Tweets at Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Bandar Inderapura, Jerantut, Pahang 30km.


Search Results

farah fawahnajwa

dua satu

Cadang nk tidur awal. Tak dpt pulak haih

2018-08-15 01:16

Ais Kepal ❄ ammrzhar

Milo Kelapa

@FirhanRizani @nniktasnim Weh kau guna nama elon musk x kena suspended plk??

2018-08-15 01:16

👸🏻🇲🇾 herdddzz

💕

Mana ada taufik . kau jelaa hahahahah

2018-08-15 01:16

👸🏻🇲🇾 herdddzz

💕

@MuhdTau94380713 idolaa para2 gadis hahahah

2018-08-15 01:14

👸🏻🇲🇾 herdddzz

💕

Kadang-ii aku terfikir yang mana satu terbaik 😓

2018-08-15 01:14

Cikgu Besor CikguBesor

RT @pipiyapong: Amendeee la sampai menteri pun pening pasal tandas LGBT. Kalau transgender tu tak siap, badan macam main ragbi, rahang dagu…

2018-08-15 01:14

MuhammadFikhri fikhripakya22

Family👨‍👨‍👧‍👧 l Chan Rak Ter SZ❤️ l Futsal⚽️ #ExitoFt

@atip_manan @AreSyah Bereh

2018-08-15 01:13

atipmanan atip_manan

22. 13500, 08.

@fikhripakya22 @AreSyah Tgh pubg nie. Haha

2018-08-15 01:12

Ainur Sofia sofia_ainur

Dah terbiasa tidur lambat. Kena biasakan diri tidur awal balik 😪

2018-08-15 01:12

MuhammadFikhri fikhripakya22

Family👨‍👨‍👧‍👧 l Chan Rak Ter SZ❤️ l Futsal⚽️ #ExitoFt

@atip_manan @AreSyah Kasi on skrg

2018-08-15 01:12

Zaku 🌻 Muhdzawe

MALAYSIAN Future Entrepreneur Engineer 📌

@njlhmdn Xpercaya dengan gambar ni, asal kau nampak nipis n panjang.

2018-08-15 01:12

Nmoss suhanim_akmar

18 was fine

RT @cafe_cape: Nak tahu x? Motif Viral (Astro program) dtg dari KL semata2 nak review CAPECAFE yg viral dengan masakan dan harga nya RM1.70…

2018-08-15 01:11

Bougas Beauty Serum Bougas_Serum_

Welcome to BOUGAS BEAUTY SERUM PERAK twitter account | COD TAPAH,KAMPAR,CHENDERIANG & Postage satu Malaysia 🇲🇾 📲

Cantik tak? 🙃

2018-08-15 01:11

Sang Rasa paanjahat

Masih sama. Masih sakit menahan rasa. — PJ 🌈

@geeky_d Selama hayat.

2018-08-15 01:11

Sang Rasa paanjahat

Masih sama. Masih sakit menahan rasa. — PJ 🌈

@aiiii_co Adik dah ckup manis, tak payah gula2 dahh

2018-08-15 01:10

atipmanan atip_manan

22. 13500, 08.

@fikhripakya22 @AreSyah Laiiii

2018-08-15 01:10

Zaku 🌻 Muhdzawe

MALAYSIAN Future Entrepreneur Engineer 📌

@Fr0st12 Wahh kalau ade number gf dia dh lama aku ws 😂

2018-08-15 01:10

Sang Rasa paanjahat

Masih sama. Masih sakit menahan rasa. — PJ 🌈

@Heyitsdeedee Kan? Sonoknya ada gf. Leh tlg masakkan dia, urut kaki dia, picit pale, cium dahi dia. Ehh.

2018-08-15 01:09

Syahril Syuhada Rosli 🐒 airelchan

| kusem : syu : syahril | Lets grab a bottle and take it one day at a time | A💛S |

RT @pipiyapong: Amendeee la sampai menteri pun pening pasal tandas LGBT. Kalau transgender tu tak siap, badan macam main ragbi, rahang dagu…

2018-08-15 01:09

Majnun Indra_Fansuri

Pakar nutrisi anda yang layan lagu SOAD.

@AlamBunyian @TILUBAND @thedailyseni lain beno dah dia

2018-08-15 01:09

Sang Rasa paanjahat

Masih sama. Masih sakit menahan rasa. — PJ 🌈

@geeky_d Hm.. paham.

2018-08-15 01:09

Lthfiey arcticLtfiey

Hati Aku Fragile.

Overthinking killed me (:

2018-08-15 01:08

Haziq Ikhsan 🇲🇾 Haziqikhsan

Sang siswa yang tidak meminati bidang sejarah lagi.

RT @pipiyapong: Kali ketiga kena gantung FB 3 hari. Padahal aku tak buat salah apa pun

2018-08-15 01:06

awie wie_walker

Usha-usha apa? Follow je laa aku


📷@wie_walker

Tetapkan dalam diri
Malam taknak makan

2018-08-15 01:06

kiki emeralda kikols

ibu rumah tangga | bakul batik penuh dedikasi | selalu hepi hepi 😍 | gak usah di follow, isine gak pokro, timbang baper trus nyesel malah repot 😅

semua memang kudu sak madya,

kalo mau pake bahasa keren : kita harus berjarak dan memberi ruang,

gampangane ojok…

2018-08-15 01:05

ije hafizan yhafizan

siti hafizan bt harun.a learner..
SKKK-SMKAWA-KMS(sm3k3t1) - UMT(Computational Mathematics)

Td bcakap psl junior y tarik diri tu dulu army..then me dlm hati can I become an ARMY?

2018-08-15 01:05

kekkaa ✨ xiafuika

mende nak ?

2 2 saya dah sumbang

2018-08-15 01:05

شزلين Shazlinzamrah

UPSIan | RR 💕

RT @cafe_cape: Nak tahu x? Motif Viral (Astro program) dtg dari KL semata2 nak review CAPECAFE yg viral dengan masakan dan harga nya RM1.70…

2018-08-15 01:04

izzah izzahasrin

hey im soft dont aku kau with me if we are stranger

RT @pipiyapong: First class mentality ni yang aku tau; duduk Klang, kerja di tengah KL, pergi balik kerja naik jet ski

2018-08-15 01:03

Firdaus Abdillah Hamzah pipiyapong

Editor in Chief Neon Berapi – Saluran Perdana Belia Berapi

@bainnnnnn Aku onnnn

2018-08-15 01:03

MuhammadFikhri fikhripakya22

Family👨‍👨‍👧‍👧 l Chan Rak Ter SZ❤️ l Futsal⚽️ #ExitoFt

@AreSyah Hahaha bru balik reja ni. Jom skrg

2018-08-15 01:03

Syahada D. (♚) syahada_suhaimi

I am good.

When I have to think, I can't sleep. 😰

2018-08-15 01:03

Acaaa syfqnzrl

YNWA

Hahahahahha kelakarnya, berguling saya. Memang betulla fans liverpool kelakar mcm saya

2018-08-15 01:03

Akmaaa. hdytlkma

iloveme💕

Reminder: dalam hidup ni, jangan layan perasaan sangat sampai hidup pun jadi sedih je memanjang. kita masih muda, t…

2018-08-15 01:01

Sträw_Hat fyrdaus_fydo

I will drive you around the darkness 💀🔥

@ashraffiddin Sekali lgy acap aq bukak twitter utk rt ko punye tweet je 😂😂

2018-08-15 01:01

B e y ś syaifiqbal_

22. Adios #YNWA

@danialffila Nsem takk

2018-08-15 01:00

Majnun Indra_Fansuri

Pakar nutrisi anda yang layan lagu SOAD.

@AlamBunyian @TILUBAND @thedailyseni is it mira ?

2018-08-15 00:59

WanAsang😈 wanizzathakim

Amboiii.. Amboiii.. Amboiii.. Amboiii.. Amboiii..

@amir_frhn Ye mir

2018-08-15 00:59

Haziq Ikhsan 🇲🇾 Haziqikhsan

Sang siswa yang tidak meminati bidang sejarah lagi.

RT @pipiyapong: Orang baik semua duduk kampung, pintu rumah terbukak luas. Getah, tanah, sayur, buah, orang ada security datang beli murah.…

2018-08-15 00:59

AHHA kiminlahh_10

Syukur Alhamdulillah🙏🏻 #k10 ⚽️❤️

RT @pipiyapong: Fak security. Semua rumah yang ada security guard, guardhouse dengan palang sekatan aku akan bom bila aku kaya nanti. Entah…

2018-08-15 00:59

AnasAmir mohd__anas

2018

Lyan bosskurr tngok laa

2018-08-15 00:58

Haziq Ikhsan 🇲🇾 Haziqikhsan

Sang siswa yang tidak meminati bidang sejarah lagi.

RT @pipiyapong: Ni yang duduk rumah rumah ada security ni semua ni la orang jahat. Dah buat jahat takut kena rompak, pasang security guard…

2018-08-15 00:58

Eman amiraiman105

*Brave having a challenge and be the best
*KKTM Masjid Tanah
*20

@yuyuldhiah Balik la melaka. Leh i susahkan u suruh belanja makan. Hahaha

2018-08-15 00:58

_zwn® azwanmiswan

Spill the tea for me.

U talked shits behind my back and kantoi by myself but thank God u didnt even noticed that. Selayaknya aku bercakap…

2018-08-15 00:57

Raa Rabiatul_Rashid

Harleyquinn to my puddin 🃏

@aniq_azzuhry kalau mcmtu ambik tiga cocok

2018-08-15 00:57

eija nraizayati11_

#TakHidupDekPujiTakMatiDekKeji #FootballLovers

Layan #PlanetSukan jap dok bincang psl "Pemain Naturalisasi"

2018-08-15 00:56

Mono yang Stereo pramonomamas

dokternya gigi | tinggal di dusun, gak minta sun | penulis buku: #TubuhSehatGiginya

RT @kikols: di media sosial itu yg penting pamer, direken atau tidak direken yo gak apa apa 🤣

2018-08-15 00:56

Ausssshhhhh frdaushsbullah_

Everything I've loved became everything I lost #ynwa #gkg

awalnya aku mengantuk malam ni

2018-08-15 00:55

Shaeeeeeee ✨ ShaeAnakwahab

ig : shrhwhb

Sorry we aren’t allowed to contact anymore 🙏🙂

2018-08-15 00:55

Haiqal Hakimi hakimi_haiqal

RT @ruzails: @ahmadmaslan Geng Suka Tipu (GST)

2018-08-15 00:55

👸🏻🇲🇾 herdddzz

💕

@MuhdTau94380713 OMG idolaaa dah ada twitter 😫😫😫😫😫 follow kita pulak tu ahhahahahaaha

2018-08-15 00:53

eyda.a cixsyahidaa

❤️❤️

RT @israrkhalids: PLKN dan BTN dimansuhkan, kata MBS @SyedSaddiq. Siapa pernah sertai kedua-dua program ini? Bagi kalian, sejauh mana keber…

2018-08-15 00:53

CakDarahManis CakAjwad

Muka fahmi soep flexible betul smua bnde boleh msuk ni hahaja

2018-08-15 00:53

Fariha Hassan fary_fariha

Manusia yang tidak lari dari melakukan dosa.

#Pahanese #Johorean #Kelantanese

Cantiknya. Macam tu laa manusia. Bila kita cantik baru laa nak berkawan, puji kita. Time kita tak seberapa dulu, ta…

2018-08-15 00:52

ʎuunq ʞnɟ ǝl ɟo uɹnʇǝɹ ǝɥʇ nnayliamrh

[01111010]

did u really tried to bandaid it....?

2018-08-15 00:51

#BEBASNAJIBRAZAK BebasNajib

kepada Allah ku berserah

RT @MelayuBangkit_: Muka sembab betul. Bawa2 la berehat. Letak jawatan, serahkan dekat orang yang muda sihat dan bertenaga.

2018-08-15 00:51

Ausssshhhhh frdaushsbullah_

Everything I've loved became everything I lost #ynwa #gkg

tak payah tengok munafik 2 ,diri sendiri pun munafik em

2018-08-15 00:51

فضيلة الحكام HakKam95

~sacrifice something to get the best one~ Lecturer in future #IQKL #95GEN #MTNP #UKM #HALAMADRID

Thiago to Real Madrid 😍

2018-08-15 00:51

Fariha Hassan fary_fariha

Manusia yang tidak lari dari melakukan dosa.

#Pahanese #Johorean #Kelantanese

Termasuk sahabat sendiri.

2018-08-15 00:50

CakDarahManis CakAjwad

Aku edit aku yg gelak lebih ni. Hahahaha babi la muka bdk ni

2018-08-15 00:50

abdulaziz arifhasnann

#YNWA

RT @pipiyapong: Fak security. Semua rumah yang ada security guard, guardhouse dengan palang sekatan aku akan bom bila aku kaya nanti. Entah…

2018-08-15 00:50

seketulsamir samir_izz

mak abah 💕 MN's 😙

malam ni tidur dengan mak 😊

2018-08-15 00:50

Iqram IqramAJ

🌱

RT @pipiyapong: Fak security. Semua rumah yang ada security guard, guardhouse dengan palang sekatan aku akan bom bila aku kaya nanti. Entah…

2018-08-15 00:49

FLEEKO nazrin_latif

Don't judge me that's something only reserved for Allah.

RT @HidayatRosli_: hahahahha asal boleh ye dik? stoned pakai daun ubi eh? mmg 1000 langkah kehadapan. #420

2018-08-15 00:48

Mohamad60295497

When you think nothing goes right then go left

RT @aiditghazali: BUATLAH RUMUSAN SENDIRI, SELAMI LUBUK HATI, FIKIR JAUH KE HADAPAN.

2018-08-15 00:46

_SyfqhNjt SyafiqahNajat

💕@Ashriqrosli94

Khalid voice🔥💕

2018-08-15 00:46

Megat_IA Megat_MIA

# Volleyball Player # Instagram - megatishaq_
Fulltime riderr😈😈😈

@symmdyn_ Hahahaha aku nak gcb jgak

2018-08-15 00:45

mhdzhri mhdzhri

dunia sementara akhirat selamanya.

@aidilhkmi_ sweet la awak ni🙈😂

2018-08-15 00:45

palai fadliazam

25 | Asyikin's 💕

@shuhadaasyikin i kt belakang tuu 😂

2018-08-15 00:43

Lthfiey arcticLtfiey

Hati Aku Fragile.

Tk suke tul feeling2 nak demam ni.. suka2 je nk datang ehh

2018-08-15 00:42

𖤐 Adzhari 𖤐 Mustxaqim

Head Crusher Records Store #IndUPM

dymn cute

2018-08-15 00:42

Afnan Hanis🇲🇾 afnanhanis

Photographer, Writer & Co-Founder 😄

indeed 21ku!!!! hak OKU lebih penting dari LGBTQ

2018-08-15 00:42

hafiz hazwan hammani hafizhazwanhamm

Lover of life

RT @pipiyapong: Amendeee la sampai menteri pun pening pasal tandas LGBT. Kalau transgender tu tak siap, badan macam main ragbi, rahang dagu…

2018-08-15 00:42

Acaaa syfqnzrl

YNWA

@muhaiminrasmi Hahahahah lahh tadi aku backup dah

2018-08-15 00:41

Yogurt nkftni

mudah terhibur👻

Rasa nak pakai kelambu je tidur. Nyamuk kemain berparty engko eh ada jugak aku pinjam kelambu atok kt kampung ni ka…

2018-08-15 00:40

سيتي نورزولايخاه stnrzulaika

tak layak lagi nak judge orang ,diri aku pon tunggang langgang

2018-08-15 00:40

Acaaa syfqnzrl

YNWA

@muhaiminrasmi Hahahahaha guys dia kantoi sengaja tekan like

2018-08-15 00:39

si manis syftnsyhr

bro's

Bangun pagi esok sah sakit habis kaki tangan ni. Setelah lama tak workout 😂

2018-08-15 00:39

Sang Rasa paanjahat

Masih sama. Masih sakit menahan rasa. — PJ 🌈

Cik ponti jumpa nonok, pastu dorang beronok-ronok.

2018-08-15 00:38

Acaaa syfqnzrl

YNWA

@muhaiminrasmi Hahahahaha biasa laa tu tertekan

2018-08-15 00:38

Kaiju Bersayap AmalTakaza

naik basikal ke Asgaard

RT @pipiyapong: Orang baik semua duduk kampung, pintu rumah terbukak luas. Getah, tanah, sayur, buah, orang ada security datang beli murah.…

2018-08-15 00:36

Nicah neesaisml

24 🌸 #MUFC

@meishelmie @wanshaharudin jumlah kutipan i think depends pada kesesuaian movie tu pada audience. contoh #hkl dari…

2018-08-15 00:36

Acaaa syfqnzrl

YNWA

@muhaiminrasmi Hahahaha haa sudah bedol

2018-08-15 00:36

jah izzahmatnoor_

When nothing goes right , go to sleep

scarylah tengok tarikh akan datang ni hm

2018-08-15 00:36

Sang Rasa paanjahat

Masih sama. Masih sakit menahan rasa. — PJ 🌈

Malam keliwon. 🙄 boleh senget tulang bontot tidur atas kusi plastik ni.

2018-08-15 00:35

Acaaa syfqnzrl

YNWA

Pergi open Johnson, memang berkicap la kena langgar dengan aku 🤣 Terima kasih kepada @SyahmiMuhamad kerana dua kali…

2018-08-15 00:35

L.k (^.^)Y LoLa_kepoChiee

Work hard in silence, let the success make the noise.

irfan khalid bin mohamad fitri

2018-08-15 00:35

SheeroSpanks. iCharlous

I see my vision burn, I feel my memories fade with time. // But I'm too young to worry. Mermaid.

Hahahahaha

2018-08-15 00:35

SheeroSpanks. iCharlous

I see my vision burn, I feel my memories fade with time. // But I'm too young to worry. Mermaid.

I'm sooo done with myself. Stupid bitch who only tahu how to take others photo. Haih bitch. At the end, gambaq aku…

2018-08-15 00:34

🌸 I N T A N 🌸 _miSs_LaveNder_

food is my bae
🍔🍟🍕🍲🍱🍛🍜🍝

RT @cafe_cape: Nak tahu x? Motif Viral (Astro program) dtg dari KL semata2 nak review CAPECAFE yg viral dengan masakan dan harga nya RM1.70…

2018-08-15 00:34

kiki emeralda kikols

ibu rumah tangga | bakul batik penuh dedikasi | selalu hepi hepi 😍 | gak usah di follow, isine gak pokro, timbang baper trus nyesel malah repot 😅

@kendracapa @hariprast iku jer

2018-08-15 00:33

Zen justZennnn

First you learn to love another, and that teaches you how to love yourself. Do we exist so that God can learn to love himself?

RT @pipiyapong: First class mentality ni yang aku tau; duduk Klang, kerja di tengah KL, pergi balik kerja naik jet ski

2018-08-15 00:33

aidilrzk_ nuraidilaqila

Mature the most important.

#27hariuntukmoveon

2018-08-15 00:33

Razum radzmann

29/4/17

RT @pipiyapong: Orang baik semua duduk kampung, pintu rumah terbukak luas. Getah, tanah, sayur, buah, orang ada security datang beli murah.…

2018-08-15 00:32

jah izzahmatnoor_

When nothing goes right , go to sleep

@wafiq_37 Eh pehal ni

2018-08-15 00:32

Nicah neesaisml

24 🌸 #MUFC

@meishelmie @wanshaharudin tbh sbgi audience i watched #hkl sebab i dah follow sequence start dari zombi kg pisang…

2018-08-15 00:32

ʎuunq ʞnɟ ǝl ɟo uɹnʇǝɹ ǝɥʇ nnayliamrh

[01111010]

im sensitive lately
sorry

2018-08-15 00:31

Majnun Indra_Fansuri

Pakar nutrisi anda yang layan lagu SOAD.

@theyoungmalayan @adekkkk mahu!

2018-08-15 00:31

Sang Rasa paanjahat

Masih sama. Masih sakit menahan rasa. — PJ 🌈

Dalam banyak-banyak challenge, momo challenge je aku tak buat lagi. Ehh.

2018-08-15 00:30

ANITA anitamamat6191

live life to the fullest

May Allah ease ✨

2018-08-15 00:30