Tweets at Edwards Air Force Base, Kern County, California around 20km

It searches the Tweets of Twitter around Edwards Air Force Base, Kern County, California 20km.


Search Results

Di-Kacang-in 🥜🦐 eebsw_

えりかーちゃん いちばん すき🦐🥜🍙 || IDOL FAN FROM 🇲🇨 || イエタイガ!!

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 18:32

Ihsan Rizki IhsanRizki_48

2SX Rider | Tech and History Enthusiast | Pengamat Amarah Netizen | Timeline Retweet Flooding | Shitpost Fan

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 18:06

K Aji Nrdn Aji_nrdn

☔


line: aji_nrdn

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 18:00

Della Maulidia RF MRF_Della28

Don't Look Back | YOLO 🤘

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 17:37

abes™ yungxabes

vcu🐏🇪🇹

shoutout to one of the greatest who ever played the 2 @DwyaneWade

2018-12-11 17:29

ハラー・ヘッター@反転フラップ式 poteto1969

反転フラップ式にんげん

そーいや今日、Amazonでルートビアをポチりました()

2018-12-11 17:23

#SaveErikacang 🌐 LaeEnrich

JKT48 fanboy account | Nikolay Rastorguev-oshi | Impending TL flood :3

@sylvanaria @abiealkariem @Pucchi_JKT48 makanya pake baking soda itu

2018-12-11 16:58

abes™ yungxabes

vcu🐏🇪🇹

a nigga just tryna go home fr😪

2018-12-11 16:55

ASwarmOfBees AnOceanOfMotion

@ColleenB123 Whats his name?

2018-12-11 16:38

Bim AlbertBima

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 16:20

Natalia Cordoba wtvernatalia

'vhs 20 I like strawberry milkshakes but shawn mendes a little more

RT @jearbear547: Damn ppl in the av really can’t fight 😂😂💀 deadass looks like 2 bugs fighting

2018-12-11 16:17

Kingno Krownmek1ng

All Buiness | Kingnomrva@gmail.com IWantIn Ep #ComingSoon IG |KrownmeK1ng #YSF

@21savage Mane Drop That Shit Slime 🅱🐍

2018-12-11 16:11

jearbear🥵 jearbear547

no! you can’t have some of my skittles!!

Praying mantis👀

2018-12-11 16:10

jearbear🥵 jearbear547

no! you can’t have some of my skittles!!

Damn ppl in the av really can’t fight 😂😂💀 deadass looks like 2 bugs fighting

2018-12-11 16:08

Ibnu Nur Munajid YaampunNuuu

Dream of being someone you know~ #PRO

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 15:31

ハラー・ヘッター@反転フラップ式 poteto1969

反転フラップ式にんげん

帰宅!元気にはたらこ~

2018-12-11 15:30

ハラー・ヘッター@反転フラップ式 poteto1969

反転フラップ式にんげん

妹さえいればいい。⑪ 12/18発売!

2018-12-11 15:29

Sherman Burkhead ShermanBurkhead

Fisher of men and fisher of fish! God is good. Pastor of and Alumni: @LibertyU

@RRuiz1689 🤣🤣

2018-12-11 15:09

Farhan Thoriq F_alfaneanda

Manusia biasa saja yang tidak luar biasa | Manusia limited edition

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 14:41

IX aaron_core_

never forget where you came from. #9era

Chase a bag don’t worry bout what I’m doing 🙅🏼‍♂️

2018-12-11 14:30

Micin Learning from Kementrian EDM rofiqsetiawan

Anggota Komisi LXIX Fraksi Partai Eceran

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 14:18

ASwarmOfBees AnOceanOfMotion

@Onision you really gonna harass this woman and her baby? dude...

2018-12-11 14:11

Edwards AFB Office of Emergency Management Edwards_AFB_EM

Welcome to the Edwards AFB Office of Emergency Management official Twitter page. We will post the most recent news, videos, photos and blog posts about EM!

A synopsis of 5 natural disasters that devastated the U.S. this year. The Montecito mudslides, Maryland floods, Hur…

2018-12-11 14:06

Sir Ian 🌊 YoSoyIan_

I know your girl's angles better than she does. Capturing moments and catching vibes. 📸 Playboy, from the bay boy.

I rarely have nights where I say "I need a shot or 5." Tonight is one of those nights...but imma settle with this In and Out shake.

2018-12-11 14:04

CemarFamily CemarFamily

Keluarga yang sudah tercemar oleh idolgroup lokal || your admirer || #KCfam || pecinta FPL || kode liga fpl : 630888-138641

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 13:54

Reza FernandaReza_S

Muda, Beda Dan Berbahayaㅤ
ㅤ
ㅤ
ㅤㅤ
ㅤ

ㅤ
ㅤ
ㅤ
ㅤ
ㅤ
ㅤ
ㅤ
ㅤ
ㅤ
ㅤ
ㅤ
ㅤ
ㅤ
ㅤ
ㅤ
ㅤ
ㅤ
ㅤ
ㅤ
ㅤ
SUDAH JELEK, MENCOBA MEMILIKIMU PULA. KURANG BODOH APA LAGI AKU.

RT @LaeEnrich: video marion jola juga bikin seneng banyak orang...

2018-12-11 13:51

Mike iMikeeT

RT @keatlesh: BOP @wh6skey @boozy70 #PS4share

2018-12-11 13:51

RZ zulvaryan

twitterku otoritasku

RT @LaeEnrich: hasil ini rasanya membuktikan

sekuat dan seberdjoang apa pun akhowat KPOP di medsos

akan kalah dengan emak2 yg bergerak ke…

2018-12-11 13:38

♛ Zaytoven ♛ ogie_2shifty

Fly High Fatty;Quad;Teeday | @keliareign 🖤

Quiero el mundo y todo lo que hay en él. 🙇🏽‍♂️🌍

2018-12-11 13:31

alif aprilio alifaprilioo

Warga Negara Indonesia

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 13:24

l i l o. lilobukanhilo_

SNJL | Clash Royale Addict

RT @LaeEnrich: video marion jola juga bikin seneng banyak orang...

2018-12-11 13:18

кеатои® keatlesh

"i'm not a alcoholic I just like to party" sc:krutonswag

BOP @wh6skey @boozy70 #PS4share

2018-12-11 13:17

wendifaizn wnfzn

Suami @rrhanifa Bapak Sabiq, Telko, Jualan kaos FPL & FM di @sundaybedranger

RT @LaeEnrich: hasil ini rasanya membuktikan

sekuat dan seberdjoang apa pun akhowat KPOP di medsos

akan kalah dengan emak2 yg bergerak ke…

2018-12-11 13:16

irvan_art irv_art

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 13:16

🏍 alvinagusta_

Kang Likes & Retweet 2.0

RT @LaeEnrich: video marion jola juga bikin seneng banyak orang...

2018-12-11 13:16

❅⚛ アイドルGO ⚛❅ dimas_JOG48

May the vvaro be with you! ♬ Sudah jangan terus begitu...
♪ Sudah jangan t'rus begitu~ Support JKT48! (at)dheemaz vvota account. @DEPAPEPE_ID

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 13:07

mutia mariska MutiaMariska

Allah tidak pernah tidur
instagram : mutiamrsk19

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 13:04

jsn jisunvibes

my heart skipped a beat

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 12:53

gondes plesmol

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 12:47

adz kurusaur

hey i'm suck

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 12:46

#SaveErikacang 🌐 LaeEnrich

JKT48 fanboy account | Nikolay Rastorguev-oshi | Impending TL flood :3

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 12:38

Stephanie Holler StephAmber11

Loving life, my Carolina Panthers, Charlotte Hornets, Duke, & NASCAR.

My new drinking game, anytime @JasonWitten says, “(insert QB) would like to have that one back.”

2018-12-11 12:34

Choi Ro Sen rosen_ocen

Acha Septriasa | ❤️ IDOL GROUP JAPAN ❤️ | Choi Ye Na , Kim Chae Won , Kwon Eun Bi (IZ*ONE) | Korean Drama | AnimeLovers | JPOP (Japanese Music) |

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 12:28

ハラー・ヘッター@反転フラップ式 poteto1969

反転フラップ式にんげん

用事が済まない帰れない

2018-12-11 12:27

faiz indriartono faizsiugal2

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 12:24

Mahmuda Rizaldi RioDFM

#YellowBlue | Comparative Religion Enthusiast | Jazz | Arabic Translator

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 12:23

Steve Elliot Elliot_Consult

Business resiliency expert specializing in contingency planning, emergency response, and disaster recovery programs for businesses. Based in Tampa, FL

RT @Edwards_AFB_EM: Winter Storm Diego is slamming the eastern coast. Over 500 car accidents are reported in North Carolina alone and hundr…

2018-12-11 12:18

Singto dmassmid

Drangan Trakioiot.

RT @LaeEnrich: video marion jola juga bikin seneng banyak orang...

2018-12-11 12:13

Front Row Joe FrontRowJo

call me DR.JOE, JOE, JOEY, JOEJO so SNAPCHAT me @ Tahoejoe hit me up Proud American #MAGA #NRAproud #PresidentTrump Arizona Now

@PollackHunter You damn right!

2018-12-11 11:51

Ahmad Zaini zainizein95

Mathematics'14 | UIN MALIKI MALANG

RT @LaeEnrich: Versi waktu gw diksar beda:

Waktu aku ke Siborong borong
Hujan turun dengan lebat pun
Waktu itu aku belum makan
Menangis ku…

2018-12-11 11:46

आआद्नन इवो nastarukaiju_

my life alter ego // reveluv half wasshipu~ 🕊️

RT @LaeEnrich: baidowi akhowat KPOP yg papih mamihnya crazy rich sebenarnya kan bisa nyewa lawyer utk ke KPI tapi koq belum dilakukan ya? h…

2018-12-11 11:44

EM Weekly Report emweeklyrpt

The Emergency Manager's Weekly Report distributes news articles and resources to various disciplines.

RT @Edwards_AFB_EM: Winter Storm Diego is slamming the eastern coast. Over 500 car accidents are reported in North Carolina alone and hundr…

2018-12-11 11:37

Michael asahiblack

Fighter Jet Mechanic

This parade is endless and amazing!

2018-12-11 11:27

Gde Indra Raditya GdeIndraRaditya

Bento31|SMAN3Depok|Smanti28|X-Mia-3|XI-MIA-6|XII-MIA-2|CSUI'17
#Pertanda#Onigiri
#36

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 11:15

Omang Rodriguez OmangRodriguez

Epidermolysis Bullosa Junctional • JKT48 Geek Random Tweet • #AbskrOut

RT @LaeEnrich: video marion jola juga bikin seneng banyak orang...

2018-12-11 10:58

#WotARTkriwel Cero_Amunk09

48% twitt hanya hiburan semata Mahasiswa DKV, Let's Draw , I Love Drawing, and Reading Comic ,#TeamLintangSelatan ~ #HidenLeafOf_Naruto #TeamADhisty

RT @LaeEnrich: hasil ini rasanya membuktikan

sekuat dan seberdjoang apa pun akhowat KPOP di medsos

akan kalah dengan emak2 yg bergerak ke…

2018-12-11 10:49

Chandra Setiawan hey_chandra

Terra kid just like you

RT @LaeEnrich: hasil ini rasanya membuktikan

sekuat dan seberdjoang apa pun akhowat KPOP di medsos

akan kalah dengan emak2 yg bergerak ke…

2018-12-11 10:43

Arion _ArryOn_

nishprha, nirbana, niskala, nirasraya

RT @LaeEnrich: hasil ini rasanya membuktikan

sekuat dan seberdjoang apa pun akhowat KPOP di medsos

akan kalah dengan emak2 yg bergerak ke…

2018-12-11 10:35

#SaveErikacang 🌐 LaeEnrich

JKT48 fanboy account | Nikolay Rastorguev-oshi | Impending TL flood :3

apakah kalian sadari?

nama lain SMA Future Gate bisa jadi adalah

Mirai no Tobira Gakuen

2018-12-11 10:34

Eevee sofabandara

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 10:33

Sir Ian 🌊 YoSoyIan_

I know your girl's angles better than she does. Capturing moments and catching vibes. 📸 Playboy, from the bay boy.

@NeWwavemarkee They're both gonna have to hold that L lol

2018-12-11 10:28

Sir Ian 🌊 YoSoyIan_

I know your girl's angles better than she does. Capturing moments and catching vibes. 📸 Playboy, from the bay boy.

That went better than I expected

2018-12-11 10:25

Ihsan Rizki IhsanRizki_48

2SX Rider | Tech and History Enthusiast | Pengamat Amarah Netizen | Timeline Retweet Flooding | Shitpost Fan

RT @LaeEnrich: hasil ini rasanya membuktikan

sekuat dan seberdjoang apa pun akhowat KPOP di medsos

akan kalah dengan emak2 yg bergerak ke…

2018-12-11 10:19

Pratiwi Widyamurti pratiwidyamurti

unordinary survivor

RT @LaeEnrich: baidowi akhowat KPOP yg papih mamihnya crazy rich sebenarnya kan bisa nyewa lawyer utk ke KPI tapi koq belum dilakukan ya? h…

2018-12-11 10:17

Pratiwi Widyamurti pratiwidyamurti

unordinary survivor

RT @LaeEnrich: hasil ini rasanya membuktikan

sekuat dan seberdjoang apa pun akhowat KPOP di medsos

akan kalah dengan emak2 yg bergerak ke…

2018-12-11 10:17

Sir Ian 🌊 YoSoyIan_

I know your girl's angles better than she does. Capturing moments and catching vibes. 📸 Playboy, from the bay boy.

@itslouiefranco We had plenty of "photoshoots" no more lol

2018-12-11 10:16

ojol fkrsyt

masih kuliah

RT @LaeEnrich: video marion jola juga bikin seneng banyak orang...

2018-12-11 09:59

Steve 🥑 xSTEVENA997x

|Navy⚓|♋|PA ✈️ CA

@dssnice97 @ssj3shadow

2018-12-11 09:58

Ivan hartatahtapizza

Bukan akun selebtwat dengan username adjective + noun.

RT @LaeEnrich: hasil ini rasanya membuktikan

sekuat dan seberdjoang apa pun akhowat KPOP di medsos

akan kalah dengan emak2 yg bergerak ke…

2018-12-11 09:56

Dimas ayapacman

selalu aya emot pacman.

RT @LaeEnrich: video marion jola juga bikin seneng banyak orang...

2018-12-11 09:47

Dhiratara Widhya dhiratara

I think therefore I am, I tweet therefore I am, my parent fucked therefore I am

RT @LaeEnrich: video marion jola juga bikin seneng banyak orang...

2018-12-11 09:44

#SaveErikacang 🌐 LaeEnrich

JKT48 fanboy account | Nikolay Rastorguev-oshi | Impending TL flood :3

yg bawa uler siapa pas syuting tagline SSK? klo dia, brarti iya

2018-12-11 09:43

#SaveErikacang 🌐 LaeEnrich

JKT48 fanboy account | Nikolay Rastorguev-oshi | Impending TL flood :3

video marion jola juga bikin seneng banyak orang...

2018-12-11 09:43

#SaveErikacang 🌐 LaeEnrich

JKT48 fanboy account | Nikolay Rastorguev-oshi | Impending TL flood :3

cc feedly

2018-12-11 09:40

#SaveErikacang 🌐 LaeEnrich

JKT48 fanboy account | Nikolay Rastorguev-oshi | Impending TL flood :3

gw masih SMP...

2018-12-11 09:38

#SaveErikacang 🌐 LaeEnrich

JKT48 fanboy account | Nikolay Rastorguev-oshi | Impending TL flood :3

"YEE AAAA" ujar para saksi ketika ngeliat orang jatoh

hidup memang penuh dengan gag

2018-12-11 09:37

#SaveErikacang 🌐 LaeEnrich

JKT48 fanboy account | Nikolay Rastorguev-oshi | Impending TL flood :3

@dianhadi untung gw nyetel di setting utk notif via email. shg ada jejak bersejarah

2018-12-11 09:36

#SaveErikacang 🌐 LaeEnrich

JKT48 fanboy account | Nikolay Rastorguev-oshi | Impending TL flood :3

@tolongdibukain @dianhadi foundernya aja dah nikah :(

2018-12-11 09:36

KV Nizart KVNizart

Guru & buruh film pemelajar sains & bahasa Indonesia ⚡ Narahubung: kvnizart@gmail.com ⚡ IG: kvnizart

RT @LaeEnrich: hasil ini rasanya membuktikan

sekuat dan seberdjoang apa pun akhowat KPOP di medsos

akan kalah dengan emak2 yg bergerak ke…

2018-12-11 09:35

#SaveErikacang 🌐 LaeEnrich

JKT48 fanboy account | Nikolay Rastorguev-oshi | Impending TL flood :3

@bastarikid mane adeeee zzzz

2018-12-11 09:34

r/ndu. randupratama_

\\ from blank page to briliant 💡\ akun fanboy halu ringan

RT @LaeEnrich: hasil ini rasanya membuktikan

sekuat dan seberdjoang apa pun akhowat KPOP di medsos

akan kalah dengan emak2 yg bergerak ke…

2018-12-11 09:32

Mey mrsmey_

MyWish : Beruntung setiap hari 🍀

RT @LaeEnrich: hasil ini rasanya membuktikan

sekuat dan seberdjoang apa pun akhowat KPOP di medsos

akan kalah dengan emak2 yg bergerak ke…

2018-12-11 09:25

Jonas Chokeabo

@fals1fy FALSE STOP THEY DIDNT DESERVE ALL THAT

2018-12-11 09:22

Jonas Chokeabo

@perepereden Me in the joker discord

2018-12-11 09:21

Indyka Saidi indyka

A backend engineer who loves to crave his ice cream.

RT @LaeEnrich: hasil ini rasanya membuktikan

sekuat dan seberdjoang apa pun akhowat KPOP di medsos

akan kalah dengan emak2 yg bergerak ke…

2018-12-11 09:20

Emil ecwx48

A stupid dream chaser, an engineer. Abangnya Nat. Pengen dukung kyla sampai dia bersinar seperti bintang.

RT @LaeEnrich: baidowi akhowat KPOP yg papih mamihnya crazy rich sebenarnya kan bisa nyewa lawyer utk ke KPI tapi koq belum dilakukan ya? h…

2018-12-11 09:17

Emil ecwx48

A stupid dream chaser, an engineer. Abangnya Nat. Pengen dukung kyla sampai dia bersinar seperti bintang.

RT @LaeEnrich: hasil ini rasanya membuktikan

sekuat dan seberdjoang apa pun akhowat KPOP di medsos

akan kalah dengan emak2 yg bergerak ke…

2018-12-11 09:17

Jonas Chokeabo

@PixelThinks HEY

LEAVE MY MANS ALONE

2018-12-11 09:12

[KarenaDia] Sie_Gaptek

Kau tak perlu mengenalku dan kau tak perlu tau siapa aku...yang perlu kau tau aku akan selalu mendukungmu...

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 09:11

Jonas Chokeabo

@Anti

2018-12-11 09:07

stefanus stefanus1709

TIKI '14 | #MUFC #Hannaichi | Coffee Lovers | All about ocean | Football reviewers | an Industrial Engineer (SOON)

RT @LaeEnrich: Selamat pagi, semuanya.

Quick survey:

RT untuk Pikachu, Like untuk Pikachaw

2018-12-11 09:07

Vidyan I. Banizian Vidyanbanizian

RT @LaeEnrich: hasil ini rasanya membuktikan

sekuat dan seberdjoang apa pun akhowat KPOP di medsos

akan kalah dengan emak2 yg bergerak ke…

2018-12-11 09:02

Stephanie Holler StephAmber11

Loving life, my Carolina Panthers, Charlotte Hornets, Duke, & NASCAR.

@Panthers my mother has named him Snow Purr!

2018-12-11 08:47

#SaveErikacang 🌐 LaeEnrich

JKT48 fanboy account | Nikolay Rastorguev-oshi | Impending TL flood :3

@bagoesindrawan @riandyadditya kebalik, ini lagu jadul banget...

2018-12-11 08:21

[I]khwanur [R]ahman bastarikid

The Kid behind the Wild ViewFinder... || [Cyber Shinoby]

RT @LaeEnrich: @N_ShaniJKT48 Taiyou?

2018-12-11 08:19

#SaveErikacang 🌐 LaeEnrich

JKT48 fanboy account | Nikolay Rastorguev-oshi | Impending TL flood :3

@N_ShaniJKT48 Taiyou?

2018-12-11 08:18

Sir Ian 🌊 YoSoyIan_

I know your girl's angles better than she does. Capturing moments and catching vibes. 📸 Playboy, from the bay boy.

@Blvckcardss Goku and Vegeta vs Broly type of shit haha

2018-12-11 08:02

Jayne Stevens jstev1128

permissions coordinator, professional smart-ass

RT @StephAmber11: #WPMOYChallenge +Peppers #WPMOYChallenge +Peppers #WPMOYChallenge +Peppers #WPMOYChallenge +Peppers #WPMOYChallenge +Pepp…

2018-12-11 08:02

Sir Ian 🌊 YoSoyIan_

I know your girl's angles better than she does. Capturing moments and catching vibes. 📸 Playboy, from the bay boy.

Wow, both of my ex girlfriends hit me at the same time on the same day...

Today shall be very interesting to say the least.

2018-12-11 07:59

ハラー・ヘッター@反転フラップ式 poteto1969

反転フラップ式にんげん

帰ったら動画あげます

2018-12-11 07:36