Tweets at Balochistan around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Balochistan 30km.


Search Results

😊 InjangNation

Supreme Commander of The Motherbarkers. #TheMotherbarkers #MotherbarkinAngels #INECC #RM1NJANGNATION #JahanamkanTM #JanganSampaiInjangBagiSalam

RT @mohamadsafwan1: @InjangNation Gunpla rare2 plsss

2018-12-18 13:36

Shelby's mohamadsafwan1

Why Not

@InjangNation Gunpla rare2 plsss

2018-12-18 13:22

Shelby's mohamadsafwan1

Why Not

@aminabun2 Daru penghujung benua asia sampai ke utagha naaa

2018-12-17 15:15

Shelby's mohamadsafwan1

Why Not

@aminabun2 Jauh betul pergi sembunyi hahahaha

2018-12-17 13:46

Shelby's mohamadsafwan1

Why Not

Apasal nak tunjuk pemain by the state that their played, bangang abadi perangai serupa jiran sebelah. Main bawah pa…

2018-12-16 17:33

Shelby's mohamadsafwan1

Why Not

Still dengan semangat kenegerian dengan menunjukkan how much each state lepaskan player for national team. The fuck ?

2018-12-16 08:33

Shelby's mohamadsafwan1

Why Not

@InjangNation Helmet tu berapa duit jang ?

2018-12-15 23:04

Shelby's mohamadsafwan1

Why Not

Aquaman is a movie yang try hard nak jadi macam black panther.

2018-12-15 11:03

Shelby's mohamadsafwan1

Why Not

Aku rasa la ni mungkin taktik tun m nak bersihkan rotten core umno tak

2018-12-14 21:32

daniahmad realdannytrumph

20 ,KUL 🇲🇾 #ggmu 🔴

RT @mohamadsafwan1: Korang tak tahu ke tentera panji tu bom budak sekolah kat yaman ?

2018-12-10 00:53

Shelby's mohamadsafwan1

Why Not

@PokkkJadd @InjangNation Kau hisap apa ?

2018-12-09 18:06

Shelby's mohamadsafwan1

Why Not

Korang tak tahu ke tentera panji tu bom budak sekolah kat yaman ?

2018-12-09 17:54