Tweets at Shibirghan, Jowzjan around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Shibirghan, Jowzjan 30km.


Search Results

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @feejot @SyasyaKamilah @khrnissaaaa @shafiza_nurul semoga kahwinnn hihi comel je kawan daei sekolah r…

2018-12-15 07:33

YunnZainal yxnnzainal

21

@SyasyaKamilah @shafiza_nurul @fatinatyyrah @khrnissaaaa @feejot NAK KAHWIN KE

2018-12-14 19:53

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❤

@shzchomel HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA

2018-12-14 12:49

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❤

@wnihlim__ Goodluckkkkk 😍💕

2018-12-13 10:36

Tengku Alif Haikal tengku_haikal

Just an ordinary guy from an ordinary world

RT @yxnnzainal: hihi malu kita thank you jugak sayang! 😊💕

2018-12-12 21:36

YunnZainal yxnnzainal

21

hihi malu kita thank you jugak sayang! 😊💕

2018-12-12 20:54

YunnZainal yxnnzainal

21

Happy 2 Years !!! 😍

2018-12-12 15:35

Tengku Alif Haikal tengku_haikal

Just an ordinary guy from an ordinary world

RT @yxnnzainal: i mitchu

2018-12-11 17:55

YunnZainal yxnnzainal

21

i mitchu

2018-12-11 17:49

YunnZainal yxnnzainal

21

@khrnissaaaa @fatinatyyrah @SyasyaKamilah @shafiza_nurul @feejot aku cakap baik perangai eh bukan rupa dia. rupa di…

2018-12-11 00:07

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @khrnissaaaa @feejot @SyasyaKamilah @shafiza_nurul ui dia dah duduk korea baru nak balik eh hahahahhaa

2018-12-11 00:06

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @feejot @khrnissaaaa @SyasyaKamilah @shafiza_nurul takde dah wehhh buat lah baru tolonglah aku je lef…

2018-12-11 00:05

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @SyasyaKamilah @shafiza_nurul @khrnissaaaa @feejot mon cute bendaaaaaa tapi baik gak mon zaman matrik…

2018-12-11 00:05

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @feejot @khrnissaaaa @SyasyaKamilah @shafiza_nurul kalau jumpa balik ni jadi bahan gelak je do

2018-12-11 00:03

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @SyasyaKamilah @shafiza_nurul @khrnissaaaa @feejot pehal aku pulak nak suka mon 😑

2018-12-10 23:54

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @feejot @khrnissaaaa @SyasyaKamilah @shafiza_nurul aku pun tak faham nape kita gaduh for aidan.... kenapa aidannn hahahahhaha

2018-12-10 23:54

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @SyasyaKamilah @shafiza_nurul @khrnissaaaa @feejot ada lagi orang lain minat monn hahahahah

2018-12-10 23:50

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @SyasyaKamilah @khrnissaaaa @feejot @shafiza_nurul zaman sekolah rendah dulu time aku tak balik tenga…

2018-12-10 23:49

YunnZainal yxnnzainal

21

@feejot @khrnissaaaa @shafiza_nurul @SyasyaKamilah @fatinatyyrah haritu gee ada tweet helok rupa crush sekolah rend…

2018-12-10 23:35

YunnZainal yxnnzainal

21

@feejot @khrnissaaaa @SyasyaKamilah @fatinatyyrah @shafiza_nurul elelelele tak kira kau punya lagi iqaaa

2018-12-10 23:34

YunnZainal yxnnzainal

21

@khrnissaaaa @shafiza_nurul @SyasyaKamilah @fatinatyyrah @feejot ALAH CRUSH KAU ADA KAT TWITTER NI GEEHAAAA BOLEH B…

2018-12-10 23:33

YunnZainal yxnnzainal

21

@khrnissaaaa @feejot @SyasyaKamilah @fatinatyyrah @shafiza_nurul aku tak tahu kenapa...... huwaaaaa amenda lahhhh

2018-12-10 23:32

YunnZainal yxnnzainal

21

@feejot @khrnissaaaa @SyasyaKamilah @fatinatyyrah @shafiza_nurul tolong jangan kenang masa silam yg sebeginiiiiii..........

2018-12-10 23:30

YunnZainal yxnnzainal

21

@khrnissaaaa @fatinatyyrah @SyasyaKamilah @feejot @shafiza_nurul hahahahha jangan mon ngan mad cerita dekat fahmi s…

2018-12-10 23:29

YunnZainal yxnnzainal

21

@shafiza_nurul @khrnissaaaa @SyasyaKamilah @fatinatyyrah @feejot BILA KAU JUMPA ABANG TAM TUUU aku kena reject dulu ngan abang tu LOL

2018-12-10 23:28

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @khrnissaaaa @SyasyaKamilah @feejot @shafiza_nurul kann pastu gelabah2 comel je hahahah dia selalu ja…

2018-12-10 23:27

YunnZainal yxnnzainal

21

@SyasyaKamilah @khrnissaaaa @fatinatyyrah @feejot @shafiza_nurul NAZIF TU wehhh sampai form berapa tah dia ngaku ka…

2018-12-10 23:26

YunnZainal yxnnzainal

21

@fatinatyyrah @khrnissaaaa @SyasyaKamilah @feejot @shafiza_nurul KANNNNN apa ni kecik2 dah pandai

2018-12-10 23:23

YunnZainal yxnnzainal

21

@khrnissaaaa @SyasyaKamilah @fatinatyyrah @feejot @shafiza_nurul PEHAL SEMUA BARU NAK NGAKU CRUSH KAT FAHMI hahahah…

2018-12-10 23:22

YunnZainal yxnnzainal

21

@khrnissaaaa @fatinatyyrah @SyasyaKamilah @feejot @shafiza_nurul aku mana ada crush, crush dekat pekerja lab computer ada lah hahahahah

2018-12-10 23:16

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❤

Semoga result memuaskan laaaaa em

2018-12-10 00:46

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❤

Alhamdulillah. Settle obm100 malam niiiii

2018-12-10 00:46

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❤

InshaAllah, i'll try my best. Thankyou dude :')

2018-12-09 17:49

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❤

Aku dah nak muntah hadap menda alahhh ni yaAllahhhhh

2018-12-09 17:32

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❤

YaAllah, please ease everything :')

2018-12-09 17:32

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❤

Berapa hari lagi dok hitung hari nak balikk, tapi tak sanggup dengan belungguknyaaa quiz and test

2018-12-09 17:31

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❤

Minggu ke 14 ni sangaaaaat menyeksakan students

2018-12-09 17:30

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❤

Tolonglaaaa cepat habis, nak balikkkkkkkkkkkkkk

2018-12-09 17:30

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❤

@alipdanyal HAPPY BIRTHDAYYY apang 🎉🎉

2018-12-09 07:40

YunnZainal yxnnzainal

21

@tengku_haikal !!!!

2018-12-08 18:42

YunnZainal yxnnzainal

21

@tengku_haikal hmm belum tengok dah tahu dah pencil case tu 😑

2018-12-07 16:06

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❤

Tah apa apa jaaa aku rasa

2018-12-06 23:13

ain. aiennatashaa_

allah yuftah alaikum ❤

Budak budak zaman laaa haih

2018-12-06 23:13

Milly 😡 millycarissa

``ehh?? - Milly Carissa.

@RExBSUZY Teteh ola q😡💕💕💕
Apa kabar teh olaaaa??

2018-12-06 20:12

Milly 😡 millycarissa

``ehh?? - Milly Carissa.

@RExBONAKIM Milly baik tapi milly laper 😡
Teteh adiva gimana?

2018-12-06 20:12

Milly 😡 millycarissa

``ehh?? - Milly Carissa.

Warga reboot apa kabar??😡

2018-12-06 20:09

Milly 😡 millycarissa

``ehh?? - Milly Carissa.

@radhyaputraa Milly juga sayang mas alif👉👈💕💕💕💕💕💕💕💕💕

2018-12-06 20:08

Milly 😡 millycarissa

``ehh?? - Milly Carissa.

@radhyaputraa Ih cepet banget kita udah sebulanan aja😡

Aku mau bikin thread sendiri aja !

2018-12-06 20:07

raíca xrcbt

alef

e meu namorado que desliga a ligação quando eu durmo, n fica lá dormindo comifo

2018-12-06 18:31

raíca xrcbt

alef

@alflk7 se um namorado enche o saco, imagina dois? tá amarado

2018-12-06 18:31

raíca xrcbt

alef

@alflk7 rs

2018-12-06 18:30

YunnZainal yxnnzainal

21

TAK SUKANYAAAAAA HUWAAAAA

2018-12-06 16:29

raíca xrcbt

alef

@alflk7 ??????

2018-12-06 07:58

raíca xrcbt

alef

@alflk7 ?????

2018-12-06 07:58

raíca xrcbt

alef

@jbarbiguel @alflk7 ele n me pediu em casamento

2018-12-06 07:43

YunnZainal yxnnzainal

21

MENANG YAYYYYYYYY TAHNIAH MALAYSIAAAAAAAAA!!!!

2018-12-05 22:55

YunnZainal yxnnzainal

21

syak ni buat kita rasa nak cinnabon jugak erm 😢

2018-12-05 21:26

YunnZainal yxnnzainal

21

@SyakiraaahA bila kau mampu datang sebab aku takleh drive 😢 cedih

2018-12-05 21:24

YunnZainal yxnnzainal

21

@SyakiraaahA jom

2018-12-05 20:52

YunnZainal yxnnzainal

21

@khrnissaaaa huhuhuhu masih ingat crush lama eh

2018-12-05 16:38

YunnZainal yxnnzainal

21

YAYYYYY thank you @tengku_haikal 😊💕💕

2018-12-05 13:33

YunnZainal yxnnzainal

21

@khrnissaaaa macam tahu je

2018-12-05 09:29

YunnZainal yxnnzainal

21

ala menyesal tak try tadi huwaaa teringinnnn 😭😭😭😭😭 @tengku_haikal

2018-12-05 00:20