly Asia!

2019-03-25 22:44

๐™ฒ๐šŠ๐š๐š‘๐šŠ๐š๐š’๐šŠ๐š ๐šŠ๐š” farrahiwanina

Yea hello?

@imanalwany True af

2019-03-25 22:43

AnasJebat NabihanAnas

AnasNabihanNorazahar

1.anas
2.anas
3.anas
4.nabihan
5.ngah
๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

2019-03-25 22:43

pake izzatisahar_

starting today , i need to forget what's gone , appreciate what remains , and look forward to what's coming

Annoying jugak kadang kadang orang kuat send sticker dalam group ws ni haish

2019-03-25 22:43

pake izzatisahar_

starting today , i need to forget what's gone , appreciate what remains , and look forward to what's coming

@_yeollinjung_ Dah lah susah nak faham huhuhu

2019-03-25 22:43

้บฆ emmasuraya_

Seeking for happiness.

@MuhamadAtikah Bila datang kesian aku, dibalasnya dengan taik.

2019-03-25 22:43

Jรผrgen zuhairi mhdzhri

sentiasa hambar

mari pergiiiii

2019-03-25 22:42

nerd. kissmicock

RT @SafwanAzhan: @qawiiiimm Arghhh

2019-03-25 22:42

Niknurainmunira AinMunira1

I wish everything is as easy as getting fat ๐ŸŒธ

Tahu pon aku tk suka pergi klinik sendiri

2019-03-25 22:42

Nad akmajuhari_

๐ŸŒˆ

Thanks to my mum and sister sebab backup aku. Hahaha sebab masing2 pun tengah bengang ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

2019-03-25 22:42

Niknurainmunira AinMunira1

I wish everything is as easy as getting fat ๐ŸŒธ

Ibu sangat memahami

2019-03-25 22:42

Niknurainmunira AinMunira1

I wish everything is as easy as getting fat ๐ŸŒธ

Ahhhh nak balik ๐Ÿ˜ฉ

2019-03-25 22:41

pake izzatisahar_

starting today , i need to forget what's gone , appreciate what remains , and look forward to what's coming

@xinxzmi Dia taknak wehhh dah bagiiiikkk๐Ÿ˜ญ

2019-03-25 22:40

Seman Rhhmmnn

Football Crazy ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #Perak ๐Ÿ˜ˆ

Bertaapa sepinya perjalanan ini. Dikiri kanan penuh berduri cintaaammu

2019-03-25 22:40

pake izzatisahar_

starting today , i need to forget what's gone , appreciate what remains , and look forward to what's coming

@xinxzmi Takminat tembak tembak ni hahahhahaha

2019-03-25 22:40

pake izzatisahar_

starting today , i need to forget what's gone , appreciate what remains , and look forward to what's coming

@xinxzmi Sayang pun sudah

2019-03-25 22:40

epuii itscokpik

the only one cokpik

@aliffsuffian_ Awal

2019-03-25 22:40

๐™ฒ๐šŠ๐š๐š‘๐šŠ๐š๐š’๐šŠ๐š ๐šŠ๐š” farrahiwanina

Yea hello?

I miss my aidiel ;( so so much

2019-03-25 22:39

farahwho farahhzy

addicted to teh ais

@ishraqmanoban @nrfthah_mrn I MACAMNI PUN DAH SENYUM FOR A DAY ๐Ÿ’…๐Ÿ’ž

2019-03-25 22:39

si manis syftnsyhr

bro's

@IrahNazri @zackynickman wehhhhh tipu. bila masa pi lak baby nya. sorry i tak pernah guna baby2 ni okay

2019-03-25 22:38

๐Ÿญ zubaidahhalim98

21 | University Of Malaya |

my heart drop when kinah said yowhatsapp user can see status even after they just renew their phone ๐Ÿ˜ญ

2019-03-25 22:38