Tweets at Tambon Mae Wat, Amphoe Than To, Chang Wat Yala around 20km

It searches the Tweets of Twitter around Tambon Mae Wat, Amphoe Than To, Chang Wat Yala 20km.


Search Results

mf✨ mizahfuaat1

Bahagia Itu Ada Dalam Hati yang Bersyukur

Nsb la x ketagih sgt nk mkn durian. Buah dok start luruh dah tambah pokok sebelah rmh. Fuhhh!

2019-06-19 22:36

ㅡ𝙙𝙣𝙬𝙢 inkachu_

#BTS'𝘴 𝘢𝘳𝘮𝘺 💜 𝙢𝙞𝙣 𝙮𝙤𝙤𝙣𝙜𝙞. | 조승연 fighting! eoeo.ㅣ𝘱𝘪𝘬𝘢𝘤𝘩𝘶 𝘭𝘰𝘷𝘦𝘳 & 𝘥.𝘨𝘳𝘢𝘺-𝘮𝘢𝘯 𝘧𝘢𝘯

เห้ออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออออ

2019-06-19 22:14

faa🌻 syifaanhr

life sucks!

Cikgu tu macam alim, pakai songkok tak pernah bukak tapi rupanya berselindung disebalik songkok

2019-06-19 17:22

Whyzih fvrisvzizi_

My life is a joke.

@_amaliman Okay la dari hang. Dah 2 sem pun lect ingat budak baru. Nampak sangat jarang ke kelas

2019-06-19 15:52

SyafiqZul BearSyafiq

#FinancialAdvisor
#GreatEasternTakaful 011-2603 6007

Jom sapa nak follow mlm nie...
#GreatEastern #takaful #sharing

2019-06-19 15:32

SyafiqZul BearSyafiq

#FinancialAdvisor
#GreatEasternTakaful 011-2603 6007

Learning time 📚📚📚

2019-06-19 15:31

Whyzih fvrisvzizi_

My life is a joke.

@_amaliman Sorry mal. Kalau tak boleh bergambar sekali. Siapa suruh second intake

2019-06-19 14:28

Whyzih fvrisvzizi_

My life is a joke.

Harini betul betul kerja.

2019-06-19 14:27

SyafiqZul BearSyafiq

#FinancialAdvisor
#GreatEasternTakaful 011-2603 6007

Walaupon mcm² karenah 😇😇😇

2019-06-19 02:02

SyafiqZul BearSyafiq

#FinancialAdvisor
#GreatEasternTakaful 011-2603 6007

Selamat malam guys...barai terok satu hari x tidoq 😵😵😵

2019-06-19 02:00

SyafiqZul BearSyafiq

#FinancialAdvisor
#GreatEasternTakaful 011-2603 6007

Ari nie ak korbankan masa tidor ak utk menjaga dia sakit...maybe ini antara jasa yg ak telah buat utk dia...
#CucuKesayangan

2019-06-19 02:00

Whyzih fvrisvzizi_

My life is a joke.

Boleh ke kalau pakai postpaid nak tukar no lain?

2019-06-19 01:47

faa🌻 syifaanhr

life sucks!

@ooooshtlal Doakan daddy nahar bagi duit lebih skit😂

2019-06-18 22:37

faa🌻 syifaanhr

life sucks!

Ayah dengar ja cakap nak keluar dengan lala terus bagi hahaha

2019-06-18 22:30

mf✨ mizahfuaat1

Bahagia Itu Ada Dalam Hati yang Bersyukur

@akma_farhanalaa Allah dh ssun gitu uiian kita and percya je ada hikmah and takdir yg Allah aturkn lg indah sbg ganjaran. InshaAllah hee ✨

2019-06-18 10:43

mf✨ mizahfuaat1

Bahagia Itu Ada Dalam Hati yang Bersyukur

@akma_farhanalaa Thanks @akma_farhanalaa btl la tu. Kdg kita sndri pun lepas ckp kesian bila dgr prob org but once…

2019-06-18 10:42

mf✨ mizahfuaat1

Bahagia Itu Ada Dalam Hati yang Bersyukur

I’m just thinking teruk sgt ka org yg kena uji dgn Allah ni sampai org asyik sebut ‘kesian, kesian’ mcm malang ja k…

2019-06-18 01:21

jieJie nzlxwni

You're never a loser until you quit trying.

@fvrisvzizi_ 🤔🙄

2019-06-17 13:26

Whyzih fvrisvzizi_

My life is a joke.

@nzlxwni Dok ada kot dari pagi

2019-06-17 13:25

SyafiqZul BearSyafiq

#FinancialAdvisor
#GreatEasternTakaful 011-2603 6007

@__pansssss Guna apa tu???ak pon cermin mcm tu jgk...

2019-06-17 03:28

jieJie nzlxwni

You're never a loser until you quit trying.

@zikrilhakkim Faris2.0 versi yg mna satu?

2019-06-17 01:23

jieJie nzlxwni

You're never a loser until you quit trying.

Whoa knpa call time aku keja..tkleh nk sembang lelama😭😭

2019-06-17 00:40

jieJie nzlxwni

You're never a loser until you quit trying.

Crush call wish goodnight😍

2019-06-17 00:40

Whyzih fvrisvzizi_

My life is a joke.

@MelissaIja Hahahaha

2019-06-16 02:05

Whyzih fvrisvzizi_

My life is a joke.

Layan lagu its you sambil dapat text yang menyakitkan hati, boleh tahan jugak rasa dia.

2019-06-16 02:04

faa🌻 syifaanhr

life sucks!

@littlesissamz @afieqgmoretz Hahaha aku pn wei. Kalau pakai rantai habis merah tengkuk

2019-06-15 23:11

Pak Mid midgulaikawah

Rasa ok..tp ada benda mesti diselesaikan..bru 100% ok..

2019-06-15 08:59

Pearjutamat praejutamat

🎓🎓เด็กนิเทศฯ( PR) 📢🎬🎥📷📹 อยากเป็นนักข่าว
FB:แพรรี่ แซ่บเวอร์💞
❤ IG:peatjutamat027🎧📹 
ID:--0883995420📷🎥🎬

ความทรงจำวัยเด็ก ให้เตือนทุกๆปีEp2

2019-06-15 02:24

Pearjutamat praejutamat

🎓🎓เด็กนิเทศฯ( PR) 📢🎬🎥📷📹 อยากเป็นนักข่าว
FB:แพรรี่ แซ่บเวอร์💞
❤ IG:peatjutamat027🎧📹 
ID:--0883995420📷🎥🎬

ความทรงจำวัยเด็ก ให้เตือนทุกๆปีEp1

2019-06-15 02:23

เดียร์. 🥀 Nadia2776_

รักจะเกิดมันต้องมองตาไม่ใช่มองจอนะค่ะนัดเจอกันเลยดีกว่า เดี๋ยวเราพาไปกินของอร่อยๆ🙄 เล่นทวิตนี้ทวิตเดียวน่ะจ๊ะ ฝากรีทวิตด้วยนะคะะ ขอบคุณค่ะ🙏🏻.

ขอบคุณที่ปล่อยให้อยู่คนเดียว..😂🌙🍂

2019-06-14 23:30

SyafiqZul BearSyafiq

#FinancialAdvisor
#GreatEasternTakaful 011-2603 6007

Goodbye Legend 😭😭😭

2019-06-13 21:17

GooGuns Lulz googuns_lulz

@victor_zheng

6eb63be76c4ec5f620f0dd4ac45242bee2c39b1a49c77b0523774ddd875229f17adf9becfae826bb67c51a5dd6ef44d38d438b109d75ef23423…

2019-06-13 18:12

Pak Mid midgulaikawah

Sakit2 boleh buat lawak lagi..kira ok le..hahaha..mcm2 la..

2019-06-13 08:19

Pak Mid midgulaikawah

Pagi awaknya..jgn nakal2 k.

2019-06-13 08:07

faa🌻 syifaanhr

life sucks!

Forgive and i will never forget

2019-06-12 21:33

faa🌻 syifaanhr

life sucks!

No. I hate myself i hate my life

2019-06-12 21:33

faa🌻 syifaanhr

life sucks!

@ooooshtlal @vengerliiiu mesti hampa tau

2019-06-12 21:30

faa🌻 syifaanhr

life sucks!

People will left no one will stay

2019-06-12 21:29

parn.ponlawat parnponlawat

PARNPHOTOGRAPH #UAENA

มาดูสวนที่ธารโตจ้า @ Amphoe Than To

2019-06-12 19:06

Whyzih fvrisvzizi_

My life is a joke.

@nzlxwni Dekat kantin ada lagi ka

2019-06-12 15:32

jieJie nzlxwni

You're never a loser until you quit trying.

Knpa skrg kerja sgt stress

2019-06-12 15:27

Pak Mid midgulaikawah

Nasib masih menyebelahi..shukur..jadi pengajaran.

2019-06-12 05:12

faa🌻 syifaanhr

life sucks!

Along already bought ummi 2 handbags for ummi birthday this thursday and i still dunno what to buy for ummi hmmm

2019-06-11 23:39

Whyzih fvrisvzizi_

My life is a joke.

@monganisah Hahahahaa goodluck

2019-06-11 17:31

faa🌻 syifaanhr

life sucks!

Dah dah la tu jerawat naik oi penat arh

2019-06-11 17:19

ดั้มมี่ท.ทหารเปื้อนฝุ่นกอดไม่อุ่นเหมือนหนุ่มทั่วไป DummyRacing

แค่วันนี้หัวใจสลาย ชีวิตแค่โดนทำร้าย

ลั่นใต้สุดแดนสยามต้องแบบนี้🤡🏍💨
#สายบันเทิงหาดใหญ่
#โจ๊กเกอร์
#SixtyMilesClub

2019-06-11 14:37

dxyxng dayang_abubakar

ig:dayang_abubakar | #YNWA | GBK | @Iam_idzham

Lapar la kenapa taknak balik lagi😭

2019-06-11 00:44

faa🌻 syifaanhr

life sucks!

One of my closest friends and I really trust you. I always share masalah dengan kau, i hope kau tak rasa annoying d…

2019-06-10 18:09

faa🌻 syifaanhr

life sucks!

Hye! Mek kelate study di penang hahaha kita pernah cam nak gadoh sekali nasib baik tak gadoh lama😂 kau lawa duh aku…

2019-06-10 18:06

ainaa 🐼 ainafarihah3

My mood changes in 0.5 seconds

Ya allah semoga engkau bukakan hatiku aku untuk terima seorang lelaki pada waktu yang tepat 💙

2019-06-10 16:13

🔥ميرا deeja🔥 miradeejaaaa

•13👀 •apa macha?😂

erm not ready yet to balik asrama😭
barai english🤭

2019-06-10 16:08