Tweets at Lodeynoye Pole, Lodeynopolskiy rayon, Leningradskaya oblast' around 30km

It searches the Tweets of Twitter around Lodeynoye Pole, Lodeynopolskiy rayon, Leningradskaya oblast' 30km.


Search Results

ٰ shknmn

RT @enol_ma: Nak join #JomTulisSurat tapi tak rajin nak pos. #JomTulisEmel rajin kot.

Layangkan emel kepada enol.mardhiyyah@gmail.com dan…

2018-10-21 02:13

فرح morsmode

an unfaedah akaun

RT @enol_ma: Nak join #JomTulisSurat tapi tak rajin nak pos. #JomTulisEmel rajin kot.

Layangkan emel kepada enol.mardhiyyah@gmail.com dan…

2018-10-21 02:13

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


@syahirahwasabi Kena korek dalam hard disk. Nanti kalau jumpa aku WhatsApp la haha. 😂

2018-10-21 02:06

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


@syahirahwasabi Idk babe. Maybe aku tak nak tengok diri aku awkward baca puisi depan crowd kot kahkahkah.

2018-10-21 02:02

wan's __wanalif

Why fall in love when you can fall asleep 💁🏻‍♂️

uwu

2018-10-21 02:00

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


@syahirahwasabi Hahaha sampai hari ni I have no gut to watch my first puisi pentas video. It was 10 months ago lol, tapi masih tak gamak.

2018-10-21 01:57

wan's __wanalif

Why fall in love when you can fall asleep 💁🏻‍♂️

Tak lain tak bukan aku baru jual dia.. Mo Salah

2018-10-21 01:56

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


@syahirahwasabi Ohhh dia tu. Haha okay tau.

2018-10-21 01:53

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


@syahirahwasabi 💋💋💋

2018-10-21 01:53

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


@qurratulain95 Hai! Dah lama tak berkurim emel.

2018-10-21 01:51

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


@syahirahwasabi Aduh, aku tak tau siapa tu. Rasa cam dah tua gila bila takleh fit in dengan Sabi.

:'(

2018-10-21 01:51

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


Nak join #JomTulisSurat tapi tak rajin nak pos. #JomTulisEmel rajin kot.

Layangkan emel kepada enol.mardhiyyah@gma…

2018-10-21 01:48

Amirzm amirzm__

🍒❤

Muka gangster masuk umah hantu pluk pluk

#lawatangengjahat

2018-10-21 01:39

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

terima kasih atas nasihat hmmm tapi tu lah. tak rajin nak bersenam 😭

2018-10-21 01:30

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


Aku rasa cam bodo gila tadi balik kelas tadi, booking Grab for someone tapi aku lupa nak kabor aku dah bayarkan pak…

2018-10-21 01:15

Nana nana_zaidii

His bunga

Ending tak best

2018-10-21 00:25

Nana nana_zaidii

His bunga

@Dianashawl Nakkkkkkkkkkkkkkkkkk. Tak pernah bertuah bila join giveaway

2018-10-21 00:24

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


@qurratulain95 Sebenarnya dia tak perlu try hard nak jerit. Tengok anime, watak pembunuh selalu comel² yet cringe gila.

2018-10-21 00:18

i'am irham_munandar

😴

@PSSI Latihan mulu min. Juaranya kapan?

2018-10-21 00:14

i'am irham_munandar

😴

@vikingpersib_93 Mereun weh pemaen inti bosss

2018-10-21 00:13

aina ainamumtazzz

Just be yourself, but gradually be a better woman

RT @_Skyshut: Need a cat 🐈

2018-10-21 00:09

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


Mira Filzah jadi jahat. Boleh la. Tapi suara dia lembut betul la.

2018-10-20 23:29

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


Lawanya rumah dalam cerita Dosa Perempuan ni.

2018-10-20 23:24

miyun brzaman

bercita cita ingin menjadi seorang engineer yang berjaya suatu hari nanti.

@nnnh__ @aliahroslin Berapa hari tu?

2018-10-20 23:16

Nana nana_zaidii

His bunga

Mana mood study ni?

2018-10-20 23:15

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


@kosakosong Aye aye.

2018-10-20 22:37

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


@kosakosong Entahlah tak pernah pulak try cancel.

2018-10-20 22:36

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


@syahirahwasabi Just a Friend to You by Meghan Trainor.

2018-10-20 22:26

wan's __wanalif

Why fall in love when you can fall asleep 💁🏻‍♂️

Wahhhhh.. Wow 2-2

2018-10-20 22:24

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


Doktor Sedap dekat I Can See Your Voice ni gaya dah ado, sekali suara ya ampun.

2018-10-20 22:23

S.W. syahirahwasabi

Be kind. Always.

RT @enol_ma: Welcome to the adulthood kakakaka.

2018-10-20 22:11

nabila nrlnabila96

beshe beshe je

@n_rainisyafiqah Okeyy mula dah nak cewit cewitt 😂

2018-10-20 22:11

nabila nrlnabila96

beshe beshe je

@n_rainisyafiqah Ahahahaha hang jgn nak wat keje gila naa.. laki hang nak campaq mana😂😂

2018-10-20 22:06

Байдаков Теодор anechka_pl

Любовь подобна войне: ее легко начать, но весьма трудно остановить

подскажите проги на комп для видеомонтажа

2018-10-20 22:02

nabila nrlnabila96

beshe beshe je

@n_rainisyafiqah Alolololo.. ahahaha sesama awak yaa 😘 😘 ouhh tidak lupaaa klau laparr.. nab pinjam periuk nak masak maggi.. ahahahahaha

2018-10-20 22:02

Байдаков Теодор anechka_pl

Любовь подобна войне: ее легко начать, но весьма трудно остановить

Что такое гиперфундализм?

2018-10-20 22:02

ai nrmrzl_

18 , im fine thankyou

im dissapointed 💔

2018-10-20 21:39

ai nrmrzl_

18 , im fine thankyou

why geng, we could be the best friends ever but at the same time you guys the one make it worst friends ever 💔

2018-10-20 21:39

ai nrmrzl_

18 , im fine thankyou

i start to hate them one by one 💔

2018-10-20 21:37

ai nrmrzl_

18 , im fine thankyou

Cuba bukak pikiran dan pikir balik sikap kau tu. Ya allah tolong sedarkan mereka, aku tak tau nak kata apa lagi. 💆

2018-10-20 21:23

ai nrmrzl_

18 , im fine thankyou

Lagi satu, hidup jangan tahu nak enjoy dan mempergunakan orang je. Dan jangan pernah sesekali hidup tahu nak arah…

2018-10-20 21:21

ai nrmrzl_

18 , im fine thankyou

Semua orang pun ada tahap kesabaran memasing . Kalau rasa diri tu tak suka dia, cakap jangan palau. Aku tahu kau…

2018-10-20 21:20

ai nrmrzl_

18 , im fine thankyou

Kau jangn ingat semua orang nak dengar cakap kau je, memasing pun ada life sendiri so pepandai la survive.

Kau…

2018-10-20 21:19

ai nrmrzl_

18 , im fine thankyou

Sorang perangai mcm haram, sorang perangai tak sedar diri, sorang perangai ptng diri, sorang perangai diva, sora…

2018-10-20 21:17

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


Aduh lupa antibiotic ada 4 bijik lagi. Kemain dah sihat sikit, malas habiskan.

2018-10-20 20:50

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


@qurratulain95 Tekanan mungkin.

2018-10-20 20:41

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


Senang betul ajak kawen macam ajak main masak-masak boleh kutip rumput tepi jalan hidang atas pinggan.

2018-10-20 20:38

yousof alrawass YAlrawass

‏جامعة دمشق/ العلوم الفيزيائيه والكيميائيه

@AlHadath اذا فاين جثته........

2018-10-20 20:14

yousof alrawass YAlrawass

‏جامعة دمشق/ العلوم الفيزيائيه والكيميائيه

@osama__1981 @chehab18 اعتقدت من اول صور له انه القاتل...

2018-10-20 20:12

yousof alrawass YAlrawass

‏جامعة دمشق/ العلوم الفيزيائيه والكيميائيه

@alhiwarchannel انا ياصالح لا اصدق انهم اغبياء لهذه الدرجه ابدا لابد من سر ما في العمليه......مؤامرة امبرياليه.. هه…

2018-10-20 20:09

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

EEEE YASSSSSSSSSSS

2018-10-20 20:03

yousof alrawass YAlrawass

‏جامعة دمشق/ العلوم الفيزيائيه والكيميائيه

@alhiwarchannel شو فو شوفو مين يحكي للاسف

2018-10-20 19:55

yousof alrawass YAlrawass

‏جامعة دمشق/ العلوم الفيزيائيه والكيميائيه

@alhiwarchannel غلط اكبر غلط....تصرغ منتهى الغباء والحقد على الاسلام وطريقه غبية للتهرب من العبادات...قولوها للعلن…

2018-10-20 19:54

Loy aliahroslin

SPM 2018 10A+
🌸

RT @brzaman: Makaii barang shopee ni order dari luar negara je dah 5hari, nak sampai malaysia agak agak bila la tu, belum sampai depan ruma…

2018-10-20 19:39

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


Welcome to the adulthood kakakaka.

2018-10-20 19:32

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

minggu ni je dah bape kali tah aku retakkan phone aku hmmmm 😌😌

2018-10-20 19:24

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

@syahirah_f00 ewww hahahahahahaha perasannnnyaaaaa 😂😂😂

2018-10-20 18:55

Nana nana_zaidii

His bunga

Tak faham aku dengan dia ni

2018-10-20 18:44

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

kenapaaaa!! kenapa kau comel sangatttttttttt

2018-10-20 18:42

alia potter 4liamaisarah

past is past never come back

KAN WEH

2018-10-20 18:41

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

oh sedihnya

2018-10-20 17:53

alia potter 4liamaisarah

past is past never come back

Gws zik

2018-10-20 17:39

miyun brzaman

bercita cita ingin menjadi seorang engineer yang berjaya suatu hari nanti.

Makaii barang shopee ni order dari luar negara je dah 5hari, nak sampai malaysia agak agak bila la tu, belum sampai…

2018-10-20 17:23

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


Punyalah hang benci kat aku. 😟

2018-10-20 17:22

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


@senimanmaya @frdsasrf I guess so. Tak perasan pulak ada banyak perkataan yang terkecuali ni.

2018-10-20 17:21

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


@qurratulain95 @Farahinsyazwani @mardia_awang Yuk! Rinduuuu kat u ols!

2018-10-20 17:20

Faiz abd majid faizabdmajid

Tinggi dan sentimental

@IzzulJazlan Sedap jong? Haritu habis awal

2018-10-20 17:14

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


Bila kita nak pi ni makwe-makwe sekalian? @qurratulain95 @Farahinsyazwani @mardia_awang

2018-10-20 17:08

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


@syahirahwasabi Just A Friend To You.

2018-10-20 17:02

Байдаков Теодор anechka_pl

Любовь подобна войне: ее легко начать, но весьма трудно остановить

Лайм или лайма (фрукт) как правильно написание

2018-10-20 16:57

yousof alrawass YAlrawass

‏جامعة دمشق/ العلوم الفيزيائيه والكيميائيه

@azo0oiza @qTPbSYOoaPMRGso @umyousuf2016 @oman6910 @lotus_831 @S8OuA1fRZ6A6T6M @ghala_oman10 @joomaani…

2018-10-20 16:48

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

@ak_skylar @HistoriDunia jom sok

2018-10-20 16:47

Иосиф Бечко banan136

Нравственные правила нуждаются в доказательствах, следовательно, они не врождены

кто нибудь знает не дорогие гостинецы в Москве?

2018-10-20 16:41

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


Masih hidup.

2018-10-20 16:30

alia potter 4liamaisarah

past is past never come back

Itulah pasal nanti tak pasal2 semua budak tahfiz yg lain kene tempias

2018-10-20 15:20

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

hargailah diri anda kerana dirimu begitu berharga

2018-10-20 15:20

alia potter 4liamaisarah

past is past never come back

@Syafiqah__Lee Bongkak nye

2018-10-20 15:18

miyun brzaman

bercita cita ingin menjadi seorang engineer yang berjaya suatu hari nanti.

Ape masalah celcom ni. Bagitahu aku !

2018-10-20 15:17

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

@ak_skylar @HistoriDunia jom weh. kau katne?

2018-10-20 15:12

miyun brzaman

bercita cita ingin menjadi seorang engineer yang berjaya suatu hari nanti.

@Celcom k

2018-10-20 15:05

miyun brzaman

bercita cita ingin menjadi seorang engineer yang berjaya suatu hari nanti.

Sekarang celcom macam butuh, kat bandau je laju, sampai kampung harey. Nak pubg pon tak lepas.

2018-10-20 15:02

Байдаков Теодор anechka_pl

Любовь подобна войне: ее легко начать, но весьма трудно остановить

Если бы вы нашли в сумке у дочери презерватив, что бы подумали?

2018-10-20 14:44

Байдаков Теодор anechka_pl

Любовь подобна войне: ее легко начать, но весьма трудно остановить

Почему русские женщины так часто выходят замуж за азербайджанцев

2018-10-20 14:44

Байдаков Теодор anechka_pl

Любовь подобна войне: ее легко начать, но весьма трудно остановить

Посоветуйте где можно отметить Новый год в России?

2018-10-20 14:44

ᴰᵁᴿᴿᴬ ᴬᴴᵞᴬ syenzhuka

Remember why you started. DHMA Ask me in curiouscat 💋

Nak batuk jugak bg hint!!

2018-10-20 13:41

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

blablablabla

2018-10-20 13:22

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


"Iklan ni lebih banyak jual emosi berbanding jual produk."

Duhhh try jual zine puisi.

2018-10-20 12:39

A.I PabloAmir4

Mati Itu Pasti..Hidup Itu In Shaa Allah

RT @enol_ma: Sajak-sajakku tidur
Kelelahan usai menemui sajak-sajak milik orang lain.

2018-10-20 12:30

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

laaaahai buat hal lah pulak plug ni

2018-10-20 12:27

Adam Nuqman_Shah

Son Of Gun

RT @enol_ma: Sajak-sajakku tidur
Kelelahan usai menemui sajak-sajak milik orang lain.

2018-10-20 12:14

Иосиф Бечко banan136

Нравственные правила нуждаются в доказательствах, следовательно, они не врождены

"Ответы" плавно перешли в увлекательную переписку, что будет дальше?

2018-10-20 11:29

Иосиф Бечко banan136

Нравственные правила нуждаются в доказательствах, следовательно, они не врождены

почему?

2018-10-20 11:29

Raptor dark_ozaru

Matsumoto

RT @AminAsri789: " Matikanlah aku ya Allah di saat aku benar benar mencintaiMu "

2018-10-20 11:23

🗣️ _Skyshut

I am the one and only, who can create my own comfort zone👨🏻‍⚕️

Need a cat 🐈

2018-10-20 10:51

aina sofhilea

otw nak jadik baik lah ni. sabar sat.

i want your help in my life WOWWWWWW HAHAHAH

2018-10-20 10:48

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


@fatynfauzie Hahaha tu la. Gambaq ni maybe depa buat mirror image kot pasai nak letak text kat bucu tu.

I juai zin…

2018-10-20 10:27

alia potter 4liamaisarah

past is past never come back

Bila tepon die rosak cari AKU suruh AKU baiki...bila tepon die rosak tuduh AKU yang buat rosak pulak.. halamak nak ape senanye ni?

2018-10-20 10:20

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


I nak mengayat prospect supaya beli zine I.

2018-10-20 10:19

alia potter 4liamaisarah

past is past never come back

Aku dahlah mengantuk, dengan baju tak tukar lagi, org tanye macam2 soalan lagi, tempat tidur tak tau lagi kat mane, sape je tak hangin?!

2018-10-20 10:18

Enol enol_ma

Homo sapiens with felis catus persona. DM to purchase my new zine Ketiadaan Yang Kunamakan Kebiasaan. #KYKK


Sepatutnya hari ni ada library date with the makciks tapi itulah tuntutan orang dewasa sama majikan membataskan sedikit waktu kebersamaan.

2018-10-20 09:48