Tweets at Shibirghan, Jowzjan around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Shibirghan, Jowzjan 30km.


Search Results

YunnZainal yxnnzainal

21

aaaaaa rindu adik dah eventho selalu gaduh brrrrr

2019-02-17 21:58

YunnZainal yxnnzainal

21

@anisSaroni1 aniiiiss kita baru nampak tweet awak niiii inshaAllah sem depan kita jumpa eh !

2019-02-16 22:31

YunnZainal yxnnzainal

21

butter + kaya πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹

2019-02-16 22:11

YunnZainal yxnnzainal

21

hohoho

2019-02-16 22:10

YunnZainal yxnnzainal

21

@nadhiraahh_ budak master rumah aku pun camtu nadd tak faham akuu

2019-02-16 12:12

YunnZainal yxnnzainal

21

hokkaido triple cheesecake πŸ˜‹

2019-02-16 11:08

Zekrullah Palang PalangZekrullah

#ΨͺΨ΅ΩˆΫŒΨ±Ω†Ω…Ψ§ΫŒΩ‡β€ŒΨ¬Ψ―ΫŒΨ―

2019-02-16 05:06

YunnZainal yxnnzainal

21

if dengan air panas je, maggi then perencah and air, but if masak atas api, perencah and air first, maggi last

2019-02-15 22:37

YunnZainal yxnnzainal

21

@omgilirawaidaa congratsss!!!!!! so proud of you ili! 😊

2019-02-15 20:45

YunnZainal yxnnzainal

21

@ShikaLoser shikinnnn cantiknya youuuu

2019-02-15 20:21

YunnZainal yxnnzainal

21

siapa belum pernah rasa should try it, sedap gilaaaaa

2019-02-15 18:55

YunnZainal yxnnzainal

21

@kattherinely YOU CAN WS ME ANYTIME AD

2019-02-15 17:18

YunnZainal yxnnzainal

21

nadiana is having baby with adam ya rabbiiiii @ndiana__ hahahahahah

2019-02-15 17:10

YunnZainal yxnnzainal

21

my bf guna rm5 i pun bayar balik terus eventho i tak kisah and he reminds me of my brother, everytime his wife guna…

2019-02-15 17:06

YunnZainal yxnnzainal

21

@njwakarim_ @twt_kecantikann the Aqua one tu with HA, it works wonder!

2019-02-15 16:53

YunnZainal yxnnzainal

21

@njwakarim_ @twt_kecantikann i dulu pun dry gila lips sampai darah2 pakai vaseline, so i pakai dua ni alhamdulillah…

2019-02-15 16:51

YunnZainal yxnnzainal

21

nak beli jugaklah naik cuti sem nanti hoho

2019-02-15 16:18

YunnZainal yxnnzainal

21

@tengku_haikal huhuhuhu naik sem nanti saya bagi ye

2019-02-15 16:05

YunnZainal yxnnzainal

21

i always return his hoodie just to let my bf makes the hoodie to be smelled like him again

2019-02-15 09:29

YunnZainal yxnnzainal

21

saya dah boleh kerja dengan orang german jkjk 😜

2019-02-15 09:18

YunnZainal yxnnzainal

21

nak hokkaido triple cheesecake SR 😒

2019-02-14 12:30

bellabilldouble bellabilldouble

RT @yxnnzainal: dia punya struggle nak solat in between dua cerita ni dulu πŸ˜‚πŸ˜‚ πŸƒπŸ’¨

2019-02-11 14:48

YunnZainal yxnnzainal

21

kak iman, kenapa kak iman macam tak pernah try the body shop punya skincare product ?

2019-02-11 13:58

YunnZainal yxnnzainal

21

kenapa masak tak sedap buat air tak sedap like memang takde rasa langsung but buka kedai makann whyyy

2019-02-11 00:26

YunnZainal yxnnzainal

21

lepas tu kena marahh.... huhu

2019-02-09 17:29

YunnZainal yxnnzainal

21

aku akan cuba tak namakan anak aku dengan nama nadia @ndiana__

2019-02-09 17:28

qween nrnhusnina

Not your typical malay girl.

RT @yxnnzainal: happy birthday babe!!! πŸ˜˜πŸ’• @nrnhusnina

2019-02-08 20:38

YunnZainal yxnnzainal

21

happy birthday babe!!! πŸ˜˜πŸ’• @nrnhusnina

2019-02-08 16:22

YunnZainal yxnnzainal

21

@NishaKN kakak aku buat dekat iphone n ipad dia

2019-02-08 14:19