Tweets at Tambon Sadao, Amphoe Sadao, Chang Wat Songkhla around 20km

It searches the Tweets of Twitter around Tambon Sadao, Amphoe Sadao, Chang Wat Songkhla 20km.


Search Results

Tyranossaurus 🐘 syathirahhanim1

She ain't strong but she acts like she's so strong ☄️

Vavi dahla tersedar time mcm ni pastu boleh bunyi mcm burung hantu pulak .

2018-12-13 05:54

∆rip 🦈 arifftw

Kembara kita masih jauh
🇮🇩🇸🇦🇯🇴🇵🇸🇹🇭🇯🇵🇨🇳🇰🇭🇻🇳

Baik sia freekick

2018-12-13 05:51

Anas Prof_Dr_Anas

i'm a lover.. he3

5.12.18, sentiasa dlm ingatan. Pengajaran buat ibu abah dan ihsan 😘 @ Hutan Sintok

2018-12-13 05:13

izzat izzatabhar

pukul 4 dah weh pahal takleh tido ntah kejap lagi aku ada lab test tautak

2018-12-13 04:56

izah. ZizahJija

‏‏‏‏‏‏‏اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَآلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّد.

Laparnyaaaaaaaaaaaa

2018-12-13 04:54

izah. ZizahJija

‏‏‏‏‏‏‏اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَآلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّد.

Haaa updated la episode banyak2 tapi kalau lock episode tu tak guna jugak 😪

2018-12-13 04:53

izah. ZizahJija

‏‏‏‏‏‏‏اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَآلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّد.

@Dianashawl Nakkkkk kak dee. Nak bagi hadiah kat someone 😊

2018-12-13 04:44

Cleopatra syafiqahrosli97

living in my own universe ✨

@izham_gonzalez Aku baru perasan kau follow maaf

2018-12-13 04:12

Aa tati Izzati_subri

These days, I’m at my emptiest ❤

Comey ja perangai tu 😘

2018-12-13 04:06

z zaf_firahhh

aku tk bljr bio😎 but I’m account student💸

@NakHabaQ_ 1 Mulia

2018-12-13 03:53

∆rip 🦈 arifftw

Kembara kita masih jauh
🇮🇩🇸🇦🇯🇴🇵🇸🇹🇭🇯🇵🇨🇳🇰🇭🇻🇳

Haha real madrid kena

2018-12-13 03:34

N A Z I R U L jioi_akmal

Nak jadi orang baik-baik

Oh shiyalhan
Ayaq setitik pun x keluaq lagi
Aku nk istinjak pakai natang apa

2018-12-13 03:31

Lego _Hyrls

I really hope that someone gonna end this.

2018-12-13 03:29

Lego _Hyrls

I’ve lose my hope. While my heart was drowned in the sea of tears.

2018-12-13 03:29

Lego _Hyrls

How I really wish, all of this will stop.

2018-12-13 03:29

Lego _Hyrls

I’ve been suffer for most of the days and nights.

2018-12-13 03:29

Lego _Hyrls

I’ve been through for this semester.

2018-12-13 03:29

Aa tati Izzati_subri

These days, I’m at my emptiest ❤

Tgh mlm ni dia punya lapaw xboleh bawak berbincang dah

2018-12-13 03:25

Aa tati Izzati_subri

These days, I’m at my emptiest ❤

Minggu last uiii. Debaran makin terasa

2018-12-13 03:20

normalamatdaud malaque32

ig:malaque09

Aku ok asalkan semua happy💔

2018-12-13 03:07

Afifah Hanim _afifahhanim

henlo.

@AidilRyezard Hahaha stress tahap gaban punyaa nihhh

2018-12-13 02:46

Dr. Nurul Hidayah yayalahhhh

And I can't sleep 😂

2018-12-13 02:41

The Kimz mhmmdnrhakim

A Lone Wolf

@AidelAshmannn Tempoyak

2018-12-13 02:41

izzat aiman I33ATM1A

chadwickers

@yayasukkieee @TuanEmilia Macam i kan.. Eh 🤣

2018-12-13 02:38

hahakims laladidadidum

life is short, smile while u still have teeth. 😁

Gdnight 🦖

2018-12-13 02:34

izzat aiman I33ATM1A

chadwickers

@yayasukkieee Dia dah bukak kat ganu eh🤔 ke ganu sebelah arau🤔🤔🤔

2018-12-13 02:32

NATASHA NatashaDarus

bila allah hadirkan sebuah pertemuan.dia juga berhak ciptakan sebuah perpisahan.berpisah didunia.bertemu disyurga.siapa kita mampu menduga?

@hadiezone Insyaallah, law xda apa, tahun depan.. Hadie bila pulak?

2018-12-13 02:30

izzat aiman I33ATM1A

chadwickers

@yayasukkieee 💯

2018-12-13 02:30

Afifah Hanim _afifahhanim

henlo.

@najibkamaruddin Samaa weh haha

2018-12-13 02:30

NATASHA NatashaDarus

bila allah hadirkan sebuah pertemuan.dia juga berhak ciptakan sebuah perpisahan.berpisah didunia.bertemu disyurga.siapa kita mampu menduga?

@hadiezone dgn zarul faiz🙊🙊🙈🙈

2018-12-13 02:29

NATASHA NatashaDarus

bila allah hadirkan sebuah pertemuan.dia juga berhak ciptakan sebuah perpisahan.berpisah didunia.bertemu disyurga.siapa kita mampu menduga?

@hadiezone Nurah😊😀

2018-12-13 02:27

Afifah Hanim _afifahhanim

henlo.

@AidilRyezard Dah gila eh stress buat kerja banyak ngattt hahahhaa

2018-12-13 02:27

Dr. Nurul Hidayah yayalahhhh

Senyap pulak dia harini 😂😂😂

2018-12-13 02:27

Afifah Hanim _afifahhanim

henlo.

Wowww

2018-12-13 02:26

Atiek Hensem nratkhld

An Extrovert // Dua Tiga

NAK CANON POWERSHOT G7X MARK II 😭

2018-12-13 02:25

Atiek Hensem nratkhld

An Extrovert // Dua Tiga

AIIIIIIIIIII GERAMMMM JEEEE AKUUU AIIIIIIII AIIIIIII

2018-12-13 02:22

N A Z I R U L jioi_akmal

Nak jadi orang baik-baik

Binawe lah ayaq xdak lagi
Belengaih ni nak tidoq mcm mana
Miang siap

2018-12-13 02:14

NATASHA NatashaDarus

bila allah hadirkan sebuah pertemuan.dia juga berhak ciptakan sebuah perpisahan.berpisah didunia.bertemu disyurga.siapa kita mampu menduga?

@nrlhdyhrsd Xlupa aihh, kena datang..mungkin lpas raya, mau xda apa2 halangan😍😍

2018-12-13 02:08

∆rip 🦈 arifftw

Kembara kita masih jauh
🇮🇩🇸🇦🇯🇴🇵🇸🇹🇭🇯🇵🇨🇳🇰🇭🇻🇳

Nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan Nyan nyan…

2018-12-13 02:06

NATASHA NatashaDarus

bila allah hadirkan sebuah pertemuan.dia juga berhak ciptakan sebuah perpisahan.berpisah didunia.bertemu disyurga.siapa kita mampu menduga?

@nrlhdyhrsd Insyaallah, nak brtunang dulu 3 bulan, sblum kawen. A'ah, dgn yg aritu la

2018-12-13 02:05

Chan faisal_jamil95

Hamba Allah - Cucu Tok Pian - Botak

first time using lumion, just installed lumion 8 version. quite happy with the outcome 😊

2018-12-13 01:59

Jikahaf mirulleziq

Sembang sampai hancing

Kalau dia jodohku dekatkan lah,

Kalau bukan,
Kawan dia yang cantik tu pun boleh lah .

2018-12-13 01:42

Pulnaka msaifullah_96

Nama jepun, tapi melayu
Kota Bharu, Kelantan

Buat hal la budak De Morgan’s ni... Mano mung belajar bendo² munafik nih.

2018-12-13 01:41

Dr. Nurul Hidayah yayalahhhh

@hanisyifa9 Kann. Paling meluat kalau jumpa manusia mcm ni 😡😡😡😤😤😤

2018-12-13 01:36

Ummi As Ummi_ZaraFiras

*** wife to my hubby EnCik NoRhaFifI... ummi to princess Zara n Prince Aiman & Aidan... sis to Amirah & Najihah... ***

@Afiqah2811 tdoq ja la dulu

2018-12-13 01:26

nabilah. putnblh

💖

Alamakkkkklkk idola lahhh

2018-12-13 01:26

mujahid mujahidteo

@syhrhzdn Hahahaha kau asal tak lawan otp gak weh?

2018-12-13 01:24

B-day to my peach🍑🎉❤️ Am_ammie96

ติ่งหลายวง อยู่หลายด้อมและชิปทุกคู่นาจาาา~💖 | #AMusicplaylist 🎧 | ลู่หมินแบค วีกุกยุนมิน มาร์คแบม เนียลองมินฮวาน ฮยอนอินมินโฮ ฮยองวอนโฮ |ลัทธิเนียลอง/มินฮวาน

ปิดแอคแม่ง

2018-12-13 01:23

NATASHA NatashaDarus

bila allah hadirkan sebuah pertemuan.dia juga berhak ciptakan sebuah perpisahan.berpisah didunia.bertemu disyurga.siapa kita mampu menduga?

agak2 bertunang brapa lama, baru kawen??

2018-12-13 01:07

Chan. aqilahaliass

clumsy

People say a lot, so i watch what they do.

2018-12-13 01:06

mujahid mujahidteo

Baby crystal masa darjah 3 dulu main

2018-12-13 01:03

zvϟ duc d'kurong anai et comte de pauh putra zullandzzx

١٨:٨٣ 马来族 //never talking just keep walking

supernaut//

2018-12-13 00:55

mujahid mujahidteo

Serious aku taknak akhiri tahun ni dengan benda benda macamni

2018-12-13 00:55

mujahid mujahidteo

Hopefully yg baik baik jelah aamin

2018-12-13 00:54

B-day to my peach🍑🎉❤️ Am_ammie96

ติ่งหลายวง อยู่หลายด้อมและชิปทุกคู่นาจาาา~💖 | #AMusicplaylist 🎧 | ลู่หมินแบค วีกุกยุนมิน มาร์คแบม เนียลองมินฮวาน ฮยอนอินมินโฮ ฮยองวอนโฮ |ลัทธิเนียลอง/มินฮวาน

ตุ้บมุมนี้คือหล่อชหอ่ะ แงงงงงง

2018-12-13 00:52

Atiek Hensem nratkhld

An Extrovert // Dua Tiga

Everytime i show up, blow up !

2018-12-13 00:43

Atiek Hensem nratkhld

An Extrovert // Dua Tiga

@firdauskasim95 JANGAN SAMAKAN DENGAN ORLANDO BLOOM AKU WEH. EVEN SAMA TAPI JANGAN SAMAKAN 😭😭😭

2018-12-13 00:30

∆rip 🦈 arifftw

Kembara kita masih jauh
🇮🇩🇸🇦🇯🇴🇵🇸🇹🇭🇯🇵🇨🇳🇰🇭🇻🇳

It's = it is
Its = something that belongs to something

2018-12-13 00:28

∆rip 🦈 arifftw

Kembara kita masih jauh
🇮🇩🇸🇦🇯🇴🇵🇸🇹🇭🇯🇵🇨🇳🇰🇭🇻🇳

What a shame the groom's bride is a 🤐

2018-12-13 00:28

Aslam Ahmad aslamahmad88

Kuli kepada Rakyat

Beli jiwa...masa untuk mereka !!! 🇹🇭 @ Asian Cultural Village Dannok Thailand

2018-12-13 00:28

ketone 🌼 ctajamohdtaha

cos at the end of the day, im the one who suffer alone

Kesimpulannya x beli ape pun sbb x tahu nak beli apaaaaa

2018-12-13 00:16

hahakims laladidadidum

life is short, smile while u still have teeth. 😁

@Irfan_Ramon @ALIFSAIMI Bhahaha tkdala gurau je. Phone baru beb.

2018-12-13 00:11

hahakims laladidadidum

life is short, smile while u still have teeth. 😁

@Irfan_Ramon @ALIFSAIMI Fuyyo.. dah lama kawan ni fan. Amik gamba satu buat kngan. Bukan slalu boleh jumpa aku hahahhaa

2018-12-13 00:08

🤞🏻⛓Nazm⛓ nuazzzz

Seseorang yang bercita-cita untuk menyedarkan dan memartabatkan semula bangsa Melayu di persada dunia ! Tapi siapalah aku, Akulah sebatang pena.

do not install twitter

2018-12-13 00:08

Introvertedblackswan dumellow02

The Black Swan is the greatest recovery of gold treasure in history. This is my Coup D’eTat 🤕🤕🤕🤕🤕🤕.
Mala Gongyi Daxue de xuésheng ajer(Uitm)🤗 Ego surfer.

Stage cantik.

2018-12-13 00:01

normalamatdaud malaque32

ig:malaque09

Zaharah dngan aisyah ni memang jenis slow kot. Awatlaa aku p layan cita mcam tu

2018-12-12 23:59

zvϟ duc d'kurong anai et comte de pauh putra zullandzzx

١٨:٨٣ 马来族 //never talking just keep walking

2.0

2018-12-12 23:48

ทิพยาภรณ์ สองสื C57XXxVbU8Sw63g

ช่างผมคะ

หลับฝันดีทุกคนคะ

2018-12-12 23:45

FXQ' Aaaafeq

Baked .

💤 (@ คิวรถตู้ ด่านนอก-หาดใหญ่ in ด่านนอก)

2018-12-12 23:32

Kaaaaaa ieykah_ekah

Be Happy

I rasa i gemukkkkk

2018-12-12 23:13

izzat aiman I33ATM1A

chadwickers

Comel kan kan kan @tuanemilia

2018-12-12 23:12

izzat aiman I33ATM1A

chadwickers

@adam1611 @adillasabtu @harimaumalaya7 Walupun koyak tiket.. Tp still ada bar code untuk final semalam

2018-12-12 23:11

izzat aiman I33ATM1A

chadwickers

@nurainsyaf Sahih genji

2018-12-12 23:10

🗅 noqqqq_

💞

@InjangNation Hahahahaha ampornn

2018-12-12 23:10

aty whichoneizzati

takdan nak pikiaq nak buh bio apa

Hehehehehe

2018-12-12 23:08

🗅 noqqqq_

💞

@InjangNation maafkan patake tuanku dh delete tweet dh 🙆🏻‍♂️🙆🏻‍♂️patake rasa seperti sudah menfitnah

2018-12-12 23:08

ZairiNa Aphdzan kuzairieafzan

never give up

@afiff_ycls wave putih ke hitam?

2018-12-12 23:08

🍉 ansndhr

Not alright but it's alright

1 Amanah 😂

2018-12-12 23:07

ZairiNa Aphdzan kuzairieafzan

never give up

@MeanMijer @afiff_ycls mesti tuan dia mengharapkan iphone X..

2018-12-12 22:56

نور حافيقا حاسندين EphySenrose

||•unimapian•||•sytarian•||•GMJian•||•serenggetian•||

Hafika kena tenang .......

2018-12-12 22:50

ยัยมดคันไฟ 🐜 iiniizoor

Kami belum cukup baik

บทสนทนาเก่าๆ ตอนนั่นเรียนรู้คำพวกนี้มากจากไหน ฮึ?

2018-12-12 22:47

NATASHA NatashaDarus

bila allah hadirkan sebuah pertemuan.dia juga berhak ciptakan sebuah perpisahan.berpisah didunia.bertemu disyurga.siapa kita mampu menduga?

semoga majlis berjalan dgn lancar

2018-12-12 22:40

🗅 noqqqq_

💞

@nrlyaanaaa @InjangNation Nani!?

2018-12-12 22:39

hahakims laladidadidum

life is short, smile while u still have teeth. 😁

@ALIFSAIMI @Irfan_Ramon Perh boleh amik gmba aku pasni fan

2018-12-12 22:39

نور حافيقا حاسندين EphySenrose

||•unimapian•||•sytarian•||•GMJian•||•serenggetian•||

Ada la

2018-12-12 22:39

Mr. Robot M_Iskandar_

Lapar tengah2 malam? Swipe tepi @ Hannah's Cookies

2018-12-12 22:38

NATASHA NatashaDarus

bila allah hadirkan sebuah pertemuan.dia juga berhak ciptakan sebuah perpisahan.berpisah didunia.bertemu disyurga.siapa kita mampu menduga?

Kawan baik, kawan bergosip😅😅

2018-12-12 22:35

Alicha Alicha_zoZ

แค่เธอจริงใจกับฉัน ฉันก็พร้อมจะจริงใจกลับเสมอ 👾

ทุกวันนี้เเค่ฝืนเเค่ทน อย่าให้พูด เราว่าเราก็ใจเย็นพอสมควร.

2018-12-12 22:35

NATASHA NatashaDarus

bila allah hadirkan sebuah pertemuan.dia juga berhak ciptakan sebuah perpisahan.berpisah didunia.bertemu disyurga.siapa kita mampu menduga?

tumpang happy, kawan masa form 6,da nk bertunang mnggu depan

2018-12-12 22:34

🗅 noqqqq_

💞

Maafkan daku 21ku😭😭

2018-12-12 22:33

🗅 noqqqq_

💞

Tak confirm sebab tu aku letak emoji "🤔🤔" 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

2018-12-12 22:31

🗅 noqqqq_

💞

@nightdevilkids @meinmokhtar @InjangNation Masih dalam penyiasatan

2018-12-12 22:30

syakila affhsykila

NOT AVAILABLE

Rindu dah aku tak kuat😭

2018-12-12 22:27

mighah AmyrahOmar

Malaysia 🇲🇾

@phareadsaid @AzrulARahim @qey

2018-12-12 22:21

Ejubjib Ejubjib1

ดอกทอง

2018-12-12 22:17

B-day to my peach🍑🎉❤️ Am_ammie96

ติ่งหลายวง อยู่หลายด้อมและชิปทุกคู่นาจาาา~💖 | #AMusicplaylist 🎧 | ลู่หมินแบค วีกุกยุนมิน มาร์คแบม เนียลองมินฮวาน ฮยอนอินมินโฮ ฮยองวอนโฮ |ลัทธิเนียลอง/มินฮวาน

พี่ก้าาาา ได้พูดแล้วๆ 55555

2018-12-12 22:15

hahakims laladidadidum

life is short, smile while u still have teeth. 😁

@ALIFSAIMI Siapa punya pixel boss

2018-12-12 22:14