Tweets at Spalding, Lincolnshire around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Spalding, Lincolnshire 30km.


Search Results

Mehmeh ailurophilehuh

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:09

. aidaakmarr

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:08

Crobboli Muzammil8497

A true King will never cheat on her Queen.

RT @brgsjks: Rude! Patutlah di negara kamu ada jenazah dibawa lari anjing!

2018-10-16 01:08

Hadhirah Husnina hdhrhhsnna

18 big dream

RT @brgsjks: Ni betul beb. Nak solat depan member memang dugaan dia macam meredah lautan api. Kekadang member tak buat ape ape pun, dia ger…

2018-10-16 01:08

syahmisam syahmisamudin1

Est: MCMXCVII

RT @brgsjks: Ada tak budak mana mana yang camping satu bangunan dengan dia ni? Bagitau sat dia buat apa je time camping selain selfie. http…

2018-10-16 01:08

Lynn Turley LynnTurley

Just because you're paranoid doesn't mean they aren't out to get you

@MrSteerpike What constitutes a 'celeb'

2018-10-16 01:08

Linda Studd lindastudd

Daughter, sister, friend, superstar.

@BigWoofa That's fantastic news. A job well done!

2018-10-16 01:08

Karipap Angin naufalpodolski

Ada siapa siapa nampak selipar aku...

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:08

Josh-O-Ween! 🎃👻 JoshieYoshie12

Hi! My name is Josh and I am a PlayStation Gamer. I like playing Games like Fortnite, Call of Duty, H1Z1 and lots more. Also, I enjoy playing Mobile Games!

@HappyPower Hopefully a update tomorrow. 🙏🙏🙏

2018-10-16 01:08

Fa.azm__ faeiz98

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:08

HzlnKH hzlinkh

Saat kaki tersadung jatuh, jangan mudah mengalah untuk bangkit semula untuk teruskan perjalanan. #SKBK #SMKMERU #KUSTECH #UTMAwesome

RT @brgsjks: Rude! Patutlah di negara kamu ada jenazah dibawa lari anjing!

2018-10-16 01:08

☁️ adlinaadilah_

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:08

Jane Fleming fleming77

fingers and vision not the best but still academic but out of work, particular interest adaptive tech, Isle of Ely Fenvision, Chicago, maps

RT @WimblingtonPE15: Thank you @fenwanderer @FenlandCouncil @CambsCC - this is very disappointing to see. Please can some action be taken?…

2018-10-16 01:08

✨ Sophie ✨ AverageSophie

✨ Look for something positive in each day, even if some days you have to look a little harder ✨

@laurennews @_roisinmassey I missed the 18yh anniversary 😭😭

2018-10-16 01:08

irdina irdnasri

manis macam dodol

RT @brgsjks: Lagu sedap tapi penyanyi cam gampang. Rakan rakan twitter yang mengenali mana mana orang yang berbakat suara sedap dan boleh c…

2018-10-16 01:08

Afiq Adam afxqadam

‏when I'm rich, you'll be my Bitch

RT @brgsjks: Rude! Patutlah di negara kamu ada jenazah dibawa lari anjing!

2018-10-16 01:08

wan khairulizwan___

ntahlah

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:08

我是马来人但是心是华人 _mamatfitri

+65 || FVCK YOUR H00D 🌸

RT @brgsjks: Rude! Patutlah di negara kamu ada jenazah dibawa lari anjing!

2018-10-16 01:08

harehh amdhrz

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:08

Jason Griffiths Transport Services Ltd JG02HGV

Transport

Working Hard As Normal 👍

2018-10-16 01:08

cempein papi martinezmuch_

$icko

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:08

jiya nurrulnaziha

sfphile 💙

RT @brgsjks: Lagu sedap tapi penyanyi cam gampang. Rakan rakan twitter yang mengenali mana mana orang yang berbakat suara sedap dan boleh c…

2018-10-16 01:07

wan Kiyuddin

19. i play rugby.

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:07

Queen porpolpurple

🇸🇩

RT @brgsjks: Ni betul beb. Nak solat depan member memang dugaan dia macam meredah lautan api. Kekadang member tak buat ape ape pun, dia ger…

2018-10-16 01:07

Nashrul _nashrul

bukan rendah diri tapi sedar diri

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:07

aiman björnsson aimnazizi

fubar

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:07

H 🐊 _HfzAhmd

Hitam Dan Tidak Baik Macam Kawan Lelaki Awak 🙅

RT @brgsjks: Lain kali pergi dating bawak la tangga diy. Senang nak cium kesian member tak sampai

2018-10-16 01:07

bill leon impbnkml

A gooner who on his way to be part of the club. #coyg 🔴

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:07

soma mhdhzqyhy

fazlinnatasya💖

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:07

4im Aimranroslan

21.#KTBFFH 💙

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:07

Lynn Turley LynnTurley

Just because you're paranoid doesn't mean they aren't out to get you

@RealDeniseWelch @McGiff @loosewomen Shu' uuuppppp 😉

2018-10-16 01:07

shill liyanadalila__

😏

RT @brgsjks: Macam mana orang Kanada pujuk awek dia menangis?

Janganlah nangis, saya Kanada

2018-10-16 01:07

Bebé🌚 SarahShaifuzain

Trying not to get lost amidst the chaos.

RT @brgsjks: Ada tak budak mana mana yang camping satu bangunan dengan dia ni? Bagitau sat dia buat apa je time camping selain selfie. http…

2018-10-16 01:07

Muhay Muhay__

dear myself please dont care about them

RT @brgsjks: Rude! Patutlah di negara kamu ada jenazah dibawa lari anjing!

2018-10-16 01:07

Nigel Wickenden nigelwickenden

Electric vehicle, solar system with battery & Zappi EV charger owner. Has an allotment and likes family history. My words are not to be taken as advice.

I wonder who pays, oops I mean persuades them, to be such a bunch of numpties.

2018-10-16 01:07

🐻 kemsyamsudirman

Hanbyul's sister in law?

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:07

frnsh fffrnisha

Asyraf Danial Nazri's💍

RT @brgsjks: Lagu sedap tapi penyanyi cam gampang. Rakan rakan twitter yang mengenali mana mana orang yang berbakat suara sedap dan boleh c…

2018-10-16 01:07

Juli D. Revezzo julidrevezzo

Writer of steampunk romance Vesta's Clockwork Companions & witch fantasy series Antique Magic. Juli is inspired by fantasy, Myths, Victorian & Gothic lit & more

RT @RetroBrit: Did you enjoy the dreadful thought of the War of the Worlds Tripod Fighting Machines from Mars?
War of the Worlds - Why Did…

2018-10-16 01:07

aideedmbakri deeeeed__

Si Sarah 🙈💛

RT @brgsjks: Ni betul beb. Nak solat depan member memang dugaan dia macam meredah lautan api. Kekadang member tak buat ape ape pun, dia ger…

2018-10-16 01:07

ril. khril__ad

OBD

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:06

Teha nur_is_my_name

sadness behind every happiness
but,
i deserve to be happy

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:06

🌚 pandacrystals

I love food more than you

RT @brgsjks: Lain kali pergi dating bawak la tangga diy. Senang nak cium kesian member tak sampai

2018-10-16 01:06

Nicholas Day nicholasday83

Works supervisor at North Level District IDB. OU Graduate, Drummer and trap shooter, both of limited ability!

@ButchHarris21 @Northlevelidb If I had that level of attention to detail I would be an engineer not just the Forman! 😆

2018-10-16 01:06

MNF NabielFiqry

Bercita-cita untuk ke Marikh.

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:06

IAN GATWARD gatwardian

love Rugby League, National Hunt Horse Racing, Cricket and Golf, #Proudtobeabronco

@FluffyPickle Next Friday, Peter Andre is switching on the Xmas lights in Springfields whooooo lol

2018-10-16 01:06

E L L Y _3llyy_

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:06

syazwan® waaannnn_

Ain't your favorite

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:06

paan farhanasri_

melayu tapi perangai london

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:06

🐶 mr_eejey

a 🐶 with flirtationship 💕

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:06

akmal. whatsthe_matts

looking likka tap on Grindr

RT @brgsjks: Rude! Patutlah di negara kamu ada jenazah dibawa lari anjing!

2018-10-16 01:06

meliodas Apiqqqqqqqqqq

#COYG

RT @brgsjks: Rude! Patutlah di negara kamu ada jenazah dibawa lari anjing!

2018-10-16 01:06

Amielia amielia_areesa

your highness

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:06

Unfarable faraaziraa

96 | Bukan ahli raver

RT @brgsjks: Lagu sedap tapi penyanyi cam gampang. Rakan rakan twitter yang mengenali mana mana orang yang berbakat suara sedap dan boleh c…

2018-10-16 01:06

Robert Bester BesterRobert

@MichaelShankRac @katherinelegge @Acura @RoadAtlanta Beautiful car.
Have a good day Katherine & team.

2018-10-16 01:06

. PrietyRules

I'm too old for this

RT @brgsjks: Ni betul beb. Nak solat depan member memang dugaan dia macam meredah lautan api. Kekadang member tak buat ape ape pun, dia ger…

2018-10-16 01:06

. sarah_rena97

happiness

RT @brgsjks: Lagu sedap tapi penyanyi cam gampang. Rakan rakan twitter yang mengenali mana mana orang yang berbakat suara sedap dan boleh c…

2018-10-16 01:06

Lynn Turley LynnTurley

Just because you're paranoid doesn't mean they aren't out to get you

@StaceySolomon @loosewomen No

2018-10-16 01:06

ni wanie_suhaimi

i like my bed more than you.

RT @brgsjks: Ni betul beb. Nak solat depan member memang dugaan dia macam meredah lautan api. Kekadang member tak buat ape ape pun, dia ger…

2018-10-16 01:06

ali ali44872574

life to short to be boring, have lots of laughs with good friends and family ❤

@AskHalifaxBank trying to log into my mobile phone app, was sent a letter with activication code and every time log…

2018-10-16 01:06

🌚 pandacrystals

I love food more than you

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:06

Δjoi ZlfhzwaZhruddin

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:06

Amar Razalee amar_razalee

tak putih|tak hitam

RT @brgsjks: Rude! Patutlah di negara kamu ada jenazah dibawa lari anjing!

2018-10-16 01:06

yonLah hidayatyusof12

fmu

RT @brgsjks: Ni betul beb. Nak solat depan member memang dugaan dia macam meredah lautan api. Kekadang member tak buat ape ape pun, dia ger…

2018-10-16 01:06

𝓼𝔂𝓪𝓻𝓻𝓪 syarracute

-

RT @brgsjks: Rude! Patutlah di negara kamu ada jenazah dibawa lari anjing!

2018-10-16 01:05

Fa.azm__ faeiz98

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:05

SpaldingToday Spalding2day

#LincolnshireFreePress & #SpaldingGuardian: news, sport and more. 01775 765410; jeremy.ransome@iliffepublishing.co.uk .(RTs not necessarily endorsements)

@bobbypat86 So please everything has ended happily.

2018-10-16 01:05

lia AliaBaharuddin_

7teen 🌈

RT @brgsjks: Rude! Patutlah di negara kamu ada jenazah dibawa lari anjing!

2018-10-16 01:05

teng_ fatennadhirah_

A simple person with a complicated mind ♥

RT @brgsjks: Ada tak budak mana mana yang camping satu bangunan dengan dia ni? Bagitau sat dia buat apa je time camping selain selfie. http…

2018-10-16 01:05

✨ Sophie ✨ AverageSophie

✨ Look for something positive in each day, even if some days you have to look a little harder ✨

@sebtsb TICKET PRICES PLEASE #NotAloneTour

2018-10-16 01:05

sweetcorn abbysazali__

u can call me abby or dear hihihi

RT @brgsjks: Ni betul beb. Nak solat depan member memang dugaan dia macam meredah lautan api. Kekadang member tak buat ape ape pun, dia ger…

2018-10-16 01:05

Fens Falconry FensFalconry

Appointment only bespoke Falconry and bird of prey services in Wisbech, Cambridgeshire #information • #education • #conservation IRBPP Associate Members

Now the nights are drawing in we are getting ready for our Owl Evenings where our superb team of owls will amaze yo…

2018-10-16 01:05

4jime GeneXis_

20 || Weirdo

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:05

Kerengga Jingga amir_zakwan15

seekor burung yang tidak lagi terbang bebas diangkasa

RT @brgsjks: Rude! Patutlah di negara kamu ada jenazah dibawa lari anjing!

2018-10-16 01:05

fatimahhh fatimhasdi

☹️

RT @brgsjks: Selamat pagi semua. Harini isnin. Esok dah sabtu ke?

2018-10-16 01:05

M U H D A Z M I pompvdour

🇸🇬 | genuine over everything

RT @brgsjks: Azab apa lagi ni 😭😭

2018-10-16 01:05

👑 izzatiadwyhh

annoying person .

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:05

Help Lincoln HelpLincoln

We are not a business. If you have any #Lincoln related questions or need help, Ask! We will try to answer or our followers will.

#AlwaysHappyToHelp

RT @suzanne33706709: Would anyone like to see a shop attached to this page where you can buy items and the money goes back into the rescue?

2018-10-16 01:05

Wimblington PE15 WimblingtonPE15

Follow to find out news of Wimblington, Stonea & Hook in the Cambridgeshire Fens.

Thank you @fenwanderer @FenlandCouncil @CambsCC - this is very disappointing to see. Please can some action be tak…

2018-10-16 01:05

assy syhrh_nr

‏‏‏‏‏‏‏💕شكران حبيبتي

RT @brgsjks: Rude! Patutlah di negara kamu ada jenazah dibawa lari anjing!

2018-10-16 01:05

4im Aimranroslan

21.#KTBFFH 💙

RT @brgsjks: Rude! Patutlah di negara kamu ada jenazah dibawa lari anjing!

2018-10-16 01:05

muhamad syafiq tahir SyafiqTahir

#COYG 🔴⚪️

RT @brgsjks: Rude! Patutlah di negara kamu ada jenazah dibawa lari anjing!

2018-10-16 01:05

Simon Thorpe srthorpe

Itinerant fresh produce industry worker. Likes books, music, food, getting lost, etc.

@jessicaelgot Surely tactical(?). Making it seem a realistic, mainstream option. Getting people to use the phrase…

2018-10-16 01:05

SpaldingToday Spalding2day

#LincolnshireFreePress & #SpaldingGuardian: news, sport and more. 01775 765410; jeremy.ransome@iliffepublishing.co.uk .(RTs not necessarily endorsements)

What a day for Georgie at the Royal Wedding:

2018-10-16 01:05

teng_ fatennadhirah_

A simple person with a complicated mind ♥

RT @brgsjks: Aku tengah on game PUBG sanggup keluar cepat2 balas ws. Pastu sambung game balik. Pastu bila member tanya asal dc. Aku cakap l…

2018-10-16 01:05

Gary Grimmett PSN_SpaceNerd

@DoctorBenjy Already following but retweeted 😀

2018-10-16 01:05

Akim akimreus

Wylstyles | Enemies are peeping at our land | AR18

RT @brgsjks: Rude! Patutlah di negara kamu ada jenazah dibawa lari anjing!

2018-10-16 01:05

✨ Sophie ✨ AverageSophie

✨ Look for something positive in each day, even if some days you have to look a little harder ✨

@_roisinmassey @sebtsb YES SEB TICKET PRICES PLEASE

2018-10-16 01:04

irfan muhdirfan331_

loving you in silence

RT @brgsjks: Dunia dah terbalik 😭😭👌🏻

2018-10-16 01:04

ajiq haaazzziqq

🐰🙈🐰

RT @brgsjks: Lagu sedap tapi penyanyi cam gampang. Rakan rakan twitter yang mengenali mana mana orang yang berbakat suara sedap dan boleh c…

2018-10-16 01:04

Peterborough United theposhofficial

Official Twitter Account of Peterborough United Football Club | #PUFC | Ticket enquiries - @ThePoshTickets

@Toddoldboy @SpikeOCEPS @PeterBurrow1934 Email phil@theposh.com 👍

2018-10-16 01:04

capricorn 🌠 nitothenot

+ve in love

RT @brgsjks:

2018-10-16 01:04

Les Cashmore LesCashmore

Managing Director of Espuma Cleaner Solutions, quality car care products for the automotive professional trade! and petrol head!

@PorkstockUK @nelsonsjourney A very big well done! It was fantastic, well worth us driving two hours from Lincolnsh…

2018-10-16 01:04

Syahmi. syahmibaek

i love my ❤️

RT @brgsjks: Lagu sedap tapi penyanyi cam gampang. Rakan rakan twitter yang mengenali mana mana orang yang berbakat suara sedap dan boleh c…

2018-10-16 01:04

umyrmf . KelabuHitam_

mobilegraphy is my passion 💯

RT @brgsjks: Dunia dah terbalik 😭😭👌🏻

2018-10-16 01:04

Umi Fazilah ufamofaza

Marine Biologist associated Fireman

RT @brgsjks: Lagu sedap tapi penyanyi cam gampang. Rakan rakan twitter yang mengenali mana mana orang yang berbakat suara sedap dan boleh c…

2018-10-16 01:04

〽️⚡️ mrzsyfq8

das right...be humble

RT @brgsjks: Ni betul beb. Nak solat depan member memang dugaan dia macam meredah lautan api. Kekadang member tak buat ape ape pun, dia ger…

2018-10-16 01:04

ema aaaeemo

far far away

RT @brgsjks: Ada tak budak mana mana yang camping satu bangunan dengan dia ni? Bagitau sat dia buat apa je time camping selain selfie. http…

2018-10-16 01:04

Nana frhnaqlh

18※

RT @brgsjks: Ni betul beb. Nak solat depan member memang dugaan dia macam meredah lautan api. Kekadang member tak buat ape ape pun, dia ger…

2018-10-16 01:04

Paul McCreesh Paul_McCreesh

Conductor. Father. Centrist. Passions - music, arts, educ, young. Hates class snobbery / political hypocrisy. Sticks head above parapet. Age not moderating!

RT @MiddlecottMusic: A big welcome to the amazing dret allstar choir 🎼🎤 @DRETMus

2018-10-16 01:04

و aisyahsidi_

١۹. Moga Aisyah lulus semua subjek dan tidak ada repeat paper sem ini ✨

RT @brgsjks: Rude! Patutlah di negara kamu ada jenazah dibawa lari anjing!

2018-10-16 01:04