Tweets at Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang 30km.


Search Results

NOH nohdaniel_

mischievous 😏 .

@muhdaleff_ hahaha ok misi menjadi seperti perempuan .. so kita pulk cari perempuan yg berduit !!😂😂😂😂

2018-12-13 06:23

NOH nohdaniel_

mischievous 😏 .

@Sahimun ya tht truee.. tu lah sebab i did not care anymore 😂

2018-12-13 06:22

tamPAN bobbylahh

Ada Pi Ada Mai 🙌

RT @pipiyapong: Geram pulak aku tengok dak sekolah aku ni. Harap je naib ketua pemuda umno sabah. Janggut kasi la alignment dulu …

2018-12-13 06:20

👒akagaMin xMin_samaX

-Gooner - Introvert - enthusiast on my bed

RT @pipiyapong: Torreira punya lipat ni rasanya dah boleh buat tugu

2018-12-13 06:15

ekal 👔 afiqhaiqal__

rindu zaman kanak-kanak , kalau lah dapat putarkan masa balik .😂

2018-12-13 06:12

H.Muhammad.S.K.SE.MM. sidik169791

☆ wa : +62 8778 007 9111 ☆

RT @kikols: hahaha lucuneeeee 😍❤️

2018-12-13 06:10

Waktu Solat Tanjung Malim solatTMalim

Panduan waktu solat bagi kawasan Tanjung Malim, Tapah, Slim River. Sumber - JAKIM لله تعالى

Jadual waktu solat harian bagi Tanjung Malim, Tapah, Slim River
Khamis / 13 Disember 2018 / 5 Rabiulakhir 1440H
Ims…

2018-12-13 06:06

umair umairxrashid

marhaen tak berseni | yu pi es ai

merdu siallllll

2018-12-13 06:05

umair umairxrashid

marhaen tak berseni | yu pi es ai

sedap betul lah quartet lagu creep ni

2018-12-13 06:04

Wan.Norsyahira syahiramli

nothing gonna change my love for u

awal ckt lah tido dr smlm. smlm kul5.. harini 4.52.. urm
.
.
cm xde beza sis

2018-12-13 05:52

Wan.Norsyahira syahiramli

nothing gonna change my love for u

ok nk tido. tender dh setel retype. esok ckt2 je lg nk siapkan. dan lah keluo dr opis sblm kul10.

2018-12-13 05:52

N🌻 SyazniAzeyana

@Nurraudhah00 mana ada berkira ha. nak tahu pm jeeeeee🌚

2018-12-13 05:50

NBA💃 jehazhar

3R: RepentllReturnllRegret

Nasib laa kelas tigo potang
Genaiiiiit at this 4.44am 😴

2018-12-13 05:44

Jorge Ikhwan ikhwandiablo99

Ophidiophobia 😈 #projekMAMBANG #sampaijadi #bukandarksidetwitter #lorenzoland

RT @pipiyapong: Setelah 4 bulan berhenti saya rasa lebih ringan dan cerdik. Dan saya hanya gelak bila member member bercerita tentang Faceb…

2018-12-13 05:42

pow18channels pow18channels

PoW18推特

网上相遇是1份缘,
請给1个Subscribe,
♥Thanks !
/> ♥谢谢!

2018-12-13 05:42

Jorge Ikhwan ikhwandiablo99

Ophidiophobia 😈 #projekMAMBANG #sampaijadi #bukandarksidetwitter #lorenzoland

RT @pipiyapong: Berhenti guna Facebook

2018-12-13 05:42

pow18channels pow18channels

PoW18推特

2018-12-13 05:41

teng atengshrmn

Lepastu malam ni banyak pulak nyamuk dok hurung heran betoi salu takdak pun

2018-12-13 05:40

teng atengshrmn

Time time macamni banyak pulak video masak memasak semua jenis makanan lauk la kek la apa la dekat facebook, so mai…

2018-12-13 05:39

gadis sneaker im_missjanuary

the adek who is twenty-three years old and stuck in sixteen face 👶

RT @IfwatAbdulRazak: Lepas tengok gambar ni tetibe aku rasa mcm nak bunuh diri pulak....HAAHAHAAAAAA

2018-12-13 05:29

啊刻吗_龍 kemDrago

"The best and most beautiful things in this world cannot be seen or even heard, but must be felt with the heart."

@Amir4h4mir Hahahahaha....buat jea la mne yg mmpu n ala kadar...if nk kn yg perfect t,,ka yg penat....

2018-12-13 05:28

TeriAakhon yellowbrownboy

Satya dihikayat tewas pada Pendekar Badak Tiwi.
Laksamana Artiyem khianat amanat jelata dek ditawan Sri Harappan.
Koncoku Awangi si rangga khabar durjana.

Brilliant!

2018-12-13 05:28

啊刻吗_龍 kemDrago

"The best and most beautiful things in this world cannot be seen or even heard, but must be felt with the heart."

@Amir4h4mir Eeeeee geeerrraaaaammnyeee nk cubits hahahahaha

2018-12-13 05:27

MEGAT AZIM megatmasari

Facebook_Megat Azim
Instagram_azim_megat

@LC_Milano A

2018-12-13 05:22

TeriAakhon yellowbrownboy

Satya dihikayat tewas pada Pendekar Badak Tiwi.
Laksamana Artiyem khianat amanat jelata dek ditawan Sri Harappan.
Koncoku Awangi si rangga khabar durjana.

Pale uto Cikgu berbahasa macam ni!

Macam mana tak rosak akhlak anak didik.

Bodoh!

2018-12-13 05:21

愛満 aimanboleh

22 | Musical🎸🎶 | Traveller🚕✈
| Kari Kambing enthusiast! | #LFC #EkorHarimauMalaya

I'm at FELDA Residence Tekam in Jerantut

2018-12-13 05:20

Ainaaa AinaaaAmran

Loneliness is Dangerous

@syaazulkifli hahahahahahaha

2018-12-13 05:20

Osman Abubakar OsmanAb62394172

social responsibility

RT @yellowbrownboy: @Mikhail_E17 I love this battle!
@maszlee VS @muhyiddin_my

2018-12-13 05:19

lehhhhhhhhhhhhhhhhh salehuhuhu

nikdomahighoh ❤️❤️

Aku benci betul kucing oren ni

2018-12-13 05:17

Mujaahed therealmujaahed

All about passion. #DareToMujaahed

RT @pipiyapong: Torreira punya lipat ni rasanya dah boleh buat tugu

2018-12-13 05:15

Jay fahmichee

gone

RT @pipiyapong: Aku rasa tak patut juga ultras ni menghalang kaum wanita untuk bersama dalam pasukan sorak mereka. Hapuskan diskriminasi in…

2018-12-13 05:14

Osman Abubakar OsmanAb62394172

social responsibility

RT @MelayuBangkit_: @AtokMahadey minta komen sikit.

2018-12-13 05:12

redbean. alwanitengku02

Learn more, Dream more

Semua mcm lupa apa dibincang..

2018-12-13 05:12

Huda Othman CikWho_da

“Sometimes the questions are complicated and the answers are simple.”

To hear the story at 3am.. 😞

2018-12-13 05:12

redbean. alwanitengku02

Learn more, Dream more

Macam mana aku nak tidur duh kalau tak well prepared mcm ni

2018-12-13 05:11

redbean. alwanitengku02

Learn more, Dream more

Sumpah serabut, cepatlah habis..

2018-12-13 05:09

Huda Othman CikWho_da

“Sometimes the questions are complicated and the answers are simple.”

Allahu..tak tahu apa perlu buat dalam keadaan macam ni

2018-12-13 05:09

RameshRaoAKS****** RameshRaoAKS

#PAP People Alternative Party- Strategic Director.
Presiden -Pertubuhan Minda &Sosial Prihatin #PMSP.
#Betternation
#Fightfortruth
#Standbytruth

RT @MelayuBangkit_: @AtokMahadey minta komen sikit.

2018-12-13 05:04

Fariez _Iqmalfariez

cari apa tu. #RealMadrid #IDGAF

Koyak baju real

2018-12-13 05:03

syuk 🇲🇾 msbaa91

🇵🇱 #GGMU | 事業自得

RT @pipiyapong: Geram pulak aku tengok dak sekolah aku ni. Harap je naib ketua pemuda umno sabah. Janggut kasi la alignment dulu …

2018-12-13 05:01

Ann Khalid annkhalidd

new acc ✨

thank u for giving me a lot of love n support so I could become a better person. From teaching me maths to encourag…

2018-12-13 05:00

Maa. noorhermawaty

Nothing to impress you, not even a smile.

Still cant sleep TT

2018-12-13 04:57

🌻 afzasyazera

half malay half malas

walaupun aku tak kenai dia tapi aku risau harap Allah jaga dia

2018-12-13 04:57

Zahid Zaxmyss

Broken and lost

@izatihashim @DannyDesman Ezt after years of searching for love. Finally swing that way.

2018-12-13 04:54

AnasAmir mohd__anas

2018

Who need ronaldo???

2018-12-13 04:51

RAST™ Nairobian_

Redemption || Crazy || Arsenal

@ShizmineRealest Most logic tweet 👍

2018-12-13 04:51

EA 〽️ eskandarazad

Football For All, Mesut Ozil #StayStrong , We With You Ozil

RT @pipiyapong: Torreira punya lipat ni rasanya dah boleh buat tugu

2018-12-13 04:50

SyahinRamli syahinramli

coyg

RT @pipiyapong: Torreira punya lipat ni rasanya dah boleh buat tugu

2018-12-13 04:49

Afique afiqueazudane

XCVI | Victoria Concordia Crescit | B.Eng Hons

RT @pipiyapong: Torreira punya lipat ni rasanya dah boleh buat tugu

2018-12-13 04:49

RAST™ Nairobian_

Redemption || Crazy || Arsenal

Stir it up blaze the fire

2018-12-13 04:49

elsa alysa3437

Bukan yang terbaik dan tak akan pernah menjadi yg terbaik. Cukuplah semuanya dalam keadaan baik-baik sahaja.

RT @pipiyapong: Saya rasa ultras kini sudah berjaya. Kewujudan mereka menjadi buah mulut ramai. Penonton di stadium sukakan mereka malah ik…

2018-12-13 04:45

RAST™ Nairobian_

Redemption || Crazy || Arsenal

@Slimladyke @ItsJeffreyJeff @CycloneKenya1 Atoke DM za wenyewe

2018-12-13 04:42

Joel^^ meZulhai

SDARA-WARISAN 💪 KMKu-VASILIOSVII 💞 USM-OBELIUS 🔥 BLΛƆKPIИK 😘

Finally i found it 😌

2018-12-13 04:41

Mimo syamimiraihanah

moonchild of OT7 🤪

instagram’s translation > twitter’s translation

2018-12-13 04:39

🌻 afzasyazera

half malay half malas

@nadzim_pagek recoil tk teruk

2018-12-13 04:36

Aisyah aisyarhan

BBA (Hons) Islamic Banking. Sell various brands for Korean beauty & skincare products.

RT @khairulnajmiiii: @aisyarhan Aku rasa diorang ni tak pernah kena saman sebab hisap rokok dalam stadium. Tapi sepanjang aku gi stadium ka…

2018-12-13 04:36

IsmaDaniel ismadaniel25

18 | MY🇲🇾 / IG: ismadaniel__

RT @pipiyapong: Geram pulak aku tengok dak sekolah aku ni. Harap je naib ketua pemuda umno sabah. Janggut kasi la alignment dulu …

2018-12-13 04:35

@wilwonkaa aqilridwannn

hai, nak apa mai sini?
#KTBFFH

ki, cite ni an kau tengok haritu? @fikriidean 😢

2018-12-13 04:35

🦄 intnzrn

may god blessing you

Goodnight eh mornight evelibody 🌈

2018-12-13 04:34

Izhar. izhar_Ddin

Apa nak kisah mahu hidup. UTM

@aimansulaiman7 :') 🌹🌹

2018-12-13 04:33

Khaiiiiii khairulnajmiiii

JANGAN TERLALU BAIK DENGAN ORANG SEHINGGA DIPERGUNAKAN DALAM DIAM

@aisyarhan Aku rasa diorang ni tak pernah kena saman sebab hisap rokok dalam stadium. Tapi sepanjang aku gi stadium…

2018-12-13 04:31

@wilwonkaa aqilridwannn

hai, nak apa mai sini?
#KTBFFH

17 tahun wei... :')

2018-12-13 04:30

Izhar. izhar_Ddin

Apa nak kisah mahu hidup. UTM

Kini aku menyesal.

2018-12-13 04:30

Izhar. izhar_Ddin

Apa nak kisah mahu hidup. UTM

Influence line pun terkapai kapai lagi, bila nak masuk plastic method entah 😭😭😭

2018-12-13 04:29

Osman Abubakar OsmanAb62394172

social responsibility

RT @MelayuBangkit_: "Anak undi PH, mak bapak jadi mangsa".

Sejumlah 26 daripada 52 kerusi Parlimen Felda di Semenanjung dimenangi Pakatan…

2018-12-13 04:29

'Atthirah MJ atthirah_mj

Live simply, walk humbly & love genuinely.

Pukui 2-3 pagi ni kalau dpt pekena roti bom n teh ais boeeeekk gak nih. 🤤

2018-12-13 04:28

Firdaus Abdillah Hamzah pipiyapong

Editor in Chief Neon Berapi – Saluran Perdana Belia Berapi

Torreira punya lipat ni rasanya dah boleh buat tugu

2018-12-13 04:27

Maa. noorhermawaty

Nothing to impress you, not even a smile.

Wud tf am i doing at 3 am?

2018-12-13 04:23

Firdaus Abdillah Hamzah pipiyapong

Editor in Chief Neon Berapi – Saluran Perdana Belia Berapi

@nirallah Kahkahkah cilake

2018-12-13 04:19

Mo Mukmin Mukmin_L4

how you know? #YNWA

2018-12-13 04:15

muizbear muizbear

Bassist

Migraine trus malam2 cm ni😪

2018-12-13 04:14

Afifah ✨ afifahxsyahirah

kiyut and a loveable multifandommmm

@muhdsafwan22 Aku jadi mpp ke orang lain ke sama je tak pernah tepati janji hahahahha

2018-12-13 04:13

𝙈𝙄𝙆𝙃𝘼𝙄𝙇 🚀 Megat_Mikael97

I dont belong here

RT @pipiyapong: Kita kena tegas betulkan balik struktur pekerjaan negara. Mansuhkan PTPTN, dan yang tak ada duit sambung belajar, pergi ker…

2018-12-13 04:12

TeriAakhon yellowbrownboy

Satya dihikayat tewas pada Pendekar Badak Tiwi.
Laksamana Artiyem khianat amanat jelata dek ditawan Sri Harappan.
Koncoku Awangi si rangga khabar durjana.

@IblisTerlaknat Yang keras lah best!

2018-12-13 04:12

Ann Khalid annkhalidd

new acc ✨

@KamiliaYay YAY!! ❤️❤️

2018-12-13 04:09

nofelll harisnufail_

sweet

Kan dah takboleh tidur.

2018-12-13 04:09

انوار١٧ zulfadlianuar17

19. UITM ARAU. IG : zulfadlianuar17

Do something tomorrow 👌🏻

2018-12-13 04:06

Alin Nurulajelin_

19 Malaysia 🇲🇾 Diploma in Medical Assistant 👩🏻‍⚕️ ig; ajelinnnnn_ ARMYxBTS 🔥🔥🔥🔥🔥🔥❤️

@Asadmotawhh Goodnight asad 💜❤️

2018-12-13 04:03

meknaaaaaaaaaaaaaaaa 🌸 TheAinaFarhana

98's |

RT @pipiyapong: Saya rasa ultras kini sudah berjaya. Kewujudan mereka menjadi buah mulut ramai. Penonton di stadium sukakan mereka malah ik…

2018-12-13 04:00

Trashtalker AqueDaam

「triggered」

to many dumbass out there so beware and defense yourself for not being foolish by anyone else. you have your own li…

2018-12-13 03:59

7. farhanorulwatan

DonutMaa / Selera Libas

RT @pipiyapong: Atau dengan dana itu mereka boleh merakamkan album

2018-12-13 03:59

HangJebat HangJebat30

Raja Adil Raja KuSembah Raja Zalim Raja KuSanggah

OMG! You have to see this. #BIGOLIVE.

2018-12-13 03:59

7. farhanorulwatan

DonutMaa / Selera Libas

RT @pipiyapong: Jadi rasanya sudah sampai masa FAM memperuntukan sebahagian kecil hasil jualan tiket kepada mereka. Mereka kini sebahagian…

2018-12-13 03:59

7. farhanorulwatan

DonutMaa / Selera Libas

RT @pipiyapong: Saya rasa ultras kini sudah berjaya. Kewujudan mereka menjadi buah mulut ramai. Penonton di stadium sukakan mereka malah ik…

2018-12-13 03:58

Airil Airilmessi

“ A man behind the scene “

“you break my heart”

2018-12-13 03:56

Fauzee Iskandar fz_iskandar

Boys Of Straits | Johor | Manchester United

RT @pipiyapong: Geram pulak aku tengok dak sekolah aku ni. Harap je naib ketua pemuda umno sabah. Janggut kasi la alignment dulu …

2018-12-13 03:53

eman aimanalkhdri

16 | she✨

Power teruk dah budak medic ni😂👍

2018-12-13 03:52

Jeghul 🐼 naimazhr_

Banking Studies | UiTMR | MyProdigy Youth Ambassador 2018

Always the best ✨❤️

2018-12-13 03:52

Jeghul 🐼 naimazhr_

Banking Studies | UiTMR | MyProdigy Youth Ambassador 2018

Thank you for make me calm, and the others who help me to gain my motivation ❤️

2018-12-13 03:51

ameeeennnn ameenaiman99

uitm🌷
old putera of RMC

@alyaninshrddn Anat. Saje malas tunjuk dpn korang

2018-12-13 03:50

eman aimanalkhdri

16 | she✨

😭😍😍😍💕💕💕

2018-12-13 03:49

محمد شهزرول shahzerol21

23 | Alhamdulillah | Lift Your Dream Way Up High. from GMi to UniKL MFi

@aminsyahmi_ 🖕

2018-12-13 03:48

Azuan Rahim azuan0806

🤷🏻‍♂️

@amirulbsr @HFZAMN_ Hahah bodo kambing

2018-12-13 03:48

YOSINI 🐘 yosinikumar

Lazy Porkster.

Since I didn't have any full body shots; Selfies are all I got 🙈

2018-12-13 03:47

YOSINI 🐘 yosinikumar

Lazy Porkster.

Social Communications Indians.

2018-12-13 03:47

amye itsphoenix__

just keep on breathing

Dim sum hmm

2018-12-13 03:47

notmoreme arffmmzr

myrecentandpasssososososoforme

@yoimafiq Org baik x ngaku baik....hangpa jgn nak tabur fitnah yg aku aniaya org...baik hang tabur dedak kasi ayam…

2018-12-13 03:47

YOSINI 🐘 yosinikumar

Lazy Porkster.

Even though he was an the Ex MPP; He'll always be the MPP in our hearts 💕

2018-12-13 03:46

YOSINI 🐘 yosinikumar

Lazy Porkster.

Ija bought a Punjabi Suit just for this event amazing 😍

2018-12-13 03:46

YOSINI 🐘 yosinikumar

Lazy Porkster.

Perks of joining University programs: You find yourself a food & travelling buddy 😉

2018-12-13 03:46