Tweets at Tornaľa, Revúca District, Banská Bystrica Region around 10km

It searches the Tweets of Twitter around Tornaľa, Revúca District, Banská Bystrica Region 10km.


Search Results

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

@eymahana Adore with your skin 😭😭😭😭😭😭

2018-12-17 23:05

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

@eymahana Pls drop your skincare routine 😥😥😥😥😥😥😥😥

2018-12-17 22:32

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Dulu bole la aku nak bising2 kat kau sbb balik lmbt. Tapi sekrang dh takde hehe. Sbb apa ? Sbb kau sendiri ckp aku…

2018-12-17 22:19

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

@srhsfy_ Yeay betulatu

2018-12-17 22:18

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

@srhsfy_ Kenapa ni baby kite hm

2018-12-17 21:58

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Nak tgok sangat en aku tak amik kisah ? Hehe

2018-12-17 21:57

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

@srhsfy_ Terumbat ambit 😂

2018-12-16 23:26

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

@srhsfy_ Hi sis telinga tersumbat kapas 🙈

2018-12-16 22:56

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Sumpah kalini aku takkan amik tahu pasal kau lagi

2018-12-16 16:32

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Aku kalau dah start bukak buku tu, bukan niat aku nak menunjuk aku acah acah rajin ke apa. Ni sebab course aku toug…

2018-12-14 10:37

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Kang cakap busy kata aku cht orang lain 😇

2018-12-14 00:51

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Road to final 🙌

2018-12-13 13:44

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Lain em em. Telur dhujung tanduk ')

2018-12-12 19:54

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Ctu je perform

2018-12-12 19:54

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Harap kalini Allah bagi peluang lagi untuk markah paling tinggi for ctu 😌

2018-12-12 19:54

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Weh aku tak tahu pulak tadi dia tengah oncall dengan aisyah hahahha

2018-12-11 17:24

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

@AfqNzmybAziz Hehehe okey

2018-12-10 20:17

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

@AfqNzmybAziz Ouh kau belajar programming ?

2018-12-10 17:34

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

@AfqNzmybAziz Dehell kau belajar kos aku siut 😂

2018-12-10 17:17

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Even its not the highest tapi sumpah bersyukur teruks 😭

2018-12-10 17:17

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Alhamdulillah ya Allah 😌

2018-12-10 17:16

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

@AfqNzmybAziz Csc sub apa siut. Mcm sub cs je

2018-12-09 23:32

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Careless mistake damn

2018-12-09 07:44

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Buat raptor baru teringat tak letak yes or no kat test haritu 😌

2018-12-09 07:43

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

I hate week 14

2018-12-09 07:26

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Effect markah dedua nnti 😇

2018-12-09 07:24

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Dia yang bagi space utk aku pikir. Dia yang tinggal. Tunggu jela keputusan aku hahahhahahahhahahaha

2018-12-08 18:11

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Aku hormat keputusan kau

2018-12-08 18:04

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Kau dh buat tweet mcm tu. Issokey

2018-12-08 18:04

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Terdetik niat aku nk baik balik

2018-12-08 18:03

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Semalam kau senang je sejukkan hati aku. Hahahahhah kau cita pasal family kau semua

2018-12-08 18:03

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Kereta muiz sumpah comel 😂

2018-12-08 15:42

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Aku tetap dengan keputusan aku 😇

2018-12-08 12:31

sabbbbbbb sabbyrinn

good girl with bad attitude.

RT @theclingyhusnaa: Sebab aku tak bole nk ubah kau. Nak nasihat kan kau. Ingatkan kau pasal benda tak betul. Thts why aku pilh utk pergi

2018-12-08 11:36

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Takde rupa. Pastu lagi kau nk judge org murah.

2018-12-07 23:51

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Orang takde kasih sayang bapak mmg macam tu

2018-12-07 23:50

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Perfect sangat ke do kau. Bodoh

2018-12-07 23:50

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Kau tak tahu aku buat apa. Sesenang kau nk cop aku murah

2018-12-07 23:50

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Worth it aku mintak putus 👌

2018-12-07 21:22

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

Murahan kali ke 3 🙋

2018-12-07 21:21

acunna theclingyhusnaa

wht is life about? 👻

🙃👌

2018-12-07 21:14