Tweets at Aceh Jaya, Aceh around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Aceh Jaya, Aceh 30km.


Search Results

Ari Saputra Ariearmia

P3MD Kabupaten Aceh Jaya

Teruslah berbahagia tanpa drama "aneuk miet khoh". @ Teunom

2018-12-16 11:48

Hazbel-アルバレス🚀 hazbelalvarez99

Suelo hablar de lo que entiendo, de lo que no, solo callo y aprendo🖍🎈|🇳🇮|

Cuando no quiero salir, se tientan a invitarme🤔.

2018-12-16 11:41

Doc ♤ syazwanfouzi

If i have the patient to grow my beard, I will have the patient to deal with your shit

@Zedd You can wear shoes?

2018-12-16 10:56

Rahmad Syahputra rahmad_jrock

Ibulah yang pertama mengukir warna di mata kita dengan bening air matanya,ibulah yang pertama mengukir huruf di lidah kita dengan bening air susunya. . . .

Love you Ibuuu, aku gak akan pernah bisa membalas seperti cinta dan kasih yang telah engkau berikan kepadaku, Sampai kapanpun!

2018-12-16 10:55

Rahmad Syahputra rahmad_jrock

Ibulah yang pertama mengukir warna di mata kita dengan bening air matanya,ibulah yang pertama mengukir huruf di lidah kita dengan bening air susunya. . . .

Seiring dengan berjalannya waktu, maka kita pun akan mengerti bahwa kebahagiaan tidak terletak di suatu tempat, namun di segala tempat.

2018-12-16 10:54

Rahmad Syahputra rahmad_jrock

Ibulah yang pertama mengukir warna di mata kita dengan bening air matanya,ibulah yang pertama mengukir huruf di lidah kita dengan bening air susunya. . . .

Keceriaan yang dirasakan anak kecil, seharusnya mengajarkan kita untuk tetap ceria menghadapi segala tantangan hidup...

2018-12-16 10:54

OmPrap PraptoAri

I'm #Blogger | Let's join my Journey! #SUBscribe yaa 😁🌏

Ahad pagi di kota #Takengon #AcehTengah #Gayo @ Takengon, Aceh, Indonesia

2018-12-16 10:48

Hazbel-アルバレス🚀 hazbelalvarez99

Suelo hablar de lo que entiendo, de lo que no, solo callo y aprendo🖍🎈|🇳🇮|

Estoy a 150 puntos🙇🏽‍♂️🔝🦅

2018-12-16 10:36

syara syarafinasabri

ig: nursyraa_

My parent dh decide sruh aku msuk penerapan... Okeee 👌

2018-12-16 10:06

OmPrap PraptoAri

I'm #Blogger | Let's join my Journey! #SUBscribe yaa 😁🌏

dan akhirnya menyerah kepada #Telkomsel untuk menggunakan layanan #data #internet 👩‍💻💪 selama di #Gayo sini. Sement…

2018-12-16 10:05

♥ ℳᴵ_ᵓᴴᵃ ℳᵘᴿᵑᴵ™♥ MichaMurni

#MeMurni #GraphicDesigner #INSTAmichamurni #fbMichaMurny

@faateehaa Xpenah xelok 💞

2018-12-16 09:51

MAROON COFFEE OrangGayo

Good Coffee is a Pleasure and Good Friends are a Treasure. [Sahabat adalah Pemenuhan Kebutuhan Jiwa] .WhatsApp: +6282165081277 Order Kopi Arabika Gayo

Peran Penting Perempuan dalam Kopi di Gayo.

Masyarakat di Dataran Tinggi Gayo menggantungkan hidupnya dari kopi ya…

2018-12-16 09:28

Huda 🇲🇾 nhudamyusof

@AtikahRosely Siap ada yg komen kata tu hak dia. Apa benda hak dia entah kalau tak sama rata.

2018-12-16 09:19

A RIE A_RIE17

SORRY, I'M ALLERGIC TO BULLSHIT.
I WASN'T SELFISH.
I’M GONNA LIVE, LIKE TOMORROW DOESN'T EXIST.

— SIMPLY COMPLICATED —

pindah kantor sebentar, ceritanya 😁 @ Nosar. Takengon.

2018-12-16 09:18

A RIE A_RIE17

SORRY, I'M ALLERGIC TO BULLSHIT.
I WASN'T SELFISH.
I’M GONNA LIVE, LIKE TOMORROW DOESN'T EXIST.

— SIMPLY COMPLICATED —

But I know someday I'll make it out of here. Even if it takes all night or a hundred years....
.
.
.
*ps: sebenarny…

2018-12-16 09:17

Ismail Tarigan IsmailT95892921

@Citrawida5 @fadlizon @prabowo @sandiuno @LisaAmartaTara @Kurnia050581 Adil dan makmur? Jangan pernah berharap mimp…

2018-12-16 09:16

Huda 🇲🇾 nhudamyusof

@AtikahRosely Ada news pasal transgender lawan handball sekali dgn perempuan. Dah sah2 fizikal dia nampak lain. Berapi jugak la aku baca.

2018-12-16 09:12

Doc ♤ syazwanfouzi

If i have the patient to grow my beard, I will have the patient to deal with your shit

@pedoqpop Padu kaa doq salt nic ni?

2018-12-16 09:12

Tommy Daniels tommydaniels54

I don't feel very well

Can vouch, did say

2018-12-16 09:11

ランキョマ(rankyoma) Rankyoma

95年生 女 コスプレイヤ イナズマ、うたぷり Follow 自己紹介 お願いします~!

ワールドコスプレ
Cure #bot

2018-12-16 07:31

Rizqan F. Artanoga rizqan_fahri

Official Twitter Account Of Rizqan Fahri| Supporter Of Manchester United @manutd

Hang out with Rizqan and other fun new people nearby, when you sign in to Badoo!

2018-12-16 07:18

she hocaaa___

philophobia,maybe=_=

@nurrinaimuny Tu baru 2 benda ahhahah😂💙

2018-12-16 07:14

Riza Aulia Blackjac11

'The same direction different goals'.

2018-12-16 06:33

aniyah aniyahzahidah

count your blessing. mardhotilllah

Sakitnyaa 😭😭😭

2018-12-16 05:13

rizalsabang rizalsabang

Rekreasi

/> Tweet must contains @Trakx_io
- You can include your referral link and several # such as…

2018-12-16 04:40

rizalsabang rizalsabang

Rekreasi

2018-12-16 04:35

Rhude Rosle RhudeRosle

@AwatifZakiey 💖 instagram : rhuderosle

By the way thankyou sebab teman pindah barang tadi even just angkat my monitor 😂

2018-12-16 04:31

Rhude Rosle RhudeRosle

@AwatifZakiey 💖 instagram : rhuderosle

Mcm mana nanti dia lapag. Sapa nk belikan makan

2018-12-16 04:31

Rhude Rosle RhudeRosle

@AwatifZakiey 💖 instagram : rhuderosle

Beratnya hati nk tggal awatif di cheras

2018-12-16 04:30

rizalsabang rizalsabang

Rekreasi

tg://resolve?domain=EuphoriaAirdropBot&start=542627662

2018-12-16 04:15

rizalsabang rizalsabang

Rekreasi

@EuphoriaEPH @amrorobby @ben_muhammad28 @Youn9Nc @Yoyokhar2774 @MisterAAAA

2018-12-16 04:12

💎 Syegho

@azam_mud Cheese ka cis? 🌚😂

2018-12-16 04:08

💎 Syegho

Semua sebab spicy chicken wing dgn drumstick cicah cheese tadii !! 😭

2018-12-16 04:08

💎 Syegho

Seriously lapaq betui ka aku waktu ni.
Extra chances but i read extra cheese.

2018-12-16 04:07

💎 Syegho

@azam_mud 😂😂😂

2018-12-16 04:05

💎 Syegho

@azam_mud Tak jawab pun dush dush 👊👊

2018-12-16 04:04

Tuan Muda usmankariwahab

Aku adalah aku, aku bukan kau, bukan dia dan juga bukan dirinya..

Tertembak tapi tak berdarah 😂

2018-12-16 03:54

Tuan Muda usmankariwahab

Aku adalah aku, aku bukan kau, bukan dia dan juga bukan dirinya..

Ada kelen dengar?..

2018-12-16 03:22

💎 Syegho

Mcm tak sesuai ja. Tukaq.

You're my chicken wing 🌚😂

2018-12-16 03:06

💎 Syegho

You're my sunshine 🌻😍

2018-12-16 03:02

Tommy Daniels tommydaniels54

I don't feel very well

@aboutcharlotte @MickyyCee Erm mate aren't we all meant to be going I only see one ticket

2018-12-16 02:47

💎 Syegho

Nak dak 😋 @azam_mud

2018-12-16 02:41

ランキョマ(rankyoma) Rankyoma

95年生 女 コスプレイヤ イナズマ、うたぷり Follow 自己紹介 お願いします~!

ワールドコスプレ
Cure #bot

2018-12-16 02:31

Abils 🦄 Abil4layfe

Better things are coming • Lv, @raztaufik ⤴️💛 • LONDON TRIP // Meeting Jehan Miskin ⬇️

@syuhadaahmadd Best babe!!!! 💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯

2018-12-16 02:10

Mina Fitri SafitriMina

Friendly... _...
Indahnya Hidup bukan karena sberapa bnyak org yg mngenal kita, tapi Indahnya hidup adlh sbrpa bnyak org yg Bahagiaa mengenal kita... *_

@diasukmawatii @istii_ @BKNgoid Mba kalo tmpt lahir yg di berkas (ijazah, dll) beda sama yg wktu isi data di sscn,…

2018-12-16 01:40

Mina Fitri SafitriMina

Friendly... _...
Indahnya Hidup bukan karena sberapa bnyak org yg mngenal kita, tapi Indahnya hidup adlh sbrpa bnyak org yg Bahagiaa mengenal kita... *_

@BKNgoid Maaf min, mau tanya, di Ijazah dan berkas yg lain itu tmpt lahir saya nama Desa, tapi pas dftr awal di ssc…

2018-12-16 01:37

S U R I A fananano

Honour to the end ✨

@shuhailasalim Hahahahahahahah ceittt!! Lajuuu buat keja tang ni alahai dah cerita kan hahahahahaha

2018-12-16 01:28

rizalsabang rizalsabang

Rekreasi

@dubaspur 0xC7B1270a094AD706EfB978315f303f400aa81E8a

2018-12-16 01:21

rizalsabang rizalsabang

Rekreasi

0xC7B1270a094AD706EfB978315f303f400aa81E8a

2018-12-16 01:21

Amirul Hafiz amirulhafizr

21. Lelaki Melayu Tulen

Hg buat aku buat👌🏻

2018-12-16 01:13

rizalsabang rizalsabang

Rekreasi

0xC7B1270a094AD706EfB978315f303f400aa81E8a
@amrorobby @Batuhan68576976 @ben_muhammad28

2018-12-16 01:07

rizalsabang rizalsabang

Rekreasi

@Rakesh_swain62 0xC7B1270a094AD706EfB978315f303f400aa81E8a

2018-12-16 01:06

rizalsabang rizalsabang

Rekreasi

@UZAexchange 0xC7B1270a094AD706EfB978315f303f400aa81E8a

2018-12-16 01:05

Amirul Hafiz amirulhafizr

21. Lelaki Melayu Tulen

Aku yakin 2020 nanti Malaysia menang #AFFASuzukiCup18 sebab @chedetofficial pernah cakap Malaysia Maju 2020 hahaha

2018-12-16 00:59

she hocaaa___

philophobia,maybe=_=

@NatashatulShima Kawin 27hb senang sikit igt tarikh😂

2018-12-16 00:39

Sabrina iamsab7

^Art ^Design ^Explore ^Media ^Writer 📝
.

🎧🎥



Jurnalis🇮🇩


#Noor 🕌

*WhiteBrown
.
#SRYSRK

Waku Waku JAPAN 😍💕

2018-12-16 00:33

Ari Saputra Ariearmia

P3MD Kabupaten Aceh Jaya

Baru saja mengirim foto @ Teunom

2018-12-16 00:12

Ili ilialiaaa

5’0”

Season 1&2 r damn good but season 3, blurgh but i cant stop watching

2018-12-15 23:56

Ragnar yusup_abu

Hidup tidak kerana kaul,mati tidak kerana sumpah.

Mampus lar mcm ni aduhai 😓

2018-12-15 23:55

Hafiz Zainuddin HafiZainuddin_

Graduan M.A under KKM yang dah 1tahun5bulan menganggur. 👏🏻 Tukang kebun dan bibik separuh masa dirumah. 😎 #prayforppw20

Harimau Malaya hilang taring bro.. since game lawan Thailand. Game Malaysia sebelum2 tu semua best rancak dengan sh…

2018-12-15 23:45

aimandehafiz akuaimanhafiz

Osem

Bro kiciwa #MalaysiaVsVietnam #AFFSuzukiCup18

2018-12-15 23:38

Amirul Hafiz amirulhafizr

21. Lelaki Melayu Tulen

Apahal camera man ni suka muka tunjuk awek awek massage tadiii😭😂

2018-12-15 23:36

Chan lahhh nzrhssn

ain’t good at anything

Itu masalah bila kerja dengan orang pro dengan tak pro 😂

2018-12-15 23:35

Amirul Hafiz amirulhafizr

21. Lelaki Melayu Tulen

Thank you #HARIMAUMALAYA and #Ekor for amazing AFF Suzuki 2018🐯🇲🇾👏🏻

2018-12-15 23:24

✗ ikxx ™ ❤ Officialzalikha

Be a good girl | a'driazmi 💞

masa aku tanya sekoq pun tak mengaku

2018-12-15 23:12

fafa FarahOmeihh_

Duit tak dak. Kasih sayang ada. Awat, hang nak ka?

@wunneyyyyy Oo ni lah agenda hg bulan 12 tu? Tahniahhh babe 💕

2018-12-15 23:08

🦄👸 HaniffRedwan

Maju lu sini anjirr!!

@sarsaparella Mana p cheng hoe ball yg fluid mcm lawan thailand?

2018-12-15 22:53

aniyah aniyahzahidah

count your blessing. mardhotilllah

Patut la xleh tidoq, badan tak sedap..
Lama x jadi perangai baby ni

2018-12-15 22:43

HONEY BUNNY FydaUmairah

superman's girlfriend





























































zone luah aura negative 🌋

jebonnnnn ...masuk la eishh

2018-12-15 22:42

she hocaaa___

philophobia,maybe=_=

Bulan 12, patotla ramai.......🤵👰

2018-12-15 22:36

ąɬɧıզąɧɱơƙɬąRཞ✌♥ athiqahmoktar

16//

Don't like me? Cool, I don't wake up every day to impress you. 🎈

RT @athiqahmoktar: HAHAHAHAHAHAH!!!😂😂

2018-12-15 22:31

Amirul Hafiz amirulhafizr

21. Lelaki Melayu Tulen

Aku tengah barai ni jangan la buat hal😭

2018-12-15 22:31

Amirul Hafiz amirulhafizr

21. Lelaki Melayu Tulen

Perak pun boleh buat comeback ni kan Malaysia apa ada hal🐯🇲🇾

2018-12-15 22:28

izz. izzroselee

mieyhaniey's

RT @HanifDzahir: Pesan pada hati,

"Tak semua yang kita nak kita akan dapat, ada orang hidupnya jauh lebih susah dari kita, syukur dengan a…

2018-12-15 22:23

HONEY BUNNY FydaUmairah

superman's girlfriend





























































zone luah aura negative 🌋

aku je ke yg tgk bola ni....haishhhhhh

2018-12-15 22:22

HONEY BUNNY FydaUmairah

superman's girlfriend





























































zone luah aura negative 🌋

pertahanan pemain vietnam memang power myb dia boleh jadi contoh corak permainan malaysia in future #justopinion

2018-12-15 22:20

HONEY BUNNY FydaUmairah

superman's girlfriend





























































zone luah aura negative 🌋

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!?? ASDFGHJKL

2018-12-15 22:15

HONEY BUNNY FydaUmairah

superman's girlfriend





























































zone luah aura negative 🌋

kemon malaysia 1 ja sblm tamat separuh masa pertama #PialaAFF2018

2018-12-15 22:14

HONEY BUNNY FydaUmairah

superman's girlfriend





























































zone luah aura negative 🌋

sakit jantung wehh tgk bola....

2018-12-15 22:05

intan Intanfazlia

@nrlndhnhr @_aliaadib Sape amek eh gambar kau dengan ya tu? Suhadak eh?

2018-12-15 21:56

athïrah athirahhmoktar

‏‏لا حول ولاقوة إلا بالله || MY

RT @athiqahmoktar: HAHAHAHAHAHAH!!!😂😂

2018-12-15 21:48

HONEY BUNNY FydaUmairah

superman's girlfriend





























































zone luah aura negative 🌋

kemon harimau malaya #SUZUKICUP2018

2018-12-15 21:44

athïrah athirahhmoktar

‏‏لا حول ولاقوة إلا بالله || MY

Mas 0-1 Vie💔😭
#AFFSuzukiCup18

2018-12-15 21:42

aniyah aniyahzahidah

count your blessing. mardhotilllah

Ya Allah sakitnya 😭

2018-12-15 21:37

Doc ♤ syazwanfouzi

If i have the patient to grow my beard, I will have the patient to deal with your shit

Kena dhh

2018-12-15 21:36

sab sabrynasabri21

Hijau Kuning Lambang Kemegahan.Negeri Kedah Negeriku.Mencari Redha Allah.

makin bertambah migrain aku nii.🤯

2018-12-15 21:30

𝓅𝒾𝓎𝒶 piyaaaao

21 & msu

Which is myself

2018-12-15 21:29

athïrah athirahhmoktar

‏‏لا حول ولاقوة إلا بالله || MY

Go Malaysia❤
#HarimauMalaya
#AFFSuzukiCup18

2018-12-15 21:29

Juliana Ahmad juliana_jue95

Bismillah, all the best #malaysiaku 🇲🇾💛🖤 #PialaSuzukiAFF #MalaysiaVsVietnam

2018-12-15 21:26

aniyah aniyahzahidah

count your blessing. mardhotilllah

Sakit kepala + sakit perut 😭

2018-12-15 21:13

G R A Y nadianoordin

unlike protons , i dont deal with negativity

Last MAMA yang seronok tahun 2014 ja . Lepastu dah 👎🏼

2018-12-15 20:58

syz__ Syaza_Hanany

UiTM Pulau Pinang , Malaysia

Family aku kalut dok tanya aku xdk "kawan" dgn spa² ka🤦‍♀️

2018-12-15 20:50

Rhude Rosle RhudeRosle

@AwatifZakiey 💖 instagram : rhuderosle

@zanefauzan @aairyredzuan @brelmasukU Hati2 guys

2018-12-15 20:47

Faiz Fazriel Nasrun_Faiz10

Just be nice to me...Di setiap tweet, Ada maksud yg tersirat...Never give up until success...Cinta diri sendiri sebelum cinta orang lain...

@Faizahssd Hg kawin jaa laa nanti aku x tanya dh pasai pa gemuk

2018-12-15 20:45

Ahmadi Fachry ahmadiFACH

BORN RED ! My life? Not you're own business

Bersyukur. Mungkin itu kata yang tepat untuk menggambarkan bagaimana indahnya alam yang telah di ciptakan oleh Tuha…

2018-12-15 20:45

Aairy Redzuan ツ aairyredzuan

Engineer| #GGMU | 💆🏻‍♂️ | ig : @aairyredzuan

RT @RhudeRosle: @aairyredzuan

2018-12-15 20:44

Rhude Rosle RhudeRosle

@AwatifZakiey 💖 instagram : rhuderosle

@aairyredzuan

2018-12-15 20:43

nashhhhh nashlyturner

JM💙

Advance @_erikaang

2018-12-15 20:37

Aju hazwan_idris

If you get tired, learn to rest, not to QUIT

Aku tikam Malaysia kalah 2-1

2018-12-15 20:34

nashhhhh nashlyturner

JM💙

Pero worth it😍

2018-12-15 20:34