Tweets at Tambon Sadao, Amphoe Sadao, Chang Wat Songkhla around 20km

It searches the Tweets of Twitter around Tambon Sadao, Amphoe Sadao, Chang Wat Songkhla 20km.


Search Results

fie _afqhanzn

🤟🏻

Ketaq namati hahahaha

2019-02-20 03:46

ス キムス |The Kimz| mdnrhakimazhar

A Lone Wolf

🎧 Polaris by Aimer 🌸

2019-02-20 03:35

fiôna yusnzaa

tarakuca tarakucacaaa 💃

kat Unimap ni bila hujan semua orang buat story terlalu teruja mungkin

2019-02-20 03:16

eyaa XieraR

Believe in qada and qadar. Allah has write something beautiful for us. 😊

Emosi dah tahap tak boleh handle dah oiii 😕

2019-02-20 02:38

Hensem dak_anepp

aku menulis dengan alasan biar apa bicara manusia asalkan terluah kepuasan hati^^

@shobur_abdul @jojettt Hmm mood kita drop ni. Jangan laa ajak gado. Dah laa dj xjadi. Kita baru nak joget arab

2019-02-20 02:31

Hensem dak_anepp

aku menulis dengan alasan biar apa bicara manusia asalkan terluah kepuasan hati^^

@nba794 Duit futsal megi jaa. Ayaq pasaipa no

2019-02-20 02:30

주니어하트카이후나💘 yellowpeachh

𝐄𝐗𝐎 | 종이나♡세후니‘ 𝘪𝘭𝘺𝘴𝘣 :D

RT @Am_ammie96: ⚠️พร้อมส่ง
บั้ม EXO DMUMT ver. Allegro, Moderato ไม่แกะซีล
บั้มละ 590 บาท ค่าส่ง 50/80 ถ้าซื้อคู่ลดราคาให้อีกนะคะ แต่อาจจะข…

2019-02-20 02:27

Yahhhhhh⚡ hidayahkhirudin

Hello there! I'm using Twitter

Saya ada dua ekor @ShafawiShafie @rasdanadan

2019-02-20 02:20

qil ↟ aqlmirza

Valar Morghulis.

Selamat malam dunia sementara.

2019-02-20 02:20

rosie AmirahOthmn

rather lose a lover than love a loser.

it look like this shoes fit you well, so you're free to wear it 🙂

2019-02-20 02:20

Hensem dak_anepp

aku menulis dengan alasan biar apa bicara manusia asalkan terluah kepuasan hati^^

Teh o laici boek eh

2019-02-20 02:17

rosie AmirahOthmn

rather lose a lover than love a loser.

lol if something that i just said, shot your damn head out, just take it..

2019-02-20 02:15

Adwa 🌸 iadwa__

Crazy but cute 🦄

2019-02-20 02:11

Alwani 🐿 iWanie_bam

Adi Azri 💞 22 #soulmat

@nishaezzati Get well soon daddy

2019-02-20 02:11

Hakim laladidadidum

don’t give up on your dreams. keep sleeping.

I just hide behind the smile of a clown.

2019-02-20 02:08

Hakim laladidadidum

don’t give up on your dreams. keep sleeping.

God gave you shoes to fit you

2019-02-20 02:07

محمد حازق بن قمرالدين zikama27

Confidential, if you're in means you're special 😉

@zatinnajwa Patut lah bau nasi minyak kuat sangat ni 😂😂😂

2019-02-20 02:07

Sweetlolipop2014 PalmPatchara

การที่มีคนเข้าใจเรา. คือสิ่งที่ดีที่สุดของชีวิต เหนือกว่า สิ่งอื่นใด (รองมาจากพ่อ กะ แม่)

เพิ่งโพสต์รูปภาพ @ ในด่านมาเลย์

2019-02-20 02:03

SofeaSaloma Nisaashahh

i hate bio💁🏻‍♀️

@arianaismybitxh 23 + 10 -12 = 21. padiaaaa

2019-02-20 02:02

capikk capiikkkk

could you find a way to let me down slowly

lagu tu. pikiaq la perasaan orang lain gak. macam mana hg rasa sakit orang duk mgata,lagu tu la orang duk rasa pun.…

2019-02-20 02:02

capikk capiikkkk

could you find a way to let me down slowly

lagi satu,just because you’re instafamous,you cant do whatever you want. throwing some shits or whatsoever kat oran…

2019-02-20 02:02

🍒🌼 rznisfee

If you’re gonna break my heart, at least let me know why

somebody else

2019-02-20 02:02

capikk capiikkkk

could you find a way to let me down slowly

there you go. kalau tanak kena kecam,jaga la kelakuan bini. bukan orang nak mengata sangat pun kat bini hg,tapi duk…

2019-02-20 02:02

Sweetlolipop2014 PalmPatchara

การที่มีคนเข้าใจเรา. คือสิ่งที่ดีที่สุดของชีวิต เหนือกว่า สิ่งอื่นใด (รองมาจากพ่อ กะ แม่)

เพิ่งโพสต์รูปภาพ @ ในด่านมาเลย์

2019-02-20 02:02

🍒🌼 rznisfee

If you’re gonna break my heart, at least let me know why

wow dah pukul 1 haha esok kerja woi

2019-02-20 01:59

Maisarah 💫 chekmai_

hai awak

padan muka sapa suruh buat PJJ . sbulan skli kelas tu mmg syok . nkbuat assgnmnt , by group dok pakai wasap ni jd lemaih perut 🥵🥵

2019-02-20 01:58

capikk capiikkkk

could you find a way to let me down slowly

Wehhhh hahaha

2019-02-20 01:53

syhrh syhrot

22 | life is way too short for a bad vibes 🐾

Lisa 😍

2019-02-20 01:42

Suhaila Rosli suhailarosli

@akim_majistret & @treehillmind supporters 🎤🎸💞

Semua tempat yg aku mention mmg more to kids hahahaa but who cares 💁‍♀️ as long as I will happy later.

2019-02-20 01:40

Liyana Aziz LiyanaAziz7

Dream the biggest dreams👩‍🎓 you can imagine, because nothing will stop you🙅 except yourself.....❤❤❤

"True Love never dies it only gets stronger with time."
❤❤❤

2019-02-20 01:40

Suhaila Rosli suhailarosli

@akim_majistret & @treehillmind supporters 🎤🎸💞

Nak naik Sky Bridge KLCC! Tengok pemandangan KL yg sgt pesat, jammed sana sini 😂🤣 Ingatkan entrance fees dia mcm aq…

2019-02-20 01:39

Suhaila Rosli suhailarosli

@akim_majistret & @treehillmind supporters 🎤🎸💞

Tapi itulaa, faktor beban kerja yg membuatkan kita nak cari something utk tenangkan jiwa. Tu cari benda yg boleh ma…

2019-02-20 01:36

Suhaila Rosli suhailarosli

@akim_majistret & @treehillmind supporters 🎤🎸💞

Selain dari aquaria, rasa mcm nak pergi funfair. Wehhh ini serius paling pelik! Sebelum ni aku tak pernah heran pun…

2019-02-20 01:35

Suhaila Rosli suhailarosli

@akim_majistret & @treehillmind supporters 🎤🎸💞

Hahahaha ok tak, gurau jee. Mcm mana pun aku akan spend jgk one day ke sana. Ajak la sesiapa teman. Pergi sorang te…

2019-02-20 01:33

Suhaila Rosli suhailarosli

@akim_majistret & @treehillmind supporters 🎤🎸💞

Kekonon nak pergi harini lahh, tapi plan bertukar ke tempat lain haha maybe next time. Kot ada yg nak bwk kita ke s…

2019-02-20 01:31

Suhaila Rosli suhailarosli

@akim_majistret & @treehillmind supporters 🎤🎸💞

Lately ni rasa mcm nak pergi, nak tengok hidupan laut. Nak release stress. Nak cari ketenangan. Walaupun tempat tu…

2019-02-20 01:29

Suhaila Rosli suhailarosli

@akim_majistret & @treehillmind supporters 🎤🎸💞

Mcm semalam tiba2 rasa nak pergi aquaria klcc. Padahal tak pernah rasa nak pergi sebelum ni sbb entrance fees boleh…

2019-02-20 01:28

Hakim laladidadidum

don’t give up on your dreams. keep sleeping.

Awan menutupi langit. Kelam

2019-02-20 01:27

Suhaila Rosli suhailarosli

@akim_majistret & @treehillmind supporters 🎤🎸💞

Umur makin meningkat ni tetiba rasa mcm nak buat atau pergi tempat2 yg tak pernah rasa/tak terlintas nak pergi time kecik dulu

2019-02-20 01:26

ス キムス |The Kimz| mdnrhakimazhar

A Lone Wolf

Currently watching ☺️

2019-02-20 01:25

Syaf syafiqahrosli97

Gone

22+1-4= 19
Ini satu penipuan !

2019-02-20 01:15

Bartholomeor themeorrr

Complaint machine (with solution)

Pfft.. Xkan aku kawen taun ni..

2019-02-20 00:44

Pine frhssri

Independent cry baby

I like your twitter name..

2019-02-20 00:44

Bartholomeor themeorrr

Complaint machine (with solution)

"But I've got someone to make reports
That tell me how my money's spent
To book my stays and draw my blinds
So I ca…

2019-02-20 00:42

Yahhhhhh⚡ hidayahkhirudin

Hello there! I'm using Twitter

@nkhrnnisaa Thanks sis

2019-02-20 00:37

Yahhhhhh⚡ hidayahkhirudin

Hello there! I'm using Twitter

CHAR KUAY TIOW SG DUA!!!!!!

2019-02-20 00:35

Yahhhhhh⚡ hidayahkhirudin

Hello there! I'm using Twitter

@nkhrnnisaa Ala mana nak tengok

2019-02-20 00:35

Pine frhssri

Independent cry baby

Don't you dare eeeee beronok

2019-02-20 00:30

Vesperrr Manit_Chadwick

Malaysian,
Siamese
96'

@nurainsyaf bus xleh pakai

2019-02-20 00:27

Pine frhssri

Independent cry baby

@violxtgrey I know right 😍😍

2019-02-20 00:20

💙I Am Me🍫 Am_ammie96

ติ่งหลายวง อยู่หลายด้อมและชิปทุกคู่นาจาาา~💖 | #AMusicplaylist 🎧 | ลู่หมินแบค วีกุกยุนมิน มาร์คแบม เนียลองมินฮวาน ฮยอนอินมินโฮ ฮยองวอนโฮ จองฮันจุนชิอูจีกวานกยู

ทัวร์เก่ายังไม่ทันจบ ทัวร์ใหม่ก็มาแล้วนะคะ คือกะจะทัวร์ข้ามปีเลยใช่ป่าวๆ 55555555555 รอไทยอีกสักทัวร์ละกัน

2019-02-20 00:19

harisa nabila ohokehh

@azrinshahazman at first nak reply but then tak melepasi minimum qualifications hahahaha

2019-02-20 00:11

💙I Am Me🍫 Am_ammie96

ติ่งหลายวง อยู่หลายด้อมและชิปทุกคู่นาจาาา~💖 | #AMusicplaylist 🎧 | ลู่หมินแบค วีกุกยุนมิน มาร์คแบม เนียลองมินฮวาน ฮยอนอินมินโฮ ฮยองวอนโฮ จองฮันจุนชิอูจีกวานกยู

แพ้แจฮวานร่างนี้ แงงงงงง😭😭😭

2019-02-20 00:09

harisa nabila ohokehh

@ShazmanJazz pergh busy kalah pm

2019-02-20 00:07

Hensem dak_anepp

aku menulis dengan alasan biar apa bicara manusia asalkan terluah kepuasan hati^^

@m_ashrafzainal Ahahahha baik cap. Sayang awak. Saya nak jadi gay

2019-02-20 00:07

happytummyhappyme gumballbusuk_

suka makan cekelat

Err nak post gambar lawa2 kat ig please, lagi bertambah sendu aku ceni emmm

2019-02-20 00:04

happytummyhappyme gumballbusuk_

suka makan cekelat

Yang akim dok kalut duit pt dia tak masuk 😂 habeh nak suruh aku bank in ka ? Aku pun ada duit syiling ja 😹😹

2019-02-19 23:57

Syaf syafiqahrosli97

Gone

I want to be alone

2019-02-19 23:56

happytummyhappyme gumballbusuk_

suka makan cekelat

@MN_Huzaii Twitter tak gelong, hang yang gelong

2019-02-19 23:55

Yuniey✨ YunieyRahman

Agak membosankan😶

2019-02-19 23:51

happytummyhappyme gumballbusuk_

suka makan cekelat

Aku taktau spesis boleh rasa oh nk sedap, ni kureng, ni level low sedap dari hat tu. Ill be like, ada makanan sedap…

2019-02-19 23:46

happytummyhappyme gumballbusuk_

suka makan cekelat

Study dengan budak dekan, gerenti diri sendiri rasa semangat nak study hahahah bila satu geng dengan kuat gelak honaq sumpah hilang ilmu 😂😂😂

2019-02-19 23:44

NURULJANNAH jannh678

The tongue has no bones, but it strong enough to break a heart. So be careful with ur words🤓

dah niat taknak tdo balik kelas takdi. eh eh terbangun kul 10:30. malam ni nk tdo kul brape niiiiiii

2019-02-19 23:43

Vesperrr Manit_Chadwick

Malaysian,
Siamese
96'

@IceIceNut jauh pak..naik aja moto redahin ujan ini

2019-02-19 23:42

🍒🌼 rznisfee

If you’re gonna break my heart, at least let me know why

mimpi jala hihi

2019-02-19 23:41

NURULJANNAH jannh678

The tongue has no bones, but it strong enough to break a heart. So be careful with ur words🤓

@ainakayangan96 hahahah bagus bagus aina

2019-02-19 23:39

NURULJANNAH jannh678

The tongue has no bones, but it strong enough to break a heart. So be careful with ur words🤓

@cantiknyanilam @kkhrnnsaa @tiekaaafadzil tak tahuu. aq pom nak tahu jugak kat mana ni

2019-02-19 23:39

Pine frhssri

Independent cry baby

Forget about Pandora, Sephora. I would cry if someone give me this 😍😍😍😭❤️

2019-02-19 23:31

Kak Cem ✈✈️🛫🛬 kak_cempakasari

It's hurt baby. Please stay away.

@Celcom Suruh DM, masalah tak settle jugak. Dah la. Esok tukar je la. Bye

2019-02-19 23:30

🍉 ansndhr

tempat aku mengata, lenkali jangan follow 😜

Wow, dia buat aku bank bergerak dia HAHAHHWHWHHWHW

2019-02-19 23:23